DISEIM - Holy Wrath (2011)
+9
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+4
Labs, maita.
0
Tik drusku tādu spalvaināku skaņu prasās.
+2
Beidzot laikam iznācis albis - hatredmeanswar2.blogspot.com/2012/03/diseimholy-...
0
to recenziju gan kāds ''very slow person'' sarakstījis
0
^ tas ir eifēmisms vārdam "retard"? Nu jā, nav diez ko meistarīga recenzija. Bet ko tur daudz dirst, pats kādreiz tādas rakstīju...
+1
Iznācis vel nav, bet gaidām aprīlī vai maijā.
+4
Beidzot ir zināms izlaišanas datums: 30.Aprīlis. Ja kādam ir interese, albumu jau var pasūtīt šeit: www.officialabyssrecords.com/advanced_search_res...
+2
10 eksemplāru paciņš pa 54 USD. Cena laba. Mošk vajag samesties un pasūtīt, ja kādu vēl šitais interesē?
0
Cena par 10 gab. jau smuka bet ja pieskaitam pasta izdevumus par parasto sūtījumu un vēl to jobano muitas nodokli no ārpus Eirozonas valstīm tad uz ātru roku sanāk kādi 9-10 $ par disku. Ja ņem ierakstīto sūtīšanu tad 12-13 $ par disku. Var jau būt ka mazāk ja muita ņem vērā tikai deklarēto cenu bez shippinga vai vēl labāk vispār izlaiž cauri bez nodokļa.
0
^ Priekš tam es vienmēr pasūtīšanas brīdī pierakstu klāt, lai atzīmē sūtījuma vērtību ap USD 10. Parasti sūtītāji ir atsaucīgi :)
+4
10 disku materiālā vērtība tāda vien ir ;)
0
Apraksta kā "PC parts for repair", ieķeksē "other", cenu uzgāž kādus $25 un miers.
+2
Vienreiz no Singapūras saņēmu paku ar retiem viniliem kādu 300 USD vērtībā, kur uz pasta anketas bija atķeksēts «gifts» — «no material value». Kad pats sūtu uz ārzemēm kaut ko, tad pasta darbiniecēm esmu dažreiz (ja šīm uznāk vēlme skaidroties, kas pakā iekšā) stāstījis — «tās mums te tādas kolekcionāru būšanas, apmaināmies ar dažādiem izdevumiem».

Vēl ir tā, ka lielu daļu sūtījumu var, sūtot no mūsvalsts, marķēt zem zaļās pasta anketas, bet vinili (pēc Latvijas Pasta noteikumiem) jāsūta ar sarkano marķējumu, kas ir stipri dārgāk, jo skaitās plīstoša manta. Es vienmēr lietoju zaļo, un uz jautājumu «A kas tur iekšā?» stāstu, ka «iespieddarbi». Otrs variants — atzīmēt, ka iekšā ir «albums». Tad šīs parasti nodomā, ka tur ir grāmatas vai mākslas katalogi, un liekas mierā. Melojis neesmu it nemaz, a ko kāds padomā… nu mazums ko kāds padomā!
0
Par kolekcionāriem un mainīšanos jau ar nav melots, tā vērtība jau stipri tāda subjektīva būšana. Citi tirgo un pērk vecus komiksus par vairākiem tūkstošiem dolāru gabalā, dārgākie pat iet pār miljonam, kamēr man tas tik vien būtu kā uz poda ko pašķirstīt un izlietot kādu lapu praktiskā nolūkā, kad dirspapīrs beidzies. (tas protams, ja nerastos aizdomas, ka kāds varētu būt gatavs par to samaksāt smuku summiņu).
0
nazinu - kadas problemas jus te stastat par Latvijas pastu...
mana pieredze no 1995. lidz 2010., kad biju aizsutijis uz arzemem 1000+ un sanjemis 1000+ pacinjas tikai vienu reizi bija problemas ar sanjemshanu, un tas bija laikam 1997. gada :)
+1
^ pareizi, pareizi. Arī es par mūsu pastu nesūdzos it nemaz — ja sūtītājs ir izsūtījis, tad atnāk un bez bojājumiem. Arī, ja pats nav bremze un sapako savu sūtāmo normāli, tad saņēmēji nesūdzas. Stāstu es par paņēmieniem izmaksu mazināšanā — tarifs pie sūtīšanas vai muita pie saņemšanas :)
0
^^^ ari tas, ka nekadu muitu neesu nekad maksajis, ir attiecinams uz manis augstak rakstito, iznjemot jau mineto 1997. gada problemu :)

varu piebilst tikai to, ka daudz kas bija atkarigs no ta, no kuras pasta nodaljas sutit, to es jau atri toreiz izfiltreju, un visus minetos gadus lietoju tikai 2 pasta nodaljas, 11. un 50.

0
Muitas slieksnis, no kura sāk iekasēt, ir samazināts tieši no 2011. gada sākuma. Tagad jāskatās, lai sūtījuma vērtība neiet pāri USD 15 vai EUR 10. Protams, ar piezīmi, ka pasūtījumi no ES valstīm netiek aplikti ne ar kādu nodokli, un tur var uzrādīt droši.

0
nu ko lai saka - visi grib nopelnit :):):)

-1
piss off par lv pastu! Kad man nāca no usa skaņaskarte,kuces nedēļu nomarinēja savē distro kantorī lidostā bez jebkādiem paziņojumiem. Nebūtu pats sācis meklēt wtf, būtu atpakaļ uz štatiem aizmetuši
+2
Dethecrator, muķības par sarkanu un zaļo un plīstošs/neplīstošs. Zaļais (sīkpaka, limit 2kg) un oranžais (paka) iet pa EU, kamēr sarkanais (sīkpaka) iet ārpus EU.

Kādreiz nudien nebija problēmas ar ievedmuitu (btw, ievedmuita ir pofigs - ~2%-3% atkarībā no preču kategorijas, kuru vairumā gadījumu pat nepiemēro. Tas, par ko mēs te runājam ir PVN 22%) atzīmē tik kā gif un mazu summu (kādreiz limits bi ~100Ls) un miers. Nāca pakas vairākui 100 $ vērtībā bez nodokļiem.

Kopš tā 2011 vai kura tur, kad ieviesa PVN no 10Eur, sāka ķidāt katru sīkumu ($40 ar visu piegādi). Pietam, ne reti sanāk drukāt paypal rēķinu un test ar to uz galveno pastu/muitu (lidostā) un dažreiz tur pat uz vietas ielogoties, lai pierādītu, ka tas sūds maksā tik un tik.

Pēdējā laikā gan sanācis izšmaukt bez PVN pakām ~$100 ieskaitot piegādi. Kā jau augstāk minēju - atzīme "for repair". Ja arī kāds piesienas - neko nez, tā ir (potenciālo) nefunkcionējoša lieta. Ir jau vēl atstrādātas shēmas īpaši vērtīgām pakām, bet par to citreiz :)
0
Ā un vēl nevajag sūtīt ar kurjerpastiem no ārpus EU. PVN garantēts un jātešs uz lidostu :E No amērikas cenšos piespiest sūtīt ar USPS. Fedex - mirstiet!!!
0
Jā par to ka vinils jāsūta uz EU ar sarkano veidlapu man ar pirmā dzirdēšana. Ir sūtīts gan lielais gan 7'' uz EU kā parasti ar zaļo, nekādu problēmu.

Ja par Fedex tad tikko atnāca no Vācijas ar viņu starpniecību, varu teikt tikai to labāko, pēc tracking Nr. var detalizēti izsekot kur paciņa atrodas u.t.t., no ārpus EU gan nav sanācis ar kurjeriem sūtīt.
+1
No PVN var atkratīties pērkot lietas EU veikalos uz uzņēmumu. Pagaidām pārbaudīts ar diviem mūzikas veičiem.
0
Mjā, to es no galvas nepateikšu, vai man to sarkano veidlapu centās iestāstīt, kad bija sūtīšana uz ES valstīm vai kaut kur ārpus. Beigās ar zaļo sūtīju uz viskautkurieni, citreiz pat bez veidlapas, bet vienkārši kā parasto bandroli. Uz Ameriku ir sūtīts, uz Norgi, Kanādu, Izaēlu un vēl šur tur. Eksotiskākā kombinācija laikam bija Arvo Pērta plašu pasūtījums no Indijas (kur kādu sazin kāpēc interesēja ECM oriģinālais 1981. gada izdevums).

No Vācijas sūtot, tas sūtījums parasti pienāk uz DHL kantori Mārupē, pie lidostas. Braucu tur pakaļ pēc Deftones vinilu kastes un kaut kā vēl tur.
0
DHLam, ja tas ir sūtīts kā ar kurjeru, var piezvanīt un jamie atved pie durīm :)
0
^ Zinu, bet man nav grūti aizpirst līdz lidostas ceļam. Tāpat jau sanāk tur garām kādreiz braukt…
0
D-Hlam
0
Piekritu, DHL te Eiropa ir letakais un prastakais varijants.
Vacija DHL pilda parasta pasta funkcijas, analogs Latvijas pastam :)

Ja vajag sutit ko lielaku, Eiropas savieniebas robezhas, reali iesaku lietot DPD pakalpojumus.
0
DPD līdz 31kg, pats bieži izmantoju. Vēl varu ieteikt LEX systems www.lexsystem.lt/lv - arī lēts. Var sūtīt līdz 50kg.

Es gan neteiktu, ka DHL ir lēts. Vācim sūtot pa Vāciju varbūt arī ir, bet Vācim sūtot tieši sīkpakas uz Latviju ir superdārgs salīdzinot ar mūsu pastu. Lielās pakas un paletes - jā lēti. Piemēram, palete no Vācijas uz Latviju ~150kg bi uz ~100Eur ar DHL.
0
Nepiekritishu gan. DHL ir viens no letakajiem, ja salidzina ar citiem rietumieropas pastiem.
Parastiem cilvekiem, kas nesuta lielas kastes un paletes, cenas sekojoshas:

lidz 500gr - 3.5 eur - worldwide
lidz 1 kg - 7 eur - wordlwide
lidz 2 kg - 9 eur - EU robezhas

Piemram Italjiem, lidz 500 gr pa Eiropu cena ir 8 eur ...

0
DHL gluži nepilda pasta funkcijas. DHL Express ir Deutsche Post meitas uzņēmums. Bet Deutsche Post DHL ir brends zem kāda Deutsche Post darbojas.
0
šito toč uz kādu ''pasta appišanas'' tēmu jāpārnes, lai vieglāk atrast :D
0
vispar ja - deretu pasta tema
0
Sonne, kur tu ņēmi tās cenas? Reku, vissa balle sākas ar 8+Eur:
www.dhl.de/de/paket/privatkund...

Turklāt, izmērs smieklīgs, lielākiem izmēriem no 17eur.
0
Ugga - mes visus savus pasutijumus sutam ara ar DHL.
Minetas cenas ir tas, kuras mes ikdiena lietojam. Mums ir izdevigak 1 reizi nedelja braukt uz Vaciju, kas ir 40 km no mums un suttit par manis minetajam cenam, neka ar vietejo Austrijas pastu, kas ir 2x dargaks.

0
Tas, kas zem tava linka - man ari nav saprotams, es vispar to DHL saitu nekad neesu izpratis, viss, kas tur ir noradits ir kaukads murgs - realitate pavisam savadaka...
Izskatas, ka tas kas noradits tur zem saites, ir domata pacinja, kas ir svara kategorija 1-2 Kg.
0
Sviests. Es atminos, ka jau sen biju skatījies to DHL lapu - nafiga man tie vāči katru sīku sūdu sūta pa dārgo...
0
Es pilnigi pieljauju - ka tie frichi, kas tev suta, vinja nemaz negrib iedziljinaties sikumos, ka iespejams sutit uz tadiem noteikumiem, kadus es apraktiju, un visu suta defaulta pa max cenu.
Kad mes braucam uz pastu, ar savam 50 pacinjam nedelja, tad pasta nodalja mes pashi sashkjirojam un dodam darbiniekam ar nosacijumu - tas par 3.50 eur, tas pa 7 eur utt :)
0
Albumu vāku mākslas konkursā citu starpā sacenšas arī Diseim albuma vāks! Balsojam, balsojam, atbalstām!!! metalriot.com/news/cover-art-batt...
-9
говно на лопате, нахуй... тупое как параша
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
krabathor
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas