ticības lietas
0
11. bauslis- Tev nebūs... alus!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
666.bauslis- more sex, more beer, more brutal death metal!!!!!
0
:D
0
u. bauslis - boļše pizģeķ nada!
0
13. bauslis - Neesi muļķis, neklausi mācītājus un neej uz baznīcu (ja nu vienīgi ar benzīna kannu un šķiltavām).
0
Varētu jau arī baznīcā kādu konci uzrīkot; tikai nezinu, kā apskaņotāji tiks galā ar akustiku. Es jau principā esmu pret baznīcu dedzināšanu - tās tak ir (parasti) tik grandiozas celtnes. Var tur, piemēram kādu skolu ierīkot vai visu ko citu.
0
a bija doma bet mees bijaam par daudz taa teikt ;) lai liidz Statoilam aizsavilktos un varbuut tiem baptistiem pie manas maajas tochna palaimeejaas ....
0
...vai kaa padomju laikos--- graudu nolikltavu :D
0
1) Konci baznīcā - tikai ja krusts tornī apgriezts uz otru pusi :) Kaut gan - ja nomaina vitrāžas, izvēdina, ieliek normālu siltumizolāciju, būtu laba vieta. Mjā, akustika droši vien būtu "dīvaina"
2) Skolu - baznīcā? Brrrr, ir bijuši precedenti, man tik žēl bērnus, kas tur mācījās...
3) Šādas grandiozas celtnes parasti rada grandiozus ukunskurus bērniem par prieku :)))
0
ja reiz shameejie savaas sveetvietaas iemuureeja muuseejos (parasti protams sievietes)...tad nebuutu liela beeda ja sadegtu zilaam uguniim :/
0
me dziivo no pezjuka, alus, metaala, alus, pezjuka, metaala, Ireena, tu biji taa, kas "tuseejaas" ieksh #baznica.lv ;)
0
Ja tā bija tā pati Irēna, kas šeit, tad varu iedomāties, kā viņa tur tusējās gygygygy
droši vien autokick uz viņas IP uzlikt bija :)
0
heh, man'i arii tur nobanoja... nelieshi... elku dievu pidari! peerkons vieniigais...
0
Sviests, nolaadeets!!!
0
Kas ir kristieti, sviestmaize nokrita uz zemes?
0
Dedzināt, nojaukt baznīcas, apgriezt krustus un vēl nezin ko, un tajā pašā laikā "peerkons vienīgais..." Jūs cienītie ne tikai uz sātanistu pusi, pat uz tādu pašmāju pagānu pusi nevelkat. Ja jau jums ir tik svarīgas baznīcas u.t.t atribūti tad jūs esat tādi paši vien kristieši- tikai otrādi(ar sātaniskiem atribūtiem) un jūsu vēlme pēc piedošanas un pestīšanas agrāk vai vēlāk jūs aprīs. Izjūtiet taču lepnumu kaut uz bridi, ka esat savādāki - brīvi , nevis - "mēs tie sliktie- izdrāztie kristieši tie labie" Izjūtiet savu pārākumu - x-tieši ir tik niecigi, ka nav pat šo jūsu tukšo draudu vērti.
AGIOS O BAPHOMET
0
Nu, un kādas problēmas? Man domāt, ka kurši un zemgaļi gan jau ar būtu svilinājuši baznīcas, ja tiktu iekšā aiz Rīgas mūriem... :))))
Jebkurš simbols ir svarīgs - kristiešu krusts ar līķi virsu - tas neko labu šai zemei nenes, tāpēc ir iznīcināms.
Šitā nupat bija tipiska demagoģija...
0
gan jau, ka bazniicas bija arii aarpus Riigas, bet muura bazniicu tik viegli nenosvilinaasi.

btw, kristieshi no taa pasha Burzuma ir iztiesaajushi miljoniem kronu par nosvilinaatajaam bazniicaam ;) taa kaa shim tagat naakas paardot antikristietiska kontenta ierakstus, lai atpirktos no kristieshiem :))) ir bishku reeciigi, ne. paaris dienu atpakalj ieksh Aftenposten.no izdomaaju pamekleet rakstus, kur piemineets "Varg Vikernes" un par peedeejiem 7 gadiem tur taadu ir simtiem :) par to sodu tur laikam bija mineetas 30 mio kronas, bishkji jau ir.
0
bla jobanie kristieshi. visus vajadzeetu maisos no tilta nolidonaat lejaa.fuck kaa jau man ir pieriebusies taa visa ticiigo propoganda vaisaas malaas. toch gribaas kraut pa purnu kaarteejiem idiotiem kas piedaavaa tur nezin kaadaas huinjaas iestaaties.
0
nu veciit tu baigi putrojies
0
kas par ticībām??? es nekam neticu...
0
ha,ha cik stulbs termins-bauslis,wai kaads no mumz tam wispaar zina skaidrojumu????
0
Fuck me Jesus!!!!!
0
kmoon ko juus te visi dirshat par ko nezinat? juus vispaar kautnedaudz sajeedzat, kaada ir kristietiibas fishka, kas ir Dievs un vispaar kaada suuda peec juus te uz zemes dziivojat? tik nenormaali stulbi izskataas no malas viss ko juus te raxtaat...
0
Tai kristietiibas fishkaa labaak dzilji neiebraukt, vinja praatinju aatri var sagroziit pa savam
0
katram ir tiesiibas ticeet tam,kam griibas,iista religjijas konfessija,nekad nepiespiediis ticeet,ja nu vieniigi taa agraak bija,bet tie bija cilveeku velmes...a vinji savukart visu apgrieza itkaa dieva griba...
0
un spriest par religjiju delitantu limenii arii ir muljkiigi...a ka es paskatos juus esat tieshi diletanti:) pat smiekliigi paliek,kaa juus varat saukt visaadus baptistus,new generation un paareejus suudus par tiiciibam,kristietiibu?pas... neliekas ka itka juusu satanisms ir tikai modes vai imidza atributs?a juus zinaajaat ka visi iistiem satanistiem jaljauj drazt sev pakalju otram satanistam,zinaat kaa satanisti to motiivee?viss kas ir pretiigs dievam ir patiikama satanam...taa kaa padomaajiet kartiigi,juus esat satanisti?:)
0
ja esaat...man juus ljoooooti zheel...nu bet ta ir juusu griba!
0
es neuzskatu žīdu izdzimteni Jēzu par Dievu - viņš bija vienkāršs sektants, kuru rabīni likvidēja kā kaitniecisku elementu.
Un es neliecu savu muguru Jahves priekšā - latviešiem ir savi Dievi.
0
Deathpedro, kur ir tavi latvieshu dievi?
0
silver, nu kaapeec tad tu baptistus neuzskati par kristieshiem? cik es vinjus paziistu tad ir tiiri ok. katram izpratne par Dievu protams nedaudz atskiras, un taapeec ir dazaadas konfesijas, bet tas nenoziimee ka vinji visi nav kristieshi.. bet nu normaals cilveeks par saatanistu nevar buut, vinsh var tikai bljaustiities diletantiskas (kaa labi noveerteeja silver) mulkiibas un vicinaaties ar apgrieztiem krustiem (kas patiesiibaa ir sv.Peetera, pirmaa paavesta simbols:D). un vispaar nav tachu jaakalpo Dievam taapeec ka Vinsh taa grib bet taapeec ka cilveeks pats taa grib. Dievs ar aizliegumiem (baushljiem) grib cilveeku nevis norobezot no kkaa laba bet pasargaat no taa kas vinjam naaktu par sliktu un ko vinsh peec tam nozeelotu. ek.. miers jums visiem, dziivojiet kaa gribat un es ceru ka jums viss tomeer beigsies labi :)
0
Iessu uz bazniicu, kad tur sludinaas death metal stilaa!
0
nu jaa...nu bet techu tu zini,ka katram ir sava taisniiba,pilniigi tev piekritu...es vinkaarshi redzu ka daudzie taa saucaamie satanisti ir vienkaarsjhi slepj savus gljevuliibu uz neko citu vonji nav speejigi...hormoni...sapro...
0
nu jaa...nu bet techu tu zini,ka katram ir sava taisniiba,pilniigi tev piekritu...es vinkaarshi redzu ka daudzie taa saucaamie satanisti ir vienkaarsjhi slepj savus gljevuliibu uz neko citu vonji nav speejigi...hormoni...sapro...
0
skatos ten jaun saak kristchugas sarasties . mosh nodibiniet veel kaadu sektu! ibio. iebaaziet krustu
0
Interesanti gan, kursh no tiem, kas sheit kaut ko raksta, ir tas dizhais saatanists???? Aakstiishanaas vien.
0
jezus bija reals dzeks jo: vins bija matainais , anarhists, un mazohists.
jezus mate jaunava marija bija prostetuta kura izlikas par nevainigu!
0
VIENIGAIS DIEVS KAS LATVIESIEM VISPAR VARETU BUT IR PERKONTEVS, LAIMA , USINS.
JO LATVIESI IR PAGANI !!!
0
latvieša vienīgais dievs ir viņa prāts, viss. cilvēku kurš tic var apmānīt, bet cilvēku kurš domā diez vai.

arī tā pagānu fīška, kas nu pēdējā laikā zināmu *nepop_pop*mūziķu dēļ ir kļuvusi nu 1. modes lieta, ir tas pats sviests.

dar man tēvis pastaliņas heheheaa
0
ES JAU NESAKU KA TAM IR JATIC BET.... ES PATS TICU TIKAI SEV.
TOMER SENCU LIETAS UN TRADICIJAS IR JACIENA ...
0
arx, ej atsūkā kādam mācītājam, ja jau tev ir kādas pretenzijas pret latviešu Dieviem!
0
TIE VISI DEBILIE KRISTIESI UTT. IR TIKAI TIRI SEKTANTI UN NEKAS VAIRAK JO TAS VIS GROZAS TIKAI AP NAUDU ! JA JAU KRISTIESI IR TIK SVETI TAD KADEL VINI NOGALINAJA SIMTIEM TUKSTOSIEM LATVIESU ( AR PAVESTA SVETIBU)
0
NEVIS LATVIESUS ,BET BALTUS
0
VAI KADS NEZIN KUR IR KADS NORMALS METALISTU CHATS?
0
netracini pērkonu, aizej pielūdz bērzu.;) ))

iz dzīves:
vecais letiņš nedaudz ieņēmis sīvo pēc lielo darbu apdrīšanas vēlā rudes laikā, kad veļi apkārt klīst, iziet arā svaigu gaisu paelpot un atliet. Par cik prāts nav skaidrs un laiks patumšs, jamajam sāk rādīties dievi, sāk koki ruunāt "iznirst sirmais krīvs", lūk ar senie dievi zem kumāra.

0
Arx - tipisks, stulbs, arogants kristietis. Ej pielūdz savu geju, ej pielūdz savu kastrātu žīdu "dievu"! Atsaldenis nolādētais!
0
man ir vienaldzīgas visas reliģijas un visi pielūgšanas objekti. Kristieši, sātanisti, pagāni u.c. ticīgie vai anti ticīgie. škiet tu gan klanies kuram katram.

0
jezus mani nemil esmu slikts
0
he, shon nopirku taadu aviizeliiti "Zintnieks", tiiri vai incanti raksti tur ..
0
Nu, deathperado, peec tava ieprieksheejaa komenta tev arii arogances truukumu nevareetu paarmest :))
0
es skatos dethpredado ir baigais satanists...nu nekas...gan jau izaugsi veel...es vispaar skatos baigie sheit viiri sapulceejushas...visus Hammerus,dethper...tam nezini ka tev un citi!taadi juus siikie stulbie metalisti kuriem pa galvu hormoni sit...labi,juums visa dziive veel ir prieksha...
0
dziivojiet sev pa prieku...kameeer nav par veelu...
0
vienkaarshi interesa peec raxtie savu veecumu...Bez Pizdi tikai kaa krievi saka...un tad jau redzeesim...
0
Sorry, ka atkārtojos, bet:
No žīdu valodas Satan nozīmē pretinieks - žīdu dieva pretinieks. Vai žīdu dievs ir latviešu dievs? Nē. Žīdu dievs ir latviešu ienaidnieks (skatīties vēsturi par kristietības ieviešanu Latvijas teritorijā).
No tā - mana ienaidnieka ienaidnieks ir mans draugs (nemaz nerunājot, ka kritiešiem ir mānija visu, kas ir pret kritietību, ietilpināt pie sātanisma).
0
draugs senā nozīmē kaŗa biedrs -svešinieka cilts kļuvis sabiedrots (tā tad var izmainīties kas draugs) bieži noslēdz ar laulības līgumu
0
To Siver: Nu kaut kaa nedaudz piedirst uz sho teemu, bet tomeer, no kaa tu izsecinaaji par vecumu. Nu par hormoniem veel ok, nezinu kaa tev, man veel joprojaam seksu gribaas, nevis daru to rutiinas peec. Klau, tev pasham nav probleemas ar nedabuushanu, ja jau tu pat saatanismaa saskati hormonu veetras? Necienja un naids pret kristieshiem rodaas tikai taadu kaa tu deelj, kas ar putaam uz luupaam meegina pieraadiit ka dievs ir tiem kam tas nav nepiecieshams. Tad kad saakshu greekot, saakshu arii mekleet dievu, pagaidaam mani sirdsapzinja nemoka. P.S. Veltiijums kristieshiem -
www.funpic.hu/fun-bin/picviewe.cg...
0
To Intar: u. bauslis apgreidots
- Pizdetj nado boljse un sakariigi... ;)
0
nu i podohnesh tupim nehristem,ozabo4ennij...4i... nau4isj...
0
kak vi zaebali s etim,nahrena vinositj na forum eto,ja juus pat neprotat objektiivi spriest par visu...
0
:) Luuk arii putas uz luupaam.
0
Saatanisms, kristietiiba, utt. -viss viens un tas pats nebuutu izgudrota taada kristietiiba tad i saatanisms nepastaaveetu. Kristiesi pasi ieviesa saatanismu, kaa pretstatu kristietiibai. Kas attiecas uz pagaanu tradiicijaam, tad taas nevajag aizmirst, bet ticeet vislabaak sapraatam.
0
A kaa tas ir neticeet sapraatam?
0
atbilde: būt pārliecinātam kristietim un ticēt tikai Bībelei un priesterim.
0
MANUPRAAT METAALA TUMSHAAS NOSKANJAS IR PAARMANTOTAS NO VIDUSLAIKU GARIIGAAS MUUZIKAS, TAADEELJ KRISTIIGAA SIMBOLIKA(TAA LAIKA) IR PAT INTERESANTA, KAUT ARII MAN DIEVA NAV UN NEBUUS-ATSKAITOT SAVU BRIIVIIBU, KAS IR MANS DIEVS.
0
Beidz aurot ! :P
0
Pilniigi piekriitu sava nika braalim - LATVIESHI IR PAGAANI -
0
- suuds ne to pogu piespiedu, jo saknees, jeb muusu senchos, senlatvieshos, lai gan tagad katra otraa latviesha saknes nav latviskas, miit pagaanu gars un pagaaniska ticiiba, kristietiiba - par to nav veerts diskuteet, tie ir naidnieki, kas niideeja latvju tautu, atnnemdami ticiibu sev, un senlatvieshi ticeeja Peerkonam, Usinnam, Laimai, Veeja maatei, Vellu maatei, tachu vinnu ticiiba nebija taada kaa kristieshiem kur dievis ir kaa sogis, kaa kaut kas augstaaks, kuram cellos jaakriit, bet pagaani nekrita cellos vinni ar saviem dieviem bija kaa braalli, un lai vai kaa katrs sevi cienosh latvietis sauks - LATVIESHI IR PAGAANI!
0
Saatans ir kristieshu radiits teels, un liidz ar to vellu padariija arii par llauno, bet latvieshu tatuas hronikaas mineets, ka vells bijis dieva paliiigs, kaa otrais braalis, kursh bija nedaudz tuulliigs, un maaciijaas dziivot!
0
bljaaa!!vienkaarshi smiekliigi redzeet kaa pieaugishie cilveeki uzskata sev par pagaanu,a varbuut juus veel beerni esat?tad piedodiet:P
0
Runaa latviski tu izdzimteni, tieshi vaarda tieshajaa noziimee, tevi vajadzeetu iz dzimtenes suutiit!
0
Sātanisms tikai lej ūdeni uz kristietības dzirnaviņam. Tāpēc viņiem tas ir pat izdevīgs. Būt sātanistam principā ir tikpat debīli kā būt kristietim. Kāpēc piem. latviešiem būtu vajadzīgs žīdu dievs. Nezinu, bet viņš ir cītīgi reklamēts visā pasaulē. Žēl.
0
Pastāv visai vērā ņemama iespēja, ka tie, kas tagad dzīvo tikai no "pezjuka, alus, metāla, alus, metāla, pezjuka" pēc pāris gadiem paši skraidīs pa ielām dalīdami lapiņas vai vispār iestāsies klosterī, lai norobežotos no "tās grēcīgās pasaules" un pilnīgi noliegs gan metālu, gan alkoholu, gan seksu. Tas viena iemesla dēļ - viņi jau ir pieraduši būt kaut kā varā. Pieraduši pie atkarības. Kad šī atkarība viņus būs iztukšojusi (un tāds brīdis pienāks), viņi sameklēs citu. "Pārkvalificēsies".
0
Hei, TheTrve!
Tu arī proti norvēģu valodu? Savējais.
0
Silveram. Man ir 21(gadi). Cik Tev?
0
LATVIETIM BUUT PAGAANAM NEVIS SAATANISTAM! Saatans ir kristieshu radiits teels, kuru sektas ir paspilgtinaajushi! Pareizi kā DIVI "K" AR KOLU UN PUSIEKAVAAM saatisti, nav reaali vinni pat nezin, kas tas i, tas ir llauni, metaals ir llauns un taapeec bara instinkts, dazzi neesaa pentogrammas, kaapeec neneesaat man ar? Nebuus tev neesaat pentogrammu pie kruutiim, vajag vilkt zobenu pie saaniem! Un nejauciet Vellu ar Saatanu, tur liidziibas nav Jods un Saatans tur vareetu buut liidziiba - neliela maaciiba.
0
ko juus pleesaties,saatanists vai kristietis?katram ir tiesiibas ticeet tam kam vins grib ticeet!
0
to kk:(
Ja, nok ikke så god, for jeg har begynnt å lære bare før et par måneder... jeg tror ikke så verst for så kort tid - kan lese nyheter etc, men å snakke det er en litt vanskeliger. Kanskje etter et år eller så...
0
Til TheTrve.
Lykke til med norsken!
Har du vaert i Norge?
0
Tu to norvēģu valodu mācies LKA vakara kursos? Vai kaut kur citur?
0
Nei, ikke ennå, men jeg vil (skal!) gå til Inferno Festival i Oslo neste våret.

Skaic, ka LKA, par citiem norveegju kursiem kauch kaa nava dzirdeets (taa baigi intereseejies jau gan arii neesmu).
0
Reiz vienā katoļu baznīcā Siguldā viens mācītājs bij sarīkojis konci Līviem,klāt tur nebiju,bet tā man stāstīja.
0
Lūsi,un tu tam tici?
0
Atsutiet adresi man luudzu, kur ir normaals METAALISTU CHATS???
0
Šis nemaz nav nekāds fakinais čats. Forums vienkārši.
0
zipii, mIRCā chat.delfi.lv serverī ir kanāls #metal
0
tie kas sevi uzskata par dusmigiem,melniem satanistiem un vini ir pret kristianismu...palasiet vairak literaturas..nevajag to tuksho plapasanu..un vel...SATANISMS IR TIKAI KRISTIESU BAZNICAS PRODUKTS...
0
es biju domaajis,bet isti nezinu. Adrese/pepermint.lv ja kaut kas uz to pusi ir.
0
pepermint? rofl!!!
0
Pirmkaart,kad runaa par ticiibas uzspieshanu,parasti piemin krusta karus un kristieshus,bet kkaa aizmirst kristieshu vajaashanu kristietiibas pirmajos gadsimtos un daudzos lokaalus ticiibas karus pagaanu starpaa (nerunaaju par LV,bet par visu pirmskristietiko pasauli).Ticiibas uzspieshanas gadiijumaa runa nav par religjiju,bet par kaadas tautas politiskaam un sociaalaam interesem.Tas,mannupraat,i... pashsaprotami.
0
Otrkaart,ljaunaa gara vai garu(lai kaa arii vinjsh sauktos katraa regjionaa)kults bija sastopams praktiski katraa pagaaniskajaa regjionaa,to biezhi vien piekopa daudz vairaak nekaa labo dievu kultu-jo ljanie gari ir atriebiigi un nenoviidiigi,ar vinjiem jaadziivo pa labam.Tikai kristieshi saaka no taa izvairiities,tas kljuva par Saatanu un sadarbiiba ar to bija greeks.Tachu tas tikai padariija sho kultu varenaaku un daudzaas zinjaas transformeeja to uz ljauno pusi:nevis pielabinashanaas,bet sadarbiiba un paliidziiba.Taa kaa saatanisma saknes ir dzilji pirmskristietiskas..
0
Neesmu ne kristiete,ne pagaane,ne kaadas citas religjijas piekriteeja.Bet taa nu sanaak,ka mitologjija,folklora un religjiju veesture ir manu studiju sastaavdalja.
0
Ticības kari pagānu starpā? Kad kaut kas tāds ir noticis? Un par maz tos "pirmos" kristiešus vajāja - vajadzēja visus izķert un nosvilināt, lai beidz bojāt pasauli.
Un "ļauno garu" kults bija izplatītāks par "labo dievu" godināšanu? Tipisks kritiešu bullshits...
chimera, tinies ka uz baznica.lv, tur tu atradīsi draugus...
0
Chimera: kristietiibas pamati ir smelti no pagaaniskaas religijas, taa ir desmireizes vecaaka nekaa kristietiiba! Un kristieshus apspieda tikai taapeec, ka tie domaaja un ticeeja, ka taa ir vieniigaa patiesaa, ka citas nav, un citas ir jaaizniidee. Un pagaans nav religija. Un pagaans saakumaa bij zemnieks, kuri paarsvaraa bija visi miermiiliigi iedziivotaaji, daudzi hronisti tika rakstiijushi par Baltiju, kaa miermiiliigu vietu, ar miermiiliigiem iedziivotaajiem! Un jaa piekriitu Deathperdado, kad kaadi pagaani savaa starpaa karojushi, tik ieveerojami, ka tas pat liidz muusu dienaam veel zinaams? Ticiibas kari saakaas tikai un vieniigi kristietiibas deell, jo saaka tie apspiest citas ticiibas, un niideet taas, kas ir lielaakais iemesls kamdeell kristieshus tik lloti neieredz, jo vinni nevar piennemti to, ka ir cita kultuura un cita religija un cita ticiiba un vairaaki dievi, un kas ir pats stulbaakais, ka vinni niideeja savas saknes aaraa, taa pat kaa tagad muusdienaas daudzi jaunieshi neieredz vecaakus.
0
Jaa, arii piekriitu Deathperdo, llaunais kults lielaaks par labo, taads labs un llauns vaardu ieviesa tikai kristieshi, nebija Latvieshiem, nezinu kaa citiem, taa kaa citaam pagaanu tautaam bija liidziigi dievi, tad piennemu ka vinniem arii, nebija taads labs un llauns dievs. Katrs dievs pildiija savu funkciju un visi bija vienaa maisaa baazzami, bet tad atnaaca tie suuda kristieshi un saaka daliit pa maisiem, uztaisiija Saatanu, kaa llauno un uztaisiija krusta dievu kaa labo, un tas bija lloti glupi!
0
Ejjat ka juus graamatas palasiet vai ar nopietniem folkloristiem parunaajiet-vieniigais,ko varu jums teikt.Dafiga bija siikaaki vai lielaaki karagaajieni,kad kaada cilts apkaroja citu cilti un peec tam uzspieda tiem savu dievu panteonu,atljaushos neiedziljinaaties,tur var seejumus sarakstiit.Kristieshus vajaaja ,nevis vinju mistiskaas "nostaajas" deeljh,bet gan taapeec,ka agriinaa kristietiiba bija nopietns drauds Romas imperatora (pagaaniskai) varai.Jaa,jaa,romieshi ar bija pagaani-un vai tieshaam kaads man meegjinaas iestaastiit,ka shie nav karojushi?
0
Iepaziitistities kaut vai ar baltu folkloru nevis ar Dievturu masturbaacijaam shajaa sakaraa-pruushiem (kas neapshaubaami bija balti)figureeja dieviiba,kuras vaardu esmu shobriid aizmirsusi,bet kurai deva cilveekupurus.Jebkuraa mitologjijaa ir arii sava tumshaa puse,tikai taa netiek tik ljoti reklameeta un wannabe pagaanu galvaas zinaama :P
0
Par latvieshu mitologjiju pat iipashi runaat negribas,jo par to patiesiibaa nav daudz neapshaubaamu datu saglabaajies,so paarsvaraa runa iet par rekonstrukcijaam vai Langes un Stendera fantaazijaam shajaa sakaraa.Bet nu izteele ir laba lieta,so dream on :P
0
Da pat latvieshu folkloraa ir pilns ar ne tik pozitiivaam buutneem-puukji,vilkachi,v... raganaam un burvjiem baidiijaas,bija jaaveic dazhaadi aizsarrdziibas rituaali pret vinjiem.Vienvaardsakot,pag... arii bija apjaushama pasaules tumshaa puse,tachu ne tik krasi kaa kristietiibaa-to es nemaz neapgalvoju,lasiet manus postus uzmaniigaak :P
0
Nu romas pagaanisms tika balstiits tikai uz pilseetu - Romu, un kad Romas impeerija sagruva, vinnu pagaanisms arii sagruva un taa dalla bija kristieshu vaina, protams, ka tagad kad Romas impeerija tika gaazta, romieshiem bez probleemaam pienneema krisitiibu, kaa savu ticiibu, bet vari pateikti, kaadu kauju, kur kaads pagaans citam pagaanam uzpieda savus dievus? Protams, ka Romieshi ir karojushi, bet vinni nav uzspiedushi savu ticiibu un dievus, jo daudzaam pagaanu tautaam, bija liidziigi dievi, bija Dievs (nekaukt ar krusta dievu), Maara un Laima, kas bija lloti daudziem pagaaniem un arii Romieshiem, bet laika gaitaa vinnu dievi baigi sapurgaajaas un izmainiijaas un zaudeeja saakotneejo jeegu. Un balti, nekaadus upurs neziedoja dieviibaam! Tas vairaak jau ir tagad vai nu indieshiem, vai jau arii tiem pashishiem kristieshu atvaseem - sektaam, balti jau tieshaam neziedoja upursus un citu miesas dieviem, tiem jau bija pilniigi savaadaaka uztvere par dievu, vinni domaaja, ka tikai un vieniiba Maara driikst nnemti dziiviibu! Un tagad jau Latvieshu mitologija jau ir sapnnojums? Un kas tad mees varbuut Balti nebijaam? Muusu mitologija balstaas uz aarieshu, laikam aarieshu vai aistu mitologijas, un par latvieshu mitologiju lloti daudz var uzzinaat latvieshu dainaas!
0
Baltu mitologjija nav sapnjojums,protams.Bet dazhaadaam baltu ciltiim bija savas nianses,un latvieshu cilshu mitologjija ir vissliktaak peetiita;lieta ir taada,ka muusdienu populaarais viedoklis par senlatvieshu dziivi balstaas uz vaacu darbonju (Stenders,Lange u.c.)pseidorekonstrukcijaa... nesamaitaato dabas beernu garaa-kaa jau kristieshi buudami,vinji "neraatnaakaas" un "tumshaakaas" lietas izskauda,taapeec arii ir priekshstats par miermiiliigo zemnieku,kas dziivo saskanjaa ar dabu.Bet viss nav tik vienkaarshi,pietiek tik iepaziities ar pruushu mitologjiju,kas nebija taa apgraiziita.
0
Un daudziem pagaaniem BIJA asinsupuri-par latvieshiem tas nav zinaams,bet dazhiem citiem baltiem bija gan.
Par nekristieshu ticiibas kariem mazliet uzgaidiet-tikshu pie preciiziem info avotiem,tad.Diemzheel pashlaik tip straadaaju :D
0
Lai nesaaktos bljaavieni,ka vacieshi neidealizeeja zemnieku dziivi,bet centaas vinjus paarveidot un izniicinaat vinju parazhas,iesaku atcereeties,kas bija "vanema Imantas"autors.Un tad atrodiet 10 atshkjiriibas starp sho sacereejumu un savu priekshstatu.Un tad padomaajiet,cik tam visam sakars ar zinaatnisku priekshstatu par baltu folkloru,mitologjiju,veest... utt.
0
Nezinu vai latvieshus var par cilti saukti, bet nu taa ir lloti labi saglabaajusies neskarta, no pashiem pirmsaakumiem, citas (aarpus Baltijas) Norveegijaa, Zviedrijaa, Romijaa, Indijaa u. c. daudz kur lloti tika sapurgaatas dieviibas un pagaanisms, taapeec arii tik viegli kristieshi "iennema" vinnus ar savu ticiibu, jau 800. gados un muusdienaas, par vinnu pagaanismu, praktiski nekaa nav iisti saglabaajies, jo kristieshi veiksmiigi izniideeja, dedzinot biblioteekas un galinot sirmgalvjus, kuros liela gudriiba sleepjaas. Es iisti nezinu kaa tiek peetiita Lietuvas mitologija, bet zinu, ka folkkopu un ar taadaam pagaaniskaam lietaam tos piekopjot, tur tieshaam ir vairaak cilveeku, bet nu neteikshu, ka tik lloti slikti ir peetiita, bet vienu gan varu teikti, ka muusu mitologija un veesture ir lloti labi saglabaajusies saliidzinot ar paareejaam, taa saakotneejaa formaa! Lai gan daudz kas ir aizguut no vaacu hronistiem un ne tikai vaacu, tomeer par mitologiju, daudz vairaak ir peetiits no tautasdziesmaam, ticeejumiem, kas saglabaajushaas diezgan neskartas informaacijas. Un par tiem miermiiliigajiem, iisti nesapratu ko tiki domaajusi, bet nu es vairaak domaaju 11.12.gs kad veel neesaakaas Baltiem ciinas ar kristieshiem un vinni nebija kristieshi, daudzi hronisti tika rakstiijushi, par Baltiem, ka tie tik miermiiliigi, jo daudzi uznneema sveshzemniekus diezgan miermiiliigi, iznnemot nellaava aiztikt avotus, vinni neaizskaara citus, ja neizskaara vinnus, vinni arii paarsvaaraa savaa nodabaa pa laukiem un dublliem neemaas, neamaz taa nelienot citu valstu "politikaa", taapeec vinni tik miermiiliigi tika aprakstiiti, bet nereti kristieshi shie hroniki bijushi un piemetinaajushi galaa, zeel tikai ka nav kristieshi utm.
Bet tad es vareetu varbuut dabuut informaaciju, kuraa tiek rakstiits ka Balti upureeja dieviem?
0
Es runaaju par latvieshu ciltiiM nevis cilti(tb kurshiem,seeljiem utt:)!Peetiita nav slikti,bet materiaalu,saliidzinot teiksim ar kaiminjiem leishiem ir daudz mazaak :/ Taapeec arii daudz kas ir nojausmu un mineejumu liimenii.Arii tevis piemineetaa dainas raada diezgan dazhaadu ainu-teiksim,Meeness daudzviet ir raksturots kaa nelietis un skaugjis,bet Velju maate priecaajas par cilveeku naavi,veicina to un danco un vinju kapiem (preciizi teksti latv. folkloras maajaslapaa).Tas viss nav tik viennoziimiigi kaa ir stereotipos.
Balti bija ljoti dazhaadi.Nesauc kurshus par miermiiliigu cilti :) Ar juuras piraatismu shie nodarbojas daudz un dikti.Kgan ar jaatvingiem nesaliidzinaasim-taa tika raksturota kaa visnezheeliigaaka un agresiivaaka baltu cilts,kam bezmaz vai kaa islaamistiem krist kaujaa bija muuzha meerkjis. redz,nevar taa smuki to visu novienaadot..
Par to info-ja tu atstaasi savu e-pastu,meeginaashu tev to vakaraa aizsuutiit.Tas gan nav par visiem baltiem,bet par pruushiem,kaa jau es teicu.
0
A,sorr,tu jau atstaaji savue-pastu :D Esmu nostraadaajusies un neveeriiga :D Nu tad gaidi kkad veelu vakaraa.Tiesa,ceru,ka tev nav probleemu ar sveshvalodaam.A,atsuutiish... tev krievu tulkojumu.
0
Bet kuraa gadsimtaa taas dziesmas ir dziedaatas, kas glabaatas dainu skapii? Varbuut taas ir kristieshu dziedaatas, jo vinni centaas izniiceet muusu pagaanismu, kas vinniem diezgan labi ir sanaacis, bet nu tomeer veel dziivi esam, neliels skaits, bet tomeer dziivot speejiigi! Kurshi bija miermiiliigi, liidz Daanni naaca ar savu krusta dievu, daudz vinni laupiija Daannus juuraa, bet ne jau Baltus! Bet par to raksturoshanu jaatvingu, kuraa gadsimtaa un kas to ir raksturojis, ir vaacu hronitiem noveerots, ka 800-1000 g. par latvieshu ciltiim tiek visai pozitiivi izteikts, bet 1150. gados, jau saak paraadiities nelabumi, un kaapeec? Taapeec, ka kristieshi pie mums naak un mees aizstaavamies, ka negribam piennemt sveshu ticiibu un krist pie krusta! Taa kaa par to miermiiliigumu var pastriideeties! Bet shaa vai taa, patiesiiba noskaidrotos tikai un vieniigi izgudrojot kaadam viirelim vai meitai laika mashiinu. Bet daudziem latvieshiem un arii Blatiem, tiesa baalelinniem, gribeeja mirt kaujas laukaa, tecinot savas asinis par teevzemi, kaa tur taa tautas dziesma sauc, bet nu taadi vaardi - "...labak miru kara laukaa, nekaa sunis seetmalee...". varbuut vaardi arii iisti nav pareizi, bet ideja saglabaajaas, un lloti daudz tiek apdziedaats latvieshu folkloraa par baalelinna kara gaitaam un varoniibu, kaa arii, par to ka varonis mirst kara laukaa, taa pat kaa Kiinieshi.
0
Kristieshi toch nedziedaaja tautasdziesmas :D Galu galaa Stenders un citi pat rakstiija savu dzeju,lai paraadiitu letinjiem,kaadai labai dzejai jaabuut.Un ir tieshi uzskats,ka dziesmas,kas paraada to otro miitiskaas pasaules slaani ir taas senaakaas-kaa vinji (zintnieki:)to izperinaajushi,neprasi,nez...
Ir bijis pietiekoshi daudz kautinju baltiem savaa starpaa un arii ar kaiminju slaviem(taas hronikas ir senaakas nekaa vaacu un nav nemaz tik pozitiivas),taa kaa nevajag visu tik ljoti idealizeet.Bet kurshi nodarbojas ar juuras piraatismu praktiski taapat kaa visas piejuuras tautas(papildienaakumu avots:),bet es nesaprotu,par ko tur vajag kauneeties?Patiesiibaa kkaa aizmirsu,par ko mees ar tevi iisti striidamies.. :D
0
Pirmkaart,ko shis forums gljuchii,kas tie par punktiem vislaik?
Veel par baltiem-varbuut ir veerts atcereeties liibieshu likteni.var jau runaat par "asimilaaciju",tomeer nemaz tik ljoti pavisam neasinjaini taa lieta nenotika,manupraat..
Un veel netiikams fakts no bishk veelaakiem laikiem-tataaru-mongolju invaazijas saakumaa ar vinjiem aktiivi sadarbojas un plecu pie pleca karoja leishi-tas runaa pretii tam,ka miermiiliigie balti raknjaajaas savaa daarzaa.Leishiem vispaar paaraaku miermiiliigumu paarmest nevar-atceries kaut vai legjendu par Viljnjas dibinaashanu,par dzelzs vilku un pilseetu,kas staavees paari visaam citaam pilseetaam.
0
Un veel nepiekriitu,ka pagaanisms ieksh baltu zemeem ir gandriiz izniideets.Tieshi otraadaak,ja runaa par vispaareejo ainu (nevis konkreetiem cilveekiem,kam tas varbuut ir dziljaak asiniis),kristietiibas slaanis ir ljooti virspuseejs.paskaties kaut vai uz leishu krikshtas,kam nav nekaa kopiiga ar kristietiibas galveno simbolu.Ne velti izmisushie leishu maaciitaaji veel 19. gs.centaas vispaar aizliegt uzstaadiit kapseetaas krustus,ja jau nevar kaartiigu uztaisiit :D
0
veseliigais striids izceelaas par miermiiliibu.
Punkti nebuus ja aiz pieturziimeem liksi atstarpi, ja vien nerakstiisi kaut kaadus indieshu kalnus kuri sastaav no nezin cik burtiem!
Buus vien jaanokaunaas un nezinaashu par legendu.
Es vairaak domaaju ar teikto "...pagaanisms izniideets gandriiz (kursh nemaz it ka neskaitaas he he)..." to ka shie dievi, no muusu sirdiim ir nnemti aaraa, jo muusdienaas jau man taa liekas, ka nav daudz vai pat vispaar nav, cilveeku-pagaanu, kas tic savu senchu dieviem, par kuriem staastiits folkoraa, tur taa lielaa nelaime no kristieshu puses! Nu tagad kristietiiba tieshaam saak zust, ja skataas virspusiigi, daudzi saak neticeet, jo daudz kas biibelee balstaas uz meliem, kaa arii daudz maaciitaaji melo, tiesa muusdienaas taa meloshana vairs tik lloti neizpauzzas, bet nu agraak jau kaut vai tiem pashiem "baisajiem avotu uudenniem" kuri tev izdziedees aklumu, kurlumu utt. iisteniibaa shie uudenni tika smelti tur pat pellkee aiz bazniicas, un shie meli saak atspogulloties tagad muusdienaas un daudziem nepatiik melli. Tagad jau Visaadi laiki muus - latvieshus, gan Baltus piemekleejushi, gan gadsimtu ciinas ar krustneshiem, gan okupaacijas un kari, tagad jau daudzi atejisti arii ir kuri klluvushi par taadiem padomju laikaa, jo kaa man zinaams, bij taada maaciiba kaa atejisms, tiesa gan shie atejisti ir vairaak vecaaka gada gaajuma cilveeki... Baisi aizrakstiijos, bet nu tas jau nav slikti.
0
Paldies par padomu (par taam pieturziimees;)
Legjenda bij taada, ka leishu kunigaitis (kas Vilnju peec tam dibinaaja-vaardu diemzheel aizmirsu), aizmiga peec mediibaam kalna galaa un redzeeja sapnii briesmiigu kaucoshu dzelzs vilku. To sapni vinjam izskaidroja, ka tajaa vietaa jaacelj pilseeta, kas buus viena no speeciigaakajaam pasaulee un valdiis paar daudzaam zemeem. Neizklausaas gluzhi peec saknjudaarza zemniecinja psihologjijas, ne?
A par tiem "svetajiem avota uudenjiem".. varbuut arii tie ir meli, bet es to uztveru vairaak kaa pashsugjestiju taapat kaa ticeejumu, ka Jaanju vakaraa katram stiebrinjam piemiit dziedniecisks un magjisks speeks. Ej nu sazin, kur ir tas speeks-uudenjos, augos vai cilveeka izteelee. Es, piem, nezinu..
Ateisms gan ir vecs pasaule, galu galaa pat viena no apsuudziibaam, kuru ceela priekshaa Sokraatam, bija taa, ka shis dievus negodaa. Ateisms laikam ir tikpat dabisks kaa ticiiba..nu ko lai dar'.
Bet tomeer, (atkal jau par to Lietuvu)-paskat, cik tur stipra neopagaanisma kustiiba-taa pati Romove un veel tml apvieniibas. Man pat kkaa liekas, ka pec kaada laika pagaanisms vareetu buut otra oficiaalaa religjija leishiem-bazniica vinjiem ar speeciiga, protams, bet nu pagaani nepadodas :D
Mees ar tevi sacenshamies garaako postu rakstiishanaa :))
0
Nu par postiem tos gan nevareetu saukti gudriibas appmannas un jaunu ieguve.
Bet par tiem Lietuvieshiem, it kaa jau to Romove, jaucot nedaudz un domaa ka ir liidziibas ar muuusu Raamavu, kas cik sapratu it kaa nav pareizi. Par divreligiju vareetu buut taa - aarpus bazniicaas-pagaans esi, bet bazniicaa-kristiets he he. Bet nu latvijaa saak arii taa ar pagaanismu vairaak nodarboties, daudz nav, pavisam maz bet, saak shis kamols tiities, gribeetos tos laikus piedziivoti, ja taadi vispaar naaks, kad Baltija buus pagaanu zeme, bet driizi jau taada Baltija laikam nebuus, buus Eiropa he he, nu tad pagaani Eiropaa!
Veel nedaudz padomaaju, par tiem kariem, ka kristieshiem nebija galvenais tikai ticiiba, bet arii manta, vispaar jau vinniem abi koteejaas diezgan liidziigi, gaaja niideet pagaanismu, shie atkaapaas, jo soliijaas maksaat meslus un taa palika pa vecam pagaani pie pagaanisma, bet nu shaa vai taa veelaak naaca atpakall krustneshi ar savu kristu... Bet nu priecee, tas ka tieshaam mums praktiski vieniigajiem (Baltiem) nebija vienaldziiga savs pagaanisms, ja saprotu pareizi jaatvini bija taa tauta, kas varoniigi noasinnoja, nepiennemot kristietiibu, bet paliekot pie sava pagaanisma, liidz peedeejai asins pilei, protams ka jaatvingi nebija vieniigie, kas leeja asinis par pagaanismu, muusu pashi latvieshi, pruushi, kurshi, zemgalli, leishi utt, bet nu zzeel, ka tomeer muusu zeme tika kristiita, bet nu spiediens, liels, no austrumiem, no rietumiem spieda mums virsuu kristu, protams ziemelli arii neizpalika. Vispaar saaku domaat kaapeec to visu saaku rakstiit, jo zinaams tas tev noteikti ir, bet nu varbuut kaadam nezinaataajam tas noderees, ja vien kaada klluuda nav ieviesusies.
0
Johaidii, ja sho darbu nodotu Latvieshu Valodas pasniedzeejam, dabuutu kaartiigu peerienu he he.
0
oi johaidii ten jau var graamatu sarakstiit no shitaas runaashanas. nav iekaariens lasiit
0
Nee, sanaaks tikai buklets, liidz graamatai veel ir jaauzdrukaa kaut kas.
0
Uzņēmumu reģistra izziņa (KONFIDENCIĀLI)

Korporācijas nosaukums: SIA "Romas katoļu baznīca"

Galvenie produkti un pakalpojumi:
- Jēzus Kristus™
- Dievmāte™
- Grēks™
- Bauslis™
- Grēksūdze®

Reklāmas buklets:
© Bībele, all rights reserved

Galvenie Promotion paņēmieni (reklāmas triki):
- vainas izjūtas izsaukšana
- baiļu un šaubu radīšana
- pienākuma apziņas ģenerēšana
- akcija "Iesaisti mūsu spēlē savu tuvāko!"
- "Sakrāj trīs grēkus, dabūsi piedošanu"
- loterija (grupveida ceļojums uz paradīzi*)
* cilvēki tiecas uz paradīzi, lai tur nesodīti darītu to, par kā darīšanu ārpus
paradīzes - draud elle
elle ir vieta, kur nekaunīgi dara to, ko pienākas darīt tikai paradīzē

PR akcijas:
- garīdznieku solo-koncerti
- ikdienas muzikālas mises
- ikgadējs salīdojums Aglonā ar arhibīskapa gala-koncertu
- sponsorēšanas imitācija
- labi neizceptu garoziņu degustācijas

Reklāmas kampaņas balstās uz VAP (vajadzība - aizliegums - piedošana) principa:
- Vajadzība - konstatē cilvēka vajadzību, kurai viņš nevar pretoties
- Aizliegums - aizliedz viņam apmierināt šo vajadzību
- Piedošana - apsoli piedot aizlieguma pārkāpumu, ja viņš izmantos mūsu
pakalpojumus

Sezonas izpārdošanas:
- ziemassvētki
- lieldienas (lieldienu grēksūdzei - 50% atlaide)

Pastāvīgās izstādes:
- kapsētas
- baznīcas

Klientu serviss:
- kristīšana
- iesvētīšana
- laulāšana
- apbēdīšana

Amatpersonas:
- korporācijas prezidents: pāvests
- reģionālais menedžeris: arhibīskaps
- finansu direktors: bīskaps
- tirdzniecības aģenti: mācītāji
- tirdzniecības veicinātāji (merčendaizeri): misionāri, mūki
- fokus-grupas pētījumiem: klosteru personāls
- headquarters: Vatikāns

Mērķauditorija:
- mazohisti, kuri nemāk ciest bez citu palīdzības
- mazohisti, kuriem vajadzīgs pastāvīgs pašpazemojuma dopings
- mazohisti, kuri jūtas vainīgi par to, ka dzīvo
- mazohisti, kuri jūtas vainīgi par to, ka izjūt seksuālas tieksmes
- citu veidu mazohisti

Konkurenti savā preču kategorijā: luterāņi, pareizticīgie, baptisti
Konkurenti-substitūti: islamisti, judaīsti, krišnaīti
0
Murgs kautkaads!!!
0
Nevis murgs, bet patiesība... vistīrākā...
0
Nu taa tas ir!!!
0
desperado - labs! - kur izraki?
0
Deathperado!
Labais jociņš! Trāpīgi.
0
atkārtoju - tas nav joks, bet gan lietu saukšana īstajos vārdos!
0
nav ko teikt... TAA TURPINI!malacs:D
0
2 Deathperado
Tā jau ir.
0
man patīk fishera dziļās domas, piem. murgs kautkads...
0
Katram ir tiesiibas izteikt savas domas...
0
13.bauslis(manaa ispratnee)- tev nebuus dieva priekshaa vinja vaardu labaa noziimee tejkt un labus darbus dariit
0
es gribētu apvaicāties, kāds ir jūsu viedoklis pa to, ka parastās skolās (ne vakarskolās) tiek mācīta ticības mācība....respektīvi mazam bērnam iegalvots, ka viņš ir kristietis un viss...manuprāt, nožēlojami
0
STULBUMS MAACIIT TO ZIIDU LEGENDU SKOLAAS!
0
tagad gan neesmu dzirdējis...atceros, ka kādreiz arī man skolā mācīja...lika sēdēt ciet acīm un gaidīt, kad jēzu (speciāli ar mazo burtu) ieraudzīs...nu pretīgi...žēl, ka toreiz to nesapratu
0
es agrak ticeju dievam, bet tas pakalja neticeja man! tad lai tagad noraugas, ka es nirdzu par sho padarishanu :P
0
1 bauslis-SKINIEM nebuus iet vienaa skoolaa ar nigeriem,zhiidiem un krieviem
0
2 bauslis - neaizmirst 1 bausli
0
Kuraa parastajaa skolaa ir teologija?
0
3.bauslis Hitlers bij 20.gs. Jeezus kurs sodiija greeciigos ziidu ekonomistus par cilveeku kraapsanu , homosexuaalisma izplatiisanu un vienkaarsi pa to ka vini existee un smird..! :D 88
0
:)))
0
Ja runaa par ticiibas maaciibu, tad taa jaapasniedz tikai augsti kvalificeetiem izgiitiibas darbiniekiem, kuru smadzenes nav izpistas ar religjisko fanaatismu. Paaraak biezhi tieshi deelj skolotaaju neizgliitotiibas, un no t.s. ticiigo neizgliitotiibas ciesh beerna psihe, un taa rezultaataa rodas riebums pret religjiju. Ticiibas maaciibai vajadzeetu buut vairaak izskaidrojoshai un iepaziistinoshai, nevis taadaam muljkiibaam, kad tev kaads stulbenis ar varu spiezh kaut kam ticeet.

Es uzskatu, lai katrs tic kam grib. Man vienalga vai cilveeks ir kristietis vai neticiigais, vai kaadai citai rel. piederiigs. Ikviens ir pelniijis cilveeciigu attieksmi.
0
Vajag rasisma maaciibu skolaas!
0
Labs joks veiss...
0
Labs joks veiss...
0
es zinu :D
0
Nu veijainais puika kuta pazudi???
0
Plasajaa globaalajaa tiimeklii mekleeju jaunu informaaciju pa WAFFEN SS!
0
visvairaak informaaciju par WAFFEN SS atradiisi ZHIIDU maaciibu graamataas ,))
0
veiss! es domaju tam nav jabut jokam bet gan patiesibai, iesniedz projektu skolu valdee!
0
Daudzi nezinaadami patiesiibu tic, tic ka buut kristietim, ticeet un pieluugt krusta dievu ir labi un taa jaadara visiem (es drukaaju latvieshu meerogaa), bet tik liidz vinni uzzina patiesiibu, vinni saak iedzillinaaties tajaa, ne tikai sekli sekot paareejiem... Piemeeram, daudzi nemaz nezin, ka kristus mums, latvieshiem, un ne tikai latvieshiem ir uzspiests, ka kristietiibas pamati ir zagti no pagaaniskaam kustiibaam, ka liela biibeles dalla ir bleennas un tuksha burtu izkieshana, ka cilveeku tika galinaats vairaak nekaa meera laikaa nomiris... Un to visu maaciitaaji, misionaari nestaasta, sleepj un pat noliedz aciim redzamo, jo baidaas, ka zaudees klientu, nenaaks uz bazniicu un neziedos algas... Un vistulbaakais, kagors - sveetaa promile, bazniicas viins, a bet citas graadiigaas dziras ir veelaa radiitas, kristieshi to censhas ieskaidrot... Ir naacies runaat ar daudziem kristieshiem, un man naakas aplauzties, cik lloti daudz vinni nezin, un cik lloti daudz vinniem ir ieboreetas visaadas mullkiibas. Kaa jau te vienreiz rakstiiju... Vinni uzskata ka krusta dievs un saatans paar mums valda, liek darbiibas dariit, ka Saatans liek visiem tiem osamieshiem spridzinaaties, un ka labu dienu dod krusta dievs, bet es vinniem saku tad jau mees esam lelles, muusu darbibai muusu domaam nav jeegas, jo taas ir krsuta dieva un saatana domas, ka mees neesam nekas, tikai speell mantinnas ar kuraam shie divi "varenie" speeki speeleejas, bet nee, tomeer taa nav... es teikshu pilniigaakie bullu pauti taa kristus padariishana!
0
Juus zinat cik no malas stulbi te ir istaas sarakstiit?? Juus vispaar apjeedzat ko raksta??
Laikam jau nee! Juus no bausslliem neko nejeedzat. Pasaulee valda kautkaada vizmas kaartiiiba! Jums ir patiikami, ka juus abzog?? Takss nee. Kas lika aizdomaaties, ka nedriiks zagt?? Varbuut bauslis
0
Ha, nekaads bauslis man nav iegalvojis, ka nedriiksteeshu zagt! Bet sirdsapzinna un vecaaki, lika noprast ka taa dariit nevajag! Un mees apjeedzam ko rakstam!
0
Pagaan-par kristietiibu es pat ar tevi parunaatu atsevishkji, tu to tieshaam padari mazliet smiekliigu, bet taa gluzhi vienkaarshi pieprasa mazliet citu pasihologjiju un krietni simboliskaaku domaashanu. Vai tieshaam tu domaa, ka sapraatiigs kristietis nezina, ka sveetais uudens ir smelts tuveejaa graavii? Tur jau taa lieta-dievs (kristieshu) pat suudu var padariit sveetu, un nav priekshmetu vai paraadiibu, kas buutu sveetas jau no laika gala (teiksim, sveetozoli utml)-lai izvairiitos no kaada priekshmeta pieluugsmes, no elkdieviibas; jo shis uudens ir sveets nevis pats par sevi (pats par sevi tas ir graavja uudens), bet par sveetu tas kljuust mises laikaa, kad tajaa iemiesojas sveetais gars.
Nesaac man paarmest sazin kaadu ticiibu, vienkaarshi meegjinu tev paskaidrot to domaashanu :))
0
Ar to pashu kagoru ir tieshi tas pats-pati par sevi: vella dzira :) bet tradicionaali tieshi shis dzeeriens izveeleets, lai mises laikaa tas kljuutu par kristus asiniim un ieguutu citu dabu. Labaak palasi Eko "Bodoliino", ljoti labi aprakstiits, cik ljoti ticiibai mazs sakars ar racionaalo, un kaa lietas kristiesha apzinjaa kljuust par pavisam kaut ko citu.
Ienaidnieks jaazin vaigaa :))))
0
Naidnieks tieshaam jaapaarzin...
Bet es vairaak smejos par tiem kristieshiem, kuri ir kaa te jau aprakstiitie matupokemoni, taa pat ir daudzi neinteligenti kristieshi, kas tikai un viniigi Dievs un pats nemaz nesaprot par ko iet runa, vienkaarshi daudzi citi taa dara, taapeec es ar, taapat, daudzi iet uz bazniicu, un es domaaju ka labi ja puse tur iet tieshaam no sirds... Bet shaa vai taa mise, vai nemise, krusta kari, vai miers padariijis shos par baisi sveetam lietaam... Bet es tieshaam smejos par kristieshiem un vinnu izdariibaam un kaapeec nepannirgaaties? Man liekas taa visa padariishana smiekliiga, tev varbuut nee... Bet shaa vai taa smiekliigi ir arii tas, ka vinni turaas pie bauslla, ka krusta dievam citus dievus priekshaa nnennemsi he he, izdomaa kaadu viltiigu gaajienu lai apietu, un staasta te visiem, ka tas ir tik sveets, kaa dizzozols, kaut vai par to sveetiito dublluudeni...
Ese jau saprot, ka taa ir cita filozofija, cits dziives veids, bet man shis dziives veids neiet pie sirds, taapeec dziivoju savaa (pagaanismaa), pret kuru veershas kritietiiba, taapeec veershos arii pret kristietiibu, padarot to par mullku ticiibu, liekot noprast, ka mums pashiem ir savas veertiibas, un labaakas veertiibas! LATVIEŠI IR PAGĀNI
0
Baigo murgu uzrakstiiju, kad rakstiiju saapeeja, galva...
0
Nee, ir ok, tev tak arii nav tas jaacenshas kaut kaa pienjemt; vienkaarshi, teiksim, pagaanam kaads koks ir sveetozols, bet ateistam-malka.. apmeeram taapat tev ir ar kristietiibu. Un tas ir normaali un saprotami :))
0
Nu taadaa zinnaa jaa, bet atejists jau neveershaas iisti pret pagaaniem, nav iisti man taa liekas, ka atejists ir gaajis un merdeejis kaadu pagaanu, tikai taapeec, ka vinsh ir atejists, vai arii staigaa pa ielaam un uzbaazz citiem savu atejismu...
0
Nu tas bij tikai piemeers :)) Kaut gan ir meerdeejis jebkaadus ticiigos-da tie pashi PSRS laiki, kad centaas izskaust Jaanjus un citas pagaaniskas un arii kristietiskaas ierazhas un valdoshaa ideologjija bija ateisms.. un tas nav vieniigais taads gadiijums.
Starp citu, buus tev tuvaakajaa laikaa par to evoluuciju-vienk bija viens biologjijas students jaadabuu rokaa, jo es jau stulba shajaa zinjaa :))
0
PSRS laikaa tomeer vairaak veersaas pret kristietiibu un vairaak pret tautas intereseem, nevis kaa taadu pagaanismu. Vinni jau centaas izkaust tautu, uztaisiit genociidus, lai izniiktu tauta, nevis lai paarvilinaatu no pagaanisma uz atejismu. Kaut gan kaut kas liidziigs tomeer bij, kaa 12.gs kad krustneshi kaavaas ar pagaaniem...
0
Vareetu vienkaarshi teikt. PSRS veersaas pret Latvieshiem, kaa tautu, nevis pret pagaaniem, kaa vanckariigu religiju... (Protams vinni neveersaas tikai un vieniigi pret mums)
0
PSRS veersaas pret tautu identitaateem, unikaalo kultuuru (arii pashi pret savas tautas-krievu tb), un visvieglaak to izdariit caur nacionaalo, pagaanisko ierazhu izskaushanu. Tu laikam neatceries, kaa Jaanjus trauceeja svineet un kaadas jautriibas ap to notikaas..
Bet nu veel kaadu gs aatraak, lieliskajaa apgaismiibas laikmetaa, kad gudrie un apgaismotie ateisti ljoti krasi veersaas gan pret kristiigo dievu, gan pret "tautas maanjiem" kaa pret vienliidz sapraatiigaam cilveekam neveelamaam paraadiibaam. Pret kristietiibu vairaak, jo taa vienk bija aktuaalaaka, bet pret pagaanismu domas bija taas pashas..
0
Ieej, chimera sadallaa vecums, tad tu redzeesi, kaa man ar to atminnu PSRS laikaa he he...
0
Bet, nu labi, logiski, ka vinni centaas izdzeest pagaatni, taa pat to dariija arii kristieshi, bet kristieshi tomeer veersaas pret pagaaniem kaa taadiem, bet PSRS tomeer gribeeja izveidot jaunu cilveeci, vinnus paarvilinot nevis ticiigaa zinnaa, bet gan tautiskaa zinnaa, ka taisiit jaunu tautas pieaugumu... Un kaa gan savaadaak pieaicinaat sveshu tautu savai, neizniicinot veesturi un ziniibas, vai vienkaarshi maldinot ziniibas, liekot noprast, ka tas viss ko iepriesksh vinnu senchi dariijushi, nebij nekas labs, ka mees labaaki... Ai, atkal aizplaapaajos, bet man patiik, ko lai dara, un kaada jeega kaut ko dariit, lai neizplaapaatos?
0
:))))nu man jau ar tas PSRS laiks miglani..
Bet es tev arii citu piemeeru mineeju-franchu (un ne tikai) apgaismotaaji, kuri veersaas pret "maanjiem"-gan kristiigiem, gan pagaaniskiem. Un shie ljauzhi bija ateisti..

Bet shii teema turaas, manupraat, rekordilgu laiku :)
0
Tas taapeec, ka taa ir lloti plasha un ietver sevii gandriiz visu...
0
kristieshi suukaa dirsu ta pat kaa citas izdomaatas ticiibas (tai skaitaa visas taa sauktas pagaaniskaas ticiibas ) ticiiba ir domaata vaajiem cilveekiem kas nevar savas nelaimes utt izskaidrot un vajag novelt uz kaada cita pleciem vai arii justies droshiiba jo par sava dieva pieluugshanu gaida paliidziibu un droshiibas sajuutu .
visas ticiibas ir vienaadas balstiitas pamataa uz cilveeka faktora vajadziibaam un tt.

mana ticiiba ir cilveeks un planeeta zeme
0
Tu (oi-polloi) teici ka ticiiba ir domaata vaajiem cilveekiem, un beigaas tu raksti ka tava TICIIBA ir cilveeks, taatad ko varam secinaat?
0
...varbūt to, ka oi-polloi pats ir vājš cilvēks???;) Ai labi, jāiet Dienvidparku skatīties...
0
=0
0
neba es pieluudzu un gaidu paliidziibu!
taa jau nau religija kas balstiita uz cilveeku truukumu aizlaapiishanu.
bet cilveeki kas saka ka netic nekam tie tic taapat kaa paareejie
0
neba es pieluudzu un gaidu paliidziibu!
taa jau nau religija kas balstiita uz cilveeku truukumu aizlaapiishanu.
bet cilveeki kas saka ka netic nekam tie tic taapat kaa paareejie
0
Tu domaa, ka pagaaniskaa ticiiba ir cilveeku truukumu aizlaapiishana? Taa ir ticiiba, kas izskaidro pasaules rashanaas jautaajumus, tikai katrai ticiibai ir savi uzskati kaa pasaule radaas, un kaa cilveeks radaas, kaa dziiviiba radaas. Es jau nezinu un nepaziistu nevienu no tiem laikiem, bet es uzskatu, ka neviens iisti vainu uz dieviem nenoveela, ja nu vieniigi peerkons dusmojaas utt, bet ne jau cilveeku truukumus. Vairaak jau dabas paraadiibas un pasaules rashanos pagaaniskaa ticiiba izskaidro dievu esamiibu, ne jau cilveeku truukumus. Es nezinu kad ir radies teiciens, pats savas laimes kaleejs, bet uzskatu, ka shis teiciens ir bijis arii pagaaniem, vinni gan pieluudza dievus, bet ne jau taa, ka tikai dievs vareees paliidzeet, un pats cilveeks neko...
0
ei tak tu laikam par seklu iebrauci brauc dziljaak
0
RELIGIJA,TICIBA,MAJAS TAS IR TADAS LIETAS KO SAPROTI PAISTAM TALU NO MAJAM...DAZI SAPRATIS,TO KO ES GRIBEJU TEIKT... PASLAIK ESMU DUBLINA...LAI DZIVO PERKONDIEVS MUSU SIRDIS...
0
pagaanisms ir daudz patiesaaks par kristietiibu kristietiibaa paaraak daudz pretrunu rezultaataa nekaa nevar saprast
0
Pagāni, turaties pret krusta naidu, jo Latvieši vēl turās! Nemūžam pagānisms netiks dzīts no mūsu tevu zemes!
0
PAR TO NAV JAKAUNAS, PAR TO IR JANIRGAJAS
0
PAR TO NAV JAKAUNAS, PAR TO IR JANIRGAJAS
0
PAR TO NAV JAKAUNAS, PAR TO IR JANIRGAJAS
0
KAPEC MAN 3 KOMENTARI VISU LAIKU LIEKAS
0
KAPEC MAN 3 KOMENTARI VISU LAIKU LIEKAS
0
Kurss pagaans,,,kurss kristietis kaada tur sskkirba??? nav jau akmens laikmets...
0
METAL GAVNO!
2PAC For Ever
VI VSE POLNIE KRITINI! VI NE OTLICHAETE MUZIKU OT GOVNA! VI TUPIE PRIDURKI KOTORIE KRASUTSA V CHORNIJ I DUMAJUT CHTO ONI KRUTIE! DA VI VSE DOLBOJOBI! PISHITE MNE NA E-MAIL: MetalGAVNO@inbox.lv
0
Mees latviessi jau no seniem laikiem esam dzimussi pagaanu ticiibaa. Pienaaks tas laiks kad celsies pagaanu gars un bazniicas atkal degs kaa tas bija pirms apm. 900.-1000. gadiem atpakall. Es uzskatu ka ir stulbi lieliities ar to ka - es gandriiz nodedzinaaju bazniicu, viniem palaimeejaas , uzriikosim konci bazniicaa, laigan koncis bazniicaa buutu diezgan iespaidiigs protams pie attieciiga stila. Katram ir sava ticiiba, vai mums metaalistiem gar to ir daļa, es uzskatu, ka nee liidz briidim, kad tiek apdraudeets tas kam mees ticam, ja mees vispaar kaut kam ticam. Lai ticiigie iet bazniicaa un pieluudz savu Dievu.
Es skatos, ka daļa no jums nav iedziļinaajušies lietas būtiibaa, taatad, cilveeki jau no laika gala ir stulbi bijuši, jo Dievs ir viens tikai katra tauta to sauc savādāk
-vikingiem-Tors
-Islamaa-Allahs
visaas paareejaas ticiibaas vienkaarši Dievs. Muusu Dievs ir pagaanu Dievs, kaa mees to uzskatam un taatad, kaadas probleemas.
0
graver tu esi dumsh?
vikingiem bija vesela kaudze savstarpeeji vienliidziigu un radnieciigu dievu nevis TORS kaa monoteistiskajaas religjijaas, turklaat nav neviena ticiiba kuraa dievam nebuutu vaarda vai buutu vienkaarshi Dievs iznjemot juudaismu kura ietvaros dievs savu vaardu neizpauzh - tu tad nu laikam buutu tas kursh ir iedziljinaajies vaine? :)
0
Problēma ir tā Graver, ka tur jau tā lieta, Dievs tad Dievs, bet kristieši iznīcināja pārējos dievus un nostādīja vienu dievu, ka jau krusts (nav ne jausmas kā to dabūt gatavu uz klavierēm) bija vikingiem, mums - pagāniem vairāki dievi, kuri bija vienlīdzīgi, un vienkārši nežēlīga zādzība no kristiešu puses notikās, nozogot vārdu dievs un nostādot to kā vienīgo un īsteno, kas ir nožēlojami...
0
Bleakness, LJOTI LABI VAARDI!!!
Tur tieshaam pretrunu ir tik daudz ka cilveeki nevar saprast kaa iisti jaadziivo. A varbuut tas domaats Reklaamas triks - "Dziives piepildiishana ar dievu un taa maaciibu"(c) [deathperado ideja;)) bet baigi labais deathprado], lai cilveekiem buutu ko visu dziivi dariit un nenoveersties no kristietiibas... visu laiku domaa kaa iisti jaadziivo.;)
0
neticu nekam...un esmu laimiigs cilveeks!
0
nu vienkaarshaak ir ticeet metaala un alus dievam viss pietiek savaacamies un taisam savu religjiju augshaa
0
Religija-ticiiba,ticiiba-i... veel ir neskaidrs!:)
0
vai ta mees neticam alum un blekju muuzikai ko??
0
Free winds and fire - that's my belief....
0
kas tur ir jaatic vienkaarshi ir jaaklausaas!
0
Kursh manu domu izbraakeeja?!Es raxtiiju-religija-ticiiba,... veel ir neskaidrs!
0
kaapeec taas daudzpunktes nolaapiitaaaas!!!!
0
ja nebuus tie kas tic un to muzz taisa tad arii nebuus driiz vien ko klausiities
heavy metal forever
0
tev taisniiba,atshkiriibas noteikti vajag,lai buutu ar ko saliidzinaat,un paskatiitie uz malas!
0
Es jums metalisti teikšu tā: lasot šito visu es secinaju ka par ticibas lietām var sakt runāt pēc 21. dzimenes. Padomājat paši cik objektivi jūs domājat.Bet pie kompja sēžot katrs var rakstīt ko grib.
0
Paagaan, man Tev taads neliels jautaajums, peec visiem Taviem komentaariem ir skaidrs, ka Tev sirdij tuvs un miilsh ir pagaanisms, bet saki, vai Tu patiesi liidz galam ieveero visas pagaaniskaas tradiicijas? Tu meedz buut varen kategorisks, tachu dazbriid man tomeer rodas iepsaids, ka neesi visai kompetents taa saucamajaas "ticiibas lietaas". Visvairaak man fascinee Tavi komentaari par Krusta Dievu. Nenem pie sirds sho manu komentaaru, bet taads nu man tas priekshstats ir radies.
0
Jautājumu un atbilžu laiks. Atbilde Zemei, kategorisks mēdzu būt, un nesmu es kometents tā saucamajās ticības lietās, jo neesmu dievturis, esmu vienkārši pagāns, kuram interesē vēsture un kurš paņem no tiem laikiem savā dzīvē, filozofijā, kas man šķiet noderīgs un lietojams, bet vai lai sirdī mīlētu dzīvotu no sirds un aizstāvētu pagānismu, ir jāievēro ļoti pagāniskās tradīcijas? Tā pat daudzas no tām vēl nav īsti skaidras vai kristiešu ietekme vēl tajās vai nav, tā kā par tīru pagānismu grūti runāt, neieturu nekādus senpagānu rituālus un baigās tradīcijas, protams saulgriežus svinu un ne tik es viens. Tā kā nereti mani ir saukājuši par filozofu, tad pagānisms tā daļa ir mana dzīves filozofija... Domāju, ka atbildi sniedzu uz tavu jautājumu, ja kas jautājams vēl droši, nebaidies he he jo mani vismaz man tā šķiet, ka grūti aizvainot. Būtībā, priekštats tev pareizs ir radies.
0
Neliels aizrādījums, bet arī zemes mēdz kļūdīties he he paagaan, sanāk pāgān. Tas tā, Tu to arī neņem pie sirds.
0
iespējams, ka es atkārtošos, bet Jēzus nav nekāds dievs - viņš bija sektants, kas apdraudēja jūdu tradicionālistus, izplatīja kaitīgas, antihumānas un deģenerējošas idejas, par ko arī tika uzsprausts uz kociņa (pelnīti).
Jēzus par dievu tika atzīts tikai kādus 200-300 gadus pēc tam, kaut kādā tur lielā sanāksmē.
Kristietība faktiski tika iveidota mākslīgi, lai sadragātu un pazemotu Eiropas tautas, atņemtu tām Īstos Dievus, turētu cilvēkus tumsonībā un paklausībā, jo kristietība ir ļoti izdevīga "elitei", pasludinot, ka karaļi un priesteri ir "Dieva iecelti" un jāklausa bez ierunām.
0
Deathperado - Jēzus par Dievu nav ticis nekad atzīts, nenodarbojies ar demogoģiju, ja sv. Trīsvienības ideja tev nav saprotama.

Un ievērojiet lūdzu konsekvenci cienijamie foruma dalībnieki, kas jūs gribat būt - pagāni vai Dievturi!

Tāpat objektivitātes pēc nolejiet arī ar samazgām Islamu, Jūdaismu u. c. reliģijas, kas VISAS ir cita no citas ietekmējušās. Tā pat arī te daudzreiz piesauktā Dievturība, kas principā ir senās āriešu (ziemeļu) rases reliģisko uzskatu plaģiāts!
0
jā teokrātija nekad nav pie laba gala novedusi bet tagad ir citi ieroči ar ko pakļaut masas
0
Un ko tagad visiem tik divas izvēles dotas - pagāns/dievturis?
0
Palasīju šitās tēmas augšdaļu - tie tik bij' laiki forumā... It kā jau sviests, bet interesanti. Laikam kļūstu sentimentāls... .)
0
hehee
0
Pagāns!

Par pagāniem Kristīgā baznīca sauca visus Senās Romas lauku apvidu iedzīvotājus, kuri ilgāk turējās pie tradicionālās ticības! Ar laiku tas kļuva par apzīmējumu VISĀM nekristīgajām ticībām. Tāpēc ja tu gribi izvēlēties alternatīvu - kļūsti a - par - da - jeb - ko, bet apgalvojot, ka tu esi pagāns tu sevi pacel līdz visu nekristīgo ticību pārstāvja līmenim, respektīvi, sakot, ka tu esi pagāns, nevar saprast vai tu esi Dievturis, vai kalpo Izīdas kultam, vai abiem reizē!
0
Pagāns un Dievturis, kā jau teicu ir atšķirības, un nevinam es nekalpoju, es rakstījis esmu kāpēc pagāns, nejau tāpēc, ka par pilnīgi vienalga ko citu, tamdēļ, ka senlatvieši tomēr bij pagāni, kas ir gan zemnieks, gan tālu zemju iedzīvotājs un daudzievis, lai gan īpaši neticu dieviem. Palasi Falcon vairāk manus apgalvojumus un ne tik manus, neesmu jau baisas trulenis, tik nedaudz he he.
0
Tat jau tu esi Ateists...
0
Tad jau tu esi Ateists...
0
Es teicu, palasi vairāk, bet neklausi he he. Ja es būtu atejists uzpļautu visām tām dievbūšanām, visai pagātnei un dirstu mūsdienīgus sūdus, tā kā es tā nedaru interesējos par pagātni, un arī par dievbijīgām būtnēm, es neticu varbūt no sirds vēl viņiem, jo dzīvoju pilsētā nevis mežā, kur visvairāk pārdabiskas lietas notiekās, ticu parādībām, bet pats neesmu tās piedzīvojis, tik skatījis un lasījis, līdz ar to no visas sirds teiktu, ka Dieviņš tevi sacirtīs un Pērkons tev iespers par manis nosaukšanu, kā ateistu he he, tad tā tomēr būtu sevis mānīšana, bet kas zin, varbūt ticība pieaugs pagāniskāka, un ja, vēlvienu iemeslu atradu, būtu atejists, nedalītu krusta dievu no mūsu mīļā Dieviņa! A kas Tu pats esi?
0
Bet vai Tu maz mani varbūt pazīsti, ka uzreiz krasi un radikāli negribi pieņemt mani pagānu kārtās? Pēc kā Tu īsti spried un vadies, pēc pāris maniem komentāriem metāla mājaslappusē? Vai Tu tiešām domā, ka mani raksti atspoguļo manu dvēseli? Vai arī Tu esi kāds zintieks vai burvis kurš spēj cilvēkiem skatīt cauri?
0
2 Pagāns

Mazs precizējums. A-teists ir cilvēks kurš noliedz jebkāda dieva eksistenci nevis dirš mūsdienīgus sūdus.
Nezinu ko tu īsti domāji ar Mūsdienīgajiem sūdiem bet tos var dirst jebkurš.
0
keep support war against chrystianity
0
Keep support war against Islam/Judaism/Budism/Hindu... pret hindiem nē Šiva bija normāls)/Daoism/Confucism... else

Nē tomēr būsim stilīgi nodirsīsim tikai kristiešus jo redziet citas reliģijas mūs neskar.

Tātad Jēzus bija kretīns, lops, tomāts, ...

Nē nu tā it kā tikai kristieši vienīgie karotu ticības dēļ un tikai kristieši būtu ar ticību apspieduši citus.
0
Nu ja mūsdienīgi sūdi ir jebkāda dieva eksistences noliegšana, apagaismošana, kas sāka attīstīties kaut kur laikam ap 1800 gadiem, filozofiskās pasaules izskaidrošanas, bet tagad atejsisti tik dirš un melš visādus niekus nereti, tamdēļ tādā neglītā vārdā nosaukts he he. Domā plašāk Ienaidniek (Enemy) ne viss ir burts burtā tīts, vajag kādreiz kaut ko iztīt!
0
Shitas labs:
Error - Moderna Cilveeka Tragjeedija
0
2 Pagāns

Vispār piekrītu. Tagad daudzi tipa ateisti stāsta visiem ka nekā augstāka par viņu dirsām nav un ka vispār visi pārējie ir naivi kretīni.
Es vienkārši aizstvēju patieso ateista nozīmi jo ateismu var izvērst daudz plašāk par augšminēto sūdu diršanu. Principā īstā ateismā ir viena laba lieta - Tolerance pret citām reliģijām. Bet liela daļa vienkārši izliek adrenalīnu uz kristiešiem aizmirstot ka vienīgo īsto kristieti kāds vispār ir bijis piesita krustā ~33 gadā. Pārējie dirsas kas Latviju iekaroja utt. bija pašas kristietības labi tālu.
0
Man prieks par tevi he he.
0
tas error viss albums ir jautrs it sevišķi gabals saindēties ar sviestu
0
Ieinteresjāt, nolādēju, noklausījos, visnotaļ spiedoši gabali, es domāji psiholoģiski, paklausoties vairākas reizes šo albumu (Aizlūgsim) var nepajokam nojūgties...
0
Man ar 2 dziesmām bija GANA!
0
tāds nu pagān ir tas industrial, kā izteicās viena meiča - lien smadzenēs un zemapziņā nemaz neprasot atļauju vai drīkst
bet man patīk dažreiz nedaudz palietot šizofrēniju
0
Errors ir pilniigs vaajpraats, es vienreiz sapiipeejos un klausiijos, peec tam man paaris dienas veel galvaa skaneeja "Un vieniigi Jeezus Kristus Juus var glaabt" :)
0
Ateisms vispār ir radies tikai, lai izpaliidzeetu komunisma ideologijai, tipa, religija - narkotika tautai utt., respektiivi, mainaam religiju - neticam Jeezum, Jahvem, whatever, bet kaarteejam vadonim...
Un vispaar, taapaat tas viss (i kristietiiba, i dievturiiba etc.) ir variaacijas par seno aarieshu religiju.
Atbildot Pagaanam - es esmu Unikaalais Universaalists (kas noziimee, ka man pie kaajas kam juus ticat un pret to es buushu tolerants, bet arii juus ljaujiet man ticeet, kam es gribu).
0
Ja tā, ka tev viss pie kājas kam mēs ticam, tad kamdēļ liki saites manīm, par to ka nesāju šo segvārdu nelikumīgi?
0
ha hā nav ko pīpēt pie industrial vajag dzert un to klausīties :)))
0
Error nav industrial bet kautkāda electro-huiņa
Nez kā tie džeki kas to taisa spēj to izturēt.
0
dievs nav
velns nav
esam tikai mēs
0
mēs arī nav
0
Kur naidnieks ir dzirdējis ka tas neskaitās industrial, tam stilam ir daudz jo daudz paveidu līdzīgi kā metālam nu varbūt nedaudz mazāk un tie error bij sturmer pirmajā izlasē [tie gabali gan bij murgi] un tā skaitās industrial izlase
0
Jeezu Beerniibaa Izvaroja un Peec tam Atspaardiija, Taapeec Vish Bija Taads Pajolinsh. Kursh Nekrita Greekaa :-D Nevainiigais21 vai ar cik vinjam tur bija tie gadinji...
0
baznicas var gan dedzinaat gan ieriikot viskaut ko citu ka piemeeram kafejniicas, megjinaajumu zaales, konchu zaales ljaut domu savai fantazijai(tik krustu vaig otraadi vaia rii lielu pentagrammu)
0
>Rotten Banana:Cik jauki,ka taadi jeedzieni kaa "izvaroja" un "atspaardija" tiek rakstiiti ar lielo burtu. >:)
0
taa garaamejot - error ir noise
0
apmēram tā arī skaitās ar to error bet arī noise dalās sīkāk
0
deep noise :) ja siikaak
0
"Un mees aizluudzam par to zilo aparaatinju..."

"...Velns ar visiem ragiem un nagiem... un es vinjam teicu: "Labaak nee, labaak nee."..."

"...un tad es saindeejos ar sviestu..."
0
"....Es varu iet uz darbu - es pateicos tev, dievs;
Es varu paarnaakt maajaas - es pateicos tev, dievs;
Es varu guleet savaa gultaa - es pateicos tev, dievs.
Pat ja es nevaru guleet savaa gultaa - es pateicos tev, dievs!!!!!...."

Tas viss jaalasa zheeliigaa un mazliet apjukushaa balsii, tad skan ljoti labi.
0
"...lielais dievs dziivo amerikaa..." (un vinjam vajag daudz, daudz naudas, jo vinjam ir jaabuuvee dievnami un jaapaarvalda savas avis)
0
nevajadzeetu spriest par erroru peec shii ieraxta vien.
0
Nu par to Errora iedaliijumu nestriidos lai tas ir kaut Deepest Industrial Noise bet no liidziigaam grupaam Cyber Punk ir drusk sakariigaaks. Spriezhot peec taas LV industrial izlases.
0
Nav briinums, ka Dievs tevi ar sviestu saindeeja, Enemy, tu tak vinja segvaardu raksti ar mazo burtu! >:)

Man dikti patiik viena doma no Artava dzejas puura:
Dievs sveetii ateistus, peec principa:
Kas mani mieraa liek,
Tas arii man nav jaaaiztiek.

Apmeeram taa, preciizi neatminos.
0
nu error kaa kautko shausmiigi nopietnu neesmu uztveeris vienkaarshi labs joks sanaacis
a nu cyber punk un veel rosewater veel to Latvju industriju tur uz uhh
spriezot peec 3 sturm izlaseem tas muusu industrial degradeejas ejot laikam uz priekshu
0
pilniigi garaam.... bet lai nu paliek
0
Tādi nu mums ir "kristieši" pie varas nonākuši!
Noskataties un padomājat!
www.gastreat.com/other/ANTI_LPP.zip...
Kaut kā nāk domas par anti-krusta kara vajadzību un nepieciešamību....
+1
Error - Aizlūgsim (2001)
www.youtube.com/watch?v=K_sQRdO-nME...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas