krievu metaalskatuve
0
taa, jau ir ka krievu skatuve mazliet nobaal paarejaas pasaules metaala grandu priekshaa, bet ir arii krievu metaalskatuvee grandi. Kaadi? gribeetos dzirdeet vai ir juusupraat ir krievu metaalskatuvee tieshaam labas grupas, kuras jums patiik un kuras ir nepelniti juusupraat palikushas eenaa. un vispaar ko domaajat par sho teemu. tikai luuuuudzu, bez secinaajumiem kaa krievu metaals, aa tas pats kas urlu metaals un ja urla ir urla, tad jau mairita jautaaja ka "ko juus domaajat par urlu metaalu".
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Man persooniigi patiik krievu folk/pagan grupa ''Ziemelju vaarti''(latviskais tulkojums)
+1
nav jau nav urlmetāls krievu mataiņi ir sakarīgi ļaudis bet no tās puses labie - butterfly temple, aria, ashin light
tvangeste pats par sevi bet tie jau laikam prūši nevis krievi sanāk.
0
Bālā Gaisma (Ashen Light), Temnazor tā tiri neko patīkās, bet nu nedomāju, ka baisi ēnā šīs grupas mīt.
0
Arija, no ne-metaala - Meljnica.
No Ukrainju gala - Vopli Vidopljasova... taa jau nava, ka nekaa nava:)
0
arija ir visnotaļ sakarīgs kolektīvs. Archontes ir OK, ja spēj pārvārīt drausmi augsto un nestipro balsi.
No smagākiem patīk Rakoth un Arkona (teicama siev. balss no Marijas "Scream" Arhipovas, ex Bloody Mary :-))
Kā arī Tvangeste... kas, protams, ir tādi paši prūši kā es - senais kursis :)
0
Jā, ARCHONTES tīri neslikti ņēmās... Vēl bijadažaslabas dziesmas tādiem FORGIVE ME NOT
0
Tieshaam iesaku jums dabuut Severije vorota.tieshaam labs folk/pagan metaals.
esmu no vienas pazinjas dzirdeejis,ka shiem esot taada dziesma ''Leti satana'':]]]
0
es avreetu ietekt visiem Satarial, tas ir baigi labais etniskais/black. Vispaar krievi baigi labo blekhi taisa.
0
Ziemeļu vārti tiešām ir ļoti laba blice. man gan tikai 2 albumi, gribētos VĒL.
0
Krievija ljoti labi attistiita heavy/progressive skatuve. Visslabaak man patiik no tiem Catharsis.
Par "bljadsk mitalu" nezinu , jo ieniistu to ;))
Bety detuha diezgan vaaja ir. Ljoti daudz noklausijos krievu death metal grupus, bet gandriiz visi speele ljoti leeni un pietiekama smaguma truukst:( bet ir viena blice ljoti speeciga-Merlin, ieteiktu visiem noklausiit!
Ukrainju Mental Demise ir labs, bet leens.
vispaar ieteiktu www.fatalforum.ru
0
es nesen uzduuros uz Autumn, iesaku doom cieniitaajiem, ieraksta kvalitaate nav taa labaakaa, bet iekshaa tiem krieviem ir. Baigi speeciegie skjiet vel Severnije Vrata folk/pagan ceha biedri Temnozor, uz vel plusinsh ka grupu maajaslapaas var daudz dziesmu nokachaat, atskiriibaa no vinju aarzemju koleegjiemPar Forive-me-not. Shie tagad krievijaa kaa pie mums Skyforger, vismaz kaadu laiku bija. Uz vinju peedejo albuumu tagad tiek liktas baigaas ceriibas...
0
iisteniiba nekas jauns Fataalaa foorumaa, ir daudz izsmeloshaaki avoti kaa
dabljudabljudablju.darksid...
... .metallibrary.ru
... .dark-city.ru.
...
0
Rakoth ir ļoti labs. Tiesa, akcents gan brīžiem liek smaidīt :)
0
Jaa, Autumn man ar ir - patiik:)
0
Uz visu pārējo slāvu fona krievi ir pavāji, bet nu grupu jau šiem netrūkst un šis tas ir labs. Grupas, par kurām ir radusies interese, nav izcēlušās ar stabilu sniegumu. Un visa skatuve kopumā ir diezgan noskinojusies.
0
Pirms kaadiem paaris gadiem daudz klausiijos MENTAL HOME un tad veel GREAT SORROW bija taads albuums "I Hope", kas arii patika. Veel iepatikaas viens black metal - ROSSOMAHAAR (laikam taa to grupu sauca) "Imperium Tenebrarum"

Veel ljoti patiik ARIJA. Iipashi "Igra s Ogjom" un "Krovj za Krovj".
0
Manā fonotēkā krievu/slāvu metāla laikam ir vairāk, nekā jebkuras citas valsts pārstāvju ierakstu.
Un, gribētu bilst - metālists arī Āfrikā ir metālists; nevienu sliktu vārdu par kreivu tautības smagās mūzikas cienītājiem teikt nevar.
Slāvu brāļiem slava!
0
Krieviem ir sameeraa kvalitatiivi gallinieki. BLEEDING, pat Sanctimony rekomendeeja ssos, teica, ka bliezzot kaa C. Corpse. Cika atceros, tad par ssameejo demikkiem bija visur augstas atsauksmes. Tad bija veel kas, bet uz momentu nepateikssu.
0
Grenouer un Tales Of Darknord?
0
dikti iet pie sirds Pagan Reign pagan metals
0
Nupat izdarīts atklājums: slāvu grupa STORMHOLD ar bijušo Gods Tower vokālistu priekšgalā: www.stormhold.da.ru
0
nu par kriviem vispaar maz ko teikt, tas kaa vinji nofendereeja Iron Maiden ideju savai stulbajai Arija ir kaut kaads sviests.texti liidziigi ziimeejumi ar iisaak saskot sviests
0
Arija nav tik traka, ja jau mes tagad saktudalit lidzigajos, respektivi orgialie uz zagli, nu tas gan butu sviests. Es esmu dzirdejis DUB BUK, nelikas parak interesanti.
+4
Tikko atgriezos no "vakara pastaigas", 30 km riņķis ar veļļuku pa lauku ceļiem, kur vienīgais apgaismojums - pilsētas uguņu atspīdums aiz mežu galotnēm; klausoties Emperor "In The Nightside Eclipse", Immortal "Blizzard Beasts", un Forest "Like A Blaze Above The Ashes". Lūk, īstais blakk metal kaifs un atmosfēra, un pēc Eirovīzijas sūdu karotes šai kādreizējā medus mucā tomēr kaut kā neprasās...
Ko es ar to gribēju teikt...

"New full-length album TEMNOZOR "Урочища Снов" (The tract of Dreams) and the first official live DVD "Сумерки на Похоронах Зимы" (Twilight at the funeral of Winter) are at an advanced stage of preparation for distribution. Scheduled date for release of both recordings - the last ten days of December 2009. Album "Урочища Снов" will be released in the first place, in the collection format (digibook CD limited edition). At the same time will be released live DVD TEMNOZOR "Сумерки на Похоронах Зимы". Live album will be out as a limited edition A5 digibook with two discs inside: DVD with video version of the concert + CD with an audio version of the same recording (so-called "live album"). Concert footage is recorded by 4 professional cameras. Copies of both releases are limited."
+1
nu gan tu tēmu izcēli...
+4
"un pēc Eirovīzijas sūdu karotes šai kādreizējā medus mucā tomēr kaut kā neprasās..."

Nu, kā saka - mucu kārtīgu sūdu ar karoti medus nesamaitāsi...
0
Jurčik, mājiens tev!!!
0
Horizonti pat iekš CD ir, bet iepriekšējais likās galīgi garām - garlaicīgs klapētājs. Ja jaunais uz to pašu šniti, tad galīgi neinteresē.
0
Alkonavtiem jautrs DVD nesen izlaists - par vokālista izteicieniem var labi ierēkt. Koncis ļoti jauks un labi uzņemts, kautgan zālīte uz pusi mazāka nekā MP

ALKONOST

www.youtube.com/watch?v=Igy_hthVefE...
+3
Tā mazā zālīte ir otrā pusē kultūras namam "Nord-OST" vai kā tur bija - kur tie teroristi toreiz bija seņēmuši gūstekņos visu lielo zāli.
0
Man ir:

MP3 no vienas līdz 6 dziesmām
Abstrtact Spirit, Adolf Castle, Adoniram, Agloamorpha, Alkonost, Ambrazura, Amederia, Angels n Demons(, Ankhagram, Arbirator, Aria, Arkona, Ashen Light, Aspid, Black Obelisk(Černy Obelisk), Black Countless(man igf you like female and sex whit 2 girls in sexy underwear read lyrics), Blackthron, Blaze Bomer, Bloodrain, Dis Pater, Eclipse, Ekklesiast, First Aid, Forest Stream Gothic Sky, Great Sorrow, Harmony in Grotesque, Hellraiser, Hexenhammer, Insdier You, Kauan, Kruger, Lady Winter,Letergy Dream, Master, Mental Home, Miscreant, Mystic Gate, Odium, Ordalion, Rakohot, Sangra, Tvangeste, Scald, Sargatanas, Seducer's Embaze, Shah, Sinfull, Templum Slavus, The Arrow and Vo Skobryah

Pilni albūmu:

Ankohgram, Antisacrum , Aryavarta, Autumn, Decepitive, Enshade, Comatose Vigal, Canonis, Godwish, Flegaton, Formula 1, Exumanation
0
nu man otkroveniye dozhdja staav paari visam un drudkh arii (tie gan ukraini)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas