Death Metal Jam Session @ A Nice Place
+5
Šogad, 30. martā, klubā A Nice Place pirmo reizi Latvijā norisināsies Death Metal Jam Session. Būs iespēja savstarpēji gan pazīstamiem, gan nepazīstamiem cilvēkiem improvizēt Death, Grind, Slamming Brutal Death un Deathcore žanros. Jam sessions dod iespēju satikt vietējās scēnas personāžos. Pārmīt kādu vārdu, piedzerties un varbūt pat izveidot kādu jaunu grupu vai vienkārši labi pavadīt laiku.
Šājā pasākumā būs iespēja improvizēt ģitāristiem, vokālistiem un bundziniekiem. Basisti, diemžēl, žanru specifikācijas dēļ šoreiz būs apdalīti. Ja kāds māk spēlēt kādu trompeti vai kādu citu līdzīgu instrumentu droši arī varat nākt. Tas tikai padarīs vakaru interesantāku. Tā kā ja mākat ko spēlēt, nesēdiet mājās un nāciet rībīnāt Death Metāla skaņās.
Jam Session iesildīs grupa Trauma Moralis. Džeki ir izbraukājuši pusi Eiropas un Meksikas kā arī viņi lieliski zina kā izklaidēt publiku līdz ar to dzīvā performance būs iespaidīga un smieklīga. Pēc jama par jūsu smadzeņu sakropļošanu parūpēs Kojan (Breakcore) uztaisot kārtīgu diskotēku atlikušajai naktij. Valsi viņa mūzikas pavadijumā uzdejot nesanāks.
Labākajiem, atraktīvākajiem un interesantākajiem džemotājiem balvas!
Tiekamies 30. martā uz Death Metal Jam Session vol.1!

imageshack.us/photo/my-images/822...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
ka tik tas viss kopā neizklausās pēc liela grinda >:)
+3
Kur problēma ar basistiem? Ja štrumi nav, es varu paņemt līdzi savējo. Tam gan sešas stīgas, bet vismaz kaut kāds būs. Vai pateikšu Artjomam, lai paņem savu ESP.
+4
Es ar nesaprotu - ja trompeti var, ta' kāpēc basu nevar? Kas tā par "žanra specifikāciju". Nu labi, nav tur visu laiku do sol do sol, bet improvizēt tak var.
0
LOL, šito man palūdza ielikt Knife of Sadness, viņš sūrojās, ka ir vai nu nobanots vai vienkāŗši aizmirsis paroli, tapēc uz niansēm nespēšu atbildēt, bet piekrītu Petenju Maleejam, ka tas tiešam manuprat beigās iznāks kā kautkāds grainda pasākums.
+1
Lūk tev diskriminācija. Brīvību un tiesības basiem ! :D
+6
tad jau laikam jāsecina, ka death, grind un deathgrind žanru specifika ir tāda, ka trompete tur ir otrs izplatītākais instruments, bet basu neviens pat tuvumā nav redzējis.
-1
A kā tad bass ar giču kopā desu uzdžemos? Liekas visai loģiski, ka kkas var sanākt tikai ar ne vairāk kā bungām, giču un vokālu (+ kkāds random instruments prikola pēc).
+3
Kkāds random bass prikola pēc.
0
Kkāds random štrums - bītiņu piesitējs , taustiņš. :D
+3
Tas aizliegums par basiem noteikti ir no sērijas "a kas ta bassu nejēdz spēlēt" >:D
0
Nu, tur varētu būt doma, lai nav divi "tonālie" instrumenti kopā, ka nespēs saspēlēt, jo tur jau nav blūza kvadrāts, utt. bet es domāju, ka ir vērts mēģināt. Kas? Mēs, metālisti, kādi mīkstie?
0
taustiņniekus ar nolikuši ... vispār, gičas tak nax nav vajadzīgas kārtīgiem džemotājiem:

www.youtube.com/watch?v=TQQdYokbp4E...
-2
bled, es jau domāju, ka normāls koncis būs, bet token kārtējais grinderu pasākums.
0
Murgons varētu ar čellu ierasties! \m/
0
nevarētu vis.
+9
īstenībā, lai močitu detuhu pietiek ar klavierēm

www.youtube.com/watch?v=Gs4ZyEuk2FY...
+1
labi babuls laiž. tik apakšas saprast neh nevar, bet tā jau tam jābūt.
+4
Lauž tik instrumentu...
+8
..sacīj Raimonds Pauls, nedaudz nogrozot galvu.
0
No sociālā tīkla.

Tehniska informācija.
22. mar 10:56
Par cik daudziem ir jautājumi par jam'a norisi un tehniskām lietam ierakstīšu info šeit.

Bungas: Kārdāns un šķīvji būs uz vietas. Pašam jāņem savas vālītes.
Ģitāra: Vadi būs uz vietas. Protams, jāņem līdzi savs instruments. (Būs arī droša vieta kur tos glabāt)
0
A kā ar elektrību ? Savu dinamo aparātu jāņem līdz ?
+1
Tu tak būsi ar velosipēdu, ne?
+2
Bija jautri. Cerams, ka šai sērijai būs turpinājums. Pirmie soļi ir sperti. Nekādi šedevri radīti netika, bet daudzas no improvizācijām bija ļoti klausāmas.
Vairāk jāpiedomā, jāmācās vienam otru klausīties. Varētu arī izvēlēties kādus pāris zināmus gabalus, ko izmantot kā materiālu, lai būtu vairāk konkrētas "serdes" tai lietai, un arī kāda atpazīstama tēma - tad apspēlēt katrs pa savam, meklēt iespējas to pārvērst kaut kā. Protams arī tīram frīstailam ir jābūt.
0
Jautrība bija ne pa jokam: trīs bungotāji, pusducis gičistu un daži labi (plus viens neizprotams) vokālisti, kas visu laiku mainījās vietām, tā kā rotācijas rezultātā saspēlēt laikam sanāca visiem ar visiem! :) Lai arī pasākums bija reklamēts kā Death Metal Jam, vairāk bija brutāls, teikšu kā klausītājs no malas, pohujgraids. Un sanāca brīžiem tik normāli, ka vienubrīd uznācas jautājums — a nahuj vispār jāvelkas uz mēģiem, ja tikpat labi skan arī bez nekādas mēģināšanas?
+1
Vajadzēja to visu ierakstīt un izdot a la Peals Sessions. Pēc 10 gadiem būtu akūnais kults !
+1
Laiks tiešām tika labi pavadīts; žetons par šādu nebijušu ideju..! Lai arī pasākums nebija biezi apmeklēts, toties šī bija reize, kad vienuviet sastapās vērā ņemams daudzums esošo un bijušo censoņu no dažādiem vietējiem kolektīviem death un grind žanru ietvaros, tai skaitā Cult of Destruction, Ecthyma, Anal Punishment, Malduguns, Dehydrated Goat, Dislocation, Hellza un (laikam arī) Trendkill Method. Man patika, ka lielos vilcienos (ar dažiem izņēmumiem, protams) tas nebūt nebija tāds bezpriģels, kā biju gaidījis - pie šprices tika laisti spēlēt protoši ļaudis, un bija prieks klausīties improvizācijās, kas brīžiem tiešām labi izdevās un tika papildinātas ar dažādiem liriskiem iestarpinājumiem no citiem žanriem.

Īpaši jāuzslavē Jēkabpils breikkorists Kojans, kura spīdošā diskotēka pašā vakara izskaņā bija nepārspējama savā haotiskumā un noteikti liktu tādiem kā Tiesto vai Armīns van Būrens kļūt zaļiem no skaudības..! Apsargs gan ļoti greizi skatījās, kad Kojans no skatuves cienāja ļaudis ar savas dvuļas saturu..

Pievienojos kk:( cerībā, ka kaut kas šāds nākotnē uzplaiksnīs atkal jau kā Vol. II. Atslēga laikam tiešām ir klausīšanās citam citā, bez pretenzijām uz vienkāršu izbļaustīšanos, ja esi ticis pie mikrofona (to var darīt arī mežā vai autobusā uz kontrolieriem).

Pēc tam turpinājām dzert. Vecrīgā bija daudz mentu, jo Bubamarā kādam esot tikusi pārgriezta rīkle, kā ļaudis mēļoja. Šodien vēlā pēcpusdienā pamodos - pohas un un aizkliegta rīkle.
0
^ Ne jau Bubamarā pārgrieza rīkli, bet Čaka ielā žurnālistam Jākobsonam vaigu izruikāja no mutes līdz ausij. Tā kā Hītam Ledžeram «Betmenā». Bet pasāciens bija izdevies no visiem aspektiem, turklāt tas kolorītais krievs ar savu «put jōr handz in ze ēr» arī piedeva savu odziņu :D Pie kam brīžos, kad viņš dziedāja pa īstam, viņam arī sanāca, tā kā bij OK!

Reinīša tīrais vokāls priecēja — tā bij laba pārmaiņa.
0
A kāpēc lai Jākobsona dēļ būtu pilna Vecrīga ar policistiem?
0
aizbrauca dzert no priekiem.
0
un Jākobsonu vispār jau sašāva
0
bet vispār baigi traki ar to jākobsonu. tā kā krievu bojevikos, apmēram. un izglābšanās kā cietajā riekstā vai kkas tāds.
0
^^ nu nez, pagaidām jau nez. Cik var saprats no (iz)mēdijiem, tad sagraizīja seju.
0
Jākobsona virzienā izšāva ar kaut kādu zarazu (viņš pats domā, ka ar tukšu patronu vai gumijas lodi, jo tāda šaujamā vai simunīcijas turēšanai nevajag atļauju, un šauta brūce viņam nav). Šāviens šim apsvilināja pieri un acu plakstiņus, tā kā nācās kauties uz dullo, maz ko redzot. Tad viņam atgrieza vaigu vaļā no mutes kaktiņa līdz ausij tā, ka pēc tam gaļa karājās ārā un no sāniem esot zobus varēts redzēt. Plus pie visa klāt viņu nogāzuši gar zemi un sākuši spārdīt. Kad abi uzbrucēji aizmukuši un kaimiņi jau paspējuši izsaukt ātros, Jākobsons vēl aprakstītajā paskatā izskrējis uz ielas skatīties, kur viņa deviņgadīgais dēls palicis.

Es to zinu šinī gadījumā no pirmavota, jo Jākobsonu pazīstu diezgan sen. Viņš joprojām nevar runāt, jo vaigs sašūts — sazinās rakstiski.

Bilde pēc plastiskās operācijas, kur mute sašūta kopā: www.facebook.com/photo.php?fbid=4145...

Pašlaik džeks pārvests Stomatoloģijas institūtā — laikam zobi arī pabojāti ar nazi.
0
pag, viņu vēl tipa mocīja pēc sašaušanas?
0
Nu ne tik daudz mocīja, cik atspārdīja! Ja īsā laikā bija jānodara pēc iespējas lielāki miesas bojājumi, tad jau dara, ko var — šauj, dur, griež vaigu un beigās vēl paklapē.
0
Ņilsam ir alibi.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas