Mice kace
+14
Ceru, ka mani nenolinčosiet par šo tēmu...
Pie manis šobrīd ir viens bomzīš kaķis, pareizāk kaķene. Steilizēta ja kas. Ļoti sakarīgs radījums izrādījās. Varbūt kādu uzrunās! Būtu žēl mest atpakaļ uz ielas, tādēl izmantoju visādus sludinājuma variantus.
Reku ss.lv var vairāk palasīt..
www.ss.lv/msg/lv/animals/cats...
solos vairāk te neko tādu nepublicēt..
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
A ko pati nepaturi?
+7
A par ko ta ne? Kārtīgs matainais, pats lops būdams, ir dzīvnieku draugs.
0
Žēl, ka man viens kaķis jau ir, otram vieta nebūs. :(
0
^^^ negrib par kaķu tanti palikt
0
Nu ja, un ja vēl tie lopiņi vairāki savācas, viņit ak ir arī jāpiebaro. Kaķi laikam gan parasti nerij tik daudz kā suņi - tas ir apbrīnojami, kā tāds neliels 30-40 cm skausta augstuma krancis ieloca iekšā pieauguša cilvēka cienīgu porciju i aci nepamirkšķinādams. Vienīgi tāds krancis parasti arī nav pārmēru izvēlīgs ēdamā ziņā.
0
Krancim vēl ir tāds pluss, ka kaut kur dodoties uz ilgāku laiku, var mierīgi paķert līdz, ar kaķi tomēr esi vairāk pie mājas piesiets.
+5
Man arī jau i viens, ar to arī būtu diezgan gana. Bet par to kaķu tanti...vēl jau neesu pietiekami veca grōša, lai nodarbotos ar šo profesiju :D
Uzņēmos te piemājas kaķenes aiznest izsterilizēt pilnīgas nejaušības dēļ, jo uzzināju, ka blakus mājām, klīnika dotajā brīdī par velti to dara. Var saukt to kā grib, bet man liekas nožēlojami, ka pavasarī man nākas vislaik garām staigāt pusdzīviem, ar iztectejušām acīm, kaķēniem... Tas jau nenozīmē, ka tagad visu Rīgu nesīšu uz klīniku.
0
^ Visu Rīgu nest uz klīnku nudien būtu pārlieku titānisks darbs, iesākumam pietiktu arī dažu Rātsnama viltnieku sterilizāciju...
+5
Ušakovam olas nošņikāt? Par ļaunu nenāktu.
0
Bet Ušiš jau tip kaķudraugs. Kā nez būtu smalks nosaukums - felifīls?

Bā, ka atcerējos, bulvārpreses žurnālītī redzēju bildi par šito tēmu - taisni vai vajadzēja kaut vai nofotgrafēt un iekš miljons. com iekšā. Tur īsti nevarēja saprast, vai tas, kurš bildei parakstu sacerējis, speciāli piedūries, vai vienkārši kļūdījies. Līdz "Ānis Urbanovičs" vienkāršajai ģeniealitātei un ģeniālajai vienkāršībai gan nedavilka, bet bija labs.
+2
Viendien sastapu vienu ķōķu pie kaķu misenēm, viņa teica :"Cik labi, ka Uškovs tās kaķu mājiņas sācis sarūpēt!" :D
+4
Kā ta - pats savām roķelēm naglo kopā. :D
+2
Ja jau Dombrovskis pagājušajā pavasarī varēja izdrāzt putnubūri, tad Ušakovs negrib atpalikt.
-2
man nepatīk kaķi - vislaik izlasās ''Mīce kucebla''
0
kot' tev šamie nodarījuši ;)
+4
Mums ar pirms 2 gadiem mājās no ielas tika paņemts mazs rižs runčuks. Traki žēl palika un tā, bet problēma, ka mājās bija toreiz jau 17 gadus veca kaķene, kura palika šausmģii greizsirdīga, ka tagad te tāds mazs kamoliņš arī grasās pretendēt uz daļu viņas paikas un saimnieku labvēlības. Klapēt neklapēja, bet gāja no pakaļas un šņāca visu laiku. Kaķēnam gan bija pofig, jo šis bija tā noguris, ka pirmajā vakarā paēda un uzreiz aizmiga, a vecā sēž tik blakus, skatās uz guļošo un šņāc.

Kad kāds cilvēks mājās, tad ok, bet vienu atstād mums bija bail. Kaķēns galīgi mazs, ap 1 mēnesi. Bija bail, ka vecā tomēr nenokož, kamēr neesam mājās. Neviens neņēma, nācās pēc 3 dienām atdot dzīvnieku patversmē. Tā kā kaķēns smuks un galīgi jauns vēl, ceru, ka viņu kāds paņēma un nu šim labas mājas.

A vecai tagad 19 gadi, puskurla (kā ta nebūs, dzīvojot metālistu miteklī :)), bet visādi citādi tā neko dzīvo.
+4
^^ gan jau ka šad tad piedirš muti.
+1
ō 19 gadi..ritīgs kara veterāns! :)
+5
Cienījami, jā. Tāpat kā izmēri: i231.photobucket.com/albums/ee159/Kurbad... Totāls Gārfīlds.
0
Tam lopam tak siāmas gēns, ne? Nav brīnums, ka uz visiem šņākuļo...
0
Man a tas ienāca prātā... Bet šī kaķe, kas pie manis šobrīd, arī tada nešpetna laikam. Šorīt sēdot pie kompja, paņēmu savējo minci rokā, tad tā uzreiz bij' klāt, lūrēja uz manējo ar caururbjošu skatienu un beigu beigās leca ar ķeksējienu viņai virsū. Nu tā...laikam viens mīnuss viņai ir..Tā jau ritīgi prātīgs kaķis, bet laikam būs jāfīrē atpakaļ ielās :(
0
Njā, ir ar kaķiem tā diezgan neprognozējami... Tieši tāpēc arī es nemēģinu "iedraudzināt" savu minceni ar kādu citu viņas sugas pārstāvi, jo ir bail par tā otra kaķa veselību un pat dzīvību...
0
^^ BigUgga, nē, kā par brīnumu šis eksemplārs ir baigā mieramika. Nebija arī jaunībā agresīvs kaķis. Pāris suņiem gan sadeva, aizstāvoties, bet tā viņa tikai uz citiem zvēriem īpaši nereaģē, ja vien tie nav viņas dzīvojamajā zonā un sveši. Nu, tas jau gluži kā cilvēkbērniem - piedzimst sīcis un 10gadīgais bračka paliek greizsirdīgs, ka vecāki ucinās ap šo... :)

Es esmu dzirdējis vien reizes 3-4 visā mūžā, ka viņa šņāc uz kādu, bet nu to kaķi negribēja pieņemt. Tādu vecu dzīvnieku jau nepārmācīs. Es droši vien kaķa vietā ar būtu šokā - "es te dzīvoju visu savu apzinīgo mūžu, bet te pēkšņi vienā mirklī kkāds sīks kamols uzrodas..." :)
+2
Manas māsas kaķene ir tāda...ritīgā gorgona pēc rakstura, tai tik sveša kaķa smaku vajag sajust, lai jau šņāktu kā kobra
+4
reku jauns pievedums, varbūt kādu matainu lopu arī uzrunās...
www.ss.lv/msg/lv/animals/cats...
+3
tie septiņi santīmi - tas ir gabalā vai spainī?
0
Mļe, rudenī koškinu paņēmām no paziņām. Tagad pusgads riņķī, un izrādās, ka pilnīgs pizģec ne kaķis. Ķer visu, kas kustas, un ja nekustas - iekustina. Par klēpī ņemšanu vispār var aizmirst. Laikam jau tie ielas koškini tomēr ir foršāki.
0
Savējo plaukstas lielumā, kad bija, no ielas paņēmu, knapi izķepurojās toreiz. Tagad jau drīz divi gadi būs, bet raksturs vispār liekas lielisks, vai nu es esmu nekritiska tās uzvedības novērtējumā. Taisa jau visādus ninzām raksturīgus lēcienus, pret sienām un durvīm, citreiz uz vietas stāvot var palekties ŗitīgā augstumā :), vispār dara vēl visko foršu, klēpī nesēž uz pasūtījuma, bet nāk gulēt zem segas pa nakti un vispār mīļa, tikai pa savai modei. Cik kaķu tik raksturu.
0
^^ trūkst disciplīnas un nav ierādīts kurš kuram ir saimnieks
0
un tā!..Overkirila miteklī, jau pus gadu, norisinās cīniņš par saimnieka pjedestālu, bet izskatās, ka kaķis ņem virsroku ;)
+1
Nu nez, izklausās pēc absolūti normāla kaķa uzvedības.
0
Izklausās pēc normāla izlaideņa.
+1
Vecais teiciens, ka sunim ir saimnieks, bet kaķim - kalpotāji? :)

Nez, man abi koškas normāli uzvedas.
+1
^^ ķert visu, kas kustas un nelīst klēpī vqai tad ir baigā izlaidība no kaķa puses? Drīzāk jau otrādi.
+1
Protams, ierādīt kurš ir saimnieks, bija pirmā lieta sarakstā. Bet cik runāju ar visādiem kaķu cilvēkiem, tad kaķiem īsti nestrādā sodu un atalgojumu sistēma. Daudz ir mēģināts, bet tas kaķis tāpat ņifiga nesaprot, kas ir slikti, un kas labi. Tā vien liekas, ka tas zvērs absolūti neko nesaprot, un vienkārši dara (un turpinās darīt) tieši to un tikai to, ko tajā brīdī grib.

Pieņemu kaķu psihologu padomus ;D
+5
Mūskaķs iekš man kuortel jau divs nedēļs nav pat ķīķerējs, rīpačā tik pa ķēķ un tāmpus. Šis iejēms bauzē, ka es noliedzs šim cieret pie manim iekšam un suināties gar manim (kaut gan tas galig nav taisniba, pats vien viš to izdomajs). Ta nu svētdien, kamērt es špacierej pa lauku, šis klusītēm slūpējs iekš to manu kuortel, sācs buoķēt pa malam, va nav kas jauns. Bet — vaimančesiņ! — uzjaucs sev uz taisn uz bauzi vien strēķit a visād CD (tur bi gan Malduguns, gan Frailty, gan šād tād industrijas meistarstiķ, aizkacēti pa taisno no Justin B.), un tā nu kaķs bi pārbijes kā diedzīš. Tā nu pazuds pavisam, no ķēķ āra nelien ne a pierunāšan, ne a kārdināšan, ka šim piesol strimal un mačku šņekas.
0
Nezin' ko jūs ar tiem kaķiem darat, ka viņi tā uzvedas :D Man liekas, ja kaķim īpaši nepievērš uzmanību un ta vienreiz nedēļā grib, lai šis pēkšņi sāk runāties un sēd klēpī, ir rātns utt., nu reto uz šito droši vien var piedabūt.
0
Khe, mans gan ir iemācīts, piemēram, uz galda nelīst. Hz, protams, ko jams pa naktīm dara, bet nu pēdas neredz (jams kur sēž tur paliek kušķis kaķu villas). Tāpat jams zin komandu pšč! un zin, ka tad jātiņ no istabas ārā. Tāpat jams saprot, ka dara tūdus un uz niknāku skatienu zin, ka jātiņ kaut kur zem gultas vai tur zem, kur var uzspēt :P

Bet nu glupi radījumi, tas tieasa.
+2
Atkarībā ko ņem par glupumu. Es drīzāk teiktu, ka spītīgi. Ja atkal ņem vienkāršo salīdzinājumu kaķis vs suns, tad suns dzīvo saimniekam, kaķis - sev.

Bet nu šie jau arī saprot, kas viņiem paiku dod. Tāpēc reizēm arī ieziepēt māk. Taisnība gan, kolīdz paēd, tā atkal uz pusi dienas viņam pilnīgs pofigs uz saimnieku :)
0
^ Nu jā, man šķiet, ka mans akurāt divreiz dienā ēd, tas varētu visu izskaidrot. Jānogriež paika tam nezvēram!
0
Palasot komentārus tā vien liekas, ka menējo kaķeni šeit vien retais spētu paciest ...

Zvērs ar tāāāādu raksturu, ka maz neliekas. Jāsāk jau ar to, ka atzīst viņa tikai mani un manu draugu, no pārējiem vai nu baidās, vai ignorē, vai demonstratīvi izsaka neapmierinātību, ņaudot griezīgā balsī un šņācot virsū (par vetārsta apmeklējumiem es labāk paklusēšu).

Un pamēģini tikai nepiecelties 3-4 naktī un neielikt viņai ēst! Modinās augšā, kašājoties ar nagiem gar skapi, ja tas nelīdz - ies puķes apkārt gāzt, vai, galīgais paņēmiens, kodīs kājās. Pēc ēšanas gan nāk virsū gulēt un murrāt, it kā nekas nebūtu bijis! :D Tad vēl viņai ir niķis, ko mēs esam iedēvējuši par play-time: Vakarā apsēžamies skatīties kādu filmu, bet šī griezīgā balsī bļauj un plēš tapetes - tas nozīmē, ka ar viņu vajag spēlēties. Tad kādas 15min ir jāatvēl viņas izklaidēšanai, un uz visu vakaru ir miers.

Bet viņas mīļums man atsver jebkurus viņas rakstura mīnusus. :)
0
nu tas 3-4 naktī ēst došana, tiešām man ta negribētos. :)
0
diana, 3 gadu laikā esmu jau pieradusi; sava veida autopilots. ;)
0
vajag izveidot kādu automātiku, kas izmet barību 3:00 no rīta. :) Labi, ka mans kaķis ēd tikai sauso barību
0
Automātiku? Kā būtu ar pisaku pa ausīm? >:)
0
Izlikt pa nakti uz balkona vai ielas. Vai kauč virtuvē — lai tur ņemas un ēd, ja kaut kas iepriekšējā vakarā palicis. Lai iet pats ķert peles trijos naktī kaimiņu kvartāla pagrabos, ja grib ēst.
+2
Ja dosi vaļu zvēram, tad arī būs, ka galu galā nevis tu būsi saimnieks kaķim , bet tas būs tavs saimnieks. Ja no mazotnes iemāca, tad nevajadzētu būt problēmām. Pašam laigan suns, bet jau kopš mazotnes tika izmācīts (protams, neizpalika arī pisaki pa snuķi , kaklu utt.) , ka dirst mājās nedrīkst, pēc ēšanas savus puņķus nevis pret tapetēm tīrīt, bet akurāti nolaizīt nost (haha), ēst noteiktos laikos, jo senči tomēr vetārsti un iesaka barot pēc normāla grafika, nevis kad sunītim vai kaķītim iegribas. Ir dzirdēti gadījumi, kad pat no mazotnes audzinātiem kaķiem ir baigā šaize izsist niķi ārā, jo redz skrāpē mēbeles , tapetes , karoče viss, kas saimniekam liekas svarīgs. Par laimi ir suns nevis kaķis, jo zinot fāci un to, ka tie kaķi tiesām mēdz būt niķīgi , viņš vienkārši atvērtu savu instrumentu kasti , ielaistu kaķim iekšā narkozi un tur pat uz vietas nah izgrieztu tos nagus (oficiāli skaitoties aizliegtā operācija, bet pie situācijas, kad ir divi varianti: a) mest Daugavā b) izoperēt nagus , operācija ir atļauta).
-9
---------- Pārsūtītā vēstule ----------
No: Andris Ancāns (Andža)
Temats: Steidzami un svarīgi!
Kad: 26.03.2012 23:01

Šī nav ķēdes vēstule, bet gan ļoti svarīgs brīdinājums. Noteikti iegaumējiet sekojošo: ja pēkšņi naktī jūs pamostaties no tā, ka jūsu kaķis trokšņo datora tuvumā, nevis, kā parasti mierīgi guļ, tad neatstājiet to bez ievērības, jo tas jums var dārgi maksāt! Neapšaubāmi tas vairs nav jūsu mīļotais mājdzīvnieks, bet gan jaunais, patiešām visbriesmīgākais datorvīruss, kas to nogalinājis un tajā iemiesojies!!! Ja gribat vēl kaut ko glābt, jums ir nekavējoties jāseko šai instrukcijai: paķeriet savu datoru un metiet ar to trokšņojošajam vīrusam kaķa veidolā! Ja netrāpījāt, tad nekavējoties evakuējieties un izmetiet no kabatām visas elektroniskās ierīces, čipus un kredītkartes, jo tas viss parasti tuvākajos mirkļos spēcīgi eksplodē, it sevišķi mobilie telefoni! Šo vīrusu radīja neparasti apveltīts kaķis, kurš bija nokļuvis galīgā prostrācijā, kad viņa saimnieks pārstāja tam veltīt uzmanību, bet pievērsās tikai spēlei "Ferma". Noteikti centieties izglābt pēc iespējas vairāk nevainīgu datoru, pārsūtot šo vēstuli visiem, visiem, visiem! Jo tik daudzi vēl nezin, kas ir "virus hoax".
0
mSPW, domā es tam kaķim tā vienkārši ļāvu sev jau no mazotnes uz galvas kāpt? Tici man, bija i sišana pa purnu un ausīm, i ūdens pulverizatora metode, i tika mests kas smagāks virsū. Bet ko tu padarīsi, ka tam zvēram gribās ēst?

Es nedomāju, ka esmu savu kaķi izlaidusi, jo mani viņa klausās (pie pārlieku lielas nedarbu aktivitātes man atliek paskatīties uz viņu ar attiecīgo acu skatienu, izteikt viņas vārdu attiecīgajā balss intonācijā un pacelt augšā divus pirkstus - šis žests viņai automātiski nozīmē "dabūsi pa ūsām/ degunu" - un tad ir miers). Pavisam cita štelle ir ēšana - tā jau viņa man maz ēd (ar 2kg iepakojumu teju vai 2 mēnešiem pietiek), un, ja viņai gribās ēst tajos 3-4 naktī, kāpēc lai es nepieceltos un neieliktu viņai pāris sausās barības graudus?

Cilvēciskais slinkums - lūk, tā jau ir pavisam cita tēma. ;)
+1
Es pilnīgi varu bez sišanas iztikt un nekad to neesmu darījusi..ja mince kaut kur lien, kur nevajag, piemēram pie kaut kā ķīmiska, krāsas vai cita, ko viņai nevajadzētu ieraut nāsīs, man atliek kaut vai kink kong rūcienu imitēt un kaķis atšāvis ausis uz aizmuguri jau ir gabalā. Baidās no neparastām skaņām ;) Otrs ir tāpat kā tev Xena, viņa ļoti labi jūt balss intonāciju, nevajag nemaz kliegt
+4
Paklausoties kolēģu stāstus par saviem izlaistajiem kaķiem, rodas jautājums - varbūt viņiem tā kaķa vietā labāk būtu bijis saveidot bērnu? Vismaz jēgas vairāk un varbūt arī lētāk izmaksātu...
Kaķis neēd to, neēd šo, šad tad der tikai pati dārgā barība. Ēd neregulāri un jo īpaši tad, kad saimniekam nav vaļas. Uzvalks sadīrāts, mīļā puķe sadauzīta, svece apgāzta (veiksmīgas sagadīšanās pēc blakus esošais saimnieks nav ļāvis ugunsgrēka tālāku attīstību) u.t.t.

Kāpēc tad ir mājas, kurās kaķis uzvedas gana rātni un krietni? Laikam jau audzināšana ir stipri vien jēdzīgāka. Ja no mazotnes liek saprast, ka ēšana nakts vidū nebūs normāla parādība, kaķis sapratīs - stulbi viņi nav, vien bezkaunīgi. Bet ja kaķis izprot, ka saimnieks ļauj darīt visu, tad šis to labprāt arī izmantos un sekas ir tādas, ka nopietns vīrs dreb un trīc, un nespēj izdomāt, kā iet mājās, jo vistas fileja ir beigusies, bet jaunu nopirkt šajā diennakts stundā nav iespējams. Ko teiks kaķis???
+1
Es, piemēram, vispār nesaprotu, kam tas kaķis vajadzīgs. Vēl jo vairāk, ja esi pietiekoši aizņemts, t.i. tev ir līdz vakaram darbs , vakarā pārodies mājās un tad tu redzi to spalvaino radību, kas jau ir paguvis sūdus savārījot, jo tu esi atnācis 20min. vēlāk nekā parasti. Gaumes jautājums laigan.

Rakstīju pats par to audzināšanu un izlaidību, bet aizmirsu piemetināt vienu sīku niansi - suga. Jaunāks būdams vēlējos "krievijas zilo" kaķi , tāds bezgala skaists un nav nekāds Gārfilds, bet senči uzreiz pateica, ka šīs sugas kaķi būs riktīga skabarga, jo viņu raksturs lielākoties ir riktīgi neciešams. Kaut arī man tas vienmēr šķitis smieklīgi, bet jāpiekrīt jau vien ir, ka atsevišķām sugām ir tādas īpašības, kas var traucēt audzināt tos.
0
mSPW - riktīga skabarga Tev būtu bijis Siāmietis, vai kāds cits "orientālās" šķirnes kaķis. Pēc būtības jau ar lielāko daļu šķirnes kaķiem ir tā, ka viņi ir šausmīgi kaprīzi. Tādā ziņā "pagraba minka" ir krietni pieticīgāks. Taču arī par "pagrabnieku" raksturu nekad nevari būt 100% drošs, bet par šķirnes kaķu plusiem un mīnusiem (arī rakstura īpatnībām) mūsdienās dabūt informāciju ir visai paviegli.

Bet tā jau tas ir atkarīgs tikai no cilvēka (kā jau mSPW teica), kāds zvērs viņam vairāk patīk. Es, personīgi, esmu "kaķu cilvēks", bet nekas pret suņiem arī nav. Pašai, godīgi, gribētos arī suni, bet tai šķirnei, kura interesē mani, dzīve pilsētas centrā īsti nav piemērota, un plus man nav lieku 2000 € sunīša iegādei! :D

+3
Krievijas pederastiskais kaķis bija brālēnam. Tik gaudenu lopu vēl nebiju redzējis... valkājās kā nosprādzis. Varbūt bija gadījies neveiksmīgs eksemplārs, bet varbūt viņi visi tādi.
0
A vispār siāmieši man pat patīk, es tikai vairs neatceros kā ar tām viņu pūkām bija, jo bija kādi 3-4 gadi, kad mājās dzīvoja viens siāmietis, cik stāstīja esot baigi gudrs bijis.

Vispār, ja man nebūtu suns , es varbūt darītu kā tagad dara krutie mažori - paņem kādu dārgas šķirnes kaķeni un tad tik biznesu cep augšā pārojot un vēlāk sitot gaisā tos kaķēnus. Krutas šķirnes kaķēni tīri labus ienākumus sniedz, ja ir ciltsraksti, tik vien tā auklēšanās ar tiem...
+6
Vecais runcis bij vella pills - parasts felsi miskastis, kura mutere šo aiz krāgas atstiepa vienā no pēdējām rudens vizītēm uz pāķiem. Par dumju to zvēru nu nekādi nenosauktu, bet par lecīgu un spītīgu gan. Reiz fāters bij izdomājis šim mācit uz galda nelīst, kā kaķis uzlien -šis viņu noceļ. Bet runčam ta spītības kā suņam blusu - šitais cirks kādu stundu pusotru turpinajās. Apnika kaķim, paskatījās ar tādu ģīmi "apnikuši jūs man visi, dalbajobi" un aizgāja pa kluso sencim zābakā iedirst. Pa nakti ēst neprasīja, bet 7 no rīta gan, pie tam tieši man, pārsteidzošā kārtā rubīja gan fišku starp sestdienu, svētdienu un darbadienu, tad ļāva gulēt līdz 10. A paprovē nepielecties - no sākuma tupēs uz vēdera un rūks, pēc tam smuki notēmēs un ar tādu pūkainu ķepu iehrenāčīs sulīgu labo āķi precīzi pa šnobeli.
Māju gan sargāja ne sliktāk par jebkuru duksi. Juta ļoti precīzi, ja ienācējs kādam mājiniekam nepatika, un ta bij elle vaļā. Ka tas 11kg vells klupa kājās, ta asinis gāja pa gaisu, i bijis tā, ka bezmaz šuves jāliek. Peles medīja pa pirmo, bet kad mājas žurks no krātiņa pamanījās pamukt - noķēra aiz čupra un stiepa atpakaļ bez vienas skrambiņas.
+5
Kaķe uz vecumu paliek stulba un reizēm noklucē nevis kastītē, bet netālu uz grīdas.
Vecs vai ne vecs, bet bezkaunība jāpārmāca. Pagaidīju, kamēr šams prasīs ēst, iedevu arī.

s1-05.twitpicproxy.com/photos/large/570994...

Pāris minūtes ar baudu vēroju kaķa "wtf" un neizpratni, ko ar to visu darīt. :D
+5
^Nākamreiz par šitādu izgājienu dabūs griķus.
+2
Ierušinās spiras tajos griķos un pēcāk arī katru reizi tavos :P
+2
A mosh labak pelmenjus? :)
+3
Esi pārliecināts, ka kaķis tavu praktisko joku spēs prātā sasaistīt ar savu klucēšanu?
0
Skaidrs, ka nespēs. Viņa arī uzšāvienu pa savu blēdīgo asti nespēj sasaistīt ar to. Šis praktiskais joks bija vairāk man ierēkšanai. Un ceru, ka ne tikai man likās uzjautrinoši. Jebkurā gadījumā, watafaks kaķim gan bija pamatīgs. :)
0
nu nekas, 3 dienas "fu, griķi", ceturtajā "ō! griķi!"
es vispār esmu novērojusi faktu, ka kaķus uz ēdienu izlaiž veči. (man darba kolēģe, savējo vispār kāds 3 dienas aizmirsa pabarot, kamēr vīrs komandējumā). ar mani tik traki nav, bet kādu nedēļu H. nebūtu mājās, kaķim toč būtu "ō! griķi!" jebkurā gadījumā, kas tur sevišķs, šķiņķītis, sviestiņš, maizīte (ok tomāts gan ne pa tēmu)
+1
Citēšu aprakstu, kādu mūsu kaķim Benčikam veltīja vidējais brālis, kad ciemiņi priecājās par kaķīti: «Benis ir ļoti normāls kaķis, bez nekādiem kaitīgiem ieradumiem. Vienīgi, kad viņš sāk klucēt savā kastē, tad vienmēr dvaka pirmajā brīdī uznāk tāda, ka tapetes lobās no sienām.»
+3
^ Uz vecumu viņiem tie kluči smird vēl trakāk. Es sēžu istabā, rakstu bakalauru, te pēkšņi no muguras viltīgi pielavās un bez brīdinājuma nāsis aizsit aroma no kaķa varoņdarba virtuvē. Kā aiztesos skatīties, šis vēl pat nozieguma vietu nebija paspējis pamest, cik fiksi ziņas par to izplatās. :)
+7
Viens diedelnieks pie lietas pielikts:

www.youtube.com/watch?v=u2LTf-dVfuo...
0
Sen nebiju šitā smējies par YT video.

Kaķis totālis pohujists. :)
+1
Laikam matainajie lopi to nedara pirmoreiz ar to īsmataino lopu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas