Annihilator - Metal
0
Šodien nozagu jauno Annihilator, kas iznāks aprīlī, un noklausījos. Tagad klausos otro reizi.

Ak, lai slavēts vecais labais likums par nesacerēšanos uz vecu bandu jaunu albumu kvalitāti! Tā kā Schizo Deluxe saturēja IMO vien 3-4 normālas dziesmas, un vispār sen tāds īsti sakarīgs albums no šiem nebija iznācis, šo noprovēju tīri ziņkārības dzīts. Tie viesi (katrā dziesmā ir kāds feat.) arī "entuāzismu" nevairoja - In Flames, Trivium, Lamb of God....

Bet "Metal" ir izdevies patiešam cienījams. Patīkami pārsteidz. Nav, protams, nekāds šedvrs, bet var klausīties un neviebties, šur tur parādās pat ļoti labi rifi un solo. Par atgriešanos pie pirmo albumu stila, protams, Jeff Waters ir sadirsis, bet uz pareizās taciņas atpakaļ nostājušies šķiet gan. \m/
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Manuprāt labākie Annihilator albumi Alice in Hell un Never Neverland...
0
es, kā vienmēr, izcelšos... šoreiz paziņojot, ka man vislabāk patīk Set The World On Fire :)
0
A man vislabāk patīk viens no visai jaunajiem - Waking The Fury :)
0
Jāpiekrīt par ''Alice in Hell'',nu un protams dziesma Alison Hell.
0
ēēēēēē!!! šito man a vajg!! tūlīt sameklēš..
0
Pēc pirmo trīs dziesmu noklausīšanās ir skaidrs, ka nekas labs nav un nebūs... margarīns...
Vēl kautkādu pavecāku albūmu atradu uz kompja tas i [2005] - Schizo Deluxe, man čuiz ka labāks par šito.
0
p.s.
Neiesaku.
Zemē nosviests laiks...
0
njā, albums jau nemaz nav tik slikts, bet nekas īpaši labs ar šis nav, vēljoprojām mans favorīts ir King of the Kill.. vienīgais jautājums kāpēc tik daudz pieaicināto mūziķu!? kas šie paši spēlēt vairs nemāk vai!?
un jā runājot par konkrētu dziesmu Downright Dominate nu sākums gluži kā Exodus 2004 plates Tempo of the Damned dziesmai Scar Spangled Banner, a varbūt man tik liekas ka tā..
0
Tipa, ASV himna?
0
nē, nejau nu himnai, bet gan sākuma riffi ir baigi līdzīgi, praktiskai vienādi Exodus konkrētajai dziesmai.. vai ta neviens cits to nesaklausa!?!? a velns, mošk man iet ciet..
0
Šitai saitā labāk nemaz neienākt, vismaz tādiem atpalicējiem kā es, kuriem ne reizi nav nācies lietot failu apmaiņas programmas... Ibo, kā saka, pēc šīs un līdzīgā tēmām - miers zudis... Kamēr nesameklēšu šito, īsti labi nebūs - man tīri labi patīk gan "Alice In Hell", gan "Criteria For Black Wodow", gan visi pārējie; arī tagad nevarēšu vien sagaidīt, kad krievi licencēs vēl vienu ripuli ar smuku "funky-thrash".
0
"vienīgais jautājums kāpēc tik daudz pieaicināto mūziķu!? kas šie paši spēlēt vairs nemāk vai!?"

Man ir aizdomas, ka tas ir viltīgs plāns. Ja publikai albums nepatiks, tad varēs mest pārmetošus skatus uz pieaicinātajiem viesiem, savukārt, ja patiks - visas dziesmas tāpat pars Voterss rakstījis :)
0
da nav tur nekā.
0
...un atklāti sperts Black Sabbath Symptom Of The Universe panta rifs.
+3
oktobrī Rīgā. juhū!!

Oct. 24 - Riga, LAT - Black Friday

www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...
+1
OMFG....
Nevar būt, ka vēlviens bērnības sapnis piepildīsies. Sukuči Anthrax neatbrauca , bet nu Annihilator. Patiešām necerēju, ka Džefs ar tik nestabilu sastāvu spēs tomēr atkulties.

P.S man gan Never neverland likās tā par 2-3 ballēm sūdīgāks par perfekto Alice in Hell . Laikam no pēcākā Annihilator , Carnival Diablos un Criteria for the black widow šķiet tie lieliskākie. No šiem trim albjiem arī gribētos koncī tā paprāvāk. Pēdējam albim it kā nav ne vainas , bet uz kačku viņš nevilka pārāk.
+1
SUPER ! Pēc 10 gadu pārtraukuma būs prieks atkal skatīt \m/

Man vismīļākie ir ''Alice in Hell'' un ''Waking the Fury''. Pēc tam nāk ''Never, Neverland'', ''Set the World on Fire'', ''Criteria for a Black Widow'', ''Carnival Diablos''.
0
Nebūs :(

Par agru sapreicājāmies, Rīga ir aizstāta ar Viļņu. www.annihilatormetal.com/index.php?page=229...
0
Sukkasibiomāķ!
0
Tak Annihilator Rīgā jau ir bijis 2000. gadā kopā ar Overkill.
0
Un? Krabathor arī ir bijis ;)
+4
Cilvēkus, kas dzimuši pēc 85. gada noteikti ļoti mierina 2000 gada koncerti :D
0
Bļin. Braukt vai nebraukt uz Tallinu, tāds ir jautājums ...
0
^ noteikti :)
0
^^^^

nu tak Krabathor bija 96.tajā vagonkā :D kurš tyad to nezin, tikai bļa sinister toreiz tā netbrauca a tā gribējās pačku pakratīt

tajā vakarā Krabathor bija kā plāksteris uz atklāta lūzuma
0
Nē nu runa par to, ka - kas tad ir, ka vienreiz tas vai šitas ir bijis? Tas jau lietas būtību nemaina, īapši ja runa ir par grupu, ko var labprāt skatīties vairākkārt. It kā fakts, ka kāds ansamblis ir reiz redzēts, padarītu visu viņu turpmāko eksistenci bezjēdzīgu.
0
Bija gan 2000. gadaa. Turklaat ar Randy Rampage. un tas laikam tad ari bija pedejais koncis ar so vokaalu, jo pa celam uz Lietuvu vinu izmeta no grupas. Sadzeeras un sakavaas. kaut kur Rampage rokaas pazibeeja ari nazis un bija no busa laukaa ka likts.
0
Jā, tāds stāsts ir dzirdēts. Tikai manis dzirdētajā versijā tas notika Polijā.
0
PeteriP - nevis 96ajā, bet 97ajā.
0
manējā stāsta avots ir raidījums Rock Archives, ko kādreiz vadīja Egils Deičs. Cik atceros, tad viņš stāstīja par Lietuvu, bet var jau būt, ka vienkārši neatceros precīzi.
0
Šite bija uzskaitīti visi ārzemnieku konči LV

/forum/98191-%C4%81rzemju-met%C4%81lbandu-koncerti?hl=koncerti
0
Būs jānoapdeito.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas