metalcamp 2011
0
pagaidām vienīgais fests, kur Deicide arī pieteikušies! :)

metalcamp.com/index.php?page=home...

piedalīsies arī pašmāju Heaven Grey un šoreiz uz lielā steidža!

p.s. reku jaunais Deicide džingls paradījies, laikam jau sen, bet man 2dien tikai pateica šo vēsti: www.youtube.com/watch?v=RijptS_Ys1g...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+4
singls, nevis džingls :D

Bet es jau nu uz naudu nederētu, ka Deicide tur tiešām arī uzstāsies.
0
Gan jau, ka Deicide atkal vēlāk izdomās kancelēties...
0
tad jau redzēs. es ceru, kā'jau jūs noprotiet. ;D visstulbākais būtu, ja aizbrauktu uz turieni, bet Deicide uzstātos piemēŗam bez Bentona. tas butu tāds smuks spļāviens sejā un, cik dzirdēts, nebutu arī pirmā reize.
0
hehe.... būtībā sen jau % kantori varēja blakus hokeja un futbola spēļu rezultātu prognozēm pieņemt likmes par Deicide piedalīšanos kāda no festiem.... bļin, ņemot verā koeficientu lielumu tādu piķi varētu pacelt ja nu kādu dienu Bentons tomēr atvilktu savu pakaļu uz Eiropu. $$$...
0
^ mana prognoze. Deicide būs... bet bez Bentona, kas vairs nav tas...
0
pagājšgad sofijā bija :)
0
un metalfestā vācijā, laikam.
+1
Bentonam ķipa bails lidot ?!
+3
Bentonam vienmēr atrodas kas svarīgāks darāms - tad uz tiesu jāiet, tad mati sāp....
+3
Krusts pierē neniez ?
0
+ SLAYER

BRUJERIA + AVATAR + RITAM NEREDA
0
0
+ TROLLFEST
0
0
starp citu, pieteikties uz autobusu var pie HG menedžera , tur 180 eiriki (mos lētāk,ja daudz cilvēku) sanāk, bet mēs ar dažiem labiem te runājam,ka varētu mašinizāciju savākt,jo 300 ls sanāk,ja ar vieglo sanāk (rēķināts 3000 km un 10l uz 100km). tas ir apmēram 60 ls no galvas. moš kāds domā tur braukt ar savējo vāģi?
0
Mazāk par 3500 km nebūs.
+2
Jā, šogad ir doma braukt uz Metalcamp ar īrēto autobusu, pa ceļam savācot mataino publiku no dažādām valstīm.
Ja kāds vēlas piebiedroties - welcome, rakstiet uz heaven.grey.band@gmail.com
Pagaidām orientējoša cena ir ~180 EUR no deguna. Jo vairāk cilvēki savāksies, jo cena būs mazāka.

Pagājušgad braucam ar auto uz turieni, turp+atpakaļ sanāk kaut kur ap 3800 km. Plus vēl bija jāpērk Čehijas, Austrijas un Slovēnijas uzlīmes uz mašīnas stikla (tjipa viņu maksas ceļu vai ceļu nodokļa apmaksa, neatceros).
Bet ar savu mašīnu, ja savācas pilna mašīna, tad ceļš sanāks po-ljubomu nedaudz lētāks, nekā braucot ar īrēto busu. Ar busu pluss ir tikai tas, ka nav pašam jāstūrē - vari iekāpt busā, uzreiz attaisīt alu un fests gandrīz kā ir sācies. :-)
0
Heaven Grey malači
0
nu jā, tad skaidrs.
0
serzh, līdz kuram laikam var pieteikties uz tavu busu?
0
būtu ļoti labi to izdarīt 2-3 nedēļu laikā, jo pēc tam būs jārezervē autobuss un man uz to brīdi būtu jāzin, ar cik cilvēkiem rēķināties.
0
un cik ilga laikā jāsamaksā?
0
cik maksā paša festa biļete?
0
un cik ilga laikā jāsamaksā?
=========
Man, protams, vienkāršāk būtu saņemt visu piķi uzreiz, bet ja ir probzas ar naudu, tad varētu sarunāt apmaksu pa daļām : pusi uzreiz, lai varu samaksāt autobusam priekšapmaksu un atlikušo pusi tad kaut kad jūnijā.
0
cik maksā paša festa biļete?
============
119 EUR.
+2
ir iespēja aizbraukt uz festu gandrīz pa velti : komplekts "pilna nedēļas biļete uz festu + transports turp un atpakaļ" kopā izmaksās tikai 100 EUR. tāds komplekts ir tikai viens. ja kādam ir vēlme un iespēja aizlaist uz nedēļu uz Slovēniju patusēt un paklausīties visādas foršas bandas - rakstiet uz heaven.grey.band@gmail.com .
0
Metalcamp 2011
+4
''Upe'' uz Metalcamp skatuves

www.youtube.com/watch?v=nLy5RZYS3x4...
0
tā neko skatuvīte...
0
Rādās gan, ka interesentu pamaz. :( Nevarētu gan teikt, ka tas būtu īpaši pārsteidzoši, turklāt vēl izskatās, ka agri spēlē.
+2
nu priekš "unsigned" bandas no 2000 km tālas zemes, kas dienas programmā spēlēja otrie, bija pat tīri neko, pamazām pat kādi 150-200 cilvēki savācās. es personīgi biju gaidījis, ka būs mazāk. :-)
bet patīkams bija tas, ka no vairākiem pilnīgi svešiem ārzemniekiem pēc koncerta bija dzirdēts aptuveni šads teksts : "es neko par Heaven Grey līdz šim nezināju, vienkārši nejauši gāju garām, paklausījos un īstenībā šie džeki ir baigi labie, man ļoti patīka". pie tam šie cilvēki neizskatījas ne pārdzerušies (kad patīk da jebkas, lai tik pašam būtu alus rokā :-) ), nedz arī vienkārši stāstījuši dežūrfrāzes aiz pieklājības.
0
Vēl viens gabals - ''Drīz''

www.youtube.com/watch?v=XStuMdnlxhU...
+1
HG malači!!!!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
atmoda
Intars
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas