Gratulācijas!
+3
Henesy, daudz laimes dzimenē!\m/
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
būtu labāk piezvanījis vai nakošreiz, kad satiec, alu uzlicis:)
+4
A kas, huļi nevar arī šeit laimes novēlēt?
+3
Kapēc ta nevar, būs mums viena tēma apsveikumiem :)
+4
^ Tieši tā to arī biju domājis. ;)
+2
Tad nu graulācija arī no manim!!!
+4
^growlācija? :D
+5
Nu, tad par godu jubilācijai, padzeršos arī trešo dienu no vietas - priekā! :)
+3
paceļu glāzi brūvera melnā! veselību!
+3
augšā, lejā, priekšā - iekšā!
+2
apsveicu!
+1
O, vēl viens iemesls iedzert šodien! Sumināta!
+3
D.L.Dz.D.
+2
Labi, itkā jau ceturtdien apsveicu, bet varu vēlreiz: PRIEKĀ! Izrādās manai beziemesla iedzeršanai ir radies smuks iemesls ...
+1
Apsveicieni |m|
+2
Personīgi nepazīstu, bet komūnas vārdā paceļu kausu.
+4
Esi drošs ka nepazīstu ?
+4
Ar to to zīšanu ir kā ir...
+3
Opā, tikai tagad ievērtēju šos apsveikumus! Paldies jums, mani mīļie matainie draugi-metālisti!
+4
Rādi pupus !
+5
Sākās...
+5
Kaut vai vienu - otru mēs paši piedomāsim!
+3
Es nesaprotu, kāpēc meitiešiem tādas pretenzijas un kompleksi pret savu piena dziedzeru publisku atkailināšanu.
+2
tāpēc, ka jūs viņus tik izmisīgi vēlaties redzēt:D
+2
Kā teica kāds prātīgs kungs:
"Parādīsi cicīti - parādīšu bicīti*"

* biceps
0
Vai džekiem nepietiek ar porno lapām internetā?
+1
Protams, ka nē.
+9
Citur feministes cīnās, lai drīkstētu publiski topless staigāt, a te...
+3
jā, žēl, ka mēs te Latvijā tik labas, jaukas un esam pret feminismu (vienmēr esmu uzskatījusi, ka feminismu radījuši ir vīrieši. tikai viņiem ir izdevīgi, lai sieviete ir līdzvērtīga, strādā tik pat, pelna tik pat, malku skalda un ar traktoru var lauku apart un nu jau arī staigā topless- ideāls pierādījums manai teorijai)
+3
^Aha, tikai tās, kas par tādām lietām cīnās, parasti ir tādas, kuras pārējā sabiedrība labprātāk redzētu tikai apģērbtas vai neredzētu vispār ...
0
Nu nez', nepiekritīšu u, ka feminismu veči ir radījuši.
+1
bāc, es par savu teoriju esmu gatava cīnīties ar putām uz lūpām!:D nu pasaki kāds labums mums no vienlīdzības? mūsdienās vispār ir aizgājis absurdā, ka sieviete raujas melnās miesās, lai uzturētu ģimeni, bet vecis sēž mājās ar bērniem un gaida mājās ar vakariņām. nu nav tas pareizi. ok, es cilvēcīgi saprotu, ka laiki tādi, apstākļi spiež utml. bet pareizi tas nav! vajadzētu būt pilnīgi otrādi. sievietei, būtu jāstrādā tikai tik, lai garīgi neatrofetos un visādas huiņas no bezdarbības nefantazētu, nevis naudas dēļ.
+3
Es vispār neciešu, ka bābieši lien veču tradicionālajos lauciņos, sevišķi riebjas sievietes armijā, nu ok, ja tas zaķis ikdienas formā sēž kautkur štābā vai AM, tad vēl puslīdz, bet kad ar nokrāsotu ģīmi un triecienšauteni rokās tipina pa mežiem, tad man toš viss iekšā vārās.
+2
Kāds labums no vienlīdzības? Nezinu. Tas jāprasa tiem vaginālajiem cilvēkveidīgajiem radījumiem (negribu lietot vārdu - sieviete), kas kautkādu mistisku vienlīdzību ir izdomājušas un veic tikpat mistisku cīņu par to.
+1
Kas attiecas uz naudas pelnīšanu, varu Tev tikai piekrist, bet, diemžēl, galīgi nav tie laiki, kad tas ir dzīvē realizējams. Atkārtoju - diemžēl.
+5
ko darīt, ja sieviete ir uzstrāpījusi uz zaļa zara un pelna naudu par naudu, kas sagādā baudu aumaļus, bet vīrietis atlaists ? Vai sievietei principa pēc jāiet prom no tā zaļā zara un jānīkst mājās, un katru dienu jāštaukā vecis, kurš atkal nav atradis darbu vai arī pelna 100 latus mēnesī, bet toties, viss kā pēc priekšrakstiem ?
un, ja Tev, u, tas liekās nepareizi, tad dari kā Tev patīk, nevis lien citos ģimeņu modeļos, nevar tak zināt, kā viņi paši jūtas. Un ja jūtās super, kāpēc būtu jābūt savādāk.
Vienlīdzība būtu jāskata plašāk - nevis drāžot to terminu pēc pilnas programmas, bet priecāties par savām iespējām un nemētāt akmeņus cita dārziņā >:)
Ja abiem dzimumiem vienlīdz vienādas iespējas dabūt darbu x, nevajag tak to pārvēsrt farsā un uzreiz vīrieti sūtīt mājās, bet sievieti ieģērbt frakā un ielaist mājās ne ātrāk kā 22.00.
+5
bez stresa:) es taču saprotu, ka dzīve diktē savus noteikumus un neviena privātajā dzīvē arī nelienu. arī mana dzīve nav 'pareiza', ja tev no tā paliks labāk:D es pati daru klasisku vīriešu darbu (manuprāt) un nevienam vecim uz kakla nesēžu. doma vairāk ir par tam sievietēm, kas šausmīgi tiecas pēc tās varas un dominējošā stāvokļa. tur gan daba ir nelietderīgi iztērējusi pupus :D
+2
Savējos tā arī vēl neesi parādījusi ...
0
u, bet Tev traucē, ka ir tādas sievietes, kas šausmīgi tiecas pēc tās varas un dominējošā stāvokļa ? Tāda sajūta rodas, tad vai nu Tu viņas apskaud, ja pašai neizdodas tas karjerisms, vai kaunies par piederību sieviešu dzimumam, kas vairs neatbilst gadsimtiem seniem stereotipiem par sieviešu lomu sabiedrībā. Vai cits variants >:)

P.S. Ņemot vērā cik aktīvi iesaisties sarunās par "pupiem", ceru, ka lēnām nobriesti uz visu tik ļoti gaidīto un sumināto "parādīšanu" >:)
+3
kas par psihoanalīzi:D jā, mani nedaudz traucē apstāklis, ka jo vairāk ir stipru sieviešu, jo vairāk veči paliek par tizliem mīkstmiešiem, kas par savu galveno lomu dzīvē uzskata parazitēšanu. ņemot vēra to, normālo vīrieši skaits līdz ar to samazinās un pieaug konkurence sieviešu vidū. baidos, ka varu izturēt šo konkurenci un beigās man nekas cits neatliks kā nogribējušamies interneta lietotājiem rādīt pupus, lai vismaz dzīvē būtu kāds prieciņš:D
+2
iespējams, ka uz to velk (par to nejūtu vajadzību strīdēties), bet Jūs, sievietes, pateicoties masīvajai feministu kustībai, savu panācāt, Jums ir iespējas gūt panākumus visās dzīves jomās un Tavu redzējumu (par vīriešu parazitēšanu) es sauktu par satikšanos ar savu darbu augļiem.
No vīrieša redzes viedokļa, vienmēr ir bijis stereotips, ka vecis nes mājā gaļu, sievišķis gādā par pavardu, pēkšņi sievietes grib nest mājās gaļu. Tālāk ir divi varianti:
a) vai nu vīrietis sāk cīņu ar šo sievieti, kurš vairāk pelnīs, bet no otras kāpēc jākaro ar mīļoto, labāk atbalstīt;
b) vīrietis nolemj izmēģināt pavarda turēšanu, kur tad ir tas knifs mūžsenam dalījumam.

Jautājums tikai ir kāds. Kurš dzīves beigās jūtas gandarīts par piedzīvoto? Vīrietis, domājams, ka abos variantos vai nu nesis mājās gaļu, vai nu audzinājis savas mīļās atvases.

Sieviete ar tukšu un sterilu luxus dzīvokli var arī smagi aplausties, ka gājusi pretēji dabas likumiem.
+1
BoD - buča! (jau savlaicīgi, mazums pēc pusnakts jau komā būšu).
+3
Tad tev arī viena zirga buča - mazums, pēc pusnakts jaukomā būsi :D
0
No manis un Resnā ar' pa divām bučām uz katra vaiga!
+1
Man vai Dainim?
+3
Abiem, velns lai parauj!
+1
A tu par kādiem vaigiem runā ?
+5
psc, katram pa astoņām bučām uzreiz. Tā tik ir piekrišana :D

Bet kur nu tā steidzās, va ta nezin, ka ceturtajā gadu desmitā cilvēki vairs nemaz ar tādu sajūsmu to gadskārtu negaida, kā bērnībā? :D
0
Astoņas priekšlaicīgas bučas + katram pa divām no manis ar :)
0
es jau gan domāju, ka jāpazvana Bušam ap kādiem sešiem no rīta:D žēl Dainīša tf. man nav:(
+1
u, parādi pupus, iedošu Dainīša numuriņu. :D
+3
BoD, pocanskij privet tebe (nu izviņi, što goda ņe ķe)!
www.youtube.com/watch?v=qUjfcAFuzKc...
+1
Nu ko, paceļu glāzi uz abu foršo rītdienas jubilāru veseību. Sumināti, puiši :)
0
Danke, danke!
+3
Nu tad tev ar krestjanska-proļetarskij preved-medved, no mūsu mīļajiem Kropļukrāniem:

www.youtube.com/watch?v=UxWLHxO0XXw...

un tā kā: ''Pivo bez vodki, ģengi na veķer'' :

www.youtube.com/watch?v=e7kJRGPgvRQ...

Man gan mājās nav šņabja ... Gadus 4 toč nav bijis.
0
\m/
+2
Ai, nevar sagaidīt to nākamo dienu, ta lai iet, abiem geburtstagskinderiem:
www.youtube.com/watch?v=rQE2eWWeYU0...
+4
Feminisms... ha ha.. tas ir pilnīgs auts. Vienlīdzība, kamēr tā ir izdevīga. Kad nonāksim līdz tādiem jautājumiem, kā, vai nebūtu jauka vienlīdzība, ja meitene par nesmukiem vārdiem dabūtu pa muti, tāpāt kā tas pieklātos džekam, tad arī redzēsim, cik patiesas ir šīs alkas pēc vienlīdzības. Sievietes vienlīdzība JAU IR dabiskajos pretstatos.
+2
Starp citu, man ir teorija, kur radies tas joks, ka sieviete jāpalaiž pa priekšu. Pa durvīm, un tmldz... Kad ķipa esot cilvēki alās dzīvojuši (Nezinu, neesmu redzējis) tad zin kā, gāja iekšā pārbaudīt vai nav kāds lops priekšā. Pirmo kā redzams ir laiduši sievieti. Vēl ir asinīs šitā vecā labā tradīcija. Un galvenais, ka pašas vēl pieprasa. Otra teorija varētu būt, ka šamo stūma pa priekšu, lai neaizmūk, ha ha...
+2
Nē, nu var jau būt, ka tie cilvēki, kas dzīvoja alās bija baigie mīļumiņi un inkubatori pirmie tika nogādāti drošībā un siltumā, jo tur džekiem bija baigais plāns par dzimtas paplašināšanu un tā... ā, nē... viņus māca rūpes un līdzjūtība. Ticamāk gan varētu būt fakts, ka viņas jau tā bija uz izķeršanu, un tad nu bija jāsaudzē. Sak: "Ej un apsildi apakšu, drīz papucis nāks iekšā"
+4
Mūsdienās tas, protams, viss ir nolaidies tik tālu, ka šamējai ir iespēja parādīt, kā māk dupsi grozīt. Un tad apvainojās, ja nesanāk parādīt, ko samācījusies. Tas ir tas cilvēces progress.
+3
Un vēl viena neticamāka versija ir, ka tajās alās sēdēja vecie riebekļi, kas drāza visus. Un tad sievietes laida pa priekšu, bet džeki gāja beigās kā saldais ēdiens.
+2
Vecie pidarasi...
0
respektīvi, džeki bij mīzeļi - laida mātītes pa priekšu, lai tiek skaidrībā, kas un kā? :)
+2
Kamēr mātīti ēd, krankš pa muguru!
+1
Sveiceins "vilkacim" dzimenē!!!

ps - domāju ka gan jau kāds uzceps jaunu tēmu :):):)
+2
nu tad beidzot īstajā dienā, bučas jums abiem no manis:*
p.s patīk Fauna komentārs par to vienlīdzību, ka tad jau sievietēm arī pa muti vajag sadot situācijās, kur vecim par to pienāktos. ļoti precīzi, nez vai vienlīdzības piekritējas/i par to aizdomājas? jeb tad tomēr ieslēdzas dubultā morāle, ka mēs tomēr esam trauslas un saudzējamas?
0
Sveicieni dzimumdienās!!!

P.S. Daudz nedzeriet :))
+2
Once a year we celebrate
With stupid hats and plastic plates
The fact that you were able to make
An other trip around the sun
And the whole gang gathers round
With gifts and laughter to abound
And we let out a joyful sound
And sing that stupid song
Happy birthday!
Now you're one year older
Happy birthday!
Your life still isn't over
Happy birthday!
You did not accomplished much
But you didn't die this year
I guess that's good enough
So let's drink to your fading health
And hope you don't remind yourself
The chance of finding fame and wealth
Decrease with every year
Does it feel like you're doing laps
And eating food and taking naps
And hoping that someday perhaps
Your life will hold some cheer
Happy birthday!
What have you done that matters?
Happy birthday!
You're starting to get fatter
Happy birthday!
It's downhill from now on
Try not to remind yourself
Your best years are all gone
If cryogenics were all free
Then you could live like Walt Disney
And live for all eternity
Inside a block of ice
But instead your time is set
This is the only life you get
And though it hasn't ended yet
Sometimes you wish it might
Happy birthday!
You wish you had more money
Happy birthday!
Your life's so sad it's funny
Happy birthday!
How much more can you take?
But your friends are hungry
So just cut the stupid cake
Happy birthday!
Happy birthday!
Happy birthday!
/by The Arrogant Worms/ :)
+3
+2
Par Doktora Fauna postiem - skatījos pa Discovery raidījumu par alu cilvēkiem! un Tur stāstija, ka esot zinātniski pierādits, ka tajos laikos noteicēja bija sieviete, tā gāja medībās, nesa uz alu paiku un jutās baigi vajadzīga! Akmens laikmetā senie vīrieši saprata, ka vecenes ir verdzsenes un caurumi, kuros var iebāzt, pēc tam var nogulties un izlaisties uz akmens,kā runcim pēc garda desas lunča notiesāšanas centrāltirgū - gastranomijas nodaļā!
Secinājums - "vecie piderasi" bija tik gudri, ka uzbūra sievietei ilūzijas, ka lūk bez viņām nekur, bet cienītās dāmas neaizmirsīsim svarīgo vīrietī - ēst, gulēt un drāzties!
Vienlīdzība -? khmkhm
0
Ehhh, dzeru. :D
0
Scukoooooooo. Man protams tieši šodien visvairāk jāčakarējas. Par nav īsti laika Trūmetālā padisrsties. Turklāt liekot mašīnā krāsaino A3 printeri, iemanījos viņu nopist zemē ... labi ka tieši pirms tam tas tika atzīts par neremontējamu, jo 4-5 gadus vecam printerim barokli vairs nevar dabūt ...
+3
ja jau nermontējams, tad jau varēji ar baudu nomest zemē. :D Unleash the fuckin' fury!

Šitā vienreiz ar vienu neremontējamu portatīvo izdarījāmies, tip, nez kas būs, ja ar zābaku pa moni iepisīs? Ieskrējos un vilku - izgāja cauri kā sviestam, laptops uz kājas uzmaucās :D
+2
^
sadists :D
+1
reiz sīks būdams lietu izzināšanas ēras pilnbriedā sadomāju kasešu pleijera barotāja štekeri iebāzt austiņu ieejā... nākamais pleijeris jau bija no draudzenes aizņemtais.
0
"Starp citu, man ir teorija, kur radies tas joks, ka sieviete jāpalaiž pa priekšu. Pa durvīm, un tmldz... Kad ķipa esot cilvēki alās dzīvojuši (Nezinu, neesmu redzējis) tad zin kā, gāja iekšā pārbaudīt vai nav kāds lops priekšā. Pirmo kā redzams ir laiduši sievieti. Vēl ir asinīs šitā vecā labā tradīcija. Un galvenais, ka pašas vēl pieprasa. Otra teorija varētu būt, ka šamo stūma pa priekšu, lai neaizmūk, ha ha..."

es varbūt kļūdos, bet man šķiet, ka kaut kad sen kultūras vēsturē man par šito tieši stāstīja, ka tas ir pat bijis, cik nu var pierādīt, pierādīts, ka tā meiteņu pa priekšu laišana ir izcēlusies no tevis aprakstītā aizvēsturiskā scenārija.

ja tā padomā - blah, kāda atšķirība, kurš pirmais ieiet kaut kādā telpā
0
iespējams... kaut kur noglabāta informācija, kuras avots jau aizmirsies.
0
Pie šīs atziāns ir interesanta kolīzija:
kam ir priekšroka:
Tam, kurš iet ārā no telpas vai sievietei, kas iet iekšā. Cik redzēts, dzirdēts, sajusts, tad tam, kurš iet ārā, un šoajā gadījumā sievietes priekšroka ir otršķirīga. Redz, ja sajauc ar Fauna teroriju tas kas sanāk?
Vēsturiski, sievieti stumj pa pirmo, ja nu šo kāds plosa, tas kurš vēlas ieiet iekšā paskatās kas nāk ārā un ja gana labs, tad ņem ciet un nafig iet iekšā.
Kā arī, pipeli nevar ielikt attiecīgā ieejā, ja tajā jau kāds ir iekšā, pieklājīgi jāpalaiž ārā un jāapskata iznācējs, vai vispār ir vērts iet iekšā.
0
^
ir redzets porno - two dicks inside one cunt!
Tas atspēko visu!
0
Dzeršana darbā noslēgusies, jāiet uz Bombardētāju palitunāt sevi ar kādu garšīgu aliņu ...
+4
Nu tā - oficiāls apsvseikums oficiālajā dzimšanas dienā Dainim un Jurim no manis!!!!

Oficiālā saskandināšana, sadzeršana un saaurošanās būs piektdien :D
0
Bļa, a man tagad ir zajebišče cik labi ....
0
Priekā! :-)
0
Sveicieni. Lai veselība turās! Viss pārējais ir sīkums.
Servus!
+3
Saskaņā ar draugiem.lv sniegto informāciju

Suminu mūsu varoni Mincīiti dzimšanas dienā, standartizēti bet mīļi kasījieni aiz auss un mazliet virs astes. Bučas, čomiņ *mca
+2
Pievienojos sveicējiem!
+4
Lai peles iet labumā, skōl !
+1
Sveicu minku arī šajā portālā!
+1
D.L.Dz.D.
+3
es gan personīgi laikam to mincīti personīgi nepazīstu, bet tas jau man netraucē sveikt- tātad, lai pelītes labi ķeras un blusas kažokā neiemetas;)
+3
domāju, ka nebūs nevietā: parādi jubilāram un viņa draugiem cicīšus >:)
+2
:D nākiet visi uz sievasmātes metalurģiju, kas to zin varbūt kādam paradīšu :D :D /tikai neaizmirstiet, ka solīts ne vienmēr krīt makā/
+2
izklausās pēc lamatām... lētticīgo lamatām...
+2
vot centim ūbelem visi ticēja, ka salāti netiek mazgāti, bet man netic ;(
0
Sveicieni Lācim jubilācijā!
0
Audz liels un resns !
+3
es izlasīju- alus liels un resns... nu tad arī novēlu lielu alu:)
0
Lai labi smeķē!

paga, ta jau sievenē atkal būs gūzma pasākumu, ko atzīmēt.
+3
Danke schön! m/
0
Sveicieni Ivam jubilācijā! \\m/
+2
a kāpēc Ādiju neviens te neapsveica?
0
Apsveica gan!
+2
Es apsveicu! Un vispār - lee.org/blog/wp-content/upl...

0
^^^ Nedomāju, ka Ādijs šo forumu lasa.
+4
a tu pierādi!
+2
No Mēness tumšās puses, atbildīgie 4ā Reiha dienesti caur google.com meklē lojālus elementus uz Zemes, ar kuriem varēs sadarboties pēc atkalatgriešanās un žīdmasonu totalitārā rezīma iznīcināsanas.
Es vismaz tā ceru...

Gaidam mūsu abrīvotājus:

img411.imageshack.us/img411/2193/nazitro...
0
Ak, vecais sapnis - viena totalitāra režīma aizstāšana ar citu....
+4
Zini, es neticēšu standarta "pasakām", kuras tika sacerētas pēc 2ā Pasaules kara par Vāciju. Uzvarētāji raksta vēsturi, vai ne?

Vācijai tika pierakstītas tādas lietas, kādas parasti parādās pasaku grāmatās par kaut kādiem orkiem, kas ēd brokastīs bērnus un mīļākā nodarbošanās ir ciemu dedzināšana un cilvēku sadalīšana pirmreizinātājos.
0
Ne jau par to ir runa.
0
Ja jau Ādiju sveicām, tad jau Iļjičam ar šodien pienāks :)
0
*pienākas
+1
Nē, nepienākas.

Zu Hoelle mit Bolschesismus!!!!
0
Samērā vēli sveicieni Faunam dzimenē !
+1
Še vēl vēlāki!
0
Sveicieni Murgonim dzimenē!

www.youtube.com/watch?v=wM5Y5OnZdU4...
0
paldies. :))
0
Gratulācijas arī fatduude vārddienā \m/
0
No manis arī sveicieni! Daudz buč, buč! \m/
0
pievienojos \m/
0
Gratulieren! \m/
0
Sarkstu un tencinu!
0
O ja, gratulazion!!
+2
Šnicele raksta, ka guļot gultā un atzīmē dzimeni dzerot šampi - apsveicam!
0
woow, es, izrādās, te biju bagātīgi apsveikt dzimšanas dienā ziemā... nu ko - lielais paldies un bučas visiem :*
tad jau atliek tikai izvilkt līdz nākamajai dzimšanas dienai.
0
tb bagātīgi apsveikts
+2
Demonisks sveiciens Valdim dzimumdienā!
+2
pievienojos!!!!
+2
es arī pievienojos! :) (beer)
+2
Stay hard, man !
+1
Lieli suminājumi Intaram vārda dienā! Un sveicieni Valdim dzimšanas dienā!
+1
jū, arī pie intara sveicējiem biedrojos;)
+1
DLVD un DLDzD :)
0
Tā kā kalendārā reti ieskatos, būtu Intardienu palaidis garām ...
+1
Paldies mīlīši + sveiciens Intaram! :)

Šodien gan nekāda svinēšana nesanāks, taču nākamās 3 dienas - līdz riebumam! :D
0
Gratulācijas Intaram nickname dienā! :D
0
Paldies sveicējiem un sveiciens arī no manis Valdim!
0
Nu re kā , kauss tiks pacelts šovakar! Priekā ! :)
0
Uibļa. Man Intaram vēl kauss jāatdod. Godīgi nospertais.
+4
Daudz laimes Juodam dzimšanas dienā!!!
+1
Ōjā! Sieg Heil !
0
Suminājumi!
0
piebiedrojos!
+1
Brutalizācijas!!
0
dziękuję bardzo :)
+1
Sveicieni Bokam dzimenē!
-2
haha, bomana iespaida sakuma izlasiju ka bobikam :D:D:D
+1
bet, nu ja, sveicieni no Murgona ar! :)
0
Danke schön
...pagaidām 30gadnieka krīzi neesmu izjutis. Varbūt vnk neesmu par to domājis/pievērsis uzmanību...:)
+3
Lieli sveicieni Deathperado dzimšanas dienā !
0
Yo,yo!
0
Pievienojos! \\m/\\m/
0
Apsveicu!
0
Hip Hip, Hooray...
Hip Hip, Hooray...
0
Sumināts svētkos!
0
Bučas Deathperam!
0
Sumināts!
+1
Daudz baltu dieniņu! XD
0
Topi sumināts!
+1
Zems paklaniens sveicējiem un liels paldies!!!!
+2
tūlīt kā sabučošu, kā pupus parādīšu, kā sveikšu!!!!
laimes:*
0
Pupus mierīgi pa Skaipu varēsi rādīt ...
+2
man nav kameras :D es varu kā ģošais variants ar mobilu nokniebt pati sevi pret spoguli un tādu aizsūtīt:D
0
Es Tevi varu uzbildēt - gan pupus, gan dibenu, gan visu pārējo. :D Pēcāk Desperam pa Skype aizsūti, a kopijas mums ar Daini, mums tak arī dzimšanas dienas būs, par apsveicieniem jārūpējās. :D
0
Visģošākais variants būs, kad mēs tevi nokniebsim ....
0
hmmmm, kautkā divdomīgi izklausās:)
+1
Gangbang in da gangbus :D
0
Gangbang in da Black Friday. :D
0
Daudz laimes dzimenē, u jaunkundzei ! Prieks, ka esi pievienojusies smilšu birdinātājiem :D
0
Jā, vēlreiz bučas no manis arī! \\m/
0
No manis ar` apsveiciens ! (beer)
0
Daudz laimes!
0
Ačiū, mīļie :*
0
Laiks arī Intaru apsveikt ar pievienošanos smilšu birdinātājiem :D
0
Pievienojos sveicējiem! \\m/
0
Sumināts ! :D
0
Sveiciens!
0
hip hip urrrā Intaram!
0
No manis arī daudz, daudz buču!
0
Priekā!
0
Tiec gratulēts, Intar!
0
Infernāls apsveiciens Intaram arī no manis!
0
Pazemīgi pasakos sveicējiem :)
0
Darbā dzeramdienu iedeva ?
0
Ne gluži dzeramo, vienkārši vajadzēja šo to Rīgā apdarīt.
0
AAApveicieeeeens no manis ar! :)
0
Sumināts mūsu lielais trūmetālists, Bigijs! Priekā!
0
Sveicini mūsu tētim Bigijam! \\m/ ;)
0
Sumināts!
0
Suminācijas un gratulācijas!
0
pievienojos gaisā sviedēju un apkampēju pulkam!
+1
Big Hail !
+1
Brutaltencinu! :))
0
BladeOfDarkness, suminājumi vārda dienā! \\m/
0
yeey, sveicieni Dainiisham!:* :D
0
Sumināts ! :)
0
o yē, apsveicu art tortes dienu! :-)
0
Gratulācijas vārda dienā Dainim!
0
Sveiciens Bleidam un Black Data! :)
0
Tencinu, bla. Sūdīgi ka šodien piedzerties nevar. A tā gribās vakardienas (šīrīta) reliktus pakultivēt ....

P.S. Čau pornogrāfam Dainim :)
0
A kamdēļ dzert nevari?
0
Annihilator tak jāredz.
0
Tak ļekarē pamazām, nepārforsē. :)
0
Nu es jau pamazām uzturu reliktus :)
0
priekā!
0
Sveiciens daiņotājiem no manis ar! :)

P.S. Bušs baigais gudrinieks palicis, skatos :D
0
Hehe - nu citus pamācīt jau vienmēr vieglāk. :D
0
labāk vēlu nekā nemaz, bučas aŗi no manis /vakar biju leišos, bez pieejas tīmeklim/
0
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... !!!

Lai tev šampis labi garšo !
0
Sveicu vēlreiz arī šeit! \\m/
+2
man garšo gan :) nesprūst :D paldies:*
0
Sveiciens!
0
Suminam (es un Lāčuks)!
+1
Death Angel, sveicieni vārda dienā!
0
Novēloti sveicieni u j-kdzei, kā arī daudzmaz laicīgi suminājumi Death Angel un thetrve :)
0
Sveicu ar ! Liekas, ka tik vakar kopā dzērām ... Kā tas laiks skrien ... :)
0
mSPW sveiciens vārda dienā!
-1
u, aizej stūrītī nokaunēties ...
0
P.S. Es vēl saprastu, ja mSPW vārds būtu Tālivaldis, tad 3x gadā varētu vārdeni kost, bet di Kaprio vārdabrālis viņš tomēr nav ;)
0
Paldies u ! :)
0
DLVD @ mSPW
0
Pievienojos! \\m/
0
Gratulācijas Viesturam jubilācijā!
0
Vakar jau nosumināja, bet dubults neplīst: vieglas pohas Viesturam !
+1
...un ātru bārdas ataugšanu!
0
Nodzērāt Viestura bārdu? :D
0
Sveicieni Bigijam vārda dienā! \\m/
0
Ōjā! Jākauj zoss, ja ?
0
Tip jā.
0
kwīkwī!
0
Sveiciens Bigijam un visiem Mārtiņiem!
0
Gailis jākauj:) Un pievienojos!!!
0
jākauj zosēns! gratulācijas Uggam!
0
Sveiciens Māriņam un visiem pārējiem Mārtiņiem! :)
0
Apsveicu svētkos! :)

p.s. hehe, man vecajā skolā'Mārtinš Gailis mācījās. ;D
0
Māris Gailēns? >:P
0
Paaaavisam vēlīns apsveiciens Bigijam un citiem Mārtiņiem iekš to vārda dien!
0
Sveiciens Bibo vārda dienā !
0
pievienojos!!!!
0
Mazliet aizkavējušies sveicieni Anžuiskim!
0
Un protams pievienojos Bibo sveicējiem!
0
Ja jau visi,tad es ar.
0
Danke! :)
+2
Sveiciens Laurim Reinikam vārda dienā! Lai balstiņa tālu skan!
+2
Urk! Kwī!
+1
\\m/\\m/
+3
Ta jau labāk apsveit to Lauri, kurš ir mūsu vietējais Gene Hoglan :)
0
Nū, nav jau ne tuvu tik resns :D
0
Moš pēc gadiem 10 būs. Un tikpat daudzās bandās būs paspējis norukāt :D
+1
Sveicieni Estragonam jubilācijā!
0
Milzīgi sveicieni!
+1
Alkogōļik i pridūrak, jōbanij pridūrak ... :D
0
Sveicieni !
0
pievienojos vovaņīša sveikšanai:)
0
Priekā!
0
Sveicieni Faunam!
0
pievienojos. servus!
0
paceļu kafijas krūzi uz Fauna veselību!
0
arī, tikai kumelīšu tēju:))
+2
daudz anālo prieku vēlu es Faunam. ar jubilejas tortes svecītēm arī var.
0
(jubilejas torte var būt arī vārda dienā)
+1
Nu, tad es Faunam novēlu daudz vaginālu prieku ;)
+1
Integrējos sveicēju bariņā - vaginācijas un anālizācijas!
0
Juodam gratulācijas vārda dienā!!! \\m/
+1
Ā, nuja ... ar priecīgu vagināciju :D
+2
Un es jau gandrīz apraudājos, ka būšu aizmirsts. Paldēs, dagagie dgauge, paldēs.
0
Pievienojos sveicieniem! :)
0
es ar, es ar
+1
Lieli suminājumi Estrikam un Lācim vārda dienā!
+1
Lai alkobusi rullējas & salds ziemas miegs!!! :)
+1
Katram pa suminājumam!
+1
no manis ar, no manis ar!
0
Mēs dzersim ar domām par jums !
0
Valdim \\m/ vārda dienā!
0
Valdis.... tas ir tas vārds, kas stāv augstāk par citiem! valdis... tas ir tas civleks, kurš dzīvo mūsos! valdis,... viņš ir tas, kurs atvedīs DEICIDE uz Latviju! LAI DZĪVO VALDIS!!!!!!!!!!!!!!!!
0
Dzer?
+3
Kas ir Deicide ?
0
Sveiciens Lūsim dzimmenē! :*
0
(hug) (lusis)
0
Pievienojos! \\m/
0
Maz jau mums to zvēriņu. Jāsamīļo :)
0
Ak, nu paldies, paldies, kungi! :)
+1
labvakar, sveicieni murgonim vārda dienā.
p.s. nepiedzeries:D
+1
Labs novēlējums. Sumināts !
+1
Sveiks, Murgoni! \\m/
+1
Lai rīt ķipis nesāp !
+2
P.S. Eu, a ko man kalendārā nav ierakstīts ... jāizlabo bla. Kratgalvertu nax.

14.janvārī šī te foruma dzimene, starp citu ...
-1
paldies. :)
0
"werwolf
, 2010. gada 23. janvārī, plkst. 13:28

Henesy, daudz laimes dzimenē!\m/"

<3
0
Sveicieni Henčai!
0
sveicieni no manis arī. prieku, laimi, veselību!
0
I no manis arī tas pats.
0
kā arī mīlestību, naudu, izturību
0
Hip, hip, urā !
0
Sveicieni!
0
Paldies, paldies!
Dainīti, Tavs dāvinātais alus bija dikti gards.
0
Galvā iedeva ?
0
Nē, bet bija gards. Garšoja tā kā pēc plūmju vīna.
0
Pēdējā brīža apsveiciens arī no manis! :D
0
Mazliet nokavēti arī no manis! \\m/
+3
Sveicieni dzimenē Bleidam! \\m/\\m/
+3
Sveicieni dzimenē werwolfam ! Ceru, ka kalendārs priecē aci :D
+1
Par kalendāru esmu bezgala pateicīgs! Saskriesimies - centīšos atdarīt! :)
0
Ā - sveiciens arī visām Ilzēm, kas te mēdz ielūkoties! :)
+2
Kwī!
+2
Gratulēju abus trūmetāliskos jubilārus! \m/
0
A man šancē divas Ilzes ...
+4
Sveiciens krutajiem asmeņiem un nežēligajiem vilkačiem dzimenē! :)) (es vakar par jums iedzēru 23 alus)
+1
No manis arī suminājumi abiem šīsdienas jubilāriem!
+1
^^ Sveiciens abiem, & Ilzēm ar! :)
+2
jū, vēlu pupus bušam ar dainīti un ilzēm alu:)
0
Suminācijas Jubilāriem! \m/
+1
Apsveicu Jubilārus!
Ne katrs savā dzimenē dabū mirušu Freimani ;)
0
Infernāli apsveicieni abiem jubilāriem dzimšanas dienā un visām Ilzēm vārda dienā :D
+7
Topat sveikti! Un katram jubilāram pa Ilzītei!
0
Vispirms Ilzes sveica mani, pēctam es sveicu Ilzes ... :p
0
Varējāt jau uzreiz 69 sveicienu. :)
+1
katrai ilzītei pa dainītim :D
+1
es negribu savas ilzītes ar vēlvienu pervertuli dalīt
+1
Paldies! Dainīt, tu nāksi pie manis vai man jāiet pie tevis?
+2
Tu esi tas otrs pervertulis ?
+1
ko??? es esmu tava Ilzīte :( Paldies, rupuci!
+1
Ak jā, sveicieni arī zizii un citām Ilzēm, ja te vēl kāda ir :)
0
^^ Plet. Šitik smagi aplauzties ... situ galvu pret stenderi un iedzeru Abote Reserve ....
+1
Lašara! :D
+1
Pamatīgi apsveikumi Bleidam,W-wolfam un Ilzēm arīdzan!
0
Paldies!
Man liekas ka es te vienīgā tāda :D
+1
Opā,kalendārs saka ka šodien Desperi.
Deathperado-apsveicu.
0
Paldiessss :)))
0
Hip hip urrā ! (beer)
0
Bučas Desperam!
0
Pievienojos sveicējiem! \\m/
0
pievienojos bučotājiem :)
0
sveicu! :)
0
Sumināts, Desper!
0
Sumināts!
0
Sveicieni un bučas Desperam ;)
0
Šovakar jāsagāž pa bundžām !
+1
Paldies visiem apsveicējiem.

Ja kāds iet uz Mortiis, tad varēsim arī klātienē saskandināt :D
0
Pēc šances vēl jāiet kautkur dzert līdz 20. Uz pāris stundām mājās kratīties nav jēgas.
+1
Īstenie fani arī tumsā un salā savu euro 2-litreni tukšo pie MP!
0
Un protams sveicieni Desperam un Maero jubilācijās! :)
0
Nu tā, tie, kas nezin vai aizmirsa, tad šodien Fatduude ir jubilārs, paliek par vienu gadu vecāks!
+2
Nu tai lai smeķē un bārda aug griezdamies! :beer:
0
servus!
0
Priekā!
+1
Pievienojos sveicējiem!

Ierosinājums - turpmāk tauta varētu vismaz jubilejās profilā ielikt savu īsto bildi. Savādāk (nepārzinot visus nikus), dēļ seitana vai āža bildes profilā nav īsti skaidrs, kurš tad šoreiz īsti būtu sveicams. :D
0
Sveicu! \\m/
0
Tos, kas nav draugos, neapsveicam ;)

Nu bet labi. Resnajam SUUUUUUUUUUUUDS !
0
oi, es ar nezināju:( novēloti sveicieni lāčukam :D
0
Sveicieni Nāvespūtienam dzimenē!
0
bučas un šņampis helvijam:)
0
Oi,jā.
Apsveicu,nelieti Deathblow!
No manis aļāks.
0
Ja kas - šodien dzimene arī Čakam Norisam. Sveicu! :)
+2
Eu,bet tas šo to izskaidro.
+4
Nu ko lai Deathblow novēl ? Laikam viņa paša mīļākais izteiciens - sūkā pimpi, kuce !!! :D
0
^Dulls, vai?

Glaudi olas, šūler!
0
Apsveiciens Helvijam iekš to dzimšandien arī no manis.
-4
nu paldies nmazaaas :D
-5
Tb Helvijs no mana profila pasakās. :D
+11
Būtu tad labāk tavus pupus caur tavu profilu parādījis
+2
Sveicieni un suminājumi Lācim dzimenē! \\m/\\m/
0
Pievienojos Lāčonkuļa sveikšanai!
0
Sveiciens! :)
0
Hip, hip urā Lācim ! Uz gaisā metējiem gan labāk nepieteikšos ;)
+4
^ tad Tu vari pieteikties vienkārši uz metējiem.
0
Daudz medusšņabja :)
0
Suminājumi Bibo! \\m/
0
Un Kirkei :)
0
Suminājumi visiem, kam šodien svētki!
0
Un mSPW arīdzen! \\m/
0
^Paldies.
0
Pievienojos kolektīvo jubilāru kolektīvajai sveikšanai:* prīkā!!!
0
Masveida apsveikums visiem gaviļniekiem! \m/
0
Sveicieni ! Gaidāms grupveida kodiens ? ;)
0
Paldies.
0
Paldies un sveiciens pārējiem jubilāriem. :)
0
Gaidām spēcīgs pohu sūds! Sveicam!
0
*Gaidāms
0
Ka visi ta es ar. Priecīgu rītdienas pohu sūda atnākšanu šodienas jubilāriem.I bučas i laksti.
0
Rādās, ka šodien E. Vizla kungam dzimumdiena. Apsveicu!
0
Pievienojos !
0
Purna grāmata rāda, ka Alt šodien jubilācija. Sveicu! \\m/
+1
Sveicieni Ivam dzimšanas dienā! \\m/

P.S.
Sveicu arī tēvoci Ādiju 122. šūpuļsvētkos! :)
0
Pievienojos ! \m/
0
sveicieni Ādolfiņam, lai kas viņš arī būtu tagad (daži jau saka, ka Putins, un viss vēl tikai sākas)
0
Liega - topi sumināta! :)
0
Liegai sveiciens no ''u'' un ''Deathblow'' :)
0
bučazz Liegai ^________^
0
Daudz laimes! \\m/
+4
Mēs šodien tavā vietā iepļausim !
+1
Paldiesas, zaķīši! ;)
0
Tas gan i ļauni... :D
0
Kongratulācijas no šis puses ar :)
0
Gratulēju Murgoni! \\m/
+3
Visai apaļš cipars .... tad lai šņabis iet labumā :D
0
paldies! :)
0
...no manis ar...dzer,dzer,dzer :D
0
un vairāk nekrīti :D
+3
nē, krīti - gultā ar dūdiņām ;)
0
Sumināts ! :)
0
Lai iet labumā!
0
Mēs ar iedzeram plūškoku sulu uz Murgoņa veselību!
0
paldies paldies vēlreiz! :))
0
Sveiciens Decapitated vārdenē , kā reizi piektdiena.. :)
0
Kvass, kvass, kvass!
0
Ā, pareizi, tad jau fatduude un creative_77 ar var apsveikt ! Lai labi kožas !
0
Fatduude šodien savus svētkus svin ar tēju, kūkām un zemenēm putukrējumā un sūta Paldies visiem sveicējiem!
+1
tēja, kūkas, putukrējums - par ko šim tāds sods?
+1
Tādos apstākļos sveiciena vietā labāk alu novēlēšu.
0
Un es domāju, ka jau Berga Bazārā lej alēnus iekšā ...
+3
D.L.V.D.:

fatduude
decapitated
Petanju Maleejs
creative_77

un citiem, ko esmu aizmirsis vai nepazīstu :)
0
Pievienojos!
0
arī apsveicu decapitated vakardienas jubilejā! :)) (d)
0
Sveiciens varenajam Viesturam vārdadienā !
0
Pievienojos sveicējiem!
+1
Sveicieni lielajam Viesturam, tad vēl Sanctiflaying Viesturam, un principā jau tepat vietējam Viestardam ar pienākas :)
0
No mana galdiņa arī tiek uzsaukts priekā Viesturiem :)
0
Sveicieni Viesturiem! :) \m/
+2
Sveicieni Pēteriem un Peķkam !!!
+1
Apsveicu Intaru ar ikgadējo vārdadienu !!
0
Sveicu Intaru vārda dienā un Valdi dzimenē!
0
DLVD!
0
Hē, izrādās, ka ne tikai Imantiem šodien VD!

Brutalizācijas!
0
Pievienojos Intara un Valda apsveikumiem. PILLUM!
0
vainamoinen, Tev arī kāds jubilējs? :D Vai Tu tomēr vēlējies pievienoties sveicējiem?

Valdim - arī brutalizācjas! \m/
0
Es pievienojos sveicējiem! Bišku neprecīzi uzrakstīt sanāca.
0
obla, būtu palaidis garām Intariona apsveikšanu ! Lai šmiga iet labumā !
+1
Suminājumi abiem arī no manis un Fatduude! Lai alus šodien gardi garšo!
+1
Tencinu, tencinu, un sveicu arī Valdi svētkos!
0
Novēlots bet LIELUM LIELS paldies par apsveikumiem!
+
1.Suminājumi Intaram v.d.
2.Godinajumi Pēteram v.d.
3.Cildinājumi Valdim dzimšansdienā!
0
Sveiciens Decapitated dzimenē! :) (d)
0
Sveiciens no manis arī!
+1
Sveicieni Zonnenmenšam dzimšanas dienā!
+2
Apsveikumi Munky šūpļa svētkos! (var arī žūpļa svētkos, kā pašam labāk tīk)
0
Kategoriski pievienojos !!!
0
Pievienojos tikpat kategoriski!
+4
Sveicieni Liegai vārda dienā!
0
No manis ar' sveicieni!
+3
Gratulācijas un gļukvunši Juodam jubīlī!
+1
Ak, paldies :)
+1
Kategoriski pievienojos !
+1
Pievienojos Juoda sveicējiem no visas sirds, cik nu viņas man ir.
0
Ak, arī pievienojos sveicējiem!
+1
Pievienojos ar!
+1
Nu tad sveicu Juodu arī šeit!
+2
Brutalkwuī >:)
0
Daudz laimes Bokam jubilācijā!
0
Pievienojos!!! Prīkā:)
+17
Publiski apsveikumi Liegai un Deathperado!
+2
jā, no karstajiem punktiem pienāk sms par abu šo jauko truemetālistu pēcnācēja nākšanu pasaulē:)
+2
Jo ho hooo, & pudele ruma! Apsveicu ar mantinieku! :)
+3
ooooo, Apsveicu!!! Vairs nebūs mūsu koncertos jāklausās - pašiem savs solists klāt.:)
+3
Laipni lūgti klubiņā >:)
+1
Sveicieni arī šeit. Bļe, dažas stundas sanāca būt prom no datora, es jau cerēju, ka varēšu pirmais šeit šo prieka vēsti pavēstīt. :)
+1
Tulīt pacelšu glāzi uz visu trīs veselību! \\m/ :)
+2
Apsveicu!!! Malači, prieks par jums :)
0
Oibannā,gratulācija,grat...
0
Sveicieni Deathperam, Liegai un bebītim! Lai visien 3 laba veselība :)
0
Turklāt nesanāca Deathperam vis-tas-labākais-pasaulē dzimšanas dienas pārsteigums? :)
0
Draugiemelvē saka ka Despers šodn arī jāapsveic.

Vēl1a gratulācija.
+4
Liegai gandrīz sanāca Desperam dzimenē Māri uzdāvināt. Tik padsmit stundas nokavēja :)

Un sveicieni Deathperado dzimenē !!!
0
Hail to the Deathperado!!!
0
Apsveicieni Desperam vēlreiz - šoreiz dzimšanas dienā!
0
Pievienojos atkārtotajiem sveicieniem!
+2
Lieli suminājumi Despera ģimenei — Adriānam, Liegai un mazajam trūmetālistam!
0
Buča Deathperam dzimšanas dienā!
+5
Jā, nākotnē būs labs labs trīsdiennieks- dēlam dzimšanas diena, pašam dzimšanas diena un dēla vārda diena :)
+5
Tad jau Adriānam tupmākajos gados vajadzēs septembra beigās ņemt nedēļu garu atvaļinājumu (kad tas trīsdiennieks neiekrīt brīvdienās)...
0
^ Turklāt atceries, ka vajag vismaz tikpat dienas, cik kosts, athodņakam, tā kā bez brīvas nedēļas nu nekādi. :)
0
un noch einmal gratulācijas Desperam! :)
0
Desperam dubultsuminājums!!!
+6
Pavisam oficiāls un sirsnīgs PALDIES visiem sveicējiem, gan savā, gan Liegas, gan jaunizceptā matainīša vārdā.

Saskandināšanu gan jau kaut kā noorganizēsim.... vienīgi vēlāk :D
+1
^ Kad sasniegs pilngadību? :D
+3
Tā kā vecāki oficiāli pārstāv savus pēcnācējus līdz pilngadībai, tad es uzņemšos saskandināt Māra vārdā pie tuvākās izdevības.
0
nu tad gaidīsim :)
0
^^ vecākiem jārūpējas par bērniem līdz pensijai (bērnu) :D Apsvekumi kārtējos svētkos \m/
+1
Pēc 18 viņš varēs legāli un oficiāli saskandināt pats un noņemt šo papildus slogu no manas aknas.
+3
Nu zini, 18 gadus kost par diviem var ievērojami mazināt izredzes to dienu sagadīt.
+7
Apsveicieni Juodam sakarā ar iestūrēšanu laulības ostā! \\m/
+1
Man ir ideja - es pats atmetīšu dzeršanu un kodīšu tikai par savu aizbilstamo :D
+2
1. Paldies milzīgajam sveicēju pulkam! :))

2. Sveicieni Juodam ar apsievošanos!
0
Mr.Osham apseicieni dzimenē !

Sveicieni arī Juodam!
+3
Raženi tie rudeņi, blle! :)
+1
Pievienojos Juoda sveicējiem :)
+1
Juods, gratulācijas! :)
+3
^^^ tas tiesa. Un paldies visiem. Jums ar to pašu.
+1
Te jau knapi var spēt visiem pievienoties !!! hip hip urra!
+2
^Tieši tā.

Lielu daļu es nemaz nepazīstu , bet tāpat pozitīvas ziņas un visu to labāko ! :)
0
^^^ mums ar jāprecas ? :D
+3
Kad tāda note, tad precies. Man nav žēl ne brīdi.
+3
ko dainīt, jods tā pateica, ka bez maz jāklausa uz vārda!! :D
+3
ko Ullīt: pērc šmigu, griez rasolu - mēs ejam ciemos ! Daudz laimes dzimšanas dienā !!!
+1
Stiprinoši suminājumi Ullllllaaaaaiiiii dz.d.!!!!!
+1
Sveicu arī šeit!
P.S. Jā, es arī varu piebiedroties pie rasola un alkohola iznīcināšanas. :)
+1
Sveicieni arī no mums!
0
Īuuuuuuuuuu, paldies :)
+1
O, jāapsveic man arī šeit - rosols man dikti garšo :)
+1
^ Alko vai tad ne? :D
+1
alko nevajag stundu griezt :D
+1
^^Rasols vairāk :)
+1
Ullīt, nemani mājienus ar sētas mietu? :D
0
izliekos par mazu pelēku zirdziņu :D
+1
Kāds vēl zirdziņš?! Kur šņabis un rasols!? :D
+1
Daudz laimes!
0
uz negura bunget saskandināsim, tā nu man šoreiz sanāk, ka dzimene darba dienā:(
+1
Daudz baltu dieniņu... :) (beer)
+6
Ellišķīgs apsveikums U kārtējā 18 gadu dzimšanas dienas atceres dienā :)
+1
He he , vecajam Ādijam šodien v/d .
0
Sveicieni Kudaram vārda dienā!
0
Paldies! :)
0
pievienojos ! lai dziras labi garšo !
0
Paldies! Par to nekad neesmu sūdzējies. :)
0
Gļukvunši no manis ar :)
0
Paldies!
0
Ak jā, un sveicieni visiem ar jaunā, 5772. gada iestāšanos!
0
Pēc žīdu kalendāra, vai?
+1
Nu tak jau.
0
sumināts :)
+2
Nu, tad jau jāsvin....

www.youtube.com/watch?v=BFtv5qe5o3c...

+1
Kā ta - laimīgu jauno gadu! :D

www.youtube.com/watch?v=yUyt3oTNI90...
0
Jalla Allah!
+1
Kudaram vareni apsveicieni!
0
Un vēlreiz paldies, cienījamie kolēģi!
0
Vai tik mSPW nav šodienas jubilārs? :)
0
Pag, pag , mani vēl Amēlija nesauc , vecāks arī nejūtos ! :D
0
Tad laikam esmu nokļūdījies. :) Shit happens. :)
0
Kāda Amēlija? tu ko trešdienā esi pamodies??? Šodien ir Francis!
0
Tā izskatās ! :D Paldies, par labojumu , būtu skrējis uz nenotikušām lekcijām. :D
0
bļ :D es tikkai tagad uzzinu, ka ir otradiena :D man arī šodien trešdiena :D es pat bērnu no rīta uz pulciņu dejošanu saģērbu :D sīkai noteikti bišķi bija aplauziens :D
+4
kvēli sveicieni Trūmetāla ciltstēvam Intarionam sūrajā jubilācijā !!!

www.youtube.com/watch?v=qaaTC8XW4qs...
0
Paldies, bet Bigijs jau tas īstenais ciltstēvs.

P.S. Paldies arī par muzona izvēli ;)
0
nu, vienam no ciltstēviem (aizmirsu jau, tieši kuri metās serverim vai domēnam)
- gan jau labi piemetās

Bla, tak vakar bija Trūmetāla vārdadiena ...
0
Kwī kwī! Rukk rukk! Oktoberfest atklāts! Brutalizācijas!
0
visu mēnesi vienā dzeršanā ....
0
Apsveiciens arī no manis ! :)
0
pacelšu vakara kausiņu uz tavu veselību :)
0
Tev jau vakars ? :D
0
Pievienojos sveicējiem! Diemžēl kausu pacelt nav iespēju.
0
nu dzer no pudelis, neesi jau restorānā
0
Nav arī pudelis. :)
+1
vecis bez pudelis ir gatavais pūdelis :D
-1
Nepīzdē! :D
+1
Bārdutēvam dzimenē suminājumi!(Intars domāts)
+1
suminu jau no vakardienas :)
+1
Pievienojos Intara sveicējiem! :)
0
sveicu Intaru! ^&^
+1
Paldies visiem sveicējiem! :)
0
Sveiciens arī no manis! Alus kausa vietā paceļu vīnogu sulas glāzi - alus vienkārši nav :)
+3
Varbūt Intaram par godu pa LMK Reigani "Es eju kost" nodziedāja.......Intars bez bardas bet ar SF maiku:)
0
Oficiāls apsveiciens Intaram šajā saitā arī no manim.
+1
Oktoberfesta turpinājumā sveicieni Bigijam dzimenē ! Brutāls RUK-RUK !!!
0
Sveiks lai dzīvo! \\m/
0
Tencināt brutalizēju >:)
0
Nu tad lai iet apsveicieni arī trūmetāla ķēniņam! :)
+2
Sveicieni Bigijam!

Man tā liekas, ka šodien arī Bušu ģimenei jubileja. Jurčik, tā ir vai nav?
0
Pievienojos Bigija sveicēju pulkam! Diženi / raženi!!! :)
0
^^ Ir, ir. 8 gadi jau. :)
0
`O, sveiciens werwolf'a jaunajai paaudzei ar! :)
0
Hoho, southpark vecums - apsveicam :D
0
^^ Neliela kļūda - man šodien kāzu jubilācijs, jaunajai paaudzei 8. dzimšanas diena ir februāri. :) Bet nu enīvei - paldies!
0
Bigijam bigiji apsveikumi!
0
Suminācijas! :)
0
Sveiks , lai dzīvo ! :)
+1
Sumināts Bigij \m/
Un sveicieni Bušiem kāzu jubilejā.
+1
BigUggam - Big gratulācijas \m/
Bušu ģimenei - apsveikumi un laba vēlējumi! :)
0
Pasakos!
0
Es arī sveicu! :)
0
Pēdējā brīža apsveiciens Bigijam!!!!
0
Brutalizēt tencinu! :)
+2
Apsveikumu maratona turpinājumā - sveicieni Death Angel jubilācijā!
0
Kategoriski pievienojos!
0
Pievienojos! Tiešām Októberfests :)
0
Sveicieni!
+1
Sveiciens roof !!!
0
Uhh, te arī iesveikuši, Tanks !
0
Uibla, piemirsu Death Angel sumināt ! Labāk vēlu, kā nekad.

Suminācijas arī roof - būs kāds Mago de Oz ripulis tev jāuzdāvina (giggle)
0
Paldiesieniņš :D
+2
Sveicieni Dzelzim dzimenē un Deathblowam vārdenē \m/

P.S. Dzelzi, beidz ar to sūda straight edge Jēzu pist - nu nav tas priekš tevis - pielej mūli kā kārtīgs cūķis labāk :)
+1
Pievienojos sveicējiem ! \m/
+5
Sveicieni Bleidam vārda dienā!
0
Sveiciens!
0
Cheers, BoD!
0
no manis ar, no manis ar ;)
0
Skaal ! :)
+5
dzert alu vai dzert alu - tāds ir jautājums ...
0
Atbilde ir - dzert! :)
0
Priekā!
0
Kwīkwī!
+1
Sveikumi
0
Arī sveicieni!
0
Sūds!
+1
Suuuuuuuuuds arī black_data !
+2
Sveicieni Ullai vārdadienā! :) \m/
0
paldies :)
+1
iedzeru karstu buljoniņu uz tavu v/d ! :D
0
es gan aukstu aliņu uz Uliņām :)
0
Ullllllllai kavējušies apsveikumi & suminājumi v.d.!!!!!
+1
Paļdis, paļdis :)
+1
Grandiozs sveiciens Gizim dzimenē !
0
Pievienojos!
0
Milzonīgi paldiesi sveicējiem!!!!!
0
Daudz laimes lielajam cilvēkam!
0
Jā, jāsveic arī šeitan- priekā!!!!
0
Brūtal!
0
Daudz laimes!
+3
Ir nokosts trīsdiennieks un nav labi:(
+1
Sveiciens Bigijam vārda dienā!
0
Sveiciens brangā vārda īpašniekiem!
0
Bigijdienas sākušās !!!
0
Suminājumi Bigijam!
+1
Lai sunināts Bigijs un pārējie vārda dienas gaviļnieki!
+3
Sveiciens Bigijam un pārējiem visiem citiem Mārtiņiem, kas lasa so forumu.

Man tagad kārojas ceptu zosi ar štovētiem kāpostiem un lielu kausu alus.
+3
Bigijam,Strāderam un citiem Mārtiņiem-treknu gaili un varenu suminājumu!
+1
Suminācijas, Bigij!
+4
laizu
+1
priekā un zosi Bigijam :)
+2
Arvienvārdsakot - lai visiem Mārtiņiem šodien labi garšo un Bigijam īpaši! \\m/
0
Augstu celti kausi par Mārtiņiem un īpaši sveicieni vietējam Koda Guru!
0
10x kwī!

Hehē - 3dienu? >:)
0
Alus, alus , alus !
0
Pievienojos suminātājiem, lai štengra tev tā svinēšana Bigij. Kā arī, lai top sumināti visi citi Mārtiņdienas gaviļnieki un galdā celta, ja ne zoss, tad vismaz Rīgas Miesnieka garšīgie pelmeņi jau nu noteikti :D
+3
Sveiciens dzimenē Dethecrator !!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
Paldies!!! kā nekā 30 paliek!
+1
Brutalizācijas!

Vecums paliek! :D
0
Sveiciens Bibo vārda dienā!!!
0
Pievienojos !
0
Gratulierungs!
0
Apsasveicu!
0
Daudz laimes Estragonam jubilācijā!
0
Suminācijas Estragonam!

P.S. o joske! Palaidu garām pats savu sumināšanu. Paldies! :)
+2
Estrikam liels un trekns SUUUUUUDS !!!
0
^ liels var būt... bet nav jau tik trekns :red:
Padies!
+2
Daudz laimes, alkogoļik i pridurak :D
+1
O jā, ellišķīgs apsveiciens Estragonam!
+4
+2
Daudzas baltas dienas Estrikam — un daudzas tumšas, negulētas naktis! :)))
+1
Sveiks , lai dzīvo ! :)
+1
sveiciens! :)
0
Sveiciens Juodam un citiem vārda dienas gaviļniekiem!
0
Sveiciens Juodam un Faunam!
0
+1
Tu atkal paud savu attieksmi pret jubilāriem ? :D

Apsveicu !
0
Sveiciens Estragonam vārda dienā !
+3
^ Šodien kalendārā Estragoni? Tad noteikti pievienojos!!! :)
0
Sveicieni Estrikam vārda svētkos! :)
+2
šodien kalendārā Vovani. sveicieni no mums ar
0
Sveiciens ! :)
0
Apsveikalojums no manis ar Vovam :)
0
Vovan, DLVD!
0
Kwī!
+5
Sveicieni Valdim vārda svētkos! \\m/
+1
Daudz laimes vārda dienas sakarā!
+2
Hail the mighty Striža !
+1
Sunināts!
+1
Priekā!
+3
Paldies, mīlīši, paldies! :)
+1
Pievienojos sveicējiem , Hoi ! :)
+1
Brūtal!
+1
Sveicieni arī no manis!
+1
Vēlīns apsveiciens Valdim vārda dienā ari no manis!
+2
Valdonīgi suminājumi Bērzvadu Valdim vārda svētkos!
0
Tencinu! :)
+3
Sveiciens Spiegam dzimenē!

Neonam un Munky (un citiem Kristapiem) vārdenē!
+3
Kategoriski apsveikumi Kraukļu Jānim Konišos!!!!!
+2
666 sveicieni Konišam! \\m/
+1
^Jurčikam 666!!!!!!!!!!!Principā tagad jāliek....
+1
Sveiks, lai dzīvo !
+1
Pievienojos!
+1
Sveicieni Kudaram dzimšanas dienā!
+1
Sveiks lai dzīvo Kudars!!!!
+2
Lai dzīvo! (saslims - nožmiegsim)
+1
Paldies sveicējiem!
0
Sveiciens ! :)
0
Brutalizācijas! \m/
0
Paldies!
0
Strāderam apsveikumi un lai labi strādājas alus kausus cilājot!
0
Sveicieni arī no manis !
+3
murgonis667 - zumināts vārdasvētkos!
+1
Sveicu!
0
paldies! :)
0
Lai smeķē!
0
Sveiciens ! :)
0
Reini, iedzer piebalgas alutiņu. Beidz strebt Apinīti :)
0
paldies, Māri!
0
Vnk padzirdēju, ka tev ebreju brūvējums Piebalga dikti garšo, tamdēļ tāds novēlējums :)
0
ko ta kārtīgi par žīdu jāsauc, ne kkādu beberu jeberu. (tikko mums abiem kapu izraku)
+3
Pievienojos apsveikumiem! Kačā tik iekšā, bet čellu nepadirs! :D
+2
Reini-lai smeķē alus un smēķē pīps,tik skaties lai no rīta esi dzīvs!
Sumināts v.d.!
+2
Izlasiju - nepiedirs :) Laikam atsitiens no SG
Маньке целочку порвали,
Саньку в жопу выебли.
Опосля в виоланчель насрали -
Чудно время провели!
+1
Daudz laimes heresy pusapaļajā dzimenē !
+1
sveiciens! \m/
+4
Sveicieni Henčai dzimenē!!! :))
0
Kategoriski pievienojos - daudz laimes dzimšanas direnā!
0
\\m/(-.-)\\m/
0
Sveicieni!
0
Daudz baltu dieniņu un tamlīdzīgi :)
+2
Paldies, paldies! :)
0
Daudz laimes!
+4
Līdzjūtības werwolfam - šodien visi par viņu ņirgāsies - Vingrotāju pieminēs (giggle)
+3
Sveiciens Werwolf'am, Bleidam un Ilzēm jubilācijā!!! :)
+5
Kā ta, kā ta, BoD - Jēzu pārdzīvojis, Freimani pārdzīvojis, Šuldineru pārdīvojis - nu var muti palaist :D Daudz alimes (tas netīšām uzrakstījās, bet atstāju) abiem, tad jau vakarā piesumināsies tā gruntīgāk :) Arīdzan uz Ilzēm tas attiecināms :)
0
Apsveicu, Daini, BladeOfDarkness un vienkārši labi cilvēku ar kārtējo dzimšanas dienu! :-)
+3
Suminu Daini, Bušu un Ilzes svētkos! Priekā!
+2
Pievienojos tiem kas sveic Daini un Juri! Prieka :)
+1
Pāāāāāldies visiem! \\m/
+1
Infernāls gratulatix gan Dainim, gan Jurim! Paklapējienu pa plecu un varbū pat kādu dāvanu dabūsit vakarā :D

Kā papildu bonuss - apsveiciens Ilzēm vārda dienā! :D
+1
Suminācijas Dainim, Bušam un Ilzēm! \m/
+1
Suminācijas Dainim, Bušam un Ilzēm! \m/
+1
pievienojos sveikumiem!
+1
Paldies, bla !
+1
Viskopīgi apsveikumi,suminājumi,god... uz liels PROZIT Jurim(tas kurš Bušs),Dainim(tas kurš Bleids) un Lielajam Ilzīšu pulkam!
0
Metināts, kniedēts un saskrūvēts trīsdaļīgs Sveiciens Werwolf, BOD, un Ilzēm šajā Nozīmīgajā Dienā arī no manas puses!!! Priekā!!
+1
Metāls !!!
0
Pievienojos sveicējiem! :)
0
braucu bučot, nopirku jums bonbongas :D
+2
Bučiņas Laurim Po dzimumdienā!
Lai kardāns turas ieeļļots :*
+2
sveiciens Neonam dzimenē! :) \m/
+1
Arī no manis sveicieni Neonam dzērumdienā !

www.youtube.com/watch?v=JORZO6Nvbf4...

\m/
0
Metalizācija no manis ar!
0
Suminizācijas Neonzam!!!!!Audz liels un metālisks!
+1
Pievienojos Neona sveicēju pulkam! Aplausi, kas pāriet ovācijās! \\m/
+4
Vareni apsveikumi Estragonam ar mazā Estriciņa nākšanu pasaulē!
+7
Absolūta piekrišana Estragona juniora dzimšanas apsveikumam!
0
Sveiks lai dzīvo! \\m/
0
Skarbie sveicini !
0
Apsveicu!
+1
Sirsnīgi apsveicieni Estrikam un Laurai!
+2
Hell yeah! Apsveiciens Estragonam un Laurai - vairosimies Latvijai un metālam!

Un tagad ar šķību aci uz pārējiem - a ko jūs visi gaidat? Speciālu aicinājumu?
+3
Desper, aber ko tu baksti uz citiem, paši jau ar varat sākt plānot nākošo :)
0
Jā, Bibo, un kā jums ar Lauru ar nākošo? /vai esmu ko paliaduse garām :)
0
plānojam :)
+1
Sveicieni Deathperado vārda svētkos!!! :)
+2
Sveiciena Deathperam vārda dienā un Maero dzimšanas dienā!!!
+1
Lai labi garšo!
+1
Adriānam suminājumi v-dienā un Maero godinājumi dz-dienā!!!!!
+3
Priecīgu vārda dienu, Desper ! (un nākamās arī)
+1
Sveicieni abiem svinētājiem!
0
Infernāls paldies sveicējiem!

Un apsveikums Maero arī no manis :)
+2
Daudz laimes dzimšanas dienā, fatduude!
+1
Sveiciens Resnajam no manis ar!
0
Redz kā, jūs atcerējāties! Resnais saka jums lielu paldies!
+1
Sveicieni Lāčukam :D
+2
Yeee - apsveiciens dzimšanas dienā Fatdūdem.
+6
Šodien var apsveikt Deathblow (un apkārtējās alkobodes) ar viņa dzimšanas dienu !
+1
^ Lieliski! Pievienojos!
+1
Sveicu!
+1
Deathblowam sveiciens,paceļu glāzi.
+1
Apsveiciens !
+3
0
Gratulācijas Lācim jubilācijā! \\m/(-.-)\\m/
0
CIETI!

P.S. Iedomājos, kā tu ķiķināji šito teikumu rakstot (giggle)
+1
Sveicini dzimšanas dienās Bibo un mSPW!
+1
Lai šņabis labi garšo !

Un Kirkes jaunkundzei ar sveicieni! Lai MB nekad neaptrūkst!
+2
Sveicieni Jelgab dzimšanas dienā!
+1
pievienojos visiem sveicieniem :)
0
Sveiciens jubilāriem un paldies. :)
0
Paldies un gratulācijas vaininiekiem :)
+3
Apsveikums Death Angel'am un famīlijai sakarā ar meitas piedzimšanu!
+2
Apsveiciens arī no manis, Liegas un mazā mataiņa DeathAngelam! Vismaz kāds nodrošina sieviešu vokālu ražošanu!
+2
Rīgā nepieciešama 666. pirmsskolas izglītības iertāde.
0
^"iestāde", ka 2 9.
0
Sveiciens visiem krievu Lieldienās! ;)

www.youtube.com/watch?v=n5C6j6_qj24...
+11
viskarstākais sveiciens Laurim, kurš ne tikai aktīvi iebungo vairākus albūmus pēc kārtas, bet pirms nedēļas arī pamanījies tikt pie burvīgas meitas :*
+6
^ ha, nākošreiz ielogošos no sevis :D
+1
Vot ej nu izdomā, kurš no iepriekšējiem postiem plusu pelnījis vairāk :D

Bet jā - apsveicieni no šī gala ar!
+1
^^ tad Lauris pie plusiņiem nebūtu ticis ;)
+4
Sveicu tēvoci Ādiju 123-ajos šūpļasvētkos! :)
+3
Prost!
+2
Hail:)
+5
kāds viņam niks Trūmetālā ?
+1
88
-1
^^^ Herr Schicklgruber.
-1
Daudz laimes dzimšanas dienā! Un parīt tam otram arī!
+3
Šķiet, ka Iva arī šodien jubilārs. Nu tad sveiciens abiem jubīšiem. :D
+3
Heil Iva!
0
Sveiciens DarsArt Truemetal.lv jubilācijā!
+5
sveiciens Lazdānu ģimenei ar kuplināšanos!
+2
Werwolf, Metināti un Zvērojoši Sveicieni Vārda Svētkos!!! Virinam! :D
+1
Werfolfam specials sveiciens no manis :):):)
+3
Sveiciens Sametim jubilācijā!
0
Esiet sveikti !
+2
Lai dzīvo Jurčiki !
+3
Lai dzīvo Werwolf, Sonnenmensch un pārējie Juŗi (Jurģi un pārējie arī)!

P.S. Kaut kā šodien likās, ka pilnas ielas ar sīņiem - visur, kur skaties, kāds streipuļo, gluži vai kā 9. maijā.
0
Sumināti! :)
0
Sveicu visus, kam šodien pienākās!!!
+2
Paldies sveicējiem un Trekns punkts uz pasākuma nobeigumu. Prozit. :drunk: :aiwa: :shura:

www.youtube.com/watch?v=pWOfFa-qHXw...
0
Sveicu Liegu jubilācijā! \\m/(-.-)\\m/
0
Pierunājāt ... es arī sveicu !
+2
Sum sum Henčai vārdiņa svētkos! :))
+2
Priekāaa! ;)
+1
Paldies, paldies!
0
Sveicieni!
+2
Pareizi, apsveicu! Šodien taču Henrieta un Henrijs, Jete un Jetijs.
+2
Apsveicu Henrieti vārda dienā :D

Kāds pazīst Jetiju ?!
+1
nea, ne Jetiju ne Bigfoot'u nepazistu personigi :)
+2
Pievienojos Henčas un Saskvača sveicējiem! :)
0
Apsveicu 2. pasaules kara zaudejushos (un uzvarejushos), kaut gan tie, kas ir izdzivojushi lidzu dotajai dienai dzivo ta, itka viss butu preteji noticis :)
0
Latvija 2. pasaules karā uzvarēja vai zaudēja?
+1
Zaudēja, bez izredzēm uzvarēt.
+2
Veltījums krieviem 9. maijā:

www.youtube.com/watch?feature=playe...
0
Veltījums labs, tikai cik daudzi sadzirdēs un aizdomāsies? Būtu bijis vietā arī pieminēt deportācijas(1941., 1949) kā ''atbrīvošanas'' piedevu.
+1
^^
to vēstījumu jau vajadzēja labāk ielikt krievu DELFOS:)!
+3
Nesmīdiniet. Tikpat labi var likt mēģināt musulmanim sadzirdēt un aizdomāties, ka Allahs nemaz nav tik varens.
+1
Ka nav!?!?!
0
^ Esi par musulmani jau pārkvalificējies? ;)
0
Sonnenm Alāhs jau allaž ir paticis. :)
+1
Sveicam Valdi un Sergeju ar faktu, ka jūsu pirmdzimtajam jau seši gadiņi! \m/
0
Sveicieni kk:( vārddienā!
0
pie šitā arī pievienojos !
+2
nu bučas Fauniņam :* lai labi fukkājas!
+1
Būs jāpiekāpj Balerijā kāda buča jāiedod! :)
0
Gratulācijas Andžujskim!
0
Sveiks lai dzīvo Murgonis! \\m/(-.-)\\m/
+2
Bučas Malējam vārda svētkos!
+2
Lai dzudz peteņu, ko malt!
0
daudz, tobiš :)
+4
Uibļa, toč! Un fatduude ar creative_77 ar pie reizes
+3
Sveiciens Gizim vārdadienā!

Idejiski, var arī Viestardu apsveikt ;)
+1
Pievienojos!
0
Liels mega paldiessss!!!!!
+1
Pēteriem skaļš suminājums!
+1
Sveiciens Pēteriem!!! :) (beer)
+1
Sveicieni Intaram vārda festivālā !!
+3
Sveicieni Intaram un Dethecrator vārdenēs !
0
ū, paldies!
+3
Brūtalizācijas! Intariem, Brutaliem, Imantiem un Brutantiem!
>:)
+2
Lai labi dzeras ! :}
+2
Sveicieni vārda dienā Intaram un Valdim dzimenē!
+3
Paldies sveicējiem, un pievienojos Valdim adresētajiem sveicieniem!
+2
Super lieli sveicieni šīs dienas jubilāriem! Intaram, Imantam un Valdim!
+3
Paldies sveicējiem, un pievienojos Valdim adresētajiem sveicieniem!
+3
Paldies sveicējiem, un pievienojos Valdim adresētajiem sveicieniem!
+3
Intari,Imanti-suminati v-dienā,bet Strižas kungam gratulācijas dzimenītē!
0
Ē, zorrē Dethecrator, piemirsu Tevi, nu tad pavēlāki apsveicieni! ;)
+8
Sveicieni Deathblow un U kāzu dienā!
+4
Augstu laimi un prieku šodien, rītdien un visus nākamos, sacīsim, 80 gadus! ;)
+3
Atliekt tikai pievienoties apsveikumiem!
+2
^Vatuvells! Sveiciens,sveiciens...
+2
paldies :)
+1
Apsveiciens ! :)
+3
Kwī!
+1
THX
+3
Sveicieni Desperam dzimšanas dienā!
0
jā Desper, sveiciens!!!
+4
Es un Fatdūds suminam Desperu viņa dzimumsvētkos un pie reizes novēlam labu veselību viņa mazajam puikam Mārim! Lai jums nosvinās kārtīgs trīsdiennieks!!!
0
sveicieni. :)
0
Šis laikam Desperam par godu. :)

www.apollo.lv/zinas/nasa-sodien-u...
+2
Liels paldies!
Jā, paldies arī Saulei, par iespaidīgo salūtu, nevajadzēja jau tā censties... :D
0
Lai svētki ilgi neapklust tavā ielā, Desper!
+7
"Manā ielā" tie svētki stabili nekad neapklust.... sasodītie hipsteri ble...
0
^ vajag viņus visus no kāda stāvāka kalna palaist lejā ar viņu bezbremžu fiksīšiem
0
Ruk!
0
Starp citu, rīt tavā ielā tiešām būs svētki - Miereni naher aizklapēs: www.rdsd.lv/?ct=sanu1&fu=read&i...
0
sasodīts, kā tad lai rīt nokļūst tevi sabučot?! :o
p.s. daudz laimes arī šeit, gan tev, gan pēcnācējam svētkos :)
+3
Apsveiciens Desperam un mazajam Mārim :)
+2
Kā ta kungi ciemā brauks?! o_O
0
Fucking hipsters. AGAIN!!!!
Varētu uztaisīt 'Massacra in Peace streat' kamēr visi vienkopus savākušies, vajadzīgs tikai minigun vai ugunsmetējs.

Smieklīgākais ir tas, ka Annas iela ir vienvirziena, bet iebrauksana ir no Miera ielas. FUCKERS!!!
0
Šon tak diena bez auto (un pārpālī ar auto braukt nav labi jebkurā gadījumā).
0
Eat maa dikk bez auto, tā ja.
+2
Savus dik ēdat paši. Visi ceļi velobraucējiem! Nost ar auto vismaz dienu.
+6
Vismaz vienu dienu bez hipsteriem, pseido pasaules glābējiem!
-2
Vismaz vienu dienu ēst tikai smiltis!
+8
Sveicam U dzimšanas dienā!
+3
Lieli suminājumi Ullai!!!
+6
Sveiciens savai sievai u !!!
+4
Skarbās brutalizācijas U !!!
+3
Paldies, paldies, mīļie.
informēju, ka tā kā man nav pieejam tādi plašumi, lai uz dineju pieņemtu daudzgalvaino draugu pulku, dzimšanas dienas kūciņa tiks servēta sievasmātes metalurģijas laikā, oktobra mēnesī. par sīkāku norisi informēs kultorgs juris bušs :)
+2
Ceru, ka jau nākošnedēļ varēšu nospraust datumu. :)
+2
Paldies visiem sveicējiem! :D
+3
Apskatījos kalendārā - Kudaru namanīju ... bet sveicu tāpat ! Novēlu beidzot ar Renāru salaist!
+1
Brutalizācijas Intaram!
+1
Skarbi brutālas brutalizācijas !
+1
Sveiktum!!
+3
...skarbi skarbās brutalizācijas Intaram!!!
+1
Bārdu gaisā! \m/
0
Pateicos sveicējiem!
+2
Pievienos sveicēju rūcieniem un urkšķieniem :)
+1
Apsveiciens ! :)
+1
Sveiciens Intaram arī no manis! Lai veicas! :)
+2
Novēlojušās brutalizācijas un apsveicieni Intaram no manis arī! Dzer un uzkod!
+5
Grandiozi apsveicieni dzimšanas dienā Trūmetāla tēvam Bigijam! \\m/
Vētraini aplausi, kas pāriet ovācijās! :)
0
Brutalizācijas!
0
Noliecu galvu.
+1
Zvērojoši un Dārdoši Suminājumi Bigijam!
0
Sveiks lai dzīvo !
0
Lai daudz drūma lirika prātā nāk arī turpmāk! \m/
+2
TrueTencinājumi \m/
0
Nu te jau es ar nevaru nepievienoties- Sumināts \m/
0
Sveiciens!
0
Uj , no manis ar` !
+2
Sveicieni Deathblow kungam vārda dienā !

Sceicieni Dzelzsgriezēja jaunskungam dzimšanas dienā !
+1
Šodien kalendārā Helvijs un Hellvete? Tad nu sveicam! :)
0
Sveiciens dzelsgriezējam dzimenē!
0
Deathblowam paldies n sveiciens atpakaļ

+ Sveiciens Bleidam vārdenē.
+3
sveicieni Bleidam! :)
0
Yo, bitches !
+1
lai rūgst!
0
Sveiciens BOD \m/
0
Pievienojos!
+2
^^^ šobrīd nekas nerūgst, tik svētdien pagaršoju pie 15-16C rūgušos un ceturtdien pudeļotos alus, bet neatceros, kā garšoja :D
0
Apsveiciens Bleidam vārda dienā pareizajā datumā!
0
Atbalstu un pievienojos!

Sveicieni arī Black DATA virzienā.
+2
Višņš gan šeit 216 dienas nav rādijies, bet sveicieni vienalga.
+1
Sveicieni u vārda svētkos! :)
+1
Cieti!
+1
Atbalstu u sveikšanu!
+1
Paļdis, paļdis :)
+1
Atbalstu sveikšanas atbalstīšanu >:)
+1
Sveikšanas atbalstīšanas atbalstīšana ir visnotaļ apsveicama!
+1
Sveiciens thetrve un Death Angel!
0
Pāldies \,,/
0
Brutalizācijas Latvijas internetam 20 gadu jubilejā:
www.apollo.lv/zinas/latvijas-inte...
+2
Long live free porn !
0
^ free music, movies, games and software too!
+2
Liekvārdība!
WAREZ!
-2
^ warez? Liekburtība! Tur ir 5 burti! Pareizi jāraksta: apps! Viens burts ietaupās!
+1
Wha? o_O
Jo kā gan tu vari par warez spriest, ja neesi 90-ajos inetā sēdējis?
0
^^ un jēga arī ietaupās
0
Tas ir kā? Bail iztērēt jēgu, ka pašam nepaliks?
0
tas ir tā, ka termina ''warez'' jēgai ir mazs sakars ar ''apps'' jēgu
+1
Ir katrs taisīts savā dienā
Vai palagos vai svaigā sienā
Katram arī Vārds ir dots
Tad lai par to ir viņam gods!

TrueBrutalizēti Dēmoniski Apsveikumi BigUggam Vārda Svētkos!
0
Sveiks lai dzīvo, lai alus kausi tukšojas kā senajiem kuršu vikingiem, atgriežoties mājās no Dānijas!
0
+1

un Norvēģu Pāķim ar pie viena
0
Drīz Alus upes tecēs un daudziem neredzēt vairs sauli!!! Jekh!
0
Sveiciens BigUggam un Norvēģu pāķim ^^
0
Un tikai tumsā atpakaļ lien dzīvajie
Un ievainotie ilgi vaid no rīta
0
Sveicieni visiem Mārtiņiem un Mārčiem!
0
Sveikts lai dzīvo Bigijs un pārējie gaviļnieki!
+2
Pievienojos pie Mārtiņdienas zošu sumināšanas :)
+1
kā tur bija ar to pievienošanos pie pievienošanās un pievienošanās atbalstīšanu :)
0
Šitā pievienojies, pievienojies, pievienojies un vēlreiz pievienojies, kamēr atjēgsies vēl, kad būsi pievienojies NSDAP…
0
Velnišķīgs sveiciens ''Dethecrator'' dzimenē!!!
0
...tas no Deathblow un u ^^
0
sveiciens !!! :)
+1
Brutalizācijas! Audz brūtals!
0
Paldies! Dzersim 17. datumā!
+3
Ellīgs apsveiciens dzimšanas dienā lai nāk pār Dethecratora galvu!
0
Sveicieni! Lai dz-dienas kūka iet labumā !
+1
D.L.Dz.D.
0
Pievienojos sveicējiem! :)
0
Sumināts :)
0
Sveicu!
+1
Paldies, tautieši — nu jau pietiks! :))) paldies visiem! Paceļu kandžadosa glāzi par visiem jūsu sveicieniem!
+6
Neon, pasaki Zizii, ka džeki no rajona sūta kvēlus sveicienus dzimenē !
+1
Padies, Bleid... A cik džeki un cik kvēlus sveicienus man sūta?
0
Bigijam prasi, kas man plusiņus salika :D
+1
Bet Tu jau nodod tos sveicienus, ne Bigijs :D
+1
Suminājumi Bibo vārdadienā ! Nepacietīgi gaidu nākamo sālsmaizi :D
0
^ Pareiz, pareiz!
+1
Daudz laimes Bibo.
+8
Lai slavēts slavenais autobusu virinātājs Estragons !
0
Hail Estragon !
+1
Pievienojamies! Tad sanāk, ka jaunnedēļ pa ceļam būs jāsvin! ;)
+2
Sveiciens Estragonam!!!
+1
Priekā, alkogoļik i pridurok :D
0
pievienojos Vovačkas sveikšanai :)
+1
Apsveicieni Estrikam jubilācijā arī no manis!
+3
Sveicieni visiem entajiem Andriem un Andrejiem !
+2
Sveiciens Juodam un pārējiem gaviļniekiem!
+3
Pateicoties tai indei ko viņi liek valmiermuižas alū es pamodos vēl arvien pālī. Visiem paldies!
+4
Lai slavēts visuvarenais Valdis !
+2
Suminājumi Valdim vārda dienā!
+2
Slavēts un sumināts mūsu Valdis!
+2
Lai laba Valdīšana!
+1
Paldies, mīlīši, paldies!!! :)
+1
Sumināts Valdi tad nu šodien, gribējās jau sveikt ar Valentīndienu, bet šoreiz piecietīsim Valdu dienu he he!!! <puķes lielas/>
+3
Priecīgu vārdadienu Neonam un Munkey. Abet Spiegam - dzimeni ...
0
Suminājumi Melnās Čūskas gadā! Daudz visiem raibus piedzīvojumus un tumšu mūziku! \m/

+1
Daudz laimes Henčai dzimenē! :*
+1
Kā ta, ka daudz laimes!
+1
Liels paldies! :)
+2
Sumināts mazais Murmuli :)
+1
Cik labi, ka ir Trūmetāls - atkal aizmirstu apsveikt :D

Daudz laimes dzimšanas dienā !!!
+2
Sveicieni!
+2
Brutalhenesiācijas!
0
Ksenij, saulīt, daudz laimes vārda dienā!!!
0
Paudies! =]
+3
daudz daudz alus un laimes veterānam,četracim un īstam matainam lopam,Bleidam dzimšanas dienā..
beer,sex n heavy meetal!
+3
PILLUM!
0
Metaforiski metam Bleidu gaisā kopā ar metaforisku krēslu!
+1
Apsveikalojums gan Bleidam, gan Werwolfam!
0
Lai jums smagi vakari!
0
Lai līst...sveiciens abiem!!!
+1
Abiem, abiem un Zizī vārda dienā arī.
+4
Ja jau visi sveic, tad es ar apsveikšu Zizī un Wervolfu! Un Bleidu ar - vai ta man žēl ...
+3
Suminājumi visiem gaviļniekiem!
0
Daudz brutālu brutalizāciju!!!
+2
Ellišķīgi apsveicieni Dainim un Jurim dzimšanas jubilācijās!

www.youtube.com/watch?v=H3a5pFbpjSY...
+1
Čmok čmok, zaķīši! ^^
0
Pasakos, dāmas un kungi, pasakos! \\m/
+4
Kalendārs rāda, ka šodien Neonam jubilācijs, nu tad - sveiks lai dzīvo! \\m/
0
Daudz laimes ! :)
+4
Audz liels un resns!
Paga.
Audz liels!
Gratulācijas.
+3
Priecīgus visiem Desperus!
Deathperado it īpaši....
Uzdāvinam viņam 1000o komentāru šajā tēmā?
+4
Davai, pievienojos! Sveicieni mūsu cūkcepurem Desperam!
+3
Augstu laimi, prieku
No sirds vēlējam
Lai sniedz zaimi prieku
Mūs' vecam ķeceram!
0
^^ priekā
0
^^ priekā
0
DAUDZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
Adriān — buč buč un sveicieni arī no Artūra!
Ultra brutal-, skot-kovboj-, blacksatanantikrist-,krieg... core brutalizācijas!
...,krieg-,8-core brutalizācijas!
+1
Hohohõ!!! Paldies apsveicējiem! Sadzeršana(ās) paredzēta vakarā :D
Suminācijas. Ķepas spiešana, tad ar vakarā :)
Salut ! :)
Ta jau,Wagar/kastete koncī iedzers pa tev.
Sveicu! Gan jau vakarā roku paspiedīšu klātienē.
Sveiks lai dzīvo biedrs Fatdūds !
Lai jau dzīvo gan, sveiks un viskaukā tā!
+1
Lai bārda labi aug Fatduudam! :)
Tencinu un tecinu!
+3
Daudz rock 'n' roll dzīves mirkļu...
...apsveiciens graver dz/dienā!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+2
Tencinu cienīts Helvja kungs, tencinu :)
+1
Profesionālam riebēklimn staigājošai metal enciklopēdijai Venomam vārdadiena ;)
Sveicu.
+2
Daudz laimes dzimenē, Deathblow! Lai Chrome Division ražo pa labam albumam katru gadu ;)
+2
Pievienojos, topi sumināts :)
+1
...paaaaldies ^^
+4
Nu ko — apsveicam visi cits citu ar pavasara iestāšanos! :)

Šis ir skaņas celiņš Latvijas pavasarim: nav plūdi beigušies, kad kūla jau deg rūkdama.

www.youtube.com/watch?v=s5LGfB89Paw...
+1
Sveicieni visiem Juŗiem un Jurģiem!
+4
Apsveicu, apsveicu!

Ja Werwolfs labi uzvedīsies, varbūt pie jaunām ūziņām tiks - www.reservoir-mode.com/image_process/2135-...
Suminājums Juriem!
Visiem virtualas tortes gabals un limpene no manis :)
Sumināti ! :)
Apsveicieni visiem Juriem!

P.S. Bušam reku būs Jūrmalā par ko balsot: www.cvk.lv/cvkserv/pv2013/sara...
+1
Bučas Henčai vārdiņsvētkos! :* :)
Cerams, ka šampis būs aizgājis labumā :)
+2
Aizgāja gan šampis labumā — tik taisni dzelži klapējās, ka prieks!
+1
Sveiciens Henesy no manas puses ar :)
+1
Sveiciens Graver vārda dienā!!! :)
+1
No Deathblow ^^
+1
Faun!
Bļē!
johaidī!
ibitīt, arārā ! Lai zaļums iet zaļumā !
Sūdi pa saju, netīri zobi - es nāku tevi laizīt!!
www.apollo.lv/zinas/foto-makslas-...
+2
Lai top sumināti Valdis un Intars!
+1
Ā, un Dethecratoram arī sveicieni!
+1
Lai slavēts Valdis un Intars ar Imantu !
Tur re, kādi vasarnieki novākušies. Un pirmdienā!!! :)
+1
Lai slavēts Valdis, Intars un visi tie, kas šodien kādu apsveic! :D
+1
Pateicos un pievienojos!
+1
Jaunā britu pētījumā noskaidrots, ka raksturīgāko pusmūža krīzes pazīmju vidū ir došanās uz Glastonberijas festivālu un dārga velosipēda iegādāšanās.

Noskaidrots, ka vīriešu pusmūža krīze piemeklē vidēji 43, bet sievietes — 44 gadu vecumā. Vīriešiem tā ilgst no trijiem līdz desmit gadiem, bet sievietes to izjūt vien divus līdz piecus gadus.

1. vēlme pēc vienkāršākas dzīves;
2. vēl joprojām došanās uz tādiem mūzikas festivāliem kā Glastonberija;
3. bijušo partneru apskatīšana portālā "Facebook";
4. apjausma, ka nekad neizdosies atmaksāt hipotekāro kredītu;
5. pievienošanās tviterim, lai priekšnieks domātu, ka saproti jaunās tehnoloģijas;
6. pārmērīga gremdēšanās atmiņās par bērnību;
7. nepriecāšanās par draugu panākumiem;
8. dārga velosipēda iegādāšanās;
9. pēkšņa vēlēšanās apgūt kāda instrumenta spēli;
10. pārdzīvojumi par matu kļūšanu plānākiem;
11. jauna vaļasprieka uzsākšana;
12. vēlme padarīt pasauli labāku;
13. ilgpilna raudzīšanās uz savām vecajām fotogrāfijām;
14. zvani vecākiem, lai pārliecinātos, ka viņi joprojām ir dzīvi un pie labas veselības;
15. došanās uz savu mīļāko 70. un 80.gadu grupu atkalapvienošanās koncertiem;
16. pāriešana no populārajām uz neatkarīgās mūzikas radiostacijām;
17. bērnības atmiņu vietu apciemošana;
18. nespēja iztēloties laiku, kad varēsi atļauties doties pensijā;
19. līdzjūtību lasīšana avīzēs, vienmēr pievēršot uzmanību nāves cēlonim;
20. sava izskata salīdzināšana ar citiem tajā pašā vecuma grupā;
21. sirmo matu krāsošana;
22. sava vecuma slēpšana no citiem;
23. sapņi par aiziešanu no darba, kas mijas ar apjausmu, ka to vienkārši nevar atļauties;
24. vitamīnu lietošana;
25. raizes, ka pensijā klāsies vēl sliktāk nekā vecākiem;
26. vēlēšanās nomainīt draugu loku, taču nespēja atrast nevienu, kas patiktu;
27. vēlme pamest darbu un atvērt viesnīcu vai bāru;
28. flirtēšana ar pretējā dzimuma pārstāvjiem, kas ir par 20 gadiem jaunāki;
29. savu veselības problēmu uzmeklēšana internetā;
30. domas par došanos uz baznīcu, kas tā arī nekad netiek piepildītas;
31. pamanīšana, ka politiķi vai veiksmīgi uzņēmēji ir jaunāki par pašu;
32. matu pārstādīšanas vai plastiskās operācijas apsvēršana;
33. naudas aizņemšanās, lai to ziedotu labdarībai;
34. bezmiegs darba problēmu dēļ;
35. paģiras kļuvušas briesmīgākas un ilgākas;
36. nepārtraukta savu panākumu salīdzināšana ar draugiem;
37. raizēšanās, ka darba vietu atņems kāds jaunāks cilvēks;
38. triatlona vai kāda cita bīstama sporta veida uzsākšana;
39. nespēja koncentrēties;
40. apjauta, ka grāmatas lasi tikai atvaļinājumā.
Nepareizā tēma, bet ta jau man ar tāda ceturtdaļmūža krīze iznāk - puse no punktiem izpildās.
^^ Nedaudz novēlots paldies sveicējiem!!! :)
-2
Sveicam Kapieti vārda dienā!

>:)
Brutalizācijas Juodam!! >:)
Bik ar novēlošanos, bet ko padarīsi tiem, kas laiku neskaita...
Arī pievonojus bremžakluču pulciņam un nevēloti apsveicu Juodu!
+9
Pēc visa spriežot, TRUEMETAL.LV šodien Liela Diena. Šajā sakarā Dārdošas Gratulācijas visiem 19 vissenākajiem jubilāriem, kuri pirms 9 gadiem aizsāka šeit iedzīvināt nebeidzamo informācijas un komentāru Straumi!
BRUTAL!!!
+6
Hail, vecie krāni!
+5
fui, ka tev nav kauns ar nacistu sveicienu sveikt tos matainos - bardainos lopus!
+2
Milzonīgi sveicieni un laimes novēlējumi U dzimšanas dienā !
Vai paldies :)
+1
Vaimanājošie latvieši pamanās pat tādu pateicības frāzi sākt ar vārdu «Vai»?

Bet, ja pa nopietno, tad metālcieti apsveicieni un novēlējumi lekni zelt ģimenes dzīvē, kā arī godam turēt kanti darbā un nolikvidēt visas točkas, lai paliek tikai legālie nočņiki! ;)
Pievienojos ^^
+1
Intaram — gratulējumi un… hm… dažādi uzlējumi! Jēzus vecums klāt, ja purnagrāmatas skaitīklis nemelo?
sveicieni Intaram jubilejā! :)) (d)
+1
^^ ķip jādāvina āmurīts un naglu saišķis ?

Sūrie suminājumi ! Gan jau no Juoda arī kāds uzlējums ienāks ;)
+3
Pateicos, pateicos!

Būs jāsāk uztvert ar aizdomām piedāvājumi uzstiept koka krustu kalnā...
+4
Intaram tiks pavēlēts nevis stiept krustu kalna galiņā, bet gan izprojektēt uz turieni augšā ceļu, lai vieglāk dzīt rindiņā žīdus ar krustiem augšā!
Brutalizācijas! \m/
+4
^ arī pašam Lielajam Un Briesmīgajam brutalizācijas un lai tiek asas naglas un naglotājs ar stingru roku !

P.S. Un lai Norges dārgā šmiga nestrēgst rīklē !
+1
UrrrrKwīīī!!!
+1
klunk klunk klunk
+2
Deathblowam brutāls gratulējiens vārdadienā ;)
Tev pašam dzimmene :D Sveicu
+1
Sveicieni gan Deathblowam, gan Dzelzim!
ā, šodien vēl otrdiena ?! tad sveiciena abiem !!!
Sveicinājumi tak visiem Daiņiem!!! :)))))
mana māsa pirms stundiņas ar piezvanīja un apsveica - bet viņa ir blondīne, tā ka piedodami ...
Bildi (ar pupiem) studijā!
labak par dienu velak, neka nekad :)
+2
Sveicieni u vārda svētkos!
+1
Danke :)
+2
Br u talizācijas!
+7
Sveiciens visiem Mārtiņiem un līdzjūtības zosu radiniekiem.
+7
Sveiciens u un Deathblow sakarā ar ģimenees pieaugumu!
+4
Re, kā! Malacīši! Sveicam!!! Tad taisnība, ka pasaulē nākuši dvīņi, kurus sauks Brutāls un Assaults?
+2
Brutālie malacīši !
+3
:O Sumināti gan :)
+2
Liels Paldies!!!
Valdi, apsveicu! bučas, kad dzersim?
Paldies! Dzersim piektdien MP! :D
+2
Krauklis vakar tika pie bučām, šodien Kudara kārta svinēt dzimeni ! Lai labi garšo !
Tēma slēgta
Aktuāli
Forums
Online [3]
Sonnenmensch
Lācis
Midgard
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas