Pohu Klucis (fece post bibendum)
+7
Vienīgā foršā padarīšana iekš draugiem.lv bij' subj. domubiedru grupa. Tā kā labu laiciņu tur vairs neiru, tad uzskatu par pareizu šo "organizāciju" iecelt šeit, kaut vai viena foruma zara formā.

Laipni lūgti izteikties visi, kam patīk piedzerties, pamosties, dirst un rakstīt. Un nē, šis nav Latvijas Rakstnieku Savienības forums! Mūsu darbi makulatūrā nenonāks!

Pirmā tēma, ko gribu piedāvāt apspriedei ir sekojošo:
Kad tad beidzot zinātnieki atklās pohu kluča super-adhesīvās īpašības un pielietos tās kosmosa iekarošanā?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+4
Kā draugiem.lv pohu kluča administratora vietas izpildītājs es izsaku atbalstu šai tēmai. Vajag apsvērt arī ES fondu piesaisti pohu kluču pētniecībai, tas noteikti cels LV IKP.
+3
Nu īkāpē ne īkāpē, bet atripināt ķešā šo to varēs.
+5
Man šorīt 8 bija neliels divkrāsains priekšklucītis. 1/2 12 ja tapinājās ievērojamāks neradījums, kurš izgūlās hrestomātiskā veidojumā, līdzīgam šajā klasiskajā bildē redzamajam - www.neonarcis.com/pix/flyers/fekal10.... . Ne viens, ne otrs pēc maijpuķītēm nesmaržoja. Klucifers droši vien atplauka platā, tēvišķā smaidā ...
+1
Šveicē esot European Fecal Standards and Measurements Institute.
+8
tā kā dāmas čurā limonādi un kakā rozā pūkainas bumbiņas, sieviešu komitejas vārdā varu, par nožēlu jāatzīst, tikai morāli atbalstīt jūsu centienus un sniegt padomus projekta izstrādē/iesniegšanā Latvijas Investīciju un Attīstības Aģentūrā ES struktūrfondu apguves sakarā
+1
Izskatās, ka Juods ir saturīgi pavadījis brīvdienas.:)
P.S.
Man pagāja kādas 3 minūtes, kamēr uzrakstīju šo tekstu kaut cik gramatiski pareizi. :)
+2
mazāk būtu skatījies pulkstenī cik ilgi raksti, būtu uzrakstījis ātrāk :)
+16
Eh, varēja jau tās dāmas labāk čurāt alu un kakāt frikadeles, vairāk jēgas būtu.
+4
Nuja, kas varētu būt labāk par svaigi izkakātu kotletīti. :D
-6
svaigi izčurāts alus:D
+5
kungi, es par to neraudātu /ja nu vienīgi jack daniels asaras/, bet kā nu dabā iekārtots tā ir... spied kā gribi, kotlete...nesanāk;( ;( ;(
+5
Es ar abām rokām un sfinkteru par šo tēmu. Beidzot kkas normāls nevis kkāds beztēmīgs sviests.

P.S. Darkspell mīnusi ir par to ka te nevienam silts alus nepatīk ;)
0
nu jā silts alus fuj:D
+9
Tā, haha..

"Kosmosa iekarošanas aspektā neapšaubāmi no svara varētu būt pohu kluču pārsteidzošās aerodinamiskās priekšrocības, kas tālu pārsniedz līdz šim izmantoto alumīnija sakausējumu piedāvātās iespējas", atzīst eksperti no Latvijas Zinātņu Akadēmijas, "Kā tika konstatēts pēc ekstensīviem eksperimentiem ar pohām pakļautiem indivīdiem, novērojot viņu kluču piezemēšanos no 9 līdz 12 stāvu augstuma (ar kooperatīva "Juglas Nami" laipnu atbalstu) un izdarot mērījumus, šis pašas Mātes Dabas sarūpētais izejmateriāls paver negaidītas perspektīvas un visdrīzāk izraisīs revolūciju aeronautikā. Šo atziņu gaismā mēs uzskatām, ka turpmāk kosmosa kuģu profilaktiska notriepšana ar pohu klučiem būtu jāievieš kā pašsaprotama prakse. Saviem kolēģiem iekš NASA jau esam ierosinājuši izveidot pohu kluču ievākšanas rezervātu Lielajā Kanjonā".
+9
Kamēr nav sācies bads vai arī valdība mūs nepiespiedīs parūpēties par Āfrikas bada cietējiem, es nekādu kotlešu diršanu neatbalstīšu. Pat, ja to darīs simpātiskas sievietes. Bet izčurātu alu jau izsenis var iegādāties veikalos.

_Karkass: Raugos, tēmu Jūs esat uzķēris entuziastiski, es pat teiktu - ar lielu jaunības maksimālisma devu. Taču es apšaubu dabiski radīta un fiziski nemodificēta pohu kluča aerodinamiskumu. Sasaldēts, noslīpēts ar dimanta ripām, nopulēts - var būt ... Tomēr es uzskatu, ka tieši subjekta fenominālā adhesivitāte ir tā mums ļaus iekarot iekarot kosmosa tāles. Tur, kur valda vakuums, arī aerodinamiskums, cienītais _Karkass, ir pie dirsas. Savukārt nokritušās termo flīzes ar kaut ko pie zvaigšņu kuģa ir jālīmē. Ziemā iluminatoru šķirbas ar ir jāazlīmē (arī kosmosā nav vērts taisīt lielus rēķinus par labu Rīgas Siltumam). Lūk kur ir ĪSTĀS pohu kluča nākotnes perspektīvas.
+1
Zināms, ka kamieļu sūdus izmanto gan celtniecībā, gan kā kurināmo. Iespējams, no pohuklučiem var izbliezt raķešdegvielu, kura ļaus iemaukt pa taisno hipertelpā ?
0
Man ir tādas pohas, ka es pat nesaprotu, vai jau padirsu, vai vēl ne. Īstenībā es pat nesaprotu, vai ir pohas. It kā vajadzētu būt.
+2
Ne ne, nevajag visu materializēt. Pohu sūds tas vairāk ir tāds filozofisks apcerējuma laiks.
0
^^ LOL. Kā jau teicu.
+2
Es iesaku arī pētīt par pohu kluču pielietojumu šķidrajos raķešdzinējos - man bieži liekas, ka daba mēģina man pateikt, ka tas ir variants, kā var nonākt pie svaigznēm.
+5
Pohu kluča izstrādes process ir filozofiska apcerējuma laiks, taču pats pohu klucis ir pat vairāk kā reāla, materiāla substance, kam piemīt vairākas savdabīgas īpašības, kuru padziļināta izpēte, iespējams, pavērs mums jaunus apvāršņus kā Visuma iekarošanā, tā izpratnē par pamatprincipiem, uz kuriem Visums balstās.

Viena no šīm īpašībām ir jau minētā ārkārtīgi spēcīgā adhēzija un kohēzija, kas liek nojaust par līdz šim neizpētītām mijiedarbībām šajā vielā. Iespējams, šī mijiedarbība pārspēj pat visspēcīgākās līdz šim zināmās daļiņu savstarpējās mijiedarbības spēku - stipro kodolspēku. Šī, pagaidām vēl nenosauktā un neizpētītā mijiedarbība, iespējams, ir pamatā arī nezināma tipa kodoltermiskām reakcijām, par kuru norisi pohu klucī liecina strauja kodīgas gāzes izdalīšanās (pašreiz Nacionālā Klučvielu institūta eksperimentālajā laboratorijā noris spraigs darbs pie šī reakcijas produkta spektrālanalīzes, lai precizētu tā sastāvu un izcelsmi). Šī pati gāze acīmredzot ir tā, kuras uzkrāšanās augstā koncentrācijā pohu kluča sintēzes rezervuāros rada eksplozīvas izlādes efektu. Šī efekta praktiskas pielietošanas iespējas jauna tipa reaktīvajos dzinējos pētījumi arī ir nesen uzsākti, taču šeit tāpat vēl ir daudz nepietiekami izpētītu nianšu.
0
^ Epic! Ievads maģistra darbam!
+2
Man ir radusies arī teorija, ka Staņislava Lema e-pohālajā diždarbā "Balss no debesīm" pieminētās substances, kuras zinātniekiem izdevās izstrādāt pēc nepilnīgas kodētas informācijas atšifrēšanas, kas līdz mums nonāk neitrīno starojuma veidā, varētu būt nepilnīgi sintezēts pohu klucis - kā lasītājs varbūt atceras, runa bija par divām substancēm, kurām projekta ietvaros bija piešķirti kodēti nosuakumi "mušu pavēlnieks" un "varžu kurkuļi"; arī tām bija novērojamas pohu klucim raksturīgas īpašības - nepazīstama tipa kodolreakcijas un mušu piesaistīšanas spēja.
+4
Varbūt tas bija pirmatnējais/arhaiskais pirmklucis ? Kā zināms, visums radās lielajā sprādzienā - tika piespridzināts pirmatnējais pods un pirmkluča paliekas turpina dreifēt bezgalībā
0
P.S. www.ratemypoo.com/ nezkāpēc daunī - tik caur kešu var redzēt ;(
0
Primordiālais pohu klucis? You might be onto something here...
+2
Pirmklucis.
+6
Protoklucis. bet ta pierādīšanai vajadzes būvēt ļoti garu apļveida kanalizāciju 666 km garumā, kurā lielā ātrumā viens otram pretī tiks pludināti pohu kluči, kas saskrienoties iespējam radīs šo protokluci. iespējams, ka tiks atvērts portāls uz K-dimensiju vai ari tiks izraisīti mega-vasarraibumiņi, kas noklās un iznīcinās visu Zemi.
+4
Vai arī radīsies lokāls melnais poda caurums
0
Fekal Party pārcelsies uz Latviju !
0
^ kurš radīs mega kluci vismaz mūsu Piena ceļa galaktikas mērogos - Pohu kluča galaktiku.
+1
^ BladeOfDarkness šodien jau izvirzīja versiju, ka visums ir radies pirmklucim ekplodējot pirmatnējā podā. Ja tas tā arī ir, tad mēs visi, ieskaitot Piena ceļu, sastāvam no pirmkluča vasarraibumiņiem.
+1
Atbildot uz Juoda kunga izvirzītajiem iebildumiem, jūtu nepieciešamību Latvijas Eksperimentālās Defekācijas Institūta vārdā precizēt savas nostādnes. Kamēr kluča substances nepilnīgā izpēte atliek uz tā bāzētas raķešdegvielas izstrādi nepārskatāmā nākotnē, mums būs jāsamierinās ar pašreizējām dzinēju sistēmām, kuru darbība, plaši skatoties, ir balstīta uz aizvēsturisku augu un dzīvnieku atlieku destilātiem. Kosmosa kuģos ar šādām dzinēju sistēmām, kā zināms, visproblemātiskākā un enerģiju patērējošākā ir tieši izkļūšana no planētas gravitācijas lauka un atmosfēras. Ņemot to vērā, būtu saprātīgi meklēt risinājumus, kas ļauj vērtīgo enerģiju ietaupīt līdz nokļūšanai vakuumā, kur, kā jau minējāt, aerodinamiskie aspekti patiešām vairs nav spēkā. Pievēršot uzmanību tieši momentiem, kuros kosmosa kuģis vēl atrodas gravitācijas spēka un atmosfēras (kavējošā) iedarbībā, tā notriepšana ar pohu klučiem var izrādīties svētīga šāda iemesla dēļ:

Kā noskaidrojās manis iepriekš pieminētajos eksperimentos, pohu klučiem piemīt īpatna spēja pretoties gravitācijas spēkam lielākā mērā nekā citiem objektiem, kas ir šim spēkam pakļauti. Tas visdrīzāk izskaidrojams ar kluču neviendabīgo sastāvu, kurā ir arī jau pieminētā kodīgā gāze un tās mikroburbulīši. Šī gāze, būdama vieglāka par gaisu, atmosfēras pozitīvas temperatūras iespaidā rada bremzējošu efektu. Attiecīgi tā varētu samazināt atmosfēras pretestību arī pretējā virzienā - uz zvaigznēm, padarot nokļūšanu tukšumā vienkaršāku. Tā kā kluču ķīmiskā struktūra noteic būtībā nepārtrauktu gāzes veidošanos un izdalīšanos, uz kluču virsmas esošie burbulīši darbojas kā sava veida spilvens, kas ļauj tiem levitēt cauri gaisam, iespējams, vēl vieglāk nekā visrūpīgāk slīpētajiem objektiem.

Šie atklājumi visai labi saskan ar šeit izvirzīto pirmkluča (protokluča) kosmogonisko mītu - kluči pretojas gravitācijai, jo tiecas nokļūt atpakaļ pie mūžīgā pirmsākuma un atkalapvienoties ar pirmatnējo substanci.
-3
Pievienojos Karkasa kungam un vēlos uzsvērt arī pohu kluča astronautiskās pielietojamības ētisko pusi. Ar pohu kluci iesmērēts kosmiskais kuģis izskatās jūtami labāk par parastu fallveidīgu ietaisi ar trīs spurām.
+2
^ Pat, ja pieņemam, ka nosmērēts fallisks objekts ir labāks par nenosmērētu, tad tas ir estētikas, ne ētikas jautājums.

Es uzskatu, ka ik katrai lietai ir piemēroti un nepiemēroti pielietojumi. Govs kaka, kas ir pohu kluča tuvs radinieks, ir svētīgs mēslojums mūsu zemītei, taču galdā, vismaz mūsu platuma grādos, to nav pieņemts likt. Tāpat arī vidēji aritmētiskais "pohu klucis" ir tikai līdzeklis mērķu sasniegšanai, nevis pielūgsmes objekts.
-1
Pamēģini pats uz pohām svešvārdus atcerēties.
+1
^ Acīmredzot filozofiskās apceres brīdis uz pirmatnējā poda evolucionējušā attālā radinieka bija par īsu. Būtu ilgāk pasēdējis - atcerētos!
+6
laiks kādam jokam:
www.gavi.lv/index/about_gavi/...

(uwaga, ir cilvēki, kuriem nav humora izjūtas, bet kādam nelabvēlim var derēt kāds no šiem scenārijiem:
"bļā, man ahujenāko gandžu atveda no Palestīnas!"
"gribi uzvārīšu tēju, man no Indijas atveda?"
"pieliec šitās garšvielas"
utt)

+2
"Tāpat arī vidēji aritmētiskais "pohu klucis" ir tikai līdzeklis mērķu sasniegšanai, nevis pielūgsmes objekts."

Pielūgsmes objekts, kā pieredze rāda, arīdzan var būt lielisks līdzeklis mērķu sasniegšanai - taču tas gan jau ir ētikas jautājums.

Atgriežoties pie prof. Karkasa hipotēzes, es nespēju klusēt par pretrunām un aplamībām tajā.

1) Sākotnēji tiek runāts par pohu klucim it kā piemītošām izcilām aerodinamiskām īpašībām un to potenciālo izmantošanu kosmosa kuģu būvē. Izcilas aerodinamiskas īpašības nozīmē, ka uz objektu darbojas relatīvi neliels berzes spēks, tādējādi ļaujot ietaupīt enerģiju, kas nepieciešama paātrinājuma iegūšanai. To var pārfrāzēt arī tādējādi, ka berzes negatīvais [pretēji kustības virzienam vērstais] paātrinājums ir mazāks [salīdzinot ar objektu ar sliktākām aerodinamiskām īpašībām], kas nozīmē to, ka nosacīti konstantā brīvās krišanas paātrinājuma ietekmē objekts, krītot no Jugals Namu jumta, sasniedz LIELĀKU ātrumu.
Tas savukārt ir pretrunā ar vēlāk pausto, ka pohu kluča izdalītā gāze rada bremzējošu efektu.

2) Ja šo pieminēto bremzējošo efektu rada pohu kluča aerodinamiskās īpašības, tad tas nozīmētu, ka tā berze saskarē ar atmosfēru ir relatīvi augsta, kas enerģijas patēriņu kosmiskā kuģa starta fāzē tikai palielina.
Savukārt, ja bremzējošo efektu rada apstāklis, ka pohu kluča izdalītā gāze ir vieglāka par gaisu, tad jāatceras, ka atmosfēras blīvums nav viscaur vienāds, bet strauji sarūk, palielinoties attālumam no Zemes virsmas. Respektīvi, gaisam kļūstot vieglākam, cēlējspēks pakāpeniski mazināsies, līdz izzudīs pavisam. Citiem vārdiem sakot, ar tikpat lieliem panākumiem mēs varam mēģināt lidot uz Mēnesi gaisa balonā.
+1
Kādas būtu cienīto trūmetālistu domas par tādu pohu kluča blakusparādību, kā toksiskie pohu pirdieni (TPP)?
0
Šeit /forum/122947-pohu-klucis-fece-post-bibendum#comment196951 jau nedaudz šai tēmai pieskārāmies.
+2
Acīmredzot tieša saistība ar kluci:

www.starspace.lv/public/atklats_brun...
+9
Nedēļas nogalē veiktā eksperimenta ietvaros tika konstatēti negaidīti resultāti, kas liecina par vēl vienu neparastu pohu kluča īpašību: šķiet, ka pohu klucis un tā ģenēzes process nav pakļauts mūsu laiktelpas laika dimensijai vienlīdz lielā mērā, kā visi pārējie mums novērojamie objekti. Tas izpaužas tādējādi, ka pohu klucis savu klātbūtni piesaka, vēl pirms ir iestājušies tā tapšanai kritiskie robežnosacījumi.
0
Vismaz jauki, ka telpas dimensijās vēl iekļaujas, huh.
0
Manuprāt, tas ir tipisks preventīvais pohu klucis.
+4
Varbūt esat dzirdējuši, ka jaunās māmiņas kakinot savus zīdaiņus tā kā krekšķina "khe-khe-khe-khe". Tā teikt audiāli stimulējot mazuli izkakāties. Ja spējat to iztēloties, tad viss ir kārtībā. Tagad iedomājieties tādu hamburgeru, kas ir šīs krekšķināšanas vizuālais analogs. Un šodien pusdienās es redzēju kā viens labs draugs to apēda. Pohu klucis bija klāt kā likts. Starp citu arī šo te rakstot es apsveru, ka moš tā kā vajadzētu . Jūs ar apsveriet!
+5
Intar - Iespējams, ka zarnu tārpejā, kur notiek kluču ģenēze, laiks rit savādākā ātrumā - dažreiz tas ir klucis no nākotnes, bet dažreiz - no pagātnes.

Juods - man tagad bail nokrekšķēties...
+6
Zarnu wormhole - hahahahaha, labs!
+8
Topiks bez offtopika ir kā kulaks bez acs, tāpēc paudīšu šeit vieglu sašutumu: kāpēc es nevaru ielikt sev plusiņu, ja man mans posts liekas sakarīgs un asprātīgs?
+2
Ielikt savam postam plusiņu ir tas pats, kas apmīļot pašam savu kluci, kad tas, mīksti plakšķēdams, ir iekritis podā!
+4
Tā jau ir patmīlība pārākajā pakāpē - mīlināšanās ar savu sūdu. Es šinī ziņā esmu vienkāršāks - varu pateikt atvadu vārdus, piemiegt ar aci, bet ne vairāk.
0
A iedot buču uz atvadām?
+9
Ehh... Tāds klucinens... Tāds tīrs un miesās brangs. Nu tāds diezgan leps un pašpārliecināts par sevi. Papīru ar' nesmērēja. Sēd goda vietā pašā vidū un skatās virsū. Pat žēl tādu nolaist nebūtībās - tur kopā ar visādiem necilajiem. Tagad, otro tēju dzerot, sēžu dziļās pārdomās un iekšējos pārmetumos, kāpēc viņš tajos - man vēl nezināmajos dziļumos devās tikai ar trešo reizi? Divreiz uzburbis līdz poda augšai, mētādams kūleņus, it kā kliedzot - KĀDĒĻ?! Skalojošais šķidrums, protams, bija nepielūdzams - kā tāds birokrāts, kurš likuma burtu izpilda līdz pēdējai kripatai, tas, atraujot vairākus nabadziņa locekļus, ar basīgu, ņāmmīgu gārdzienu guva virsroku, pazudinot smuki brūno jaunskungu poda kārajā mutē... Vai arī viņš izjuta to pašu baiļu un nedrošības sajūtu - līdzīgi kā mēs pirms nezināmā?
+6
Šorīt Institūta laboratorijā tapa ģenerēts lokāla mēroga brūnais caurums. Par tā dabu mums pagaidām ir zināms vēl mazāk nekā par pohu kluci; zināms, ka tā ietekme, līdzīgi pohu klucim, var nepadoties mums zināmiem fizikas likumiem. Diemžēl brūnais caurums negrasījās uzkavēties Klučvielu Institūta laboratorijā un, atstājis mums jau pazīstamo kodīgo gāzu maisījuma mākoni, ienira fekālās kanalizācijas sistēmā. Sakarā ar to, ka laboratorija vel ir savā vietā, jāsecina, ka brūnais caurums ir dormants, jeb citiem vārdiem sakot, pagaidām neaktīvs jeb guļošs. Ir aizdomas, ka brūnais caurums var aktivizēties jebkurā brīdī, ceļojot kanalizācijas sistēmā, kur netrūkst reakcijas trigeru. Ja kāda daļa no Rīgas kanalizācijas sistēmas taptu ierauta brūnajā caurumā, sekas var būt neparedzamas. Atviegloti uzelpot nevarēs arī brīdī, kad ceļojošais dormantais brūnais caurums sasniegs savu destināciju jūrā, jo tā saskare ar jūras sūdeni arī var izraisīt neprognozējamu apstākļu ķēdi. Taču tikpat labi var gadīties, ka nekādu reālu apdraudējumu brūnais caurums neradīs, varbūt tas jau ir klusi anihilējies un pagaisis no eksistences. Taču zināmu piesardzību saskarē ar fekalizācijas procesiem būtu vēlams ievērot.
0
Kautko šorīt (15:00) izdirsu, bet bija iļjičs pētīt un ostīt. Aliņš jau tiek atkal triekts ribās ...
+3
nesen darbā izbliezy tādu pohinatoru, ka likās, ka bez vārda runas atlaidīs
+1
interesanti, vai ir kāds likums, kurš sargā darba ņēmēju, ja viņš regulāri krāmē sūros podā
Savādāk darba devējs var atlaist uz vietas un ko pēc tam teikt dēliem un meitām... "es padirsu Tavu izglītību, māju kredītā utml"
+3
Ja tavs darba pienākums nav dirst veselīgu, stingru, patīkami smaržojušu sūdu, tad par pohu kluča ražošanu atlaist nav likumīgi.
0
Ja lietojat iTrubu, varat uzinstalēt savam aparātam šādu jauku aplikāciju un rūpīgi sekot līdzi saviem klučiem:

itunes.apple.com/us/app/pootracker/i...
0
Kā nez sauc to stāvokli, kad pohu klucis kavējas?
0
zinātniski laikam būs overkerijs
+1
Fekaliālā inkubācija
+3
^ Šķiet neesmu dzirdējis šo grupu.
0
Iespējams, ka poha vēl nav iestājusies, vienkārši vēl joprojām ir pillā stadija, tādēļ arī klucis vēl neģenerējas.
+3
Manī krājas kaut kas neaprakstāmi sātanisks. Krāju ļaunumu kā sevī, tā arī istabā, aromatizējot visus šķīstos priekšmetus ar savu "otro elpu", neverot vaļā logus, jo patīk. Un ārā ir samērā auksts.
+2
Ja pohas ir nolaidība, tad es esmu centīgs. Un ja vēl vakar subj. atnāca trīs reizes, ka es pat gribēju tam par godu baznīcu nodibināt, tad šodien es jau sāku par to šaubīties.
0
Man pohu klucis nav aktuāls, taču pirms brīža bij tāds, ka liekas, ka sapratu, kas ir dzemdību sāpes. :)
0
Mož vaig vispirms bik iepiļīt?
-1
Mož a, bet tad akna, mauka, sāks protestēt.
+1
Juods, a ko tu gribi, ja vakar 3x uzbliezi un pēc tam tik meti pa lampu ... no nekā tik nekas sanāk ....
+6
Veči! Ceturtās dienas pohu klucis jau pats par sevi ir baznīca. Flush at your own risk.
0
+100! :D
+1
Cik amizanti, ka arī iepriekšējie mani posti šeit bij ar garīgu noti. Nu tad saņemiet vēl vienu atklāsmi:
Pohu klucis bez nepatīkamas smakas - pārnests laicīgās pasaules kategorijās - tas ir tikpat kā Antikrista atnākšana.
0
Nū, ja raugās no kristīga cilvēka pozīcijām, tad ļoti iespējams :)
0
Juods — tas ir Antikrista preses sekretārs!
+3
Hmm, būs jāsarunā kādu garīdznieku, lai nosvēta skalojamo kasti. Normāliem klučiem un pohu klučiem tas neskādēs, bet "Antikrista preses sekretārs" gan dabūs trūkties, ka čūkst vien!
+1
^^^ Antikrists jau tikai kristīgu cilvēku prātos arī eksistē.
+1
Ja vien Juods mums drīzumā nepierādīs pretējo...
+16
Uz Tālavas biezajiem siliem
Nakts pelēkus palagus klāj.
Pār klusiem koku galiem
Juods un Murgonis667 jāj.

Dus Helvijs un U savā pilī,
Guļ Blade, Quorthon u.c. ļaužu pulks,
Guļ Vainamoinens un Intars,
BigUgga un Despers, zīmju gudrais tulks.

Tik augstākās egles galā
Vien Sametis nomodā,
Tas spiego pēc ienaidnieka:
Jo — vienīgais nedzer lopā!
+1
nu ja jau mēs jājam, tad gule't nevaram.
+3
lai, Dies' nograbstās :D neņem ļaunā, bet Puntuļu Jāņa Tālaviņu sargupīti uzreiz atcerējos :D :D :D
+2
Nu tas bija spēks, man bija tas gods Tālaviņu sargupīti vairākkārtīgi noklausīties paša autora izpildījumā, rezultātā dabūju no šamā slapstīties pa mūsu korporācijas C!Q! :D
+1
viss man vakars ir sačakarēts, sēžu un rēcu :D
0
Nevajadzēja dirst pirms :(
0
Es taisni nupat nospriedu, ka tēma jāaktualizē, bet nebūt nebiju pārsteigts ne pa rto, ka tas jau ir izdarīts, ne par to, kurš to veicis :D

Nu jāteic, ka bija visai episks, ir pamats justies gandarītam, kaut vai tāpēc vien, ka izdevies, samaņu nezaudējot, no poligona izkļūt.
+2
+5
Pēdējās zinātniskās konferences laikā pārstrādes mašīnā ielietās izejvielas ģenerēja ne tikai patīkami rosīgu un filosofisku atmosfēru, bet arī izstrādājumu ar tik neredzēti augstu FAK (Fekālās adhēzijas koeficients), ka no baltā hadronu paātrinātāja to nebija iespējams pilnīgi aizskalot pat četros SIAC (Sistēmas iekšējās attīrīšanās cikls) visā nākamajā 12 stundu periodā.

Rezultāti ir nosūtīti vairākām augstkolām, kurās ir eksperimenta būtībai atbilstošās fakultātes, kā arī visu kaimiņrepubliku KAB (Kluču apziņas biedrība). Iesaistījušies arī privāti interesenti un uzņēmumi, tajā skaitā "Aldaris", kurš savas ieinteresētības iemeslus pagaidām neatklāj. Alus cienītāji Vadims Ž. un Antoņina P. izteica bažas un cerību, ka tam ir kāds sakars ar darbinieku motivācijas programmām vai V.Gavrilova personīgajiem hobijiem, nevis ar alus ražošanu.
0
^ Āmen!
0
drīz gan būs jau pieci gadi, kā Gavrilovam pat ''Aldara'' akciju vairs nav
0
Nogājis pagrīdē?
Šāda informācija vietējai KAB bija pilnīgi paslīdējusi garām.
0
tā ir, kad pusdzīvi uz/pie poda pavada. Māksla prasa upurus, tā teikt :D
+2
Nupat atejā sapratu, ka žīdu propogandētās gāzes kameras ir zīdaiņa čuksti salīdzinot ar to, ko es tikko sadarīju augšminētajā telpā. :D
+4
Tas viss štrunts, labāk pastāsti: kā Tu esi pamanījies pats sev plusu ielikt?
+2
poha ir, bet kluča nav :(
0
??? :)
0
Man tik šodien īpaši smirdīgi, mazi pirdieniņi
+2
Vakar jau ar bija
+1
Neko nezinu :P
+1
Werwolf, Tu ta izgāji dzīvs no savas kameras.... :D ta kā nav tik traki :D
+2
Man ar sodien tadi kreftiigi, pilnigi pec manis paliek, tada ka smarzu palete. Visi kas saosta, noteikti tiem domas raisas par to kaa varetu izkrasot savu istabu nakotnee.
+4
''apnicis, gribu pasuudzeeties !
Autors: nu taa...
Datums: 19.10.04. 16:16

es nevaru ciest podu konstrukciju! tad kad tavs klucis taa smuki kriit podaa, sanaak ka vinsh kriit jau caurumaa ar uudeni, tb uudenii un uudens sljakstaas! taa nu taas kakshainaas uudens piles (un ja veel pirms tam mazaas dariishanas nokaartotas, tad vispaar...) uzlec arii uz plikaa dibena! pretiiga sajuuta uzreiz, visa labsajuuta izjaukta! besii aaraa...agraak bija taadas podu konstrukcijas, kad klucis staaveeja podaa (ne tanii caurumaa kur uudens), bet tad atkal laikam vairaak smirdeeja liidz paspeej uudeni nolaist un smeereejaas tas pods ar laikam vairaak...nu bet shitaa konstrukcija ar nekam neder. Vai tieshaam santehnikas razhotaaji pashi neizmanto savus podus un nevar atrast kaadu risinaajumu!!!

Autors: /
Datums: 19.10.04. 16:18

Vajag dirst uz malas ka citi to dara.

Autors: Made
Datums: 19.10.04. 16:23

Izzāģē podam atbilstošu finiera figūru tā, lai būtu nosegts arī ūdens, ieguldi paliktnīti podā, tad liec kluci gluži kā uz grīdas.''

un tādā garā tiek apspriesta šī visiem ti kaktuālā neērtība:D

forums.delfi.lv/read.php?f=104&i=46...
+2
Var samest papīru iekšā pirms diršanas. Bet tas atkal veicinās aizdambēšanos.
+4
:D tematiski pārrakstījos
+2
es domāju, ka esi to ievērojis un apzināti atstājis :D
0
LOL par kaku kaktos pie kaktusiem, bet apsriedējiens āā ku vecs un jau klejojis pirms gadiem.
+1
XXLmaita : "suudu eenaa"
SickBoy: ilgais celjs suudos
SickBoy: suudnieka deels
Moonlight: "Austrumu frontee suudiigi"
SickBoy: suuds jaanju nakts kraasaa
XXLmaita : "maskava suudiem netic"
Moonlight: "ButtRix"
Dinamo: ierindniex Suuds
Moonlight: ok
eel: shitrix
XXLmaita : Suuds Augstaaks par Dziiviibu
SickBoy: brassaa kareivja suuda piedziivojumi
Moonlight: I serve my head up on a plate, it's only comfort calling late ...
Moonlight: atklanaas no shiis sarunas
XXLmaita : Suudu Sonaate
*** Moonlight opt *
Moonlight: :D
SickBoy: suudu ciema zeeni
<<< Moonlight is now known as * Moonlight * >>>
XXLmaita : Suuds Maartinja Deels
SickBoy: vai viegli buut suudam
eel: arii suuds laukaa karotaajs
XXLmaita : Chetri Suudisti un Kaka
eel: alise suuduzemee
Karkusha: Kailais Suuds
janic: (jezus)..
eel: vinnijs suuds un vinja draugi
Dinamo: Suudiem liidz
susurs duuc: izbeidziet, dabuusiet pa suudu
TBunny: peedeejais no suudokaanjiem
SickBoy: dillii dallii suudu pilseetaa
XXLmaita : kad izkrita peernaa gada suuds
janic: A.Upiisha "Zaljais suuds"
SickBoy: Suudpleesis
minx: Peleekaa suuda staasti
eel: meernieku suudi
TBunny: shalc zaalajis suuds
minx: braaliitis un suuds
janic: Suuda deels.
Karkusha: Operaacija K un jaunie suudu piedziivojumi
minx: :))))))))
*** eel paarsmeejies bes elpas
TBunny: kas kaiteeja nedziivot dizha suuda vidinjaa
Karkusha: Nu Suuds Pagaidi!!!
XXLmaita : Suudu Kalpi Suudu dzirnavaas
eel: suuds suudam draugs
Pekauss: suudu sviesc
SickBoy: Suudu dziivo, suudu maacies
TBunny: taads kaa suuds
Dinamo: noziegums un suuds
XXLmaita : suuds suudam atsuudojas
TBunny: suudusuudze
SickBoy: Hamelionu suudi
susurs duuc: stilam nau noziimes - visu izsskjir suuds
Karkusha: Septinji suudiishi un Kaka
XXLmaita : Suudu Faili
TBunny: suudistu pludmale
Karkusha: Suudi arii raud
aggi: suuds suudam suuds
susurs duuc: iisaak sakot - suudlains
*** TBunny noleejies ar mineraali reecot
TBunny: suudlainu suudkreklinji un kepochkas
jons plunts: diez vai
eel: suudcepures
t: kas par suudu buushanu?
Dinamo: kas citam suudus taisa, pac suudos iekriit
TBunny: kaa es suudumeitu braucu luukoties
SickBoy: Kurs suuds agri celjas, atduras kaa miets
jons plunts: suudgalviite un vilx
Dinamo: 80 dienas apkaart suudam
eel: kakainiite un suudc driizaak
Karkusha: Pats mazaakais suuds
t: suudkruutiitis
SickBoy: Suudrabu Edzus
Karkusha: Srainis un Kakspazija
eel: veidosiim suudu labaaku, a?
aggi: riigas suudiem 800
susurs duuc: suudos dzimu suudos augu...
SickBoy: labaaks par suudu!
aggi: suuda muuzhu
TBunny: Suudinja Tipa
Karkusha: 20000 ljee pa ateju
XXLmaita : "kad suudi un kakas sitaas logaa"
XXLmaita : es visu atceros, suud!
TBunny: ka tevi suuds paraavis
0
Septinji suudiishi un Kaka :D
+3
mīļā es samazinaju sūdu.
+6
Ir izdarīts ģeniāls atklājums. Man ir pamatotas aizdomas, ka par iedvesmu šim izgudrojumam noteikti bija Pohu Klucis.

blackhalt.blogspot.com/2012/04/blackhalt-i...
0
+1
+1
Un tā ļaudis dadirsās līdz virszemei
+1
Šo deputātiem vajag, ņemot vērā cik daudz viņi dirš.
Nolikt stobru zālē, un kad ir uzdirsies līdz pašai augšai - ballshot.
Nekas daudz no opozīcijas pāri nepaliktu :D
+2
^ Lūk, tā ir Latvijas politikas dilemma.

Koalīcijas lielākais vairākums Latvijā ir nepieņemams savas ekonomiskās (neoliberālās ortodoksijas) nostājas dēļ. Bet toties pieņemami no nacionālā viedokļa.

Opozīcijai ir savukārt vajadzīgais tautsaimnieciskais piegājiens, toties viņi mums ir nepieņemami nacionālās nostājas dēļ.

Rezultāts — politika ir viens vienīgs pohu klucis.
0
Respektīvi - mums nepieciešams nacionālsociālisms. ;) Par opozīciju gan teikšu, ka tur nav nekāda tautsaimnieciskā piegājiena, viens pliks populisms.
+1
Ienācu pēc pohu kluča, redzu nacionālsociālismu.
+1
Izlasīju šito, automātiski iedomājos, ka to vajag izlasīt šīs tēmas cienītājiem:

9gag.com/gag/5498349...
0
komenti spārda :D
0
Principā varētu uzsākt biznesu, ne tikai ekspluatējot pohu kluča kosmosa iekarošanas potenciālu, bet arī stipri piezemētākā un uzreiz realizējamā variantā, vienīgi nevaru izlemt, vai raudzīt no tirgus izstumt ožamo spirtu vai asaru gāzi. A moš abus....
0
varu uz ielas paģībušiem tantukiem sniegt pirmo palīdzību ;)
+10
Ak pohklučsmak', ak pohklučsmak',
Tu pastāvīga esi.
Tu smako ziemas aukstumā,
tāpat kā vas'ras karstumā
Tu mīti poda baltumā,
tāpat kā visā mājiņā
+4
^ Ārkārtīgi pastāvīga nudien!

Ja visu nakti krietni buhārīts dzīvais alus, pohu pirdieniem ir teju vai cietvielas blīvums.
Tā nu es sestdien, sēžot istabā un lasot grāmatu, izdzirdu saucienu no apakšstāva, ka paika gatava. Pirms došanās pēc pohu pusdienām, istabā gaisā karājamies atstāju vienu pohu pirdienu. Pēc krietnām 3 minūtēm atgriežoties ar pusdienām, atverot durvis patīkami pārsteigts iesaucos: "Ō, tu arī vēl te!"

Tā nu mēs divatā sēdējām. Es ēdu, pohu pirdiens tikai klusi noskatījās.
0
^njā.... izskatās, esi vientuļš :)
+8
Ar tādiem pirdieniem ātri vien var vientuļš kļūt.
Bet es atļaušos stipri apšaubīt tava komrādes kluso noskatīšanos. Varu droši pieņemt, ka, lai arī tas noteikti bija pa kluso, tavs neredzamais biedrs ne tikai noskatījās tavās izdarībās, bet noteikti paspēja arī vairākkārt ierausties un izrausties no bļodiņas >:)
+3
Ij nerunā. Šamā biedrs gan pusdienas pagatavoja, gan pasaukt jēdza, gan omulīgi noskatījās. Lai vai kas, bet vientuulība tā gan nav.
+4
Gados veci cilvēki ļoti biež ir vientuļi un tāpēc uztur kādu kaķi vai suni (citreiz pat baru..). Personificē to dzīvnieku kā reālu saprātīgu būtni ar ko i parunāties, i palūrēt seriālu, i iziet pastaigā u.t.t.
Iespējams, ar to pirdienu ir tāpat.
Iesaku izlaist no sevis daudz vairāk šo astrālo ķermeņu ar nelabo smaku, personificēt tos un dzīvot jautrā kompānijā. Toč vientuļi nebūs :)
0
^ Nebrīnītos, ja drīz vien amerikāņi uztaisītu kādu komēdiju ar apmēram tādu sižetu. Tipa «Amerikāņu pirdiens».
+3
Galvenā problēma būtu šos astrālos ķermeņus atšķirt, tiem piemīt niķis saplūst un apvienoties. Tālab baidos, ka plāns par veselu smaržīgo draudziņu baru draud pārvērsties par plānu, kā sadzīvot ar vienu megajaudīgu draudziņu.
0
Hermētiski noslēgtā miteklī.
+2
katrā istabā pa vienam (dažādībai jāmaina ēdienkarte)... nez ko var ieteikt diētā, lai sanāk arī kāds sievišķā tipa (nu ķipa mazāk smirdīgs... vai pat varbūt smarzīgs (???)), ar ko pamīlēties galu galā.
+3
Šprotes ar pienu - būs nevien astrālis, bet arī materiāla substance.
+1
Šodien lasu iekš spokiem:

"Profesionāls pirdienu ostītājs ir reāla profesija, kuru var apgūt Ķīnā. Viņi saņem līdz 50000 dolāru gadā par savu darbu."

spoki.tvnet.lv/vesture/20-sokejosi...
-2
...un tad tu sāki pārdomāt savas līdzšinējās profesijas izvēles lietderīgumu.
+2
Rupji piemetot, tas sanāk ap 2K Ls mēnesī, gandrīz vai varētu domāt. :D Gan jau ar laiku pierod. :D
+2
Principā jau pirdieniem ir tendence kaut kādā mērā atgādināt savu izejvielu aromātu, tā kā var mēģināt panākt rezultātu, kas pašam ar romantiku asociējas (var, protams, arī raisīt asociācijas ar brutālu, dzīvniecisku jebļu, tas pēc vēlmēm).
-1
Nav viegli izspiest pohu kluci tad, kad iepriekšējā dienā esi aizmirsis paēst.
-1
Lūk arī uzdevums 10.-12. klašu skolniekiem:
Pēteritis ar Jānīti par piektdienas pusdienu naudu karbonādes vietā iegādājās vairākus 2L plastmasas dzērienus. Cik litrus dzēriena tiem būs jāiegādājas nākamajā dienā, lai pohu klucis iznāktu tikpat gludi, kā ja viņi būtu apēduši karbonādi franču gaumē ar vārītiem jaunajiem kartupeļiem dillēs un biešu salātiem ar ķiplokiem un valriekstiem?
-1
Un pirmais, kurš pateiks, ka jaunajiem vārītajiem kartupeļiem ar dillēm piedien gailenīšu mērce, esmu es.
+2
Iegāde problēmu neatrisina - dzērieni arī jāiztukšo ...

Bet ja pieņem, ka karbonādes porcija bija kādas 1300Kcal, tad to atsvērs 2.5L 5.8% aliņa
+1
Tik vienkārši nebūs, biešu salātiņus tik viegli nepārspēsi.
-1
Kurš muļķis iegādājas un neiztukšo? Tas ir nevis sniegpārsliņu psiholoģijas, bet gan matemātikas uzdevums.
0
^ piem. Pēterītis un Jānītis?
+1
Lūk arī nākamais matemātikas uzdevums:
Ja Pēterīs domā ka viņš var izdzert 2L lētā alus 5 minūtēs, bet Jānītis domā ka var idzert 3L, kurš no viņiem ir lielāks muļķis, pieņemot ka veikals tiek slēgts 21.30 un atrodas 10min raita rikša attālumā, savukārt Pēterītim ik pēc 15 minūšu pastaigas gribas dirst, bet Jānītim pēc 25 min.
+1
Маразм крепчал ...
0
Nekad necīnieties ar aizcietējumu uz paģirām. Neuzvarēsiet.
0
^^^ skaļi irdzu un nevaru rimties...
+1
^Katrs gadījums lielākoties ir individuāls, bet cik nu man šķiet- uz paģirām aizcietējumi nav raksturīga parādība, pat otrādi es teiktu. Hvz, vajadzētu visiem trumetaliešiem aizpildīt anketu par vēdera izejas īpatnībām paģiru laikā, lai varētu veikt daudzmaz statistiski ticamus secinājumus :D
0
Pilnībā piekrītu. Tādu dzīvnieku kā pohu aizcietējums nekad neesmu sastapis. Bet tie otrādie gan reizēm apciemo
+2
Šī tēma, iespējams, kļūs vēl nopietnāka, kā līdz šim. Tā kā es neesmu šīs tēmas autors, tad ar zinātniekiem atliek sazināties misteram Juodam personīgi.
Sekojošais, it kā, ir off-topiks, bet kosmoss šīs lietas vieno... :D

www.delfi.lv/campus/raksti/kosmo...
0
prieks, ka pēc tevis kaut kas kosmosā paliek...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas