sveiciens visiem trve papučiem
+18
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
paldies! šitais noderēs :D
+3
Ideāli! Nu man ir ideja, kā ar meitu kopā izklaidēties! :D
+1
Man liekas, ka te jāpasauc sociālie darbinieki. Tā taču nedrīkst traumatizēt bēnu.
+7
Un bāreņtiesu.
Un TV.
Un kristīgo konfesiju pārstāvjus.
Un citus ekspertus.
0
Kaut man bērnībā būtu bijis tāds tētis! :D
0
Ha, ha ! Labs, bet bišk tomēr par traku tik mazai meitai rādīt šādas lietas :)
Katrā ziņā savējo skološu un rādīšu iekš metal rock.
0
vai tad nav tā, ka bērniem drīzāk veidojas pretreakcija pret skološanu? es, piemēram, ui ku daudz esmu Jēzus mācībās skolots, kristīts, svētdienas skolās gājis, iesvētīts un tēvreizēs un godināšanās mācīts.
+1
tur jau tā lieta, ka bērns darīs tieši to, ko papucis kategoriksi būs šim aizliedzis darīt.

+3
mincīt^^^
nelaba pieredze ar mācītājkungu? .... tagad jau te visādi škandāli ap šo tēmu :)
p.s. nu ar varu jau nespiedīšu tagad klausīties roku`n`rolu un mājas arestu ar tāpēc nelikšu, ja nepatiks :)
0
heh, nē man jau vienmēr ir likušies skaisti tādi varianti, kā nu, piemēram, tu esi piedzimis mākslu un mūziku mīlošā ģimenē, gan vecāki, gan vecvecāki nav šķirti, un tā nu tu pārņem to visu labo no viņiem un tā tas viss turpinās, savstarpējas ietekmes, izpalīdzība un sapratne. bet nu realitātē jau notiek pavisam citādāk. sapņot vispār ir tik forši.
-1
"mincīt^^^
nelaba pieredze ar mācītājkungu? .... tagad jau te visādi škandāli ap šo tēmu :)"

hehe, tik traki jau nava :D neko jau sliktu tas mācītājkungs man nedarīja, izņemot, to vienveidīgā bazara kladzināšanu katru svētdienu. es, cik atceros, bībeli izlasīju kaut kur 3 gadu vecumā, toreiz tas viss likās ļoti saistošs, Vecā Derība kā tāda nedaudz groteska pasaka. tad, kad tajos ~ 10-12 gados uz baznīcu bija jāiet, tad jau es biju izdomājis, ka visa tā štelle ir baigi jocīga, ka cilvēki tur nāk tāpēc, ka viņiem vienkārši vajag kaut kur iet un ļoti apšaubīju lielo visvareno Dievu to Kungu, kas uzklausīs visas manas lūgšanas. tad atceros, kā vecmāmiņai stāstīju vēl tajā vecumā, ka Dievs varbūt jāmeklē drīzāk iekšā sevī, nevis kristīgās baznīcas dogmās. un tie dievkalpojumi viņiem tomēr bija arī diezgan garlaicīgi pārsvarā, man šķiet, ka galvenais ir, lai ir dzīvesprieks un jautri.
+4
opā 3 gadu vecumā bībeli izlasīji un vēl ierubīji fi;sku ne ko sev :D
0
Labs:D
+3
Viss jau ir atkarīgs no tā, kā bērnam tas tiek pasniegts. Ja tas viņā izraisa interesi, tad kāda tur pretreakcija. Pretreakcija ir pret uzspiestām lietām. Bet, ja ir interesanti, tad caur to tieši veidojās pamati.
0
man vienmēr ar to bija problēma skolās, biš ne pa tēmu, bet - mani interesēja visāda informācija un dažādas stundas, bet klasēs kā jau vienmēr lielākajai daļai nekas neinteresēja, un tad automātiski pret visiem izturējās tā, kā - nu pastāstīt kaut ko pienākuma pēc. bet cik forša ir sajūta mācīties kaut ko interesantu, kaut vai fiziku, ķīmiju, pie cilvēka, kurš to prot riktīgi interesanti pasniegt.
0
un tur tā lieta, ka bērniem it kā nevajag neko uzspiest, bet vajag sekot līdzi tam, kas bērnam sagādā interesi un ar to arī bērnam palīdzēt, attīstīt viņa talantus. tajā pašā laikā - cik daudz ir cilvēki profesionāļi dažādās jomās, kuri atzīst, ka, piem., ja bērnībā vecāki nebūtu likuši tas klavieres spēlēt, tad nekāds mūziķis tur nebūtu sanācis, vēl trakāk varētu būt ar piespiedu iešanu uz baleta nodarbībām, hehe. pats stulbākais man liekas talantu sapūdēšana, potenciāla nerealizēšana, kad vecāki vēlas, lai bērni ietu pa kaut kādu noteiktu ceļu, bet viņiem daudz labāk padotos daudz kas cits. un tad vēl tā iekļaušanās ekonomiskajos un sociālajos rāmjos. un kā tad tur īsti ir jādara es nezinu, man arī, cerams, bērni nekad nebūs.
-4
Mjāāā, mincīt, es 3 gados izlasīju arī Mein Kampf un jau tad likās man tur kaut kas interesants. Pie tam toreiz mums kaimiņos tieši bija ebreji...
+3
Nez, manējā labprāt smago klausās (6 gadi patreiz meitukam), uz šo brīdi mīļākās bandas Skyforger un Sabaton. :)
0
Ar tām klavierēm jau vai nav tik tas variants, kad dažam labam sencim sanāk noķert pamanīt, ka sīkajam ir kaut kādas dotības uz kādu lietu, un tad tiek spiests "pareizajā" virzienā, jo no tās dabīgās saiknes jau tāpat viņš nekur neaizbēgs.
+2
ah, ah!
visu pieaugušu un apbērnojušos metaļugu slapjais sapnis.
+1
manējai (4 gadi) rosewater patīk, nevaru beigt par to priecāties:D
+1
"Mjāāā, mincīt, es 3 gados izlasīju arī Mein Kampf un jau tad likās man tur kaut kas interesants. Pie tam toreiz mums kaimiņos tieši bija ebreji... "

man nav nekas pret tavu lasāmvielu, bet ir jau jālasa tomēr biš kritiski pieejot tam visam. vecīt, man nekas pret tevi nav, bet tev ir jāatzīst, ka tur ir pārspīlējumi. ka sūdīgi cilvēki ir visās tautībās. un no ebreju tautas nāk arī daudzi lieliski cilvēki, par spīti izplatītajiem uzskatiem par krāpšanos un lielo mantkārību. un bāc, krāpšanās un mantkārība ir raksturīga daudzām tautām, ebrejiemk vienkārši laikam tā ir labāk sanākusi.
+1
un ir forši, ka ir radikālās idejas, kas veido kopības garu, kaut vai baznīcu dedzināšana, bet diez vai to vajag mēģināt realizēt praksē.
+2
^
man jau šķiet, ka mūsu pašu "latvieši" (deputāti, biznessmeņi, uzvalki un roboti) drīz nekaunībā, zagšanā un mankārībā pašus žīdus apsteigs!
+2
tie paši žīdi jau vien ir visi tie "...maņi" utml.
-1
^Kārlis Ulmanis?
0
^
Hero Lipmanis pieņemu, ka bija domāts :)
0
Godmanis ar noteikti.
+6
#2 sērija bērnu audzināšanā:

www.youtube.com/watch?v=KrfpnbGXL70...
+1
Labais !
0
dot.not. <- LOL

Gan jau tas ir kārtējais Oracle pirksts.
+6
Sērija #3: Hevisaurus

"The usual heavy metal fan may not be a five-year-old girl in pigtails, but she is typical of hardcore following of Hevisaurus, a metal band that has hooked the kiddie crowd in Finland.

The group, which rocks on about homework and monsters, played its first gig, a charity event, only last September but its fan base of mainly five-to-seven-year-olds has grown rapidly."

www.independent.co.uk/arts-entertainment/...

www.youtube.com/watch?v=-aovaRsVV28...
0
ahahhaa, WTF ..

Somiem tak tik daudz kvalitatīvas grupas, priekš kam šitādus čerepahas ņindzas bērniem rādīt?
0
Vispār smieklīgi tie dinozaurikši :D
0
Rezka atcerējos šito bērnudārzu:

Mirror of Madness (Fin) - Appelsiinijaffaa
www.youtube.com/watch?v=GXb-nnl867M...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas