Svaigas mūzikas iztrūkums organismā
+1
Kā jūs rīkojaties brīžos, kad saprotat - nav nekā jauna ko klausīties? Pārcilājat vecās plates, rokaties netā un meklējat jaunas bandas? Šobrīd ir tā, ka nevaru vairs atrast neko jaunu un tiešām interesantu. Meklēju ko svaigāku melodesā, bet vienīgais atradums ir jau simtgadīgos rifus un idejas atražojušas grupas vai arī parasta core, kas tikai saucas melodeath. Metalstorm.ee arī skatījos, nekas prātīgs nav iznācis.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Ja gribas ko jaunu, tad es roku nevis uz priekšu, bet uz atpakaļu. Uz 80-tajiem, 70-tajiem, utt...
+1
Last.fm un Metal-archives arīdzan ir tavi draugi.
0
Melodesu īpaši čekot jau pirms gadiem 5 pārstāju. Pārsvarā visādi sūdi tik ir. No pēdējo gadu albumiem ļoti labi bijuši tik Eternal Tears of Sorrow, Oceans of Sadness un The Crown.

0
Ieeju metalarea.org forumā, lasu aktuālos komentārus, atzīmēju to, kas hipotētiski varētu mani ieinteresēt, tad klausos pāris dziesmas myspace un izvēlos ko vilkt. Viss vienkārši:)
0
Vai vēl vienkāršāk - attaisi savu mūzikas kolekciju, mazliet parocies un atrodi kaut ko tādu, kas der.
Ja safenderētās mūzikas apjoms neaprobežojas ar 300 MB, tad jau pilnīgi noteikti var atrast ko labu un aizmirstu.
Bet ja vajag ko jaunu - dari kā ieteica nerve un Neonz.
0
Melodesā jau nu toč būs grūti kaut ko nedzirdētu atrast. Intestine Baalism, Ares Kingdom, Arghoslent var pačekot.

Bez jau minētajiem ieteikumiem var lasīt arī Metal archives forumu, tur ir arī sadaļa "Recommendation central".
0
Ja vēlies ko jaunu, meklē kaut ko citā žanrā. ( pašlaik daudzos metālnovirzienos neko jaunu vairs nevaru saklausīt, līdz ar to apnikums)
+1
^ kad man gribās melodesu izvelku In Flames Clayman un Soilwork Natural Born Chaos un klausos līdz apnikumam :D

pēdējos gados vienīgais kas toč ir norāvis jumtu ir Be'lakor Stone's reach 2009.tajā.
0
melodicdeathmetal.blogspot.com/

Rocies ka vai beigts paliec.
0
melodicdeathmetal.blogspot.com/

Rocies ka vai beigts paliec.
+1
Rocies kā gribi, no melodic death neko labu nedabūsi - vismaz man nav izdevies. Varbūt par izņēmumu varētu nosaukt vienīgi Amon Amarth, taču tas jūtami atšķiras no standarta melodic death spiedzējiem un sēcējiem.

Paņem labāk ko no vecā labā hārdroka - tomēr pārbaudītas vērtības.
0
Es atkal metal.iplay.ro torrentu trekerī salieku ķeksīšus pie sevi interesējošiem žanriem, atlasu pēc gada, un tad skatos, ko vilkt, ko ne (pārsvarā tur torrentiem gana labs description, lai varētu kaut nedaudz noprast). Savelku kaudzīti, nav jau grūti, un tad čekoju. Lielāko daļu, protams, pēc 2-3 dziesmām uz nah nah, bet itin bieži randomā sanāk uzskriet labām mantām. Myspace utmldz. epizodiski - kad kāds man speciāli ielinko grupu utt.
0
vēl var darīt tā, ka rokas youtubā. Skaties tik "Suggestions" savām iecienītajām grupām un tā tik uz priekšu, skaties jaunus un jaunus viģukus, songus. bet tur vajag īpašu noskaņojumu- vismaz man. Jā, vispār šitā rokoties, ne tikai pa mūzikas lauciņu, var pašu vellu un vēl velnumāti piedevām atrast! :D
+1
Es uzlieku last.fm vai AOL radio attiecīgajā žanrā.
en.metal-tracker.com/metal.php?metalstyl... šodien vēl uzgāju šito mantu (mm)

P.s. Dažreiz kad gribas kaut ko jaunu un neko nevaru atrast noklausos "The Official UK Top 40 Singles Chart" un tad visās vecās metāla dziesmas skan kā jaunas :D
+2
Starp citu, jā, youtubā sērfojot arī var šo to labu atrast. Galvenais sākt ar kaut ko ne paŗāk populāru, un tad pie suggestions mēdz interesantas lietas gadīties.
+1
man vislabākais ieteikums ir uz brīdi pamainīt mūziku kopumā, ko klausies, kā dark arī minēja. personīgi man tas vienmēr ļoti palīdz. pēc laika paklausoties tos pašus vecos, ko vislaik esi klausījies, sajūti jaunas nianses un citas lietas, kas patīk. paskaties no cita skatu punkta.
0
Ja nesmādē vecās skolas melodesu, tad labu labais labinieks ir Evocation. Arī pēdējais Desultory uz to pusi. Kaķuklizma ar OK.
0
Nu, man jāteic tā - neesmu noklausījies it ne vienu 2008., 2009. un arī 2010. gada albumus.
Un svaigākais, kas manā kolekcijā ir: PRETERNATURAL "Statical" , pārējie ir albumi no vēl tālākas senatnes.
Tagad secinu: nejūtu nepieciešamību pēc jaunā, pietiek ar veco... Mašīnā braukājot, vispār gk. t.s. "biržā" ierakstītas audiokasetes klausos, un tur nekā jaunāka par ~ 1998. gada ierakstiem nav.
0
Tie brīži, kad viss apbesījis un aizbesījis parasti ir tādi, ka ja sāksi meklēt kautko jaunu cerībā ka "nu tik būs klausīšanās" - neko neatradīsi.
Es parasti vnk pārciešu šito un viss...
Var moš mēģināt kādu laiku VISPĀR neko neklausīties.
+1
^ Tas, starp citu, arī ir labs ieteikums. Ieturēt pauzi nevar skādēt.
+1
Tā jau var līdz alus nedzeršanai nolaisties.
+2
ņemot vērā, ka darbā visu dienu varu klausīties muzonu uz ausīm, tad eju šajā lapā (zemāk) un bez maz vai velku visu pēc kārtas (izņemot pusīkorus); var ar pa stiliem skatīt, es ņemu pa datumiem, jo pa stiliem jau ir izbraukāts. Tur ir gan dažādi jaunumi, gan vecie labie parādās.

www.psychocydd.co.uk/torrents.php...
0
Man ar metalarea.org pietiek pāri ūkai. Senos laikos vilku visus tīkamos stilus pēc kārtas, tad pašus tīkamākos, beigās pazīstamas grupas un reizēm kādu dienu pēc interesantiem stilu aprakstiem, komentāriem kautko savilku. Šogad kādus 5 albumus esmu novilcis, jo izlēmu iekrāto un neklausīto izrevidēt un tad paplucināt vecos krājumus, kur manas maznobriedušās badalaiku gaumes dēļ visādi kakuči saspraukušies. Plus mēģināt kādus topus pa gadiem sabīdīt. Darbs uz gadu.
0
tagad kaifu metala tocna ir jameklee, parak daudz kakuci peld pa vidu, kas trauce nokert tirpu.
0
Bet tādu jau visos laikos ir gana. Tik tie sensenie ir veiksmīgi piemirsti laika mēslainē. Žēl, ka daža laba pērle arī.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas