izmisums
+2
Esmu izmisis meklējot lejuplādi kādai grupai.
Runa ir par nepazīstamo somu grupu "Since The End" albūms saucās "The Inner Burn".
Es esmu izracis vis-caur googli, dažādus torrentus utt. Pat meālarhīvā nav nekā par šo blici. Ir tikai myspace, kur lejuplāde nav iespējama. Varbūt jums ir kādi labāki avoti un varētu padalīties ar šo garadarbu?
Iespējams, jums šķitīs, ka grupa tāda nekāda, bet man kaut kā spēcīgi iespiedusies.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Vienmēr labākais variants, ja nav pieejama lejupielādē ir sazināties ar pašu grupu un sarunāt iegādāt vai dabūt dziesmas...! Bet nu gan jau ka krievijas torentos, ko atrast var, tur gan Intars ar Bleidu varētu būt lielāki spečuki...!
0
Ar, piemēram, downloadhelper palīdzību var jau vilkt no myspace arī, kvalitāte gan nekāda izcilā nebūs.
0
Vienu linku krievu lapā atradu, bet tas jau bij "miris". Varētu jau no myspace, bet tur ir tikai 5 dziesmas. Nekādu kontakt info arī nekur neatradu.
0
Nu ta neatliks nekas cits kā izdot nolādētu piecīti Amazonā vai iTunes!
+2
Rutracker.org šitais ir. Esmu 100% pārliecināts, ka arī metalarea.org būs.
0
Jā , bet rutrackerī nav sīderu tam. M-area nav tāda. Baigais undergrounds.
0
0
Полный источник: был сегодня
Var jau arī ierakstīt savu vajadzību tai foruma tēmā trekerī, paceļot to uz augšu, cerībā, ka sīderi saausīsies, vai arī, sliktākajā gadījumā, aizrakstīt kādam, kas nospieduši "paldies" podziņu. Tauta tur parasti baigi foršā, atsaucīga.
0
Tā jau varētu Amazonā vai kur tur, bet besī tas čakars ar to samaksu!
Jāā... Šitas ir "TRUE underground mital"
0
Paldies labie cilvēki vismaz par centieniem! :))
+4
^^ Pareizi, Amazon ir riktīgais trve cvlt andergraunda webshops, kurā ir milzīgs čakars ar samaksu, jo viņš bāzējas Čučmekstānā. Jāņem savi rubļi, jāievīsta aploksnē un jāsūta pa pastu. Pēc 2 mēnešiem,ja Čučmekstānas pastnieki nav nopizģījuši aploksni, atnāks mp3.
+1
+1
Skatos, ka pa nakti tas sūds ir atnācis. Fixi jādzēš ārā.
+1
^^^
Ja jau varētu pa pastu, tad jau būtu labi! Viss tik vienkārši nenotiek. Ir nepieciešami savi čučmeku dīleri, kuri atkal garantē drošu piegādi ar vilku pajūgu t.i. pa taisno, lai tādus dabūtu ir nepieciešami labi sakari latviešu metāla undergroundā.

^^
LIELS PALDIES!!!!!!!! truemetal rulzzz
0
Bet vispār iesaku paklausīties šo albūmu, man nemaz neasociējas ar nekādu metalcore un ar nu-metal NE TIK!!! Patīkams melodisks metāliņš ar iekšējo smeldzi.
+1
Starp citu, jā, paldies Ju par ieteikumu un chris|M| par augšupielādi - tiešām tīri patīkams albumiņš, ar prieku noklausījos.
Pēdējā laikā vispār esmu aplipis ar visādiem numetāliem kā sētas krancis ar parazītiem... Gadās aizrautīgi pētīt visādu sportistu video, un šie biezgalvainie radījumi itin bieži mēdz plosīties atbaidoša metālkōra pavadījumā.

Varbūt kāds vēl varētu ieteikt ko vērā ņemamu no nu/modern/core novirziena trokšņiem?...
+2
^ Varbūt labāk nevajag? :D
0
:D
Nu ko lai dara, Cynic, Dream Theater vai Van Der Graaf Generator pavadījums fizisku aktivitāšu laikā nenokļūst līdz smadzenēm tik labi, kā Hatebreed vai Pro-Pain...
0
Pro-Painj jau ir atsevišķs stāsts. Man no modernajiem parīk Dauņu Sistēma un Disturbed.
+1
www.youtube.com/watch?v=L9Ny7sZQM_0...

Uz žogiem izlīmētie plakāti ap 2000 gadu kaut kad, kuri vēstīja par Pro-pain un Pissing Razors koncertu Rīgā, kurš tak laikam tā arī nenotika, bija atstājuši pietiekami lielu nospiedumu manā atmiņā, lai no "pirāta" - jauna cilvēka, kurš ar pirātiskas produkcijas pilnu somu apstiagāja birojus - bez klausīšanās pa divīti iegādātos "Shreds of Dignity" ripulīti ar bāli nokopētu Irond izdevuma vāciņu. reti, bet regulāri paklausos vēl aizvien. Bet Pro-pain jau pa lielam metāliskākais NYHC gals vien ir, tikai, muzīkscēniskā ziņā izsakoties, nākamā paaudze.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas