Save Metallica!!!!
0
Metallica fani pieprasa grupai pārtraukt sadarbību ar producentu Bobu Roku

Daži "uzticīgi, ilgtermiņa" Metallica fani ir uzrakstījuši petīciju, kurā pieprasa grupai izbeigt sadarbību ar producentu Bobu Roku, pamatojot savu domu ar to, ka grupas dziesmas rakstīšanas process "iet nepareizā virzienā un paliek ar vien sliktāks un sliktāks." Fanu vēstulē rakstīts:
"Mēs esam uzticīgi grupas fani jau daudzus gadus un tikai dažiem no mums patīk tas, ko radījis Bobs Roks. Diemžēl vienīgā lieta par ko mēs visi esam vienisprātis - kopš viņš ir grupas producents, nekas nenotiek tā, kā vajadzētu. Mēs nekritizējam Bobu par viņa tehniskajām spējām, bet gan par to, kā viņš veido skaņu. Es zinu, ka tas nav viegli, bet mūsuprāt, ir laiks pārtraukt strādāt ar Bobu Roku. Lai arī Boba pirmais producētais albums "The Black Album" bija vispārdotākais albums visā pasaulē, tas tomēr nenozīmē, ka tas bija muzikāli vistīkamākais. Mēs visi lielākoties klausāmies grupas pirmo ierakstus, kas bija daudz vienkāršāki un skanīgāki."
"Albumi "Load" un "Reload" ir piemēri, ka viss jau sen ir izgājis no kontroles. Bobs Roks liek visiem albumiem skanēt vienādi. Tāda pati skaņa bija arī albumā "Garage Inc".
Tādā veidā fani kritizē Bobu soli pa solim, tomēr uzsverot, ka viņi apzinās un novērtē Boba darbu, ko viņš ir veicis Metallica labā. Viņi novērtē arī to, ka tieši viņš ir saturējis grupu kopā, bet fani ir nelokāmi un uzskata, ka ir pienācis brīdis atvadīties no grupas. Savu vēstuli viņi nobeidz ar vārdiem: "Lūdzu pārtrauciet sadarbību ar Bobu Roku kā savu producentu un ļaujiet Metallica ieiet jaunā fāzē!"

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Lūk, fani, rakstiet arī, jo vairāk petīciju, jo lielākas iespējas, ka iedarbosies:)
0
Mhm, kā tad. Kāda jēga pagarināt agoniju? Drīzāk tad jāraksta petīciju, lai tak beidzot liekas mierā un neākstās, naudas tak tāpat pietiekami.
0
Metallicai jau nu laikam nebuus vairs nekaadas "jaunaas faazes". Jauniibas maksimaalisms un straujums ir apsuunojis un aptaukojies. Bet es veel arvien griezhu zobus par to, ka "St. Anger" nebija neviena gjitaaras solo. Bez solnjikiem tas albuums paartapa no vienkaarshi shvaka diska par absoluutu anaalo izvaroshanu. Vinjiem ir viens no labaakajiem sologjitaaras speelmanjiem un vinji neljauj vinjam darboties... Varbuut taa arii bija Boba Roka ideja? Vai Lar$a
0
Tas gan. Izskataas, ka auna faaze vareetu noziimeet tikai veel taalaaku degradaaciju un sevis padariishanu par pilniigu apsmieklu, ko diez vai gribeetu kaads Metallicas fans.
0
oops,"jauna faaze" domaaju. Bet nav slikti arii taa :D
0
piekritu Intaram un kk par taukiem un agoniju. bet ja runaa tiri par skanju, tad liidz pat St. Anger skanja ierakstaa bija samērā ok, ģitāras bija dzirdamas, tonis ok, viss itka savā vietā. bet St. Anger skan kā no miskastes. tas ka tur nav ģitāru solo ir viens, bet šajā cd vispār ģitāras tikpat kā nevar dzirdēt. un bungas skan kā virtuvē dauzītu katlus vai pionieru bungas apmēram
0
Var;ētu palūkt norādi uz pirmavotu...
0
Tonk tonk tonk tonk tonk tonk tonk tonk tonk tonk tonk tonk tonk tonk tonk tonk tonk tonk tonk tonk tonk tonk

Paldies par uzmaniibu! Tas bija Larss Ulrihs.
0
1.Da labak sutam peticiju Dani filth, lai beidz shito blackmetala kengashanu, ar visam tam gotiskajam hernam un "vampiru padarishanam".
2.Sutam peticiju ziemassvetku vecitim lai ka gribam daudz naudas un varas.
3.beigas sutam peticijas viens otram, arl lugumiem atsaukt savas peticijas.

PS. itka Metallica nebutu pilna dirsa ar naudu un viniem nebutu vienalga ko fani doma ? Man liekas grupa ir lidzvainiga taja kas ar viniem noticis pedejos albumos, un cits producents neko nemainis, da vini vienkarshi izjuks. Tas tikai nozime ka ka laiks mest Metallicu pie malas un klausities ko citu.

un vispar tas laikam kaut kads stils, ja prasa vai metallica patik, tad sakaa ja ja, bet tikai vecie, kaut ari lielaka dal uz vinus pat nav dzirdejusi, un vispar vajag tai grupai likt mksto!
0
Liekam visi miksto
0
Slayer: "bet St. Anger skan kā no miskastes. tas ka tur nav ģitāru solo ir viens, bet šajā cd vispār ģitāras tikpat kā nevar dzirdēt. un bungas skan kā virtuvē dauzītu katlus vai pionieru bungas apmēram"

Iespējams, ka tas bija producentu "atjautīgais" un "labi aprēķinātais" reklāmas knifs- radīt iespaidu kā no garāžas, lai būtu "riktīgi īstais" un "modīgais" undergraund. Neba nu pēkšņi nepietika naudas labai aparatūrai. Ha.
0
Nu nez vai... tie kas saka, ka vinjiem labaak patiik vecie, vinjus jau zin no galvas. Taa kaa es piem. Toties ir dazhi taadi jauni tipinji, kas apjuusmo "ReLoad", bet kad tu vinjiem iedod "Master..." vai "Ride..." tad vinji sakaa: "
Ui, tas tachu ir baigais metaals" :)
0
Nu jā, kk:(, te redz ir tā gaumes lieta, un, kā saka, par gaumi nestrīdas. Par gaumi rīko auksto karu.
0
Glābt no kā? No naudas? Un bez tam, kādas tur petīcija. Pagājuši takš nieka patsmit gadi.
0
Pēc jūsu komentiem spriest, ka Metallica ir norakstīti!?! Nu ar to "St Anger" skaņu ir dīvaini, man tas albums patīk, nu ir vienīgi tās dziesmas par garu, bet savādāk ir OK... Par Bobu Roku nezinu, es vispār darītu radikālāk - nomainītu gan producentu, gan Larsu Ulrihu, manuprāt tieši šie divi ir visvairāk atbildīgi par to, kas Metallica ir šodien! Nu īpaši jau Lars, kas no sevis ir uztaisījis nu tādu superduper stāru, ka bail. Un nemaz tik kruts bundzinieks viņš arī nav! Vairāk gan iedomīgs pūslis!
0
KUSH! Pie Reload es taisu biksees. Bet pirmais albums ko dzirdeeju un ar ko iepatikaas bija Master.., un pirmais ko nopirku pats bija Kill Em All. Lieciet taksh tiem Loadiem mieru. Tas buutu tas pats, kas kasiities virsuu Gorefest un Sanctimony par to, ka vinji no detuhas ir paargaajushi uz death'roll. Un cik veel "vecos" Metallicas albumus juus gribeejaat? Lai ir kaa ir, jomajo. Vareetu domaat, ka klausiities maz ko.

Bljin, man riktiigi patiik Reload! Nenervozeejiet mani!
0
2 Balrogh
Ai beidz, kas tad no Metallicas vispaar ir palicis? Arii Njuusteds ir prom, un vinsh skjiet bija peedeejais metaala "aizsardziibas bastions" grupaa. Tagad to grupu driizaak var nosaukt nevis par Metallica, bet par "Ex Metallica members featuring Rob Trujillo".
0
Arii es nekad neesmu kliedzis: "Load suuds!" Un peec "St.Anger" noklausiishanaas "Load" un "ReLoad" man veel vairaak iepatikaas.
0
Un tomeer tie ir albuumi, kuri Metallica karjeraa ieziimee posmu, ko sauc "lejupsliide". Naudas paliek vairaak, bet speeku paliek mazaak. Hetfiilda balss un dziesmas kljuust piezemeetaakas un klusaakas, savukaart tas daanis pie bungaam uzpuushas arvien lieliigaaks un puusliigaaks...
0
Re-load ir labs un tiiri interesants albums, lai arī MTV friendly, bet izklausās svaigs un neož pēc ideju apsīkuma. Load gan ne pārāk..
grūti pat pateikt, kurš no vecajiem ir labākais, katram ir savi plusi un visi 4 ir labi. Laikam vai nu Kill Em All vai ari Justice. Pirmais par jaunības enerģiju, otrais par songwriting
0
...Muuzikas paliek arvien mazaak, TV eetera laika un "merčendaiza" paliek arvien vairaak...
0
Nu, lai cik nepārspējami būtu "Ride..." un "...justice...", man gan dikti patīk arīdzan tas Metallica periods, kad Kirks nomainīja savu custom-ESP pret custom-Gibson; un šie sāka spēlēt, vai vismaz apspēlēt, veco, labo rokenrolu... Tapēc arī "St. Anger" pirku, ir nedzirdējis nevienu dziesmu no tā... Tiesa, iepriekš gan mani tika darījis bažīgu viņu jaunais basists... Taču Ņūsteds man vienmēr ir šķitis viens no trulākais purns viņu grupā, tādēļ domāju, ka sliktāk, kā agrāk, gan jau nebūs...
Un te nu bija... Visu ko varēja gaidīt, bet ko tādu gan ne!... Nez vai kad vēl šo albumu no plaukta nocelšu. Kāri pēc jaunas Metālikas tā vietā labāk remdēšu ar Sentenced albumiem, kāri pēc vecās - ar Destruction.

Un tomēr, kā saka - "dum spiro, spero"; kamēr dzīvoju, ceru...
0
it kā metaliicai nebūtu savas saprašanas... cik var kladzināt, ka vecie albūmi ir labi, bet jaunie - sūdi??? Bļaģ, besī jau...
Man, ja kas vislabāk patīk tieši reload.
0
Stonerosim

"Kāri pēc jaunas Metālikas tā vietā labāk remdēšu ar Sentenced albumiem, kāri pēc vecās - ar Destruction."

Taa nevajag - Destruction ir pashi par sevi, vinji nav pelniijushi Metallicas aizvietotaaju statusu.
0
KK, šai gadījumā aizvietotāju nav un nevar būt; tā es nebiju domājis.
0
Starp citu, tikko noskatījos Sentenced video "No One There"... Apraudājos :)
www.sentenced.org/v2/main.html...
0
Es vienīgo albūmu, ko nenoklausījos, tas ir St. Anger. Likās, ka nav jēgas vairs tērēt naudu vai laiku, lai to klausītos.
0
a ko vinji pashi pat dziesmas nekomponeee?!?!?!
0
Komponē jau un nav jaunās sliktas, bet lūk true Metallica's faniem nepatīk! Man patīk, bet producentu toč vajag nomainīt. Un Ulrihu arī!!!
0
Ko Ulrihs tādu izdarījis, kāpēc viņš jums nepatīk?
0
augury: "vispar vajag tai grupai likt mksto!"
Nepiekrītu gan.

Atzīstu, ka Metallica sevi ir izlādējusi, bet es klausos to, kas man patīk, proti, Master of Puppets utt.

Reload ir, manuprāt, ĻOTI slikts albums (esmu pārsteigts, ka šeit daudzi to atzīst par labu). Nesen pēc ļoti ilga laika izdomāju paklausīties un neko labu bez Memory Remains nesaklausīju.

Man liekas, ka tas ir normāli, ka pēc 10 gadiem var apsīkt radošās idejas vienā stilā. (Arī Slayeriem bija radošā krīze, bet ar God Hates USA LL viņi to pārvarēja, nezin gan būs ar jaunu, pie kā viņi tagad strādā)

Tā kā Metallica ir parādījusi sevi kā vienu no labākajām un vadošākajām grupām metālā '80tajos, tad faniem ir lielas prasības no viņiem, bet tomēr jāsaka, ka pat viņu sliktākie albūmi ir DAUDZ labāki par daudzu jaunu grupu albūmiem.

Ne jau nu fani izglābs vai neizglābs Metallicu, tas ir viņu pašu ziņā. Ja nekas nemainīsies, tad sliktāk jau nebūs, un kaut kādu samocītu veco laiku simulāciju man arī negribās dzirdēt.

Lai jau viņi spēlē ko grib, tāpēc jau viņu labākās dziesmas sliktākas nekļūs.
0
(hmm... nesaprotu, kā es tik daudz kļūdu varēju pielaist.)
0
2 f
Redz ar to veco laiku simulaaciju imho ir taa, ka ja uzmaniigi paklausaas kas daraas ieksh Load un ReLoad, tad tur 90% tie pashi klasiskie "vecie" Hetfiilda rifi un melodijas vien ir. tikai leenaaki. Pats sev paar galvu jau nevar paarlekt. Un taapeec vinji to savu materiaalu ir visiem speekiem centushies padariit "citaadu" un modernizeet, aplejot to ar Corrosion of Conformity, Smashing Pumpkins un Foo Fighters meerci. Man skjiet vinji 90-ajos buutu mieriigi vareejushi turpinaat izlaist vairaak vai mazaak izteiksmiigus "melnos albuumus" un nesatraukties iipashi par visiem "trends". Bet te jau saakas taa producentu padariishana, un ja pim. Hetfiilds tam spiedienam (es pinjemu ka taads bija) varbuut negribeeja ljauties, tad Ulrihs tieshi to veeleejaas un pats virziija grupu shaadi.
Iespeejams, ka vinji pashi "St.Anger" uzskata par veco laiku simulaaciju, jeb "back to the roots", vismaz internetaa taada infa bija. Ja tas ir taisniiba, tad pat nezinu vai smieties vai kaa...
0
Tu faun vecais pirdēj - tu man reload albumu par latu(!!!) pārdevi un tagad kakā: nja nja nja, blā, blā, blik. Bet ja visnotaļ strikti un nopietni pieejam pie šīs lietas no manas mīļās - pakaļpuses, tad...neko.
0
Nu kā var teikt, ka in Reload nekā nav? Un kā tad Carpe diem baby, fixxxer utt.? Tajā albūmā ir tikai pāris neizdevušās dziesmas.
0
ai, labi, protams ka vajadziigs ir jauns Metallica albums. un ne tikai viens.

1) vismaz veel 2 St. Anger stilaa ietureeti malcore albuminji, nekaadi gjitaru solo, Kirku no Metallicas JĀIZMET!!!

2) next, izcils albums, ietureets Nickelback/Creed stilaa.

3) remixu albums peedeejam(skat. punktu 2, muhu)

4) Paaris best of izlases

5) Master of puppets remixu albums ar kuru Metallica beidz savu darbību, pieaicinot dazjaadus guest maakslinikus (piem. Snoop Dog, Jay - Z), arii Kirku iespeeleet kaadu 5 sekunzju garu solo. Ietureets tehno stilaa.

6) Peedeejaa best of izlase.
0
starp citu kk, St. Anger arii bija atgrieshanaas rootos, ja tev nepielec = pats vainiigs :P

es te rakaajoties pa googli atradu infu ka Jay z un Metallica ir tik tieshaam ierakstiijushi dziesmu kopaa. es jau it kaa pagaidaam neticu, bet kas to lai zina.

ok,pietiek, es eju klausiities Avrilas remixu fuelam!!!
0
Viņiem bij kopdarbs ar kaut kādu reperi (kādu - to gan neatceros), šķiet, 2001. gadā, tikai bez Hetfīlda, kurš tajā laikā it kā no alkoholisma ārstējās :))
0
Ja var ticēt mūzikas presei, t pašlaik kopā ar Metallica studijā sēd Lemijs. Ja tā, tad tagadiņās jūs, gudrinieki, varat turēt bikses!
0
Hm moss ar vecais buks Lemiijs buus tas kurss izglaabs metallicu :)

MOTORHEAD m/ (*.*) m/
0
Jā, tikai interesanti, cik ilgi viņu aknas to turēs. :)
0
Pirmkaart, Bluudij es tev vinju par latu nepaardevu, bet tavam mazajam draudzinjam (no tevis pautu gjiimi man roka neceltos naudu njemt), otrkaart, man kasetes jau labu laiku vairs nav uz kaa klausiities. Taa kaa panjem dvieliiti un kaartiigi izsviedreejies.
0
"Pirmkaart, Bluudij es tev vinju par latu nepaardevu, bet tavam mazajam draudzinjam"

:o
0
kaa ta tavam mazajam draudzinjam patiik?
0
tas buus Lemmija solo albums ar friendiem, ar memberiem no metallica un Dave Grohl (FOO FIGHTERS, ex-NIRVANA), REVEREND HORTON HEAT, THE DAMNED and SKEW SISKIN. 7 dziesmas jau it kaa gatavas.
te var palasiit vairaak:
www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...
un apakshaa comentos seko sauciens : Don't do it lemmy!:)
0
Pirmkārt fevņj sanāca tāda maza šmucīte...otrkārt, vai es tev devu iemeslu? un visbeidzot - treškārt, pizģec tu laikam domā, ka es esmu pidaras?
0
Ta jau laikam tas mazais draudziņš tiešām ir dikti, dikti maziņš, ja jau kasetes caurums navaid par šauru..
0
Kasetei turklaat ir divi caurumi. Grupnjiks... Kasetofiilu un kasetorastu saiets ar jautru nogruudienu vakara nosleegumaa. Ierasties visiem "vecajiem" kopaa ar saviem apmaaciibaa esoshaniem "jaunuljiem". Dress code: lateksa meetelis un cilindrs.
0
Jā diski vismaz ir cilvēcīgāki. Nav to sadomazohistisko asumu caurumiem un vismaz ir tikai viens - pašnodarbinātajiem pilsoņiem. Un ja uz traucas par riņķa diametru, tad padomājiet kas notiek ar plašufīļiem. Tur laikam var piemērot to teicienu - *impis zīmuļa resnumā.
0
Kūt, kūt...
0
dziesma no jaunaa albuuma, izpildiita ozzfestaa, 6dien

www.youtube.com/watch?v=gb__MEJzXZg...
0
nezin kāpēc, bet man tiešām gribās dzirdēt to jauno ripu. nopietni, gaidu ar nepacietību
0
nav nevainas
0
nuuu crap!
0
Vājš gabals... R.I.P., Metaļika.
Uz pāris puslīdz aizķerošu rifu idejām ir izmocīts (šī vārda tiešākajā nozīmē) tas jaunais hīts, kam, kā saprotams, nabaga Hammets ir ilgi nopūlējies, lai uzmocītu to soļņiku, kurš pie tam ir sanācis pat pārspīlēti garš. Pati Metaļika tagad kā saprotams, kārtējo reizi skries pakaļ modei sākot grabināt kaut ko uz stoneru pusi, nostaļģiskos muļķus paķerot uz pāris agrīnās METALLICa rifiem. Man ir grūti gaidāmo albūmu nosaukt par sūdu - viņš vienkārši ir smieklīgs. Un vājš. Viņš protams ir ņiprāks par Visiem LOAD-iem un Re-load-iem, bet līdz agrīnajiem ne drusciņas nepavelk.
0
tu jau esi noklausiijies jauno albiiti??
vai tu atkal generalizee un meegini izdariit secinaajumus peec viena tiizera ozfestaa?
0
^^^ turklāt ar izpistu skaņu, kā rezultātā par dziesmu vispār vēl pāragri spriest
0
Ja vien jaunais ripulis nav azotē (kas ir maz ticams), tad tiešām šāda atsauksme nav pamatota.
Pietam ja arī viņi blieztu kā agrīnām Metallica, tad tāpat sāktu atražot paši sevi. Reti kura grupa skan no vietas trešo gadu desmitu vienādi, pietam ko par viņām saka.
Ja jaunais albums tiešām būs līdzīgā stilā ieturēts kā šis gabals, tad, manuprāt, šāda skaņa būtu labs ceļa turpinājums, ja uzskatam, ka nekādi Lādējieni, Pārlādējieni un protams Svētas dusmas nav bijuši :)
0
es ar' gaidu jauno albīti!
Warpath, labi gan, ka visi ir tādi nostalģiski muļķi ;)
pats galvenais - stay true, uzreiz pasaki, ka neiznācis albums ir sūds! tas taču katram muļķim default'ā skaidrs, ka nekas jauns nevar būt labs, ne? ;D we want Master of Puppets 2! citādi labāk nemaz nākamo albumu nerakstiet, Metallica, dzirdējāt!!! mēs negribam jaunradi!

0
Man tieši par šito true būšanu ir izvirzīta attieksmes formula: ja gribi būt īsteni true, tad ir jāsaka par kādu jaunu labu albumu vecai grupai, ka "nu jā, šitais ir daudzmaz ok, bet vecie bija kudiš labāki" :)
0
pagaidām švaki. lielas cerības neloloju.
0
RIP metallica jau no 1991..........

WTF tas fija........ hernja.
0
"Pati Metaļika tagad kā saprotams, kārtējo reizi skries pakaļ modei sākot grabināt kaut ko uz stoneru pusi,"

Hmmm.... man kaut kā liekas, ka viņi uz to pusi sāka grabināt jau 1996. gadā.

Un taisnība jau ir tiem, kas saka, ka grupai (nevienai!) nav jātaisnojas klausītāju priekšā - spēlē, ko grib un kas pašiem patīk. Varētu padomāt, ka kādam tā 'tallica ir kaut ko parādā. Nepatīk - neklausies, un vervelēt par to, ka vot šitais ir sūds, ņe to što vecie - ir tukšu salmu kulšana.

Ja pēc šī gabala var ko spriest, tad varētu domāt, ka būs apmēram Load līmenī.
0
Man ar biš rēka sanāca. Tā izreklamēja, ka nu tik būs, a beigās pēc Load skan. Saknes atraduši.
0
Tiem kas nemāk lasīt:

"Man ir grūti gaidāmo albūmu nosaukt par sūdu - viņš vienkārši ir smieklīgs. Un vājš. Viņš protams ir ņiprāks par Visiem LOAD-iem un Re-load-iem, bet līdz agrīnajiem ne drusciņas nepavelk."

Šeit nav teikts, ka gaidāmais albūms būtu sūds. Kad iznāks, tad par to arī spriedīsim, tāpēc arī tieši tā uzrakstīju. Bet šī te izbazūnētība par "atgriešanos pie saknēm" ir vienkārši smieklīga, zinot to METALLICA, kas no tiesas skaitās saknes tai grupai, kura šo nosaukumu šobrīd valkā. Kaut vai šīs te dziesmas ietvaros - "atgriešanās pie saknēm" šeit nozīmē iekļaut nedaudz izmainītus veca gabala motīvus jaunajā. Varbūt tagad vēl kāda grupa varētu uztaisīt "atgriešanos pie saknēm" tieši pēc šāda principa.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
pincītis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas