dzīvoklis
0
spļāviens vējā

meklēju min 2 istabu dzīvokli +/- centrā, līdz ~160 ls (iesk. komunālos).

zinu, ka cipars šaubīgs. tāda situācija, it kā ir viens variants, bet nu jā.

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Intars varēs pakonsultēt
0
Centrā par tādu ciparu var cerēt uz šaubīgā stāvoklī esošu ar malkas apkuri. ja nu vien dikti nepaveicas.
0
^par ziemas izdevumiem runājot.
0
Upīša pasāžā 2istabnieki ir, kuriem apmēram tāds cipars varētu sanākt, varu iedot māklera numuru.
Tie dzīvokļi gan ir diezgan nolaisti un šādas tādas sliktas atsauksmes arī lidinās apkārt.
+1
Upīša pasāžā dzīvokļi ir vienkārši baisi, rezi biju skatīties, mākleris parādīja 4 gabalus, un vienā man nācās garīgi sasvērties, jo sienas bija šķības. Bet, ja hobijs ir kapitālā remonta taisīšana, tad tā ir īstā vieta
0
Pats tuvāko nedēļu laikā uz turieni vācos - daži dzīvoklīši tur tīri normāli, jebšu, "apdzīvojami" būtu precīzāks apzīmējums. Ja netraucē bik aplupuši griesti un brīvajos laikos patīk paķēpāt sienas, tad viss
čikiniekā - tur pārsvarā defekti ir tīri vizuāli, bet sienas jau kopā nebrūk.
0
Re, īstās cenas Rīgā :D

www.apollo.lv/portal/ipasums/arti...

Tas ir vāks šitie starpniekžurkas.
0
A ko gribi - tas jau Centrs ...
0
Upīša pasāžā ir gadījies šad tad iekāpt, kad Heresy tur dzīvoja. Par dzīvokļa kvalitāti neizteikšos, jo ir gadījies dzīvot vēl riebīgākā vietā. Bet tur bij nelaime tāda, ka lielākā daļa mājas nemaksāja par apkuri, līdz ar to apsaimniekotājs nepārtraukti draudēja rubīt nost siltumu un uz pavasari laikam norubīja ar'. Nez, vai vispār būs pieslēguši atpakaļ…
0
Apsaimniekotāja tur nav - apkuri atrubīja Rīgas Siltums. Tagad gan esot atpakaļ.
Līgumā gan ir rakstīts, ka izīrētājam jānodrošina siltuma piegāde.
0
^ Vot, vot. Vēl viena vieta, kur neiesaku nevienam dzīvot — Āgenskalna iela 5, jo tie trīs dzīvojamie korpusi, kas tur ir, pieder vienam draņķagabalam ar uzvārdu Šmerlings, kas ir tipisks ļaunais kapitālists — mūdzis — asinssūcējs.
+3
Runājot par upīša masāžu, tur pazīstamās dzīvo, un tagad esot auksti, jo tur daudzi nemaksā par siltumu un ierubī tikai tad, kad jau uz nāves robežas ir siltums telpās.

Kā arī Rīgas centrā vairs dzīvot negribu, nenormāli neērta apkārtne, kaut vai autonovietošanai, lai kaut ko atvestu, troksnis un kriminaļņiks, mašīna centrā ir apgopīta 3 reizes izsitot stiklus, pie dzīvokļa Vefā at tas, ka bagažnieks neslēdzas ciet, ne reizi nav nekas pat vaļā taisīts. Nesaprotu cilvēkus, kuri centrā grib dzīvot.
0
^ 15 min līdz darbam. Salīdzinot ar Purvciemu, kur dzīvoju kādreiz, tas nozīmē par 1.5 st vairāk laika dienā.
0
ja nav mašīnas, tad centrs tieši laikā. ja man būtu mašīna un nauda degvielai, es vsp nahuj no rīgas prom kkādos laukos dzīvotu, kur meži un upes un sekss.
+8
tb, sesks?
+2
Tā kā mežos un upēs mitinās vairāk kustoņu nekā pilsētās, tad gan jau ka arī pišās tur diktāk.
+1
"Kā arī Rīgas centrā vairs dzīvot negribu, nenormāli neērta apkārtne, kaut vai autonovietošanai, lai kaut ko atvestu, troksnis un kriminaļņiks, mašīna centrā ir apgopīta 3 reizes izsitot stiklus, pie dzīvokļa Vefā at tas, ka bagažnieks neslēdzas ciet, ne reizi nav nekas pat vaļā taisīts. Nesaprotu cilvēkus, kuri centrā grib dzīvot. "

pilsētas kā tādas, protams, ir gaumes jautājums, bet nu tas, ka tu esi dzīvojis sliktā vietā jau nenozīmē, ka viss Rīgas centrs ir tieši tāds pats.
-2
hehe, bet kustoņiem parasti ir sezonālā pišanās, pie tam tā parasti beidzas ar grūtniecību, kas zināmi ierobežo intervālu starp pišanos, bet cilvēki pilsētā to dara visu gadu un viņiem ir kontracepcija, tāpēc man šķiet, ka cilvēki varētu to darīt tomēr krietni vairāk, gan individuāli, gan summā.
0
Nu man jau mašīna arī nestāv pie nama Rīgā, bet gan Rāmavā, tāpat katru dienu sabtransu izmantoju. Centrā dzīvojot jau arī ir savi plusi, bet kā kuram tie sanāk. Domājams, ja man dzīvoklis piederētu centrā nevis Vefā, tad jau būtu jādzīvo ar to, kas ir, tomēr, ja īre nav jāmaksā, tas jau ir baigais ietaupijums.
0
Protams, centram ir savi plusi - gan dažiem darbs tuvāk, gan no pasākumiem var nākt mājā ar kājām vienalga kādā laikā, jo nav jādomā ne par pēdējo sabiedrisko transportu vai arī par taksi, taču ir arī mīnusi - kā jau Logika izteicās.
Kaut vai tas pats troksnis - atver logu un istabā jārunā 2x skaļāk. It kā gan varot pierast, taču pierast jau pie visa var - arī pie neapkurināta dzīvokļa vai sausās atejas, taču vai to vajag?

0
Troksnis - tas, ja logi uz ielu. Ja uz sētu, tad atkal peizāža nav. Bet pamatā jau lielākā galvassāpe centrā ir ar to pašu mašīnas novietošanu, pārējais jau kā kuram konkrētam dzīvoklim.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas