Bābiska tēma bet par veču lietu.
+5
Jautājums bārdainajiem.

Kuiņa tāda, ka jau biju atmetis cerību kādu darbu LV atrast. A te kujakts, zvans no kantora. Uz interviju velkomēts. Viss jau forši, bet bēda. Esmu uz spīdīgu nulli taupības nolūkos noskuvies un atlaidis bārdu ko līdz uzacīm var izstiept. Noskūt bārdu - nu nē, pēc tīķa pauta izskatīšos.

Tad nu jautājums tāds - ir kādi bābiski smēri vai nezinu kas, kondicionieri ko bārdainie sava paskata uzprišināšanai lieto ? Nu lai nav kā 100 gadi neskūta peža uz zoda ? :D
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+11
Izķemmē un sapin bizē.
+3
apgriez īsāku vai izveido kādu stilīgu vijebonu - piem, kā muskatierim. un, lieto odekolonu :D
+2
Mok kā Darelam no Pantera ? :D:D:D Ok - putas un želeju jau sarunāju. Testēšu :D Rītvakar vēl kādā dzīvajā alū jāiemērc lai ir aizsardzība pret ķīmijām :D
+5
^ es balsoju par bizē sapīšanu, par odekoloniem - neviens tak darba intervijā neies Tevi apostīt, ja nu vienīgi tik spēcīgs odekolons, ka bārda pati bizītē sapinās ^^^
+3
Nevar jau zināt, uz kādu amatu pretendē... :D
0
Nu, skatoties par kādu vakanci intervijā paredzams bazars.
Bet nu labāk nahrenizēt to bārdu nekā uz dullo mēģināt kaut ko saveidot cerībā, ka sanāks kaut kas gaumīgs.

+3
Ja jautājuma adresāts ir tieši "bārdainie", tad visticamāk tie ir rūdīti vīri un jebkādas manipulācijas ar to, ka bārdu varētu samazināt jebkādu iemeslu dēļ, noraidīs jau saknē :)
+1
Nu tā jau arī i, nav ko tur muļķoties kā tātam bābietim, izķemē, un ja nu baigais kušķis, piecērp galus nedaudz un miers.
0
bārdu bizes pwn! balsoju par bizi!
+4
Zģec ir. Nupat nošņikāju 1/3 nost. Izpūra vēl vairāk :D:D:D
0
savā laikā, man arī bija dilemma - ko darīt ar maniem garajiem matiem, jo tiku uzaicināts uz interviju, kur konkursa kārtībā tika piedāvāts diezgan pieklājīgs amats. Matus gan nogriezu, taču konkursu vienalga neizturēju:)
+3
Jā, labāk iztikt bez nevajadzīgiem kompromisiem tad.
Es 2006. gada septembrī ierados uz darba interviju uzņēmumā "Cēsu alus", iepriekš pamatīgi uzpildījies (neizgulējies pēc pamatīgas šņabošanas). Konkursu neizturēju, taču matus vienalga nesaķemmēju, un bārdu arī neaiztiku (bija tādi 3dienu bārdas rugāji man toreiz)...
-13
skuj tik nost, nav galva, attaugs:) un vispār besī man tie bārdainie, visi vienādi. normāli noskuvies kopts vīrietis ir kaut sarkanajā grāmatā jāraksta!
0
^ tad jau mani arī Sarkanajā grāmatā jāieraksta :)
+5
u: padzīvojies pāris vakarus pa naktsklubiem. Esmu pārliecināts, ka ātri vien pēc pinkaino bārdaiņu sabiedrības sailgosies ;)
+7
Bārdains jau vēl nenozīmē nekopts.
+4
es te pavasarī "sakopos" - pēc tam mani gandrīz no mājām neizlika :))
+5
man gan patīk bārdiņas :):):)
+8
bet...tas, ko nupat iepostēju izklausās tik www.meitenēm. lv :D
0
nu par to nekoptumu nevēlējos nevienu aizvainot, jo es to nebiju domājusi kā sinonīmu. (kaut gan tēmas autora problēma kā reiz ir- attaudzējis esmu, kruts tātad arī, tikai kā lai tagad savācu viņu acīm redzot normālā skatā, lai var cilvēkos rādīties)
pēc naktsklubu publikas es nealkstu. bet tieši bārda ir gaumes jautājums. visvairāk mani tracina tieši tas, ka viņas ir visiem, nu priekškam???
+6
Kas i ka ? Mani pavasarī satiekot nodomāji: ''Un arī tu, Brut ...'' :D

Lieta tāda, ka man ir bārda, jo man riebjas skūšanās process. Dāmām varbūt ir nezkāda bauda vaksēt visas vietas un nevietas, bet man nepatīk to mūli skrāpēt ... Man vēl OK, kādā 4 dienā labi paugas tie rugāji, bet ir rūsgani neuzkrītoši, nevis zili-melni laksti kā dažiem. Turklāt rugāji ir asi. Bārda ir mīksta un pūkaina ;)

Bet par to, ka Jānis jūtas, kā no meža izrāpies, to Tu labi piefiksēji. Es uz darba interviju ietu tāpat kā ikdienā uz darbu - ar gariem matiem, bārdu un Bathory džemperīti. Galu galā, nav ko radīt cilvēkiem maldīgu priekšstatu par sevi.
-1
jā, jā tieši tā Brut;) tad izrādās tu esi ne tikai bārdains bet arī slinks:)
+2
Slinks es esmu. Bet bārda palīdz uzlabot manu sejas ādu ;)
+5
Ja ne uzlabot, tad noslēpt. Protams, slinkums ir būtisks faktors. Vēl jau ar bārdas palīdzību var piekoriģēt sejas vaibstus.
+2
Tieši tā - pretīgais skūšanās process ir tas, kas attur katru dienu kasīt to villu nost. Parasti reizi nedēļā ar matu dzenamo mašīnīti nodzenu un ir ok.
+3
Nu nav jau tā, ka tas process būtu baigi pretīgs, bet laiku paņem, i ādai diez ko netīk.
+1
Nu jā, tā arī biju domājis, ka ādai nepatīk, un man arī līdz ar to :) Neprecīzi izteicos.
+2
Man jau hroniskās pumpas bija sametušās. Labi ka pavasarī nospīdēja, ka laikam kautkā labi auga bārda to nedēļu - piektajā dienā pakņudēja, bet sestajā pārstāja un nolēmu atstāt. Parasti sestajā dienā vairs nespēju to kņudināšnu izturēt.
+4
Oi cik daudz padomu :) Tanks, tanks. Vopšem izdomāju- ielipināšu bārdā mednieku desiņas paliekas un nedasūkātu čupačups konču. Lai tak neskata vīru pēc cepures ( bārdas ) :D:D:D
0
:D
+3
Jāni80,kad tev tā darba intervija ir?
ceru, ka nepateica, noskuj bārdu un pielimē matu vietā :D
+1
"savā laikā, man arī bija dilemma - ko darīt ar maniem garajiem matiem, jo tiku uzaicināts uz interviju, kur konkursa kārtībā tika piedāvāts diezgan pieklājīgs amats. Matus gan nogriezu, taču konkursu vienalga neizturēju:)"
Dilemma ir tāda jocīga, jo ne jau par matiem iet runa darba intervijā. Protams, jāatnāk kārtīgā, tīrā apģerbā, ar sakārtotiem matiem/bārdu utt., bet nav jau inervijas dēļ jāgriež nost.
0
Es par bārdām!
+2
A ko pats ar kautkādu nīkuli uz sejas staigā ? ;)
+2
^ A man tik glauns sejas apmatojums, kā piemēram Intaram, diemžēl neaug. :)
+7
Pīļu sūdus neesi mēģinājis smērēt ?
+8
domā vajag?
+3
Ja nu palīdz :D
+1
^^^ to nerve
Protams, intervijas dēļ mati nost nav jāgriež, taču dzīvē pienāk tāds brīdis, kad pašam gribās kādas izmaiņas, tādēļ nereti sāc meklēt kādu iemeslu, lai šīs pārmaiņas ātrāk veiktu:)
+5
augstāk tika minēts, ka visi ir bārdaini. Atļaušos nepiekrist. Visi nav bārdaini...pat lielākā daļa, domāju. Skatoties kādā tusonā apgrozās. Ja apgrozās smagajā rock`n`roll tusonā, tad skaidrs, ka tur bārda ir ļoti populāra džekiem. Tas piederās pie stila un lielākā daļa izvēlās audzēt bārdu, ūsas, tāpat kā atlaist garus matus. Tas ir tāpat kā lielākai daļai tur ir ādenes, zābji u.t.t.
Man, piemēram, darbā Gaiļezerā tikai kādi 20-30% no vīriešiem nēsā bārdas.
Uz ielas, ja pavēro, nemaz tik daudz to bārdaino nav. Krievu, starpcitu, gludi skūtu feisu ir vairāk nekā latviešu.
Visu nosaka gaume, intereses. Tikpat labi kādai Natašai vai Oksanai no nautilus tusona ir piegriezušās želejas, gludās sejas, īsās frizūras, apspīlētās maiciņas u.t.t. Un ilgojās tagad pēc kārtīgas pačkas, piepīpētas ādenes un šņorzābakiem :)))
+2
ā, un pilnībā piekrītu Intaram. Ar bārdu (tāpat kā ar frizūru) var koriģēt sejas vaibstus, kā to daru arī es. :)
+3
u veselus 8 mīnusus ierāvusies par kārtīga matainā lopa svētuma aizskaršanu. :))
+6
Tā kā proties. Sāc sev arī bārdu audzēt un bizē pīt ;D
+1
^ to es varu izdarīt. :) pat tevis ieteiktās pīļū kakas neizmantojot. :D
+1
izklaide.delfi.lv/saturs/dienas-citat...
es kā bārdu nemīlētāja, tomēr nevaru nepārkopēt šo tēvoča sašas pērli :)
+4
Metropolīta Aleksandra loģika ir dzelžaina. Tad jau jāatzīst, ka viņš pats līdz 20 gadu vecumam bija sieviete, jo tad vēl bārdu nebija paspējis izaudzēt.

Riktīgi apsmējos, izlasot šajā tēmā par tiem pīļu sūdiem :)
0
Algebriska loģika, bez izņēmumiem un skaidri definētiem premetiem :)
0
Bābiska tēma, bet par veču lietu. Paņem un izdari to, nevis tracinu tautu, ar sentēvu metodēm!!!
+2
Ta metro džekam rezka var iebilst - nafig tad Ābramisko reliģiju pārstāvji tā fano pa pimpjagala nošņākšanu ... pēc tās loģikas, to nevajadzētu darīt
0
Pašol tas ļoša 3 mājas tālāk... Man personīgi nav pacietības bārdu audzēt, aber ar tādu nedēļnieci izskaties kā oposums pēc ķīmijterapijas.
+1
Pašu galveno nepateici - uz kādu amata vietu pretendē. Ja bankā, tad pin kaut bizi - vari nemaz netērēt laiku ar intervijām, bet ja par apsargu kādā rūpnīcā - tad atkal vari netērēt laiku ar mazgāšanos.
0
Normālam matainim nemaz nepiedien pie tiem banku žīdiem strādāt :D
+2
:D hi hi, ir kāds matains cilvēks, kam es atcerēšos atgādināt, ka tagad arī viņš ir žīdvergs :D
+2
Šajā blogā ir attēli + lieliski citāti par bārdām. www.thebeardly.com/
+3
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
DestructerOfNewb
PeterisP
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas