Pēc bumbām krita sienas (filma)
+8
Zinātniskās fantastikas filma, kuras darbība norisinās post-apokalipses Latvijā un akmens laikmetā. Pēc atomkara pasaule palēnām sāk atveseļoties, taču ļauns kults joprojām liek cilvēkiem ticēt, ka pasaule ir piesārņota, tādējādi paturot populāciju savā kontrolē.
Bet ārējās zonās joprojām ir brīvi cilvēki, kanibāli un citas radības. Sagadās, ka divi no šiem atbrīvo gūstā turēto populāciju no kulta kontroles.

Uzfilmēta pārsvarā divās dienās 2009.gada pavasarī ar nolūku mācīties filmas uzņemšanu, organizēšanu un visu pārējo.
Ņemot vērā to, ka filmai pēc sižeta vajadzēja būt 2h garai, bet tā ir saspiesta 40min šis tas var būt mazliet nesaprotams. :D
Kad būšu liels un bagāts, filmu pāršaušu.

Filma ir šausmīga un skatīties neiesaku. :D

exposureroom.com/afterthebombs...
our-fire.net/?p=128
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Vot, jānoskatās : D
+4
ehh, pie kādam gan pērlēm noved garlaicība un miskastes maisu krājumi
+3
OMG
+1
Tieši no kuras grāmatas nospērāt sižetu ?
+3
tāda šīza un watafaks :D
+1
Sižetu paši izpīpējām. 8)
+4
Negaiss, a Tu to pilnā nopietnībā domā? Filma, sižets utt.? Man arī ir vigiki kur es ķēmojos ar draugiem, bet es tos nesauktu tādos lielos vārdos.
+2
Nu ja, katrs sauc, kā vēlas. Es taču nesaku, ka tā ir ļoti laba filma.
0
godīgi sakot - līdz filmai vēl ļooooti tāls ceļš ejams
+2
Man vienkārši rodas izbrīns ka vārds "filma" vispār tiek lietots attiecībā uz safilmētu ķēmošanos :)

Ka beigās nesanāk kļūt par vēlvienu LV kino/skatuves māsklinieku, kas nopietnām sejas izteiksmēm runā par Oskariem ražojot filmas par kurām rodas jautājums vai autors vispār ir kādreiz bijis kinoteātrī. Kino jau vispār imo LV ir nacionālā sāpe, nedabīgums, samākslotība un vispārējs tizlums gan operatoru gan aktieru izpildījumā, kas beigās tiek pasniegts kā nez kāda māksla (Streičs kā pirmais strutainais augonis un tagad arī Miks Ozoliņš).

Mans padoms, ko, protams, var norakstīt kā tukšu diršanu ir mukt labi tālu no LV mācīties tās lietas un saglabāt reālistisku skepsi pret savu darbu un tad jau arī LV nonāks līdz īstam kino. E.g. Vella Kalpi :) Lai veicas!
0
Ha! Normāla mācību filma. :) Kā tad lai savādāk iemācās, ja ne taisot?
Bet par to mācīšanos ārvalstīs taisnība.

Any way, šeit ir šis tas nopietnāks no manis:
vimeo.com/8650393
vimeo.com/8441491
+1
Bet vispāri baisi jauki, ka jūs to tik nopietni uztverat. :)
Es te ielieku, lai visiem ir jautri, bet te no manis golivudu vēlas. :))
+3
Tad jau laikam nebūs diez ko jautra tā filma :)
0
Webster dictionary:
MOVIE - a representation (as of a story) by means of motion pictures
0
Man ir jautri! :)
+2
Starp citu, par mācīšānos, tikko te Londonā iepazinos ar vienu čubriku no D Korejas, kas šeit studē tūrismu labā universitātē. Kā ne-vietējam un ne-no-EU viņam jāmaksā pilna studiju maksa ~8000 GBP gadā (mums būtu ap 2000).

Es šamam jautāju, ta jau kredīti ņemti un seņči palīdz? A čalis saka, nē, atbraucis viens un visai trūcīgs, bet 3 gadus strādājis 2os darbos un SAKRĀJIS pilnīgi visu summu lai tagad 4 gadus varētu studēt. Pašlaik tikai pusslodzes kkur strādā lai būtu par ko dzīvot. Man nebija ko teikt :) Ja grib, tad visu var.
+5
Savukārt es pazīstu tādus, kuri aizbrauc uz turieni , sapelna piķi, atbrauc uz mājām Latvijā, nodzer un brauc atpakaļ pelnīt. Lūk tā. Katram savs.

( dzīves ironija )
0
to Bangls!
Par Streiču jau nu tocn nepiekritīšu tev, viņam tomēr ir labas filmas, kas atzītas par klasikām Eiropas statusā, nemaz nerunājot, ka iekļautas Latvijas kino mākslas zelta fondā, par Ozoliņu gan tev piekrītu, no pirksta izzīsts režisors :)
+1
Streičam ir savs stils, kas vai nu patīk, vai nepatīk. Interesanti gan zināt, kura no viņa filmām (un no latviešu mākslas filmām vispār) ir kādreiz atzīta par "klasiku Eiropas statusā"?
0
vietaam radaas iespaids ka tieuk atdarinaats bez maz vai mad max .. bet nu prieksh postapokalipses viss bija paaraak tiirs . prasaas stipri netiiraakas sejas un drebes ..
+6
Tērpšanos maisos un tizlus dialogus nekāds attaisnojums par mācīšanos un finansēm nespēj attaisnot :)
+2
njaa, baigā nodiršana par tā saucamo "filmu", vai tas būtu skaidrojams ar vispārējo besi ? cilvēkam vismaz ir hobijs un viņš nedauza mājās logus...
+1
Es tajā filmā piedalījos un ziniet, ko teikšu — man baigi patika tas filmēšanas process. Neviens no aktieriem nebija iz profesionāļiem, taču visiem bija jautri. Iespējams, ka šī filma ir kā eksperimnets, jo nav tajā nekā diža — nedz baigie specefekti, nedz ūber krutais grims... Taču galvenais paliek tas fakts, ka tomēr bija forši un patīkami ņemt dalību. Pie reizes rodas arī pieredze (ja es gribēšu stāties kādā kultūras mācību iestādē, tad iesniegumā varēšu rakstīt, ka esmu jau filmējusies).
+2
arī logu dauzīšanu var saukt par mākslu, t.i - performanci.

kā teiktu jūdas graši - katrs mudaks tagad mākslenieks
+3
savam penim var šūt kleitiņas un aicināt draugus uz modes izstādi.
0
neviens jau neteica, ka tas ir kino, pašironisks watafaks tas arī ir. var saukt par filmu, var saukt par filmiņu, tas jau formātu nemaina.

bija nesen kimā ļoti forša performance, kur vīrs spēlēja stikla plāksni kā mūzikas intrumentu un pēc tam ar galvu sašķaidīja.
+1
^ jautājums: tas vīrs to plāknsi sašķaidīja kā mūzikas instrumentu vai kā stikla plāksni ?
+4
"ja es gribēšu stāties kādā kultūras mācību iestādē, tad iesniegumā varēšu rakstīt, ka esmu jau filmējusies"

Ideja kā māja! Būs jāpadročī skaipa kameras priekšā pirms rakstīšu savu CV priekš PricewaterhouseCoopers! :)))))
+3
PWC vai tad ir kultūras mācibu iestāde? :D
+4
Ja filmā nebūtu absurdie, nepraktiskie un citādi nekādā laikā un apstākļos velkamie apģērbi (jā, pat post-apo neradītu apstākļus, ka drēbju vietā praktiskāks un krutāks ir maiss), kā arī ja nebūtu vājprāta murgu dialogi un tēli, kas rīkojas ārpus jebkādas loģikas, un ja dialogus vietām būtu reāli dzirdēt (vējš mikrafonā; tā māsiņa ar brutālo reverb - ok Horror elements, bet nekam nederīgs risinājums kā tēla permanentā balss, jo ņihuja tur kruta nav un pat saprast lāgā nevar) - varbūt caur facepalm es kaut ko no filmas arī redzētu :)

Un šeit izsakās cilvēks, kam ir tuvs Horror, postapo un doomsday scenāriji, pamesti objekti un PSRS laiku CA. Un ja kāda kvalitāte iz šīm parādījās filmā, tad tā tiek norakta zem sūdu kalna.

0
kruta, kruta, kruta! 8) exorcist super labi uzrakstījis!
es savākšu visas iespaidīgākās recenzijas un iemetīšu filmas lapā internetā
+3
Vai filma jau ir iekš IMDB?
0
Hmmm, būs jāpamēģina ielikt. >:)
+2
Negais, mī laiks jōr atjitūd!
0
Un vēlu LIELU pacietību ar filmas ievietošanu iekš IMDb. Sāpe dirsas muskulatūrā.
+6
Iekš imdb ir vēl vājprātīgāki gabali, šitas ir normāls mazbudžeta trve underground experimental postapocaliptyc sci-fi horror movie, nevis Avatar 2 :D
0
ja nav noslepums cik izmaksaja tas viss ?
un ar kaadu kameru tas tika filmets ?
0
Intar, kā klasiku iz Eiropas pazīst filmu Teātris! Labākā, saturiski bagātākā filma Streiča Daiļradē!
0
Iva, precīzi neatceros, bet varēja būt kaut kādi 120-150ls, ieskaitot transporta izdevumus (2x busiņš, autobusi) - (miskastes maisi, trose, folija, vēl šis tas no celtniecības veikala, krāsu baloniņi, krāsas, gaismiņas noma, ēdamais un dzeramais). Filmējām ar Canon XH A1.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas