Hoķis MP uz lielā ekrāna
+15
Šopiektdien, 19.martā klubā „Melnā Piektdiena” - hokeja spēles Rīgas Dinamo pret Latvijas izlases trenera Oļega Znaroka vadīto Balašihas "MVD" - tiešā TV translācija uz lielā ekrāna!

Dīvāni un galdiņi tiks izvietoti ekrāna tuvumā, starplaikos uzmundrinošs muzikālais noformējums.
Pēc spēles metal disco + video + dzīres līdz uzvarai!

Piebalgas Senču alum īpaša cena – Ls 1.

Klubs atvērts no pl. 17:30, spēles sākums pl. 18:15

IEEJA BRĪVA!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+10
^^^ malači, šito jau sen vajadzēja!!!
-14
Ja nākšu, tad tikai dēļ alus cenas...
+16
alus veikalā uz pusi lētāk, priekš kam kaut kur iet?
+3
Ja nebūtu sestdien jāstrādā, 100% brauktu, bet tagad kaut kā baidos par sevi - ka neaizsēžos līdz pirmajam vilcienam un tad aizpampis un ar paģiru aromātu apvīts laipni apkalpot klientus servisā ...

Katrā ziņā - jāpadomā! Drīzāk uz otro spēli varētu doties, kad būs nojausma, kas un kā spēlēsies Šupleriešiem pret Znarokiešiem. :)
+1
Cool pasāciens, tas jāapmekllē!!
+3
Mega laba doma!
Savulaik atceros, ka Forum cinemas rādīja futeni uz lielā ekrāna. Tas bija notikums :-)
+1
Eh, ja tumšo āzi pa latu dotu ...
+7
Eu, a moš var tā - samaksā piečuku un nāc ar savu šmigu ?
+2
nav slikta doma. Bet nu Piebalgas alus tur nav dzerams. Atliek turēties pie āžā.
+6
Vot visur ir halavščiki.
Ieeja brīva, izklaide brīva, varbūt tomēr cienīsim organizatorus un pateiksimies par jauko iespēju (redzēt hoķi uz lielā ekrāna) nopērkot alu (visma vienu katrā periodā).
+4
Hmm..bija doma rīt aizčāpot uz Runci atkal hoķi blenzt , bet tagad jau var sākt pārdomāt rītdienas gaitas. Aldara pilzenes pret piebalgas senču par to pašu maksu. Diez kas ir labāk...
-11
Es tiešām nesaprotu, kas visiem ir ar to KHL sviestu...
+1
Es te tā aizdomājos un , manuprāt , Bleida ideja patiesībā ir tīri cērtama. Ja tā parēķina , cik tad daudz aliņus izdzers , domājams, ka daļa varētu izdzert līdz 5iem kausiem , tad nu tas piečuks ir tīri izdevīgi - i nauda fiksēta , i alus netērējas. :D

^ Paaugsies - sapratīsi ! :)
+4
^ tā priekš tevis nav pietiekami nacionālistiska hokeja līga, ja?
+1
tas bija Schnizzel'ei :)
-7
KHL ir krievu bandītu naudas atmazgāšanas līga... Pasaules čempionāts... vot tā ir štelle... bet nu labi, kas kuram tuvāks...
+7
Kad es skatos KHL spēles, es skatos KHL spēles, nevis to, kas tur aizkulisēs darās un kas ko mazgā. Man hokeju skatos, lai redzētu skaistu spēli, skaistus vārtus un skaistu smērējienu pret bortu, nevis lai redzētu tīra biznesa paraugstundu :D
0
Bet PČ ir tikai pāris nedēļas. Un ir cilvēki , kuriem patīk visu gadu skatīties hoķi. Manā skatījumā NHL arī ir naudas atmazgāšana,bet neskatos viņu nejau tāpēc. Tā spēle tur ir gaužām neinteresanta.
0
"KHL ir krievu bandītu naudas atmazgāšanas līga" - varētu lūdzu kaut kādus šī apgalvojuma apstiprinošu rakstu linkus palūgt? Vai arī tas ir tikai tāds minējums/nepamatots apvainojums KHL virzienā?
+12
Ai - šitādus tekstus par KHL es atlasījos jau pirms 2 gadiem, kad RD apstiprināja atkal par komandu.
Kā jus nesaprotat, lai spēlētu tajā PČ, no KHL ir reizes 10 lielāka jēga, nekā ja mūsējie spēlētu 3 divīzijas Zviedrijas un Somijas līgās. KHL, pie dirsas visus Megafonus un Gazpromus, ir 2 spēcīgākā līga pasaulē, un tas ka RD tur ir reāli normāla komanda, neskatoties ar vienu no vismazākajiem budžētiem - man ir reāls prieks, un skatīties hokeju vairāk kā 6 mēn gadā un fanot par savu komandu!
+1
Nevaru nepiekrist Sonnenmensch! Megapluss no manis!
0
krievu bandītu naudas atmazgāšanas līga tevi saaspiedīs, jā.
-9
Piedrāzt KHL...
+3
^ neizskatās, ja būtu piedrāzt, tad nebūtu par to rakstījis kārtējo komentāru >:)
0
NHL nav nemaz tik garlaicīgs. 1 spēli tik šosezon pilnībā noskatījos, bet no RD spēlēm ar tik kādas 4.
+6
Sports noņem stresu, Šnicele.
bildites.lv/images/mdkmmz39pgw5...
0
ui, ui, kā sasmējos, šitādu fizisku slodzi:D
0
Pat ja arī, kā Schnizzel raksta, tā ir "naudas atmazgāšanas līga" - manu interesi tas nemazinātu. Reāli ņemot - vismaz pirmās 10 KHL līgas komandas varētu līdzvērtīgi cīnīties ar NHL komandām. Katru gadu līmenis augs ne tikai KHL līgai, bet arī Latvijas hokeja izlasei, kas kopumā ņemot ir ļoti liels pluss.
0
^ a pirms sezonas nebija kautkādas pārbaudes spēles starp NHL un KHL ?

Cik atceros pirms gada vai diviem Magņitka kautkādā čempionu kausā no Austriešiem pa dirsu kārtīga dabūja, ne ?
0
Jā, es arī kaut ko līdzīgu dzirdēju. Pirms šis sezonas gāja runa, ka RD būšot pārbaudes spēle ar Floridas Panthers. Tā arī tas viss palika runu līmenī...
0
Pirms pāris gadiem bija kaut kāda spēle starp Magņitku un NY Rangers. Rangeri uzvarēja ar viena gola pārsvaru. Tas saucās Viktorijas kauss, nezinu kādā sakarā. A kārtīgi pa dirsu Magņitkai čempionu kausā sadeva nevis austrieši, bet šveicieši
+6
Pēc spēles rādīsim video iekrastu: DINAMO RĪGA vs CALGARY FLAMES (NHL) - 1988.12.27. Dinamo sastāvā: Znaroks, Vitoliņš, Irbe, Kerčs, Beļavskis ...
0
pa punktiem:

Magņitka - NYR, tieši tā, Viktorijas kauss, tika speciali savests kopa Stenlija kausa ieguvējs un Krievijas Superlīgas (kas 2 gadus atpakaļ pārtapa par KHL) uzvaretaji.

A Čempionu kausā, kas šogad jau vairs nav - pa dirsu Magņitka dabūja tāpēc, ka 1/2 no tā uzvarētāju sastāva jau vaiers komandā nebija.

Pārbauides spēli ar Panterām gribēja taisīt dēļ Karsuma :) Bet lai atvestu Panteras šeit ahūni dārgi tas izmaksātu + mūsu pusei bija jāsedz arī visa apdrošināšanas summa - tas nereāli dārgi sanāca, tāpēc no šīs idejas atteicās.
+2
attiecībā uz infestus linku - kas tas par projektu vadītāju, kas neprot tekstu kājām gaisā izlasīt.

P.S. "kājām gaisā" še attiecināms uz tekstu.
0
Nu blendamed - biju sagatavojies gājējs, bet kārtējo reizi piekāsiens no darba puses. Būs vien jālasa atsauksmes par pasākumu.
0
Kādas atsauksmes - barā lūrēja hoķi, dzēra un kretinēja ...
+2
Kasjauns.lv vaēsi lasīt, kā zvērināts Znaroka fans bobijsxxx iesaistījies diskusijā par nacionālo jautājumu ar RD faniem - par ko dabūjis zīmogu zem kreisās acs... kaut kā tā.
+1
Nu, man NHL galvenokārt netīk tīri tā laukuma dēļ. Man nešķiet interesants hoķis, kad tas ir ir baigi blīvs un brīvais ledus ir krietni ierobežotāks kā KHL.
0
Dinamo uz priekšu! / Динамо вперёд!
+2
Man atkal NHL neinteresē un netīk dēļ tā vien, ka praktiski neviena komanda manī nerada absolūti nekādas simpātijas. KHL vismaz ir Dinamo Rīga .. :) NHL ir pāris komandas, kur spēlē pa vienam latvietim un viss.

Nesaku, ka NHL ir slikti un tā, bet vienkārši "tas hokejs" nepiedur tik ļoti stipri, cik "mūsu hokejs".
0
FORWARD!
+3
"mūsu hokejs" - ar to viss ir pateikts!
0
Par tiem maziem NHL laukumiem jāpiekrīt gan. KHL saspēle ir daudz skatāmāka. No NHL komandām patīk "Sharks", "Red Wings" un "Devils".
0
Fauns
vakar, plkst. 19:52
alus veikalā uz pusi lētāk, priekš kam kaut kur iet?

Jāiet ir, lai kopā jautrāks burziņš un maurošana sanāk :)

Kāds uz MP ņems arī taures un bungas līdzi?

skaļākajam līdzjutējam alus par brīvu - m>?
0
Dīvaini, ka KHL jebšu Krievijas atklāto čempionātu par 2. spēcīgāko līgu pasaulē nemanīju saucam, kamēr tajā nesāka spēlēt Rīgas Dinamo. Pieminēta tika starp spēcīgākajām, bet neviens neteica, ka tā būtu labāka par zviedru vai somu līgu, vai AHL. Tagad gan visiem viss ir uzreiz skaidrs :)
0
Nav tiesa. Krievijas čempionāts uzskatāms par otro spēcīgāko līgu pasaulē jau no tā izveidošanas gada - 1996. Bāze palikusi tā pati un KHL ir KČ loģiskais turpinājums.
0
Es nesaku, ka tā nav, bet par to pie mums neviens nerunāja :D
0
japs, Intar, te ir jāpiekrīt tam, ko nerve tikko uzrakstīja...
vnk kamēr DR nesāka KHL spēlēt, mēs nepievērsām uzmanību tam, kas iekš Russland notika :)
0
Pizģec, kas tur ar tiesāšanu darās? Petrovickim ar nūju izdauza zobus, un noraidījuma nav, un nākamajā brīdī jau iedod noraidījumu Spruktam par to, ka viņu turēja?
0
tas ir normāli, atceries ka prest SKA bija pirmās spēles...
RD būs upuru lomā vienmēr, tāds liktenis :)
0
Ok, nebrīnos, ka tiesā par labu SKA, bet MVD jau nekādas lielās šiškas nav.
0
tavs viedoklis tiesnešus maz krata :):):)
0
OMG 4 goli pēc kārtas.... :(
0
OKi - gaidu savus biedrus darbā - veči pa alum un ciemos...
0
domāju ka būs vēl kādi 2 goli...
0
nebija... bet tā pat lošaras... :)
+1
Kā teica krievu komentētājs: "Бобик сдох?!":)
+1
Krievijas čempionāts tikai pēc KHL izveides (skaitot arī to pirmo gadu ar citu nosaukumu) kļuva par spēcīgāko līgu Eiropā, jo tieši tad daudzus NHL spēlētājus atvilināja un savējie palika. P{irms tam Zviedru, Somu, Šveices un Čehijas līgas bija labākas (par spēcīgumu grūti spriest, jo Eirokauss tomēr nav ūber rādītājs).

Bet zajebala - velkos pēc kačalkas un saunas uz māju, domāju kādu kausiņu ieņemt - a hujķe - visos krogos baigie bari. Nevar mājās dzert un skatīties ?
0
> Pārbauides spēli ar Panterām gribēja taisīt dēļ Karsuma :)

Vispār jau Skrastiņa, kurš gan pārcēlās pēc tam uz Dalasu. Karsums spēlēja citā Floridas komandā - Tamba Bay Lightning.
0
pa-pa-pa :)
komandas es varēju sajaukt bet...
kaut kas neštimt!

2009. gada vasarā tieši dēļ Karsuma gribēja...

iespējams ka vēl ir kāda ideja bijusi, ko palaidu garām, jo par Krastiņu nebiju dzirdējis vispār neko...
0
> Krievijas čempionāts tikai pēc KHL izveides (skaitot arī to pirmo gadu ar citu nosaukumu) kļuva par spēcīgāko līgu Eiropā

Nu nez, sevišķi jau nepastiprinājās tā līga. Tagad jau arī vienīgā īstā superzvaigzne ir Jāgrs. Reku pēdējās RSL sezonas leģionāri, sevišķi vājāks jau nu tas saraksts nav: ru.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BD%D...

2004/2005 gada sezonā, kad bija NHL lokauts, vispār iespaidīgi: ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%B5%D... - tiesa gan, arī citas Eiropas līgas uz to laiku krietni pastiprinājās, piemēram, daudzi zviedri izmantoja iespēju mājās uzspēlēt.
0
Nu nu, Skrastiņš the bestest LV špīleris uz šo brīdi...
0
Skrastiņam jau ir rekords NHL. Ne par velti iesauka - "dzelzs kāja". Visvairāk aizvadītās spēles laikam viņam bija.
Ja Ozo nebūtu sācis kozt... Bet tāpat sasniedza virsotnes.
0
Iron man ≠ Iron leg :D Ozo jau laikam tā stiprāk sāka kost (plosti sezonas laikā, utt.) tikai, kad Rangers spēlēja (krietni pēc virsotnēm), atceros bija drunk-drivings, utt.
0
iespējams ka vēl ir kāda ideja bijusi, ko palaidu garām, jo par Krastiņu nebiju dzirdējis vispār neko...

^^^ ar to es domāju, ka pārbaudes spēli dēļ viņa :)
0
Kārli es vēl pats dzīvajā esmu redzējis vecajois RD laikos :)
-10
KHL ir sūds
+9
Šnicele ir sūds. Kotlete rullē!
+4
Kebabs?!
+5
Šniceles j-kungam sagribējās patēlot retardēto "paši zināt ko". Varbūt viņi ir draugi, jo tā kaite škiet, ka ir lipīga.
0
Nu laikam jau sūdi būs RD - arī Prusekam čau.... Diez vai Muštukovs būs glābējs.
0
Kāpēc gan nē? :) Drīzāk gan pārējai komandai būs stipri jāiespringst uz to, lai Muštukovs nedabon pirmajā spēlē izbaudīt šaibu krusu pār viņa galvu, pleciem un kājsargiem :)
0
mSPW, tjipa Stenlija kauss nav virsotnes?
Šaubos, ka Skrastiņš kļūs par 2. latvieti, kurš to izdarīs.
0
Kapēc gan neļaut Muštukovam iziet vārtos? Daudzi saka, ka Latvijas izlasei trūkst vārtsargu - tad lūk - būs laba iespēja Muštukovam sevi pierādīt un iesildīties pirms pasules čempja!
0
to kurrat:
Vai tad neesi redzējis kā viņš spēlē?...Viņa galvenais mīnuss - mazais augums.
+1
ne vienmēr vārtsarga augumam ir nozīme. Irbe arī ir mazs, bet tapēc jau viņš savā laikā neslikti spēlēja.
0
tiko apskatījos un gandrīz no krēsla nokritu - Munštukovs tak 1,88m garš, tak vārtos izskatās tāds maziņš un nespējīgs... Protams, ka nozīmē vārtsarga izveicībai un meistarīgumam, bet ja pretiniekam ir tāds vārtsargs, kas nostājoties visus vārtus aizsedz...
0
^ prieks , ka arī sievietes sāk kaut ko saprast un interesēties par hokeju:)!
0
to kurrat:
nevis sāk, bet to dara jau daudzus jo daudzus gadus...
0
Jebkurš vārtusargs, kurš pa sezonu ir nospēlējis 108min, nespēs pilnvērtīgi iziet laukumā uz PO izšķirošajām spēlēm.
Šodien vispār @ MP rādīs?
0
Cik atceros, vārtusargam labāk būt mazam bet būdīgam - tāpat tak sakņupis tur tup.
0
Vislabākais vārtsargs - sumo cīkstonis bilnbriedā. Kad tas iebāž savu pakaļu vārtos, ripai tur vairs nav vietas.
+1
Būdīgums, ja vien nerunā par klīniskiem gadījumiem, kā Deathperado minētajā variantā maz ko izšķir - ar visām bruņām tāpat apmēram visi vienādi izskatās. Garas rokas un kājas gan var būt priekšrocība.
0
Ja vārtusargs ir garš, uzbrucējam paliek mazākas vietas starp vārtusarga pleciem un pārlikti, kur raidīt ripu, tātad vārtusargs var palikt dziļāk vārtos, ko izdarot, uzbrucējam būs grūtāk viņu apspēlēt, tā kā gluži nevar teikt, ka augums neko neizšķir.
0
Tu kāds profesionāls hokeists esi ? Cik atceros , garums un platums nav viens un tas pats ! :D Manuprāt , visu izšķir tava tehnika,meistarība, sauciet kā gribiet. Iemest var gan īsajam, gan garajam.
+1
A tu pamēģini noķert ripu, kura tev lido gar ausi.
0
Tam , kam vajadzēs - noķers/atsitīs.
Un ķipa, ja tu esi uz 10cm garāms , tad uzreiz tev uzreiz super viegli atvairīt tādas ripas ?
+1
Ja mūsējie uzvarēs ceturtdien Balašihā, tad noteikti sestdien translēsim spēli klubā! :) Znarock turies! :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas