metāls
-18
man jau sen ir sācis interesēt ar ko īsti atšķiras visi metāla tipi (visi tie - POWER,THRASH,DEATH,BLACK utt), kā viņus var ātri atšķirt ? kāds varētu lūdzu paskaidrot ? :))
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
Kaut arī neesmu vēl nekāds baigais lietpratējs, stāža vēl nav pat 10 gadi , bet jau kopš sāku klausīties, pakāpeniski pats veicu savus spriedumus, kas ir kas. Respektīvi, tam ir domāts Metal-Archives. Protams, vari būt no tiem, kas paši neko negrib darīt, negrib pētīt, meklēt utt. , bet vienkārši grib, lai visu vienmēr saka priekšā tad aiziet , bet tā jau tālu netiksi. Es pirms pāris gadiem darīju diezgan elementāri , atradu tā saucamos stilu etalonus un vienkārši ieslēdzu savas ausis un klausījos, var taču ļoti labs pats redzēt atšķirības. Proti, kāpēc man tev teikt, ka debesis ir zilas un zāle ir zaļa, ja tu to pats vari redzēt ?! Nemaz nerunājot par manis dēvētajām "unique" grupām, kas it kā skaitās pie viena stila, bet ar savu to "unique" skanējumu, kas parasti satur vairāku stilu sajaukumu, diezgan krasi atšķiras no citiem tā stila līdzgājējiem.
0
Kā viņus ātri atšķirt, nav jēgas vārdos aprakstīt. Tas ir ar ausīm jāklausās. Kā jau mSPW, saka, paklausies tipiskākos subžanra pārstāvjus (kuri tie ir, var noskaidrot kaut vai wikipēdijā), un liec lietā ausis. Galvenās iezīmes jau tā kā nevajadzētu būt grūtībām apjēgt. Protams, jāņem vērā, ka ir milzums grupu, kas ir kaut kur pa vidu starp diviem vai vairākiem subžanriem.
0
IMHO, pirms lietot tādus smagus terminus kā "POWER", "THRASH", "BLACK" vai "DEATH"
ir jāzin, kas ir (ar ko atsķirās) AC/DC, Iron Maiden, Sepultura, Dow Jones (:-) vai Skyforger.
Pa fikso nesanāks, bet ja meklēsi googlē, iespējams, atradīsi atbildi (karoč metāls ir jāklausās un labi daudz).

-1
Ka sametīs mīnusus
Bet nu jopcik rozīt - google it, vai pasēdi tajā pašā wikipēdijā kādu laiciņu un palasi par katru novirzienu +/-, novelc ūber legacy albumus un paklausies. Tad jau bildei vajadzētu sazīmēties
+1
Nu nez, ja man būtu (lieki) 5K EUR, 3K USD vai 7K LVL un uzdodot jautājumu ieguldījumu ekspertiem (ekspertu forumā) saņemtu atbildi ka meklē google, lasi komentārus, klausies ko tirgū runā, tad nezinu, kas tas par ekspertu (naudas jautājumos) :P
p.s. Bet google kautkur bija labs katra stila apraksts (dažos teikumos). Slinkums meklēt.
0
Pareiz, ka neviens nedos padomus naudas lietās, izņemot, varbūt, ar beigu rezultātu atdod man!
0
domāju uzzināšu ko vairāk pa google bet nu vienalga paldies.
0
Protams, ja ir kāds zinošs draugs,draudzene, kas var dot piemērus un mazliet paskaidrot, tad jau vispār labi, tīri iesākumam. Pats es personīgi šeit lasu komentārus un ieteikumus par blicēm, albjiem, pēc kā arī vairāk sāku orientēties, tajā pašā death metal, kas vēl pirms gada, diviem, bija pilnīgi mella bilde.
+2
Tikai pilnīgs bobijs var iedomāties, ka no foruma izkapās vairāk kā no sakonspektēta un +/- objektīva materiāla
en.wikipedia.org/wiki/Heavy_metal_su...
+1
Kaut kā tā:
img207.imageshack.us/img207/7585/metalpv...
Bet ja nopietni, kā jau tev ieteica, ņem priekšā populārākos žanra albumus un šķiro.
-4
A priekš kam orientēties tajos "metāla tipos"? Referātu par brīvo tēmu močīs vai liksi sludinājumu "grupa meklē visu sastāvu un spēlēs pauer traš grandžu ar dūmkora noskaņām un speedrocka attaku. visiem dalībniekiem jābūt ar nopietnu attieksmi"??

+1
^ tomēr ir vieglāk atrast related artists , ja esi lietas kursā, kas tev patīk , nevis - aj zini , man tur karoče patīk, ja tempiņš pie 200 , giča zāģē un vokāls rūc, bass kaut ko dūc, nu tu karoče saprati , ir ko ieteikt ?
+1
darkside, nu tur jau tā lieta, ka par žanru atšķirībām var klāstīt gari un plaši, bet tami nulles vērtība, ja pats to nedzird. Ja tev konkrētus piemērus vajag, ar ko atšķiras šie -> "(visi tie - POWER,THRASH,DEATH,BLACK utt)", tad paklausies attiecīgi Blind Guardian - "Imaginations From the Other Side", Slayer - "Reign in Blood", Death - "Leprosy", Mayhem - "De Mysteriis Dom Sathanas" utt. Tie tādi pirmie, kas ienāca prātā, kā minēto subžanru paraugi, bet katram var nosaukt arī divdesmit citus.
0
Es gan kā klasisku desas piemēru minētu, hm: Morbid Angel "Covenant" un Grave "Into the Grave", no Treša: Metallica "Ride the Lightning" un Overkill "The Years of Dacay", no Powera Iced Earth "The Dark Saga" un to pašu BG.

Šuldineram tomēr tas voķis ne visai tradicionāls
+1
Zyanide aprakstam Alice in Chains atbilst:

www.youtube.com/watch?v=zTuD8k3JvxQ...

0
^^ tāpēc jau es saku, ka katram var čupu citu līdzvērtīgu variantu nosaukt, un ka tie pirmie ienāca prātā.
0
A par to, ka Šuldinera vokāls iekš Leprosy ir ne visai tradicionāls, var strīdēties. Tikpat labi var teikt, ka visi rūcēji ir detuhai netradicionāls vokāls, jo līdz gadam kādam 1991-92 (gadus piecus-sešus pēc stila piestartēšanas), apmēram šitāds arī bija tipsikais detuhas vokāls...
0
Nu, no mūsdienu viedokļa netradicionāls. Tā jau Possessed var pasludināt par klasiku un miers un bērziņš ...
+1
Possessed jau arī ir klasika....
0
treša
-3
kā vispār var kāds izdomāt kaut kādu huiņu, kā vēl dot kaut kādus padomus, tipa 'jā, dēls, aizej tajā lapā un izlasi to, bet pēc tam tajā lapā aizej un izlasi to, pēc tam tu zināsi, kā var atšķirt power metal no grind metal, un tad jau arī būsi īstens metālgalva. alu taču dzer, VAI NE? labāk fiziņu? šitas būs jāmaina!!!

izvemties

izdzēs takš šito tēmu, milzu lempi, that's too tragic even for doom metal
0
nu sorz par agresiju, es te biš ieņēmis pa maziņajam
0
Izlasi, novelc un saproti (sauc arī par Anormālo kvantu fiziku) :o
Nav jau tik labi kā pālī forumā dirsties, bet tomēr
+2
De Mysteriis tomēr ir samērā netipisks bleķa albums, drīzāk ieskatam ieteiktu kaut ko no agrīnā Immortal, piem, Pure Holocaust.
0
kas vienam šķiet tipisks tāda vai citāda stila paraugs, citam šķiet netipisks...Es kā reiz šodien vēlreiz nokalusījos Baphomet "The Dead Shall Inherit"...To gan es gribētu minēt kā vecās skolas desas paraugu.
0
^ pirmā dzirdēšana - nav gluži man tīkamā maniere, bet daži ir sajūsmā:

"This is Death Metal...If anyone ever fucking ask's you what Death Metal is..You just click this fucking song...

MetalSchlicht 11 months ago ''
-2
Nodarbība Nr. 1. Kas ir Heavy metal ?

Smagais metāls (bieži vien saukta vienkārši kā metāla) ir žanrs rokmūzikas, kas izstrādāta vēlu 1960 un agrās 1970, lielākoties Midlands Apvienotās Karalistes un Amerikas Savienotajās Valstīs. Ar saknēm blūza rock un psychedelic rock, joslas, kas radīja smago metālu izveidojuši biezu, masveida skaņas, ko raksturo ļoti pastiprina izkropļošanu, pagarināts ģitāra solo un izteiksmīgs Beats un vispārējā skaļumu. Smago metālu lyrics un darbības stilu parasti asociējas ar vīrišķības un machismo.

Pirmie smago metālu grupas, piemēram, Led Zeppelin un Black Sabbath un Deep Purple beidzot piesaista lielu auditoriju, taču daudzi bija kritiski nievāts (ar ievērojamu izņēmumu no Led Zeppelin), kas statuss sastopama visā vēsturē žanra. Gadu vidū-1970 Judas Priest palīdzēja paātrinās žanra attīstību, ja izslēdz lielu daļu tās blūza ietekmes; Motörhead ieviesa punk rock jutīguma un aizvien vairāk pieaug uzsvars uz ātrumu. Joslas jauno vilni britu Heavy Metal, piemēram, Iron Maiden sekoja līdzīgi vēnā. Līdz desmitgades beigām, smago metālu fani kļuva pazīstams kā "metalheads" jeb headbangers "
0
^^^ thetrve: taisnība droši vien ir, bet es jau diskleimeri pierakstīju ;)

^ Baphomet - The Dead Shall Inherit ir zaibis ku labs. Taisns, brutāls no-bullshit bulldozers, šķiet, pat tādi "sievišķie" elementi kā ģitārsolo tur praktiski nebija. Starp citu, viens no detuhas albumiem, kas manī stingrāk uzplaucēja to knapi uzdīgušo detuhas patikšanas stādu - savulaik Buļļu kjojās ar Ķ. kungu un Vovu tapa klausīts.
+2
"Joslas jauno vilni britu Heavy Metal, piemēram, Iron Maiden sekoja līdzīgi vēnā." <-- tas ir labs!
+4
Varbūt skanēs nepraktiski, bet ieteikums šāds: ja kāds grib iepazīties ar dažādiem metāla paveidiem, tad viens no variantiem ir — vaktēt šinī lapā augšdaļā koncertu sarakstus un censties apmeklēt pēc iespējas vairāk dažādus koncertus. Piemēram — iet gan uz Russian Circles, gan Frailty, gan Mastodon, gan vietējām grupām visām, un arī uz virtuoza Batio solokoncertu. Kad paklausītas konkrētas grupas, var pavilkt ierakstus, palasīt, kas tas pa žanru, paklausīties citas grupas no attiecīgā paveida utt.

Plus — metālā jau nav baigi svarīgi, ko tev iestāsta «zinātājs», kurš pats kādreiz arī bija sev tik tikko atklājis smago mūziku. Un nepavilkties uz kādu vienas tēmas pārzinātāju — jāklausās dažādi mākslinieki! ;) Piemēram, ja kāds metālu maz klausījies ļaužs cītīgi izpētīs, ko te Nefolks sapostējis, tad konstatēs, ka metāls tiešām ir atonāls, aritmisks, veltīts vai nu kosmosam, vai Ražas svētkiem, un nāk pamatā no diviem Francijas departamentiem.
+4
^.... un pēcāk būs šokēts, cik ritmisks un harmonisks ir tas metāla albums, kur Nefolks pa priekšu ņemas...
0
^ Vot, vot…! :D
0
Un kas tas pa metālu tas tur ar vijoli? :D
0
Vijoļgrainds droši vien! Pazīstams arī kā nekroambientais zombifolks vai stīgukōrs.
0
Boreāli rurālais aurāli koronārais stingumroks
0
Ja Metālā nav vijoles vai vismaz saksafona, tad tas ir falšais Metāls. Stay true!
0
Vijole + avant-garde = Sameshuggah.

«Stingumroks» — Intar, paldies par perfekto latviskojumu «stoner rock»! :D

Heresy iepriekš palīdzēja latviskot «sludge» kā «zaņķi».
+1
palasīju jūsu komentārus ;D tad nu vnk jāsāk pašai meklēt dziesmas parakņāties vēl pa visu šo forumu, gan jau tad ar laiku ieiešos metāla pasaulē :D Jo šeit ir daudz interesantāk nekā kkādā , tehno, house vai electro .... pasaulē ;DD kas ir pilnīgs sviests...
0
varbūt tāds muļķīgs jautājums, bet nu gribas tomēr zināt :D ar ko atšķiras metālisti/metālistes no gotiem/gotēm ? :D nav tā kad nezinu neko bet gribētu zināt vairāk ;D metaļuga vēl nēsmu bet nu velk lēnām uz to pusi :) Tik nesabāžat man mīnusus :D jo tomēr esmu lasiijusi forumus pa metaļugām bet vairāk pa debīliem komentāriem tur nav....
+2
Pa lielam metālā cilvēkus piesaista tas, ka metāla pastāvēšanas psiholoģiskā ir viens liels, spēcīgs, izstiepts vidējais pirksts sabiedrībai tieši ģīmī. Nu kāpēc gan cilvēki lai klausītos Necrophagist, par piemēru…?

Ja oficiālā valsts un sabiedrība dara kaut ko vienu, tad metāls tūlīt pat pavilksies tieši uz to pretējo, ko politiskā un ekonomiskā vara cenšas nicināt un nīcināt.

Ja valsts oficiālā ideoloģija ir globālisms un tupa bagātības raušana, piegāžot Latviju ar visādiem ārzemju sūdiem (gan fiziskā, gan garīgā nozīmē), tad rodas Skyforger un Relicseed.

Ja cilvēki kļūst līdz riebumam nevarīgi, nozombējoties ar amerikāniskās veiksmes vai kristīgās labestības ideoloģiju, tad rodas black, doom un citi metāli.

Ja dzīve ir standartizēta un katram ir sava «pareizā» taciņa dzīvē paredzēta, tad rodas visāda eksperimentālā mūzika. «Vecajā Eiropā» tikmēr zeļ grainda paveidi. Ja pasaulē valda žīdisms, ātri vien rodas NSBM.

Ja pasaules vadošā nodarbošanās ir naudas raušana, zeļ korporatīvisms un monetārisms, un par nākotni neviens nedomā, uzreiz ir klāt Fear Factory ar savu sci-fi konceptu, Wolves in the Throne Room un citi eko-metālisti!

Ja poltikā galvenā cīņa ir par to, kurš kādā veidā vairāk nokorumpēsies, tad Ministry un Megadeth, Sepultura un Soulfly, SOAD un KMFDM, Biohazard un RATM uzreiz noliks pie vietas, kas ir kas!

Un visbeidzot, kad visiem ir parādīts vidējais pirksts, tad vidējam pirkstam pašam tiek parādīts vidējais pirksts: Blut aus Nord albumi, sākot ar The Work Which Transforms God.
0
0
Pohuj, metāls, aiziet!
www.youtube.com/watch?v=IrJAwCBbnuc...
+8
"ar ko atšķiras metālisti/metālistes no gotiem/gotēm?"

goti ir viena no ģermāņu ciltīm (tāpat kā, piemēram, vandāļi), slaveni ar to, ka bijuši labi karotāji, 410. gadā ieņēma Romu.

metālisti - lai uzzinātu kas ir metālists nudien iesaku izmantot interneta resursus, rau, mūsu pašu latviešu mēlē ir arī tie labākie - www.metalists.lv/lv slavenākais metālistu teiciens, spriežot pēc mājaslapas ir '"Dzelzs jākaļ, kamēr karsta."
— Metālists'
+1
pa lielam jau atšķiras tad laikam ar... gandrīz visu. ā, nu, elpoja gan to pašu garlaicīgo jobano skābekli, vai ne
0
Elpo gan jobano garlaicīgo skābekli, tomērt, ja citas dzīvības formas eksistē uz ūdens bāzes, tad metālists eksistē uz šmigas bāzes.
0
Laikam jums tiesham galigi nav ko darit, ka pavilkties uz patiesi trulam provokacijam...
tapec mincitim +100 no manis!
-3
arī šmiga ir ūdens
0
"goti" no "metālistiem" atšķiras pamatā ar to, ka pirmie ir romantiķi, kamēr otrie - pragmatiķi.
+1
-Vai kāds sarkans vīns...
-Bļa, nahuj tik maz?!
0
^^^ āls, vīns, šņābs (daļēji) jā, bet spirts tak ne.
0
Šņabis pa 60% tak ūdens vien ir. Cik daudzi tad tīru 96% spirtu trennē iekšā. Vai vsimaz 60% ?
+1
^ Es. Mārupē destilēto kalvadosu. Reizēm. Jo daudz to brūķi izturēt nevar, tas toč.
+2
Lai arī ūdens ir tikai 60%, siekalas vienalga tek!!! :D :P
+3
Jā, Dethecrator, atceros to kalvadosu. Kā aizmigu 6. tramvajā atceļā no tavām mājām gan neatceros. Kā vēmu pie Sporta Akadēmijas - diemžēl atceros gan.
+1
Patīkamas atmiņas skatos...
0
ehh, labi vnk jautāšu jums ko konkrētu, katrā ziņā jau piereģistrējos šeit lai uzzinātu kko vairāk. karoč vnk īsāk sakot pa metaļugām es zinātu tā kko īsumā - normaļno čeloveki cik sastapts :D pa metālistēm nav ne jausmas ---> cik zinu tāa pēc izskata viņas nekrāsojas,ģērbjas tā pat melni lkm utt, un par gotiem vsp nav skaidrs nekas nav bijusi darīšana, cik tik palasiits netā goti vairāk staigā ar krustiem ģērbjas melnā krāsojas ļoti melni, bet metaļugas vairāk lkm ar ķēdēm staigā kā ari ir radušies no vikingu laika, un patiik dzert alu utt ;D.... un droši vēl aizmirsu ko pieminēt.... tagad derētu komentāri kur es kļūdos un varētu ko papildināt !!!
0
"un droši vēl aizmirsu ko pieminēt"
Pupus?
0
"ehh, labi vnk jautāšu jums ko konkrētu, katrā ziņā jau piereģistrējos šeit lai uzzinātu kko vairāk. "

A kur konkrētais jautājums ?
+1
Darkside, metāliskums īstenībā neslēpjas stilā, kaut gan no malas «neiesvētītajiem» tā var likties gan.

Ādas bikses, apkalti zābaki un metāla T-krekli ir sajūtas izpausme, nevis obligāta lieta. Esmu gājis uz koncertiem pa taisno no darba, ar pelēku uzvalku un kaklasaiti, ja nav laiks pārģērbties. Piemēram, VL!-TB/LNNK frakcijā ir metālisti, taču ne Imants Parādnieks, ne Einārs Cilinskis, ne pārējie tak neies uz Saeimu ar grainderu krekliem mugurā. Izskats bijis nebijis. Te lielākā daļa trūmetālistu strādā plaukstošos uzņēmumos, un daudziem ir vairākas dzīves — profesionālā un metālistu pagrīdes dzīve.

Gōtu un metālistu starpā nav konkurence, tāpat kā nav «tīrās» industrijas un mūsu starpā. Metālisti, panki un industriāļi bieži vien iet cits uz citu pasākumiem. Tā kā redzēt grebenes pie mums vai garus matus Šturmā ir normāli. Attiecīgi ir jau sen radies arī tāds žanrs kā gotiskais metāls (Paradise Lost, Moonspell).

Disklaimeris: Šis komentārs rakstīts naktī, dzērumā. Gadījumam, ja Darkside nav trollis (trolliene?). A ja ir, tad pie dirsas. ;)
0
"Zinātnieki ir tie, kas staigā baltos halātos un ar brillēm".
+1
..."metāla T-krekls" -> ōjā :-)
+1
Nu tak skaidrs, ka trollis.
+1
Eu, par pankiem, metālistiem un industriāļiem skaidrs, bet kur tad gōti tusē ? Bet nav jau brīnums ka šos nemana - viens zinošs gōts minēja, ka LV kādi 5-10 goti tik ir ...
0
Cik biju dzirdētis, tos gōtus , īstos un neīstos, vismaz imantā skaisti klapēja, tāpēc jamie diezgan tādi nemanāmi palika, vismaz skolā toč. :D
+9
^^ nu, piemēram, Sovvaļnīks tak staigā metāla T-kreklā.

Tas, ka goti staigā ar krustiem, bet metālisti ar ķēdēm, gan ir meli. Cik sanācis novērot, šajā ziņā tie neatšķiras - kā vieni, tā otri staigā ar kājām.

Bet tas gan ir vēsturiska patiesība, ka metālisti radušies no vikingu laika. Tāpat kā indiāņi ir radušies no Kolumba laika. Un japāņi - no imperatoru laika.
0
Jā! Krievu tauta vispār vēsturē parādījās tikai no laika, kad sāka okupēt citas valstis. Pirms tam šos nemaz neredzēja.
0
Bet es staigaju trennuzenes...
0
hm jau kko vairāk uzināaju :D ūun nesmu nekāds trollis/trollene.

ām ja es nesmu čalis... ;D
+2
Bļāviens, vajadzēs kādu metāla t-kreklu kaut kur izrakt. Citādi man visi no kokvilnas.
0
Tātad trollene. :D
0
^^ Sen jau plānoju bruņukreklu dabūt, vienīgi neizdodas. Čoms apsolīja uzmeistarot, bet šim nav laiks piņķerēties.
0
^ nu tad pieķeries pats un uzmeistaro.
0
Es nemāku. Man skaidroja, kā tas darāms, bet es labāk esmu gatavs sableķot (ha, ha, kā šī metafora te iederas!) kādam profiņam, kas uztaisa sakarīgi.
0
Hm, interesanti, cik Jouds paprasītu par 150h darbu ? :D
+2
haha mSPW smiekligi.
0
^centos !
+1
Vuj, man bija vesela aizsaules Odiseja (varbūt Orfeja ceļojums drīzāk?) šitajā sakarā.

Vispirms Vovans, noklausījies manu ideju — uz skatuves rēgoties bruņukreklā, teica: «Ej tak tu pie Juoda!»

Dabūju numuru, zvanīju Joudam (tas bija vairāk kā pirms pusotra gada), bet Juods teica, ka viņš ar bruņukreklu pīšanu īsti vairs nenodarbojoties. Sūtīja mani pie Vilkačiem. (Man tikai nākamajā dienā pieleca, ka domāta bija folkloras kopa «Vilkači».)

Sameklēju «Vilkačus», tie tur padomāja un nolika satikšanos «Transilvānijā». Beigās tur arī nekas nesanāca, bet atklājās, ka viens pazīstams džeks no krievu metālistiem arī piņ. Viņš sadabūja materiālu, uzpina kaut ko arī, tikai nepabeidza. Tā arī paliku bez personīgās aizsardzības elementiem, ja nu sākas zombiju apokalipse.
+4
Komerciāli pilnīgi neizdevīga nodarbošanās tie metāla krekli. Ja no Indijas var pasūtīt kniedētu gredzenu kreklu (optimistiskā variantā t.i. 400 - 600 stundu darba) pa 180Ls, tad baltajam cilvēkam te vairs nav ko iesākt. Var spiest uz kvalitāti, kas nav grūti, jo Indijas krekli ir drausmīgi, taču trako, kas grib un var par to maksāt ir vēl mazāk nekā amatnieku.
0
Viens paziņa uzknibināja sev to riņķīšu bruņukreklu. Pagāja mēneši, bet viņš arī bija visai entuziastisks tai sakarā.. Man nav ne vēlēšanās ne vajadzības, līdz šim esmu aprobežojies ar rokassprādzēm, bet stilīgi jau būtu, mjā.. Uzreiz jūti, kad tāds ir virsū, sava veida spēku pieplūdumu.. Varbūt bezapziņas atskaņas no barbaru laikiem, līdzīgi kā ar sejas izkrāsošanu..?
Sakarā ar šito atcerējos par leiblu Kyrck Productions & Armor, aiz kura stāv vīrs no grieķu grupas Nocternity (laba, izteiksmīga grupa, starp citu). Izlaiž mūziku un arī bruņukreklus piņķerē..
www.kyrck-productions.myrecordscd.net/main.html
+1
reku ir Metāls:

W.A.S.P. - Mean Man

www.youtube.com/watch?v=BUlr4GeCNks...

A tattooed madman, I am hell on wheels
Born a wicked child left alone in the fields
My father was the wind, my mother was fire
Raised by the wolves and I grew up wild
A kamakazi man, a hollering "Banzai"
Never crash and born, never donna die
Cannibal is me, ya squeal and shout
I chew ya up and spit ya out

Storms a c-c-coming and it's gonna be me
Here comes Trouble, with a capital "T"

Cause I'm a mean mother fucking man, riding the wind
And know I'll be damned
All the way, all the way
All the way

Chewbacca in the rye
The water of fire,
A terror in the flesh, a killer for hire
California man
I'm white line,"Homer"
The unruly one they call the "Blond Bomber"

Scooter gypsy, I'm a renegade
An orphan of the road
A live hand grenade
Never gonna quit before my time
When the moon gets high, then I'll be blind

Mad dog 20-20's king
I drink that stuff and start getting obscene

Cause I'm a mean mother fucking man
I gotta scream that's what I am
All the way all the way
Cause I'm a mean mother fucking man
Riding the wind and know I'll be damned
All the way, all the way, all the way

I'm a motorcycle man
Don't never give a damn
I lie when the truth serves better
The Marquis De Sade
I cheat and steal and rob
A Heavy Metal Creature

Cause I'm a mean mother fucking man
I gotta scream, that's what I am
All the way, all the way
Cause I'm a mean mother fucking man
I gotta scream, that's what I am
All the way, all the way
Cause I'm a mean mother fucking man
Riding the wind and know I'll be damned
All the way, all the way
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Skuja
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
Viskas