Rammstein Rīgā - 7. februārī. 2012.
+13
Koncertaģentūra FBI paziņo, ka 2012. gada 7. februārī “Arēnā Rīga” uzstāsies Vācijas superzvaigznes “Rammstein”. Grupa Rīgā ieradīsies ar labāko dziesmu koncertu “Made In Germany 1995 – 2011” un sniegs klātesošajiem pilnīgi jaunu šovu.

NU ko ? izskatās ka atkal būs vien jāaizvelkas.
Cik uz iepriekšējiem būts , nav likusi vilties
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
kūlio
0
tikai pārāk ātri paziņots, baigais Sehnsuchts tagad būs
0
Nu būs jāiet. Šoreiz gan laikam jāņem sēdvieta. pagājušajā reizē nožēloju, ka biju stāvvietās - bija baigi pārbāzts.
0
Vācijā, starp citu, laikam koncerti ir jau izpārdoti. Tā vismaz baumo.
0
Neatminos neko baigi pārbāztu. Normāli pilna zāle. Bez problēmām halles beigās varēju apsēsties uz beņķiem ar visparastāko biļeti. Nav taču bijis vel kāds Rammstein koncerts Rīgā par ko nezinu?
0
varat pateikt neonzam (cik atceros, tad viņš (paldies jēzum) ir bloķējis manis rakstīto), ka Rammstein ir bijuši Rīgā 2 reizes - pirmo reizi 2001. gada 22. novembrī (www.diena.lv/arhivs/rammstein-sp...), otro reizi 2010. gada 4. martā.
+1
Pagājšgad knapi iekšā varēja iespraukties un uz pirkstgaliem bija jāstāv
0
Jap, pērnais koncis bija pamatīgi pilns. Arī domāju, ka šoreiz moš labāk jāņem sēdvieta.
+3
Tip, lai var lauzt krēslus? :)
+1
Ā, biju par tādu, aizmirsis. Nē, neesmu neko bloķējis, mincīt.
+3
Bļāviens, kādi melnie man bija uznākuši, kāpēc esmu aiz "tādu" ieliecis komatu? Lūk, ko karstums spēj izdarīt ar kārtīgu ziemeļu tumsas dēlu.
0
Man vislabāk patīk stāvē 2-ajā rindā: gan Metallica, gan Soulfly to ir pierādījuši. Jā, zeme burtiski dega zem manām kajām, jā, bija liela grūstīšanās, jā, bija grūti (turējos pozā, kad kreisais elkonis ir plecu līmenī un labais elkonis krūškurvju līmenī. Varēja brīvi fanot un turēt ierindu :D), bet tas tika izdarīts !!
0
Beidzot būs jāiet
0
Jāskatās, cik biļete piķos, bet lābāko dzismu izlasa izklausās vilinoši.
0
^ ko nozīmē jāskatās? "Stāvbiļete maksās Ls 25, bet sēdvietas no Ls 25 līdz Ls 35. " (no FBI)
jā, forši, ka labāko dziesmu izlase, nevis blietēs tos tizlos jaunos albumus. "Mein Herz Brennt" jau vien dzīvajā dzirdēt būs notikums!
+6
iepriekšējā Rīgas koncertā mēs ar brāļiem sasitāmies arēnā kopā ar sešiem vāciešiem no Zārbrikenes. Kopā lauzāmies uz priekšējām rindām un dalījāmies ar šmigu. Šie ziņoja: viņiem sanāk lētāk atbraukt uz Rīgu nekā pirkt biļetes par drūmi uzspekulētām cenām uz šoviem Vācijā. Pie viena paskatīties Latviju. Tā kā sanāk — Rammstein pievilina Latvijai tūristus no… Vācijas! :D
+1
Ai, tad labāk uz Amorphis aiziešu - tur ar jau biļetes šķiet ka tirgot sākuši
0
noskatījies šo te video ?
www.youtube.com/watch?v=UeNbosKQRUo...
+1
Es to visu esmu dzīvajā skatījies.
-7
variet arī man likt mīnusus, bet man liekas ka rammstein sūkā. un lai es ietu maksāt tāāādu naudu (par to jau aunu var nopirkt) par grupu, kurai ir interesanti videoklipi, labs šovs, bet man patīk labi ja viena dziesma... nedomāju viss :)
+3
Rammstein nesūkā, bet kvarts par biļeti - nu i fpizdu!
+3
U, ir tak arī citi, kam patīk vairāķ nekā viena dziesma :D
-4
vai tad gada laikā nevar neviens 25ls sakrāt?
+1
Iepriekšējo reizi jau arī bija kvarts. Tā kā nebija redzēts, tad bija to vērts, bet tagad jau jāpadomā. Vērtīgāk jau laikam ir nekā tricārs par metaļiku.
+3
U, viss kārtībā, es arī neapmeklēju to grupu koncertus, kuras man nepatīk.
+1
Neiet jau runa par krāšanu - var jau sakrāt. Par Metallicu Ls25 nebija žēl, jo nebija redzēta, par Rammstein ar nebija žēl, jo sen nebija redzēti, bet ja parēķina, ka par to kvartu es varu uz Devilstone aizlaist, tad īpaši negribas par Rammstein piķot. Tas ir tāpat kā Brevinga alus salonā padzert lieliskus (Pasaules nozīmē) alus pa Ls1.30-1.90 un tad izvēlēties starp Cēsu, Līvplēša vai labākā gadījumā - Tērvetes vai Valmiermuižas pa Ls1.50-2.00 ...
0
deathper, es taču neaizliedzu tiem, kam patīk, iet :) arī uz metallicu nebūtu otru reizi gājusi, ja biļeti pa velti nebūtu dabūjusi. droši vien, ja man uzdāvinātu rammstein biļeti, arī miskastē nemestu. varbūt izdarītu labu darbu un uzdāvinātu tālāk kādam, kam patīk, bet nevar atļauties :)
0
"varbūt izdarītu labu darbu un uzdāvinātu tālāk kādam, kam patīk, bet nevar atļauties :) "

jā, tā ir laba lieta, nevis tā kā kaut kādi mani puspaziņas, kas uz iepriekšējo gāja par brīvu kaut kādas vip vietās, kaut gan vispār nezināja, kas ir Rammstein
0
jā pirmais Rīgas koncis iekš Skonto halles vēl 2001.g. maksāja 12 ls. Mutter tūre tad bija.
Tākā kopš tās reizes vairs neesmu ramštainus redzējis, tad šoreiz labprāt aiziešu- dzīvajā grupas labākos hītus, nebūs žēl 25 ls izmest. (kas , piekrītu, ir padārgi)
+4
tas, ka dārgi, labi no tās puses, ka nebūs tik daudz urlu no Latgales priekšpilsētas un citiem rajoniem, bet slikti no tās puses, ka būs daudz urlu no Jūrmalas un Mārupes privātmājām (apzināti rakstu klišejiski, lol)
+3
Jauns klips"Mein Land". Akerlunds atkal pacenties :D (šoreiz bez pornogrāfijas, tikai gluži pieklājīgi cicīši uz beigu pusi)

www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...
0
tātad - stāvvietas uz koncertu ir izpirktas. vienkārši informēju.
0
Jā, es arī tikko biju iepirkt biļeti (ar domu «nu ta laicīgi nopirkšu, vēl vairāk nekā mēnesis…»), a še tev — stāvvietas pa 25 lati beigušās, un dārgās vietas labajās tribīnēs arī cauri. Palikušas pamatā 25 latu vietas pašā augšējā balkonā tālākajā galā, kā arī šur tur pa 35 lati un vairāk — atsevišķas sēdvietas. Tā kā, ja kāds domā, tad domā fiksi!
+1
SIA "BIĻEŠU SERVISS" tirdzniecības tīklā pieejamās koncerta RAMMSTEIN. Made In Germany 1995 – 2011 Greatest Hits Tour biļetes ir izpārdotas.

Tā, ka vairs biļešu nav. Pats vēl pagājušās nedēļas beigās nopirku pa 35 sēdvietu tribīnēs pašā augšā.
0
Tvnet šodien raksta, ka pirms Rammstein uz skatuves kāps grupa Deathstars.
www.tvnet.lv/muzika/jaunumi/4083...
0
Bļāāāāviens, nu vai tad nevarēja dabūt normālākus iesildītājus par Deathstars. Iepriekšējo reizi Combichrist izrādījās labs variants, bet šitie glam-shock-žāāāāvs zviedri… Šie jau turklāt iesildīja arī pirms Korn.
+2
a tu "aizver" ausis un iedomajies ka tagad uzstajas kautkas no tam grupam, kuras Deathstaristi agrak spelejushi - Swordmaster, Dissection vai Ophthalamia :):):)
0
Par 35Ls pirkt sēdvietu?! Tas iziet ārpus jebkuriem racionāliem rāmjiem imho!
-3
Redzēju šos pirms Korn. Man jau likās, ka spārdīja normāli. Gribētu šos vēlreiz redzēt dzīvajā, moš pat jāapsver iespēja vēlreiz aiziet uz Rammstein dēļ šiem.
0
Pieticīgie vācieši: raiderī prasa maizi un ūdeni. (Pēdējo — sasaldētā formā. Nu, to jau nu pie mūsu gaisa temperatūras nodrošināt nebūs grūti!)

izklaide.delfi.lv/popmuzika/melomanij...
0
gan jau pārējo līdzi ved
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas