Transilvania - Horror Rock cafe / OldRiga
+10
nu re,vel viens pierādījums,ka laika paliek arvien mazāk:
TRANSILVANIA:Horror Rock Cafe-Vecrīgā,Krāmu ielā 4
(pretī viduslaiku iestādījumam)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Noteikti jāaiziet un jānotestē, bēc bildēm jau izskatās, ka kāds ir centies ne pa jokam, lai interjeru izveidotu, jau par to vien cepuri nost. Pamatīgi atšķiras no standarta Vecrīgas kroga...
0
Jā, izskatās interesanti:
www.draugiem.lv/gallery/?aid=269668...
0
a ir happy hour?
+7
Žīds. :D
0
Ū, noteikti būs jāaiziet :)
0
izklausās(izlasās)/izska... jau baigi labi. :>
+8
es jau drauģeļos izteicu savu domu, ka liels neviltots prieks, ka nemājīgajiem iestādījumiem ļeņingrada un r'n'r ir uzradies gaumīgs konkurents. Lai veicas. prieks, ka kāds ir realizējis ideju, kas ir galvās bijusi krietni daudziem- horror dizains un nostaļģiska koncepcija par dažādu stilu cienātāju apvienošos vienuviet. kā vecos labos laikos tur pat krāmenē vai mad mixā. no sirds vēlu nezāles sīkstumu un apsolos apmeklēt.
0
Ā, ta redz kas ar Kabatu notika ... Nav nemaz slikti. Ja būs labs alus, tad DEPO metālkončus labāk tur rīkot.
0
Kad ejam testēt?
0
Tas nav noticis ar Kabatu. Tajā vietā agrāk Zaļā Vārna bija.
+1
''"TRANSILVANIA"
- Horror Rock Cafe -
Vecrīgā, Krāmu ielā 4

Darba laiks no 12:00
līdz pēdējam klientam
(atvērts kopš 6.marta pusnakts)

Pēc dažiem mēnešiem arī pagrabā plānots atvērt riktītgi lielu koncertzāli ar augstiem ķieģeļu velvju griestiem kā blakus esošajā viduslaiku restorānā - "Rozengrāls".

Pagrabstāva bāru ar papildus atpūtas telpām arī paredzēts iekārtot tādā pat manierē kā patreiz atvērtajā 1.stāva bārā !

Nu ko, nākat uz bāru un gaidīsim, kad beidzot piepildīsies sen lolotais sapnis pilnībā !

Vēl mazbišķīt un drīz jau tas būs, ko jau 10 gadus mērķtiecīgi centos panākt ...

Ja kāds atcerās, tad tajā pat adresē, lejā pagrabā, agrāk, teātra KABATA telpās, pirms 15.gadiem bija aizsākta Latvijas pirmā underground kustība, kura tagad ir sadalījusies:
metalisti uz MP,
industriāļi - uz ELEKTRU,
panki uz ĻEŅINGRADU un
rockeri uz ROCK&RIGA utt.

Bet toreiz visi bijām kopā vienu viet un gājām uz visiem pasākumiem, kas tur notika ...

Arī tad bija gotiskās mūzikas vakari pa 4dienas vakariem, kur klausījāmies dark ambient, neo-folk, martial industrial utml. 5dienās bija rockeru un metālistu Dj vakari un divreiz mēnesī grupu koncerti un 6.dienās - punk-industrial dj pasākumi.

Nez kā tas viss izvērsīsies nākotnē, bet iecere ir ļoti radniecīga tam kā tas bija 15.gadus atpakaļ, bet ar daudz lielāku ieguldījumu un plašāku vērienu !

NĀCIET un atbalstiet TO !''

Es tā sapratu, ka ar to pagrabstāva bāru ir domāta ex-KABATA ... tā pati adrese tak.
+1
Neko tu nesaprati. Kabata ir Peldu ielā, bet pirms tam tā bija tur. Kad Kabata pārdislocējās uz Peldu ielu, tad tur atvērās Zaļā Vārna, kā jau Deathperado teica.
0
Krāmu iela 4 NAV Kabata!!!! Cmon!!! Pretī Rozengrālam! Kabatai pretī ir Pulkvedis! Kas i, ģeogrāfiskais marasms iesājās? :D
0
Karoč, lai viss būtu skaidrs, skatīt te: www.kabata.lv/index.php?page=49...
0
Ej nu saproti, ka domāta kautkāda vecā Kabatas adrese ... Tā kā Vecrīgā iegriežos 3-4x pa gadu, tad Rozengrālus un Pulkvežus nezinu tāpat kā tās ielas.
0
Vajadzētu ietestēt, tikai finanses jāsagaida. :)
0
Tur tak daudzus gadus atpakaļ bija tolaik populārais klubs NEXT...
+4
Forši! Saņemšu algu, aiziešu ievērtēt.
Vēlu veiksmi, lai viss izdodas! :)
+1
A nefiltrētie/dzīvie ir?
+10
Miroņu bārs tak.
0
Piektdien jāvelkas prom. Kuru tur vēl varēs sastapt? :>
-2
Ja BAIGI BAIGI sakārosies tur apskatīties (stipri šaubos), tad norāpošu garām...
+1
Parasti jau rāpošana nāk pēc apmeklēšanas :D
+2
Šnicele rāpo konstanti visu laiku.
+4
Telpas Krāmu ielā 4 kādreiz piederēja neatkarīgajam teātrim "Kabata", kas to savulaik izīrēja "NEXT'am", pēc tam nopārdeva.
Vēl krietnu laiku pirms tam (80-to beigās) pagrabā bija ļoti populārā jauniešu tusa vieta "Krāmene", kur periodiski notika tā laika alternatīvā undergrounda punk un metal bandu koncerti.
Vieta ar riktīgu auru! :)
0
tie zaļās vārnas laiki tik to auru drusku šmucē:) bet šeit dizains izskatās tā izveidots, ka nomāc visas vārnu auras:)
0
"Zaļā vārna" nebija Krāmu 4, bet māju vai divas tālāk, uz "nočņika" pusi :)
0
Smuki. Laikam gothic/death rocks skanēs bieži tur. Laiki tādi, ka vairāk jāpievērš uzmanību tieši - kāds ir alus un par cik...
Tā vien šķiet, ka nekāda diženā alus izvēle tur nav. Ja tāda būtu , gan jau reklamētos, lai tieši piesaistītu cilvēkus , jo tie , kas pieskaitāmi pie alus - vecrīgā diezgan sālīti maksā.
+2
Es nerāpoju, atvainojiet, es planēju...
0
Knābim ar to i kāds sakars vai nav?
0
nu sestdien vakarā laižam ievērtēt?
+6
^ Tavus cičus ? davai >:)
0
Hmm, moš varētu pirms Elektras :)
0
nu cičus negarantēju, bet šito krogu man gribas apskatīt dzīvajā, tikt arī tā kā tieku. tad nu lasu līdzdalībniekus:D
+5
Bezmaz vai jāsaka - no čič`s no party. :D
+1
izskatās, ka būs ok iestādījums. Tāds tematisks.. Cena dzērieniem, kā jau priekš Vecrīgas krogiem, noteikti nebūs tā zemākā, bet, ja katru dienu nebuhā pa dzertuvēm, tad šad un tad var atļauties nodot pa ugunīm arī Vecrīgā.
Būs jāievērtē...varbūt pat šaj vīkendā
0
hmmm...būs jāievērtē tas miroņu krogs
Cik čolēju bildes...izskatījās baigā bomba:)
+7
krogs kā krogs. Ar plastmasas miroņgalvām. Bet nav īsti trū. Neatminos vai dzēru Madonas vai Brāli, bet ap 3:00 gaidot piekto minūti rindā uz toču, sanāca piepļaut miseni (muca, kā Melnajā Piektdienā). Tieši tobrīd garām vilkās bārmenis, kurš solīja man vairs neliet. Nācās uz RNR iet dzert. Tas naf trū !
0
Brāli dzēri, Madonas tobrīd vispār nebija.
Jā, nu bailes jau tas iestādījums toč neuzdzen. Bet šausmu filmas jau ar tādas komēdijas vien ir lielākoties. :D Tā vispār interjeram nav ne vainas, tie krēsli diezgan stilīgi izskatās; iekārtojums mazliet atgādina Kalēju ielas M(i)6. Jāgaida, kad arī apakšu sataisīs.
0
man vairs nav jautājumu par to, kāpēc šodien dainītis negrib uz turieni iet:D .. neatceras ko dzēris, kur pļāvis, kāpēc? :D
0
Nuja, ja es neatceros, kādu alu dzēru ... RNR laikam gan Madonas maucu. Vismaz vienu. Bet kad Intars Route 66 ieradās, man jau 6 vakara als lija iekšā ... attaisnots nokavējums, tā teikt :D
0
vecāku zīme:D
+1
Ja bārā piemaun miseni, tad nākamreiz ar vecāku zīmi jānāk ?
0
:D nē, tad ar ārsta zīmi:D
0
man patika:) bet pasākuma panākumu atslēga bija laba kompānija. ar jums, dārgie, kaut uz esīti :D netraucēja ne tūristi, ne šaurība, ne rinda pie tualetes, ne pagaidām šķidrā mūzikas izvēle. bija gut!
p.s. par to vai man patika elektrā es vēl domāju:D
0
cik tur bairēns maksā?
0
1,50.
0
kāds?
0
Kā tur ar mūziku?
0
brālis laikam, tas solītais madonas nebija. ir arī bauskas, nezinu pa cik. mūzikai ir aparāts. kur gan izvēle pagaidām ir pašķidra, bet ja labi pameklē kaut ko jau var sakasīt:) kamēr bija tukšs bārmenis pārsvarā lika mensonu un tamlīdzīgā stilā. kad devāmies jau projām, britu jaunēkļi kauca līdzi guns'n' roses.
0
njaaa...vietas tur shausmiigi maz...alus leetaakais un labaakais ir braalis pa 1,50...tad to arii laku visu laiku...Galvenais ka baarmenis piedaavaaju kkaadu kvieshu alu pa 1,75 laikam + veel pieliet kaadu huinju klaat alum...fu blaaa cik nogarshoju no chomu kausiem...kopumaa ir vieta kur aiziet,bet R'n'R ir labaak kaut arii dargaak:)
Nu muzons bija okei...dazaads,bet atkaartojaas:D
+2
nu ņemot vērā to, ka man r'n'r in general riebjas, tad es nepiekritīšu:) gan jau tā mūzika būs vairāk ar laiku.
+4
Mūzika tur laba piektdienas vakarā bija, Slayer Kreator, metaļika arī skanēja, kaut kādu gotu tucāri- industriju arī uzlika. Brāļa alus pa 1,5 Ls- nekāda vaina. Čomi strīpām gāja un nāca no jauna klāt. Ar ko cock`n`riga ir labāka to gan es nezinu...
0

Būs pašam ar kādreiz jāaiziet, taču bijušo atmosfēru, kad tur bija klubs NEXT, laikam neatgriezt:0)
0
No Kreator tur ir tikai ''Violent Revolution'', bet no Slayer ''South of Heaven'' un ''Bloodletting'' jeb kā tur sauca to gabalu. Dimburger un Megadeth dahuja.

Vakar bārmene teica, ka ir tikai viena veida alus.

Aizvakar RnR augšstāvā bija OK.
0
tas, dainīt, viņi izdomāja, ka tev var tikai viena veida alu dot :p
man piedāvāja arī bauskas un kviešu
0
Moš pudelēs ?
0
nē pudelēs vēl atsevišķi piedavāja kaut kādu, mazu zaļu. pat neskatījos:D
+7
varbūt tur tā kā gruzijā- viss ir viens vīns, etiķetes salīmē pēc klienta purna?:D man nosauca 5 alēnus, tev godīgi atzina, ka tas viss ir viens alus:D
0
Var jau būt :D
0
Kviešu točna bija, to jau pēc krāsas var pazīt. Par Bauskas gan kaut kā neatceros.

Ak jā, kas attiecas uz dizainu, tas droši vien ir saskaņā ar citiem Transilvania tīkla iestādījumiem - Itālijā vien tādu ir kādi 15.
0
juuuu aizmuguree ir kjipa karte:D
0
Es ar savu smadzeņtrīci bezalkoholisko ietestēju, tiesa, cena mazliet nošokēja, nezinu, cik tieši kas maksāja , bet kauss bauskas un kauss bezalko alus izmaksāja 4 Lvl,par to uz brītiņu mazliet sapīku, bet nu, vismaz ķeksīti varu ievilkt, ka Transilvania ietestēta un kad atkal varēšu ķerties pie %, tad noteikti atgriezīšos :)
0
Ta jau laikam Bauskas Ls2 maksā un bezalko tā pat.
+5
man liekas irony par to, ka dzēra bezalkoholisko, pierēķināja kaut kādu soda naudu :D
+3
^
Transilvānijas grāfam FAKULAM tas šķita nepiedodami-dzert bezalkoholisko :D
+2
Nu jā šodien biju tur, ievērtēju interjēru un alus, tas miežu alus vai kāviņu tur sauca pa 1.75ls bija diezgan labs. Kaut arī smird pēc cūkas vēmekļiem destilētiem, garšo ka velns. Šodien tur tieši sēdēju kad tika ņemta intervija Skyforger par jauno albūmu, un par pašu interjēru... Wow, kas tāds Rīgā nav redzēts, domājams kļus par iecienieto vecrīgas bāru kopš šīs dienas, vel jāstās būs piektdien, kā tur ar ļaudu apgrozīšanos būs.. un music box, feina lieta... ar nekur pie mums nav redzēta, mūzikas izvēle tik tiešām švaka. nu kopumā bārs 9/10, jāgaida vien kat to koncert zāli pagrabā prezentēs ;D
0
A cik tur Asiņainā Mērija maksā? :D
0
Biju iegājis šodien. Vietas gan tur tai bārā izskatījās tā pamaz. Iedomājos, kas karstās vasaras dienās tur darīsies, kad izslāpuši mataino bari gribēs veldzēt tur slāpes... No alus gan tikai Brāli piedāvāja. Pagaidām objektīvu vērtējumu dod nevaru, jo kā noprotu, tad tur viss ir vēl tapšanas stadijā. Pēc 2 mēnešiem solot pagrabā vērt vaļā klubu - tad arī došu savu gala vērtējumu!
0
diez vai tur asiņaisnā būs tāda kā tev garšo:D tur no tādiem bunduļiem it kā viņu lejot. būs jādibina blats, lai speciāli tev jauc:D
+1
Mērijai ir jābūt tādai, lai var dabūt kuņģa gļotādas apdegumus :D
+4
Ja pareizi atceros, mērija tika piedāvāta 0.3 pa 2.50 laikam. Taču tā kā tā tiek lieta no necaurredzama bunduļa (ar uzrakstu POISON), es neriskēju ņemt, jo, kā zināms, kārtīgai mērijai šņabja garšu nevar just, tā kā, ja neredzu savām acīm, kā top pieliets šņabis, var gadīties, ka tā tur nav nemaz :D
0
Nu tur arī mēriju līdzīgu iejauc, džekiem no viena malka acis asaro :D es nezinu, kā var veselu glāzi izdzert :)
0
Nu tad vismaz garša ir kā nākas. Vē tik atlike jautājums par šnapsta koncentrāciju :)
+6
Elektrā taisa sasodītu labu Mēriju. Un kurš man mīnusu ielika? Kāds laimīgs kuņģa čūlas īpašnieks? :D
+1
jāņem uz transilvāniju līdzi ķīmiķa iesācēja komplektiņš ar indikatoriem, lai var šņabi noteikt:D bunduļi stilīgi, bet neuzticīgai un aizdomīgai tautai.. nez vai derēs :D
0
Ar laiku iegūs uzticību :)
+2
atliks vienam pieliet murmuli no tā poison bunduļa un lieta darīta:D
+1
Tas ir stiprs cilveks, kurš var pielieties no Asiņainās Mērijas, jo tik daudz tobasco un piparus kurš katrs nevarēs izturēt :D
0
Tu nevarētu?! :P
+2
Jāņem līdzi speķis, ko uzkost...
0
pfff, kā tev deathper liekas, kāpēc es 7 gadus tomātu sulu nedzēru? /varētu būt, ka biju savā laikā asiņaino piedzērusies?/
p.s. un tas ko tu dzēri elektrā, veselam kuņģim pašā laikā:)
0
Ungāru ...
0
Neesmu pārliecināts, ka matainie pēkšņi gāzīs to vietu apkārt. Vismaz tagadējā veidolā. Interjers smuks un viss. Čehu miestā Jaromerā mūzikas kaste bija 50x krutāka - varēja maukt visu ko, sākot ar Lampa Jebana un šlāgerīšiem un beidzot ar Deicide un Čehu graindkoriem. Pagājšreiz Transilvānijā uzliku 7 dziesmas. Ja nākamreiz ar 7 uzlikšu, tad pēc tam tik atliks padsmit Megadeth dziesmas ko klausīties ...
0
Elektras variantam vēl bez ierastajām sastāvdaļām nāk čilli mērce ar visu pipariņu :D
0
^ nu ko nozīmē - gāzīs to vietu apkārt? protams, ka viņiem ir jādomā par kaut kādiem pasākumiem un lai mūzika būtu lielāka izvēle. bet mājīguma ziņā viņi ieliek saviem konkurentiem vienos vārtos.
0
Kādiem konkurentiem ?
0
nu tiem pašiem rņ'r kaut vai
0
ui :D r'n'r
+3
ņer ņer? :D
0
Pagaidām nekādi konkurenti jau nav. Ja sāks pagrabā pa vakariem ģitārduēļļus, growlingu un kādu konci rīkot, tad varbūt būs.
0
Drīzāk ar kādu Roks Cepurē varētu konkurēt ... /forum/122287/
+4
cik nu vispār tur konkurēt hujonkurēt. Pozitīvi tas, kas tomēr rokbāri pamazām sarodas, un gan jau nišas noskaidrosies pamazām.
+1
tak transilvānijai pat vēl oficiālā atklāšana nav bijusi, būs tad kad leju atvērs. ai, sakiet ko gribiet, ja man esot vecrīgas pusē gribēsies aiziet kkur pasēdēt, es zinu uz kurieni iešu:)
+4
WC ?
0
tu mani uz wc sūti? es vēl ņemšu un lūpiņu uzmetīšu:(
+1
Manuprāt, Transilvania nav nekādas vainas. Pagaidām līdzīga bāra nav.
+1
tā, mīlīši, vakar šajā iestādē madonas alus bija pa 1 ls. un no drošiem avotiem ir informācija, ka ja kādam liekas, ka šeit ir par maz muzikālās izvēles, laipni aicināti atstāt pie bāra savu lejuplādējamo materiālu, viss tiks nokārtots:)
un vispār vakar izmalu visus iespējamos vecrīgas krogus, lai saprastu, lai pāris reizes atgrieztos tieši transilvānijā. visi mēģinājumi atrast citur kaut ko labāku beidzās neveiksmīgi :D
0
Bija doma tev piezvanīt un apjautāties vai nesildies pirms konča kādā krogā, bet tā kā hoķa dēļ viss bija pārbāzts, tad nosēņoju.
0
^^ Kādā formātā to materiālu dot ?
+2
cik sapratu gan fleškā, gan cd.
sēne, nākošreiz tā nedari:)
es tev par to ieliku mīnusu.
hokeju, gan es vēl skatījos mājās. bet visa aptlikusī diennakts daļa gan man pagāja safari pa krogiem. tā plēos uz depo, kura tā arī neiegāju:D toties transilvanijā pabiju vairākkārt:D
nu rīta pat iemaldījos uz dejām pulkvedī:D un tur es sapratu- kā man pietrūkst mani mīļie lopiņi:D cik kaut kādā elektrā, nosalušai kā diegs un mēreni iereibušai, man ar jums bija labi :D
+1
Blade aiznesīs pāris gigas :D
+3
Man ir ārējais 1TB cietnis ...

Par formātu domāju *.mp3 vai *.waw. Tiem pirātiem pofig. Bet diezvai vairāk kā reizi tāds joks iess cauru - jo vairs negribēs tūristus aizbaidīt :D
0
Tev jau nav īstās tūristu baidāmās mūzikas - tu tak ne bleku, ne brutal death, ne grind neklausies :P
+1
Esam tūristus baidējuši ar Horst Wessel Lied un citu līdzīgu dziesmu dziedāšanu. :D
0
vai, tu tik sarežģītas lietas man parasi:D :D vai tad es neteicu, ka tur vakar madonas alus bija pa latu? un tu gribi, lai es tagad zinu, kāda ir atšķirība starp mp.3 un waw.
p.s. vienkārši nododu info, ka šāda iespēja ir, vieta atsaucīga, visu var sarunāt:)
0
Tūristiem ja pietiktu ar kādu Death, Sludge vai Dark Millennium gabalu ;)
0
viņa man teica, "lai atbilst stilam, britniju spīrsu- nē". bet par tiem formātiem un daudzumu utml, tak pašiem mēle mutē ir pajautāt:)
+6
^ Britniju nē? Tad es neiešu.
0
Pag, pag, pag! Tur Madonnietis pa latu?
0
0.5l?
0
nu vakar bija akcija:) visu laiku jau tāda paradīze nebūs:D
0
CRAP! Kā es par to nezināju?
+3
ar veco labo nezināšanas metodi! ;D
0
vakar ari vel bij par latu
+1
hmm vietas maz? nu teiksim tieši tagad te vietas ir vairāk ka saprašanas jo sēž viens pats bārmenis!
mērijas var uzjaukt kādas vien vaig!
+2
^
kad Jūsu iestādījumā būs kāds naidīgs koncis ar nevainīgu sieviešu upurēšanu - Alkohola Dieviem?
0
Man labāk patiktu koncis ar nevainīgu sieviešu pārvēršanu vainīgās... par godu un slavu Alkohola Dieviem!
0
^ \\m/ Viedi vārdi! Atbalstu!
+3
ejiet un atrodiet tādas, būs vēl vārdā neminamā palīdzība jāmeklē :D
0
Leigai 10 + no manis :D
0
30.Aprīlī – (Piektdien)
„TRANSILVANIJA – horror rock cafe”
Vecrīgā, Krāmu ielā 4

Svētās VALPURĢES NAKTS
karnevāls – „BELTANE”

www.draugiem.lv/events/82357/30-apr...
0
Katru dienu no pl. 15:00 - 19:00
@ TRANSILVANIA ir LAIMĪGĀS STUNDAS !
50 % atlaides visiem ALKOHOLISKAJIEM DZĒRIENIEM !!

Pagraba pasākumu laikā visi alkoholiskie dzērieni
būs par - 1,25 Ls
0
wtf ! netaa visur rakstits ka straadaa no 1200 ... aizejam tur a tur rakstiits ka no 1500 liidz peedajam klientam ... ble nospljavos un gaajaam citur
0
Spļaudīšanās sabiedriskā vietā tak ir sīkais huligānisms vai kas tāds, nu vismaz administratīvi sodāms?
0
^^ kur visur ? Pirmais gūgles rezultāts man deva ka no 15 - transilvania-horror-rock-cafe-275544.inf...
0
Mjā, ja gribās vakarēt Transilvānijā, tad kāds jāsūta jau uz 18:45, lai sapērk šmigu visam vakaram, vienīgi ar alu tas ne tā ka ļoti funkcionēs - atšālēsies maita tāds... Bet ar visādām skrūvēm utt šitas varētu nostrādāt vienkārši ideāli.
0
Stellā savlaik vairāk kā vienu kausu uz galviņas laimīgajā stundā nedeva.
+4
Jautājums tad ir, cik vispār kausus uz galviņas katrs var noturēt...
0
Vairāk kā vienu pagrūti :)
+3
Kautgan, ja baigais stīvais, tad otru varu uz mazās galviņas uzlikt. Ja var nožonglēt, tad var uz cirku iet haltūrēt.
0
A kā ražojums ir tas Kviesītis (vakar pa latu deva) ? Kad bārmenim jautāju, teica ka Weissbier :D Laikam nesaklausīja pareizi jautājumu. Necaurspīdīgs kviešinieks ar tādu svaigu, kā raudzētas bērzu sulas, aromātu. Visai neitrāla garša, bet labs padzēriens.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas