metāls un tumsa
-34
metālu klausās parasti neveiksminieki,kuriem ir psihiskas problēmas ar galvu..šī ir vienīgā kultūra kura man izraisa smieklus,jo viņa ir nenopietna savā būtībā!!piesaucat nāvi?tumsu?troksni?cik nožēlojami,bet tad kad pa īstam saskarieties ar šīm lietām,kas notiek tad???
visvairāk degradē tieši black metal.jau tā aprobežotās smadzenes...nodzērušies,... ka pat pa trepēm nevarat normāli uzkāpt!!!

bet hip hops ir teksti un vēlme cīnīties,fiziskās aktivitātes,māksla un daudz vēl citas lietas kas dod enerģiju nevis viņu nomāc!!!

pie šitās tēmas labi gruzīties un dzert

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+11
Tu neko nesaproti :)
+7
Nu, labi, ka Tu, veiksminiek un veselais cilvēk, atnāci mums to pateikt! Bez Tava viedā repera komentāra es jutos kā Zatlers zoo dārzā, meklējot atbildes uz tumšiem, trokšņainiem un nāvīgiem jautājumiem!
+9
kārtējais > ar Putnu gripu > sirkstošais putnēns
+8
Es pirmo un pēdējo reizi (kā mūzikas korepondents) aizgāju uz rap pasācienu "Wu tang clan" (S-Fabrikā), vēl nebiju ticis līdz pusscēnai- kad 3x man brutāli prasīja uzpīpēt, 1x nejauši gadījos kautiņam pa vidu... pēc tam apgriezos un aizgāju prom. Kopš tās reizes tas stils šķebina kā "suga"... :(
-2
Pķička, vaizinies, ibiomattarārā. :)
+5
Pķičkin, Tu no šitiem hiphoperiem esi?

www.youtube.com/watch?v=k_BAXKxh1UQ...

Jebšu vienkāršs niggeru "kultūras" mīļotājs?
+1
hip hops sūkā !
+7
Man nevajadzētu to vispār teikt, bet es domāju, ka ikvienam no mums būtu kluss gandarījums, redzot kā šī un tai līdzīgas tēmas tā arī paliek pie pirmā komentāra un tad ātri pazūd no aktīvo tēmu bariņa.

Tad ko? Uz turpmāko vienojamies nerakstītā paktā?
+3
Man ar izskatās, ka te daži iekrita uz ne to smalkāko troļļošanu.
-1
Hehe, es speciāli nevēru ciet >:)

Varbūt rīt...
-2
Trololo.... ble....
+6
es, piemēram, nepārzinu repa paveidus... šis reperis tāds diezgan izglītots. zin kas ir black metal. zin cik tas ir slikts, tumšs un kā viņi dzer. psiholoģiskais profils atbilst izbijušam metālistam, kas tikai apmetis kažociņu uz balto pusi ar spīdīgām uzšuvēm :D
+3
Atverot tēmas nosaukumu (Metāls un tumsa), domāju — būs kaut kas par vēsturi, vai patriotiski filozofisks. Nu varbūt plāns, kā būvēt Ceturto Reihu (tipa operācija no sērijas «Nacht un Nebel»). Izrādās — kāds pumpains 15-gadīgs nesekmīgais izdomājis iegāzties svešā forumā un padirsties ar svešiem cilvēkiem.

Tādā ziņā vilšanās.
-1
Tēmas autoram tiešām putni galvā.

Piedodiet, nenoturējos nepateicis. Lieciet mīnusus.
+3

Red is the new black, night is the new day, and Dark is the new Domination!
-2
tēmas autors ir vnk neatīstīts dalbajobs :D
+6
man kā reiz liekas, ka normāls trollings. kamon, džeks ar niku putns2 jau vien ir ko vērts, un tēma ar nosaukumu, kuras pirmās asociācijas ir ar Mārtiņu Freimani - burvīgi. turklāt (vismaz man) ļoti labi redzams, ka tas viss ir ironiski domāts, jo šī ir tēma pie kuras ir 'jāgruzās un jādzer' par mūsu kopīgo metālistu nolemtību nebūt starp mākslinieciskajiem hip-hopa kultūras pārstāvjiem.
-11
es pats kādreiz tajā ellē biju nokļuvis,sākumā klausījos kā jau visi tīņi korn,bet ar laiku ar vien smagākus(silencer,burzum(... ambient jau nav viņam slikti) pateikšu kā ir,tas viss pamatīgas sekas atstāja uz manu garīgo veselību,bet kad dzēru tad uz fizisko...kādreiz mums tīņiem skumjas bija modē,sēdēt kapucē pie skolas,tēlot nesaprasto,bet tad kad depresija atnāca pa īstam tas vairs nebija joks...ir mūzika kas dziedē,bet ne death,black,dark un citi novirzieni,nav tur nekā laba,ticiet man!!!

protams pop mūzika sabojā cilvēku vēl vairāk,bet tas jau ir cits stāsts
+2
:D:D:D:D:D
-10
un es nesaku ka esmu veiksminieks vai arī pozitīvais ierindas cilvēks,vienkārši vajag pārmaiņas
+9
Jā.... nav priekš nīkuļiem, acīmredzot.
+1
Varbūt Pajāts no twittera pārcēlies uz šejieni?
+7
Man kretinē, kad kāds pimpis no ārpuses izslēdz gaismu, kamēr lieku kluci tualetē. Tātad es arī esmu pret tumsu un tumsas spēkiem (vienkārši besis slaucīt podu pēc tam...)
+6
Pag, tu gribi teikt, ka tev kluča trāpīšanai podā ir nepieciešama vizuāla kontrole?
+3
Slaucīt podu - tur vajag gaismu. GAISMU! ;)
+4
Ja gaisma tualetē izslēdzas ar skaņu "eeeeeeeeeeee", tad tas nozīmē, ka tur kāds ir.
+2
Neteikšu ka hip-hops ir bezsmadzeņu mūzika un aktivitātes, bet starp smagās mūzikas cienītājiem ir vairāk inteleģentu un interesantu cilvēku. Tas, ka smagā mūzika nerosina uz fiziskām ativitātem ir tas pats kas pateikt ka 1-ās formulas pilots nenodarbojas ar sportu!! O:o

+1
putns2 gan jau drīz arī kristietībai pievērsīsies, ja vēl nav pievērsies.. un tad nāks atklāsme cik daudz sātana ir metālā un visur citur :))
+2
Domā, viens no nu jau leģendārā repa festivāla dalībniekiem? :D
+1
Šitais tēmas autors putns2 diez ko darīs, kad atklās tādus žanrus kā noise un drone?
+7
Bet vispār nav ko te apņirgt slimu cilvēku. Klīniskā depresija ir ļoti riebīga un nelāga slimība, kas bojā dzīvi daudziem pacientiem un viņu ģimenes locekļiem. Par laimi, tā ir ārstējama!

No otras puses — tā kā putns2 ir izrādījis klīniskās depresijas pacientiem neraksturīgu enerģiju un apņēmību, jaucoties iekšā svešā forumā un lamājot līdzcilvēkus, varētu arī gadīties, ka viņš slimo ar maniakālo depresiju. Tās pazīmes: kādu periodu (piemēram, pāris nedēļas) pacients ir drūms, nomākts, dzer un slinko, nekontaktējas ar cilvēkiem, kamēr pēc tam kļūst aktīvs, produktīvs, sabiedrisks utt. Pēc tam atkal iegrimst iepriekšējā stāvoklī un gruzās.

Jebkurā gadījumā — iesaku griezties pie speciālista, kurš palīdzēs. Mūsdienās lielākoties visi depresijas paveidi ir ārstējami (diemžēl, jāsaka, atšķirībā no šizofrēnijas).
+2
Šizofrēnija, cik saprotu, ir pieklusināma ar regulāru zāļu lietošanu. Katrs simtais ir šizofrēniķis - bet mēs viņus nemanām.
Depresija ir riebīga, tur nu es piekrītu.
+5
tas tā kā- kādu periodu klausās repu un sporto, pēc tam kādu periodu metālu un dzer? :D
+3
tā jau viš i - veselam un ar dzīvi apmierinātama cilvēkam metāls absolūti nekādas negatīvas emocijas neizraisa...
+3
Konkurss putnam2 un visiem pārējiem. Uzminiet, kam pieder sekojošais teksts!

ko sveši spēki man var padarīt
jo tagad zinu es, kā gaisma krīt
ka neesmu es šajā zemē viens
ka pietur mani zelta pavediens

un neredzams - cik reizes nav jau justs
pār manu galvu griežas ugunskrusts
tas visu laiku nes man kaut ko klāt
es nezinu, vai tas ir - dāvināt

nē, drīzāk mani tā kā stādu lej
un tad es stiprs jūtos pasaulei
un tad es saprotu, ko zvana zvani
un pasaule kļūst stiprāka ar mani!
+1
Imants
+4
Метал сила - Птичке могила! :D
+1
Viņam tak vienkārši nav ko darīt vasarā :D

Persona kas ir klausījusies black metal nevar pateikt šādu tekstu, jo labi zin, ka black teksti ir ar lielu jēgu + vēl ir vēlme cīnīties ar krustnešiem.

"bet hip hops ir teksti un vēlme cīnīties,fiziskās aktivitātes,māksla un daudz vēl citas lietas kas dod enerģiju nevis viņu nomāc!!!"
+10
Kāds bija niks bijušajam Grondh vokālam?
+1
"black teksti ir ar lielu jēgu + vēl ir vēlme cīnīties ar krustnešiem"
caramba santisimo!
+5
Neko ļaunu nedomātams, divas dienas neienāku trūmetālā un še tev - šitādu ekselentu trollingu palaižu gar degunu. Tā jau var arī pasaules galu nogulēt.
+4
Šķiet, ka koncerttu pieteikumos Grodnh iepriekšējais vokālists parādījās kā Throner vai Wargod. Labs vokālists ir Helvijs, starp citu. Progresē.
+5
Nu tas tak ir viens un tas pats, te rādījās kā Deathblow.
+2
...
+2
Tikko uzliku uz ievērtēšanu Ea jauno veikumu un re ko man EvilLyrics piedāvāja, kā dziesmas tekstu:

Ea - Ea

It ain't the niggas that act hard
It's the niggas that be like quiet like
It's the ones that put the slugs in your ass
And tell your ass goodnight

So get that nigga a marble coffin
'Cause I ain't that nigga t' fuck with
I'm from the O, so I blast often
Motherfuckers wanna test my nuts and be like stuck

utt
0
Wtf? Šito tekstu logopēds izmanto ikdienas darbā priekš testiem?
+2
Eu, zb jau - paši šokomūļi tik "nigga" un "nigga", vairāk, nekā vaņķa "bļe"... A pietiek man vienu n-bombu nomest, uzreiz pārākais rasists skaitos. Škic atpakaļ palmā, sukuļi!
+4
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas