23.dec.MP RŪSA, 9HORIZON u.c.
+11
Piektdien, 23.decembrī klubā "Melnā Piektdiena" pozitīvi izklaidējošs pasākums ziemassvētku noskaņās "Melnā Egle".

RŪSA
www.draugiem.lv/rusa/

9HORIZON
www.myspace.com/159horizon...

APĒDĀJS
www.draugiem.lv/apedajs/

un citi.

Dj, atrakcijas, konkursi, balvas utt. (informācija sekos)

Klubs atvērts no pl. 19.00, sākums pl. 20.00.

Ieeja Ls 2.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
I'm dreaming of black Christmas!
+9
Dead Moroz & Satan Klaus in da house!
-7
moš atstieps kādu dikti melnu egli:)
+6
Dj, konferansjē, Dead Moroz & Satan Klaus'a lomā iejutīsies Deathperado!
+3
Death Moroz tātad. Ar saviem ziemeļbriežiem.
0
+3
tie vēl dzīvi ?!
+1
Kāds alus būs?
+3
^ Piebalga, Staropramen, tumšais Kozel, un mīzali plašā sortimentā :)
0
^paldies!Nav slikti!
+2
Nu ko - sadzeram rīt?
0
DJ jau rullē, bet tās grupas ...
0
Protama lieta ;)
0
^ ...lieliski der kā fons priekš alošanas.
+1
^... šņampēšanas?
0
hm, ja mēs pasniegsim Despim glāzi ar žņampi ... vai Viņš atteiks ?
0
Ho ho ho tauta! Man neliels side quest priekš jums - vai kāds var ieskriet Randomā pirms pasākuma, savākt paciņu un attransportēt uz MP?
0
Kas paciņā?
+4
Smaciņa?
+1
Kakiņa
+1
Kaciņa uz jaciņas?
0
Grammar-nazi mode on:
Kakiņa uz jaciņas!
Grammar-nazi mode off.
+1
par to var strīdēties. Vārdam "kaka" pēc idejas deminutīvā būtu jānotiek līdzkaņu mijai, tāpat kā vārdos jaka - jaciņa, smaka - smaciņa utt. Var jau būt, ka tas ir viens no daudzajiem izņēmumiem latviešu valodā, bet nekad neesmu dzirdējis, ka kāds to pieminētu, lai arī variants "kakiņa" jau valodā iegājies. Iespējams, tas ir izņēmums, jo nav latviskas cilmes vārds. Tikko papētīju izcelsmi - izrādās, tas cēlies no latīnu valodas caco un ir pārņemts itin daudzās valodās - spāņu, portugāļu, itāļu, rumāņu, vācu, zviedru, kā mums zināms, arī latviešu un krievu u.c.

haha, wiktionārijā pat ir piemērs no romiešu dzejnieka Catullus vārsmām:

"culus tibi purior salillo est,
nec toto decies cacas in anno"
+2
ja paciņā ir tikai kaka, es varu paķert vienu no mājām.
0
nuju - latviski pareizi ir ''sūds''
0
Ta ies a kāds?
0
^ies ies!
0
Intars gan te neiraid
0

Rūsa reāli iespārdīja...
+4
Vaimandieniņčesiņjoptv.... man lēja vakar visu to iekšā......HELP!!!!! S.O.S.!!!!!!!
+2
a tu nabaga bumbulītis .... usji, usji :D
+1
tā stunda ir situsi-konjaka glāze glābs situāciju!
+2
Man vēl tagad nav īsti izgājusi fenomenālā jušana pēc Despera konkursa. Sākumā izdzēru litru tumšo Kōzelu, tad maita krāns salūza tieši Kōzelim, un pie tumšā vairs nevarēja tikt ne pa kamīt. Bija jāņem Grolsch, kas izrādījās tāds pats mīzals kā k-kāds Kalnapilis, par piemēru. Tā nu paņēmu pa virsu trīs dubultos viskijus, jo cits nekas jau neatlika. Un tad viskijs vēl nebija izdzerts, kad nāca Despers ar savu konkursu. Pieteicos piedalīties, a izrādās — konkurss ir par gaišā mīzala ātrsūkšanu caur salmiņu! Tāpēc to, kā nospēlēja Rūsa, es neatceros (aizdomas, ka pēc 9Horizon aizbraucu mājās, jo vismaz pamodos tur). Konkursu zaudēju diezgan apzināti, jo negribēju nogāzties turpat uz skatuves.
+5
Ā, un šito vispār restaurēju pēc tam, kad šorīt žaketes kabatā atradu Fimoz 2008. gada ierakstu (vēl tagad nespēju pateikt, kas tas ir — singls vai kaveru EP?!) «Kusoček piroga» ar trim dziesmām, no kurām divi ir kaveri, trešais — deju remikss. Pēc klusa bļāviena: «ĀAAAA, kas tas tāds?!??!??!» sāku saprast, no kurienes man kabatā tāds gadījies: tā bija «veicināšanas balva» pēc zaudēšanas konkursā. Nezinu, kādus diskus vinnēja citi (Despers vilka viņus ārā no aizdomīgi apskretušas kastes), bet es principā vinnēju trīsarpus promiles + Fimoz disku. (Apsolu arī noklausīties, un viedokli par Fimoz paturēt pie sevis. Viena no dziesmām saucas «Huj», droši vien oriģinālā tas ir KOMBUĻU gabals.)
+1
dziesma ''Huj'' bija baigais hīts pirms gadiem , hm, 6 ? Izpildīja grupa ''Ногу свело!''

www.youtube.com/watch?v=RF9XlVcsZvE...

Что это такое? Хуй, хуй, хуй!!
Что тебе приснилось? Хуй, хуй, хуй!
Как тебе живется? Хуй, хуй, хуй!
Вместе с яйцами?

В облаках летает! Хуй, хуй, хуй!
Ласточек пугает! Хуй, хуй, хуй!
Как тебе живется? Хуй, хуй, хуй!
Между двух яиц?

Хуй!.. Созвездие!..
Влюбленность!.... Легенды!..

Головы ты кружишь! Хуй, хуй, хуй!
Дьяволу ты служишь! Хуй, хуй, хуй!
Сука, с кем ты дружишь! Хуй, хуй, хуй!
Только с яйцами!

Скоро апельсины! Хуй, хуй, хуй!
Скоро мандарины! Хуй, хуй, хуй!
Скоро все маслины! Хуй, хуй, хуй!
Станут яйцами!

Хуй!.. Волшебство!..
Магия!.. Вселенная!..

Дети, зачеркните! Хуй, хуй, хуй!
Хуй! Дети, подожгите! Хуй, хуй, хуй!.
Хуй! Убирайся на хуй! Хуй, хуй, хуй!
Хуй! Вместе с яйцами!
+1
Es ar nezināju, ka Fimoz bij izdevuši jebkādu disku - uzreiz iekrita acīs.

A pasākums bija jautrs - izņemot 9Horizon, kad sapratu, kas ir hipstermetāls un ka priekš šīs grupas "life is too mainstream". Principā, Latvijā bēres notiek jautrākā gaisotnē nekā 9Horizon mūzika.

Visas pārējās grupas veicināja gaisotnes jautrošanos, daudzas saskandināšanas un alus krājumu iznīcināšanu. Rūsai pat bija ļoti laba skaņa un izklausījās pārsteidzoši labi, nevis kā parasti - no mono magnetofona lentas.
0
^Latvijā bēres nekad nav bijušas īsti skumjas.
+1
Protams, mums arī ir Kapu svētki u.c.!
0
man ir Fimoz - Roditel Zla (2006) Mp3 formātā, tā ka izdevuši gan ir kautko ;)

a ko, 9Horizon ar muguru pret skatītājiem atkal močīja ? Itkā pēdējā reizē Nabaklabā šie tā nedarīja, bet neesmu pārliecināts, jo šo laikā galda fūzis sita augstu vilni :)
0
Tik traki ne, bet kaut kādu pusaplīti gan formēja :D
0
Ha, izskatās — 9Horizon slava jau iet šiem pa priekšu :D
+1
Brīnos, ka tāds velniskās sūrmes propagandists kā Dethecrator nav dzirdējis vietējās scēnas antisemītiskāko albumu....
+3
Tiešām, Fimozu gadījies dzirdēt diezgan pamaz. Man gan nav nekas konkrēti pret šito Mimozu vai citām, man ir konkrēti aizspriedumi pret visādiem krieveļiem, kas — būdami no Latvijas — ieraksta albumus ar nosaukumiem «Veļikaja Rusj» vai tamlīdzīgi. Vai arī demonstratīvi atsakās prast valsts valodu pat tiktāl, ka no Melnās Piektdienas skatuves runā uz tautu angliski! (Mājiens uz Pretīgi Naturāli pusi.)

Pret antisemītismu gan arī nav nekādi iebildumi… ;)
+2
Par Balaguriem es pat nez, kurš te viņus ir dzirdējis; nerve mums te Daugavpils scēnas zinātājs, bet no mūsu foruma daiļdirsējiem tik vien ar laikam ir. Nu, man nav aizspriedumu , ka tādi vai citi ieraksta albumu tādu vai šitādu; vienīgi - ja jau tā Ruse tik lieliska ,tad šo dziemsinieku aizkavēšanos tepat sābra statusā nekā citādi kā par tā saucamo piekto kolonnu nevar nosaukt.

A to, kādēļ Pretīgo Sergejs spītīgi uzrunā publiku angļu mēlē, man arī pagrūti saprast. It kā viņam būtu grūtības ar valsts valodas prasmi.
+3
Kaut gan šito stāstu jau esmu pāris reizes stāstījis dažādiem ļaužiem, te šis stāstiņš iederētos. Vārdu sakot, vienreiz kaut kur Pērnavā vai Tartu beksteidžā sēdēja kaut kāds lopā pārdzēries krievvalodīgais igaunis (grūti pateikt, kā viņš tur bija ticis iekšā, jo darāms viņam konkrēti tur nekas nebija) un krieviski stāstīja citiem igauņiem apmēram tā: «Jā, es 100% noteikti zinu, ka Dark Domination ir no Latvijas, bet grupā viņi visi ir krievi un dzied krieviski!» Es tam znatokam apstāstīju, kā ir patiesībā (2 krievi, 2 latvieši; krieviski nav neviens pats gabals un nekad nav bijis). Bet viņš vienalga nesaprata. Varbūt tāpēc, ka es viņam to izstāstīju skaidrā latviešu valodā?… ;)

Toties mūsu Vovčiks mani pārsteidza vēlēšanu dienā, zvanot pusdeviņos no rīta un aģitējot, lai balso par «Visu Latvijai!»: viņš ar sievu (kas arī ir krieviete) jau paspējuši nobalsojuši par VL, kolīdz iecirknis atvēries.
+1
Atceros vienu Fimozu gabalu, ko pie Kažas hlamā klausījāmies, tulkojumā no vasjku valodas "Dēle - parazīts", varat 3reiz minēt, kurai tautībai šis skaņdarbs bija veltīts. :)
+2
^ Emmm… kalmikiem vai actekiem? :D
+1
Reku beidzot karametāls atmodies no Jēziņa dzimumdienas letarģijas, ielicis manu apskatiņu par šo slavējamo pasākumu: karametals.lv/zinas/melna-egle-dz...

Turklāt kā reizīt tieši 667. raksts kopš Karametāla darbības sākuma :)
0
Hipstermetāls pilnīgi sūkāja līko.
+9
Man patika Kažas (ex Flaying) komentārs pīpetavā: "Ja par bandu pie skatuves fano viens pats piedzēries Čība, tad viņiem būtu jāsaprot, ka laiks pist nahuj."
0
oho, nu paldies Dethecratoram par labajiem vārdiem:)
+1
Vispār tas, ka viena otra grupa nepavelk tautu uz moshpitu, ne vienmēr nozīmē nekvalitatīvu mūziku. Ir tipiska līdzi mošojamā mūzika, pie kuras nevar kājas noturēt mierā (Sepultura, Soulfly, tipiska vecā detuha, tādi kā Kreator u.c.) un ir mūzika, kas pirmkārt jāklausās — Sunn O))), Storm of Light un tamlīdzīgie. Ja nu kāds raksta nevis ātru un smagu, bet lēnu un smagu mūziku, tas ne vienmēr nozīmē, ka sūdīgi gabali…

Kaut gan tikpat bieži nozīmē arī, ka sūdīgi gabali gan!
0
Vobšem Adrians mani iegāzis: viņa konkursā alus sūkšanas konkursā vinnēto Fimoz brīnumu — EP «Kusoček Ģermā» vai kāviņtursauca joprojām nav bijis iespējams noklausījies. Kompis to CD man neņem, savukārt atsevišķs CD pleijeris man nekad mūžā nav bijis. Dēļ Fimoza toč nepirkšu. Iedevu Heresy, lai pārraksta uz mp3 vai m4a, bet viņai kompis neatpazīst krievu fontus dziesmu nosaukumos, un atkal nekā. Varbūt kādam ir kompī Fimoz — «Raģiķeļ Zlā» vai šitais EP? Ja ir, tad mošk var padalīties? Galu galā tomēr interesē noklausīties!
0
nav bijis CD plejeris?
nu ta laiks varbūt iegādāties (ne tikai fimoz dēļ) ar labām skandām un pastūzi.
0
Tumbas un pastūzis ir, atskaņotājs gan salūzis. Runa jau tikai par to verķīti, kurš lasa CD — droši vien citiem arī tajā vietā ir kompis jau daudzus gadus. Diemžēl šinī gadījumā šaurā vieta izrādījusies CD celiņu pārvēršana uz kompim draudzīgu formātu.
+4
Kas tad tas par sīdī rūmu kompī, ka nevar vienkāršu Fimozi pavilkt? :D
0
^ Vai es zinu, ko tas Apple tur ieprojektējis! Acīmredzot uz Fimoz CD komanda -mount nestrādā, darbojas tikai -umount :D
0
Prasts CD-ROM tak neko nemaksā - varu pa velti atdot.

Un kā tas i - neatpazīst krievu fontus ? nafig tur kas jāatpazīst ? lai tagos ir, bet dziesmu nosaukumos saraksta dziesmu numurus
0
bet «Raģiķeļ Zlā» / 192kbps / 31MB vari paķert:

files.inbox.lv/ticket/8aad7947134a...
0
Apippel sūkā :D

Cik Tev it tie CDRŪMI? Man vajag melnus, kādus 20-30 davaj.
0
man tikai baltie :p
0
Paldies, novilku!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas