Metal Crowd Fest 2012 (Baltkrievija)
+2
METAL CROWD festival 2012
Rechitsa - BELARUS / 25-26 AUGUST
TRAIL OF TEARS - Norway - (Napalm Records)
FROSTMOON ECLIPSE - Italy - (Osmose Prod.)
GORILLA MONSOON - Germany - (Wacken Records)
UNEARTHLY - Brazil -
MENTAL HOME - Russia -
HEAVEN GREY- Latvia -
HELL:ON - Ukraine -
GRUNGY MORPHINS - India -
etc
www.facebook.com/metalcrowd.festival...
www.metalcrowd.ru/
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
MENTAL HOME vēl dzīvi ?!

Tā jau būtu interesanti pie buļbašiem aizlaist
0
Es druscīt pazīstu džekus, kas šito Metal Crowd rīko. Šis ir īsts D.I.Y. pagrīdes festivāls, kurš turas uz rīkotāju entuziasma, jo komercija tur ir vēl mazākās devās, nekā pie metālistiem parasts. Piemetot klāt Baltkrievijas nacionālās valūtas — zaičika — sabrukumu pagājušajā rudenī, braukt uz šādu festivālu Baltijas grupas var pamatā eksotikas pēc, lai pēc tam atzīmētos, ka spēlējuši Baltkrievijā, un necerot uz neko vairāk — labi, ja ceļa izdevumi atmaksāsies.
0
Tur politiskā iekārta vispār atļauj rīkot sādus festus? :D Bet ja nopietni, tad būtu interesanti aizbraukt. Vienīgi vajag vīzu, kas laikam piķo kādi 40ls.
0
Latvijas pilsoņi/nepilsoņi 7 d.d. 2 d.d.
Viesošanas vīza (līdz 30 d.) 28 Ls 47 Ls
0
Tikko paprasīju čomam, kurš darba darīšanās tur bieži braukā — īsākā vīza ir uz 7 dienām, piķo 20 lati, kur esot iekļauta arī apdrošināšanas kaut kāda minimālā polise, jo šādi vīza tiek pasūtīta caur tūrisma kantori, kas to nokārto.
+5
2008. g ir spēlēti 3 konči šajā valstī. Vīzu dabūjām sakot,ka brauksim apskatīt dzelzceļa muzeju (pēc organizatoru ieteikuma, jo grupām parasti vīzas neizsniedz,nez kā vēstniecība attieksies pret koncerttūristiem?) Bija vēl kaudze ar viltībām, kā apiet birokrātiju, bet attieksme bija čakarējoša un lēna, iespējams, ar tūrisma kompāniju pakalpojumiem ir labāk,bet dārgāk.

Valsts ir kā LV agros 90tajos. Leninekļi, lēta šmiga un cīgas. Benzīntankos tikai sausās atejas. Uz šosejām zirgu pajūgi vs jaunākie bmw. Končos ārzemju grupas publika apēd bez sāls - pasākumi pārbāzti,visus interesē grupas no Eiropas. Pilnīgs dzelzs priekškara variants. Kopumā cilvēki forši,pozitīvi un draudzīgi, bet visiem noriebies ūsainais tirāns. Un pateicoties viņam visādi brīnumi notiek, ja pašvaldība padzird par pagrīdes konci,pāris stundu laikā var aizklapēt ciet un tā arī vienreiz mums gadījās. Bet kopumā aizbraukt ir vērts, ja dabū vīzu. Agri vai vēlu režīms mainīsies un šo eksotiku vairs nepiedzīvot !
+1
Par ūsaino tirānu taisnība — mēs ar organizatoriem (kas pa daļai spēlē death metal grupā Apocryphal un pēc koncerta Rīgā palika pie manis pa nakti) visu nakti dzērām un stāstījām anekdotes par Lukašenko cits citam :) Atklājās, ka pie mums ir tādi stāstiņi par Ūsaino Tirānu, kādi pat pie viņiem pašiem nav.

Organizatori cenšas vismaz priekš grupu dalībniekiem dabūt vīzas bez maksas, pamatojoties uz «kultūras apmaiņu», bet tas neattiecas diemžēl uz festa apmeklētājiem. Bet tāpēc vien brauciens varētu būt īpaši jautrs, savādāks… back to the USSR!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
krabathor
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas