Par - 18.02.2012
-14
Un tagad katrs ierakstam kapēc gribam runāt latviski.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-4
Tāpēc, ka esam pabiras un neesam cienīgi runāt kaimiņu impērijas dialektā, jo kā sastāvdaļa bijusi, mēs vēl arvien tiekam uzskatīti, un nešaubos, ka kaut kur Krievijas ziemeļu skolās, ģeogrāfijas stundās Latvija tiek pasniegta, kā impērijas kūrortpilsēta :D
+5
Šis jautājums ir absurds, tāpat, kā Krievijas specdienestu inspirētais un vietējo krievžīdu teroristu organizētais referendums.
+1
Nū.. tas būtu populistiski, ja es pateiktu kāpēc. :D
+7
Tā jau es balsotu PAR, vienīgi man tastatūrai nav krievu burti, a to negribas izdot 25 latus par kirilcas tastatūru, tāpēc balsošu PRET!

Ja nopietni, tad ļoti patīk runāt arī krieviski — jautra valoda, ar lieliskām iespējām palaist dažādus jociņus un vārdu spēles. Tikai, lai reizi pa reizei parunātu krieviski, tā jau nav uzreiz jāliek par otro valsts valodu.

+5
Kāpēc man gribās dirst? Kāpēc man gribas piemest māgu? Kāpēc man gribas piedzerties? Šie jautājumi ir absurdi pēc būtības.
+7
Nebutu bijis pareizak topika nosaukus "PRET - 18.02.2012" ?
+10
NODEVĒJS! Hahaha!
+5
^^
Pilnīgi pievienojos ...
Topiks ir Krievijas specdienestu inspirēts un vietējo krievžīdu teroristu organizēts! :D
PRET!
+4
Tādēļ, ka divās valodās runātu tikai latvieši, krievu valodu varēs pasludināt par Eiropas valodu, tas pavērs ceļu Putinam ietekmēt NATO lēmumus, piemēram, par raķešu vairoga izveidi n'šit. Žīdi būs uzvarējuši.
Ā, gandrīz piemirsu, es diezgan slikti saprotu krievu valodu.
-3
Zaibaļi jūs man. cik var malt vienu un to pašu? tak nav tāds jautājums nekad bijis par divvalodību, vaņkas uzmočīja referendumu kā atbildi VL cūcībām, kādas viņi te razborkas ar tagadējiem krieviem (krievvalodīgajiem vai poherņ kā sauc, šitas jau bezmaz k''a ar nēģeriem amerikā) gribēja izdarīt, tagad jāiet nobalsot par to, lai vnk džeki neiedomājas, ka var darīt te ko grib. interesanti, ka principā neviens krievs ar ko esmu runājis par šito nemaz netaisās iet balsot un uzskata, ka tas ir vispār lielākais stulbums, kas LV noticis. Es jau zināju, ka izdarīju nepareizi iedams uz referendumu un balsodams par ''atlaist saeimu'', tik žēl, ka neviens cits to neredzēja un tas beidzās ar to, ka valdībā ir sliktākais partiju salikums, jo jebkurā gadījumā kāds (VL un SC) paliek zaudētājos un no tā cieš parastie cilvēki, krui diršās savā starpā. un tam Dzintara jaunskungam varētu arī ka'ds paskaidrot, ka nav jau gluži tā, ka patriots sākas no tā, ka mūsu valsts iedzīvotāji ienīst citu valstu iedzīvotājus. tak bišku te jau lupatās aizgājis ir, domājiet, ko dariet.
+8
^ Iedzer citramonu.
Negribu uzmesties par Dzintara kunga advokātu, taču nedomāju, ka viņš nīst citu valstu iedzīvotājus.
+2
patiesībā jau krieviem un krievu valodai nav ne vainas, jebkuras valodas prasmei ir vairāk labuma kā sliktuma. Tik visu labumu sadirš daži pid****i augstos krēslos un sašķel sabiedrību nah. gan jau ka paši priecīgi pulē aiz sajūsmas par savu ietekmi >:( bet vispār nav skaidrs mūsu tuklo kundziņu kūtrums attiecībā notikumiem.
+2
Latviešiem šim vajadzētu būt pašsaprotamam.
www.bildites.lv/images/jytzhthzmh4e...
+6

murgonis667, šodien, plkst. 07:10
"vaņkas uzmočīja referendumu kā atbildi VL cūcībām, kādas viņi te razborkas ar tagadējiem krieviem"(krievvalodīgaji... vai poherņ kā sauc, šitas jau bezmaz k''a ar nēģeriem amerikā) gribēja izdarīt..."

Vai var salīdzināt šādas lietas kā priekšlikumu Krieviem mācīties VALSTS skolās par VALSTS līdzekļiem latviešu valodā un priekšlikumu par Krievu valodu kā otro valsts valodu Latvijā?! Kura tad ir beigu beigās tā lielā cūcība un pret ko?!
+5
Murgoni nemurgo!
-8
pret vaņkām. moš tas, ka pilnīgi jebkura lieta, kas tiek risināta ar krieviem tiek nostādīta tā, ka ķipa ''kremlis pateica'', lai gan tas ir pilnīgs bullshits un Krievijai ir pilnīgi pie kājas, ko mēs te darām. Praktiski viss, kas te notiek ir kaut kādas politiskas ažiotāžas un problēmu kā tādu nav, ir tikai vēlme izgudrot divriteni no jauna un nostādīt visu tā, lai kāds varētu vēl ļaunāk pateikt ''Turi muti, okupant!''. Un tā nepārtraukti. Veči, te nav karš, nebūs tā, ka šeit kāds uzvarēs.
-4
laikam jāpārtrauc lietot termins vaņka, savādāk zūd jēga maniem komentāriem.
+3
Murgons reāli murgo vai arī klausās ziņas pa daudz :)

Te jau galīgi nav svarīgi kurš pirmais un kurš kuram atbild. Ja referendums pret valodu būtu izbīdīts agrāk, tad retorika vnk būtu otrādāka - VL rīko tāpēc, ka JEW sarīkoja.
-5
Tur jau tā lieta, ka es cenšos izvairīties no tām ziņām cik vien iespējams, bet, par cik pilnīgi visur, kur skatos, visi tikai par šito vien runā, tad tā grūti sāk palikt. es vnk vairs nespēju to izturēt!!!
+2
Ir jau ir nogurdonoši, bet pacieties vienu, divas dienas un pēc tam vēl kādu nedēļu :)
-4
ejiet visi galīgi,e s braucu uz laukiem! (screw you guys, i'm going home)
+7
Hahaha, tikai pasi neaizmirsti.
-3
Pievienojos murgonim un Tontoonam.

Problēma ir tajā, ka mūsu valstij nav tāda kopīga mērķa, kas būtu neitrāls, pieņemams un izdevīgs abām kopienām. Parasti tādi mērķi ir tīri ekonomiski. Bet neviens mūsu resnais politiķis negrib tādu nodefinēt un attīstīt, jo tad būtu jāstrādā, jāmeklē risinājumi, jādomā, kā uz to mērķi tikt utt. Vieglāk taču ir skaldīt un valdīt, jo tur jau daba vai vēsture visu ir devusi, atliek tikai cilvēkos uzturēt savstarpējas bailes un naidu. Viss šis lētais patriotisms ir no tās pašas sērijas : "Es esmu labs un lepns tāpēc, ka es esmu latvietis/krievs/vikings vai whatever kas". Sorry, bet tas nav paša cilvēka nopelns, tie ir tikai viņa defaultie ieejas dati šajā dzīvē. Jālepojas ir ar to, ko cilvēks pats ir dzīvē labu iemācījies/izdarījis un tas gan nav atkarīgs no tā, kādā valodā runāja viņa senči.

Par Dzintara kunga kompašku : "Visu Latvijai" īstenībā būtu jāsaucās nevis "Visu Latvijai", bet "Neko Krievijai". Tas vairāk atbilstu tai histērijai, ko šie džekiņi ikdienā kultivē. Būtu viņi patiešām "Visu Latvijai", sen jau būtu aģitējuši par izstāšanos no visām Savienībām, kuras tik sūc no Latvijas visas sulas un tik dirš mums virsū. Savukārt, "PCTVL" būtu jāatšifrējās kā "Par citām tautām un valodām visā Latvijā", jo uz vispārīgām cilvēka tiesībām kā tādām viņiem arī ir pilnīgi nospļauties, viņiem rūp tikai dažas no tām, i to tikai priekš viņu pašu mērķauditorijas.

Īsāk sakot - referendums ir huiņa, politiķi ir pidari un paldies visiem dieviem un velniem, ka metāls ir tas, kas mūs vieno un vienos.
+1
Šis jautājums ir absurds, tāpat, kā Krievijas specdienestu inspirētais un vietējo krievžīdu teroristu organizētais referendums. (c)

vismaz kādsriez pārmaiņas pēc kaut kas pareizs te arī tiek pateikts... un attiecīgi analizēt tālāk nav jēgas.
Krievija ļoti grib, lai te sāktos tas pats kas Gruzijā - nemieri dēļ nacionalitātes.. un tad tālāk "iejauktos un atbrīvotu"... tākā pasaulē tās ietekme krītas, jo totalitārie režīmi krīt viens pēc otra. Kaut kas ir jādara. Nesel urlistānas oficiālā daļa paziņoja, ka Ukrainas teritorijas prnicpā pieder krievijai, bet nu lai jau vēl dzīvo, un šo ziņu iepludijāja Ukrainas mēdijos, lai tur arī visi ceptos. Principā tas pats, kas šeit ar valodu citas valsts krieviski runājošos organizē pret valsti.
Žēl tikai ka mūsu bāleliņi tieši tāpat kurina pretī, lejot bendžu ugunī, mēģinot izmantojot manu sašutumu savā labā... nu jā jā, vēlēšanas jau neviens vēl nav atcēlis Latvijā...
ak dies un tad vēl tas 16. marts... tāda pati provokācija no bālēliņu puses...
0
ļoti atvainojos par gramatiku... sveša klaviatūra un steiga...
0
tur jau tā mūžīgā problēma ka cilvēki vienmēr ļaujas provokācijām, savukārt valdošie spēki kuriem it kā būtu ietekme tās novērst, tupi plikšķina acis un tēlo ka neko nezin - "vai vai, ka tik lielais kaimiņbrālis nepadomā ka es sliktais, a vosj, kādreiz nāksies no vienas bļodas zupu strebt."
+2
Un es tā cerēju, ka vismas truemetāls iztiks bez vārīšanās par šito absurdumu.
+1
+1
grave, ko tu tur murgo ?

''grave, šodien, plkst. 07:04

Tādēļ, ka divās valodās runātu tikai latvieši, krievu valodu varēs pasludināt par Eiropas valodu, tas pavērs ceļu Putinam ietekmēt NATO lēmumus, piemēram, par raķešu vairoga izveidi n'šit. Žīdi būs uzvarējuši."

"Par oficiālu ES valodu var kļūt tikai valoda, kam šāds status ir kādā no dalībvalstīm, ja to ierosina attiecīgās valsts valdība un ja tam piekrīt visas pārējās dalībvalstis. Pašlaik ir 23 šādu valodu: angļu, bulgāru, čehu, dāņu, franču, grieķu, igauņu, īru, itāļu, latviešu, lietuviešu, maltiešu, nīderlandiešu, poļu, portugāļu, rumāņu, slovāku, slovēņu, somu, spāņu, ungāru, vācu un zviedru."

www.lvportals.lv/?menu=doc&id=243065...

Pat ja LV valdība to ierosinātu, tad gan jau EE uzliktu mīksto ...
0
Tiek apdirsts šitai videō?
youtu.be/K3jAYyEqaOU...
0
Nošārēju screen ar vienīgo "Par" balsotāju kontingentu:
postimage.org/image/y9622qo17/...
0
ak dies ck aizkustinoša melodija tai Dulles klipa fōnā..gandrīz apraudājos
-2
Nu tad jāšauj nost tos 300`000. Normālie krievi neies balsot "par".
0
+2
mSPW: tagad Tu runā tādu pašu valodu kā tie, kas ies balsot "par".
0
^ Nē , vienkārši sāka skanēt Landser gabals. Man personīgi nevienu nošaut negribas un es labi apzinos, ka ar vardarbību tiks barota lielāka vardarbība.
+2
Šaut nē, deportēt - jā.
+4
Īsti nesaprotu - Dūle ir vienkārši muļķis vai veikls provokātors? Jebkurā gadījumā es labprāt jamo kārtīgi samizotu.
+2
Tad Jefta sapulcināja itin visus Gilāda vīrus, un tie karoja pret Ēfraima vīriem, un Gilāda vīri sakāva Ēfraimu, tāpēc ka tie bija teikuši: jūs esat bēgļi no Ēfraima [novada], jo tiešām — Gilāds ir Ēfraima un Manases vidū.

Un Gilāds atņēma Ēfraimam Jordānas braslus. Un ikreiz, kad kāds pārnācējs ēfraimietis, kas meklēja glābiņu, teica: ļaujiet man celties pāri, - tad Gilāda vīri tādam prasīja: vai tu esi ēfraimietis? Kad viņš atbildēja: es neesmu,

tad tie viņam sacīja: pasaki "šibolet"! Ja tas teica "sibolet", nespēdams šo vārdu pareizi izrunāt, tad tie viņu sagrāba un nokāva pie Jordānas brasliem, un tanī laikā no Ēfraima ļaudīm krita četrdesmit divi tūkstoši vīru.

/Soģu Grāmata, 12. nod. 4 — 6/
+2
Visā šajā jezgā, man nav skaidrs viens - kur bija mūsu pašu drošības iestādes, kad visa šitā putra ar referendumu un Lindermanu tikai sākās? Kāpēc tad visa valdošā koalīcija klusēja un ļāva visam iet pašplūsmā, ja apzinājās, ka tas viss bija pretvalstiski? Jāsāk neviļus domāt, ka tas bija izdevīgi Latvijas valdošajai elitei jo vieglāk taču ir valdīt, ja sabiedrība ir sašķelta un nevajag domāt par valstiski daudz nozīmīgākām problēmām, kā piemēram - bezdarbu, dzimstību u. t. t....
+1
Piektās kolonnas jautājumu vajadzēja risināt pirms 20 gadiem, diemžēl, pie varas nonākušie pārkrāsojušies komjaunieši un komunisti pat nedomāja to darīt.
+2
^ Es teiktu vienkāršāk - pie varas palikušie Padomju Kropļi. DDD tā arī netika veiktas.
dūle ar šo interviju un savu daunisko balto lapu akciju atstāj pretīga, gluma globālista - dirsā līdēja iespaidu. Nodevējs un smirdīgs izdzimtenis. Samizot - viennozīmīgi!
+1
Nemācēšu teikt par Dūles garīgo stāvokli, taktiku un rīcību, jo mēdijos viss var izskatīties savādāk. Nezinu arī, kas viņu virza uz ko un kāpēc, bet viņš vismaz kaut kādas akcijas organizē. Respektīvi, tie kapu svētki , šī akcija, vēl citas akcijas(uz sitiena neatceros), nu cilvēks vismaz kaut ko reāli dara, nevis vienkārši virtuvē kladzina, cik tas slikti, cik šitie stulbi. Nesaku, ka tas , ko Dūle dara ir ļoti apsveicami un bla bla bla, ne man to vērtēt , bet darbība vismaz ir , cik tā kaitē/palīdz , tas jau ir cits jautājums un man personīgi grūti vērtēt objektīvi par to tīri informācijas trūkuma dēļ.
0
Lindermans jau ar kaut ko dara.
0
^ Tieši tā un kā mēs visi redzam, tam ir arī savas sekas, lai cik arī tās būtu negatīvas mums, bet tās tomēr ir. Līdz ar to var tikai secināt - ja dari ,tad tam arī ir sekas, bet neko nedarot, nekas arī nemainās...
+1
Iešu uz referendumu un balsošu pret tikai tāpēc, ka esmu spiests to darīt. Bet pavisam droši, ka 1 min pēc tam, kad būšu to izdarījis, būšu jau aizmirsis visu, kas ar to saistās.
Godīgi sakot, man pat pilnīgi nospļauties uz to, kāds būs referenduma iznākums - pat ja notiktu neticamais un Latvijā ieviestu otro krievu valodu, manā un man līdzīgu dzīvē nekas no tā nemainītos.
Pilsētās, kur vairāk krievu, vienkāršo cilvēku vidū visi tik un tā ar slāviem runās krieviski, bet latviskākā vai vienkārši inteliģentākā vidē visi bez problēmām prot iemācīties valsts valodu.
Tas nav labi vai ļauni, tas vienkārši tā ir. Tīri cilvēciskā slinkuma vai iq līmeņa faktors sadzīvē allaž ir daudz aktuālāks, nekā visas tās augstā domas lidojuma etniskās teorijas un poētiski sakāpinātās emocijas no visādiem lindermaņiem, kam vienkārši nav ko darīt un jābūt mūžīgā opozīcijā visam un visiem, vai raivjiem dzintariem & fanuklubam, kuri, dzīvodami savos ofisos siltumnīcas apstākļos, ar realitāti mēdz saskarties minimāli.

Cilvēki turpina mukt prom no valsts daudz lielākos apmēros, nekā deportāciju laikā, jo vienkārši baidās nomirt badā un/vai vientulībā, no kā izvairīties mežonīgā kapitālisma apstākļi un ieaudzinātā attiecīgā sabiedrības domāšana Latvijā ļauj ne visiem, lai kā viņi censtos. Un, ja vēl papildus ikdienas depresivitātei tiek pilināts uz smadzenēm par etniskajiem jautājumiem, tad skaidrs, ka reiz pienāk brīdis, kad abās pusēs emocijas no visādiem provokatoriem ir sakāpinātas tiktāl, ka kaut kam jānotiek.

Viss šitais ir baigi pretīgi, un ir kauns, ka mūsu ikdienā itkā rāmā un draudzīgā sabiedrība vienā brīdī spēj tiktāl sašķelties...
Kut kāds cirks ar dzīvniekiem, un Dūle malacis, ka uzdrošinās to atklāti pateikt. Žēl tikai, ka ir jau tiktāl, ka arī Dūles ierosinātais variants šobrīd ir pagalam utopisks, jo...
youtu.be/csBZv_j2Rm4...
0
tas ir tik smieklīgi, cik daudz naudas, spēka un nervu tiek ielikts kaut kamī tik absolūi bezjēdzīgā kā šīs referendums. būtu uz Āfriku sūtījuši bērnu barot labāk.
+5
nē nu aiziešu jau nobalsot 'pret', bet mani mulsina, ka kaut kas tāds vispār notiek un man par to vēl būtu jācepjas.
0
aha, mani ar mulsina tas ka kautkāda kretīna dēļ man nāksies savas kuslās miesas stumdīt uz iecirkni lai ievilktu ķeksi pareizajā ailē.
+7
es tādu stāstiņu iz dzīves.. daudzi jau zin, ka man ir 6 gadus veca meita. viņa, starp citu, iet krievu bērnu dārzā jauktajā grupā, jo šis dārziņš ir tuvākais mājām. līdz ar to, lai nenonāktu neveiklā situācijā, jo daudzi bērni grupiņa ir krievu bērni, kurus viņu vecāki ir vēlējušies laist latviešu plūsmā, viņa mājās netiek noskaņota ne pret vienu tautību vai valodu. bet gluži pretēji viņai tiek mācīta arī krievu, angļu utml.
dialogs aptuveni tāds: vai atkal būs vēlēšanas? es atbildu- nē, referendums par to vai Latvijā būs divas valodas- latviešu un krievu? meita- kāpēc krievu? mums Latvijā būs jārunā krieviski?! Es ienīstu krievus!!!

secinājumi. variants a- vai nu mūsu naids pret krieviem ir bērnišķīgs
variants b- notiekošais ir tik liela bezjēdzība, ka pat bērnā dzimst naids.

p.s. sešgadīgs bērns nezin, kas ir Raivis Dzintars un Jānis Iesalnieks & co, neviens viņam to nav ieborējis, VL te bumbas uzvelt nesanāks. paši krievi ar savu rīcību latviešos pamodina, tās sajūtas, kas mīt instinktu līmenī. nav iespējams norobežoties no emocijām, pret tik klaju absurdu.
0
Atļaušos mēģināt padiskutēt...
U, iedomājies šādu variantu: ir pagājuši kādi 15 gadi, Tava meita ir izaugusi un pa šo laiku ieguvusi nevis lielas mākslinieces, cienījamas juristes vai citu intelektuālā vienpatņa statusu, bet, teiksim, izdarījusi savu spītīgu izvēli un kļuvusi par ko tik prastu, kā, piem., profesionālu sportisti.
Un, tāpat kā viņai nācies apmeklēt bērnudārza jaukto grupu, arī sporta klubā viņai apkārt bijuši pārsvarā krievi - nu, kādi 80%, kā tas dažviet mēdz būt. Reizēm meklēt alternatīvas vien latviskākas vides dēļ ir problemātiski, ja ne neiespējami.
Un tagad šie krievi braukā Tavai meitai līdzi uz sacensībām, palīdz viņai sagatavoties startam, uzvilkt ekipējumu, iesmērēt locītavas ar sildošām ziedēm, grūtā brīdī pacienā ar ar savām kofeīna vai validola tabletēm... Uzmundrinot ar labu vārdu, palīdz sagatavoties psiholoģiski, neveiksmes gadījumā pārdzīvot sakāvi vai operatīvi saglābt traumas...
Un tikai viena nelāga īpašība piemīt meitas cīņubiedriem - latviski viņi runā gaužām vāji, vai arī nerunā nemaz...

Vai Tava meita joprojām ienīdīs šos cilvēkus?
Vai viņa mainīs savu viedokli par tiem, uzzinot, ka kādā no referendumiem viņi, sava slinkuma, vispārējas histērijas vai kādu citu iemeslu vadīti, pieprasījuši no latviešiem ko tikpat absurdu kā tas, kas tiek pieprasīts rītdienas balsošanā?

Es domāju, pat tad, ja konfliktam būs vieta, to pavadīs daudz mērenākas emocijas, nekā klajš naids...

Vārdsakot, sitiet mani ar sūdainiem kokiem, taču man liekas, ka tas tomēr ir "Variants a".

Notiekošā bezjēdzīgums, protams, nav noliedzams, taču vai to ir nepieciešams uztvert ar tik sakāpinātām emocijām?...
Pavelkoties uz to visu un uzvedoties tieši tā, kā tas tiek gaidīts no tiem, kurus kāds jau tāpat pataisījis par pilnīgiem mežoņiem un muļķiem...
+3
Varbūt bērns nezin vārda "ienīst" nozīmi

Iespējams, ka bērnudārzā pašu bērnu līmenī rodas nacionālā nodalīšanā...
Ņemot vērā, ka bērni ir kā sūklis, kuri uzsūc pat emocijas no tēva reakcijas skatoties sporta spēles, varbūt viņi ir sapratuši, ka ir viena komanda un ir otra komanda, kura jāuzvar.
Un tad kaut kādas darbību sekas arī attainojas meitas reakcijā

Vai arī jauktās grupas krievu bērnu vecākiem nebija kur sprukt un viņi palaida bērnu jauktajā grupā, jo tā bija pieejama.

Tie, protams, ir tikai minējumi

Tikai nesaprotu, kāpēc nevarēja bērnam pajautāt, kādēļ tieši viņš tā izteicās un kādi apstākļi ir veidojuši to "naidu"
+1
Mēs sitisīm tos utainos... ;)
+3
Ai, es jau divreiz uzrakstīju pāris rindkopas garu atbildi tematam, bet abas reizes izdzēsu, jo pārlasot sapratu, ka nav jēgas tērēt simtiem vārdu domai, kas, lai gan pagrūti formulējama īsā tekstā, tāpat ir visnotaļ skaidra. Nu kāds naids? Vai tiešām te ir kāds, kas nīst kādu cilvēciskā, personīgā līmenī tautības dēļ?

Savdabīgi, ka visu šo ņemšanos saukt par politiķu spēlītēm, ar galvas pašķiebienu norādot uz Saeimas nama pusi, steidz daudzi, tomēr visvairāk nelatvieši. Sak, politiķu spēlītes sava labuma gūšanai. Bet vai ir kāds no šiem mājienu devējiem padomājis par, kā Seržs trāpīgi izteicās, partijas "Par citām tautām un valodām visā Latvijā" vulgāro populismu? Par Ždanoku Taņas politisko karjeru, kas balstās vienīgi - un tikai un vienīgi - solījumiem, ka būs, būs, pilsonības nulles variants, būs, būs otra oficiālā valsts valoda - paga paga, pie tā tiek strādāts, re kā es pa jevroparlamentu raujos...ka latviešu NA pat ar visiem tēvzemiešiem, kam jau nu ar visādi ir gājis, uz tā fona pat nemaz tik ļoti neizklausās pēc uz dumpi musinātājiem un piena upju ķīseļa krastos solītājiem?

Tiksim šodien ar šo darāmo galāk, taisīsimies uz nākamiem jokiem. Tas, ka tādi būs, ir skaidrs kā diena, jautājums kādi tieši. Nē nu tik daudz, ka turpināt vairot etnisko spriedzi valstī mēģinās, tas jau vairāk nekā skaidrs. heh, pat tepat trūmetālā anekdošu sadaļā uzpeldēja dažs labs joks, kas bija ļoti populārs ~1988-1991 gadu laikā, un pēc tam drīzi vien nogrimis aizmirstībā, lai kļūtu aktuāls pēc 20 gadiem...
0
Vajag iepļaut rīt...
0
^ attiecībā uz šo ideju es vis "pret" nebalsotu.

Cita starpā, kaut kā šurpu turpu pa youtubi klikājot, nonācu ar līdz Frailty izpildītajam Monro kaveram... ble, vot te tu, Bigij, spīdi. Bla, ku labi izklausās teksts par krūtīs rētu ar tādu itin kā asins burbulīti rīklē.
0
reku vakar piem. panesies spams par to lai iet balsot ar savu rakstāmrīku. Hmmm, diez tā ir klasiskā paranoiskā "mūsnoteiktigribappist" reakcija vai vienk aiz neko darīt kādam patīk uzkurināt papildus intrigu :)
0
ja jau ir tāda paranoja uztriep kādu krustu uz papīra gabala un paņem uz mājām :)
+3
p.s. nepastāv grupiņā nekāda dalīšanās krievos un latviešos, visi vienlīdz draudzīgi.
p.s.2 nav runa par personīgām "naida" emocijām tautības vai valodas dēļ. ir krievi, kurus vērtēju ļoti augstu kā personības. bet es tīri labi izprotu arī to fiziski purinošo sajūtu iekšā, kad klausies/lasi tos komentārus par to, ka latvieši ir mēsli un mūsu valoda esot suņu valoda. un tādos brīžos man ir žēl, ka es vēl neesmu uzkalpojusies līdz DP, jo es plēstu pakaļu uz pusēm, lai sauktu pie atbildības šos naida kurinātājus.
0
Nu labi - būsim nobalsojuši PRET - tagad ir laiks pāriet uz PAR - koncerts Par Latviju www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muzika... . Varbūt šodien ir īstā diena nopirkt biļetes.
+1
^ īstā diena bi 11 feb!
+1
Gājiens uz iecirkni caur Bombardieri; kādu 100 cilvēku rindas izstāvēšana 38. iecirknī (gāja ātri, krievu mēli starp gaidošajiem nedzirdēja praktiski nemaz, lai arī iecirknis Rīgā) ar apziņu, ka mūsējie referendumā iet uz uzvaru ar graujošu pārsvaru; pēc tam ziņu palasīšana, ka Dinamo nodrošinājis iekļūšanu play-off, bet tagad jau tūlīt būs bobsleja PČ un kalvadoss; vakarā — fanošana par Eirovīziju kopā ar kolēģēm (dziesmā Music Thief, kas ir domāta kā parodija un izsmiešana par Eirovīziju un tās dziesmelēm, piedalās viens mūsu draugs — tas, kurš dzied operas fragmentu, ģērbies rōzā formastērpā) — bezmaz vai jāsāk pie sevis dungot Lū Rīda «Just a perfect day»!
0
100 cilvēku rinda ?! Man bija ''rinda'' no 3 cilvēkiem. Pēc tam nekādas.
0
Aizgāju uz savu veco skolu (49. vsk) un tur tieši, kad es tuvojos, nāca arī vesels bars studentu korporāciju cepurītēs un ar Krievijas karogu (!!!).
+1
"Savdabīgi, ka visu šo ņemšanos saukt par politiķu spēlītēm, ar galvas pašķiebienu norādot uz Saeimas nama pusi, steidz daudzi, tomēr visvairāk nelatvieši. Sak, politiķu spēlītes sava labuma gūšanai."

Vispār nevaru pat atcerēties, ka šo es kaut reizi būtu dzirdējis arī no kāda latvieša. Arī vienmēr ir gribējies pajautāt - bet kāda tieši "personīgā labuma"? Jo citādi jau baigi tas izklausās pēc tāda hipiju buļļasūda - ai, nekas nekas, visi visus mīl, tagad dejosim un pīpēsim zāli un neļausim nevienam egoistam sabojāt mūsu pazo paradīzīti.
0
Var kads paskaidrot, ka sitadi "balsotaji" tiek pie pilsonibas/balsosanas:
www.diena.lv/latvija/zinas/papil...
+5
"Vēlēšanu iecirknī Dublinā (Īrija) kāds krieviski runājošs vēlātājs jautāja iecirkņa darbiniecei tā: ""Za" - eto "Par" iļi "Pret"?" Apkārt stāvošajos vēlēt gribētājos tas izraisīja neviltotu jautrību."

AAAAAAAAAAa :D :D :D
0
Ir arī sakarīgi krievi: vk.com/wall-3487331_14934...

raskolnikov raskolnikov ответил Kolian Meshalkin

Kolian, в чем заключается ксенофобия? в том, что они не способны разговаривать на латышском? таки им дорога к врачу, может диагноз поставят, проблемы с речью там, или заторможенное психическое развитие, на пособие жить будут
есть базовые вещи государственн... история, культура, язык, не знаешь, не учишь, не признаешь, чемодан, вокзал, рашка. эти правила игры известны всем, кроме кремлядей, которые своими особями заселили все окраины оккупированны... когда-то территорий, а сейчас за их счет пытаются дестабилизиро... ситуации в этих странах.
0
Labs raidījums sakarā ar šo tēmu
www.ltv1.lv/lv/raidijumi/kultur...
0
Referenduma provizoriskie rezultāti:

Nobalsojuši: 1'086'265 jeb 70,3% no balsstiesīgajiem
PRET: 82,12%
PAR: 17,66%
Nederīgas zīmes: 0,22%

Saskaitīti 383 no 1035 iecirkņiem. Dati atjaunoti 23:12

www.visulatvijai.lv/news.php?readmore=1...

+6
Linderman, gatavo vazelīnu!
0
Ērtāk sekot līdzi šeit:

www.tn2012.cvk.lv/
-1
^^ Es gan nez, ko žīdmanim gatavot vai uztraukties. Viņš taču savu ir panācis. Tagad varēs laimīgs noskatīties vai tas ietekmēs tautu kā tādu, ja nē , tad turpinās spieķus ritenī spraust.
+4
Sveiciens Lindermanim, Osipovam, Ušakovam un pārējai kompānijai, kā arī visiem "Par" balsotājiem!

ej.uz/vtr6
+1
Nē nu šitas vispār kaut kāds marasms...Cik ilgi var kāpt uz galvas???
www.kasjauns.lv/lv/zinas/72927/sava...
+3
svins un napalms
+4
Vai tad kāds ir liedzis nepilsoņiem iegūt pilsonību ?! WTF ?!

www.apollo.lv/portal/news/article...

Parādnieka pērle:

"Nesaprotu cilvēkus, kas seko Lindermanam, jo viņš valstiski ir cilvēks bez noteiktas dzīves vietes, jeb bomzis. "
+4
ja jau šitie ērmi mierīgi var rīkot referendumus un parakstu vākšanu tad varbūt arī dažs labs pretējās nometnes aktīvists varētu sākt vākt parakstus dažādiem refernedumiem. Piemēram:
- referendums par Ždanokas un Rubikkunga atlaišanu no europarlamenta, jo manupāt nedrīkst tādā vietā sēdēt ļauti kas kaitē valstij kuru pārstāv.
- referendums par Lindermana pasludināšanu persona non grata
- referendums par likuma ieviešanu kas nepilsoņiem liedz organizēt referendumu
- referendums par akcīzes nodokļa nepiemērošanu alum.
0
Ar Linderamanu ir zināma problēma, pat ja pasludināt viņu par non grata, kur viņū bāzt? Viņš jau ir dzimis un audzis Latvijas nepilsonis. Savulaik Krievija atteica viņam pilsonību, tā kā smejies vai raudi, bet mums ar viņu ir jāauklējas...
+1
hmmm... kur bāzt.. kur bāzt... varbūt pie maizes un ūdens? Un ja šamo nevar izraidīt no Latvijas tikai tāpēc ka jams še i dzimis, tad lūk tēma vēlvienam refurendumam lai tomēr būtu likums kas visādus kaitniekus paredz izraidīt no LV pat ja jams šite dzimis. Uz kurieni? Tā vairs nav mūsu problēma.
+1
Lai tiņ prom uz savu etnisko dzimteni. Tie jau palīdz savējiem ierasties un ierīkoties.
+4
Mhm, to jau, redz, nevar. Mossads ar tādiem "opozicionāriem" fiksi tiktu galā.
-4
nu, referendums beidzies, mēs ''uzvarējām'', tagad ir visas pasaules problēmas atrisinātas? žīdi aizmirsuši par visu un āfrikā bērni vairs necieš badu? vai turpināsim gudri dirst par politiku, centīsimies gāzt visas pastāvošās iekārtas un iecelsim superpolitiķis, kuri turpinās vārīt huiņa? :)
+2
Kota? Vēl kāds i pa daudz salāpījies? :D
0
precīzi : www.diena.lv/latvija/politika/za...

"Pēc Zaķa domām, piekāpšanās šādos jautājumos attālinātu iedzīvotājus no "vēlmes kļūt par patriotiem", turklāt šādu prasību izpilde tikai radītu jaunas prasības."

man arī kretinē, ka tagad visi Ušaleri, Urbanoviči baigi sašūmējušies - a vo Latgalē baigi augstais procents, tur tagad vajag krievu valodu pašvaldībās. no sākuma viņiem vajadzētu likt segt tā bezjēdzīgā referenduma finansiālos izdevumus no savas naudas, pēc tam runātu tālāk, ko tad īsti nozīmē tie 25% par balsotāju un kas ar viņiem būtu jādara - un ne jau nu jāpiekāpjas viņu padomiskajām prasībām.
0
Galu galā lai paklusē - referendums itkā nebija par valodu...
0
Nu tas jau bija vairāk vai mazāk skaidrs, ka Nils Urbanovičs un Ānis Ušakovs pie attiecīgiem procentiem būs paši pirmie, kas piemirsīs savu uzstādījumu, ka referendums jau ne par valodu bijis...

Būtu vēl Latgalē kādi 35-40% bijuši, ne tādus brīnumus vien no viņiem dzirdētu. 100% sāktu cepties par cilvēktiesību neievērošanu utt. utjp.
+1
A cik ta bija "par" Latgalē? Pret tur it kā tikai 44 % bijuši.
0
Uj, safakojos meistarībā. Es domāju par LV.
Latgalē jā, tur bija vairāk kā puse "par".

Bet nu Latvija tak ir unitāra, ne federāla valsts, tā kā bubināšanai par atsevišķu likumdošanu šajā jautājumā Latgalē tāpat pamatu neredzu.
+3
Man vislabāk patīk šis skaitīšanas mehānisms - www.delfi.lv/news/comment/commen... (ja nav jau bijis iekopēts)
un tad arī Latgale var mierīgi "stāvēt pie ratiem"
0
Sis referendums bija pilniga huiņa, politiķi ir pidari un paldies visiem dieviem un velniem, ka metals ir tas, kas mus vieno un vienos. Amen. Visi braucam uz SwedenRock atbalstit Skyforger.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas