Sadaliit (godiigi)
+8
Dazhas garas teemas, taadas kaa piem 'vecaa detyxa' un 'smagaas anekdotes' ilgi veras valjaa un mekleeshana ar CTRL+F arii paliek arvien smagaaka.
Vargbuut (jaunais "varbuut" variants par godu Varga otrajai atnaakshanai) vajag ieviest taadu funkciju, kas teemas sadala lapaas, piem. pa 200 komentaariem katraa. Kaa 200 gabali, taa jauna lapa.

ko?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
par skādi jau nenāktu
+2
dalīšana pa 200 tad jāveic ar kādu 300 ierakstu, jo, ja dalīšana notiks jau sākot ar 201 ierakstu, otrā sadaļa var "apstāties", jo nebūs uzreiz redzama turpinājuma no pirmās sadaļas, kuru radās vēlme turpināt.
0
nu apakshaa uzreiz paraadaas

(01) (02) ...

taapat kaa pie teemu sarakstiem foruma sadaljaas.
+4
Man normāli veras vecā detuha. Aņuki pāris sekundes ilgāk, bet gabals no tā nenokritīs. Ar meklēšanu nav nekādu problēmu. ja sadalīs lapās, tad gan meklēšanu būs čakarīgāka.
+2
kk:(, biju domājis, nevis norādi uz sadaļu, bet, piemēram, ja gribi atbildēt, piemēram, 197 ierakstam un 198 ierakstam, tad ar 205 nebūs iespēja tos apskatīt (jo tie būs iepriekšējā sadaļā) un tie jāpatur prātā - nebūs ērti.
0
Cik nu tur taa darba paskjirt atpakalj.
Man piemeeram CTRL+F mekleeshana riktiigi velkas jau detuhas teemaa. Anekdotees pat meegjinaat netaisos.
0
^ no slinkuma viedokļa tas ir liels darbs, bet piekrītu šai idejai, man darbā nets nav tik ātrs un anekdotes taisu vaļā ļoti reti, mājās jau internetā sēdēt reti, kad gribās.
+1
Aņuki sver 1.8MB, bet Detuha 0.7MB. Vidējas bildes izmērs ...
0
Man aņuku tēma karina nost brouzeri. Nu labi, es jau arī lietoju IE8, bet anyway, derētu sadalīt. Pārāk daudz tur jūtrubas linku.
0
Kur Tu rāvi 1.8MB? :O Aņuku tēma ~200kb

Kautko jāpaštukko būs, jā...
0
Atrubī javascript Trūmetālam.
0
^^ Opera, verot lapu, rāda cik elementu lapā (18), ātrumu un cik sver - 1.8MB ... Ar iztīrītu kešu 6s vērās.
0
1.8 varētu būt atkompresēts. Pa tīklu sūtās 200K
0
"Aņuki sver 1.8MB, bet Detuha 0.7MB. Vidējas bildes izmērs ..."

Tur nav taa, ka svariigaaks ir objektu daudzums, nevis izmeers?
Tip daudzi mazi vs viens liels.
0
"dalīšana pa 200 tad jāveic ar kādu 300 ierakstu, jo, ja dalīšana notiks jau sākot ar 201 ierakstu, otrā sadaļa var "apstāties", jo nebūs uzreiz redzama turpinājuma no pirmās sadaļas"

Laba ideja.
0
Kā būtu ar iespēju rādīt/slēpt YouTube videomateriālus, tas ir, izdarīties tā, lai lietotājs pats izdomā, grib viņš redzēt integrētu video vai drīzāk parastu linku? Vismaz man tieši tie integrētie video, kamēr noskrullējos līdz tēmas apakšai, pamatīgi sabremzē dzīvi.
+1
Tāda fīča būs. Bet pagaidām - spied END uz klavieres :)
+2
Un tad Intars rājas, ka es "forumu nelasu, bet postoju regulāri" vai kā tur :(
0
Nu tak varbūt vienkāršāk anekdotēm izveidot jaunu topiku? Kam veco vajadzēs, tas arī atradīs. Neko diži komentēt tur arī nav vajadzības.

Par youtubi gan piekrītu - tīri bieži krīt uz nerviem.
+1
youtubi parastā linkā, pievienojos.
+1
Youtube netraucē, jo neapskatot konkrētu video, tas netiek ielādēts, bet sadalījumu pa lapām vajag. Ideāli būtu, ja lietotājs pats varētu pie opcijām izvēlēties postu daudzumu vienā lapā. Un tā, lai atverot topiku atver uzreiz pēdējo lapu.
+2
vajag vienkārši izslegt datoru un blenžot sienā vizualizēt true metal savā prātā :) tad katrs no mums būs apmierināts :)
+1
Man tieši patīk tā garā sleja. Nekas nav jāšķirsta.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
LaurisPo
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas