Jauniešu dz un d svētku aizsegā...
+6
Aijjj, man liekas tie deju svētki ir jāaizliedz. Reku, paska, kas tur īstenībā darās to svētku aizsegā:
i.tvnet.lv/article/izklaide/18...

Istaka nazismā glorifikacijā.

Oriģināls: www.tvnet.lv/izklaide/notikumi/3...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Fašizm ņeprojģot ! Ar steigu jāaizliedz.
+3
Fašisms nepāries!
+3
Domāju, ka tas ar steigu jāziņo Eifrhāmam Zurhofam, man ir smagas aizdomas, ka tas puišelis Otrā Pasaules kara laikā ir aktīvi līdzdarbojies 6 000 000 ēbrheju iznīcināšanā!
+3
Nu tik jāgaida Herr Zuroffa nepatikas izpausmes, jo mazi bērni netiek audzināti pazemības garā un ņirgājas par tik ļoti cietušajiem.

Un vēl - mazliet par ko līdzīgu. Kā jau tauta varbūt zina, 15. augustā Aglonā notiek lielie katoļu svētki ar milzīgām tautas masām. Tad nu ierodas arī liela daļa "svētceļnieku" jauniešu, kas tiek izmitināti visādās iespējamās telpās, kur kādu nakti vai divas nakšņo.
Runāju ar vienu ļautiņu, kam bija gadījies redzēt tās telpas pēc ticīgās jaunatnes aizbraukšanas - kas tik tur neesot darījies. Visi skolas podi aizdambējušies, jo prezervatīvi ūdenī nešķīst. Grīdas nolietas ar liķierīšiem, aliem un citiem drinkiem....nu un tādā garā.

Tā kunga roka nespēj valdīt visas savas avis.

offtopikā gan nedaudz iebraucu...
+1
"aktīvi līdzdarbojies 6 000 000 ēbrheju iznīcināšanā" - reinkarnējies ādas abažūru un tabakmaku ražotājs!
+3
Gan jau ka Aglonā tika nevainīgi lietotas Kristus asinis un mēģināta atkārtot šķīstā ieņemšana.
0
Nekavējoties jāziņo bērnu tiesību aizsardzības centram, organizācijai "ebreju draugi Latvijā", Zurofam bez jebkādiem izņēmumiem, patērētāju tiesību aizsardzībai, humānajai palīdzībai un citiem ekspertiem. Vecākiem atņemt vecāku tiesības, bērnus nogādāt ārzemju audžu ģimenēs utt.....
0
Reku būs adresīte:
jews.lv/lv/content/kontakti...
:D
+8
jurisb@jews.lv :DD kwī!!!
-1
... Latvijas ebreju komūnai, holokausta konferencē obligāti jāapspriež, jāziņo Izraēlas vēstniekam Latvijā. Šitā nedrīkst iet cauri!
0
Tu sūtīsi to bildi uz turieni? :D
0
BigUgga, šodien, plkst. 13:49

jurisb@jews.lv :DD kwī!!!

^ kur nu man, gojam, cerēt uz tik glaunu meilu. :D

0
jebāaaaaaļ :)
+3
www.youtube.com/watch?v=_w7jOxOKI48...

55. sekundē vnk pizģec.. žiģugas noraustās :D
+1
ebreju jaunieši ir mūsu draugi!

tevzeme.blogiem.lv/
0
vot par tiem svētceļniekiem - mēs ar māti par šo runāja un kad es teicu, ka jaunieši barā nekādā gadījumā nav tik svēti kā ziņās sevi parāda, māte nekādi negribēja ticēt... :D
0
es jau pēc sevis to spriežu - man tik kādā garīgās attīrīšanās pasākumā iestāties >:)
+6
Nu ko tad - savācamies augustā un caur bodi ejam svētceļojumā uz Aglonu? Tukšosim svēttraukus un spaidīsim svēto jaunavu pupus! \m/ :D
+1
labāk jau izfunktierēt maršrutu un vakaros uzglūnēt "jaunavu" teltīm no slēpņa. Lai staršinas nenojauš notiekošos maucību!
0
lol, bet loģiski, ka svētceļojumu laikā un arī Aglonā notiek viss tas pats, kas citās masu ballītēs... tip jūs domājāt, ka tikai pēc metālošoviem ir izlieti ali un izlietoti prezervatīvi?
0
šo jau es mātei mēģināju iestāstīt! :D
0
Tikai atšķirībā no tā saucamjiem svētceļniekiem matainie lopi parasti nemēdz sevi pozicionēt kā svētos. :))
+5
un svētceļojumos jau arī neiet tikai kristieši, es šamos esmu gājis vienkārši jautras kompānijas un fotoreportēšanas dēļ.
kad pasaule sapratīs, ka galvenais ir forši satusēt, tad visi metaļori, hiphoperi, panki, industriāļi, katoļi, geji, praidisti, noupraidisti, goiji, baikeri, ķirurgi, skeiteri, līmplēves ražotāji, nacisti, hēbreji, pareizticīgie, krišnas, santehniķi, printētāji, sātanisti, blekkeri, mežcirtēji, invalīdi, princeses, cacas, granža bērni, datoratkarīgie, cietumnieki, žīdi, karavīri, sportisti, cietēji no skoliozes, diarētiķi, veģetārieši, mednieki, logopēdi, psihoterapeiti, blogeri, ģitāristi, tālbraucēji šoferi, pornofilmu direktori, kosmetologi, ņūmetālisti, arhitekti, dziedātāji, nūbi, nerdi, stilīgie keksi, diabētiķi, maizes cepēji, lauksaimnieki, šlāgerveči, kriminālnoziedznieki, tantiņas auklītes, ārieši, lielveikalu krāvēji, jogurtu ēdāji, riteņbraucēji, alus dzērāji, saulespuķu sēkliņu košļātāji, būvdarbu vadītāji un visi pārējie sanāks kopā, sadzers un būs laimīgi! :*
+4
^ joptvai, kas tās par hipiju idejām?
+1
Kad man bija kādi 13 gadi, es ar čomu un maniem senčiem bijām uz tiem Aglonas svētkiem. Diezgan rēcīgs un jautrs pasākums vispār. Kāda tur merča tirgošana iet vaļā... iesvētīts krustiņš, neiesvētīts krustiņš, rožukronis ar svēto zemi utt. Brīnums, ka vēl indulgences nepārdeva. A mēs neko - pa kaktiem sūcām aliņus un ļuļķējām (brīnums, ka pārdeva :D).
+1
Svētceļojumi mūsdienās ir ne gluži tādi, kādiem tiem it kā vajadzētu būt. Pēc idejas cilvēkam vajadzētu kātot, piemēram, 200 km no Rīgas ar savu paunu un tajā laikā nožēlot grēkus, pārdomāt dzīvi u.tml. Ok, būsim reālisti un atmetīsim svētulīgās idejas, paliekot vien pie gājiena.

Bet kā ir īstenībā?

Iet bariņš jauniešu. Aiz viņiem brauc busiņš, kurā ir visas mantas...protams, ja ir buss, tad nav problēmu paķert līdzi polsterētas teltis, matračus, laptopus un visu, kas sirdij tuvāks. Kā sagursti, tā ej busiņā kājas atpūtināt un 30 km pabraukties, lai pēc tam ir spēks nodrāzties un plītēt. Ja man akurāt nebūtu ko darīt un būtu daudz brīva laika, tad šitā es arī no Liepājas varētu atkātot.

0
ļoti forši tur varēja arī atpūsties ezerā laiviņāi laivojot... >:)
+4
Man netālu no Aglonas vecāmāte dzīvo, tā ka pasākumā esmu bijis gluži bieži... par laimi, vecāki nespieda kļūt īsteni ticīgam un tāpēc pasākumu gaidīju galvenokārt tāpēc, ka atbrauca ciemos ticīgie radi, kas atveda dāvanas. Bija arī izrīšanās.

Ja pasākumu neuztver kā diži reliģisku performanci, tad nav ne vainas - šmuki deg sveces, skan ērģeļu mūzika. Pa reizei ir arī interesanti sprediķi. Jo īpaši izcēlās pederasts Pujāts, kas aicināja iestāties pret seksa dievekļiem un pokemonu kroplībām...
Sevišķi interesants process ir svētavota ūdens iegūšana. Stāv milzu rinda ticīgu fanātiķu (parasti 30 grādu karstumā vai lietū) ar milzīgiem plastmasas ūdens baloniem. Pie avota kādi 6 krāni, no kuriem vājā strūkliņā tek ūdens...tad nu tie ļautiņi pacietīgi stāv un gaida ūdeni. LIeki piebilst, ka vienam cilvēkam balonu sapildīšana ir ilgs process. Pie avota stāv kādi 6 būdīgi zemessargi, lai nenotiktu asinsizliešana.
Pēc dienas vai divām pie avota nav cilvēku vispār - ej nu dzer cik vien lien.
Kādā karstā vasarā, kad laukos izkalta aka, vajadzēja ūdeni un tad nu ņēmām šo pašu. Dzēru daudz, bet dievišķās spējās nav vēl parādījušās...
+3
Nu re - kārtējais pierādījums kristiešu divkosībai - publiski dirš velns viņu zin ko, iztaisās svētāki par pašu Džīsasnieku, a patiesībā visa tā aizsegā andele notiek + nepilngadīgie žūpo un pišās. :)
0
kaut nu šo diskusiju neierauga baznīcas.lv modrā acs...
+3
Nu tak sen jau bija zināms, ka citiem aizrādīt svētie pederasti ir varen naski, taču savas šmuces atzīt - nu to gan ne. Svētie tēvi negrēko, viņi grēkus iemēģina, lai zinātu, kas draudzei nava labs.
0
resp., kas pašam labs, tas draudzei nederēs.
0
aha, jo svētamtēvam ar atmiņu ar tā pašvakāk, kamēr visus grēka paveidus iemēģina tikām jau i aizmirsies ar ko sākts ij jāsāk no gala.
0
Klausieties manos dārbos, neskatieties manos darbos.
+1
''vārdos''
0
fuck, kļūda...
0
bet labi vien, ka uzķēri domu, jel, dēls mans...
+6
Vienreiz braucām ar busu uz konci Rīgā (Behemoth laikam) un ietrāpījām uz kristīgo jauniešu bariņu (patiesībā kkādi jocīgie sektanti). Tie pusbusu aizpildīja, kādi 15 gabali vismaz, un tad nu sākās saruna, uz kurieni tad mēs tā braucam. Pastāstījām, ka uz ellīgi ķecerīgu sātana mūzikas koncertu, par ko viņi sazvērnieciski pasmējās un sāka medainās balstiņās žūžot, lai laižot pie viņiem, jo tur būs jautrāks pasākums - visi pasēdēs, parunāsies, pasmiesies! Lieli piebilst, ka viņi visi izskatījās konkrēti apbliezušies zāli. Nedēļas nogalē pie jūras mūsu apmešanaš vietai blakus arī bija vesels bars sektantu, kas uzņēma laikam jaunos biedrus draudzē. Uz rīta pusi, kad visi jau bija nolīduši teltīs gulēt, šie sāka lēkāt ap ugunskuru, visādus tur rituālus bīdīja un nebalsī slavēja to kungu. Viens no mūsu kompānijas neizturēja un aizgāja pateikt, lai šie aizver savus rijamcaurumus un ļauj citiem gulēt, citādi dabūs degošu pagali pakaļā :D
+1
hehe - savējie palīdz:
www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas...
+1
Lash ne jau jaunieši kristieši to skolu aizdirš, bet gan mans pūteju orķestris, kuram ir tā nelaime tur spelēt. Orķestrī katrs izbraukums (vienalga uz kurienu - uz dziesmu svētkiem, uz aglonu, kaut vai uz vatikānu tiek) uzskatīts par kārtējo iespēju zolīdi iedzert, bet nu aglonā, kā jau īpašos svētkos tiek arī īpaši dzerts :D
0
Tur pietiek tādu orķestru...
0
Vispār jau tikai viens orķestris :)
+3
Es biju domājis to, ka sabrauc ne tikai orķestris, bet arī visādi citi saulesbrāļi, kas iet pūtēju pēdās un uzdzīvo uz nebēdu tam kungam par godu.
+1
Ziemassvētki sabraukuši kaimiņam suni ...
0
Skat, ne tikai nacisti, bet arī žūpas:
zinas.nra.lv/latvija/26713-aston...
:D
+1
Klappe ciete šita pasakums!
+2
no way, kurš gan mēdz būt alkohola reibumā.
0
Svilnāt! Svilināāāāt!
+1
noteikti koncertos baigā dvinga stāv gaisā pie jauniešu bariem! :)
un tagad vēl tāda žara... uhh
0
paļubomu būs ģībušie
+3
šitas jau ar ar savu klātbūtni pasākumu aplaimos -
lh5.ggpht.com/_xDM4usJmZn0/SVtkFL...
+2
kad šitas bezpriģels beigsies zb jau, nekur nav atļauts parkoties ar auto, mentu ielās vairāk nekā manās olās spermas! Parbaude seit parbaude tur.. iiblji!
un tie sīkie Svētku dalībnieciņi no provnicēm tonnām vienkārši-ieiet veikalā un nemāk uzvesties auro pa visu veikalu-neļauj man izbaudīt burvīgo kasas aparātu pīkstoņu, kad novelk preci.
+2
kurrrat
, šodien, plkst. 00:36


šitas jau ar ar savu klātbūtni pasākumu aplaimos -
lh5.ggpht.com/_xDM4usJmZn0...

Aplaimotājs atradies - savas krievu Jurmalas pērles dirsā sadzinis laimīgs paziņo, ka "Ļaunajā villnī" vairs nepiedalīsies.
Krutojs viņu laikam riktīgi "kruta" izrāva dupsī- tā, ka tajā vietā starp olām un tūpli, kur nekā nav (vienkārši svīduma vieta) izauga smuka sievietes maksts.

+1
To vietu sauc par starpeni.
+5
Raimonds Falls...
0
Normāls pasāciens. Ir piedzīvots. Parasti tas ir pirmais nopietnais daudzdiennieks ( kā nu kuram tur iekšas), jo reti kad tiec vaļā no pieaugušo uzmanības tīņu gados uz vismaz 7 dienām. He he, vienpadsmit 0,7 tika iztukšotas pāris dienās ( kādi 10 purni). Tie tik bija laiki :))
+3
Un nāks tā diena, kad Grodums Raimi sauks pie sevis...
+4
Man patika, viendien braucu uz to galu, izkāpju no autiņa, pēc pāris skuķiem īsos svārciņos, arī no tām koristēm, vai dejotājām. Un tāds vējš, ka svārki gaisā visu laiku. Man patika.
+1
wo wo - es te netā ar redzēju dažas labas :)
0
0
Werwolfa izliktās dāmas gan īsti koristes neatgādina, bet smukas gan maitas.
A starp jaunajām koristēm taču liela daļa vidusskolnieču. Īsos brunčos tik noiet garām- skat, ka kakls nepaliek greizs vai neiebuktēt kādu stabu braucot autiņā :D
+1
Hmmm... svaiga gaļa... :))
+1
^mjā...apmācāma gaļa :)
+1
^ mīli vizināties? mīli arī kamaniņas kalnā vilkt! :))
+1
+2
^ es JAU varu saostīt viņu sviedrainās biksītes... ņam ņam
+1
riktīgs persiku nektārs
0
Raustat?
+1
a huļi nē?! :)
0
Meiču biksītes uz sejas, krāns dūrē un tik vico. :))
+4
Kamēr aizrijas un nosmok. Chokked by penties nekktār!!
0
Tā arī skaisti domātie svētki izvērtīsies par trūmetāla traģēdiju...
0
www.kasjauns.lv/lv/news/tiesas-reab...

Fašizm ņeproiģot! Fiksi Zuroffu šurp!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas