parunāsim par veselīgu dzīvesveidu:)
+3
mēs te pēdējā laikā par dzeršanu, paģirām, ēšanu, miega traucējumiem runājam. es, kā vienmēr savā stilā, vēlos ticēt labajam mūsos, ka metālists patiesībā nemaz nav tik sevi iznīcinošs subjekts. tātad, ko mēs darām sev labu, lai pēc iespējas ilgāk un produktīvāk varētu baudīt savu dzīvi? (neskaitot skatīšanos uz pupiem, kas paildzinot mūžu)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+4
katru dienu no rīta vingroju, staigāju vismaz stundas divas / siltajā laika braukāju ar riteni, trenējos ušu, mēģinu braukt dabā, mēģinu ēst veselīgi - nelietot pārāk daudz E uzturā, neēst surogātproduktus, visādas desas, picas, čipsus, saldumu izstrādājumus, taukvielas, makdonaldus hotdogus un pārējo džankfūdu, kolas, surogātdzērienus, skābās vides raisītājus (piem., šokolādi), nelietot mērces, it sevišķi sintētisko kečupu, ēst pēc iespējas vairāk augļu un dārzeņu, zupas; ēst mēģinu pietiekami lēni un baudu 3x dienā, meditēju, mēģinu lietot mazāk datoru, staigāt ar taisnu muguru, kad sanāk aizeju uz zāli.

vēl mēģinu relaksēties un apturēt mūžīgo visa analizēšanas procesu, bet tas ne īsti sanāk.

un būs jāmēģina pāriet veģetārismā, jo Rīgas veikalos pirkto gaļu, kas lētā, ēst nav ieteicami.
+2
ā un pīpēšanu arī atmetu.
+2
nu jā, un lietojot alkoholu arī mēģinu izvairīties no tām krāsainajām bīstamajām dzirām, šņabis ir bestest everest
0
es ēdu daudz auzu putru. tas nāk par labu gremošanai. alkoholu lietoju reti. uz nerviem dažreiz cigareti atļaujos. tā kā, samērā veselīgi.
+1
lūk to es saprotu! respect. man vajadzētu arī atmest smēķēšanu un datoru.. ahhh tad es būtu ļoti veselīga:)
-5
"metālists patiesībā nemaz nav tik sevi iznīcinošs subjekts"

sorry, bet es lol'd... un vispār - tas ir normāli... metālu propogandē mataiņi ar alusvēderiņiem.
vienreiz iekš Hardcore Bodybuilding grupas, iekš draugiem, pacēlu tematu par to, kapēc no lielaliem kuiļiem tik maz ir matainu džeku. Tā nu kopīgi nonācām pie tā, ka metāla "rolemodeļi" pamatā ir mataiņi ar alusvēderiem un pudelēm rokās.
cik sportiskus metāla mūziķus mēs zinam? es pats esmu meklējis ilgi un dikti... Manowar vokālists ir viens. Danzigs arī ir manīts ar normālu gaļu. Zakks Wailds... Bet visā visumā - smagi maz, kamēr to pašu hip hopa kultūru propogandē bars ar uzkačātiem niggeriem.

nu tīri salīdzinājumam :
www.metalexpressradio.com/images/news/images/...
www.dibsblog.com/wp-content/uploads/...

bet tas viss, manuprāt, ir atkarīgs no konkrētās kompānijas fiškas un savstarpējām attiecībām...
metālisti ir visdraudzīgākie, jo pamatā ir pālī - līdz ar to - kāda sūda pēc uztraukties par veselību?
savukārt, starp kkādiem hoperiem jau mūzikā tiek propogandēti kautiņi.
visa tā kultūra, gan saldie, gan hoperi, ir daudz agresīvāki, tieši tapēc, piemēram, Esītī uz tevi lūr 3 kuilīgi apsargi, kamēr iekš MP vispār nevienam nekrata, ko tu iekšā dari - acīmredzot, nav starpgadījumu.

anyway, būdams savā ziņā saistīts ar sportu visā visumā, un diez gan regulāri apgrozoties dažādā fitnesistu sabiedrībā - nevienu metālistu neesmu manījis gandrīz... labākajā gadījumā - 2 vai 3, pa visu dzīvi, un tie paši - kā uz miršanu.
+4
nu nezinu, man diezgan piekāst, kādu dzīvesveidu propagandē mūziķi, ko es klausos. tas priekš tīņiem- mans elks šņauc koku, nu tad man vismaz vitamīnu vajag:D
+2
kā gan tu, piemēram, fitnesa zālē redzot kādu, varētu pateikt, ka viņš ir "metālists"?

0
Taax, censhos piipeet mazaak kaa parasti, tagad no 10 cigaretem dienaa esmu pargajusi uz piecaam, nezinu gan vai tas ko mainiis, jo piipeet jau piipeeju shaa vai taa, heh. Taad vel censhos lietot uzturaa pec iespejas vairaak daarzenjus un censhos attureeties no burbuljdzeerieniem, tos aizstaajot ar sulaam vai vnk uudeni. Shad tad kola un alus tusinjos neskaitaas :P Hmm kas veel kas veeel..sargaaju savu nervu sisteemu ipashi ilgi nedusmojot un necepoties par siikumiem.
-3
runājot ar cilvēkiem... un tomēr, pēc uzvedības un rožas var labi pateikt, vai džeks ir no Esīša apmeklētājiem un sūdīgas basīša komandas, vai kkāds alternatīvists.

ai, da labi - nevajag jau tik dziļi burties... aizej uz 3 MP koncertiem, un 3 reizes uz Esīti, paņem lapiņu, un piefiksē - cik sportisku džeku, un TIEŠĀM slaidu skuķu katrā pasākumā ieraugi...
Ok, es moš neesmu tas aktīvākais MP apmeklētājs, bet nu - es, pa pēdējiem gadiem, esmu moš 2 reizes redzējis džeku, uz kuru paskatoties liekās : "nu jā, šitas ir tāds tīri labā formā"...
ar meitenēm nav TIK traģiski, jo lai meitene izskatītos labi, viņai vajag tikai neuzēsties kā cūkai, bet nu tomēr - izteikti veselīgas figūras anyway ir salīdzinoši maz...

metālists ir un paliek metālists - un tam visam nāk līdzi kkāda īpaša aura - un tā īpaši neiet kopā ar ahūni veselīgo un sportisko dzīvesveidu...
un jā - skriešana 2x nedēļā, vai burkānu ēšana nav ne sports, ne veselīgs dzīvesveids...
+2
Veselīgs dzīvesveids? Es šonedēļ tikai ēdu pelēko zirņus un ķiploku maizes grauzdiņus ar pašgatavotu mērcīti, alus gan ir laba štelle!
Gaļas audzēšana tas, manuprāt, ir tā kā hobijs, dārgi izmaksā un lielās jēgas īsti nav, tas jau nenozīmē, ka dzīvo veselīgi. Stūķē sev iekšā visādas zarazas, lai tik aminoskābes sev iešautu. Labāk būtu nākuši man palīgā rakt pamatus mājai un vēl nopelnījuši nekā svarus cilāuši, tomēr katram ir savs uzskats un dzīvesveids, tā kā man pie kājas, ko cits uzskata par krutu/svarīgu, jo neviens mūžā nesapratīs mana hobija prikolu tāpat.
Enīvejs veselīgs dzīvesveids man tika piespriests kopš iznācu no slimīcas, ka vismaz mēnesi vajag tā padzīvot, nu ieskaidroja par huiņām, kas rakstīts uz kastītes Bsaida un ko ēst un kas ir sūdīgs, īstenībā, ēst veselīgi sanāk lēti, ja ej uz tirgu pēc paikas, tur nah 1/2 cūku var no Bormaņa nopirkt pa nereāli zemu cenu, nu ja vajag to puscūku un neņemot vērā to, ka man vannā vienreiz tāda mētājās. Tomēr, es esmu centies palikt pie veselīgā, jo miega traucējumi ir mazāk, pašsajūta labāka, esi izgulējies un nah enerģija tāda, ka varētu govi ar rokām piekaut. Kā arī kopš pagājušā gada, kad vairs nedzīvoju ar muteri es esmu pašam neievērojot pakāsis 28kg, jo mani vairs nebaro ar kūciņām un visu, kas ir cukurains un ir veģetārs, ēdu ko gribu!
Labi es nesākšu klāstīt kā veģetārisms ir atspēlējies manai muterei, kad šai nu tagad ir problēmas ar veselību dēļ tā, haha!
+5
Fitnesisti = tie džeki, kas, iesmērējuši rumpi ar eļļām, stringos grozās pa skatuvi?
Skaidrs, ka starp viņiem maz metālistu - starp matainajiem, savukārt, daudz homofobu.

Tu labāk apmeklē kādas pauerliftinga sacensības. Būsi pārsteigts, taču tā mūzika, kas skan pārtraukumos starp piegājieniem, nebūt nelīdzinās Eiropas hītiem no Tava fitnesa centra.
0
Kādreiz iekš city fitness pļavniekos kādi 5 matainie bijām, kas gajā hanteles cilāt, pirtī arī un uz boksu... tagad visi pajukuši kur kurais.
Veselīgs dzīves veids- cenšos kustēties cik tas iespējams, pašreiz patīk slēpot ļoti. Hamburgerus un čipsus var ēst, bet ne lielos daudzumos. Vasarā peldēt, ar riteni braukt. Ziema vispār tāds sēžamais gadalaiks.
+3
skriešana gan, manuprāt, ir sports
un burkāns noteikti nav sliktākā izvēle
+2
Labs, pilnvērtīgs miegs - veselīga dzīvesveida fundaments.
Horizontālas atrakcijas, to biš, sekss - arī visnotaļ svarīgs.

Kopš 2008. gada maija esmu pārtraucis smēķēt, iespēju robežās atteicies no apdullinošām vielām. Un radikāli pārskatījis savus ēšanas paradumus...
+5
Alus, šņabis, lētie vīni - tie ir mūsu vitamīni!
+2
Kas nedzer alu, tas dabū galu!
-6
"parunāsim par veselīgu dzīvesveidu:)"

Te nav tādas sadaļas "humors"...
+4
"skriešana gan, manuprāt, ir sports "

Sports ir arī sekss... nu tāds kaŗtīgs, ka pulkstenis no plaukta nokrīt un plakāti lobās nost no gaisa trūkuma
+1
katram savs, tur jau tā fiška. bet teikt, ka tikai tie, kas iet un cilā stieņus, ir baigi veselīgie, ir absurds. pārtika, miegs, atteikšanās no kaitīgajiem ieradumiem un gluži vienkārši izkustēšanās ir veselīgs dzīvesveids. sportošana ir tikai viens no punktiem. tālāk jau katrs pēc savas izvēles var iedziļināties tajā, cik veselīga mums vispār tā vide.
+3
veselīgs dzīvesveids? Retāk izmantot sabiedrisko transportu un iet ar kājām!
0
Pa Rīgu pārsvarā tikai ar kājām pārvietojos.
0
o, jā sis ir mans vēl viens mīnuss:( es pat uz veikalu, kas atrodas 5 minūšu gājiena attālumā, braucu ar mašīnu :D /lai nav jāstiepj, man rociņas smalkas, vārgas:D/
+4
Un jā - kniebties vajag noteikti, tas ir tikpat veselīgi, kā ar sportu nodarboties, tikai daudz patīkamāk. :)
0
^ no krēslas līdz rītausmai!! Tā ka kaimiņi sūdzēties nāk!
+4
Jā, jā, svaru cilātāji jau tie veselīgie. Nesen vienu manā acu priekšā no zāles ātrie savāca.
Kultūristi uzšpricējuši mākslīgus ķermeņa izciļņus, kas bieži vien pēc konsistences ir līdzīgi vēža šūnām, pauerlifteri - iznīcinājuši savu hormonālo sistēmu ar papildus insulīna, augšanas hormona un testosterona injekcijām. Protams, cilvēka iespēju robežas ir pārsniegtas jau 50 gadus atpakaļ, un nav pilnīgi neviena sporta veida, kur mūsdienās profesionālā līmenī varētu ko sasniegt bez ķīmijas. Tomēr tieši spēka pasaulē 9 no 10 sportistiem lieto vielas, salīdzinājumā ar kurām alkohols un tabaka ir zīdaiņu rotaļļietiņas. Jo organisms gan atjaunojas pēc kursa, taču pilnībā ķīmiskās rētas nesadzīst nekad. Un mūsu apstākļos, kad sportists amatieris nav spējīgs tērēt tūkstošus kvalitatīvai farmakoloģijai, un spiests apmierināties ar post-PSRS teritorijā ražotiem pakaļdarinājumiem, sports pārvēršas par krievu ruleti, un cerēt atliek tikai uz mātes dabas dotā izturību.
Tā ka labāk sportam dzert un drāzties.
+1
^ kas par daudz, tas par skādi - krāns sapamps pēc tam un sāpēs tā, ka nevarēsi biksēs ielikt. :D
+3
^ iesmērēt!
+4
lol, tie pārpumpēti džeki jau noteikti nav nekāds veselīgais dzīvesveids, proteīnu kokteiļus dzer, ja vēlas, bet nu tā jau nu nebūs mēraukla. kā reiz esmu daudz domājis par to, ka, piem., nogriež finansējumu sportam. bet nu tas finansējums, kas ir, jebkurā gadījumā iet uz profesionālo sportu, kas patiesībā ilgtermiņā ņemot ir veselības čakarēšana. Protams, spēcīgākajos gados pro sportistiem droši vien viss ir kārtībā, bet pārslodze un stress neko daudz labu nedara ilgtermiņā. tā vietā, piem., Rīgā galīgi nav normālu basketbola vai futbola laukumu, kur varētu aiziet par brīvu paspēlēt, nav riteņbraucēju celiņu, visas sportošanas par maksu. tā vietā, lai cilvēkiem būtu iespēja bez maksas aiziet kaut ko padarīt par minimālām izmaksām un iegūt labāku veselību, tādējādi atvieglojot medicīniskos izdevumus un ārstu pārslogotību, uzlabojot savu garastāvokli un fizisko formu. Bet laikam jau visa veida medikamenti, trenažieru zāles, kaitīgās vielas un ultrakaitīgā pārtika kopā veido tādu skaistu biznesu un nebeidzamos apburtos apļus, ka pret to mēģinot kaut kā radikāli protestēt, sak, neradini savu septiņgadīgo bērnu ikdienā sēdēt 7 stundas face.lv un draugiem.lv; pirkt čipsus ar kolu un citas supermārketu pozitīvisma atraugas, aizej kaut kur ar kājām utml utml, drīz laikam varēs riskēt tikt nošautam.

man pašam ir bijušas visādas veselības problēmas, kas vairāk saistītas ar ātru izaugšanu gada laikā. bet šitās bālģīmju un brainless zombiju armijas jau nāk no mūsdienu lielpilsētnieciskā shiny dzīvesveida triumfa. un pārtika - tā tik tiešām ir lieta, ko vajag kontrolēt, jo nelasot saturu sevī var izveidot dažādas ķīmiskās reakcijas, i mean, gan jau ka ražotāji pārbauda, lai konkrēts produkts savās sastāvā neatstāj drīz redzamu iespaidu uz veselību, bet kas notiek, kad vairāki surogātprodukti tiek sajaukti kopā?

kā arī - par lielāko problēmu šajā visā es saskatu to, ka cilvēkiem vajag uzreiz visu. musīšus - oi jāiet kačāties, mašīnu - kruta, mašīnu. netiek veidota kaut kāda kopbilde par visu. cilvēki neprot dzīvot mierīgi, veselīgi, harmoniski un laikam nemaz negrib to darīt. (es nepretendēju uz to, ka pats neesmu tāds, vienkārši izdaru secinājumus, arī pēc sevis spriežot)
-1
Pie dirsas veselīgais dzīvesveids.
"sodien kādas 4 stundas nomočiju, pie Hesa, ar kaitu un snowu, bet tagad dzeru dzinu.
Un laikam tas nav veselīgi, bet man pajāt.
+2
+1. Fiziskā kultūra > sports, un ar to mūsu valstī ir problēmas. Tāpat kā ar visu, kas nenes peļņu. Janajam patērētāju sabiedrības loceklim nav svarīgs process - svarīgs rezultāts īstermiņā. Un tad veidojas tāda sabiedrība, kādu labi ataino šis raidījums (pārrēcos):
www.youtube.com/view_play_list?p=A8...
Ok, vsjo, klusēju, apnikušas jau pašam tās sporta tēmas.
0
uz pārtikas precēm vispār vajadzētu kā uz zālēm rakstīt anotācijās, ka nelietot šo produktu kopā ar tiem un tiem produktiem:D
+1
^piemēram šņabi ar alu. :D
+2
nu es vairak domāju par dažādām E kombinācijām, piemēram, varbūt aldari nedrīkst dzert, ja pēc tam taisies jaukt skrūves ar spilvas sulām:D
+4
Regulāri sportoju, cenšos pārāk bieži neēst huiņu, (šad tad jau tomēr sanāk,jo ir jau arī garšīga huiņa :) Esmu nesmēķētājs (liels bonuss, manuprāt). Tā kā man nav autovadītāja apliecība, tad es visur čāpoju ar kājām/braucu ar riteni. Arī tomēr veselīgi :)

Vajadzētu atmest dažbrīd pārāk ilgo nīkšanu pie PC, tad vispār būtu ideāli :)
+1
Vajadzētu atmest dažbrīd pārāk ilgo nīkšanu pie PC, tad vispār būtu ideāli :)

^ a kā tad bezdēšana trūmetālā? :)
0
nu ziema tāds neveselīgs periods vispār - nīkšana mājās/skolās visādi stresi un depresijas (mani diez kā neskar, bet nu tomēr)
a vot vasarā gan pa āru vien dzīvojos, uzturā diezgan daudz zaļumi. Mans lielais pluss ir tas, ka nesmēķēju.
0
Bļe, es visu laiku štukoju, kā lai smēķēšanu atmet, stāžs jau arī nopietns sāk kļut - 16 gadi. :(
0
^^ bezdēšana trūmetālā jau neizpaliks, bet dažreiz sanāk bezjēgā pārāk ilgi nonītk pie kompja, lai tā vietā ko jēdzīgāku padarītu :)
+3
1.pietiekami izgulēties
2.atpūta adekvāta slodzei
3.mērenība ēšanā
4.mērenība alkohola lietosanā
5.nesmēķēt
6.fiziskas aktivitātes
7.sekss
8.garīgais komforts
vēl varētu minēt 10tiem veselīga dzīvesveida aspektus...
Man gan izdodās vairak vai mazāk ievērot 1.,2.,4.,7.,8. punktus. Ar pārējiem ir kā ir :)
+1
Pasmēķējām gadus 7, pirms gadiem ~8 atmetām; nepieciešamās distances tiek pieveiktas pārsvarā ar kājām vai velo - kaut vai ~-padsmit; papildus uzprasos uz kājstaigāšanu iekš UE - arī ziemā ~-padsmit. Tik tālu jauki - sevišķi siltākā laikā, kad braukāju ar velo tāpat vien - ātri un bez žēlastības pret riepām. Cik nu ātri astmas limits ļauj (savi vidējie 25, maksimālie ~40-50 ar kalnu braucamo ar hibrīdriepām). Bļin, šādi runājot pakaļā piemetas nieze pēc velo sēdekļa...

Bet paika, vot - skuju tur kaut ko kontrolēju. Idiots, ne? Un tiklīdz bija sēdošs darbs uz 3 gadiem - sasaauga vēderiņš, bļe.
Alus, protams, cieņā - tāpat arī Melnais balzams.
+1
Nedzeru, nesmēķēju, nodarbojos ar austrumu cīņām un eju pārgājienos. Cenšos ēst veselīgi, bet to galvenokārt mana meitene pieskata, jo es no tām olbaltumvielām, kalorijām, u.tml. neko daudz nesaprotu.
+1
Vairs nesmēķēju, ar dzeršanu cīnos, piestaigāju uz baseinu (metaļori ar gumijas šapku galvā = WIN), labprāt nodarbotos ar skriešanu, bet kaut kā baigais Ļeņins to darīt (jo nav normālu kedu, lol).

Katrā ziņā - esmu oficiāls die hard hokeja fans, kas vien jau prasa daudz enerģijas (savos ~24 gados es sāku palikt sirms)! :D
+3
patiesībā dzeršana ir diezgan liels mīnuss, jo dzeršanas laikā aizmirstās visi pārējie veselīgās dzīves nosacījumi >:(
+1
nu taču rakstiet, lai šī tēma ir kā brīdinājums
+2
Alū ir dahuja B vitamīnu !
+3
Es esmu viens liels B vitamīns ...
0
man ir 2 litri b vitamīna! (wait)
+2
A man bija 4l ...
0
tu esi vecāks un pieredzējušāks metālists kā es un tev tikai pieklājīgi būtu izdzert divreiz vairāk kā man! tu dzer tagad?
+1
nezinu kā pārējiem veselīgā dzīves veida pārstāvjiem, bet man svaru cilāšana ir kļuvusi par atkarību_ tik patīkama sajūta pēc treniņa un nākamajā dienā jūtos ļoti labi! Pirms sāku ar to nodarboties ļoti aizrāvos ar alu, tad bija tāds punkts man dzīvē iestājies - likās, ka sirds apstāsies un kļūšu par distrofiķi.Noskriet 20 metrus līdz tramvajam pieturā, likās nereāli, bet...labi, ka vairs tā nav :)

Mincim taisnība par to veselīgo uzturu...diez gan problemātiski ir iepirkties veikalā, visu laiku jālasa uz katra pirkuma, kas tajā produktā ir sapičkāts! Vislabāk man patīk tas, ka būs jāatsakās no vistas :( kuru lietoju te ju katru dienu uzturā..
kā izrādās vistas un visus pārjējos ievestos Norvēģijas zivju izstrādājumus tā normāli baro ar augšanas hormoniem utt...

Sen jau apsveru domu, ka pietiek iepirkt paiku Rimi vai Maxxxima, jāpariet uz Lauku piedāvātajiem gardumiem - Matisa Tirgū vai Centrāltirgū, tur vismaz zini, ka pērc pa tiešo no zemnieka kārtīgu pārtiku, nevis modificētu butaforiju
0
hahaha, pa tiešo no zemnieka. lol, kādā pasaulē tu dzīvo? Gaļa gandrīz simtprocentīgi ir importēta. Un gandrīz neviens no tirgotājiem nav pats audzētājs.
0
^ vo, vo. Uz leišu zemenēm uzliek uzrakstu - Latvijas labums un tik vico. Vismaz veikali to nedara.

Bet tās veselīgās 5-6 ēdienreizes ... ja tu strādā, tad tas ir visai grūti. man tagad kādas 4 parasti sanāk sataisīt, reizēm 5 (ja pirmsmiega aliņu ar kādu siera šķēli skaita).
+3
Veselīgs un ekonomisks dzīvesveids ir laukos (Latvijas laukos).
Svaigs gaiss, nesteidzīgs dzīves ritms, sēnes, ogas, lauku maize, piens, alus, siers.
heh, nostaļgija pēc vasaras :-)
+2
man prieks, ka ir cilvēki, kam vēl šī tēma liekas akutāla. diemžēl ne tikai ar vistu ir problēmas, visa gaļa, ko tirgo Latvijā arī tirgū, tiek noturēta nitrātsāļos. bet no gaļas atteikties vismaz man ir nereāli un uzskatu, ka nepareizi. ziemeļnieki un veģetārieši ir manuprāt divi nesavienojami jēdzieni. diemžēl bioloģiskā lauksaimniecība ir sadārdzināta un attiecīgi tās produkcija arī:(
0
nu jā, no gaļas atteikties nav vēlmes, bet ja padomā, kādu gaļu ēdam... nu lētā gala gaļas, arī tās, kas tirgos, par labām un veselīgām droši vien nebūs uzskatāmas... turētas sāļos, no modificētajiem, strasainajiem lopiņiem nākušas.
+1
Nu un ko tad tu darīsi? Neko neēdīsi? Ne jau tikai gaļa ir apšaubāma, bet būtībā viss pēc kārtas. Badā tak nedzīvosi.
+3
Par to ka nav ko ēst ;-)
Varbt idejas palīdzēs. Paņem kāds auto un aidā pie zemnieka nopērk sivēnu (cik tur gaļa? daudz :-)), sadala kam vajag, un mēnesim būtu japietiek. Pie zemnieka vasarā gaļa maksāja 2Ls/kg ;-)

0
vēl jau ir nakts tirgus, pēc idejas tam nevajadzētu būt tik samaitātam ka "parastajam" tirgum
0
^
vēl jau ir melnais tirgus ar :D
Tur var nopirkt cilvēkus un citus vergus lol
0
Vislabākais tirgus ir, kur stapnieki ir min.
www.zemnieks.info
0
Nez, es gaļu kopš 2004.gada ēdu minimāli - reizēm kādu zivi vai frikadeli, neko vairāk. Dabigos B vitamīnus un dzelzi var dabūt arī citā veidā. Aktīvi sportoju un joprojām esmu dzīvs un vesels. :)
0
ninja69, šoreiz nebūs īsti riktīgs salīdzinājums. Uzsitienu 1. raksts ko atradu par to nakts tirgu: www.nra.lv/zinas/27159-nakts-t...
0
dzirdēju, ka veģetāriešiem krāniņi paliekot mazāki..(?!) Tas skaidrojams, kāpēc austrumu tautu vīriešiem pipeles mazākas, kā eiropiešiem un nigeriem. Jo lieto pārtikā pārsvarā augu valsts izcelsmes produktus.
+2
Vai veģetārieši ir veselīgāki / laimīgāki / bagātāki par gaļēdajiem?
p.s. džungļos varēs rīt tārpiņus un naktstauriņus, kamēr pārejie locīs ceptu trusi un teiks ņam ņam :-)
+4
^^ un noskatīties, kā tie, kas rij ceptu trusi, audzē resnas un gaļīgas pipeles :D
0
^ paši tak arī mazāki ...
0
"Nu un ko tad tu darīsi? Neko neēdīsi? Ne jau tikai gaļa ir apšaubāma, bet būtībā viss pēc kārtas. Badā tak nedzīvosi. "

nu, es ēdu diezgan daudz neapšaubāmas lauku produkcijas, agrāk bija 'lauki' gan Latgalē, gan Vidzemē. pašlaik gan vienos, gan otros, lielākā daļa lopiņu, lūk, ir nopārdoti. augu valsts jau paliek.

bet, protams, visu pērkot Rīgā vai jebkur citur veikalos - tur tev noteikti taisnība -> tad, iespējams, nav nekādas atšķirības. un vispār - tā jau ir vairāk katra emocionāla izvēle - ēst vai neēst to gaļu. gaļa ir (vismaz daļēji) aizvietojams produkts, ja runājam par dzelzi un vitamīniem.

turklāt tas, cik tas labi vai slikti mūs iespaido (un varbūt ka iespaido tik minimāli, ka vienalga, bet varbūt, ka kādam vispār sava veselība un garīgais stāvoklis pofig) jau nav īstermiņā izjūtams. un cilvēks jau pats droši vien rada sev papildu slogu, ja ir īstens gaļēdājs, bet mēģina atteikties no gaļas, jo kāds viņam izstāsta, ka tā ir labāk. nevajag jau aizliegt sev baudas, un, ja nav emocionāla diskomforta pret gaļu, tad jau droši vien būs viss kārtībā. bet ja kādam gaļas ēšana sagādā emocionālu diskomfotu, tad viņš, protams, gaļu neēdīs. attaisnojumus un argumentus, kāpēc ēst gaļu ir labi, vai arī - kāpēc gaļu neēst ir labi, jau var atrast gana daudz, jo nekam jau parasti nav tikai pozitīvās vai negatīvās īpašības, vienmēr, lai kaut ko iegūtu, ir no kaut kā jāatsakās. tāpēc domāju, ka ir pilnīgi bezjēdzīgi, kādu mēģināt pārliecināt ēst vai neēst gaļu, katram ir jādara tā, kā viņš pats uzskata sev par vēlamu / vajadzīgu. jo patiesība jau ir visiem un katram sava, pat meli daudziem cilvēkiem var kļūt par patiesību, un, ja cilvēks stipri ticēs tam, ka tā ir patiesība, man vai kādam citam arī nebūs nekādu īstenu tiesību to noliegt.
+1
es dzīvoju bez nikotīna atkarības, alkoholu patērēju ļoti mazos daudzumos, no rītiem vienmēr ēdu brokastis, pirms gulētiešanas cenšos nepārrīt sajēgu, mēģinu gulēt vismaz 7-8h, grasos iegādāt velosipēdu, lietoju daudz (bezalkoholiska) šķidruma, daudz smejos un cenšos nepalaisties slinkumā ^.^
+2
Es dzīvoju bez nikotīna atkarības, alkoholu patērēju ļoti lielos daudzumos, no rītiem vienmēr ēdu brokastis (tā tak sauc pirmo ēdienreizi; arī 12:00, ne?), pusdienās - pusdienas, vakariņās - vakariņas un pat sanāk palaunadzis. Pirms gulētiešanas cenšos nepārdzert sajēgu un mēģinu gulēt, pofig cik stundas. Grasos aprīkot velleri ar slēpēm, lai arī pa šito sūda laiku varētu kā cilvēks uz darbu aizmīt. Lietoju daudz šķidruma. Pārsvarā alkoholiska. Daudz ieņirdzu par citiem. Mēģinu pierunāt slinkumu, lai tas mani atlaiž, bet tas maita ir pārāk slinks, lai kur citur aizrāpotu.

P.S. Pēc katra kausa pumpējos.

P.S.S. Bla, pēc iepriekšējā aizmiru ...
0
gaļu ēd?
0
Blade, n*fig pumpēties. Nes datoru uz virtuvi, vai ledusskapi uz viesistabu :-)
0
Esmu tagad dilemmas priekšā - sākt vai nesākt smēķēt. Vienreiz ievilku parasto tabaku - pilnīgs ārprāts, bet, protams, ir arī aromātiskās nūjiņas, tā kā šī nav būtiska problēma. Lieta tāda, ka mainu dzīvesvietu un līdz ar to nepieciešami jauni kontakti. Praktiski visi kontakti, kas ir manā sarakstā, iegūti smēķētavā tusējoties. Negatīvie aspekti mani neietekmē, jo organisms ir izturīgs un ātri atjaunojas.
Tad jau sanāk, ka izņemot izmaksas paliek tikai smēķēšanas plusi? Un vai smēķējoša sieviete nav par vulgāru?
0
ō, paskat, cik mēs līdzīgi :D
0
Ja nesmēķē, tad nesāc. Tā ir atkarība, kas tukšos gan tavu veselību, gan maciņu.
Bet ja pīpē, tad labāk svaigā gaisā, un tikai pēc maltītes. ...ar baudu :-)
p.s. pats atmetu šo netikumu un jūtos PERFEKTI :-)
+1
Gaļu ēdu, bet zivs spārda vairāk. Un sieriņš.
+4
Praktiski visi mani kontakti iegūti dzerot. Moš jāsāk smēķēt, lai iegūtu vēl jaunus ?
+1
Blade, par to gaļu nebija domāts tev :D
+3
^ ēdu.
+4
jā, Dainīt, varēsi kontaktēties ar vulgārām sievietēm /atsaucoties uz iepriekšējiem dāmu komentāriem/
+4
Sievietēm nepiestāv smēķēšanu - ņemt mutē ko sīku, bālu, smakojošu un ar kūpošu galu ...
+1
man arī nepatīk nopīpējušās meitenes
+1
Dzeru daudz. Pīpēju - nu tagad mazāk nekā agrāk; ikdienā 0-3 cigaretes dienā, pie grādīgās dziras stipri vairāk. Sportisku aktivitāšu arī stipri maz sanāk. Ēdu it kā puslīdz sakarīgi, i gaļu, i zivis, i visu ko; no piena produktiem gan vienīgi kefīru lietoju un paniņas paretam. Guļu daudz, nereti 10 un vairāk stundas. Karoč, laba veselība man ilgtermiņā teorētiski nedraud.
+1
Bļa, kā var tik ilgi nogulēt. Es vakar bišķi pielakos un parubījos pirms diviem, bet tāpat pusdesmitos jau pamodos ...

3x nedēļā simboliski pakačāju masu un braucu ar veļļuku. Tagad gan kopš decembra vidus nav braukts. Eh, pagājšgad pēc janvāra šļuras 11 mēnešus sanāca nobraukt ...
+1
...organisms savu prasa :D
p.s. interesanti, ja katrs savu veselību novertētu gan īstermiņa, gan ilgtetmiņā. Man stabili labi (ne par ko nesudzos), gan īstermiņa, gan ilgtermiņā.
p.p.s lai visiem laba veselība! :-)
+4
jā, sievietēm nepiestāv ņemt mutē ko sīku... :D :D
Katrs jau pats domā, ka vilks to ilgtermiņu un pat dažas kaitīgās lietas neko neietekmēs.
+1
Drīzāk prāto, ka līdz pensijai tāpat nenovilks. Tad huļi žmiegties ...
0
Drīzāk jau prāto, ka būtu zajebis netrāpīt uz variantu, kad gadus 20 vai vairāk kā vrakam jādzīvo, bet nomirt fiksi un ātri, lai kādā vecumā tas arī nebūtu.
0
Nu kad ar taadaam domaam nodziivo 20(vai cik nu sanaak) kaa vraks un tai briidii kad saac just, ke nebuus laaga, tad noteikti citu dziesmu saak dziedaat..
0
imho svarīgi ir tagad justies labi, lai ir laba labsajūta (uz 5-o stāvu uzskriet bez problēmām), ...labi draugi, alus un iemesls... :-)
p.s. veselības ministrija brīdina - alkohols izraisa atkarību.
p.p.s galu galā deva nosaka tā ir inde vai nav!

Priekā! :-)
+3
Vispār, vadu ļoti veselīgu dzīvesveidu - pēc svaruzāles parasti sevi palutinu ar pāris aliem Bombardierī. No šodienas ir akcija, ka viens no pudeļniekiem ir pa Ls1.50 (katru dienu cits). Šodien -Directors Choice- iemaucu - labs, bla.
+1
Kas tur veselīgs tajā importa žļurgā? ;-)
+8
Alus satur sievišķos hormonus :) Neesat ievērojuši, ka jums krūtis sāk palielināties (ginekomastija) ? Ja vēl nav, tad ,iespējams, esat kandidāts uz to :):)
+2
esmu autā -paldies par smiekliem- veselīgi! :-)
+1
^ Tikai nesaki, ka nepievērsi uzmanību, lasot iepriekšējo ierakstu, saviem potenciālajiem manboobs'iem! :D
+2
nopietni, bok? es visu mūžu domāju, ka alus satur alus vēdera hormonus:D
+4
Kā zināms, šo hipotēzi apstiprina arī tādi fakti, ka alu sadzeroties, vīrieši sāk gvelzt muļķības, parādās problēmas ar automašīnas vadīšanu un galu galā vairs nevar stāvus pačurāt.
+4
0
+2
grrr tieši pirms šašliku sezonas šitādu skatu redzēt, visu prieku sabojāja!
+1
Gan jau shiis sezonas shaslikos veel sastapsi vinjas.
0
Es pārslēdzos uz grila ceptiem lašiem i veselīgāk i garšīgāk!
+6
Pāris kilo trotila tajā kaudzē un juhū - speķa lietus. :D
+1
..ja Jums ledusskapī nekā nav, nēmam laša fileju...^
0
ņemam*
+1
Ja jums mājās galīgi nekā nav, tad:

1)aizejiet uz veikalu un sapērciet pārtiku;
2)atnesiet to mājās;
3)tagad jums mājās viss kas ir, un šis uz jums vairs neattiecas.
0
No sākuma imho ir jāatver ledusskapja durvis.
Jūs tak glabājat laša fileju ledusskapi, vai ne? :D

Ko tālāk daram ar paņemto fileju?
+1
likās lieki piebilst, ka tas bi Mārtiņa Rītiņa citāts :)
0
bet var jau improvizēt :P
0
Tā viņš i. Ja nav maizes, jāēd kūkas. Bet tas vairs nav veselīgi un uz tematu neattiecas. Lai gan izmantojot gadījumu pajautāšu, kur var nopirkt garšīgus eklerus (Prizmā un MB nav garšīgi).
0
par kūkām, ja runājam par veselīgumu, galvenais priekšnosacījums ir to svaigums. tāpēc tās ir jāpērk nevis lielveikalos, bet pēc iespējas (neēd jau tās katru dienu un svētku reizei var atrast laiku un iespēju) aizbraukt un nopirkt tās tur, kur viņas cep. pēdējā laikā fanoju par konditoriju, kas ir ogrē pie policijas akadēmijas. un vel uz mūkusalas ielas kaut kur bija maza ceptuvīte, bet man uz to tā saucamo rīgas daļu, kas ir otrpus daugavai, tāds mērens topografiskais kretīnisms.
0
Viss ar mēru... Arī kūkas ir veselīgas, neēdot tās pārāk daudz. ( smadzenes priecājas par glikozi)
0
Tā Ogres konditoreja toč ir laba, dažkārt esmu tur iepircies, un, jā, kūkas labās!
0
Starp citu - nesen atklāju, cik veselīgs un tai pat laikā arī baudāms ir padzēriens(novārījums) no priežu skujām. Nedaudz citronu gan garšai es piespiežu!
0
It kā makten labs esot medus ar smiltsērkšķu eļļu un kadiķu skujām, ja lieto pa karotei dienā.
0
Mūķenē ir Hanzas Maiznīca ceptuve. Pirms troļļuka pagrieziena
0
nē, kaut kāda mazā privātā (varētu padomāt, ka hanza pieder valstij :D) es varu noskaidrot un ielikt infu. tur cep dievīgus napaleonus:D
un tas skuju dzēriens man atsit atmiņas par pirmajiem pīpēšanas mēģinājumiem mežiņā pie skolas:D
+1
Tie dzeltenie, vēl mīkstie egļu zaru galiņi ir itin garšīgs zakusons.
+1
^^ Tu skujas pīpēji?
0
nē, pēc pīpēšanas pakošļāju, lai smaku noņem:D tajā laikā jau bija tikai kalev spilventiņi, un tos pašus dabūt bija grūti:(
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas