Latviešu Strēlnieki!
+4
šodien paklausījos pēc ilgaka laika šo skyforger albumu un secināju, ka tomēr labākais no viņu daiļrades jau nu gluži nē, jo visi ir labi, bet baigi forsais. un ta arī notrīsēja mana patriota dzīsla sirdī vēl atminoties vēlēšanas, kur daži LATVIESI bija planojuši, un pat varbut nobalsoja, par KRIEVU partiju. es nesaprotu vienkārsi kā var būt tādi idioti, ka reāli pašu izcīnītu brīvību vnk atdot. tas ir tāds debīlisms, ka šausmas.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
^
es personigi zinu paris tadus retardus kas par SC nobalsoja,apskrejas duusha sito izdzirdot
+1
jaa zinaami taadi kadri ... iisteniibaa galvaa sllimi cilveeki . piemeram viens mans bijushais koleegjis
saspiedies kristietis balsoja bar to SC jo redz peec vinja domaam vajag draudzeeties ar pareizticiigajiem krieviem ... dauns
+2
Es gan teiktu, ka labākais.
+1
savukārt es zinu krievu tautības cilvēku, kura balsoja par VL
+6
Kāds tolks par ko balso? Cepiens par neko. Strēlnieki balsoja?
Sēdies!
-2
neiazmirsīsim, ka liela daļa strēlnieku cīnījās boļševiku pusē pēc tam. un latvieši bija paši asiņainākie čekisti. tā kā, dārgais jaunekli, nav te par ko jūsmot un tēlot no sevis baiso patriotu.
+3
Uz strēlnieku boļšivizēšanos objektīvi būtu jāskatās no tā laika situācijas, ar tā laika "acīm", tikai neliela daļa no streļķiem bija ticīgi boļševiki.
+2
1) Naids pret carisko Krieviju, kura bija pamatīgi nolaidusi asinis latviešu strēlnieku pulkiem.
2) Boļševiku propoganda - tautas pašnoteikšanās tiesību sludināšana utt., nav jāaizmirst, ka toreiz vēl neviens tā īsti nezināja, ko nozīmē boļševisms dzīvē.
3) Revolūcijas izraisītais frontes sabrukums, kura dēļ streļķi bija spiesti aiziet uz Krieviju.
0
''neiazmirsīsim, ka liela daļa strēlnieku cīnījās boļševiku pusē pēc tam. un latvieši bija paši asiņainākie čekisti. tā kā, dārgais jaunekli, nav te par ko jūsmot un tēlot no sevis baiso patriotu. ''

es runāju par rezultātu un tiem, kuri cīnījās Lv puse, bet tajā laikā jau tāda Latvija nemaz nebija, tāpēc gruti spriest, kurš kuru pusē karoja, jo visi bija pret Vāciju. Līdzīgi kā 2.p.k. visi bija pret krieviem.
0
Visi nebija (2PK).
+1
Man arī Strēlnieki šķiet labākais Skaju albums.
0
Jā, albums - spēks! \\m/
0
^^^ piebiedrojos.
0
Sabiedrotie?!
+2
0
skatoties vidjiku radās asociācijas ar Nile.. ā, tas laikam tādēļ, a Petjkam matu sakārtojums līdzīgs kā nailistam :D bet skā rullē krietni vairāk! Spēks lien pa visām vīlēm ārā :@ sviedri,asinis,alus!!!!
+3
Skajiem katra albuma ir sava odzinja un tematika, pie kuras stingri pieturas, manuprat, skajiem katrs albums ir visslabakais.
Man personigi Kurbads vissvairak sparda.
+2
Nu nez.. Man, savukārt, "Strēlnieki" šķiet visvājākais albums. "Kauja Pie Saules" tomēr paliek neuzvarama. Nē, nu ir momenti, ir labi gabali, bet līdz galam viņu nekad neesmu varējis noklausīties. Pilnīgi tāda sajūta, ka uz beigām nav pieticis dukas.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas