LETA, BNS, portālu u.c. masu zombēšanas kopīpeisti 2012
+2
Īsti mataina ziņa:

"Cēsu alus" izsludina 700 latu prēmiju skārdeņu dizaina konkursa uzvarētājam
Publicēta: 10:15 04.01.2012.

Rīga, 4.janv., NOZARE.LV. Alus darītava AS "Cēsu alus" izsludinājusi konkursu par alus skārdenes dizaina izstrādi, kura uzvarētājs saņems 700 latu, savukārt radītais dizains tiks nodots ražošanā.

""Cēsu alus" patlaban veido unikālu "Cēsu Premium National Edition" skārdeņu sēriju - veltījumu Latviju raksturojošām vērtībām, notikumiem un lietām, kas iedvesmo. 2.janvārī sākām konkursu un aicinām jebkuru interesentu kļūt par vienas skārdenes dizaina autoru," sacīja Baltbārde.

Savukārt no 1.februāra interesenti varēs piedalīties balsošanā par veiksmīgāko dizainu, bet 9.februārī tiks paziņots konkursa uzvarētājs, kurš galvenajā balvā saņems 1000 eiro jeb 700 latus, bet viņa radītais dizains tiks nodots ražošanā. Jaunā "Cēsu Premium National Edition" skārdeņu sērija Latvijas tirdzniecības vietās būs iegādājama jau šogad.
Kopš 2006.gada "Cēsu alus" katru gadu piedāvā "Cēsu Premium" skārdenes "Limited Edition" sērijā - ar īpašu dizainu un ierobežotā skaitā. Līdz šim ir bijušas šādas "Cēsu Premium" skārdeņu sērijas: ar jauno mākslinieku radītu dizainu, ar foto dizainu, pirmās alus skārdenes Latvijā ar reljefotu dizaina virsmu un pagājušajā gadā - rokmūzikas iedvesmota sērija.

Ingrīda Mičāne Nozare.lv
04.01.2012

Copyright © LETA
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Bļaviens, tēmas nosaukums pa garu bijis, gadaskaitlis pazudis. Var šito kaut kā izlabot?
+9
Es nemaz negribu, lai tāds sūds būtu iepakots kā Latviju raksturojoša vērtība.
0
Davai ražo alus šķirni "3 pliki angļī" (prikola pēc, ārzemnieki pirks).
Bet lv tematiku prom no Cēsu alus.
+1
nu ko jūs te tēlojat! Kāds ir visvairāk pārdotais alus ? Aldara Vanags un Cēsu Garais vēl garāks - īstenas Latvijas vērtības, nevis snobiskās Murmuļmuižas un Užavas, kuras visi slavē, bet neviens nepērk ...
+3
Ekonomikas ziņu vietne «Business Insider» apkopojusi neparastākos indeksus, pēc kuriem tiek novērtēts valstu ekonomiskais stāvoklis un iedzīvotāju pirktspēja.

Starp neparastajiem ekonomikas novērtēšanas rīkiem iekļuvis arī Latviešu prostitūtu indekss, kuru veido tirgus pieprasījums un piedāvājums. Uzplaukuma laikā sievietes var atrast labāku darbu, tāpēc ir mazāk prostitūtu un cenas pieaug.

Valstu ekonomisko situāciju var novērtēt arī pēc Seksīgo oficianšu indeksa, saskaņā ar kuru krogos un restorānos strādājošie pievilcīgie cilvēki liecina, ka valsts ekonomikai klājas plāni. Uzplaukuma laikos skaistules var izmantot savu izskatu, lai iegūtu labāk apmaksātu darbu, piemēram, modes industrijā vai korporatīvo pasākumu organizēšanā.

Viens no dīvainajiem ekonomikas indeksiem ir mazuļu autiņu dermatīta rādītājs, kas skaidrojams ar to, ka grūtākos laikos jaunie vecāki mēģina ietaupīt un mazulim autiņus maina retāk. Līdz ar to pieaug pieaug dermatīta ārstēšanai paredzēto krēmu pārdošanas apjoms, bet samazinās autiņbiksīšu tirdzniecība.

Elitāro militāro vienību reklāmu indekss. Tas skaidrojams ar to, ka ekonomiskās lejupslīdes laikā civiliedzīvotājiem ir grūtāk atrast darbu, tāpēc viņi vairāk piesakās profesionālajā dienestā. Taču, ja vēlmi dienēt izrāda pārāk daudz cilvēku, desantnieku rekrutēšanas videoreklāmas kļūst skarbākas, lai atbaidītu potenciālos karavīrus.

Japāņu matu griezuma rādītājs. Uzplaukuma laikā sievietes daudz biežāk apgriež un krāso matus un biežāk arī apmeklē frizieri, turpretī krīzes laikā sievietes matus nogriež īsākus, lai aiztaupītu lieku gājienu uz frizētavu.

Pēc vēl vairākiem sieviešu skaistumkopšanas paradumiem var novērtēt valsts ekonomikas stāvokli.

Viens no tādiem ir svārku garuma indekss, kuru pagājušā gadsimta divdesmitajos gados atklāja ekonomists Džordžs Tailors. Indeksā tirgus stāvoklis tiek vērtēts pēc sieviešu svārku un kleitu garuma - jo īsāki brunči, jo labāka situācija ekonomikā.

Par krīzes sākšanos var spriest, arī vadoties pēc «lūpukrāsas indeksa», sliktākos laikos pieaugot lūpukrāsu pārdošanas apjomiem, jo sievietes atsakās no dārgākiem pirkumiem, piemēram, rokassomiņām un kurpēm.

Arī pēc vīriešu paradumiem var spriest par valsts ekonomisko stāvokli. Viens no šādiem rādītājiem ir Vīriešu apakšveļas indekss, jo krīzes laikā naudas taupīšanas nolūkā vīrieši retāk iegādājas apakšbikses.

Vēl par izmaiņām ekonomiskajā vidē liecina vīriešu kaklasaites - grūtos laikos vīrieši iegādāsies kaklasaites, lai radītu iespaidu, ka viņi cītīgāk strādā. Turklāt krīzes laikā šlipses kļūst plānākas, bet izaugsmes laikā tās paliek lielākas.

Svarīgs rādītājs ir arī Alus patēriņa indekss, jo labākos laikos cilvēki mēdz pēc darba pasēdēt bārā, taču krīzes laikā naudas taupīšanas nolūkā cilvēki vairāk iedzer mājās.

Par ekonomikas problēmām liecina arī autotirgotāju gatavība piedāvāt atlaides, kā arī būvnieku sniegtās atbildes laiks - jo ātrāk tas notiek, jo sliktāk klājas ekonomikai.

Savukārt Konservēto pupiņu indekss liecina par patērētāju pievēršanos konservētai pārtikai, lai taupītu naudu, bet Popkorna indekss liecina par kino biļešu tirdzniecības apjomu, iedzīvotājiem ar Holivudas grāvēju palīdzību mēģinot aizmirsties no skarbās realitātes.

Ekonomisko stāvokli var novērtēt arī pēc ātrās ēdināšanas iestāžu piedāvātajiem bērnu komplektiem - jo mazāk komplektā rotaļlietu, jo lielāka krīze.

Finanšu nedienas raksturo arī odu populācijas pieaugums, jo daudzas mājas paliek tukšas un slikti koptas, bet nepļautajā zālājā, pamestajos īpašumos, dārzos un peldbaseinos un dīķos netraucēti vairojas dažādas radības.

Arī aligatoru un krokodilu populācija piedzīvo uzplaukumu krīzes laikā, jo sabiedrības dāmas retāk iegādājas izstrādājumus no aligatoru vai krokodilu ādām, kas maksā līdz 20 000 ASV dolāru.

Par vienu no ekonomikas rādītājiem atzīts arī žurnāla «Sports Illustrated» vāka peldkostīmu modeles indekss. Kā secinājuši pētnieki, modeles tautība liecina par to, kā nākamajā gadā veiksies Amerikas finanšu tirgiem. Ja peldkostīmu modele izraudzīta amerikāniete, tad ASV finanšu tirgiem klāsies labi. To apliecina aizvadītais gads - par 2011.gada žurnāla peldkostīmu modeli tika izraudzīta Krievijā dzimusī Irina Šaika un jau kopš gada sākuma Amerikas finanšu tirgi cīnījušies ar grūtībām.

www.apollo.lv/portal/news/article...
+1
BladeOfDarkness, šodien, plkst. 14:26

"nu ko jūs te tēlojat! Kāds ir visvairāk pārdotais alus ? Aldara Vanags un Cēsu Garais vēl garāks - īstenas Latvijas vērtības, nevis snobiskās Murmuļmuižas un Užavas, kuras visi slavē, bet neviens nepērk ..."

To es ļoti labi zinu, bet neuzskatu, ka tā tam būtu jābūt, un ka tā būtu jāuztver kā Latviju raksturojoša vērtība.
+1
Ja Latvijas politisko vidi raksturo tāda "vērtība", kā pamatīgs divkosīgums, varētu, piemēram, slaveno tautas draugu Zagleru uz Cēsu Premium bundžas uzspiest.

"Mēs paņemsim jūsu naudu, pretī dosim skaistu aprakstu, sūdīgu garšu un pieviltas cerības." Tā kaut kā. Kaut gan cerību jau nekādu nav.
0
Lēta šmiga un lētas maukas
+4
Gaišais alus "Referendums".
+1
Bet ja nopietni, tad par Cēsu alu man pofig - vairāk besī ''''''Lāčplēša'''''' alus, kuru jau sen ražo nevis Lielvārdē, bet gan Liepājā un Kalnapilī pēc Dāņu receptēm ...
+4
Man jau arī it kā vienalga. Gana daudz laba alus, ko dzert. Tomēr kā cēsnieku mani nedaudz kaitina, kad es kādā jaunā kompānijā pie iedzeršanas noraidu piedāvāto Hujdari un Čožplēsi un uzreiz pretī saņemu komentārus "ā, tu jau Cēsu droši vien dzer! Pareizi, savējos jāatbalsta." Tad gribas iekraut. :D

Kad biju mazs un Cēsīs alu vēl vecajā brūzī taisīja, nevis tajā bleķa kastē, viņiem bija nereāli garšīgi veselības dzērieni. Maksāja tiem laikiem padārgi - 50 santīmus. Atceros - kā vectēvs iedeva naudu, tā nebija nekā labāka, kā pa to nopirkt Cēsu iesalu vai veselības dzērienu, ko ar baudu lēnām izsūkt karstā vasaras dienā. Alu 7 gadu vecumā vēl diemžēl nedzēru, bet pēc vecajo nostāstiem Cēsu alus utaino laikos bija īsta manta.
+2
^ Vēl arī deviņdesmitajos bija, tikai mūspusē gauži reti parādījās, un uzreiz tika izpirkts.
+1
Nu jā, biju domājis padomju un deviņdesmitajos ar'. Un par to reto parādīšanos arī vectēvs stāstīja. Kā bijis jābrauc ciemos pie kādiem attālākiem radiem, vienmēr bija lūgums "atvediet mums Cēsu alu!" :)
0
pirms 10 gadiem Cēsis un Lāčplēsis bija lielākā cieņā nekā Tērvete vai Piebalga, bet Užavu Rīgā nemaz nevarēja normāli nopirkt. Cēsu Kārļa Tumšais (pēc Kārļa Zālīša receptes) palicis atmiņā kā tābrīža labākais tumšais alus.
0
Užavas pirms 10 gadiem Lidiņos nopirkt varēja bez problēmām.
0
Cēsu alus gadi 30 atpakaļ Latvijā bija lielā pačotā !
+1
Toties Cēsu alus pirms 10 gadiem jau pāris gadu kā bija somu paspārnē. Attopies, ir jau 2012. gads :)
0
^ tas Dainim bija adresēts.
+3
tolaik pa Lidiņiem nevazājos.

nuja, kādā 2000.gadā veco rūpnīcu aizklapēja un no Igauņiem alu veda, līdz 2001.g. atklāja jauno.

Kā šiem nav kauna minēt visur 1590.gadu es necērtu. Tikpat labi tad var apgalvot, ka piem. Mārtiņā Beķereja dibināta 1201.gadā, jo ir dati, ka tad jau cepušī Rīgā bulciņas ...

www.cesualus.lv/lv/par_mums/vesture...
+3
Irākā varētu atvērt alus brūzi un lielīties, ka tur šumeri strādājuši un brūvējuši alutiņu jau 2000 gadus p.m.e.
0
Пидарасы.
0
amīšu darītavas ar tādām lietām niekojušās t.i. mēģinājuši autentiskus senlaiku / aizlaiku aliņus uzbrūvēt. Piem. šito: www.dogfish.com/brews-spirits/the-b...
+1
Livonijas ordeņa mestrs (Valters fon Pletenbergs) aizklapētu to Cēsu darītavu ciet (labākajā gadijumā), uzzinot, kas tur tagad tiek ražots...
...1590 ir ar Cēsu domes atbalstu tapis "zīmols". Izdevīigs darījums (gan domei, gan darītavai). Skaitļu spēle, kas daudzu apmāna! ...bet strādāt ta gribas daudziem ...entuziastu bariņš :-)
+1
... un "alus darītājus" liktu nopērt ar pātagu tirgus laukumā. :D
+1
Liktu izdzert visu, ko ir sabrūvējuši pēc kā publiski padzītu no pilsētas :D
0
Hm, manī mostas Stendzenieks. Kā būtu uztaisīt alus šķirni ar nosaukumu «1236», reklamētu — «pēc mūžvecām receptēm» utt., bet pieķeršanas gadījumā attaisnotos: «Tas jau tikai nosaukums… uzlikām par godu Saules kaujai…»
+1
Murmuļmuiža jau ar neatpaliek ar savu 1764 uz korķa un etiķetes, kas laikam bija tās muižas celšanas gads.

Reālitātē, vecākā LV alusdarītava, kura joprojām atrodas tajās pašās telpās ir Abula (1969).
0
Ajjj, tad jau kārtīgam alus brūverim bez sertificēta reklāmas saukļa patentēšanas «Kopš 963. gada pirms mūsu ēras» vispār nav ko ķerties raugam un iesalam klāt!
0
he, 1969 viegli pārvēršas par 1699 (drukas kļūda, limited partija). ...tā radās jauna, visu iecienīta, alus leģenda 1699!!! Tie gadi jaun nav svarīgi. Var likt pat 1059 (tipa mani senči brūvēja alu, kad Rīga vel nebija Rīga un tās vietā bija ciems ar vienīgo un "īsto" alus darītavu tuvākaja apkartnē).
Tie skaitļi ir daļa no marketinga un īsti pazineji diez vai uzpirksies uz to visu :-)
+4
Ierosinu tirgot dzeramo ūdeni ar nosaukumu «Pieci miljardi gadu»® un tautasdziesmas rindām uz etiķetes: «Ūdentiņis, akmentiņis — tie dzīvoja Saules mūžu»!
0
šobrīd dzeru Weihenstephan - älteste Brauerei der Welt (1040) kviešinieku (ir OK, sevišķi salīdzinot ar pirms tam baudītajiem negaršīgajiem un mazgaršīgajiem):

The World's oldest continuously operating brewery

The Weihenstephan Brewery can trace its roots at the abbey to the year 768, as a document from that year refers to a hop garden in the area paying a tithe to the monastery. A brewery was actually licensed by the City of Freising in 1040, and that is the founding date claimed by today's modern brewery. The brewery thus has a credible claim to being the oldest working brewery in the world.[1] (Weltenburg Abbey, also in Bavaria, has had a brewery in operation since 1050, and also claims to be the oldest brewery in the world.) When the monastery and brewery were secularised under Napoleon Bonaparte in 1803, they became possessions of the State of Bavaria.
+2
BladeOfDarkness, vakar, plkst. 22:13

"amīšu darītavas ar tādām lietām niekojušās t.i. mēģinājuši autentiskus senlaiku / aizlaiku aliņus uzbrūvēt."

Ponta pēc jau var niekoties, bet diez vai kādam mūsdienu alus dzērājam tā brāga sevišķi garšotu.

Dethecrator, vakar, plkst. 22:51

"Ajjj, tad jau kārtīgam alus brūverim bez sertificēta reklāmas saukļa patentēšanas «Kopš 963. gada pirms mūsu ēras» vispār nav ko ķerties raugam un iesalam klāt!"

Ar tādu gadaskaitli savukārt nav ko ķerties raugam klāt - par tādu alus kontekstā vēl pārsimt gadu atpakaļ nezināja.
0
Par to Baltijas jūrā nogrimušo kuģi ar atrasto alu. Interesanti, vai somi ir atkoduši seno alus recepti?
+4
www.apollo.lv/portal/news/article...

Ušakovs:

«Mūsu rindās ir cilvēki, kas gatavi balsot «par» un «pret», praktiski nav cilvēku, kas uzskatītu, ka jābūt divām valsts valodām. Mums nedalās viedokļi jautājumā par to, cik jābūt valsts valodām, bet par to, kādiem jābūt instrumentiem, lai sasniegtu to, ka attieksme pret krieviski runājošajām minoritātēm mainītos un būtu savādāka,» teica Ušakovs."

Skaidri un gaiši - divas valsts valodas nevienam nevajag, tātad tie, kas balsos par, uzskata, ka valsts valodai jābūt krievu.
0
Ausainais sen būtu jāsamaļ desās.
+2
šoreiz nevar čalis izlavierēt starp sūdiem, ko pats savārījis. tā viņa pozīcija ir smieklīga labākajā gadījumā, sliktākajā - pilnīga patvaļīga hujņa. forši, hehe.
0
Aicina izvērtēt Ušakova atbilstību ieņemamajam amatam:
www.tvnet.lv/zinas/latvija/40595...
+1
lai nu dirš tie urlakovi ko grib, bet tāpat jau neoficiāli tā divvalodība mūsu sabiedrībā pastāv un nav grūti uzminēt, kurai no valodām pašlaik ir nospiedošais pārsvars, tā ka -- pieprasīt krievu valodai vēl kaut kādu oficiālu statusu būtu maigi sakot bezkaunība...
0
+1
www.apollo.lv/portal/news/article...

Varētu būt ka kaut kur jau ir noslēgts jauns "Molotova - Rībentropa" un tagad vajag vēl sagatvot prātus ticīgajiem (un citiem). Uzspiest uz traipiem sirdsapziņā, uz apjukumu mūsdienu pasaulē, uz impērijas "zaudēto lepnumu". Sakustināt ierūsējušas reliģiskās jūtas, ar veiklu retoriku tās savelkot kopā ar mūsdienu notikumiem un kādu bībeles "atklāsmi".
nu pasakiet, nu kā vēl neienīst to kristīgo žļuru.
Pat mūsu pašu Vanags jau savā Z-svētku runā ļāvās nostaļģiskai sajūsmai par padomju laikiem, kad (neprecīzs citāts no atmiņas) - ar sajūsmu sirdī vērām aizliegtās baznīcas durvis (ha ha, saka jau, ka kristiešiem esot pat lielāka vēlme pēc aizliegtām baudām).
+2
"Jau iepriekš Čaplins ir aicinājis pareizticīgos nepiedalīties protesta akcijās, kuras, pēc viņa domām, tiek vadītas no «zināmiem globāliem centriem»."

Šis man atgādināja vienu lietu - varu visiem ļoti ieteikt izlasīt Umberto Eko jauno romānu "Prāgas kapsēta". Gan interesants, gan izglītojošs un tīri labi parāda, kāpēc šādai retorikai par "zināmiem globāliem centriem", kas sačakarē cariski cēlo un skarbi pareizticīgo dzīvi Krievijā, vienmēr būs laba augsne un noiets.
0
Es ar šo, pēc satura biedējošo, rakstu izlasīju, bet nospriedu, ka tas droši vien ir kāds viņu Pujātveidīgais senilais jampampiņš.
0
Nu, ne gluži. Vīrs tā uz 50. Baznīcas "PR nodaļas" galva. Kā jau tādam pienākas, aktīvi runā dažādas lietas. Teicis, ka krievu sievietes ģērbjoties kā prostitūtas (tipisks baznīcas "bazārs") un arī ka varas orgānu pienākums ir sniegt skaidras atbildes tiem, kas apšauba Krievijas neseno vēlēšanu norises godīgumu un rezultātus. Ka tautai vairāk jābūt apzinīgai un jāiesaistās. Bet tas viņam netraucēja arī aicināt ticīgos neiet uz mītiņu. hmm... vai nu gudri runā katrai publikai to ko tā gaida vai arī uzskata, ka mītiņš nav īstais līdzeklis. Tas tā, ja ticam labajam cilvēkos. Bet vēl jau nevar zināt, kur kas no konteksta izrauts vai vienkārši samelots. Skaidrs, ka iespēju iesaistīt reliģiju un izmantot ticīgos jau valstis garām nelaidīs, ja vajag atbalstu saviem plāniem.
0
Turpat divi spaiņi dzīves laikā :D
www.lustability.com/facts.php
0
^ Pie reizes, kas ir lielākā daļa USA veču? :D
+2
12. White women are the most likely to engage in anal sex, particularly if they also have a college degree.

ak re, ko tajās koledžās māca...
0
+2
Iepriekšējā gada svarīgākā ziņa:
www.cheburekov.net/?p=394
0
Laikam āpšiem pidarasi nepatīk.
0
^ Bet varbūt gluži otrādi.
0
Domā āpši šamo gribēja ievilkt alā, lai stātos dzimumattiecībās?
+2
Gan jau ka āpši gribēja jauno BMW atņemt.
+4
Sāk sodīt «nejūtīgos» Ziemeļkorejas iedzīvotājus, kuri nesēroja par līdera nāvi:

www.apollo.lv/portal/news/article...
+3
www.tvnet.lv/zinas/latvija/40658... varbūt kāds vēl nav redzējis jaunieša video:)
0
Referendumu var apturēt:

www.tvnet.lv/zinas/viedokli/4066...

ja tas notiks, žīdu terorists Lindermans un Žeņka Osipovs sola "vest tautu ielās":

rus.tvnet.lv/novosti/politika/18...
0
^^ Nez... tātad ir arī tāds pants likumos? - "Kārtība kādā piemērojami sodi par nesērošanu par mirušu Līderi" ?
Interesanti vēl arī - ko nozīmē "tautas tiesas". Vai tas ir veids kā to visu izdarīt "ātri un bez lieka trokšņa"? Lai gan - pie komuņagām jau viss bija "tautas". Tikai telpā vairāk armijnieku un policistu nekā pašas tautas.
+2
Ha ha, cik patīkami - ziņa par to, ka referendumu var apturēt - latviešu tvnetā. Ziņa par to, ka "tad būs sūdi" - krievu versijā.
0
^^ gan jau standarta troika, tikai šķībākām acīm.
-1
Tev nebūs bez gondona pronī filmēties!

www.kasjauns.lv/lv/zinas/69280/losa...
+4
tak lai ļauj tam referendumam notikt, sabalsosim visi pret un būs miers. tgd jau tieši papildus provokatīvais materiāls sanāk, ja atcels viņu. haha, ja vien, protams, tāds nav plāns no iekšpuses! ķipa krievi zina, ka nereāli referendumu dabūt cauri, tāpēc caur latviešu partijām grib cancel referendumu, lai varētu te revolūciju taisīt, omg, konspirācija.
+3
"Tērvetes alus vienmēr bijis viens no augstāk vērtētajiem aliem Latvijā, taču tā ražošanas iekārtas nav mainītas kopš 1972. gada un šajā laikā gan fiziski, gan morāli novecojušas. Tāpēc tiks veiktas nozīmīgas investīcijas alus ražošanas tehnoloģiju atjaunošanā, kā arī palīgtelpu rekonstrukcijā un būvniecībā."

Blabla bla blā bl bābaba...

Nu ko? Derības? Ņems un Sapisīs?

nekrize.lv/uz-stipriem-pamatie...
0
Njā, ka tik nesanāk kā Užavai, kuru pudeļniekam ar lejamo maz kopīga.
0
Tērvetei uzradies investors. Tas nav ne labi, ne slikti. Teorētiski. Praksē būs, iespējams, klāsta papildinājums ar kādu kviesīti, kvasiņu, tumšo. Kas paliks ar garšu un tradīcijām paliek atklāts jautājums...
0
Gribētos jau cerēt uz to labāko, bet ej nu sazini. Ttieši tāds, kā tagad, droši vien vairs nebūs. Bet kopumā to, vai kvalitāte saglabāsies, vai nē, droši vien noteiks tas, kur viņi tās investīcijas ņems...
0
diezvai, jo kviesītim ir cits raugs / iesals un vajag atsevišķu tehnoloģisko līniju. Tumšajam ar uz to pusi.
0
Ja jau taisās ko būvēt klāt, tad jau varbūt arī kādu jaunu līniju uzraus.
0
no KUPLAS - forums.kupla.lv/topic/kadu-alu-mes-...

# atis Key Master
1 month

Tērvetes toč nekur nebūtu jālien, bet man nelaba aizdoma, ka paplašinoties viņi to mēģinās darīt. Viņu priekšniece jau dzelzs dāma un gan jau darīs kā uzskatīs par vajadzīgu, bet vienīgi tagad Tērvete ir nevis AS ar vairākiem simtiem mazo akcionāru, kam bija svarīga stabilitāte un mierīga attīstība, bet jau dažus gadus pieder Gobas kungam, kurš uzpircis mazo daļas. To, ka pēdējais īsti nerubī no alus, var redzēt no viņa publiskajiem izteikumiem. Un var redzēt to, ka viņu interesē lielāka darītava un attīstība lielo stilā. Līdz ar to lielāka peļņa.

Man nelikās, ka A. Krāģi interesē sortimenta dažādošana, ar to Tērvete neveiksmīgi eksperimentēja jau 90.gados. Atceros, cik pietiekoši nicīgi viņa vēl gada sākumā izteicās par nefiltrēto alu, es būtu bijas gatavs saderēt, ka Tērvetes nefiltrētais nekad nebūs, vismaz kamēr viņa būs galvenā. Nevaru iedomāties, ko būtu abildējusi par stipro alu. Tas, manuprāt, rāda tikai to, ka darītavā parādās kāds svarīgāks viedoklis, kuru baisi interesē apjoma palielinājums. Ka tik drīz neatgriežas PET pudeles.

# janis Administrator
1 month

nu gan jau viņi tur Tērvetē nav galīgi traki un saprot ka viņu vērtība ir tajā ko viņi dara patlaban. bet nu kāds kvass jau gan varētu parādīties.

# atis Key Master
1 month

Kvasam jau nu nav ne vainas. Interesanti vai būs tumšais alus, kas galīgi neesot plānos :).

(..)

Nu nu, maksimālās ražošanas jaudas viņi vēl nekad īsti izmantojuši. Nu vismaz izlīdzināti pa gadu, iespējams, ka vasarā jā. Un 2007. gads bija ar augstāko apjomu ap 4,2 miljoniem. Krīzē uzreiz miljons bija nost un nokritās uz 2,8. 2010. gadā atkal uz 3,5 uzkāpa.

Līdz ar to man nav skaidrs ko darīs, kad būs jaudas dubultotas uz 9 miljoniem. Vai domā, ka pieprasījums palielināsies 2 vai 3 reizes?

Bet, protams, līdz tādai pilotāžai kā Brālim, kuri teorētiski miljonu no savas 5 miljonu jaudas izmanto, ir tālu.

# janis Administrator
1 month

Bet nevienai alusdarītavai taču nebūs vienāds produkcijas noiets visos mēnešos. Tapēc jau arī tiek plānotas parasti lielākas jaudas par aritmētiski vidējo, lai nelaistu garām karstās sezonas peļņu dēļ tvertņu, vai vārīšanas jaudu trūkuma. Ja kaut vai vienā gada mēnesī piem. pieprasijums ir 1milj. litru, tad tādām tām jaudām arī jābūt. Tāda nu ir šī biznesa specifika.
0
^ Jau tagad ar tiem "jaunajiem" aliem izdarījās smieklīgi.
Es gan viņu pēdjā laikā baigi reti dzeru...
+3
+3
^ pics or didn't happen
+4
+1
normāls rukša šņukurs
+1
Tam lieti noderētu dubultpipele.
0
Dubultjebļa.
0
^^^^ Es nezkāpēc biju iedomājies, ka tās viena virs otras atrodas, nevis blakus. :)
+1
porņos neviena nefilmējas ? Tīri pēc statistikas, Amīšos vien tādu dāmu jābūt 150, bet ejošajā vecumā - ap 50 ...
0
Nav manītas.
-1
Pēc svētkiem pārpildīts Narkoloģiskā dienesta stacionārs:

www.tvnet.lv/zinas/latvija/40701...
+1
Ne vella nevaru atrast, kurā tēmā Dethecrators bija šo gabalu pieminējis, bet reku, izskatās, ka galīgi traki mums ar humora izjūtu nav:

"Pēc žūrijas vērtējuma otrajā finālā par labāko eirodziesmu tika atzīta dziesma «Music Thief», kuru izpildīja grupa «Mad Show Boys»."

www.youtube.com/watch?v=hS24Fhi-AZk...

noooow let'th lithten to the opera...
0
šitais jau ar tādu ne tik tiešu, tomēr druksu līdzīgu piedūrienu, bet kopumā, iespējams, ar lielāku potenciālu uz panākumiem:

www.youtube.com/watch?v=XVprnOY-Urg...
+3
Buenosairesa, 15.janv., LETA--AFP. Argentīnā sestdien smagi cietusi kāda paveca gājēja, kurai uz galvas no ceturtā stāva uzsviests kaķis, vēsta mediji.

Neparastais atgadījums noticis Buenosairesā kādas ģimenes strīda laikā. Vīrietis dzīvoklī paķēris kaķi un ar to sviedis savai sievai, taču viņa izvairījusies, un kaķis izlidojis pa atvērto logu, uzgāžoties uz galvas 85 gadus vecai garāmgājējai. Sirmgalvei lauzts galvaskauss, un viņa nogādāta slimnīcā.

Par kaķa likteni gan ziņu nav.

LETA AFP
15.01.2012
Copyright © LETA
+2
Polijā joprojām Viduslaiki nerimst. Netika galā ar Nergalu, tad nu piesējās viņa meitenei:

Varšava, 16.janv., LETA. Varšavas tiesa piespriedusi 5000 zlotu (795 latu) lielu naudassodu poļu dziedātajai Dodai, atzīstot viņu par vainīgu reliģisku jūtu aizskaršanā, pirmdien vēsta Polijas radio.

Dorota Rabčevska, kas plašāk pazīstama ar savu skatuves vārdu Doda, tika iesūdzēta tiesā saistībā ar interviju, ko 2009.gadā viņa sniegusi laikrakstam "Gazeta Dziennik Prawn". Šajā intervijā dziedātāja izteica nožēlu, ka Bībelē nekas nav teikts par dinozauriem, un paziņoja, ka "ir grūti ticēt kaut kam, ko sarakstījis kāds, kurš bijis piekalts vīnam un smēķējis zāli".

Prasību tiesā pret Rabčevsku ierosināja organizācijas - Valsts mēroga aizsardzības komiteja pret sektām - priekšsēdētājs. Tiesas process sākās 2011.gada maijā, un savas klientes aizstāvībai Rabčevskas advokāts pamatojās uz tiesībām uz runas brīvību. Apsūdzētā savu vainu neatzina un apgalvoja, ka nav vēlējusies nevienu apvainot.

Viņa norādīja, ka ar intervijā minēto zāli, protams, domājusi terapeitiskus augus, bet ar alkoholu - "sakramentālo vīnu".

Tiesa, šī nav vienīgā šāda rakstura lieta, kas saistāma ar Rabčevsku. Līdzīgā prāvā savulaik bija iesaistīts arī viņas bijušais draugs Ādams Darskis, kurš uz apsūdzēto sola nonāca par Bībeles eksemplāra saplēšanu kāda koncerta laikā 2007.gadā.

LETA
16.01.2012
Copyright © LETA
+4
"Prasību tiesā pret Rabčevsku ierosināja organizācijas - Valsts mēroga aizsardzības komiteja pret sektām - priekšsēdētājs."

Cik ironiski.
+2
Pipa un Sopa nav divi urlas no pagalma. Tie ir divi ASV likumprojekti, kuri ir tiešām "visai pasaulei skabarga dirsā".

www.eff.org/deeplinks/2012/01/h...

Rīt, šajā sakarā protestējot, nebūs sasniedzami daudzi lieli interneta resursi. piem. Wikipēdija.
Arī Metal-archives nedarbosies.
+1
Anyone who writes or distributes Virtual Private Network, proxy, privacy or anonymization software would be negatively affected. This includes organizations that are funded by the State Department to create circumvention software to help democratic activists get around authoritarian regimes’ online censorship mechanisms. Ironically, SOPA would not only institute the same practices as these regimes, but would essentially outlaw the tools used by activists to circumvent censorship in countries like Iran and China as well.

LOL
0
Nu nu!
Tad ar to lietu tagad nodarbosies CIPs (slepeni projekti, necaurspīdīgs finansējums). Skaisti. Bet tas jau tagad notiek. Gadu atpakaļ bija vīrusa izbrukums Irānas kodolobjektiem (vīruss izmantoja 4 (četusi) ZERO DAY exploitus). Un kas sponsorē ANONYNOUS apvienību (pareizi, CIPs).
+2
Kapitālisti, bļa. LAKAKAs prieks, ēpt.
+1
Latvijas iedzīvotāju skaits 2011.gada 1.martā bija 2 067 887, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) 2011.gadā veiktās tautas skaitīšanas provizoriskie dati.

Latvijas iedzīvotāju skaits kopš 2000.gada tautas skaitīšanas samazinājies par 13% jeb aptuveni 309 000 cilvēku. Iepriekšējā 2000.gada tautas skaitīšanā Latvijā tika reģistrēti 2 377 385 iedzīvotāji.

Līdz šim pēc CSP datiem tika uzskatīts, ka 2011.gada decembrī Latvijā bija 2,208 miljoni iedzīvotāju.

Visvairāk - par 21,1% - kopš 2000.gada iedzīvotāju skaits samazinājies Latgalē; seko Vidzeme ar 17,5% samazinājumu. Savukārt vispozitīvākās tendences vērojamas Pierīgā, kur iedzīvotāju skaits audzis par 3,2%.

Tautas skaitīšanas rezultāti liecina, ka no kopējā iedzīvotāju skaita latvieši ir 62,1%, bet krievi - 26,9%.
www.apollo.lv/portal/news/article...
+3
Pārējie 11% ir ierēdņi, deputāti, ja?
+2
Tomēr šajā stāstā ir arī laba ziņa — manuprāt, tā ir:

Tautas skaitīšanas rezultāti liecina, ka no kopējā iedzīvotāju skaita latvieši ir 62,1%, bet krievi - 26,9%.

Ja atceramies, tad pirms 20 gadiem latviešu īpatsvars bija tikai ap 52 — 53 %. Diezin vai pa šo laiku ārzemēs strādāt aizbraukuši pamatā tieši krievu izcelsmes iedzīvotāji, tas nebūtu loģiski. Tāpat nav pamats cerēt… atvainojos — uzskatīt, ka krievi mirtu divreiz vairāk nekā latvieši. Šādi cipari visdrīzāk nozīmē, ka arvien vairāk cilvēki no jauktajām ģimenēm identificē sevi kā latviešus, runā latviski un pārstāv latvisko kultūru!
0
Man liekas, ap 60% latviešu īpatsvars bija arī iepriekšējā skaitīšanas reizē. Tas sadalījums izmainījās 90 gadu sākumā, kad pēc PSRS sabrukuma diezgan daudzi, īpaši jau armijnieki ar famīlijām, aizvaļīja atpakaļ uz rōģinu. Gan jau arī, ka ir pieaudzis to skaits, kas no jauktajām ģimenēm sevi identificē kā latviešus, bet diez vai tas dod vairāk par pāris procentiem pieauguma.

BigUgga - gan jau kādi 7-8 procenti ir baltkrievi, ukraiņi, poļi, žīdi, pārējie - sīkākas minoritātes.
+1
Dethecrator: "Šādi cipari visdrīzāk nozīmē, ka arvien vairāk cilvēki no jauktajām ģimenēm identificē sevi kā latviešus, runā latviski un pārstāv latvisko kultūru!"

Lielisks piemērs tam ir mana māsīca. Lai gan viņas māte nāca no tīras krievu ģimenes, viņas tēvs ir latvietis. Līdz ar to māsīcas pasē pie ieraksta "tautība" ir rakstīts - latviete. Cik sevi atceros, man māsīca vienmēr ir asociējusies vairāk ar latvisko, nekā krievisko, un pati viņa pēc pārliecības vienmēr bijusi tuvāka latviskajai mentalitātei, nevis krievu.

Es pati lieliski apzinos to, ka mani bērni arī būs latvieši, nevis krievi, jo mans topošais vīrs arī ir latvietis. :)
+1
Nedēļas vis-WTF?!-ainākā ziņa: Auces novadā otrdien traktors uzbraucis uz krēsla sēdošam jaunietim.

zinas.nra.lv/latvija/kriminalzin...
+2
Izrādās, ka viens no evolūcijas lielajiem uzdevumiem - pāreja no vienšūnu organismiem uz daudzšūnu - ir daudz vienkāršāks, nekā domāts: pāris zinātnieku to paveikuši ar pirmo mēģinājumu 60 dienu laikā.
www.sciencedaily.com/releases/2012/01/12...
www.wired.com/wiredscience/2012/0...
+1
^ Uz neredzēšanos, kreaCionism! ;)

0
Laiks uzlabot veselību: mango.delfi.lv/zinas/sekss/atbild_...

Veselības uzlabošanas čempions: mango.delfi.lv/zinas/sekss/pikanti...
0
Lai dzīvo raustīšana!
+1
:D

Pēc gaitas var noteikt, vai sieviete gatava seksam:
mango.delfi.lv/zinas/sekss/atbild_...
+2
^ Ja spēj paiet, tātad ar seksu arī spēj nodarboties?
+4
Domā, tās, kas riteņkrēslā pārvietojas, negrib?
+2
Cīņa ar pirātismu uzņem apgriezienus - slēgts www.megaupload.com:
venturebeat.com/2012/01/19/megauplo...

"Anonymous" nepaliek parādā:

"In response to today’s federal raid on the file sharing service Megaupload, hackers with the online collective Anonymous have broken the websites for the Department of Justice, Universal Music Group, RIAA and Motion Picture Association of America."
rt.com/usa/news/anonymous-...
+1
"Anonymous" mūsu virtuālie bruņinieki!
0
fakbļa, tad tāpēc man nesanāk MORBID FLESH - Reborn In Death (2011) albumu novilkt :(
+1
Suņi tagad dabūs sēdēt?

www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas...
0
+1
paldies, no lēnā torenta jau sāku vilkt

bet par tiem suņiem žurnaļugas atkal izceļas:

''nozīmēta ekspertīze, lai noskaidrotu precīzus sievietes nāves cēloņus.''

''Uzņēmums «NP Business Centre», pie kura rūpnieciskās teritorijas ceturtdien klaiņojušie suņi saplosīja sētnieci, sola bojāgājušās tuviniekiem sniegt nepieciešamo finansiālo un morālo palīdzību.''

Neviens neko nav redzējis un ekspetīzes nav, bet jau bļauj. Varbūt pēc nāves sākuši grauzt ...
+2
Man vakar ar divi klaidoņi metās virsū. :( No sākuma šķita mierīgi zvēriņi, "sarunājās" ar morga sargsuņiem, un tad kaut kādā mirklī uznāca bzdings un klupa man virsū. Gan jau kuces pie visa vainīgas.... :)
+1
0
Atgriežoties pie interneta pirātu kariņiem, ieperošs citāts sasistībā ar to megaupload tēmu:
"I find it pretty fucking amazing that "an international crackdown led agents to serving at least 20 search warrants across the globe".... all that to keep Hollywood afloat. I'm glad the world has its priorities straight."
0
+2
Interesants raksts:

Profesionāļa padoms: ko darīt, ja uzbrūk suņi
www.kasjauns.lv/lv/zinas/70193/prof...
0
nu kā, cilvēki nesaprot to, ka ja ir bail tā pa riktīgo no suņiem, nekādi padomi nelīdzēs. cilvēks rīkojas instinktīvi. tas ir tāpat kā, ja ir bailes no tā, ka kaut kur pasaulē ir pīle, kas tevi novēro.
+1
Ir sanācis ar suņiem karot, par laimi - veiksmīgi.
0
Šī briesmīgā gadījuma ar nokosto sētnieci dēļ labākais padoms, kuru dzirdēju (pie kam pilnīgi nopietni domātu): «Ja jums uzbrūk agresīvi suņi, sagrābiet aiz čupra pirmo suni, kurš nāk, un metiet ar to suni nākamajam!»
+1
^ ģeniāls padoms. Pamēģini sagrābt aiz čupra saninknotu suni, un cik daudz ir cilvēku, kas 30 un vairāk kg smagu lopu vispār ir spējīgi kaut kur aizsviest?
0
Kā jau tas suņuvīrs teica:

"Visamizantākais padoms ir šāds — uzbrūkošo suni aizlidināt. Princips ir šāds: dzīvnieku satver aiz astes vai pakaļkājas, atrāvienā no zemes iegriež un, turpinot grieziena kustību, aizmet pa gaisu. Publicēts nemaz ne joku lapā, tikai pamēģiniet šādi tikt galā ar rotveileru... Pavlovskis atgādina, ka īpaši nesagatavots cilvēks to nespēs izdarīt pat psiholoģiski, arī ar mazo toiterjeru tā nevarēs, viņš ir ļoti veikls. "
0
Es pēdējā laikā visu mūziku sūknēju tikai no Mediafire, visu var atrast, nav jāgaida minūti uz download linka parādīšanos un ātrums arī nav ierobežots \,,/
0
Man arī Mediafire tīk, blakus jau uzskaitītajiem plusiem vēl jāmin tas, ka var vienlaicīgi neierobežotu daudzumu failu vilkt. Ātruma ziņā gan rapidshare man visus saliek.
0
Es sākumā meklēju www.filestube.com/ un pēc tam velku, kur nu šamais ir aizsūtījis. :)
0
Mediafire + ka nav jāgaida un var strīmot. ifolderm jāgaida ....
0
Gan jau sliktie onkuļi arī to pieslēgs.
0
tak vēl ir Rapidshare un čupa citu ...

Un ar torentiem ko iesāks ? Piratbay tagad uz Magnet link pārgājuši - news.softpedia.com/news/BitTorrent-Mag...
+1
+1
Ja slēdz megu, mediafire, ifolder, rghost, failiem.lv, hotfile.... Paliek taču torenti. Peace.
0
Khe, khe "S*erva". Nekas īpašs O:o Nopērkama veikalā :P

www.apollo.lv/portal/news/article...
+1
Ja slēdz megu, mediafire, ifolder, rghost, failiem.lv, hotfile.... Paliek taču torenti. Peace.
_ ...

Krievijas un Ķinas CD pirāti pieprasa aizliegt torrentus :D Graujot busines`u
0
Krievija un Ķīna, lai privatizē kaut mēnesi. Ne silti, ne auksti.
p.s. kad maksās nodokļus, tad varēs lobēt...aizliegumus un ierobežojumus ;-)
+1
Tīri labi uzdzīvojis tas megaupload īpašnieks
fishki.net/comment.php?id=1054...

Starpcitu, arī hubi nepavisam nav miruši.
www.bildites.lv/images/6xb6lfq68ayy...
Ja nu kādam ir interese piereģistrēties privātajā hubā, sūtat savu niku ar paroli uz metalheart2006@gmail.com
Šārei gan jābūt vismaz 100 gigiem.
0
Pārsteigti un apsteigti...

www.apollo.lv/portal/news/article...
0
Kāpēc lai hubi būtu miruši? Nebūt ne. Tautas gan tur kļūst arvien mazāk.
0
Vā, vesels laikmets aiziet!

Rīga, 25.janv., LETA. Beidzoties nomas līgumam ar Rīgas domi, 2012.gada nogalē pārstās pastāvēt tirgus "Latgalīte".

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas domes Īpašuma departamenta pārstāve Ilze Krūkle, īslaicīgās lietošanas būvju īpašnieks un tirgus "Latgalīte" īpašnieks ir A/S "Otto", ar kuru saskaņā ar domes lēmumu 2003.gadā noslēgts zemes nomas līgums. Līguma termiņš beidzas 2012.gada 31.decembrī, un AS "Otto", parakstot šo līgumu, piekritis, ka turpmāk šis līgums netiks pagarināts.

Tirgus īslaicīgas lietošanas būves izbūvētas pēc līguma noslēgšanas 2003.gadā, un tās nav reģistrētas zemesgrāmatā. Šobrīd šo būvju lietošanas termiņš ir beidzies, un tās neatbilst būvnormatīviem. Līgums paredz, ka, zemes nomas termiņam beidzoties, īslaicīgās lietošanas būvju īpašnieks tās nojauc par saviem līdzekļiem, skaidroja Krūkle.

Zane Stankeviča LETA
25.01.2012
Copyright © LETA
0
rokas nost no Latgalītes! >:( Vēl nesen Latgalīte mani glāba un ir cerība, ka pēc pāris dienām atkal glābs.
0
kļūst pagrūti atrast dažādus sīkumu, pribambasus un detaļas
+1
... kā arī nozagtos velosipēdus, spoguļus u.c.
0
vajag atrast nozagtu mantu? Nieki! Vērsieties tirgū Latgalīte!
0
šaubos, vai tur zagtus veļļukus tirgoja - tak pirmā vietu, kur iet meklēt ...
0
^ nē, netirgoja - čupā krāva
0
Gan jau parādīsies citur. Kur ta nu bez krāmu tirgus...
0
Pie mums klusītiņām akceptējuši kaut ko līdzīgu Pipai un Sopam:

www.tvnet.lv/tehnologijas/nozare...
+1
^ tur jau bij bisa ģenialitāte. Atļāva tautai izbļaustīties par PIPA/SOPA un tai pašā laikā izbīdīja ACTA, kas pēc būtības esot niknāks par PIPuSOPu
+1
Pienācis brīdis, kas man ir jābrauc augumā Nacionālajai Apvienībai - G.Bērziņš ir Tieslietu ministrs un pieļauj ACTA parakstīšanu? Kas ellē ratā pilnvaroja vispār? kur kaut viena diskusija bijusi? WHAT THE FUCK?
+2
^ pieļauju, ka atsevišķiem NA pārstāvjiem nebūtu nekas iebilstams pret totālu kontroli par Latvijas virtuālo telpu :))
+3
Es negribu nekādu kontroli. Ne no viena. Es drīzāk piecietīšu žīdkrievu nacbolu rakstus netā nekā ka kāds tagad nodarbosies ar cenzūru un kontroli pār visiem, vienalga kādu mērķu vārdā.
+1
Ārzemes jau to ACTA neviens tā klusi garām palaist netaisās. Izbļaustījās par Pipu un Sopu, un tagad bļauj vēl skaļāk par Actu. Re, arī igauņi saka, ka nav vēl viss skaidrs, lai kaut ko parakstītu. Cik labi, ka Latvijai vienmēr viss skaidrs. Dod tik pildspalvu!

www.forbes.com/sites/erikkain/2012...
-3
KO visi sabijās par ACTA?
+4
^ Tev ir argumenti mūsu nomierināšanai?
-7
Pašlaik internets ir viena Liela publiska miskaste, kurai nav saimnieka un kur katrs mēslo pēc patikas ( arī es ). Ja ko dari - atbildi (zb tā anonimitatē internetā. Esmu par izteikšanas brīvību, bet kad ir jāatbild ko esi samuldējis vai sastrādājis, tad bikses pilnas...). Kārtībai jābut!!
+1
Kurai nav saimnieka? :D :D o_O

Paņems atrubīs root DNS (kas atrodas USA pārraudzībā, ja nu kas) un viss! 99% vairs nekur netiek. Mūsdienu internets ir kārtīga, kokveida pārraugāma struktūra, ar savu saimnieku katrā atzarā, kas ir pakļauts augstāk stāvošam atzaram.

Viss.
-1
Internetu neatrubīs. Tas ir no cosmic horror stāstiem. Tak saimnieks atradies. Tas ir USA. Vai tik likums nenāk no turienes?
p.s. es mājas internetu izmantoju jau 15 (piecpadsmit) gadu un varu teikt, ka tagad kā nekad agrāk, ir savairojies dažādu (arī dīvainu) mājsaimnieču...kas neprot vārīt boršču!! Viss.
+2
^ Pavisam lielais saimnieks būtu tas tur, kā viņu, ICANN?

Bez tam jau pašreizējais internets ļauj DP noķert visus idiotus, un naudas izkrāpējus ar. Ķērāju skaita mazumā drīzāk ir tā problēma, nevis likuma trūkumā… Ko praktiski var teikt par jebkuru blēžu formu mūsdienās! Jaunais starpvalstu līgums, cik saprotu, ļaus piesieties nevis īstiem noziedzniekiem, kas caur ībeju naudu izkrāpj no pircējiem, bet vienkāršajiem lietotājiem, kas velk BOTANIST albumu no failiem.lv.
-3
Ja iedomājas Internetu kā lielu (skaistu, gleznainu, whatever) ezeru, ar smilšainām pludmalēm, dabas neskartiem nostūriem, putninu čivināšanu, skaistām meičām (kam puišiem). Bet, kas notiek, ja visi sadomā atpūsties pie šī ezera. Kas?. Miskaste. Pareizi. Paliks miskaste. Nav brīnums, ka agrāk vai vēlāk uzradīsies apsaimniekotājs.
Bet vispār esmu par legālu kontentu internetā. Dažādu un interesantu. Pašlaik neredzu iespēju skatīties Open Japan čempi badmintonā (tikai y-tubā vai ar torentiem, kas man nepatīk).
0
Tā nu gan ir izvēle: lai paskatītos Japānas iekšējo čempionātu badmintonā (BADMINTONĀ!!!), dažs labs te ir gatavs atdot savas cilvēktiesības, savu privātumu un vispār savas valsts suverenitāti dažādu privātstruktūru rokās… Senatnē teica: «Par lēcu virumu gatavs savus bērnus verdzībā pārdot!»

Internets jau nu tomēr ir nevis «kaste» vai «miskaste», bet gan darbarīks pirmkārt tiem cilvēkiem, kas to izmanto darba darīšanās iztikas pelnīšanai. Atšķirībā no fiziskās pasaules hektāriem, internets ir bezgalīgs visās četrās dimensijās, tā kā nav vajadzība ierobežot mēslošanu. Nepatīk — nelasi, neskaties, neej iekšā utt. (Personīgi piekrītu, ka liela daļa no satura ir pilnīgi štrunti — bet tas, ka mēs tā domājam, nedod mums tiesības piesieties tiem, kuri domā savādāk.)
0
Neatrubīs tāpēc, ka tas ir visefektīvākais veids, kā izsekot dauņus.

EM koments:
www.em.gov.lv/em/2nd/?cat=621&id=...

"...interneta pakalpojumu sniedzējiem būs jāsniedz tai informācija par lietotāja kontu, kas izmantots pārkāpuma veikšanai. Līdz ar to papildu slogs interneta pakalpojumu sniedzējam netiks radīts."

Bļā, šie divi teikumi man nelīmējas kopā arī lasot 4. reizi o_O
0
>>Tā nu gan ir izvēle: lai paskatītos Japānas iekšējo čempionātu badmintonā (BADMINTONĀ!!!), dažs >>labs te ir gatavs atdot savas cilvēktiesības, savu privātumu un vispār savas valsts suverenitāti dažādu >>privātstruktūru rokās… Senatnē teica: «Par lēcu virumu gatavs savus bērnus verdzībā pārdot!»

Ja Tu man, cienītais, skaidri nodefinētu ko es zaudētu šajā gadījumā, tad respect Tev, bet pašlaik pupu mizas!

0
Reku bik par PIPApeli un SOPApipeli:

www.tvnet.lv/tehnologijas/intern...
krizdabz.lv/internet/kas-ir-pip...

Un tas gejdzimumACTA faktiski tas pats vien ir.

www.boot.lv/forums/index.php?/t...
+1
Notiks apmēram tā: man pieder kaut kāds draņķa resurss. Gribu iznīcināt konkurentus. Atrodu viņu saturā kaut kādu elementu, kam var piesieties (visticamāk — vairākus), saaģitēju vai samaksāju konkrētā satura elementu tiesību īpašniekiem (piemēram, nosūdzu AKKA/LAA dziesmas izmantošanu vai video fragmentu, vai literāra darba citātus), un lūk — man nevēlamais resurss tiek aizklapēts ciet!
0
Viss ir iespējams, tepat lv, IKI (tai Sia, kam pieder IKI preču zīme) ir iesniegts maksātnespējas pieteikums...var, protams, pasmieties...
0
^ Ja kādam izdotos sagraut IKI un Cento (tobiš SIA Palink), tad Latvija būtu no vienas ārzemju ķēdes tikusi vaļā! Pēc tam izdzīt Maximu un Rimi, un skat — pārtikas un sadzīves krāmu mazumtirdzniecības sektors atkal būtu vietējo rokās! Citādi pašlaik lielākie vietējie ir Elvi un TOP veikalu franšīzes.
0
Vietējo, kas neko necērt, rokās :D
0
0
^^^ nez vai tas ko uzlabos - tagad, Vakenas bodē iepērcies un tik noboli acis, ka tik maz naudas samaksāts ....
+1
0
^ true datorpidari.
+1
^^ viens no pasācieniem, kur 100% vismaz reizi jāpiedalās!
+5
laacz.lv/2012/01/30/akkalaa-... - AKKA/LAA turpina priecēt
-7
Neredzu iemeslu ne priecāties, ne raudāt. Lauciņā ir bardaks. Tas jautājums ir nesakārtots.
+4
Tu laikam joko. Ja kāds šo "nesakārtotību" arī izmanto, tad tā ir AKKA/LAA. Viņi piekopj tādu kā gopniku taktiku. Uzlec virsū sabaida ar tiesām, ja upuris pavedās un ir gatavs maksā, tad ieslēdz skaitītāju, ja redz, ka te nekas nesanāks, tad nosvīst nākošā upura meklējumos.
-5
Neesmu tik kompetents šajā jautājumā, bet, ja valstī ir likumi, tad tie ir daudzmaz jāievēro...
+4
turpinot par ACTA manabalss.lv/stop-acta/show...
0
^^ āāāā >:(
-3
Poh*j, viss bardaks!
+2
Interneta petīcija pret ACTA. Interesanti pavērot, cik ātri mainās tie balsojumu cipari...
www.avaaz.org/en/eu_save_the_inte...
+1
Mincīti ne tikai noskuj, bet arī notetovē, safilmē un ieliek netā. Kurā valstī tas var notikt? Saūda Arābijā laikam jau nē: www.apollo.lv/portal/life/article...
0
eku divi visai sakarīgi raksti par šito actu: satori.lv/raksts/3905/Magda_P...

satori.lv/raksts/3904/Jurgis_...
+2
Strenčos, kā zināms, durka kādreiz bija:
zinas.nra.lv/latvija/kriminalzin...
+2
izskatās, ka pacienti pa naktīm mukuši ārā ar apsēklošanu nodarboties ...
0
Savas rokas viņi tur var sēklot. Vai viens otram.
+2
Grim and frostbitten battles in the North: trūenīvel Ziedonis Caune no Elejas troļļiem dabūjis cūkas galvu
www.tvnet.lv/zinas/regionos/4092...
+6
www.laikraksts.com/raksti/raksts.php?K... - mja, vēsturē tiešām viss notiek cikliski un pēc būtības nekas nemainās.
+2
Vārdsvārdā kā mūsdienās par tiem kultūras nesējiem.
+2
Par to arī runa. Nomaini tekstā vācu ar krievu un var drukāt ar šodienas datumu.
+1
+2
«Vēl viens nozīmīgs šķērslis ir Baltijas valstu vadītā kampaņa holokausta vēstures izkropļošanai nolūkā panākt oficiālu atzinumu, ka komunisma noziegumi ir pielīdzināmi nacistu noziegumiem,» teikts ziņojumā.

Žīda loģika - ja kāds saka, ka Josifs ir tikpat ļauns kā Ādolfs, tas nozīmē, ka viņš ar to grib pateikt, ka Ādolfs patiesībā ir labs. Klau, Zuroff, rekur es arī pakropļošu holokausta vēsturi - Pola Pota sarkano khmeru režīms ieliek gan nacistiem, gan komunistiem :P
+1
Nacistiem ieliek vienos vārtos, jo tika vērsts pret savu tautu
0
^^ Izpildījumā - jā, noslaktēto skaita ziņā Josifam konkurentu nav, ja nu Mao vienīgi.
+6
baidos, ka Izraēlas valsts oficiālais režīms jau sāk tuvoties gan Ādolfam, gan Josifam, gan Polam Potam. Trīsarpus miljonus arābu izcelsmes iedzīvotāju iedzinuši dzīvot gigantiskās koncentrācijas nometnēs — Rietumkrastā un Gazas sektorā, ko apjozuši ar žogiem un kam regulāri uzbrūk regulārās armijas vienības. Pilsoņu tiesības palestīniešiem nav VISPĀR. Darba algas ir trīsreiz zemākas nekā izraēliešiem, turklāt uz darbu caur speciāliem «checkpointiem» izlaiž tikai tos, kurus grib izlaist.

Izraēlas armijas atbalstīti, t.s. «kolonisti» izdzen no mājām palestīniešus, atņem viņiem nekustamos īpašumus un zemi, lai sabūvētu tur savus midzeņus. Kad arābi grib iekļūt tur atpakaļ, tad viņus apšauj. Kad žurnālisti to filmē, tad viņus arī nobliež ar raķetēm.

Kad brīvprātīgie saziedo medikamentus un celtniecības materiālus, sakrauj uz šādiem tādiem kuģeļiem un cenšas Gazas sektoru sasniegt pa jūru, tad Izraēlas kara flote tādā Somālijas pirātu stilā sagrābj Brīvības flotili, apšauj cilvēkus un nolaupa vestās mantas līdz ar kuģiem.

Ar ko tas atšķiras, piemēram, no Varšavas ebreju geto apspiešanas kara laikā, kur arī miljons cilvēku tika turēti lopiskā stāvoklī aiz mūra sienas? Ja mūsdienās ir kāda ļaunuma impērija, tad izraēliešiem vajag papriekš paskatīties spogulī un tikai tad piesieties citiem.
0
^^^^^ Noziedznieki kārtējo reizi nemākulīgi cenšas maskēt savus un savu priekšteču noziegumus.

Šeit: www.gulag.ipvnews.org/
0
Un šeit arī: vip.latnet.lv/lpra/
0
Ar to Palestīnu (un Kosovu) ir kā ir.

Palestīna tākā gribētu neatkarību, bet strādāt visi grib riebīgajā Izraēlā ...
+2
-1
es arī par šito nosmējos.. no vienas puses labi, ka mans nepieleca :D
0
neredzu gan nekā smieklīga tur.
+2
Šodien plkst.15 valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēmis izsaukumu uz Gulbju ielu Rīgā, kur pie brauktuves bija piesalusi pīle, aģentūru LETA informēja VUGD Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas priekšniece Inga Vetere.
+5
reku, mūse'js bukņījiens uz Slāvu trešā stāva vēl sūcc; somi iet stiepienā, kamēr atduras, pajāt, ka redzamība ir 20 metri. youtu.be/qnNcVEEEIR0...
+1
man te nupat somi pirms pāris stundām teica, ka bezmaz 200 vāģu esot salīduši vilcieniņā tur. wtf?
+5
Par tiem Lindermaņiem runājot: www.youtube.com/watch?v=U8A3Hkthx5g...

Pats vēl neesmu noskatījies, bet pēc komentāriem noprotu, ka šamais ir vienkārši iedzīts zemē un pazemots tiešajā ēterā. :)
+3
Starp citu -tas Tihonovs vai kā tur viņu principā pabeidza interviju jau pašā sākumā "ieteiktu to Satversmi arī izlasīt rūpīgi, nevis tikai regulāri piesaukt"
+3
Gudrs vecis Trofimovs. Un viena no tām viņa beigu frāzēm, par to, ka viņš ir ieradies , lai parādītu, ka ne visi krievi atbalsta Lindermanu ir ļoti apsveicama. Tieši tā , daudzi krievi nemaz negrasās balsot "par", āmen.
+5
beigās tas salīdzinājums, ko Trofimovs pats darīja un ko lindermanis pa to laiku darījis, bija pērle! :D
0
Ar referendumu nevienā no scenārijiem nekas vēl nebūs beidzies.
Vietas, no Lindermana intervijas, kuras vērts pieminēt:

"etaps cīņā par krievu līdztiesību"
"man jau ir ieplānoti vairāki braucieni uz Eiropas parlamentu"
0
Un atkal jau problēma tiek "risināta" no "pareizā gala":

www.apollo.lv/portal/news/article...
0
Tāpat būtu uzlikuši, vien tagad ir nopietnāks iegansts. Par radariem uz tiltiem jau sen runāja vien tas vēl nebija izdarīts.
0
Nopietnāks iegansts mana dirsa. Ja uzliek ātruma ierobežojumus, tad mazāk slīd, ja? :D
0
Skaidra lieta. Ja nebrauc, respektīvi ātrums=0, tad nekas neslīdēs :)
Lai gan faktiski CSN ir atrunāts, ka autovadītājiem jāizvēlas braukšanas apstākļiem atbilstošs ātrums. Ja uz tilta būs diktais ledus, tad arī 50 km/h neko nedos un visi slīdēs arī ar 30 km/h. Ko tad - liks 30, vai?

Diez kā ziemā darbotos tas super-duper augstais Ziemeļu tilts, ja to tomēr pamanītos uzbūvēt?
0
30 jau arī liks, bet, kā jau minēji, ja būs apledojums slīdēs jau tāpat, un ņemot vērā, ka visi ieturēs attiecīgi mazāku distanci, risks iepirst priekšā braucošam pakaļā paliek apmēram tāds pats. A nesimpātiski apskādēt pepelacu var arī pie vēl mazākiem ātrumiem.

Ziemeļu tikts - darbotos kā jau daždien tilts, īstais jautājums - kā darbotos uzturētāji?
+1
Uzturētāji darbojas tāpat kā likumdevējs - kā aizsalis ānuss.
0
Izrādās, ka izurbt 4km ledus nemaz nav tik vienkārši?
www.apollo.lv/portal/news/article...

Tas ir aptuveni tikpat ilgi, kā sūda kosmiskai zondei sasniegt saules sistēmas robežu...
0
komentāros izsakās vieni intelektuālie spīdekļi ...
+2
^ ja viņi tiešām būtu intelektuāļi (tiešā nozīmē), diez vai viņiem būtu iespējams caurām dienām sēdēt un komentēt rakstus visos iespējamajos delfinārijos.
0
gan jau, ka urbšanas darbi notika tikai vasarā t.i. 1-2 mēnešus gadā.
0
A kas tur liels: dzērumā ieslēdza urbi, otrā dienā pamodās un sāka lāpīties — un aizmirsa par to štelli uz 30 gadiem. Urbis tikmēr džinkstinājās savā nodabā ar ātrumu metrs 75 ceņķi diennaktī. Pie mums jau arī viena otra stroika divdesmit gadus kā top, tā arī top… :D
0
Bet ja padomā 4km ir daudz vai maz. Dziļālaiks urbums zemes garozā ir 20km. Ja veiktu 200-500km dziļu urbumu un atklātu, kas ir paslēpies ellē, tad būtu O:o. Nezinu, bet sīkas baktērijs mani točna neinteresē :P
0
Antarktīdā ir sūrāki apstākļi nekā Grenlandē, tā ka 4km ir visai daudz
0
^^ būtu diezgan pagrūti tusēt mantijā, kas ir visai karsta un, vismaz tevis minētajā dziļumā, samērā cieta, lai arī plastiska silikātu masa.

Tai Antarktīdas ezerā toties varētu būt iekonservējušās visai arhaiskas dzīvības formas. Vienīgi ka tik tie krievi tur visu nesapurgā.
0
Nesen pārlapoju savus vecos žurnālus un, sev par prieku, atradu interesantu rakstu no "FT Magazine" (no 2007.g.)
The 10 things everyone should know about science: evolution, genes and DNA, Big Bang, relativity, quantum mechanics, radiation, atoms and nuclear reactions, melecules and chemical reactions, digital data, statistical significance.
Kopā uz 6 A4 lapām. Ja, interesē varu ieskenēt ;-)
+1
Izstudē un vari bazerēt ar šitiem kadriem ?

www.youtube.com/watch?v=THNPmhBl-8I...

:D
0
www.apollo.lv/portal/news/article...

nu ko vēl tie pidarasi sadomās ibio!
0
lai rīko Zaķusalā, ibio
+1
kā jau komentāros norādīts daudzviet, getliņi, rumbula vai nu, lai jau tiek, kkur pie doles būtu pieļaujama vieta tam vilnim. bet ne jau doma laukumā. pretīgi paliek, kad saprot, ka par šito lēmējs ir glumais ušakovs.
+4
Jāsāk vākt paraksti par Jaunā Viļņa patriekšanu no Latvijas?
+2
Getliņi un Rumbula nav slikti varianti. Es vēl varētu ieteikt - ja jau reiz viņiem ir svarīgs pļāža tuvums, tad Bolderājā pie attirīšanas iekārtām arī būtu piemērota vieta.
+1
Pff, lai piš aiz polārā loka, pļāžā.
+1
Ja tu atmaksāsi to naudas plūsmu, kas tur izveidojas - tik uz priekšu. Tikmēr imho, lai pasākumi notiek, jo vairāk - labāk, vismaz kādam būs darbs, arī ienākumi valstij, da un vispār cilvēkiem prieks. Gaumes lieta. Ja jau krievu buržuji ir ar mieru triekties pie mums, uz Latviju, lai tikai pačillotu tajā pasākumā, nu tak tik uz priekšu, kas tur slikts ?

Un kas tur tik ahūni šausmīgs, ja tajā pašā Doma laukā to organizētu ? Raugoties no uzņēmēju puses, tas būtu pat ļoti labs variants, lai tie iebraucēji izošņātu vietējos tirdziņus, kur cilvēki ik dienu stāv un cer uz kādu tūristu, veikalus, krogus. Kas tur slikts ?

+1
Tas, protams, būtu vislabākais risinājums. Kaut gan vēl labāks variants būtu kāda tāda vieta, kur varētu viņus ar napalmu nolaistīt, neradot nekādu dižo skādi videi.
+1
^ tas bij uz Bigija komentu.
+4
mSPW - hahaha, tā nu tev krievu gāzisti-miljonāri ies un pirks dūrainīšus ar auseklīšiem pie Pēterbaznīcas :D Ņehuj viņiem Vecrīgas sirdī smirdēt.
0
Nu a mazums... :D
+1
Krievu tūristiem — miljonāriem: nevis dūrainīti, bet DŪRI! Un tieši PURNĀ!

Bet ideja par Jaunā Viļņa pārcelšanu uz Getliņiem nav peļama! Lai parij sūdus.
0
"Un kas tur tik ahūni šausmīgs, ja tajā pašā Doma laukā to organizētu ?"
Nu vai zinies - ne jau tikai piķī tā sāls. ta jau sanāk - o, stulbie gansi, pidorasījāt par Jūrmalu, a mēs uzbliezīsim savu tancepļasku jūsu galvaspilsētas pašā centrā. Aizbūvēsim to nah uz nedēļu, piebāzīsim visas malas ar savām biezajām dirsām, kam viss pie kājas un kas domā, ka var nopirkt visu un visus...

Vai tiešām pāris krogu un viesnīcu mēneša peļņa ir tā vērta?
+2
We're all living in America —
Amerika ist wunderbar!

Kādā Losandželosas skolā tiek nomainīts viss skolas personāls, kamēr varas iestādes izmeklē skandālu par cietsirdīgu izturēšanos pret audzēkņiem, kurā iesaistīti vairāki skolotāji, ziņoja telekanāls CNN. Skandāls izcēlies Miramontes pamatskolā Losandželosas austrumos, un tā centrā ir 61 gadu vecs skolotājs Marks Bernts, kurš piespiedis skolēnus dzert viņa spermu un licis milzu prusakus viņiem uz sejas. Berntam ir izvirzītas kriminālapsūdzības 23 punktos.

Bernts no 2005. līdz 2011.gadam uzņēma fotogrāfijas, kurās redzami 23 bērni ar prusakiem uz sejas un karotēm ar spermu pie mutes. Vairāk nekā 40 šādas fotogrāfijas pagājušā gada janvārī varas iestādēm nodeva cilvēks, kurš attīstīja Bernta filmiņu.

Citam šīs skolas skolotājam - 49 gadus vecajam Mārtinam Springeram - otrdien tika izvirzītas apsūdzības nepiedienīgās darbībās pret bērnu, kas veiktas trīs mēnešu ilgā laika posmā 2009.gadā.

Uz skolu otrdien devās skolēni un viņu vecāki, no kuriem daži protestēja pret lēmumu nomainīt visus skolotājus, bet citi nosodīja līdzšinējo šī skandāla slēpšanu.

Bernts tika atbrīvots no skolotāja pienākumiem nedēļu pēc skandalozo fotogrāfiju nākšanas klajā 2011.gada janvārī. Dažās no šīm fotogrāfijām redzamas meitenes ar zilu plastmasas karoti pie mutes, un šajā karotē ir bālgans šķidrums. DNS analīzēs vēlāk tika noskaidrots, ka šis šķidrums bija Bernta sperma. Citās fotogrāfijās redzami bērni ar Madagaskaras prusakiem uz sejas. Viena cietušā bērna advokāts otrdien pastāstīja laikrakstam "New York Daily News", ka kāda skolotāja esot bijusi Bernta līdzzinātāja, jo vedusi skolēnus no mācību stundām pie viņa.

woman.delfi.lv/relationships/psiho...
+3
^ Riktīga Southpark tēma :)
+1
Kādēļ piesārņot Getliņus ar ''jauno vilni'? Getliņi ir ļoti tīra vieta, salīdzinot ar ''jauno vilni''. Lai rīko šo derdzīgo balagānu kautkur pie Arāla jūras saulainajām pludmalēm... Vai arī, uz Vozrožģeņija salas(остров Возрождения) šajā pašā jūrā.
+3
Nenormāli rēcīgs raksts par Jauno Vilni:)
www.tvnet.lv/zinas/viedokli/4100...
+2
Viņi neapmierināsies tikai Doma laukumā. Savus uztjūnētos plastmasas ģīmjus un pieaudzētās pakaļas ta kaut kur vēl vajadzēs izrādīt. Ar Niliņa palīdzību vēl izritinās sarkano paklāju pie Brīvības pieminekļa, lai ir kārtīgi kur izrādīties.
Kāda vēl naudas plūsma cimdiņu tantēm? Tās uz Jauno vilni no Vecrīgas vienkrārši patrieks, lai nav krievu miljonāriem jāblenž uz visādiem plebeju mēsliem.
Un vēl - krievu "kuļtūra" aizbiedēs mierīgos Rietumeiropas tūristus, kas bēgs atpakaļ neskatoties...
+1
Kāpēc vajag veikt tūristu sķirošanu. Rīga vienmēr bijusi krustceles (kur west meets vostok un vostok meets west). Rīga ir liela un vietas pietiks visiem. Personīgi es esmu pret Doma laukuma izmantošanu mērkaķu šovam!!
0
RĪGA, Feb 09, BNS 16:41 ‒ Ceturtdien izcēlies ugunsgrēks Krišjāņa Barona un Matīsa ielas stūrī pretī veikalam "Bērnu pasaule", novēroja aģentūra BNS.

Viss krustojums ir norobežots ar dzeltenajām policijas lentēm. No ēkas blakus veikalam "Maxima" veļas pamatīgi dūmu mutuļi.

Notikuma vietā jau strādā vairākas ugunsdzēsēju un policijas vienības, pakāpeniski ierodas arī papildspēki no līdzās esošā ugunsdzēsēju depo.

Apturēta visa satiksme, pie krustojuma gaida gan 6.maršruta, gan 11.maršruta tramvajs abos virzienos.

Ugunsgrēks izraisījis arī garāmgājēju lielu interesi.

Liesmas ir izplatījušās arī uz blakus esošo piebūvi, kurā atrodas vairāki veikali.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta preses pārstāve Viktorija Šembele aģentūrai BNS pastāstīja, ka izsaukums uz Matīsa ielu 23 saņemts plkst. 16. Kad ieradušies ugunsdzēsēji, blakus veikalam "Maxima" konstatējuši lielu sadūmojumu. No veikala esošie cilvēki evakuēti.

Lai arī Šembelei nav precīzas informācijas, kas ir aizdedzies, ugunsgrēks izsludināts par paaugstinātas bīstamības ugunsgrēku. Uz notikuma vietu devušies iespaidīgi ugunsdzēsēju spēki – astoņas autocisternas, divas autokāpnes un viens autopacēlājs.
0
Kievu DELFOS jau raksta, ka Palanga ir gatava "pārķert" Jaunā Viļņa rīkošanu:) haha sviests kautāds...
0
Raimondiņš Falliņš ar skābu ģīmīti arī iekš TV ņuņņāja.
+1
0
www.delfi.lv/news/national/polit...

No Martini, no Party
09.02.2012 12:34
Lūdzu, joka pēc, nopublicējiet Veselības ministrijas sagatavoto vēstuli Džordžam Klūnijam.
0
^ tas tak atstās negatīvu ietekmi uz tautsaimniecību!! Tā ne! Nevar.
0
Apvienotie Dauņu Emirāti atkal izcēlušies:
www.apollo.lv/portal/news/article...
+2
Interesanti, kā šie taisās noteikt, kas ir un kas nav slavenība > Uztaisīs slavenību definēšanas komisiju ? :D
0
+1
Brālis pa skaipu atsūtija linku:

Jānels 2:20 PM

www.youtube.com/watch?feature=playe...

Imants 2:38 PM
es jau domāju, ka tu sūti kaut kādu dubstepu! :)

Jānels 2:39 PM
Balso wob wob wob PRETTTTT Ratatatatatata bobble wobble
0
305 views: 3,747 likes, 600 dislikes? WTF?
0
daudziem ir riktīgs like-finger :D
-2
^ Cik esmu novērojis, noskatīšanās reizes Jūtūbē pieskaitās tikai tad, kad cilvēki noskatās līdz galam klipu. Pat, ja tu uzspied LIKE un pāris sekundes pirms beigām jau nokliķšķini sānā uz nākamo klipu, patikšana pieskaitīsies, bet skatījums kā tāds — nē.
0
Skatījumi pieskaitās arī tad, ja tu noskaties kaut vienu sekundi. Tā statistika vnk tiek atjaunināta periodiski.

YT ir tāda fīča, ka saviem video var apskatīties t.s. "hot spots" jebšu grafisku attainojumu tam, kurā vietā un cik cilvēki beidz skatīties tavu video, bet kurā auditorijas interese ir visaugstākā, t.i. - vietas, kuras teju visi ir "pārcietuši", neaizklikojot uz citu video. Attiecīgi tas, ka tu pusvideo aizklikojies prom, nenozīmē, ka nav pieskaitīts skatījums. YT ar skatījumu statistikas atjaunināšanu vnm ir biki iebremzējuši.
0
ā, vot paldies! Tātad biju sapratis nepareizi. Pats aploudus netaisu, tāpēc šādas gudrības nezināju.
+3
Mazliet iemalkojuši smalku dzērienu:

Olainē, sociālajā mājā, pēc nezināmas izcelsmes šķidruma iedzeršanas atrasti pieci līķi, portāls «Apollo» uzzināja Valsts policijā.

Kā portālam «Apollo» pastāstīja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis, viena sieviete nogādāta slimnīcā.

Sadovskis informēja, ka sestdien sociālajā mājā atrasts viena vīrieša līķis, bet pirmdienas rītā - vēl četru cilvēku līķi.

Vīrieši un viena sieviete, visticamāk, naktī uz sestdienu dzēruši pie atkritumu tvertnēm atrastu zilganu šķidrumu no piecu litru pudeles, informē policijā.

Lai noskaidrotu precīzu nāves cēloni, sākti kriminālprocesi.

Likumsargi arī brīdina, ka nedrīkst dzert nezināmas izcelsmes šķidrumu.

www.apollo.lv/portal/news/article...
0
Dabiskā atlase. A man nav žēl...

A MAN NAV ŽĒL!!!!!
0
Laba ideja, ka no šitiem mēsliem atbrīvoties - atstāt pie misenes pudelīti ar metilspirtu. :) Man šitādi bariem ap māju vazājas un piedirš visu.
+1
kā tai YT video, kur čalis Piemaskavā urāliem metilspirtu ļāva sev atņemt ?
0
Demonstrācija pret ACTA ir cauri — gan ne tāpēc, ka tautai būtu beigusies pacietība, bet gan tāpēc, ka beidzās demonstrācijai pieteiktais laiks.

Paņēma ciet vienu čuvaku, kurš bija uzlicis Vendettas masku uz sejas — pārējie savējās uzbīdīja uz pieres vai pagrieza uz sāniem/pakauša. Esot arī aizturēti pāris jaunieši par iešanu pāri ielai.

Ziņas par to, ka demonstrācijā būtu piedalījušies 150 līdz 200 jaunieši, neatbilst patiesībai; visu laiku protestētāji gāja prom un nāca klāt, tā kā uz vietas gan bija ap pāris simtiem ik brīdi, bet patiesībā cauri izgāja vairāki tūkstoši!

Priecēja tas, ka lielākoties dalībnieki bija jaunieši. Bet bija arī visu citu paaudžu pārstāvji. Pretstatā parastajiem (krievvalodīgo) piketiem, piedzērušus nemanīja.

Sanākuši bija arī visādu novirzienu dullie, kas dalīja savas skrejlapas. Manīja pat sarkano karogu, bet uz mūsu «WTF?! Komunisti tak tikai priecātos par mēģinājumu atkal ieviest kaut ko cenzūrai līdzīgu!» tomēr izrādījās, ka tie ir anarhisti. Beigās, kad tika dots norādījums visiem doties prom (ko tauta arī apzinīgi izpildīja, jo beidzās demonstrācijas pieteiktais laiks), un apkārt cilvēki palika mazāk, menti beidzot riskēja piesieties šiem anarhistiem. Kā beidzās, neredzēju.
0
Izrādās, ka maskas valkāt aizliegts o_O
0
^^^ Apmēram. :)
0
Tie, kam ar demonstrēšanos nav līdz šim bijusi darīšana, tie pārsvarā nezina, ka demonstrācijās drīkst piedalīties tikai bez sejas aizklāšanas. Ņemot vērā grautiņus Londonā, kur huligāni tos izmantoja par ieganstu izlaupīt veikalus, tas pat ir diezgan prātīgi. A man pofig — izņēmu gumiju, nolaidu matus pār ģīmi, un lieta darīta.
0
Darvina balvas kandidāti saturaties!

''Vieglprātīga meitene tikko iepazītam puisim uzdāvina 300 latus

Policijā sākti vairāki kriminālprocesi saistībā ar kādu dīvainu gadījumu, kad jauniete tikko iepazītam puisim bija iedevusi savu bankas karti, bet jauniegūtais paziņa no bankas konta noņēmis 300 latus un pazudis.

Jauniete, iespējams, kautrēdamās par šādu savu rīcību, policijai meloja, ka tikusi aplaupīta.

Rīgas reģiona pārvaldē 20.janvārī policijā vērsusies kāda 1990. gadā dzimusi jauniete, kura pastāstīja, ka Vērmanes dārzā viņu aplaupījuši vairāki vīrieši. Jaunā sieviete pastāstīja, ka vīrieši atņēmuši viņas bankas maksājumu karti un pēc brīža to izmantojuši vienā no Rīgas bankomātiem, un no viņas konta izņēmuši aptuveni 300 latus.

Izmeklēšanas laikā noskaidrots, ka no jaunās sievietes konta patiešām pazuduši 300 lati, taču jaunietes stāstītais par laupīšanu neapstiprinājās. Nedaudz vēlāk policija noskaidroja, ka patiesībā cietusī tajā dienā iepazinusies ar kādu puisi, kuram iedevusi savu maksājumu karti un pateikusi kartes PIN kodu, lai viņš varētu no viņas konta izņemt piecus latus. Abi bija norunājuši, ka pēc brīža puisis atgriezīsies. Lai meitenei nerastos šaubas par puiša nodomiem, viņš ķīlā atstājis savu virsjaku.

Kad puisis neatgriezās, jauniete saprata, ka ir apzagta, taču, iespējams, lai nebūtu jākaunas savu draugu priekšā, viņa šī nozieguma vietā izdomāja stāstu par laupīšanu. Patlaban policijas izmeklēšanā ir vairāki kriminālprocesi par šo gadījumu, tostarp kriminālprocess par nepatiesu ziņu sniegšanu policijai. Process sākts arī par to, ka jaunais vīrietis prettiesiski izņēmis naudu no cietušās konta, taču viņu policija vēl meklē.''

www.kasjauns.lv/lv/zinas/72137/puis...
0
0
Cik nu to var saukt par eksportu - ne LT ne EE pudeli ar Aldara etiķetīti nenopirksi, bet zem Utenas vai Saku šiltes Apinīšus, Zelta Black, Porteri un vēlšoto gan ... (un otrādāk). Ar Cēsīm un Līvplēsi šī situācija vēl izteiktāka un šķiet, ka vismaz Līvplēša gadījumā, imports krietni pārsniedz eksportu.
0


"Bijušais Pentagona konsultants nāk klajā ar satraucošu faktu - ASV prezidents ticies ar citplanētiešiem"

www.apollo.lv/portal/news/article...

....Vispār jau es tādus "jaunumus" vienmēr uztveru ar zināmu skpesi(tāpat kā leģendu par sniega cilvēku), bet patiesība kā zināms ir tur ārā...
0
Kas tas «konsultants» tāds ir? Tas ir cilvēciņš, ko uz laiku nolīgst kaut kādos nesvarīgos jautājumos. (Jo, ja būtu svarīgs jautājums, tad izveidotu darbavietu uz pilnu laiku.) Protams, «konsultants» var būt arī izcils speciālists, kurš pats izvēlas, kam sniegt pakalpojumus, tomēr pārsvarā tas ir tāds «jaunākā projektu vadītāja asistents» vai tamlīdzīgi.
+3
ASUS savās garantijās atrunā "space invasion":

service.asus.com/Warranty.aspx... zem Warranty Extension Program Terms

Furthermore, the warranty will not apply to or be valid under conditions including but not limited to the following:
...
There is damage caused by natural disaster, intentional or unintentional misuse, acts of war, space invasions, abuse, neglect, improper maintenance, or use under abnormal conditions
...
+3
Alberts atver naktsgaldiņa durvis un atrod kortelīša pudeli...
www.apollo.lv/portal/sieviete/art...
0
Labs :)
0
tiešām spēks. Bites - vispār ekstrēms :D
+5
Vel par valodas temu un balsosanas rezultatiem.
www.delfi.lv/news/comment/commen...

Sanak ja butu skaititas balsis pec satversme paredzetas kartibas, tad butu 82,29% pret un 71,71% par.

0
atvainojos, 17,71% par
0
Labi un loģiski.
+1
www.apollo.lv/portal/news/article...

Premjers Valdis Dombrovskis («Vienotība») elektroniskās identifikācijas kartes (eID) nosaucis par bezjēdzīgu dokumentu.

Tauta premjeru Valdi Dombrovski («Vienotība») atbildot nosaukusi par bezjēdzīgu vīreli.
0
Dauns kas dauns tas kāmītis. Man tāda ID karte tīri labi noderēs, lai nav pase jāstaipa līdzi un jāriskē pa štīmi pakāst...
0
^ antiglobālisma piekritējiem tev būtu ko pastāstīt par tādām ID kartēm :D
0
Pieņemu, ka mīnuss ielikts nevis man, bet posta tematam :)

Es arī paņemšu to eID karti, jo man drīz beidzas pasei termiņš, un tad lai nepaliktu bez dokumenta, kamēr jāgaida jaunā pase, šītā karte noderēs. Bet tā — protams, ka līdzi nēsāta viņa netiks, priekš kam pārvietoties kopā ar RFID noderīgu priekšmetu.
0
RFID my ass... Jaunajām pasēm ar čipu tak tas pats
0
Tas var notikt vienīgi pie mūsu kaimiņiem: Igaunijā apstiprina profesora naturalizācijas pieteikumu 70 gadus pēc tā iesniegšanas. www.apollo.lv/portal/life/article...
0
To RFID pieminēšanu gan nekad tā īsti neesmu sapratis; cilvēciņi raustās, ka nu viņiem kā suņiem būs čips, un nu viņus varēs izsekot / uzzināt visu par viņiem un ko tik vēl ne. Par daļu ļaužu pietiekami labu infu var sarakt netā ar googles palīdzību, nafig ar kaut kādiem rfidiem ķēpāties. Protams, būtu labi, ja varētu iehavot papildfunkcijas tai ID kartei, kā igavņiem - biblenes lasītāja karte, e-talons, studentapliecība... Bet, visu jau nevar gribēt, taču kā pases aizvietotājs tā štelle varētu būt noderīga.
+2
Visus nelegālo tomātu audzētājus un lietotājus - cietumā! www.kasjauns.lv/lv/zinas/73239/soga... Šis likums ir gandrīz tikpat fantastisks kā aizliegums tirgot līkus gurķus ...
0
galīgi sapisušies ...
+2
zinas.nra.lv/pasaule/66682-curaj...

Čurāšana uz dažādiem priekšmetiem ir iemīļots britu hobijs. Šoreiz nedaudz pietrūka līdz Darvina balvai.
+1
www.tvnet.lv/izklaide/jocigi/411...

"Krievijā būvē raganas mājiņu uz vistas kājas "

Vo, to es saprotu! Vismaz ir ar ko pievilināt ārvalstu un vietējos tūristus. Vēl varētu tajā mājiņā iebliezt arī kādu erotiskās masāžas kabinetu, tad no tūristiem nevarētu ne atkauties! Varbūt arī Latvijā ir vērts par kaut ko tādu padomāt...:)
+2
Laipa laipo un kaka kakā:

www.tvnet.lv/zinas/latvija/41188...
+1
Taksometros un autiņos nevar spēlēt radio? 0_o

Vakar tieši Despim teicu - brīnums, ka vēl radio var klausīties par brīvu...
+1
Drīz, ja būsi mājās pēc 23 pārāk skaļi klausījies muzonu, sodīs ne tikai menti, pet arī KAKA ...
+2
Vajadzētu ierosināt apvienoties abiem šiem kantoriem. Sauktos «KAKKA uz Laipas». Apvienotās organizācijas sauklis — «Tu negribi uz mums uzrauties!»

Vispār, ja klausās pagrīdi, tad šie nevar neko daudz piekasīties, jo pagrīdes mūziķi jau nesastāv šajos asinssūcēju kantoros.
+4
Čalim ir potenciāls:

SALDUS, Feb 23, BNS – Saldū kāds nepilngadīgs jaunietis veikalā nozadzis matu krāsu un jau ar nokrāsotiem matiem atgriezies apzagtajā tirdzniecības vietā.

Saldus policijas pārstāve Kristiāna Purmale aģentūrai BNS pavēstīja, ka svētdien kādā veikalā Striķu ielā jaunietis nozaga matu krāsu. Zaglis piefiksēts veikala videonovērošanas kamerā.

Tomēr ilgi garnadzi nav bijis jāmeklē – viņš pats vēlreiz atnācis uz veikalu, bet jau ar nokrāsotiem matiem. Tur viņu aizturējuši veikala apsardzes darbinieki, informēja policija.
0
^^ tas nekas, ka nesastāv. Klubiem tāpat ir jāpilda blankas kas uzstājas, ko izpilda, bla bla.
Nedapisteņi.
+1
Kā vēsta angliski rakstošā interneta ziņu vietne «Athens News», radiostacijas «Real FM» žurnālists Jirgs Trangs 2011.gada septembra pārraidēs divkārt uz Merkeli attiecināja grieķu jēdzienu, kuru burtiski varētu tulkot kā «netīrā Berlīnes meitene ar pavērto dirsu».

www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/412...

HAAAAHAAAAAAHAAAAAHAAAAAAA
0
Teiciens «dedzina dzīvu naudu kopā» piepildījies burtiski.

www.apollo.lv/portal/life/article...
0
^ Skaisti :D:D Bilde arī tā neko - ''meitene'' nokaunējusies. Vēl var ievērtēt mazāko attēlu, kurš ir blakus viņas attēlam(ūsiņas)...
0
Kūlas laiks tuvojas, tautieši! Pie sērkociņiem, pie darba!

www.kasjauns.lv/lv/zinas/73713/liep...
0
Vot tā ir štellīte! :)

'Volvo 240' universālis ar malkas krāsniņu salonā

Šveices iedzīvotājs Paskāls Prokops sava 1990. gada "Volvo 240" universāļa pasažiera sēdekli aizstājis ar malkas krāsniņu. Šādu risinājumu šveicietis izvēlējies, jo tas ļauj automobilī saglabāt siltumu arī pēc dzinēja noslāpēšanas. Kā žurnālistiem norāda Prokops, tad viņam patīk gulēt automobilī, kad ir saguris vai arī piedzēries.

special.delfi.lv/baudi_ziemu/volvo-2...
+1
..saguris vai pidzēries. :D
0
Intersantāk būtu, ja šis kā gāzģeneratoru to krāsni izmantotu.
0
Pats neesmu šoferis, bet vai tad tur kaut kādi sūdi nevar sanākt, ja kaut vai ziemā ar to volviķi brauc, krāsns kurās, ārā mīnusi , salonā entie plusi (nebūs jau +20;+25) , logi u.c. detaļas vai tad to temperatūras starpību viegli pacieš ?
+1
Gan jau tādam tankam kā vecie volvji tas ir pie dirsas.
0
iznāks no ķurķa, būs pavisam cits cilvēks

www.apollo.lv/portal/news/article...
0
Pie vainas audzināšana. Kas vispār tādu kapteiņos ņēmis? Gan jau tāds pats bēdu brālis. Pie mums tā nebi, skat. kapteinis nulle. Vo!
+1
Principā jau visnotaļ atbilst stereotipiem par itāļiem (neesmu īpaši Itālijā tusējis, nezinu, cik lielā mērā tie atbilst vai patiesībai). Vieglprātība un pa blatu tikšana amatā, kas ar vieglprātību nav savienojams. aiz neko darīt sataisa sūdus, un tad pārmīzis mēģina izlocīties un kaut kādu tuftu stumj.
+2
Tās daudzstāvu blokmājas ir derdzīgas visos aspektos.
Ievērtējiet uzvārdu!

www.apollo.lv/portal/news/article...
0
Tāds diezgan ar pirkstu debesīs tas pieņēmums, ka viņš pašnāvību taisījis.
0
^Tieši tā. Man jau arī vairāk tīk doma par priekšvēlēšanu kampaņu...
+1
Pedofīls žirinovskis? Drīzāk, vienkārši izdzimtenis un neizveidojies klauns, un ''pevička'' :D:D

www.apollo.lv/portal/fun/articles...
+1
+2
Nu ko, biedri, spodrinām zābīšus :>
www.tvnet.lv/zinas/latvija/41265...

0
A tas žiriks tak i slims :D Kā viš toreiz klintonu saukāja par "sranij kovboj" un solīja štatus noslīcināt, tā i tagad lec uz pannas kā mudaks
0
DDDD
tas Žirinovskis ir vnk ģeniāls.
p.s.saprotiet mani pareizi
0
es gan labprāt saņemtu to pavēsti ... Tapat ir doma tuvāko gadu laikā pieteikties NBS ja ne armījā tad vismaz ZS
0
Vispār interesanti, man karaklausības karti izveidoja vēl okupācijas vara, pēc tam par mani neviens militārists vairs nav interesējies...
+3
www.apollo.lv/portal/news/article...
"Krievijas vēsturnieks uz Latviju vedīs šokējošo izstādi"

Varbūt mums vajadzētu atdarīt ar kaut ko tikpat "šokējošu". Kā būtu ar Okupācijas muzeja īslaicīgu pārvietošanu Kremlī ?
+2
^ Okupācijas muzeja pārvietošana uz kremli - labi, bet utopiski. Mazāk utopiski, bet arī neiespējami - ''Soviet Story'', ''Putin's System'' un ''Uzspridznātā Krievija'' demonstrācija ar vairākiem atkārtojumiem krievijas tv un pbk. Ne visi krievijā šo ''vēsturnieku'' djukovu uztver nopietni, par laimi.
+1
Es tikai nesaprotu vienu - kāpēc šito (un ne tikai šito) kropli vispār laiž iekšā valstī?
0
^

šajā valstī viss ir iespējams...Ja jau varēja pieļaut, Lindermana aktivitātes, un drošības policija nebilda ne pušplēsta vārda, tad arī Aleksandra Djukova ierašanās Latvijā nav nekas pārsteidzošs...
0
^^ diez vai tas ko dos - tie krievi, kuri paši vai kuru ģimenes nav cietušas no Staļina, tādu "Soviet Story" uiskatīs vienīgi par tendenciozu propagandu un vēstures falsifikāciju labākajā gadījumā. Sliktākā - kā fašistu uzdirsienu viņu vecpapiem - atbrīvotājiem - varoņiem.
0
Diezin vai visa tauta tagad pazaudēs vēstures izpratni no vienas sūda izstādes vai kaut kādas jaunas krievu «dokumentālās» filmas (Spinal Tap stilā). Latviešu vēstures izpratne tomēr ir diezgan stingra un konsekventa, pie kam it īpaši jauniešu vidū pēdējā laikā! Tā kā lai te brauc visādi Žirik-veidīgie krieveļi un taisa, ko grib, tas mūs diez vai iespaidos.
+2
Man gan patīk Žirinovska uzstāšanās. Viņš ļoti labi ar to manipulē tautā, ja tā drīkst izteikties.

@FromBeyond

Es negrasos aizstāvēt Voļfoviču , bet pats personīgu nemēdzu lēkt pāri dirsai.

Es stipri apšaubu, ka iegūt zinātņu doktora izglītību , 13 apbalvojums, turēt savu partiju 20 gadus, runāt 5 mēlēs var pilnīgs izdzimtenis, neizdevies klauns , nu un kā vēl nesauksi. :)

Un tagad paskaties spogulīti un pajautā sev - cik izglītots tu esi , cik valodās proti runāt. :)
+4
Vai Krievi Latvijā bijuši mūžīgi?

la.lv/index.php?option=co...
0
^ Werwolf, trāpīc 10niekā!
+1
@ mSPW

Subjektīvi - es ienīstu imperiālistus, neatkarīgi no viņu izglītības līmeņa, apbalvojumiem, mēlēm, grādiem, un tā, kur un ko viņi tur.

Objektīvi - diez ko tu darītu ar SAVU dirsu, ja šitas izglītotais eksemplārs tiktu Krievijā pie varas, un sāktu REĀLI rīkoties tā, kā runā(runa ir par ''kāju mērcēšanu Indijas okeānā'' un pārējām šizībām, ne tikai ārpolitikā)? :) Droši vien, censtos TO par varītēm glābt? Aizmirstos i lekšana i spogulis. :)

Ja skatāmies šādā aspektā, tad, manuprāt, stipri lielāki panākumi ir Putinam. Oligarhi kļūdaini pielaida viņu pie varas, domādami no viņa izveidot marioneti. Paši pēc tam, kurš nu paspēja, dabūja mukt no viņa atpakaļ neskatoties. Fiziski nav iespējams neievērot, ko šis vīrelis ir sastrādājis. Noskaties filmu ''Putina Sistēma''(ja neesi redzējis. Ja esi redzējis, tad - vēlreiz :)) ), un tu sapratīsi, par ko es runāju. Ļoti spīdoši panākumi it visur, bet vai tāpēc mums viņu ir jāapbrīno un jāsalīdzina sevi ar viņu? Pie tam, zinot, ko viš par mums domā... ? Vēl eksistē grāmatas ''Putina Krievija'' un ''Disidenta nāve'' - arī labs materiāls.
Ar cieņu, FromBeyond. :)
+3
Par Putinu man izveidojies šāds stāsts, nolobot nost virskārtu visiem parastajiem rakstiem.

Putins bija vienkāršs ārējo ekonomisko sakaru (investīciju piesaistes tipa) departamenta darbonis Pēterburgas domē deviņdesmitajos. Kļuva par vadošu darbinieku, atbalstīja mēru — ļoti populāro reformatoru, intelektuāli Anatoliju Sobčaku.

Kad Sobčakam pretinieki sāka taisīt vienus sūdus pēc otriem, Sobčaks kādu laiku pat Parīzē apmetās un strādāja (deviņdesmito otrajā pusē). Sobčaka sabiedrotos, kas bija palikuši bez sava priekšnieka un kurus nākamais mērs ēda ārā, kūdīja nodot savu bijušo priekšnieku. Atradās arī nodevēji. Bet Putins — tolaik absolūti nezināms bijušais ārējās izlūkošanas darbinieks, vēlākais domes ierēnis — noformulēja un publiski pateica šādus vārdus, ko daudzi Sobčaka sabiedrotie domāja: «Labāk lai mani pakar par uzticību, nekā atalgo par nodevību!»

To dzirdēja Jumaševs, stipri slimā Jeļcina administrācijas priekšnieks, un nolēma piedāvāt Putinam darbu Kremlī. Jeļcina administrācija tajā laikā bija galīgi švaka, nespēja pretoties komunistu politikai (Primakovu bija spiesti iecelt par premjeru, jo šim bija vairākums parlamentā) un oligarhu ekonomikai. Bet Jumaševs sprieda, ka Putins savējos nenodod, un acīmredzot ir darījis to pareizi, jo Putins žmiedz visus pēc kārtas, bet ne Jumaševa — Tatjanas (Jeļcina meita) biznesa publisko seju Abramoviču.

Lūk, tāds stāstiņš izkristalizējas, palasot par Krievijas nepagājušo laiku vēsturi! :)
0
^^ Neesmu noskatījies un man nav nav vēlmes skatīties, jo nekā objektīva un patiesa es tur noteikti neieraudzīšu, jo viss tak tiek kontrolēts, netiks pateikts/parādīts tas, kam nav jābūt, tā kā , iztikšu.

Par Žirika runāšanu... Nu tā taču tāda aksioma vien ir, ka tas, ko saka esošais/topošais politiķis ir tikai sakāmais. Viena lieta ir teikt , cita lieta - darīt. Lielākoties taču sakāmais ar darāmo nesakrīt , ir tomēr nobīdes lielākas vai mazākas. Man negribas un neredzu jēgu domāt, kas būs, kas nebūs, ja Žiriks kļūtu par prezidentu - man vienalga, es nedzīvoju tur , nejūtu līdzi visam tur notiekošajam un tas tieši, netieši mani neskar.

Par panākumiem runāt un salīdzināt, godīgi sakot, arī negrasos to darīt , jo tas , ko raksta, rāda mēdijos, filmās utml. , tas ir tikai tā. Tas , ka paši krievi raud par Putinu, viņa lielo zagšanu Krievijā, arī par to es negribētu izteikt viedokli , jo man nav argumentu un reālas informācijas. Varbūt viņš arī ir sasniedzis vairāk, jo visur taču par viņu raksta utt. , lai nu tā būtu. :)
+1
Sonderkommando Netherlands: www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/412...
+1
Tas nav nekas pozitīvs, bet nu Black metal ist krieg !

www.apollo.lv/portal/news/article...
0
Šeit kādam vajadzētu tā kārtīgi pa rādāmkoku ievirināt:

zinas.nra.lv/latvija/politika/66...
+2
Kur ir visi spožie prāti, lai parakstītos pret 9.maija svinībām?
0
Nevar taču matušku Rossiju aizvaino. Valdībai bails, vēl gāzi nogriezīs, nu vai ko mums viņi te ieved.
+1
werwolf, aizvakar, plkst. 21:18
Es tikai nesaprotu vienu - kāpēc šito (un ne tikai šito) kropli vispār laiž iekšā valstī?

Nu re, tomēr nelaidīs gan. www.apollo.lv/portal/news/article...
-1
+4
^ iz šī sensacionālā raksta:
"Nevar pavisam droši apgāzt pieņēmumu, ka Jēzum bijuši gan sieviešu, gan vīriešu dzimumorgāni, viņa apgalvo rakstā «Intersex & Ontology, A Response to The Church, Women Bishops and Provision»."

Manuprāt,

- Nevar pavisam droši apgāzt pieņēmumu, ka Jēzum bijuši astoņi pirksti labaji rokai, četri kreisajai;
- Nevar pavisam droši apgāzt pieņēmumu, ka Jēzum bijuši spārni;
- Nevar pavisam droši apgāzt pieņēmumu, ka Jēzum bijuši laivas motori ausu vietā;
- Nevar pavisam droši apgāzt pieņēmumu, ka Jēzum bijuši zirga peņi krūšgalu vietā;
- Nevar pavisam droši apgāzt pieņēmumu, ka Jēzum bijuši simt septiņdesmit astoņi bērni, no kuriem tikai četri bijuši defektīvi no dzimšanas;
- Nevar pavisam droši apgāzt pieņēmumu, ka Jēzum bijušikā minimums trīs "Aist" (Stārķis) markas saliekamie velosipēdi
0
Ā a!

Pielaizt tik "profesorus" pie tvment redakcijas. Ā a, ka ta. Vēl jēzs savu kambai apkurināj ar granulām.
+1
*tvemt
*kambar
jupsrāvs!
+5
0
Atkal jau AKKA/KAKA uzdarbojas:

www.twitlonger.com/show/g9hdk2...
+2
Tak uz šķipeles to kaku un pa logu ār! Ša vēl tavu smadzeņpodu ar apliks ar nodokli - arī informācijas nesējs, redzies...
+1
ta jau sanāks, ka varēs spert bez bēdu - par visu jau dubultā samaksāts ...
+1
Tur jau tas neloģisms - šāds nodoklis apriori pieņem, ka tu uz tā informācijas nesēja glabāsi kaut kādas lietas, par kurām nebūsi samaksājis autortiesību nodevu. Tas, ka vairumā gadījumu tā arī ir, nav arguments, citādi jau arī, teiksim, somas būtu jāapliek ar nodokli, lai segtu vērtību, kuru, kaut kur nopizģījis, tajā nesīsi. Tiešām iznāk tāka maksa par mistikskām autortiesībām ir jau iekļauta informācijas nesēja cenā.
+2
Acīmredzot tas viss legalizē pirātismu, JA JAU REIZ TU PAR TO IEPRIEKŠ AIZMAKSĀ.
+2
PSC. Sanāk — lai dabūtu matricas priekš jauno dziesmu demo versiju ierakstīšanas, mēs, matricas pērkot, nomaksājam kaut kādus saņus par SVEŠU darbu izmantošanu, jo tiek pieņemts, ka mēs pilnīgi noteikti viņās ierakstīsim Bīberu. Lai arī realitātē ierakstām paši savus demo…
+1
vēl viena lieta, kas man šitajā patīk, ka ar nodokli apliek gan cietos, gan datorus (kuri bez cietajiem diez kas nav) ^^
sanāk nodoklis dubultā, smuki tak, haha.
0
Cieto - par glabāšanu, datoru - par kačāšanu...
+2
cerams veselais saprāts uzvarēs un parādīs vidējo pirkstu līkdeguņu kakas iecerei .
0
Dethecrator, bija paredzēta kārtība, kādā tu savus saņus vari dabūt atpakaļ uzrakstot iesniegumu un tipa pamatojot, ka tu Bīberu tur netaisies rakstīt.

Kad šo likumu tikai ieviesa bija mēģinājums uzorganizē akciju un noflūdot viņus ar šādiem iesniegumiem, bet nu slinkums uzvarēja un likums aizgāja tautās.
0
Nebūs nekāds pārsteigums, ja aizies tik tālu, ka sāks datora nodokli izķidāt sīkāk, piemēram, jo apjomīgāka RAM, jo lielāks nodoklis. Vēl atsevišķi nodoklis par vairākiem disku lasītājiem un diskešu lasītājiem(ja nu kādam vēl saglabājies?). Tev 4 vai 8 kodolu procesors? Videokarte ar 1GB atmiņu? Nu ka maksā!!
0
ahujeļi - drīz tīklakartēm / mātēm nodokli liks ... moš arī tīkla kabeļiem uzliks ?

savlaik mēģināju piereģistrēt savu šances vietā tai KAKĀ kā nekomerciālu uzņēmumu, jo tad pērkot matricas to sūda nodokli nav jāmaksā, bet šie īpaši nelikās zinis.
+4
BladeOfDarkness! Nedod Dievs, tev mājās būs lieks metrs tīkla kabeļa(tai skaitā, nogriezts gabals atvilktnē). Nāksies vien taisīt savu maciņu vaļā! :D
+1
Nu jūs gan piezemēti runājat. Bet par dzeju arī jāmaksā - tā ka par visiem galdiem, skapjiem un citām mēbelēm arī būs jāaizmaksā, jo tur var turēt pārrakstītu dzejoli. Dzīvoklī ir iespējams sarīkot rautu un ciemiņiem skaļi deklamēt pantus, nesamaksājot nodokli. Vispār katram jaundzimušajam būtu neliels nodoklītis paredzams, jo tieši cilvēks ir tas, kas pārkāpj likumus.
+2
kopētājus un printerus, kā arī zīmuļus, krāsas, otas, pildsvalas arī ar autortiesību nodokli jāapliek - ja no ko pārrakst, pārzīmē, pārkopē !
0
Bērnudārzā bērna apmeklējums pie salaveča arī stingri apliekams ar nodokli.
+2
Pret ko šie visi nodokļi ir vērsti? Kurus cilvēkus apspiež? Pareizi, gudrākos, izglītotākos, sabiedrībai noderīgākos. Kaut kā nav dzirdēts, ka urla lietotu kompjus, pirktu printerus un kopētājus, liktu savam kompim lielākus HDD u.c. Kas maksā? Pareizi, tie maksā, kas kaut ko noderīgu dara. Jo vairāk ņemas, jo biežāk maksā. Ka tikai izdevīgi sēdēt mucā. Kārtējais tautas debilizācijas monetārais paņēmiens.
+1
nu nu, tā jau arī vis nav. senos laikos ar pirātismu tieši tādi pus-urlas nodarbojās, kuri rakstīja matricās nelegāli visu pēc kārtas un pēc tam tirgoja. tur ar inteliģenci mazs sakars bija. vai tgd ir tā pat, par to gan šaubos.

es domāju, ka viņi vnk cenšas naudu inerces pēc gūt no visa, no kā iespējams. nav tur nekādas dziļākas domas debilizēt tautu vai vēl ko tādu apakšā.
0
Nupat pa radio SWH medicīnas ziņās stāstīja, ka rokmūzikas klausīšanās veicina rasistisku uzskatu veidošanos. Pētījums veikts Minesotas universitātē, un tajā pēc dažādu stilu mūzikas atskaņošanas, studentiem bija jādiskutē par naudas līdzekļu piešķiršanu dažādām etniskajām grupām. Pēc rokmūzikas klausīšanās, baltie vairāk naudas piešķīra baltajiem un mazāk mellajiem.
+4
Ble, kas tā pa domāšanu - piešķīra? Mūsdienās jau nevienam nav pašam jānopelna, vai ne?
0
Lūk, kur pati KAKKA/BLAA: www.akka-laa.lv/lat/sazinai_un_izzi...
+1
Tad jau sanāk, ka pirātus sodīt būs nelikumīgi, jo viņi jau autortiesību nodokli būs samaksājuši pērkot kompjus un cietņus.
Brīnums, ka vēl nav izdomājuši uzlikt nodokli optiskajam internetam, jo kam gan citam parasts jūzeris pamatā izmanto ātrgaitas netu, ja ne muzona un filmu sūkšanai.
+3
Es it kā neesmu vardarbīgs, esmu pat ļoti miermīlīgs. Tomēr šādas alkatības, bezkaunības un absolūtas iracionalitātes priekšā man rokas sāk trīcēt un prasās paķert blakus esošo ķebli, lai kārtīgi iekrautu pa muguru kādam līkdegunim kakkistam.
+1
Ar ķebli tai Kāršai, Pāršai, Parašai vai kā viņu tur.
+1
Ar rādāmkoku pa pieri!
0
Sveiciens truereasistiem! www.tvnet.lv/muzika/jaunumi/4135... :D
-1
Dehydrated Chupakabra - patiesība ir tur ārā

izklaide.delfi.lv/divaina-pasaule/mis...
0
«Kāds no aitu ganiem mazajā Mekiskas pilsētiņā Parakuaro apgalvoja, ka esot redzējis, kā lopus nogalina spārnoti nezvēri ar asiem ilkņiem.» Nu gan. Aizmirsuši, ka Vidusamerikā tak dzīvo asinssūcēji sikspārņi — sen zināma un izpētīta suga, kas diemžēl pārnēsā trakunsērgu un citas kaites, tā kā sakostie dzīvnieki pēc tam dažreiz mirst. Skolā vajadzēja mācīties…
-1
man sīkie teiktu - vatdafak ?

www.apollo.lv/portal/life/article...
0
www.tvnet.lv/zinas/latvija/41386... - ja grib aizliegt 16.martu tad lai arī aizliedz 9.maiju
+1
Visa gaļa ...ir laba! :-)
www.apollo.lv/portal/life/article...
0
Jā, tās žurkas ir prikolīgas. Ja pirms tam ir panesušies joki par žuku kebabu un žurku pastēti, tad pavisam labi kautko šitādu izlasīt.
0
Gaļa paliek gaļa. Tik cik nu no tādas žurkas tur ko ēst. Esmu ēdis jūrascūciņu, vairāk āda un kauli nekā gaļa; droši vien ar žurkām tas pats.
0
8. martā ar kolēģēm ēdām varžu kājas «Lidojošajā Vardē», turklāt cena — zem pieci lati. Bebrs vispār garšo labāk, ja godīgi.
0
Pašokējiet vēl sevi
www.spoki.lv/ekstremi/Sokejosaki...
p.s. protams, žurkas var dažādi, preparēt (salikt iekšā garšvielas, rīsus -> pildīta žurka). Cita garša.

0
No tā visa man negribētos to balutu, to sieru tārpaino un visas dzīvās štelles. Pārējais ok.
-1
Nē, nu čaļi tā nedaudz akujeļi...

www.apollo.lv/portal/news/article...
0
^ Demokrātija. Pie tam, tie taču ir izglītoti cilvēki. Tas, ka par viņiem sliktu runā, tas ir tikai tā... Mums nav objektīvas informācijas par viņiem...
0
www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/414...

Tā arī nesapratu vai tas ir joks vai pa īstam...
0
Pārpublicēju no Prnagrāmatas:

Kārtējais "atklājums" šodien:
www.ves.lv/article/208233#9272...

Precīzāk, komentārs: Очередной тупой дебил.
Верните русское русским - наши города и территории, Ригу, Двинск, Витебскую губернию, Либаву, Виндаву - и сидите в своих кортофельных джуглях пока не интегрируетес... в картошку.
Латышские колонизаторы русских земель.

Tulkojums:
"Kārtējais stulbais debīliķis. Atdodiet krieviem krievisko - mūsu pilsētas un territorijas - Rīgu, Daugavpili ("Dvinsku"), Vitebskas guberņu, "Lībavu" (laikam domāta Liepāja), "Vindavu" (domāta Ventspils) - un sēdiet savos kartupeļu džungļos, kamēr neintegrēsities par kartupeļiem. Krievu zemju latviešu kolonizatori."

Vēlreiz draudzīgi pārliecināmies par to, kāpēc viņiem teikt "ja kas nepatīk - brauc mājās" ir bezjēdzīgi. Nezinu, kuŗš viņu vidū šo "spārnoto domu" ir radījis, bet viņi uzskata, ka te ir senas krievu zemes un latvieši ir tikai riebīgi kolonisti. Bet šādu "ideju" publisku paušanu jau neviens par naida kurināšanu neuzskata, vai ne?

Vēl viens komentārs no Vēsķām:
www.ves.lv/article/208031#9263...
ты дурачок какой ЕС и НАТО? мы просто ударим сзади. У многих есть стрелковое оружие. Создаются и уже созданы отряды сопротивления латышовской власти. Ты подумай 250000 граждан +300000 неграждан как вы уроды задавите нас?????!!!!!
tulkojums:
"Muļķīti, kāda ES un NATO? Mēs vienkārši "sitīsim no aizmugures". Daudziem [Latvijas krieviem] ir šaujamieroči. Tiek veidotas un ir arī izveidotas pretestības vienības cīņai ar latviešu varu. Padomā - 250000 pilsoņu un vēl 300000 nepilsoņu - kā jūs, kropļi, mūs apspiedīsit?"
0
Šo vajag nevis šeit postēt, bet kā iesniegumu mentūrā.
0
Diezgan droši zinu, ka ir rakstīti, tikai neizskatās, ka mūsu čekisti reaģētu. Te viena senāka pērle:

www.ves.lv/article/206220...
"яацукен Сегодня, 06:28 #
Пусть ученые в нии создадут дихлофос ,которым можно травить латышских тараканов. Латышей последователе... Гитлера надо снести с лица Земли к чертовой матери. Животную сущность латышей остановит свинец и штык-нож.Резат... Вырезать все под чистую.Ворфол
+1
bļoda :(((

Пусть ученые в нии создадут дихлофос ,которым можно травить латышских тараканов. Латышей последователе... Гитлера надо снести с лица Земли к чертовой матери. Животную сущность латышей остановит свинец и штык-нож. Резать. Вырезать все под чистую. Ворфоломеевск... ночь, ночь длинных ножей."

Tulkojums, tiem, kas nesaprot "diženo un vareno":

Lai zinātnieki izgudro dihlofosu, ar ko var izindēt latviešu prusakus. Latviešus Hitlera sekotājus vajag notīrīt no zemes virsas pie velna mātes. Latviešu dzīvniecisko būtību apturēs svins un durklis. Griezt. Izgriezt visus pa tīro. Bērtuļa nakts, garo nažu nakts.

"Vēsķu" portāls ir pilns ar šādiem komentāriem. Starp cit, ja kādam ir vēlme rakstīt iesniegumus, tad še būs kontakti:

Drošības policijas adrese: Kr. Barona iela 99a, Rīga, LV-1012. Kontaktālruņi: Drošības policijas dežūrdaļa 67208964.
Drošības policijas priekšnieka palīdze 67208991, Fakss: 67273373
e-pasts: palidze@dp.gov.lv

+3
Ideja nav slikta, kaut gan biļete vienā virzienā priekš daudziem man patiktu labāk.
ej.uz/8xez
0


"Kanādiete katru dienu dzer benzīnu"

www.apollo.lv/portal/life/article...

traks var palikt,,,brīnums, kā vēl šamai iekšas vēl tur...
0
Virsraksts kaut kā neatbilst ar pirmo teikumu tekstā, bet droši vien, ka kanādiete.
+3
Sūtam AKKA/LAA savu naudu, lai aizrijas... :)
archijs.lv/index.php/2012/03/1...
+3
Šķiet, Dzintars tā arī paliks - mīlot mūžam. :D

www.kasjauns.lv/lv/zinas/75118/dzin...

un

www.google.lv/search?hl=lv&q=Stac...
0
Nabaga meitene. Pat tas, ka viņa dzīvo Anglijā, nav paglābis viņu no uzraušanās uz k-kādu Sabiles čigānu.
0
Lohs, bla. :D
+1
Piespiedu sevi izlasīt to rakstu, tīri gardi nosmējos. :D
+1
Viens čigāns mēģina piečakarēt otru, nekā jauna :D
0
+2
Tur jau drīzāk ož pēc tā, ka paši KasJauns uzcepuši to profilu.

Jo šī fotosesija ar Čīču VW golfā arī ir diezgan labs ierēciens no KasJauns puses. www.kasjauns.lv/lv/zinas/58939/dzin...

Rādās, ka Čīča KasJauns ir tapis par kko līdzīgu, kā Kombuļu Inese Mango :)
+1
"Nabaga meitene. Pat tas, ka viņa dzīvo Anglijā, nav paglābis viņu no uzraušanās uz k-kādu Sabiles čigānu. "

tu vispār izlasīji to rakstu, bla? "Lai arī Čīča intervijās paudis, ka nešķiro meitenes pēc tautības, viņš neslēpj, ka jūtas īpaši priecīgs par to, ka arī Sintija ir čigāniete un ar viņu iespējams runāt dzimtajā — romu — valodā. "

"Nupat klausītājus sasniegusi jauna Dzintara iedziedāta dziesma „Meitene un lauku zēns”, kurai vārdus sarakstījis Guntars Račs, bet mūziku — Kaspars Antess. Izrādās, romantiskā melodija ir veltījums dziedātāja draudzenei! Lai gan dziesma tapusi vēl pirms abu jauniešu iepazīšanās, iedziedāšanas brīdī sabilietis Dzintars jau domājis par to, cik gan līdzīgi viņš jūtas dziesmas varonim, tiecoties pēc savas meitenes tālienē."

varēja jau tad vismaz pats to tekstu sarakstīt, bet Račiņš jau visu melno darbiņu padara, galvenais zināt jaunos konceptus
0
^^^ es tam ķērcošajam hoholim būtu taisno iepisis par šitādu vēkšķēšanu. Pilnīgs lops.
0
^
Ja kādam interesē, tad te ir pilns raidījums noskatāms. Pilnīgs pipec tas mazais ķēms.

www.youtube.com/watch?v=8gtdqJLONIQ...

www.youtube.com/watch?v=6MzE5NT_xfw...

+1
Čīčas draugs Kaspars Antess ir tik tiešām ģeniāls :

www.youtube.com/watch?v=XM5O7EO-l1Y...

www.youtube.com/watch?v=nCWz_fmyOy0...
0
Sūrā realitāte:

www.apollo.lv/portal/news/article...

Kaut gan staķikam jau tās zelta kartes vai kā viņas tur sauca, kas dod skidonu uz litru. Pats neesmu šoferis, bet esmu novērojis, ka Staķikā tās cenas šķiet visaugstākās, lētāk ir tajā Nestē un Lukoilā, bet fācis stāstījis, ka pat ieliejot vienāda tilpuma benžu no tā paša Lukoila un Staķika, tad Staķika benža ilgāk ļauj ripināties mašīnai. Par to gan viedokļa sava man nav.
0
Aizet vaļā...

www.apollo.lv/portal/news/article...

It kā no vienas puses tiešām - kas vaņkām liedz aiziet un nokārtot pilsonības problēmas, bet tajā pašā laikā daudzi saprot, ka tas nebūt nav izdevīgi jeb citiem vārdiem sakot - valsts nav ieviesusi "stimulu", lai nepilsoņi taptu par pilsoņiem.

Pagaišgad studijās bija vesels priekšmets pasniegts par Eiropas Savienību un Latviju, kurā pasniedzējs trekni pasvītroja, ka LV tiešām ir galīgi dirsā ar visu to ES kritēriju pildīšanu, bet redz, pieņēma mūs, izdrāza, bez maz par vasaļiem padarīja, padara un neko, tik tiecamies pēc eiro ieviešanas. :D
0
^^ it kā citām tankštellēm nebūtu atlaižu karšu.

Un par degvielas kvalitāti - kolēģis atkal stāstīja par savu pētījumu, ka Statoila degviela viņam likusies draņķīgāka. Daudz braukājis un veicis nopietnu uzskaiti - par tiem pašiem Statoila litriem it kā esot mazāk nobraucis.
0
Tak tāpat viss no vienas trubas nāk. :)
0
Nu jā, cik cilvēku, tik viedokļu.

Droši vien, ka citos benziniekos arī ir , es neesmu lietas kursā, kā jau minēju, bet par staķika ceļasomu esmu tīri apmierināts, uz festiņiem normāli var sapakot šmigu un rijamo. :D
0
Te viendien skatījos Imantas stātoilā: 0.999 un Lukikoil 0.992 - pabrīnījos.
0
Ja pirms desmit gadiem kāds būtu teicis, ka Latvijā degviela kādreiz maksās latu litrā, bet bērnu pabalsti joprojām būs 8 lati mēnesī, un tos pašus gribēs samazināt — cik būtu atradušies cilvēki, kas balsotu par iestāšanos ES? :D
0
Baigais jau nu sakars tam ar ES.

bet bērnu pabalsti ir smieklīgi bezgala šajās dienās, tas tiesa.
0
Nu, es jau tad teicu, ka būs sūdi un visiem jābalso pret.
0
Protams, ka ir sakars. Viss ir vistiešāk saistīts ar ES. :(
+1
Kaut vai par piemēru minot tos ES fondus, kurus valdība savā ziņā negribīgi izsniedz. It kā tie fondi ir un var izmantot līdzekļus, bet pie viņiem tikt tas ir psc psc, kad veica mājas siltināšanu(5stāvenes) , tur psc kā visi dzīvokļu īpašnieki, ieskaitot manējos senču, mocījās ar visiem papīriem un tiri piri , pagāja pamatīgs laiks, līdz beigās visu tur sagatavoja un galu galā sanāca, ka ēkas siltināšanu tas fonds nosponsorēja uz 70% no cenas, par pārējo dzīvokļu īpašnieki paši sametās, tāpat ar fāča veterināro klīniku. Ir fonds kaut kāds, kurš paredz tur kaut kādu sponsorēšanu sakarā ar medic. iekārtu iegādi/ekspluatāciju , kaut ko tādu, fācis pa visiem tiem kantoriem skraidīja un visur viņu maigi izsakoties dirst pasūtīja un neviens ķipa nekā nezina , kas , ko, kur, kā dabūt to līdzfinansējumu.
-1
nu tur jau nav tik konkr sakars ar ES kā tādu, cik ar vietējiem birokrātiem, kas ir atbildīgi par ES naudas apguvi? To, ka mums viņa ir neriktīga un neefektīva, pati ES mums vislaik bāž sejā. Akmens mūsu, ne ES dārziņā.
+5
ES pavēlēja Latvijai iznīcināt cukurrūpniecību.

Eiropa apmaksā mūsu zvejas flotes sagriešanu lūžņos.

Eiropa maksā mums vismazākās subsīdijas zemniekiem ES valstu starpā. Rezultātā Rietumeiropas bagātie lauksaimnieki var atļauties zem pašizmaksas pārdot savus ķīmizētos draņķus Latvijā, jo viņiem ir milzu subsīdijas. Vietējie zemnieki mocās. Bet dāņi par sapelnīto būvē šeit cūku fermas utt.

Tā varētu turpināt vēl un vēl…
0
^^ Piekrītu , par tiem fondiem tā ir, bet kaut kā stulbi sanāk, valsts gudrās galvas it kā no vienas puses baigi tiecās un turpina tiekties uz ES visu visu , bet no otras puses paši liek spieķus ratos, lai cilvēkiem grūtāk izmantot ES sniegtās tā saucamās priekšrocības.

Uzreiz atcerējos par to absurdu , ka ārzemēs strādājošiem būšot valstij jāpiķo par to nodoklītis. Mēs izmantojam ES priekšrocības, kuras gudrās galvas mums sniedza un vēlāk - aj aj aj , zēni un meitenes, tā nedrīkst , a nu ka ķepā dodiet.
+1
mēdījos aktuālākais temats :D

www.youtube.com/watch?v=hdnPyvP8TKI...
+1
Dethecrator, šodien, plkst. 19:32
"ES pavēlēja Latvijai iznīcināt cukurrūpniecību."

Ak ta TU to pavēlēja? Tagac zinās, uz ko bumbas velt.
+3
Domā, ja mēs nebūtu EiDirstSavienībā, tad mēs tagad pa lētō varētu importēt Irānas naftu? :D
+2
Vai ta kāds noslēpums — ES direktīvās paredzēts vienādot akcīzes likmes degvielai, lai nemetas no vienas valsts uz otru pāri robežai pildīties un nerada mākslīgi cenu nelīdzsvarus.

Slikti ir tas, ka pie mums, kopš Repše savulaik izjāja sistēmu, vairs akcīzes ieņēmumus stingri nenovirza Autoceļu fondam. Tad nu akcīzes līmenis kā ES, ceļi kā Libērijā.
+2
Turpinājums par Čīču :D

www.kasjauns.lv/lv/zinas/75277/dzin...
0
^ haha, tieši gribēju šito ielikt :D
0
Re ka pie dziesmas kādu arī paķēra:

www.apollo.lv/portal/news/article...

Gados jauni puiši, nu vai tiešām viņiem dzīvē nav nekādu citu mērķu kā zīmēt svastikas uz kapa vietām ?! Tas ir vienkārši skumji.
0
Ko Tu gribi no urļakiem?
+2
Švedovs, Voitovs, Titovs… ārieši vistīrākie, to jau uzreiz pēc uzvārdiem var pateikt!
+3
0
0
tads tadu atrod
0
+2
Vafeli ar drāti nosiet un nagus nocirst, lai nevar atpiņķerēt.
0
oi bļīn, šitās porvokācijas, pie kam vēl pacenšas kāds darīt visu to zināmu...
Nu un kā jums ziņa par "ūsainā" plakātiem uz autobnusiem Rīgā?
0
Jā, galīgi akujeļi:

www.tvnet.lv/zinas/latvija/41511...
0
Ierakstu kompānija «Mūzika priekš kaķiem».

Turklāt burtiskā nozīmē.

www.msnbc.msn.com/id/46789825/ns/tech...
+1
žēl gan, ka priekš kaķiem ,būtu arī suņiem, tad jamiem būtu, kur iet normāli ierakstīties:

www.youtube.com/watch?v=k21iTOmH1lU...
0
+4
Uzminiet, kāds ir Marshall jaunais aparāts, ko šie izlaiduši? :D

www.metalhammer.co.uk/news/literally-cool...
0
No apollo… par asstroloģiju.

Astrologs Pāvels Globa pētījis prezidenta Andra Bērziņa zvaigžņu karti un izdarījis savus secinājums, ziņo TV5 ziņu raidījums.

Pāvels Globa Bērziņu raksturo kā diplomātu, cilvēku, kuram nav tieksme konfliktēt, kurš izvēlas kompromisu, bet prezidentu vēlēja Saules aptumsuma dienā. Tieši tāpēc Globa Bērziņu raksturo kā Latvijai fatālu personu.

Arī savu 67 dzimšanas dienu Andris Bērziņš atzīmēs Saules aptumsuma laikā. Astrologs Globa saka, ka Saules aptumsums programmē rīcību vēl gada robežās, tāpēc prezidents var izdarīt fatālas kļūdas, kuras ietekmēs ne tikai pašu prezidentu, bet, ņemot vērā, ka šis cilvēks ir valsts vadītājs, visu valsti.

Atgādinām, ka 2009. gadā Pāvels Globa telekanāla TV5 ēterā paziņoja, ka par Latvijas nākamo prezidentu kļūs ebrejs.
+4
Atgādinām, ka šis Globa ir kārtējais šarlatāns, kuram tic tikai ģeķīgi cilvēki.
Atgādinām, ka arī Dienvidu tiltam šis paredzēja īsu mūžu - gadu vai divus. Nu, kur gan viedais prāts ticis?
+2
^ Par to jau arī ir runa :) Visi viņi tādi. Tāds Globa ne ar ko neatšķiras no Mavrodi.
+1
Un, pats galvenais, nevajag izteikties konkrēti, bet runāt stipri aplinkus. Fatāla persona, iespējams, nodarīs lielu skādi, nekas labs tur nav gaidāms u.tml. Vai nu akurāt Bērziņš neko tādu neizdarīs, ka nebūs iespējams teikt - re, es taču teicu.

Tikpat labi es varu pareģot, ka nākošajā gadā Spānijā notiks liela nelaime. To es varu diezgan droši darīt, jo vai nu akurāt tur nekas nenotiks - kāda dabas kataklizma, liela avārija, ugunsgrēks vai tamlīdzīgi. Un svarīgi šajā brīdī parādīties un svinīgi teikt - vai tad es to neparedzēju?

Diemžēl neviens no "zvaigžņu pētniekiem" nemīl konkretizēt lietas un, vēl jo vairāk, ziņot, ko īsti vajadzētu darīt, lai novērstu skādi.
0
bet tas Marshall ledusskapis, sasodīts... laba ideja, būs savējais padomjlaiku Svijaga tā jāapķēpā
+2
www.delfi.lv/news/national/polit...

"Es negribu teikt, ka nemīlu Putinu, bet es viņam neticu," sacīja Haritonova." :D Ku nu vēl murgaināk - bik pēc Z-korejas izklausās
0
Britiem grūti laiki pienākuši
www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/415...
0
Drīzāk gan izskatās, ka mums pienaks grūti laiki :D
+1
0
Nav īsti, kur iemest, jaunu tēmu taisīt negribas, metīs te:

Atjautības uzdevums: kas attēlots bildē?

fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/301...

Man neizdodas izštukot labā pusē divus apakšējos, pārējie tā kā būtu.

Cerams, ka nepateiks kāds uzreiz visiem priekšā.
0
Spoilējam: lego klucīši :D
0
Nesaprotu ne tos abus, ne arī baltos ar zilām strīpām pa vidu. Bet labi izdomāts.
0
mja - es tikai 2 atkodu, kas tie ir :)
0
Njā , multenes savlaik bija cieņā,

Mans domāt, ka ir: simpsoni , turtlesi , dienvidparks , kaut kādi lego klucīši , asterix un obelix , divi kukurūzniek lego klucīši, donalds daks , un bitīt lego klucīši. Kaut kā tā.
0
par Ateriksu nepateiktu, jo multeni neesmu redzējis. Tie kas zem rupučiem man ir tumša bilde ...
0
Mazie maukuļi! Pērt, pērt un vēlreiz pērt!

www.kasjauns.lv/lv/zinas/76530/puis...
0
Werwolf, tava audzināšanas sistēma ir novecojusi - tagad modē ir progresīvā. Bērnam vajagot ļaut izpausties, citādi ar pēršanu vai pamācošiem vārdiem varot nokaut ģēnija dzirksti pašā iedīglī.
Vecāki skādi samaksās (ja neizrādīsies pliki un nabagi uz papīra) un bērnu paslavēs - paskat, cik mans Vasisuālijs stiprs - kurš katrs tā vis gleznu nesasistu.

0
Tie kluči ir Simpsoni, Turtlesi, Dienvidparks, Smurfi, Asterix&Obelix, divi no Sesame Street, Donalds Daks un sīkbrandža, bet, pļe, kas ir tie pēdējie? :(
+1
^^ Esmu konservatīvs vecās skolas piekritējs.
+2
Lai gan bērnu vēl nav, teorētiski es arī. Protams, visu ar saprātu - nav bērns domāts, lai viņu vienā laidā slānītu, bet ja sāk šitādus sūdus taisīt, tad ar "fui" laikam nebūs līdzēts.
Diemžēl vecās skolas piekritēji tagad tiek aktīvi apkaroti. Ir visādi socdienesti, bērnu aizstāvji u.tml., kas pēc mazākajām baumām par žagara esamību mājā nāk un rekvizē bērnu, bet pašu fāterīti ietupina...
+1
Es gan esmu pret vardarbību , bet audzināšana paliek audzināšana. Par kādiem cilvēkiem izaug tādi, kuriem tikai kladzini, ka to nevar, šito nevar. Tāpēc es nebrīnos, kāpēc kaut kādā Anglijā jaunieši ir pilnīgi debīli. Bija iespēja pavērot un es biju satriekts par vecāku bezatbildību.

Domāju, ka pēc neliela pēriena daudzi vairs neatkārtoja aizliegto, nu, piemēram, runāšanu pretī, neklausīšanu, visādi besīt ārā vecākus, ar apaviem pa gultu lēkāt utml. . Ar to es negribu apgalvot, ka pēc katras pretī runāšanas jāņem runga un jādod ko jaudas, bet nu ir tādi, kam lēnāk pielec, ka to nevar. It kā jau tas ir instinkts , būdams sīks iebāz pirkstu rozetē , dabū voltiņus un saproti, ka otreiz tur negribēsi bāzt pirkstus. :D
+2
Es jau arī nesaku, ka par katru sīkumu ir sīkais pār celi jāliek (un to arī nedaru), taču var gadīties momenti, kad Dr. Bērziņš vai kā noder.
+2
+100 par Dr.Bērziņu. :D
0
Arī kāda pozitīva ziņa, cerams, kāds no cietušajiem mūziķiem tiks pie sava štruma.

www.apollo.lv/portal/news/article...
+2
Šito taisījis mans vidējais brālis.

www.cbsnews.com/8301-505164_162-574...
0
Attiecībā uz Lego klučiem - daemon_dawn visu parizi pateica (no Sesame Street tie ir Bert & Ernie), un pēdējie, kā izrādās, ir Lucky luke un brāļi Daltoni.
0
par pēdējiem pirmā dzirdēšana
0
^^^ neielādē to video
0
dethcreator, ka edmunds šiem tagad vēl apsveikumus neatsūta, pēc šāda video- dikti jau nu agresīvi braucam :D
0
te u
0
:D
0
^^^^^ Mmm... Subaru Impreza... Foršs viģiks, noteikti riktīgs kaifs ar tādu izārdīties slidinoties.
0
Slēgtā trasē tak ārdies, kā un cik tīk. Ok, tur arī pa ielu ir meņģēšanās, bet tur jau nekādi dižie ātrumi nav.
0
Ja tur nerāda, tad var provēt caur šeni: nra.lv/latvija/69027-latvi...
0
Ņe >:(

Tas kāds vimeo?
0
Vimeo gan. vimeo.com/38558708

Brālis saka — 20 000 skatījumi jau šim video.
0
Ko tur brīnīties, ja caur CBS izreklamēts.
0
Man tas sūda vimeo NEDARBOJAS jau sen!
PLĒZ HĒHLP!
0
moš laiks atteikties no Windows ME ? :D
0
… un pāriet uz MacOS 10.6.2. vismaz :)
0
^^ Bigij, ja pareizi saprotu, tad tef ir jāpaskatās, kas notiek ar kodekiem. Iespējams, ka vajag tos atjaunot, vai instalēt no jauna.
0
Nē, ar kodekiem viss ir vislabākajā kārtībā. Cik es tur googelējos, dafiga daudziem ir problēmas ar Firefox+pizdvimeo. Tip tur šāds extensions neiet kopā, tad šitāds. Es jau izmēģināju disablēt pārīti, bet nekā. Nuinanevajagar!
0
Nu jā, Vimeo visu šo jūtūbju un deilīmošnu vidū ir pazīstams kā profesionāļu iecienītais video izvietošanas serveris. Kuru savulaik izgudroja tie paši divi čuvaki, kas Skype izdomāja. Tā kā prasības pret kompi Vimeo droši vien izvirza augstākas, nekā pietiek priekš «Čto eto takoje — huj, huj huj» skatīšanas jūtūbē.
0
Nu ta pamēģini attaisīt to linku caur Chrome, Safari vai Camino. Man ver vaļā ar jebkuru no tiem.
0
^^ hahahaha.
Kodēt nejēdz :P
+2
www.delfi.lv/news/world/other/ba...

Tb - reizi nedēļā strūklaku iztemps sausu
+2
+6
Kāds var, lūdzu, šito idiotu vienreiz nošaut???

www.diena.lv/latvija/zinas/linde...
+2
O jā, šito līkdeguni būtu svētīgi no kātiem nolaist.
0
Nu tad mums, pārējiem, atliek apņemties spiest iestādes (un citas vietas) runāt latviski un kaunināt par neprasmi / negribēšanu.
Jo cilvēks jaunāks, jo viņam vieglāk - var vienkārši "nesaprast". Tādiem, kam ap 30 un pāri īpaši neticēs (lai gan man izdodas labi :)), bet jaunākiem jau vēsi.
+1
Viņam vienkārši būtu jāpievērš mazāk uzmanības, tas ar viss.
Bez jebkāda mediju atbalsta viņš nebūtu nekas.
+3
uhu, tā pat kā ar praidu - jo mazāk sūdu aiztiec, jo mazāk smird
+3
ka man viens aizdomās turētais šamējo neuzsūta, ir jau aizžēlojies līdz ģenerālaijai, ka es viņam nelielu "paciņu" ar iesniegtiem dokumentiem aizsūtīju atpakaļ trūkumu novēršanai, resp. apstiprinātam tulkojumam- nez cik maksā vienu lapu iztulkot un apstiprināt? (vismaz manā kriminālprocesa likumā bija rakstīts, ka mūsu valstī process notiek latviešu nevis angļu, lietuviešu vai kādā citā barbaru valodā, sev vēlamā valodā cilvēks var tikai piedalīties procesuālās darbībās vai sūdzēties, bet kaut ko iesniegt, tā kā neatradu)
tā lūk ar iestādēm!!!
+2
ka tavu mā... !!! jūs jau sapratāt, kas pie datora ;)
+1
^^ Zinu gadījumu, kad viens Pievolgas vācietis, tagad Latvijas pilsonis, sastrīdējies ar žurnālu izdevniecības «SK Latvija» (izdod Latvijas Forbes versiju, NEXT u.c. nišas žurnālus) īpašnieku, kurš ir kaut kāds puskrievs, pusebrejs. Abi lamājušies par kaut kādu reklāmas līgumu. Vācietis aizsūtījis šim aizskarošas SMS, izdevējs sūdzējies tiesā privātās apsūdzības kārtībā, ka viņu (kā jau ebreju) tas otrs (kā jau vācietis) gribot noholokaustēt.

Tiesas sēdē Jūrmalā tiesnese lasa SMS izdruku no lietas materiāliem: «Kogda tancevaj s djavolom, smotri muziku očeņ vņimāķeļno! Ja ssatj budu na tvaju mogilu!» Tiesnese šūpojusi galvu: «Un kur ir šitā visa notariāli apstiprināts tulkojums latviešu valodā?!»

(Vācieti pilnībā attaisnoja, starp citu.)
+1
Ta jau būs žīds bijis, ne ebrejs.
0
Par tulkojuma notariālu apliecināšanu.

Kantorī, kurā es piestrādāju (Jelgava), izcenojums ir šāds:

Tulkošana no krievu latviešu valodā: 4,50 LVL + PVN par 250 vārdiem (+/- viena A4 lapa);
Tulkojuma notariāla apstiprināšana: 4,40 LVL + PVN;
Ja vēlās pie tulkojuma likt kopiju, nevis oriģinālu, tad par katru lapu 1,55 LVL + PVN.

Cik man ir zināms, Rīgā esot dārgāk.
+2
es kādas 78 lapas viņam aizsūtīju :D :D
+1
+1
Euronymous jau nu gan nav nekāds slavenība. Nu iedeva pizdi, nosita , nu i čo. Es saprastu tur Vargu...

P.S Uhh garmatainais Nergals...
+2
Vot šitas gan ir pilnīgs pizģec:

www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/416...

0
Sonnenmensch, kas Tev tur Austrijā notiek?!
0
^^ un kas tad tur tāds ir?
0
Pretīga kapu apgānīšana.
0
ja piederīgie atteicās ...
0
Jā, versija par radinieku šķiet ļoti ticama. :)
0
Kad pirms neilga laika tika iznīcināts Rūdolfa Hesa kaps (tiem, kas nezin: en.wikipedia.org/wiki/Rudolf_Hess... ) un viņa kauli izrakti, sadedzināti un izkaisīti jūrā, arī tika piesauktas radinieku piekrišanas. Pieļauju, ka piekrišana varēja būt, pēc tam, kad radagabalu sirsnīgi "palūdza". Ģemokraķija, paņimaješ.
0
Bet tā jau tāpat ir ierasta prakse, ka pēc laika vecajai kapavietai rok virsū jaunu.
0
Ne vienmēr, turklāt augšminētais raksts jau vien pierāda, ka šis nu nav tas gadījums.
+1
A kurš var patiekt, ka Aloizs un Klāra par kapu apgānīšanu neuzskatītu to, ka visādi tirliņi tur zīghailo?
+2
Es tik vienu nespēj saprast , nu i labi, tie ir Ādija senči nu un? Vai tad tas kaps tagad kādu šaizi rada, imho nē. Nu tak, lai tās atliekas tur pūst. Kaut kāds stulbums galīgais. Tas, ka tur neonacisti un Co pulcējas, tā jau ir cita diršana, bet kaps ta pričom. Tad jau tie neonacisti var sākt godināt da kaut vai Mildu, ko tad tagad sākt par to pārdzīvot. Idiotisms.
+5
Ādija piemiņu izravējuši (izravējuši burtiskā nozīmē) līdz septītajam augumam uz priekšu, atpakaļ un sāniem, kamēr Ļeņins un Mao pūst savos mauzolejos. Un jamie iznīcināja daudz vairāk cilvēkus, nekā fīrers, kā mēs visi labi zinām…
+1
Tas tāpēc, ka galvenokārt savējos nīcināja.
+2
redz, uzvarētājus nenosoda...
0
mūsdienu deviantiem jau Hitlers tomēr laikam populārāka izvēle
0
cilvēku domas jau ar kapu smiltīm neapbērsi, lai sapūst. katram ir savs viedoklis, un viņš ir tieši tik patiess vai greizs kā viņš pats to vēlas, kas viņam ir pieņemamāk. vieniem, ka staļins bija tēvzemes papucītis, otriem, ka hitlers ģēnijs. manuprāt, šādi pasākumi tikai panāk pretējo efektu, kā teikt- neaiztiec sūdu nesmirdēs. ja nepatīk, ka neonacisti pulcējas, tad, manuprāt, vajadzēja likt svētu mieru tai vietai un ar laiku, nevienam tā vairs nebūtu interesanta, bet apgānot kapus, tas tieši "pielej eļļu ugunij" un ar dubultu sparu rada cilvēkos vēlmi pulcēties, un vietai vairs nav nozīmes.
0
Blekmetāla aviokompānija: www.tvnet.lv/muzika/jaunumi/4161...
0
Ā, nu jā, ātri pārlaižot aci pāri, kaut kā nepamanīju.
+2
Ko lai ar to uti iesāk?
www.delfi.lv/news/national/riga/...
0
Uz bāņa virsū, lai šļūc pie Vovkas. Paskatīsimies, kādu dziesmiņu tad dziedās...
+2
Pocanam fortanula:

nra.lv/latvija/69480-pie-p...
+1
Katram pa bamslītim. :D
+1
Motivācija strādāt, bl.
0
0
0
^^ tas ir piedāvājums? Tev kāda phrocente ar' atleks? >:D

^ ļoti jauki. Nebūs visādi hitfm un citāda draza. Škiet vienreiz tik dzirdēju LR1, pirms miljoniem gadu.
+2
Latvijā atsākta Ērenpreiss velosipēdu ražošana
Diena.lv. 2012. gada 5. aprīlis 12:27

Latvijā atsākta leģendāro Ērenpreiss velosipēdu ražošana, ko atsācis vēsturiskās fabrikas īpašnieka Gustava Ērenpreisa brāļa mazdēls Toms Ērenpreiss.

"Latvijā pirms gandrīz 100 gadiem Gustava Ērenpreisa fabrikas ražotais velosipēds Ērenpreiss Original iekaroja plašu popularitāti un vēl šodien tiek glabāts kā vērtīga relikvija.

Vairāk kā 3 gadus kopā ar kolēģiem esmu strādājis pie tā, lai Latvijai atkal būtu savs velosipēds – jauns Ērenpreiss, atbilstošs mūsdienu kvalitātes prasībām," atklāj Toms Ērenpreiss.

Ražošanas atsākšanai par godu 12. aprīlī paredzēta publiska prezentācija Vērmanes dārzā. Kopš šī datuma būs iespējams velosipēdus arī iegādāties.

www.diena.lv/bizness/razosana/la...
+1
Ērenpreisa mazdēls malacis! tagad vajag tikai atsākt «Vairogā» montēt kravas mašīnas,bet Spilvē — ražot iznīcinātājus!
+1
Iznīcinātājus ražoja VEF'ā ;)
+1
Vot!!! Valdi, ko sūksties, ka klubam iet bēdīgi — vot MP telpās vajag atjaunot bruņojuma ražotni! Bijušais VEFs kā nekā… ;)
+1
VEF jau tā kā otrā ielas pusē, MP jau drīzāk sanāk kā reiz Ērenpreiss. VEF cit astarpā vispār bija taisījušies arī močus ražot - tapis gan tikai viens eksepmlār, sbet joprojām ripo: auto-tehnika.delfi.lv/auto_latvija/latvij...
0
Nav ne vainas dampim
+2
Skaidrs, ka nav ne vaians. Kas zin, nebūtu tas karš uznācis un izgājis tā, kā izgāja, varbūt VEF Pandera tagad būtu tikpat leģendārs braucamais kā HD, ja reiz savam laikam tas bijis ļoti visai advancēts dampis...
+1
Pasaules gals laikam nav tālu, ja kaut ko tik neparasti (salīdzinoši) saprātīgu nākas dzirdēt no katoļu baznīcas galvenā vietējā runasvīra: www.tvnet.lv/zinas/viedokli/4173...
0
heh, šitais Lukašenko teksts arī izklausās interesanti. Īpaši šī daļa:
«Jā, mēs nedrīkstam pagriezt vienu vaigu un tad otru, nedrīkstam slēptu galvu smiltīs kā strausi un, vēl jo vairāk, nedrīkstam klusi noraudzīties uz sankcijām. Mūsu reakcijai jābūt adekvātai. Tā nedrīkst būt pārmērīga, tā nedrīkst radīt zaudējumus ne tikai mūsu ekonomikai – tā nedrīkst kaitēt mūsu attiecībām ar normāliem eiropiešiem»

Saprotams, ka Baltkrievija ir savdabīgā pozīcijā, un ka šādi paziņojumi neko kaitēt šābrīža situācijā viņiem nevar, bet pačots tāpat. www.financenet.lv/viedokli/417282-luk...
+1
aculiecinieks.delfi.lv/news/neticamais/arz...
Jābrauc uz Dzintaru pludmali striptīzu skatīties!
0
labs veids kā par sodiem norēķināties :)
www.apollo.lv/portal/auto/article...
+1
Un foršums tur ir kur? ieriebt kasierei?
0
Vot vot. Būt labāk līdz tiesai aizracies. Esot 2+ gadi, kamēr tur kas sāk bīdīties :D
+1
Rise of the undead?

"[..]Rīgā atrasti aptuveni 50 gadus vecs un 44 gadus vecs vīrieši bez dzīvības pazīmēm." www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas...
0
Blomes metālšovs jāatjauno! Reku pat zināmi datumi, uz kuriem to darīt.

nra.lv/latvija/69645-maija...
0
Pie mums sākuši antifa parādīties:

www.kasjauns.lv/lv/zinas/77746/krie...

Vajadzētu jau saknē šitos iznīdēt.

P.S.

Īsti nesapratu tikai šo:

"Savā mājaslapā organizācija vēsta, ka ir „labēji radikāla organizācija..." :)
0
Gan jau ka tiem urlātiem vienkārši nav poņas, kas ir labējs, kas kreiss.
+4
3 mīti par Banku/Augļotāju biznesu

www.latav.lv/lv
+2
Patīkami. ''Baltijas'' anālākais kanāls tiks izpipeļots(?)

www.apollo.lv/portal/news/article...
+1
Ceru, ka izpežos un izpipeļos pa pilnu programmu.
+1
Ne mazāk svarīgi arī būtu, lai par Latvijai labvēlīgo tiesas iznākumu (spriežot pēc redzētā - citāds tas nevar būt), uzzina arī visi tumsā turētie, priekš kuriem PBK ražo tādus sižetus, kā šajā gadījumā apskatītais. Vispareizāk - iekļaut tiesas spriedumā punktu, ka viņiem tas pašiem jāpauž savā ēterā visaugstākā reitinga stundās.
0
Sākumā jācer, ka tā lieta vispār nonāks līdz tiesai.
0
Nav nozieguma sastāva.
0
^ Tam vīriņam, kam mēģināja piedēvēt tekstus par «žīdiem», jāpiesakās par cietušo. Kamēr neviens nav cietis, tikmēr tiešām nozieguma sastāvs nav.
0
Kā ta neviens nav cietis - žīdi tak ir cietuši!11
0
OK, pārfrāzēšu: nebūs nozieguma sastāva.
+5
Krīzes skaidrojums, kurš pirmoreiz tika publicēts, ja nemaldos, Der Spiegel.

Marija ir bāra īpašniece. Vienā jaukā dienā viņa saprot, ka gandrīz visi tās klienti ir alkoholiķi bez darba, tāpēc viņa vairs nevar uzturēt bāru, neizputēdama pati.

Lai atrisinātu šo problēmu, viņa izdomā mārketinga plānu, saskaņā ar kuru, viņas klienti var dzert šodien, bet maksāt vēlāk.

Izdzertā daudzumu viņa ieraksta speciālā grāmatā (tādā veidā kreditējot klientus).

Par Marijas stratēģiju „dzer tagad, maksā vēlāk” izplatās slava, kā rezultātā Marijas bārā palielinās klientu plūsma.

Drīz vien viņas bārs uzrāda vislielākos tirdzniecības apjomus pilsētā – perspektīva izskatās rožaina.

Sniedzot saviem klientiem brīvību no tūlītējas apmaksas, Marija nesastopas ne ar kādu pretestību, kad, ar regulāru periodiskumu, viņa būtiski paaugstina cenas vispopulārākajiem dzērieniem – vīnam un alum.

Rezultātā, pieaug arī viņas bāra realizācijas apjoms.

Jaunais vietējās bankas prezidents saprot, ka šie klientu parādi sastāda vērtīgu nākotnes aktīvu, un palielina Marijas kreditēšanu.

Viņš neredz nekāda pamata uztraukumam, tā kā par ķīlu kalpo alkoholiķu parādi.

Bankas centrālajā ofisā treideri-eksperti izdomā veidu kā pelnīt milzīgus komisijas maksājumus, transformējot šos klientu parādus Dzērājobligācijās un Alkoobligācijās. Pēc tam šie aktīvi tiek izvietoti tirdzniecībai starptautiskās vērtspapīru biržās.

Jaunie investori līdz galam nesaprot, ka šie vērtspapīri, kurus tiem pārdeva kā vērtspapīrus ar visaugstāko reitingu „AAA”, patiesībā ir bezdarbnieku alkoholiķu parādi.

Cenas uz papīriem turpina augt, aktīviem drīz vien kļūstot par visātrāk izpērkamo pozīciju pie valsts vadošajiem brokeriem.

Kādā brīdī, neraugoties uz to, ka obligāciju cenas turpina augt, vietējās bankas risku menedžeris izlemj, ka pienācis laiks prasīt Marijas bārā alkoholiķu uzkrāto parādu atmaksu. Viņš viņai paziņo par savu lēmumu.

Marija sāk pieprasīt naudu no saviem alkoholiķiem, bet, būdami bezdarbnieki, alkoholiķi nevar atdot savus kredītus.

Tā kā Marija nevar izpildīt savas kredītsaistības, viņai jāizsludina defolts. Tagad viņa ir bankrotējusi.

Bārs tiek slēgts, un 11 darbinieki zaudē darbu. Vienas nakts laikā Dzērāj- un Alkoobligācijas zaudē 90% no savas vērtības.

Kritušo aktīvu apjoms iznīcina bankas likviditāti, un neļauj izlaist jaunus aizņēmumus, tādējādi iesaldējot kreditēšanu un visu ekonomisko aktivitāti.

Marijas bāra piegādātāji, kas nodrošināja viņai paplašinātas apmaksas nosacījumus, investēja savu firmu pensiju fondus dažādos vērtspapīros.

Viņi konstatē, ka šobrīd saskārušies ar bezcerīgu parādu norakstīšanas nepieciešamību, un ka zaudējuši 90% no prognozētās obligāciju vērtības.

Viņas vīna piegādātāji tāpat izsludina bankrotu, slēdzot ģimenes biznesu, kurš tos barojis trīs paaudzēs. Viņas alus piegādātāju nopērk ārzemju konkurents, kurš nekavējoties slēdz vietējo rūpnīcu un atlaiž 150 darbiniekus.

Par laimi, banka, brokeru kantori un to vadība tiek glābta ar daudzmiljardu paketes palīdzību no draugu puses valdībā.

Līdzekļus šai glābšanas paketei atrada, apliekot ar nodokļiem vidusmēra darba cilvēkus, kuri ne reizi netika pat ieskatījušies Marijas bārā.

Tagad saprotiet situāciju ekonomikā 2012. gadā?
+1
Atkal jauns interneta iegrožošanas solis:

www.eff.org/deeplinks/2012/04/c...
0
Ka tavu zirgu...
Tā kā dēles sasūkušās (vismaz man tā summa šķiet liela).

www.apollo.lv/portal/news/article...
+2
Lielajai kultūras tautai vajag atejas pareizas lietošanas instrukciju. www.delfi.lv/news/national/riga/...
0
...savukārt, lai uzrakstītu atejas lietošanas instrukciju angliski, ir jāgriežas pie lingvistikas ekspertiem. Cirks gatavais.
+2
instrukcija vel vajadzīga ... tas tev nav tupus grīdas caurumā dirst :)
+2
Turklāt naivi cerēt, ka tā dižās kultūras nācijas daļa, kura vēl nav apguvusi šī modernā, knapi pāris gadu simteņus pazīstamā, santehnikas brīnuma - klozetpoda - lietošanas pamatprincipus, vēlēsies sevi apgrūtināt ar instrukciju lasīšanu, un pat ja tā, tad "20 sanķim" tiem varētu būt gana saprotama valoda.
+1
^^^^^ in your faces! >:)
0
Dienaskārtībā — pārrobežu nekrofīlija. Nē, tas nav dziesmas nosaukums no Cannibal Corpse jaunā albuma «Torture». Tas ir pavisam īsts ziņu sižets no Liepājas. woman.delfi.lv/relationships/greks...
+3
Vēlies, lai tevi pēc nāves kremē? Ja vēlies, tad pietiks tik negausīgi rīt!
www.apollo.lv/portal/life/article...
0
Normaļno - mums te ātrie kā reiz autiņus nomainīja. Vecajos, redz, vairs šitie roņi iekšā nelienot
+2
^^ var tak sadalīt un dedzināt pa procijām? Taisa te problēmas.
0
bet kopējais tauku apjoms no tā nemazinās ...
+3
Tak lai taisa sveces nabaga afrikāņiem
+1
^^ gribi teikt, ka krematōriju būvē tikai vienai porcijai? :O
0
Čakarēšanās ar tādu dalīšanu iznāk. Cik no vienīgajām bērēm, ko krematorijā ir nācies apmeklēt, tur laikam bija tā - stāv zārks kā jau parasti, un tad tas iebrauc tipa caurumā, no kurienes tas pa taisno nonāk krāsnī. A ja dalīt - tad vajag uztaisīt papildus pieturu, kur zārku atkal taisa vaļā, velk mironi ārā, sazāģē gabalos utt. Nu vienīgi uz zārkiem varētu ietaupīt.
+1
Dīvaini tas, ka tieši Vācijā krematorijām radušās problēmas, un tās ar kaut ko netiek galā. Tak jau tieši Vācijā vislielākā vēsturiskā pieredze ar krematoriju darbināšanu ;) Un vēl jau vajaga būt dzīviem vismaz dažiem, kas atceras, kā pareizi bija jākremē!
0
"Tēvijas laikmetu'' uz laiku slēdza. Un kā būs ar šo...? Riebjas! vomit!

www.apollo.lv/portal/news/article...
0
^^^ jāizvērtē, kas ir lielāks čakars - dzēst krematoriju, tīrīt trubas, vai biki pašancēt ar fuxīti :P
0
^ tur atkal jāpiesaista eksperti, jāizsludina konkurss, jāizstrādā tehniski ekonomiskais pamatojums - karoč, lētāk un ātrāk būs uzbūvēt jaunu krematoriju.
0
Bet pats galvenais - par to ir JĀDISKUTĒ!
+1
Ir jāveicina sabiedrības izpratne par procesiem.
0
vispār, varētu labāk optimizēt to procesu šādā vīzē - vispirms pagrillē tusni, lai notek tauki - tie aiztek uz degvielas tvertni un tad ar tauciņiem izkurinātā krāsnē uzcepj to broilerīti ... pašnodrošinošs process, tā teikt ...
0
^ tas tāpat nozīmētu zārka pārķeršanu un miroņa ārā ņemšanu.
0
Var mož kādus specializētos, ar trubiņām un tā.
0
eu, a vispār, ko tā šķiež līdzekļus - vajag ļaut dabai parūpēties, kā Bigija liktajā viģikā skatāms - kāpuri un sēņuki noēstu pa tīro - pārējo sadedzina ... Grīnpis dirstu taisnstūrus no sajūsmas un viss ekoloģiski tīri ....
0
Un tomātus pa virsu sasēt :)
0

"Vīrietis noģībst, ieraugot pornofilmā savu sievu"
...tas vēl labi, ka vīrietis savus sievu ieraudzīja pornofilmā un nevis priekamājā...
www.kasjauns.lv/lv/zinas/78654/viri...

+1
www.kasjauns.lv/lv/zinas/78809/bard...

"Es izmēģināju visus veidus, ko varēju iedomāties, lai pierādītu, ka es esmu vīrietis," piebilda Pohjantehti."

(???)
+5
Acīmredzot, izritināt vafeli uz rakstāmgalda nav iedomājies...
+2
Девки в озере купались ...
www.diena.lv/latvija/grobinas-lu...
0
Re re, kādi tie volvisti: www.apollo.lv/portal/auto/article...
0
Jāatzīst, ka šim volvistam arī ir gadījies uzrauties par braukšanu bez OCTA.
+2
Tukumā senāk bija divi tādi sīņi — Grīnfogels un vēl viens ar līdzīgu uzvārdu. Vietējās abās avīzītēs kriminālziņu slejā praktiski nebija tādas nedēļas, kad šie sīņi neparādītos zem apakšvirsraksta «Dzer un kaujas» vai tamlīdzīgi, jo menti atkal bija abus savākuši par atrašanos sabiedriskā vietā dzērumā. Bija reizes, kad šie, izkļuvuši no sutkām, aiz priekiem piedzērās pa ceļam uz mājām, sāka ārdīties un bļaustīties, un atkal tika savākti uz kārtējām sutkām. Vot tie Volvo braucēji laikam ir līdzīgi: policija jau pa gabalu zina, kurš jāņem ciet!
0
Spriežot pēc bildes, Ziemeļkorejas jaunais līderis klusībā piedalās talantu šovā Latvijā!

izklaide.delfi.lv/televizijas-sovi/ok...
0
Sanāk diezgan traģikomiski. Zemāk arī video.
www.apollo.lv/portal/news/article...
0
Kropļi atkal nodarbojas ar huiņu.
www.apollo.lv/portal/news/article...
0
^ tur jau vieni vienīgi nepilsoņi būs savilkušies — tie paraksti tāpat nekam nederēs…
+1
^ pilnīgi pajāt. Uz jebkuru slāvisko jautājumu ārpus biznesa (savām interesēm) atbildu, ka pulkstenis ir 2.30.
0
2008. gada sižets no Nekā Plēsonīga par AKKA/LAA alkatību — jau pirms četriem gadiem viss tas pats, kas tagad!

Labākais moments — «Auļi» ierodas AKKA/LAA kopsapulcē tautastērpos :)
0
0
Noziedzīgais ekskrements.
www.apollo.lv/portal/news/article...
+2
^
"Drošības policiju (DP) bažīgu darījusi Broņislava Zeļcermana vadītās skolas «Eksperiments» iecere no krievvalodīgo bērniem izaudzināt un izskolot jauno sabiedrisko un politisko eliti"

Broņislavs Zeļcermans.... un atkal kārtējais žīdelis! Tā ir sakritība vai likumsakarība, ka lielākie naida kurinātāji Latvijā ir žīdeļi?!
+1
^ Vai tik nebūs likumsakarīga sakritība...
+2
Kāds kas tuvumā pagrābj man ar pāris kastes, ja tas ir dzeramais alus:

www.apollo.lv/portal/news/article...
0
Kārtējais. :)
+1
Pežplēsis izrādās pabiris:

www.diena.lv/foto/redakcijas-fot...
+3
Tie šoferi sākuši ņemt provi no kravas pēdējā laikā vai kas tur notiek?
+1
Tā izskatās. :)
0
LTV žurnālistam vnk nesmeķē Diršplēsis:

www.apollo.lv/portal/news/article...
+3
''žurnālista savāktās pudeles tiek liktas kastē iefilmējuma vajadzīgām''

nu ko, virināt ir vakardiena - jāiet iefilmēt !
0
Filmēsim līdz bezfilmai!
0
Nabadziņš - pavizinājās ar moci un 20 mēnešus krāns stāvēja. :D:D:D

nra.lv/pasaule/72041-motoc...
0
Būtu gājis porņos strādāt - saņemtu 3x vairāk nekā vecenes ...
+1
Nav jau nekāda joka lieta - tā bez metamā ar var palikt.
0
Amsterdamas bordeļos strādāšot prostitūtas -roboti ...
www.youtube.com/watch?v=2MeQcI77dTQ...

Nez, kam tādas mechāniskas lelles ir vajadzīgas...
+2
"70 gados jaunava gatava zaudēt nevainību "

izklaide.delfi.lv/divaina-pasaule/sen...

Nu ko, še ir kāds drosminieks?:)
Kaut gan ome priekš sava vecuma tai bildē neizskatās nemaz tik slikti...
0
Nu nah, 70 tomēr pa traku :)
+2
^^ Ir teiciens krieviem: ''Хуй ровесника не ищет''(pimpis vienaudžus nemeklē). :D Gan jau uzradīsies kāds kārumnieks.
+3
"Fucking'' zīmes ir fucking dārgas. Sonnenmensch kaimiņi akal uzdarbojas. :D :D

www.apollo.lv/portal/life/article...
+3
Astoņkājis aiz garlaicības sagājis galīgā Merilinā Mensonā:

Astoņkājis izdemolē akvāriju
Publicēta: 18:58 22.05.2012.

Londona, 22.maijs, LETA. Viens no Vācijas jūras radību publiskajā akvārijā mītošajiem astoņkājiem pieķerts dažādos nedarbos, tostarp žonglējam ar krabjiem un izraisot īssavienojumu, lai atslēgtu spilgta apgaismojuma lampu, vēsta "Daily Telegraph".

Vācijas pilsētas Koburgas "Sea Star" akvārija personāls sākotnēji bija neizpratnē, vairākus rītus pēc kārtas atklājot, ka akvārijā īssavienojuma dēļ pārtrūkusi elektrības padeve. Elektriķiem nespējot atrast īssavienojuma iemeslu, personāls uz maiņām palika nakšņot pie akvārija, pārsteigti atklājot, ka īssavienojuma izraisīšanā vainojams astoņkājis, vārdā Otto, kurš, neapmierināts par spilgtu spuldzi, apšļakstījis to ar ūdeni.

"Tas bija ļoti nopietni, jo īssavienojums ietekmēja elektrības padevi visam akvārijam un, pārstājot darboties ūdens sūkņiem, bija apdraudēta citu dzīvnieku dzīvības," sacīja akvārija pārstāvis. "Trešajā naktī mēs atklājām, ka par šo haosu atbildīgs astoņkājis Otto. Mēs zinājām, ka viņam bija garlaicīgi, jo uz ziemas sezonu akvārijs bija slēgts. Taču 80 centimetrus garais Otto bija atklājis, ka viņš ir pietiekami liels, lai uzrāptos uz savas tvertnes malas un ar rūpīgi nomērķētu ūdens strūklu trāpītu 2000 vatu spožai gaismai virs viņa," skaidroja pārstāvis.

"Vienreiz mēs redzējām kā Otto savā akvārijā žonglē ar krabjiem, savukārt citreiz viņš ar akmeņiem dauzījis pa akvārija stikla sienām," stāstīja Kummera.

22.05.2012
Copyright © LETA
+2
Ja nemaldos, astoņkāji vispār skaitījās diezgan saprātīgi radījumi, vismaz starp bezmugurkaulniekiem jau nu stabili.
+1
Elektriķi, vismaz, nemirst nost no garlaicības. Otto varēja to lampu sasist, iemetot pa to ar kādu akmeni vai krabi. Kuram gan neriebtos tik spoža gaisma nonstopā? Būtu Otto lielāks, akvārijā tiktu ievikts arī pa kādam elektriķim...
0
Nu a ko.. vispār viss izklausās baigi skaisti, kā nu ir patiesībā...

www.apollo.lv/portal/news/article...
0
kā ta Hārlis iemanījās šitā nodžumīt ?! - www.apollo.lv/portal/news/article...
0
^^ kas tur skaists? :O
0
Nu kā, soda nauda nebūs jāpiķo.
0
+1
kartējais LV žurnālistikas izcilības paraugs, komentāri arī neatpaliek:

"VEF" basketbolisti uzvaru nosvin ar kautiņu - Valteram lauzta roka

nra.lv/vakara-zinas/skanda...
+2
OT: klau, FromBeyond, Tu esi pie vainas RectalBleeding likstās?
+2
^ Juods, precizē savu jautājumu, lūdzu. :D

Iesākumam, personīgi nepazīstu RectalBleeding. Tātad, man nav infas par viņa likstām.
A kas ta noticis? Vai RectalBleeding'am kāds islama fundamentālists nogriezis galvu par dejošanu kāzās, vai?
+1
Iemetu aci vārdnīcā ... par pamatu šim jautājumam kalpoja manā atmiņā pieglabāts nepareizs vārda "beyond" tulkojums. Tas tomēr nav "behind" sinonīms. Bet varbūt tā pat ir labāk.
0
:D:D:D
+2
ēsreipisti... :P
+1
backdoor riders
0
+2
Mana attieksme - pilnībā ignorēt (neaiztiec sūdu, tad nesmirdēs).
0
Nu es jau arī netaisos iet pidarus ar sūdu maisiņiem apmētāt. :)
0
No komentāriem pie tā raksteļa :D

einars
Vai šajā pasākumā obligāti jāpiedalās visiem homoseksuālistiem vai arī tas ir brīvprātīgi?
Šodien, 10:35 | saite | 2 atbildes | atbildēt


Kombuļu Inese
Visiem, visiem, visiem!
Šodien, 10:58 | saite | atbildēt


kuš pele
Kas neaizies, tam neļausies
Šodien, 11:19 | saite | atbildēt
0
+1
^ takš vakar jau rakstīja, ka tomēr būs!
0
2008. to debīlismu atcēla, cerams, ka baumas tomēr neapstiprināsies
0
Šodien atcēla, rīt pieņems. Vnk vāpšē par ko tur vispār celt diskussu??? :E mauku zeme
+2
www.apollo.lv/portal/news/article...
GAĻA !
Vīrietis ar savām zarnām apmētā policistus
0
Kaut kad nupat jau arī bija ziņa, ka kaut kur štatos kāds bija pliks izmeties un ēdis bomāram seju nost.
+3
Elizabete II Anglijā labi pastrādājusi - par viņas valdīšanas laika lielākajām britu kultūras bagātībām atzīta narkomānu filma un sātanistu mūzikas albums.

www.telegraph.co.uk/news/9293231/Trains...
0
Rēzeknes pocikam ņefortanulo:

www.delfi.lv/news/national/crimi...
0
^^

''Let it not be forgotten that a 1999 poll to determine the music of the millennium showed Robbie Williams winning in just about every category apart from female vocal (and he was probably in the top 10 for that).''

:D

HMV ir lielākais Britu salu mūzikas, filmu, žurnālu utt. izplatītājs
+3
0
^ O, jā, šito tikko izlasīju... It kā bildēs viss muki izskatās, bet apraksts šausminošs...
+1
Tāds normāls Orvela "1984"
0
reku fotoreportāža (gan 6.gadus veca) - www.tema.ru/travel/north-korea-...
0
Toties te ir viena krieviski rakstoša ziemeļkorejieša režīmu slavinošs blogs:

juche-songun.livejournal.com/
0
Un šitam krieviņam labs ceļojuma apraksts vairākās daļās ar daudz bildēm:

www.echomsk.spb.ru/blogs/sergeydolya/1...
0
šitā bilde no Grieķijas (2012.g.). Izraisa dažādas emocijas :P
i48.tinypic.com/xax8it.jpg...
0
Skolnieki: dzert & pisties!

www.tvnet.lv/zinas/latvija/42404...

+2
Moš Dainis atcerās ka tika organizets brauciens uz ...meža???... (pie Pļaviņām), karoč, videnē (' 94.g) tika organizets brauciens ...karoč sleposanas brauciens...
Mūs laikos, jā, dzēra, bet, lai kāds pistos (skaļi un ar pompu), par to nemaz nerunāja un neviens nedzirdēja :D
0
Uz Mežezeru :) Zinu to vietu, agrāk piederēja mana klasesbiedra muterei, mēs, nepilngadīgi būdami, arī tur esam žūpojuši uz velna paraušanu, un ne tikai tur. :)
0
Slēpošanas braucienā gan neesmu piedaījies.
+2
www.apollo.lv/portal/news/article...

Kāds saņēma šo zvanu?
Es iečekoju, no kas tā pa sakaru zonu:

+882-13
Telespazio S.p.A.
EMS Regional Mobile Satellite System
+1
jā es ar domāju kas tas par pimpi kas nakts vidū mani pamodināja !
0
Uz ātru roku uzģenerēju pāris teorijas:

1) telefoniskā krāpniecība - tie kas pacēla, saņems smuku rēķinu
2) kārtējā meteoriskā reklāmas akcija
3) sistēmas gļuks, kas randomā ņēma pazvanīja kam trāpījās uz zonu +371
4) ciplanētieši/valdības/s... organizācijas iezīmēja izvēlētos eksemplārus priekš "insert wild sci-fi scenario here"
0
Jā, tieši 5 saņēmu zvanu... :@ Celt es principa pēc nevienu ārzemju numuru neceļu, bet nekas patīkams nav, jo skrienot pie trubas tev jau pa galvu šaudās domas, ka kāds rads/ draugs nolicis karoti...
0
Diezvai paceļot kaut ko tur var noslaukt. Atzvanot gan.
0
A moš tiem itāļiem kas grīstē sagāja - kā nekā trešo reizi viņus jau šodien purina... www.tvnet.lv/zala_zeme/daba/4241...
0
Nu, nevis trīs reizes šodien, bet trešo reizi pēdējo nedēļu laikā...
0
Moš tas bija kāds SOS signāls ...guļam tālāk :D
+2
Armija atzīst, ka mācību laikā ne tur nokritusi raķete. Pabriks prasa paskaidrojumus. Paskaidrojums: raķete nokrita. Uz zemes. t.co/w1BcrxpJ
+1
Laikam grib tikt tuvāk Tam Kungam. :D

nra.lv/latvija/riga/73536-...
+1
0
pavecs jaunietis ... un šitā kropļa dēļ pāris stundas tilts jāslēdz ciet
+2
Ja visi reliģiskie fanātiķi sekotu viņa piemēram... ieskaitot musļikus un žuļikus.
+3
+1
un kas maksās par vadu remontu ? 19:15 minu pāri Salu tiltam - bija skats, kā pirms 4 gadiem no rīta - korķis līdz Mūkusalas ielai. Virzienā uz Pārdaugavu tas pats. Vienīgais labums - par vienu kretīnu mazāk.
+3
Pašvaldībnieki momentā klāt - vai gadijumā nav ar atvērtu alus pudeli.
+7
Mesties lejā no Vanšu tilta spices uz asfalta… izkliedzot Dieva vārdu… nu kur vēl labāks piemērs tam, ka reliģija nogalina!
0
HVZ pa netu klist sads texts, var jau it ka saprast, ja ta taisniba:

"Mans viens draugs atrakstīja no rīta īsziņu: „Dieva piepildītu Tev šo dzīvi!”, šķita mazliet smieklīgi, bet aizrakstīju: „Paldies!”. Pa dienu sastopot vēl dažus sava paziņas, sapratu, ka šai īsziņai es nebiju vienīgais adresāts, bet es vienīgais esmu atbildējis.

Mans draugs jau ilgāku laiku bija iesaistījies „Jaunajā paaudzē”. Kāpēc? Nezinu. Vienmēr esmu aprāvis savu domu, kad tā tuvojās mana drauga dzīves apcerei. Kāpēc bojāt garastāvokli, es taču nevaru viņam neko palīdzēt. Ja varētu, tad varbūt būtu vērts iedziļināties, bet nevaru. Nu, nevaru un nevarēju. Kāda man daļa par to, ka visa viņa ģimene gāja bojā autoavārijā? Viņam laimējās, ka vismaz viņš izdzīvoja. Kāda man daļa par to, ka viņš kļuva par pilngadīgu bāreni un bija spiests pamest skolu, lai nopelnītu sev iztiku. Kāda man daļa, ka viņš nespēja pārdzīvot sava tēva, mātes un māsas nāvi, ka viņš tajā vainoja sevi ar visabsurdākajiem apgalvojumiem.

Tur bija kaut kāds garš stāsts par to, ka viņš ar savu tēvu sanīdies pirms brauciena. Sakasījies par to, ka nevar doties uz kaut kādu ballīti vai kaut kam nedeva naudu. Māte neesot viņu aizstāvējusi.. Nu, godīgi sakot priekš 18 gadīga puiša, likās bērnišķīgi. Tāpēc arī neatceros.

Viņam droši vien vajadzēja speciālistu palīdzību. Varbūt psihologa vai kaut kā tamlīdzīga. Es taču neesmu psihologs! Viņš sāka aizmirsties, aizņēmās naudu (arī no manis kādus 15ls), sāka dzert, azartspēles. Tajā laikā es viņu tiešām reti satiku.

Bet tad, vienu dienu, redzu šamo braši soļojam man pretī.

-Sveiks! Kā sokas?

-Sveiks, paldies Dievam ļoti labi!

-nu ja, nu ja..

-Ja tu zinātu, kā Dievs ir izmainījis manu dzīvi..

(Šajā mirklī saruna palika mazliet mulsinoša, sapratu, ka kaut kas nav kārtībā)

Mans draugs man turpināja stāstīt, ka ticis vaļā no alkohola vairs nav spēlējis „vienročus”. Viņš no tās elles ir ārā un tagad ir sākusies viņa jaunā dzīve kopā ar Kristu.

tieši tas, kas jaunam cilvēkam ir vajadzīgs – stabilitāte, pamats zem kājām. Kas par to, ka neērti ar viņu runāt, jo viņa sejā smaids ir it kā iebetonēts, roku kustības pārāk eksaltētas un mulsinošas. Līdzīgi kā kārtīgs sētas čalis "bļ**" lieto ik pēc dažiem vārdiem,vienīgi mans draugs šo "bļ*" aizvietoja ar "Kristu" vai "Dievu". Bet, ja viņam tā ir labi, kāda man tur daļa?

Īsziņu bijām saņēmuši mēs visi. Es vienīgais atbildēju. Šķiet it kā man vienīgajam viņš būtu rūpējis, bet man tiešām bija vienalga, vienkārši pieklājīgi atbildēju. Ne jau man vajadzēja to viņa "dieva svētību" vai kaut ko.

Un tagad sanāk tā, ka esmu pēdējais, kurš ar viņu runājis pirms nāves. Nu, tā taču bija tikai īsziņa, vai ne?

Protams, ka es viņu nepazinu. Protams, ka man vajadzētu nelikties ne zinis, vai vienkārši pasmieties par kārtējo trako, kas "uzkāpa pēc eklēriem". Bet aiz katra cilvēka ir stāsts, kuru ir vērts dzirdēt. Vai "mana drauga" stāstu mēs esam dzirdējuši?
Kāpēc viņš to izdarīja?

P.S. pievienots 08.06.2012. Draugi, gribu Jums pievērst uzmanību, ka šī ir mana interpretācija par to, kā cilvēks var nonākt līdz pašnāvībai vai, precīzāk, tie ir to visu cilvēku priekšstati, kas pieļāva manas fikcijas realitāti. Kā es to norādu pēdējā rindkopā, es viņu nepazinu, nekad neesmu pazinis, man droši vien vajadzēja nelikties ne zini par šo gadījumu, bet aiz katra cilvēka ir stāsts, kura sarežģītība iet tālāk par "Jaunās paaudzes" smadzeņu čakarēšanu, es pieļauju, ka viss ir daudz sarežģītāk. Banālu klišeju atstāsts par mirušiem vecākiem un nodzeršanos, ir tikai mēģinājums saprast dzīves sūrumu, ne grama tur nav patiesības
+2
DELL, šodien, plkst. 19:11

"HVZ pa netu klist sads texts, var jau it ka saprast, ja ta taisniba:"

A tu pēdējo rindkopu izlasīji?
+2
Nekas, padomāšanai derēja.

Protams, realitāti šis tekstiņš aizķēra tikai pa daļai.

Kā jau visas štelles, kur kaut kādā mērā iejaukts Dievs.

Vispār sanāktu sižets šausmu filmai.

Tu saņem īsziņu par Dieva tēmu… a beigās izrādās — visi, kas to SMS saņēmuši un izlasījuši, nedēļas laikā nolec no Vanšu tilta…!

Tu drudžaini sāc meklēt izeju, jo negribi mirt…

Tomēr augstums, nāve un tumsa tevi sauc…!
+2
Un papildus drāma, kad katru reizi Ušakovs nespēj vien atlaist kādu no amata.
+3
Un strādnieki, kas ar solidolu triepj vantis, nespēj avien atkauties no pašnāvnieku pūļiem, kas nāk aizvienu lielāki, līdz top sarauti gabalos un ziedoti Jahvem
0
vakar jau ieņirdzām - D-tiltam vantis ar jānosmērē un gar visu tiltu malām dzeloņstiepļu žogi jāsaslej - nesen tak viens no Akmens tilta iedžumīja un neuzpeldēja
+1
Vajag speciālu platformu ietaisīt. Lai lec pēc serdes patikas un netraucē transportam
0
^ Un noteikti, ka katra pilnmēneša pusdienlaikā satiksme tiek apturēta, lai visi lekt gribētāji var mierīgi nolekt. Teiksim, divas stundas priekš lekšanas, un tad satiksme tiek atjaunota.
0
Nu par to jau ir runa, ka vajag platformu, lai var lēkāt bez satiksmes bloķēšanas. Piemēram, dzelzbetona jumtiņu virs joslām uzsliet.
+1
Viens pensionārs, kurš nekad mūžā nav strādājis godīgu darbu rūpniecībā, lauksaimniecībā, tirdzniecībā, pakalpojumu sektorā vai tamlīdzīgi, bet kurš toties ir ieguvis tiesības iekasēt ar nodokļiem neapliekamus ziedojumus un par to izlietojumu nevienam neatskaitīties, kārtējo reizi sauc Latvijas sabiedrību par «pagrimušu». nra.lv/latvija/73672-pujat...
+1
Tas vecais pirdiens vienmēr ir bijis paredzams un oriģināliem izteikumiem neizceļas. Pēdējā laikā šo gan mazāk intervē un arī tad pārsvarā visādi dzeltenie portāli, taisot sev nu ne gluži joku rakstus, bet stipri nenopietnus gan.
+2
jamam jau nekad nav bijis labi, visapkārt vieni vienīgi nešķīsteņi un pagrimuši pidari. Brīnums kā jams ir spējīgs dzīvot tādā sabiedrībā...?
0
Tikai pateicoties tam kungam :)
+2
Intervija ar krievu mutesbajāru — ideologu. Saturs ne pārāk prognozējams, beigas vispār negaidītas. nra.lv/latvija/politika/73...
0
Incants itervijs.
0
Sports, paliek sports, bet nu kāpēc ir šādas neandertāliskas darbības jāveic ?

www.apollo.lv/portal/sports/futbo...
0
Neandertāliskas? Tas tak arī sports, doh!
+1
Neandartābļanahuj bija, kad tur bariņš uzklupa stadiona dežurantiem, kad viens aizrādīja, ka mētāties ar petardēm nav forši.
-1
Izmest pūku tak ir interesantāk, nekā lūrēt, kā pārdesmit veči bezjēgā dzenā bumbu pa zālīti. Ceru, ka ivanus kārtīgi samizoja.
+1
Nu ja vērtē tā, tad mahačs varētu būt gan interesantāks par bumbas lidināšanu turpu šurpu. Labāk vispār paskatīties NHL finālmačus , tur vismaz kontaktsports, neviens nekrīt 10000 kūleņus, kad tam tikai pieskaras.
+2
Starp citu, to droshi ka daudzi nezin - Polijas ligu futbola komandu faniem ir ari savas "firmas", kas ir daudz krutakas un nezheligakas attiecibu noskaidroshana neka Anglija esoshas. Taka nebrinos, ka dazhi to parstavji izvillojas ar krieviem, jo tas kas ir bildes, tad ir tads siks huliganisms vien, man te ienaca infa no viena kadra Polija, ka tur vinja kautkadi zinami kadri esot bijushi gatavi uz realu kreivu atskaldishanu un esot pat panakta mutiska vienoshanas "firmu" starpa uz pamieru chempionata laika.
0
Tā arī viņiem vajag:

www.apollo.lv/portal/sports/futbo...

Kaut gan komanda jau ņiprečom, bet nu tas - this is Russia - ir vienkārši pizģec.
+1
No ložmetēja pa tiem faniem.
0
0
kautkad pa Discovery gāja filma, par gejbumbas huligāniem, tur bija par britiem, holandiešiem un poļiem. Tur kāds polis stāstīja, kā šie skaldās savā starpā un kādā Varšavā, kur ir vairāki klubi, nedod dievs ieklīst citu rajonā ar sveša kluba šallīti
0
Debīlie, infantīlie idioti.
0
Citāts no raksta: «Zinātnieki noskaidroja, ka cilvēki ar augstākiem ienākumiem biežāk valkā dārgus apavus, savukārt ekstraverti cilvēki izvēlas spilgtākas kurpes.»

www.puaro.lv/lv/puaro/svesinieka...
0
no šit !
0
Šitas pētījuma citāts man izraisīja vieglu agoniju no smiekliem :D
+6
Zinātnieki noskaidroja, ka cilvēki ar augstākiem ienākumiem biežāk ir ar augstākiem ienākumiem.
0
Austrijā sācies mistisks zemeņu anšluss: www.delfi.lv/news/world/other/au...
+3
nu garsho man tas zemenes, garsho :)
+5
Aptaurētie kropļi:

nra.lv/latvija/riga/74333-...
+1
pis viņus raibais zirgs !
+2
Ē, bet paskat - kā šito sektantu, tā to otru - ASV vēstniecības - pasākumam M-parka estrādes īre ir lats no potenciālā apmeklētāja, tātad izskatās, ka tā ir standarta takse. Jārīko fests!
+4
Atdzīvinam Metalshow Open Air un rīkojam Mežaparkā!
+1
Britu zinātnieki atkal uzdarbojas - visvairāk tiek apdirstas sarkanās mašīnas: izklaide.delfi.lv/zveru-dzive/mazie-b...
+1
Vajadzētu tādu vienošanos ar žīdiem: Īpašumus dabūsiet tad, kad Izraēla pārstās nogalināt palestīniešu civiliedzīvotājus trīs gadus pēc kārtas!

Bet, kamēr tas nenotiek, tikmēr vilciens turpina aiziet: www.puaro.lv/lv/puaro/pa-nesen-p...
0
^ Īpašumus dabūsiet, kad izdosiet tiesāšanai Herberta Cukura slepkavas un oficiāli atvainosieties par šo noziegumu, šajā gadījumā nav ko būt par pasaules lāpītājiem un prasīt par palestīniešiem.
0
^^^^ "Pētījumā, kuru bija pasūtījusi auto aksesuāru ražotājfirma "Halfords"[..]"

\m/
-2
Brīdinājums visiem futbola (un domājams arī hokeja un citu nekam nederīgu nodarbju) cienītājiem:

sports.delfi.lv/news/euro2012/zinas...
+1
Mamikins nu tikai pamanījis, ka Jāņi nav kristīgie svētki. izklaide.delfi.lv/slavenibas/citi/and...
+4
mja, man likās, ka viņš ir saprātīgāka būtne
+2
Ogrē pagalmā atrod divus aizmigušus cienījama vecuma mīlniekus bez biksēm:

www.diena.lv/latvija/kriminalves...
0
No raksta «Kipra lūdz eirozonas aizdevumu»

"Palīdzība ir nepieciešama, lai ierobežotu riskus Kipras ekonomikai, it īpaši tos, kuri rodas no negatīvām sekām […]" teikts Kipras valdības paziņojumā.

bizness.delfi.lv/pasaule/kipra-ludz-...
+1
Welcome klubiņā.
+1
Vakara Ziņu žurnāls ņirgājas par «Ugunsgrēku»: nra.lv/vakara-zinas/74633-...
+2
Ok, ko tur daudz. Pasludināšu sevi par valsti un arī palūgšu starptautisko aizdevumu. Kaut kāda teritorija man ir, valoda arī, konstitūciju izdomāšu, ko tur vēl vajadzēja? Būšu monarhistisks anklāvs Latvijas centrālajā daļā ar SVF finansētu ekonomiku.
0
Tev vēl vajag pāris bankas :P
+4
Ir jau pāris diezgan veiksmīgi piemēri mikronāciju veidošanā! :) en.wikipedia.org/wiki/Principality_o...

Mēs varētu pa visiem piesist Lucavsalu un ierīkot tur Trūmetāla Republiku. Pirmais pieņemtais likums — šmigu drīkst tirgot cauru diennakti.
+2
Otrais pašsaprotamais likums - šmigu drīkst patērēt jebkurā publiskā vietā.

Šie būs nemaināmie Trūmetāla satversmes panti.

1. Tev būs dzert.
2. Tev būs dzert cauri diennakti.
3. Tev būs dzert uz ielas.
4. Metāls.

+1
^^ Kā arī lietot alkoholu sabiedriskās vietās un atrasties sabiedriskās vietās tādā alkohola reibumā, kas pazemo cilvēka cieņu. :D Tiesa, Lucavsālā sākumā būs jāveic neliels blickrīgs un šitie jāizsit ārā:

www.draugiem.lv/group/18375594/luca...
+4
^ Tak vēsā. Pulverizatora balonu mugurā un nomiglot šos ar pesticīdiem :D
0
Runājot par to mikronāciju - ja vēlies dabūt oficiālu lorda vai grāfa titulu:

www.sealandgov.org/title-pack...

Seems legit... :D
+1
Džeki arī reklamējas - es kaut kādos torrentos nesen redzēju banneri ar piedāvājumu nopirkt Sīlandes grāfa titulu par 29.99 :D
0
Mēs arī varam sākt andelēt baronu un Lucavsalas brīvkungu titulus.
0
Tak drīzāk ķoniņu un virsaišu titulus :D
+2
Lucavkundziņi :P
Aluslaktiņi.
+2
Varbūt vajag nobalsot par Livonijas atjaunošanu? Tad varēsim pie viena pretendēt arī uz Igaunijas teritoriju.
+1
Dibinam Zob..., tfu, Pudelsbrāļu ordeni?
+3
… ar neoficiālo nosaukumu — Templiešu Brāļi, tas ir: tie, kuri tempj.
+1
Tempj un lej >:P
+4
Ja templieši laiž uz riņķi Svēto Grālu un rezultātā pārmēru pietemplējas, ka tas jau sāk kļūt bīstami veselībai, tad uzrodas municipālie zobenbrāļi un nogādā templiešus pie hospitāliešiem (tas ir, uz Stradiņiem), lai veiktu eksorcisma rituālu, kurš neiesvētīto laju vidū pazīstams kā «atkačāšana».
0
«Mēs esam pateicīgi par jebkāda veida atbalstu, un tādēļ esam ļoti priecīgi, ka eparhijas bīskaps Klauss Kings ir aicinājis uz kopīgu lūgšanu par mūsu pasākumu,» savā sociālā tīkla «Facebook» kontā ne bez izsmiekla paziņojuši «Extremefest» organizētāji.

Kings pagājušo ceturtdien aicināja aizlūgt par cilvēkiem, kuri gatavojas piedalīties smagā metāla festivālā, kas no 5. līdz 7.jūlijam norisināsies Sanktpeltenē, Austrijas ziemeļos.

«Mēs esam priecīgi, ka Kinga kungs ķēries pie kritikas caur miermīlīgiem līdzekļiem, kas katoļu baznīcas vēsturē ne vienmēr tā bijis,» teikts organizatoru paziņojumā. «Šis bīskaps (..) ir sirsnīgi aicināts uz mūsu festivālu, lai viņš var gūt apstiprinājumu savam viedoklim vai pat atteikties no tā,» piebilda organizatori.

Austrijas Katoļu baznīcas ziņu aģentūra «Kathpress» ceturtdien citēja bīskapa teikto, ka viņam neesot iebildumu pret roka koncertiem, bet esot žēl, ka konkrēto festivālu raksturo agresīvi grupu nosaukumi, kas saistās ar asinīm, nāvi un vardarbību.

www.apollo.lv/portal/fun/articles...
0
''asinīm, nāvi un vardarbību'' arī Bībele veiksmīgi saistās.
0
Aha. It sevišķi vecajā daļā - brütal bloody gore and incest. Pamēģini dot bērniem grāmatu ar līdzīgu saturu, bet kas nav bībele :D
+1
Par bērnu izglītošanu runājot, šitās tīri jaukas īsfilmiņas: www.cracked.com/article_19895_the-5...
+1
Knapi paspēja atrast, mazāk par piecarpus mēnešiem palikuši līdz pasaules galam: www.apollo.lv/portal/news/article...
+3
+1
Vo, šitas ir Not Bad :) - www.apollo.lv/portal/news/article...
+1
Ja Higgsa bozonu dēvē par Dieva daļiņu, tad Dieva slepenais vārds ir nevis Jahve, bet Higgs?

Jebkurā gadījumā, tagad gaidām Velna bozonu.
+1
Lūk, turpiniet skatīties tos krievu dokumentālos raidījumus :D

www.apollo.lv/portal/news/article...
+1
Labāk uzmetam kādu muzonu, kādu smagu gruzonu?
0
Reku Kills akciju izvērsis: www.tvnet.lv/zala_zeme/zala_dziv...
+2
Tāāds hipsters :P
0
www.delfi.lv/news/world/other/kr...

i ne 10 komentāru kad jau sāk nacionālo jautājumu cilāt. malači.
+4
Ja taisītu ekspertīzi, gan jau uzietu poloniju 210

www.apollo.lv/portal/news/article...
+2
R.I.P. Uldis, Žēl.
+1
Atraduši kādu sieciņu no templiešu zelta: www.delfi.lv/news/world/other/iz...
+2
Juris Kaža ielicis blogā piemiņas vārdus Freimanim: freespeechlatvia.blogspot.com/2012/07/uldis-freim...
0
The end of privacy coming soon:

gizmodo.com/5923980/the-secret-...
0
Aprīļa raksts un bilde arī...
+1
0
Gardēži.
+1
Loceklis rīklē, hehe
+4
Nez kāpēc gribas teikt: «Varbūt šim tā arī vajadzēja?!» www.delfi.lv/news/world/other/va... :D
+2
Austrālijas pilsētā Dārvinā vairāki policisti bijuši spiesti bēgt no kāda kroga, kur notikusi vecmeitu ballīte, jo līgava un viņas draudzenes noturējušas likuma sargus par izsauktajiem striptīza dejotājiem un mēģinājušas viņus izģērbt.

Policijas patruļa bija izsaukta uz krogu «Humpty Doo Tavern», jo garāmgājēji bija sūdzējušies, ka tur notiek nekārtības. «Kad mūsu līdzstrādnieki ieradās krogā, viņiem virsū metās bars jaunu sieviešu, kuras jūsmoja, ka ieradušies striptīza dejotāji, vienam no policistiem tika norauts krekls,» atzinusi vietējā policijas pārvalde. Pret svinētājām nekādas sankcijas gan netiks vērstas.
+1
Seksa skandāls: jūdaistu rabīnu pieķer kopā ar kailu sievieti:

www.kasjauns.lv/lv/zinas/88136/seks...
+2
^ Alternatīva versija: ''Daudzi seksotāji spēja piedot savam rabīnam viņa miesaskāri un nenovērsās no skolotāja.'' ;)
+1
Visai interesants risinājums... :

www.tvnet.lv/tehnologijas/intern...

Ziemeļkorejā gan viss ir vienkāršak - tur nav interneta...
+1
Internet in North Korea:

en.wikipedia.org/wiki/Internet_in_No...
0
Pipec, kā šitas izšķīdis:

aculiecinieks.delfi.lv/news/auto/tragiska-...
+1
Ja ar 150 liek sāniski kokā, tad nav nekāds brīnums.
0
Tas jau skaidrs, tikai sen neviens šitāds nebija redzēts, Jūrmalā vispār nē.
+2
Biseksuāls izvarotājs (sk. raksta pēdējo rindiņu):

www.apollo.lv/zinas/nokosts-nozie...
+2
Ierocis tika pamests kaujas laukā un kļuva par pretinieka trofeju. :D
0
Tas tev nav sūda Zikovs, vai zinies:

www.delfi.lv/news/world/other/be...
+1
^reku bildē arī pats tumšais bruņinieks fonā: www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/429...
0
0
^ Un kad būs tāda pat attieksme pret derdzīgo sarkanfašistiskās psrs simboliku? Laikam, naivs jautājums... :(
+3
www.apollo.lv/zinas/nakti-bija-di...
neavaru beigt rēkt :D ausainis kaut ko dara nepareizi :D
+1
Nu tak jādara, kā ar govīm - apkārt jauzceļ elektriskais žogs un viss būs kārtība.
0
Izsludināt grozījumus: turpmāk par katru mēģinājumu līst Vanšu tiltā jebkādu iemeslu dēļ tiks nozīmēta piespiedu psihiatriskā ārstēšana Tvaika ielā uz pusgadu. Garantēts, ka gribētāji vairs nebūs!
0
nra.lv/latvija/76283-vansu...

Vēl par Vanšu tiltu. Atslēga ir, bet tā nepaklaujas kuram katram. Jautri tomēr dzīvot mūsu zemītē.
+1
^ Svētā Lestene. Laikam papriekšu tiem atbildīgajiem tomērt jāiziet tā piespiedu ārstēšana!
0
Nē, ne jau tvaicenē, bet uz fiziskiem darbiem valsts labā. Kaut kādi mudaki sadzeras, sūkstās, ka viņus nemīl sievietes, mentiem un ārstiem jāskrien, un jāglābj. Lai vēlāk atstrādā savus pekstiņus ar fizisku darbu.
0
^ Piemēram, 3 mēnešus katru nakti brīvprātīgi patrulējot uz Vanšu tilta un nodrošinot, ka nākamie lunātiķi nelien augšā? :D
+3
Manis pēc lai tik kāpj un sitās nost nafig. Baisi man viņus vajag.
0
^ Nu jā, no vantīm jau labāka pārredzamība...
+2
Spēlētu es doom metāla grupā, noteikti uzrakstītu gabalus par tēmu «Nāve virs pilsētas» vai «Pēdējais kāpiens, pēdējais lidojums»!
+2
Būtu es bleķēris uzrakstītu "Melno meža sāgu par Brūno Eklēru" vai arī "Freezing Vantis" vai mož ļaunuma pilno "Neviens mani nemīl, kāpšu vantīs! Mežāāāāā!!"
0
Bet tagad visiem kāpējiem jāapmierinās ar Bon Jovi norādījumu — Slippery When Wet.
0
:D Vai arī "Keep teh Faith", jāpārmet krustus un jādžampī lejā.
0
Ne jau tāpēc ar tiem kāpējiem cīnās, ka Ušiņam vai vēl kādam viņus baigi vajadzētu, bet tāpēc, ka viņi var uzkrist kādam virsū.
0
Nu par to jau mēs iepriekš izrunājām, kas tādas lietas labad būtu darāms. Kāds var pasviest tās idejas Ušikucibucītim? Viņš, šķiet, pa twitteriem ņemas.
+4
...citiem krīt uz galvas...
A MAN NAV ŽĒL!!!!
+1
kpc, tvaicene jau normāla sanatorija kādam, kuram nav nekā cita ko darīt. bet ideja par dooma grupu "lecot no vanšu tilta" nav slikta
+4
Prāta Vētra, acīmredzot, šeit nesaskata nekā doomīga, uzskata par varen jautru pasākumu:
Kritiens uz sekundēm piecām miers...
Lec – pāri betona malai, lec – pāri vientuļām vantīm

>:D
+1
Savā laikā bija vēl viens objekts, no kura lekt:

www.apollo.lv/zinas/peterbaznicai...
0
Objektu, no kuriem lekt, jau netrūkst, tikai ne visi ir pietiekami pieejami.
+2
Un uz Ķemeriem pist ir baisi neparocīgi turklāt neviens krītošajai emo dvēselei tik lielu uzmanību nepievērsīs.
+2
Diabolical Fullmoon Climbing, A Sign for the Norse Hordes to Jump, Grim and Frostbitten Vantenieks, Jumpcrush, Pure Fucking Ecclairmaggeddon, The Fundamental Alienation (At the Top of the Bridge), F.O.A.L.M.J. (Fuck Off and Let Me Jump) un bonusā — Key to the Stormy Bridge un You Must Fall (Mayhem kaveri). Hmm, konceptalbums gatavs?
0
Grim and Frostbitten Vantenieks < hahahaha :D
+1
Lūk tā - www.apollo.lv/zinas/lauzis-ligumu...

"..bet piecās vietās ir uzstādīti betona pamati un notiek elektrības pievades darbi." - tā ir klaja diršana. Prakses laikā mēs tos pamatus un elektropievadi jau veicām tajā pašā Engurē un Kroņaucē. Vēl aizvien tajās vietās nekas netiek tālāk darīts, proti, radari nav uzstādīti (ko veicam mēs) un saslēgšanas darbi nenotiek, jo Vitronics nav sagādājis pašus radarus.

Taču runājot par to nespēju iekļauties termiņā, tas jau ir pavisam reāli. Tas, ko tā pārstāve tur muld par sarežģītību un vienkāršību uzstādīšanai, nu reāli pa vienu dienu viena brigāde uzstāda pamatus un pievada barošanas līniju, otrajā dienā uzstāda pašu radaru un saslēdz ar kopējo sistēmu, tās ir 2 dienas vienai brigādei, ēmm , mums tādu brigāžu (tieši uz fotoradariem) ir kādas 10, nu tad var parēķināt - divās dienās var uzstādīt 10 radarus stacionāros, ja nav kaut kāda jebļa. Vitronic projektētāji ir vienkārši žīdeļi, kas ļoti ietaupīt gribēja, tāpēc daudzas barošanas līnijas projektēja caur privātajiem zemes gabaliem un cilvēki vienkārši neatļauj (nedod atļauju) darboties viņu zemē, tāpēc aiziet jebļa un tas jau nekas, ka tas bija pašsaprotami, tad projektētājam jāveic entie saskaņojumi ar kantoriem un jāpārprojektē līnija, kas atkal prasa laiku un vēlākus apstiprinājumus, un , protams, arī lielākas izmaksas, jo ja var pievienot radaru ar 50m bar.līniju, tad tas sanāk daudz lētāk, ne kā pievienojot 500m līniju.
0
Kā teica kāda persona, pie kā Vitronics nāca pēc saskaņojumiem, radara novietojums licies samērā neloģisks - ne tur īsti ātrumu pārsniedz, ne kāda skola. Vārdsakot, situācija dīvaina. Tad nu pajautāja, kāpēc tieši tur. Atbilde - tāpēc, ka tur var vienkārši pievilkt elektrības kabeli. Laikam jau paredzēja pēdējā brīdī sagrūst tur, šur un "rezultātu" sasniegt.
+1
^ Nu ja, un tur, kur pievadīšana ir sarežģīta - tas radars neatmaksājas. :)
0
Kurš privātais tad gribēs uz savas zemes to agregātu (vai arī kabeli). Kabelim tāpat aizsargjosla, kur teorētiski ar saimniecisko darbību izvērsties nevar un ja Vitronics kādu nieku samaksā, tad varbūt vienreiz, otrreiz mazliet pasteidzoties uz māju vari sodos visu naudiņu notrallināt.
Un ja vēl kabelis jāvelk cauri n-to īpašnieku zemēm? Pie pilsētām jau parasti tie zemes pleķīši visai sadrumstaloti... 10 piekrīt, bet viens pa vidu ne - neko darīt, lieta pajūk.
0
Teorētiski jau saskaņojumi ar privātīpašniekiem bija jādabū projektētājiem.
0
Pis to dauņu baru ka raibaļais!
0
Nu vai nav jauki: Ušakova priekšvēlēšanu kreisās barotnes naudas āderei laikam būs vāks, ja policija tiešām lauzīs to fotoradaru līgumu!

Meanwhile in Yoormala: izklaide.delfi.lv/televizijas-sovi/ja...

Virsraksts: «Ar krāšņu parādi atklāj konkursu Jaunais Vilnis»

Acīmredzot krāšņu parādē piedalās: apaļā bleķa krāsns, kurzemnieku manteļskurstenis, Godmaņa taupības krāsniņa, gāzes katls, kā arī visu veidu čuguna krāsniņas un kamīni.
+1
Bōžemojs!
+2
^ kalēja ēze, maizes krāsns, domna un parādi noslēdz krematorijas kurtuve.
+1
^^^^ Tie projektētāji jau arī tur kaut kādi padebīlie, tam radaram , kas ir Krasta ielā, tie jau arī bija tādu shēmu uzprojektējuši, ka pēc rasējuma tam kabelim bija jāiet cauri tām eglēm, kas ir pie ietves. Ģeniāli, saknes pāršķeltu, kokam genoht, pamēģināt Rīgas "centrā" šitā pist cauri eglēm, tur tak aiz vaiga paņems zaļie u.c. , bet uzprojektēts ir un tie Vitronici baisi pisa prātu, ka bija nobīde no rasējuma par 20-40cm.
+1
Tak gan jau viņi nemaz nav reālo situāciju redzējuši (lai gan visticamāk kantoris tāpat no Rīgas un līdz Krastenei aizpērt it kā nav tik ar grūši) - tā mēdz gadīties. Paskatās vecā kartē un bliež virsū, bet pa to laiku situācija mainījusies un risinājumi iznāk dīvaini, lai neteiktu vairāk.
+1
^ Tieši tā. Tak ar tiem projektiem vispār čau rasma. Kolēģis no citas brigādes bija saņēmis objektu, skatījās rasējumā, kur ir optika ievilkta, jo blakus (2m no tās) bija jāinstalē citi kabeļi. Tad nu čaļi arī ar ekskavatoru raka blakus un hops - pārrauts kabelis. Kurš vainīgs ? Pēc projekta tur nekā nebija, bet reāli - optiskais kabelis. Forši. :D
+1
Manam čomam arī līdzīgi sanāca. Jelgavā vilka kaut kādus kabeļus un ar ekskavatoru nahrenizēja kaut kādu visai nozīmīgu Telekoma kabeli. Tā rezultātā krietna daļa ļaužu palika bez neta un telekoma klerki ātri vien bija klāt, konstatēja vainu un jau sākuši vāvuļot par milzu sodiem u.t.t. Racēji gan paskatījās, ka ar pašu Telekomu saskaņotajā projektā nekāda kabeļa neesot... tad nu tie labojuši par savām naudiņām.
+1
+4
Kārtējo reizi pierādās, ka alkohols risina gan problēmas! www.db.lv/bez-kaklasaites/ukr...
0
A tie sukas vai tad neatradīs ceļu atpakaļ?
+3
Vēl vairāk — tajā vietā, kur tos piedzirdītos baložus aizvedīs, viņi izplatīs ziņas visu sugasbrāļu un māsu vidū: «Laižam uz mūsu pilsētu, tur dzirda ar alkoholu par brīvu!!!»
0
Aizturēts bīstams noziedznieks!
www.tvnet.lv/zala_zeme/dzivnieki...
+2
Tagad ir skaidrs, kur mēs bieži vien pazūdam, ka pēc tam no rīta neko neatceramies!

www.starspace.lv/public/pazudosie_ne...
+3
Tā neko sev leišu skuķēns pa olimpisko baseinu noplosījies - leišiem pirmais zelts šajā olimpiādē, kuru sagādājusi 15-gadīgā Rūta Meilutyte 100 m brasā. Pusfinālā turklāt arī uzstādīja Eiropas rekordu. Cik sapratu, pirms OS neviens to nebija gaidījis, jo viņa savus iepriekšējos rezultātu te uzlabojusi par gandrīz 2 (!) sekundēm.
+2
+3
Brazīlijas džungļos atrasta penim līdzīga čūska:

izklaide.delfi.lv/zveru-dzive/mazie-b...
0
Pilnīgi pofig, esmu gatavs uzkost kādu grillētu treknu siseni. :)

www.apollo.lv/zinas/zinatnieki-pe...
0
Reku bij tematisks raidījums par ceptiem siseņiem, mušu oliņu pankūkām utt.

www.youtube.com/watch?v=vMeWDkiE8xM...
+2
Beidzot pieleca, ka nav ko cackāties ar visādām aborta paliekām - i pirkstiņu mazajam cukurdupsītim nedrīkst pidurt - www.ltv.lv/zinas/latvija/sabie...
+2
Tā viš i, bet monētai jau ir arī otra puse - kamēr bērns vēl ir bērns, ir kaut vai teorētiska iespēja no viņa iztaisīt cilvēku. Sūtīšana uz specskolām un kolonijām, vvs, izolēšana no normālas sabiedrības jau to neveicina. Bet atkal - kurš ar to ņemsies, ja senči paši nevīžo?
0
Koks ar diviem galiem, mosh specskolā (militārā) tas bērns vēl tiktu izaudzināts normāls, aber parastajās visai sūdīgi ir, kolonijas gan ir pēdējais risinājums, jo tā pat kā cietums, lielākoties samaitā neatgriezeniski
+2
Ko tur kaut kur sūtīt. Ka iepis vienu, tad uzvedīsies kā nākas.
+2
Nav jau ar tik vienkārši - ja tā kaite ir ielaista, tad viena iepišana rezultēsies atriebībā vājākiem un ne pa tēmu.

Par kolonijām es tā inerces pēc ieminējos, jo bieži vien jau tādi tipiņi tur arī nokļuva, bet, cik saprotu, nepingadīgo kolonijas jau arī ir cietuma aizvietotājs, t.i., uz koloniju jau sūta tiesu varas pārstāvji, nevis učuku kolēgiums.
+3
nav redzējuši nedz tēva siksnu, nedz dusmas izlaistie šmurguļi...
+1
Specskolas un kolonijas sīkos agresīvos un krimināli nosliekušos kropļus neizlabos, tikai vairāk samaitās. Jālieto drastiskas metodes. Tiem izdzimteņiem vieta ir tikai un vienīgi Koncentrācijas nometnē, ar visiem ''navarotiem'', vai arī kaut kādās urāna raktuvēs! Pēc pāris mēnešiem visa agresija pazudīs. Ja ne, tad nākamais etaps ir gāzes kamera un krematorija(viedoklis subjektīvs).
0
^ Akceptēju. :)
0
Ble, es aizvakar redzēju +/- 12gadīgu šmurguli, kas uz ielas krāmēja pa seju savai mammai ar tekstu "Štob ti zdohla, suka", cik sapratu tad konflikta iemesls bija mazjam mēslam neiedotā nauda.
0
un savukārt meitenes izaug šādas: nra.lv/pasaule/76795-resna...
+2
^ Kādu huiņu tagad liek ziņās.. Žurnālistiem laikam par gabaldarbu maksā.. "meh,gribās sotaku pie algas,sameklēšu huiņu kuras citos portālos nav" 5min un gatavs..
0
Bija gan arī citos portāļos.
0
Citi žurnālisti arī grib ēst :D
0
Dzelzgriezēj, papildus sotaks pie algas klāt Latvijas žurnālistikā ir grūti nopelnāms, saku no paša pieredzes :D
+4
www.tvnet.lv/sports/volejbols/43...

Mūsējie malacīši:)
+1
Dzelzi, ja žurnālistiem tiešām tik vien atliktu kā sameklēt huiņu (tiešām huiņu), kuras citos portālos nav un pa 5min uzceptu publikāciju, lai dabūtu sotaku klāt, tad visi LV žurnālisti būtu miljonāri :D
+2
vietējais redneks - atsaldenis: www.kasjauns.lv/lv/zinas/90038/ar-b...
+1
Labi ka maluzvejnieks nebija... Vadi ezerā,kedas pret sauli...
0
+1
0
Akal žīdiem nav miera.
0
Jebļa par šekeļiem. cik tipiski.
0
Pareizi vien vecāki darīja...

www.kasjauns.lv/lv/zinas/90270/veca...
+1
^Alfonss :D
0
To nigeru močīt fāterim vajadzēja un norakt kādā mežmalā.
0
Tak viņi visi pelnījuši ar lāpstu pa muguru. Alfonss, fāteris un skuķis arī.
+4
nosaukums AS Ebreju bērni vien ir ko vērts :D
+2
dividendes drošvien pimpādiņās maksā.
+1
Vot škrobe, Radevičai tāllēkšanā pietrūka sūda 1 cm līdz medaļai... :(
0
Sverdlovskas apgabala Novoaļeksejevas ciemā […] vietējie iedzīvotāji policijai ziņoja par izpostītiem kapiem. Izmeklēšanas laikā tika aptaujāti kapsētas darbinieki un sargs, līdz tika noskaidroti divi vaininieki – vietējās skolas otrās klases audzēkņi.

Sarunā ar policiju zēni atzinušies izdarītajā. Saskaņā ar mazo vandāļu stāstīto, tajā dienā viņi devušies uz kapiem un it kā nejauši apgāzuši vienu pieminekli. Redzētais viņiem iepaticies, un tie turpinājuši gāzt citus pieminekļus, pavisam bojājot 25 kapavietas.
+1
Dažreiz, vismaz sīkumos, taisnība uzvar:

www.tvnet.lv/tehnologijas/intern...
+1
Nevar īsti saprast, kur šito sūdu iepostēt - te vai pie smagajām anekdotēm. :D

"Puisis onanē 9 stundas no vietas un piedalās masturbācijas sacensībās."
www.kasjauns.lv/lv/zinas/90379/puis...

+1
Jo tālāk - jo trakāk:

www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/431...
+2
www.tvnet.lv/sports/velo/432064-... - šī ziņa man par 100% uzlaboja garigo:) super malacis:)
+2
Lai tik hujārī nost viens otru:

www.apollo.lv/zinas/nezeligs-futb...
0
lol, atgādina kaut kādas šausmenes scenāriju

nra.lv/latvija/kriminalzin...
+2
Laikam jātaisa smieklīgie koppīpeisti :D
www.apollo.lv/zinas/pauls-sanemis...
0
Paula sejas izteiksme tagad kalpos par pamatu memei "WTF! Pilnīgi ahujeļi, pydarasi gnojnijy !"
0
Cik zinu, ja kāds tev kontā ko kļudas pēc ieskaita, tad tas - atdot vai neatdot - ir uz tavas sircapziņas - neviens tur līst nedrīkst. Kļūdījies - tātad kļūdijies un pats vainīgs. Ja tā bija bankas darbiniece - tad atmaksās no savas algas ...
0
Tik vienkārši jau tas arī nav... Uz mazāk summelēm tur bankai sanāk lētāk nosegt no speciāli šādiem gadījumiem paredzētā fondiņa, bet, ja lielākas summas...

Goņi moņi.

Uz ielas atrasts ļimons arī būtu jānes mentiem >:)
0
Uz ielas atrastu ļimonu vispār labāk neaiztikt, a to var dabūt šitādus sev uz kakla:

www.xefer.com/image/chigurh.jpg...
+1
Uz ielas atrodot ļimonu, vispirms jāpārliecinās, vai tas nav Baltkrievijas valūtā. Tad tas būtu apmēram 61 lats.
+1
+1
Gan jau pošās uz Irānu >:E
+1
''bijušais Kneseta deputāts Meirs Porušs ziņu aģentūrai "Associated Press" pauda pārliecību, ka mēģinājums iesaukt viņa kopienas locekļus armijā novedīs pie pilsoņkara, bet piebilda, ka diez vai armija pati vēlas reliģiozus jauniesaucamos.''

paļubomu šiem nāksies pakarot ...
0
Vārda brīvība ? Ņičevo ņiznaju..

www.apollo.lv/zinas/tiesa-pussy-r...
0
Vi'bu izgājienus es gluži par vārda brīvību nesauktu, bet Krievijā tāda tāpat neeksistē.
0
*Viņu
+1
Now, that's what we call PUSSY RIOT in Latvia! ;)

aculiecinieks.delfi.lv/news/riga/imanta-ka...
0
^ ržu ņimagu.
0
Vai 2 gadi kolonijā ir daudz? 2 gadi izčakaretas dzīves. Tas ir daudz.
Ja kas tāds notiktu musulmaņu zemē, domaju, ka notiktu publiska noliņčošana (hvz ar kādam sekām. Iespējams beigtos ar pakāršanu).
Un tas būtu normāli.
A šeit, nu ne vinovata ja...murgs...
0
A šeit ? A šeit žindermans krata savu dirsu un pa to netiek iesperts.
+1
Nu es jau arī īstenībā neatbalstu meiteņu ālēšanos baznīcā — panku dziesmu aurošanu un altāra apgānīšanu… labāk uzreiz lāpu tai baznīcai klāt, un miers! ;)
+2
Meitenes droši vien izpauda prieku pirmo reizi nonākot tik tuvu altārim (ko pareizticīgā sieviete var izbaudīt tikai 1x mūžā - savās kāzās) :D
0
^^ tad pat mazāk iedotu
+1
Ja nebūtu Vovočku apsaukājušas, vispār visiem pohuj būtu.
+4
Es gan neesmu sevišķi nežēlīgs, bet šito es nevaru vien beigt ļaunā priekā skatīties.

www.apollo.lv/zinas/video-reketie...
0
Labs. :D Aber par Pežu dumpiniecēm pilnīga taisnība - nebūtu Vovānam uzdirsušas, neko vairāk par kādu naudas sodu nebūtu dabūjušas.
0
Pieļauju, ka Vovam šitais varētu būt po.
+1
Re kā, pareizi dara. Pēdējā rindkopa gan lika pasmieties, nabaga pidarjuga, tika diskriminēts.

www.apollo.lv/zinas/maskavas-ties...
0
pareizi ta pareizi, bet uz kāda pamata ? Tā jau visiem pēc kārtas aizliegumus iepirdīs.
+1
Nū tomēr ir "nozares", kur nepieciešams aizliegt propagandu.
+2
^ tad ņehuj tēlot vārda brīvību un sazin vēl ko. Saki skaidri un gaiši - manā sētā būs tā, kā es teikšu, un turi muti vai pis nahuj.
0
^^ tad tām jābūt noteiktām likumdošanas līmenī, kā LV ir ar nacisma un komunisma publisku propagandu.
+2
Propaganda mēdz būt arī privāta? Tip sievai zem segas propagandē? :D
0
starp citu, runājot par nacisma propagandu, nebiju lietas kursā par teozooloģiju, izklausās, ka autors ir kaut ko mektīgi labu pīpējis:

en.wikipedia.org/wiki/Theozoology#Th...
0
Jauniešus atkal taisās diskriminēt:

www.apollo.lv/zinas/rosina-alkoho...

Nez, kā viņi taisās pēc ģīmja noteikt, kuram ir tie 25 un kuram nav, un kuram dokumenti jāuzrāda. :D
0
Es taisni to pašu padomāju. Nu ja tā prasība uzrādīt dokumentus būs obligāta, nāksies prasīt visiem bez izņēmuma, citādi vēl dabūs strāpi, ka kādam dzīves nogurdinātam 25-gadniekam nebūs turējuši par vajadzīgu dokumentus paprasīt.
+7
Tais retajās reizēs, kad palasu Apollo / Delfu utt. komentārus, nespēju saprast - ir tik daudz idiotu saradies, vai arī liels idiotu īpatsvars uzskata par pienākumu kautko ierakstīt stipri zem Vārdāneminamā līmenim ...
+1
Komentārus protālos raksta un lasa tikai dauņi.
+5
Trūmetāls ar tiek pieskaitīts šiem portāliem? ;)
0
Man patīk komentāri. Daži izrausa apbrīnu, daži nožēlu. Nekomentēju dauņus, bet ieplusoju ko labu :-)
+1
Senāk tauta žēlojās, ka nevarot nekur izpaust savu viedokli.

Tagad tauta žēlojas, ka portālos jebkurš daunis var klaji paust savu viedokli! :D
+4
Nu ja tā vispār paskatās, varbūt tas nav nemaz tik slikti. Mūsdienās jaunatne jau tā diezgan pamatīgi degradējās, protams, ne visi un vēl ļaut brīvi lietot alkoholu , lai taptu vēl stulbāki. Nesaku, ka nedrīkst dzert, jo paliec tups, bet tupam lietojot to , nez vai taps gudrāks, ņemot vērā, kādus sūdus mūsdienās tirgo bodēs, nerunāju par dahuj-zvaigžņu šmigām, par kuru izcelsmi lai gan arī īsti skaidrības nava, kā arī pašbrūvētiem labumiem. IMHO alus ir veselīgs un der arī zem 18 gadu cilvēkiem, ja tas tiešām ir alus un to lieto kā partiku, ieturot mēru jeb atceroties to pamatjēgu - es dzeru, lai baudītu, nevis piepistu mūli un būtu vēl lielāks rītards nekā ir skaidrā. Par degvīnu kvalitāti LV gan nemācēšu teikt, jo nekad tādu neesmu lietojis, bet bonīši arī ar gadiem ejot palikuši galīgas orālās caurejas zāles.
+3
Kurš jaunietis zem 18 gadiem tad dzer alkoholu, lai baudītu, nevis piepistu mūli?
0
Es dzēru 16 gados alu tāpēc, ka garšo. T.i. - neizdarīju izvēli pēc cenas, bet pēc garšas. Divčus nekad neesmu dzēris vairāk par dažiem malkiem, ja kāds ļoti uzstājīgi sacienā. Tas, kāda man tā gaume un saprašana par alu bija 16 gados, ir cits jautājums :)
+1
Nu es nez , savlaik Imantā pēc skolas bariņā gājām ar akustenēm uz mežu tā teikt "tusēties ārā", paķērām pāris pudeles piebalgas aliņu un normāli pasēdējām, iepļāvām. Nereti jau sanāca pārgaršot to aliņu, bet ja pamatideja ir saglabāta, tad jau viss kārtībā. :D
+2
Pirmoreiz kādos 10 gados paprovējām skolā alu — viens no klasesbiedriem, kam senči mājās brūvēja, bija atstiepis puslitra burciņā uz skolu. Pēc stundām paprovējām, kā garšo, un tieši garšas dēļ nomēģinājām — jo priekšstats par mūļa aizliešanu un ko tas vispār varētu nozīmēt, nevienam kā reiz tajā vecumā vispār nebija izstrādājies pat no pieaugušo vērošanas: nevienam ģimenē dzērāji nebija, un pagastā tolaik tādi bija maz. Paprovējām, konstatējām — rūgts, putains, dīvaini ož jau pa gabalu. Tāpēc arī palikām pie zaptsūdeņa uz turpmākajiem gadiem.
+5
Nu pirmā pagaršošana jā, bet tad, kad jau sāk apzināti lietot alkoholu, tad tas parasti ir pamatā saistīts ar vēlmi būt lielam un krutam un noķert žvinguli. Zināms, vieglāk iekšā iet garšīgāki dzērieni.

16 gados es jau arī dzēru alu tāpēc, ka garšo, bet kādos 14 dzēru cerībā, ka iegaršosies...
+1
^ Cerība piepildījās. :)
+1
:) godīgi sakot, man arī pirmā pieredze bija ar mērķi būt lielai un krutai. kā tagad atceros, ka teicu, ka man alus negaršo uz ko klases biedrs pateica "kad pirmo reizi no šņabja pavemsi, tad iegarsosies alus". tie bija tik viedi vārdi. vēlāk dzēru tikai alu un garšas dēļ. dethpers zinās apliecināt, ka mierīgi varēju nosēdēt vakaru čilojot ar vienu aliņu. ok, man var būt ir attaisnojums, es neesmu vecis :D
0
Līdz videnei (arī videnē) alu nedzēru. Vēlāk jau studentu laikos sākās ar Zelta alu (kas bija labs un dzerams). Bet tā pirmā sapazīšanās ar "rūgto ūdeni" bija laukos pie kad tiku pie mega-mazas glāzītes (skatoties no šodienas lenķa). Saprata, ka fiška, bet ar to viss beidzās. Citā meģinajumā 90-gadu sākumā tiku pie friču alus buņdžiņas. Nu atvēru, paporovēju - rūgts un izlēju izlietnē. Nepatika ;-)
0
Pirmais aliņš, ko nopirku un izdzēru tieši bija kautkāds vāču bundžinieks, 0.33l tilpumā, kioskā pie Rīgas autenes 1994. gadā.
0
Pirmais aliņš, ko nopirku, varēja būt Holsten bundžā, arī kaut kad ap 1994. gadu, arī kioskā, tikai Ventspilī.
Pirmais aliņš, ko pagaršoju - vai nu kaut kas no senča nepieskatītas pudeles, vai nu pašbrūvētais Jāņos 6 gadu vecumā, ko sanāca iedzert kļūdas pēc - lielā māla krūze, kurā bija bērzu sula, bija ļoti līdzīga tai, kurā bija alus :)
0
Pirmais ko pagaršoju - ļoti agrā jaunībā, no fātera nepieskatītā kausa, kaut kad pagājušā gadusimteņa astoņdesmito gadu pašā sākumā, pats to neatceros, bet vecais stāstīja, ka es esot pēcāk mēli ar pirkstu tīrījis. :D
+2
šitas atsauca atmiņā arī vienus jāņus, kur glāzi ar coca colu sajaucu ar glāzi tulamora + cola. Pēc viena liela malka sapratu, ka ir sūdi, seja sārta,, nu neko , pateicu, ka ķipa miegs nāk...
0
Savukārt skolas laikā viens no top bairīšiem mums bija šis (7 apgriezieni kā nekā :) )

farm4.staticflickr.com/3159/3041000177_eb6...
0
Pirms videnes kādā 8-9.klasē mēdzām starpbrīžos riksināt uz Robežielas bodi (virs kuras savlaik Jouds mitinājās) un pa aliņam paķert. Neatceros, kad sākām un kādā sakarā. No senča krūzes / 3L ar tika iestrēbts.
0
Mana skola atrodas Jūrmalā, blakus Pumpuru dzelzceļa stacijai, 90ajos tur bodīte bija uztaisīta, kur mēs videnes laikos mēdzām aliņus starpbrīžos pirkt, kā tagad atceros - "Rīgas sevišķo", maksāja 0.20 Ls par pūdžu. Tad parasti pagājām bišku mežā, lai neuzrautos uz kādu no paidogōgiem, pīpējām un tukšojām traukus. :) Dažreiz sanāca uz nākamo stundu visai jautrā prātā aiziet, līdz šim laikam brīnos, kā učenes neuzķēra pa klasi vējojošo peregaru. :)
0
Pipēc ļautiņi, mati ceļas stāvus, ka šitādi sabiedrības atkritumi pa zemi staigā:

www.apollo.lv/zinas/virietis-ar-s...
0
Drīz jau vairs nestaigās - rāpos.
+1
Ko tur brīnīties. Divas paaudzes incestā un viss.
0
Atkal lohatroni zvanās:

RĪGA, Aug 21, 14;45, BNS - Otrdienas pēcpusdienā ārkārtas situācijas dēļ ir slēgta Rīgas centrālā dzelzceļa stacija, kā arī uz to un no stacijas nekursē vilcieni.

Valsts policijā aģentūru BNS informēja, ka policija pārbauda kāda iedzīvotāja zvanu, bet neatklāja par ko ir šis zvans.

"Ir radusies ārkārtas situācija Rīgas centrālajā stacijā. Satiksme apturēta uz pusotru stundu," informē "Pasažieru vilciens". Sīkāku informāciju uzņēmums nesniedz.

Vilcieni kursēs līdz Torņakalna, Zemitānu un Jāņavārtu stacijai.
+1
Zābju tēmā minētajā 686 veikaliņā strādājošajam brālim šī jau ir ceturtā reize, kad visu Origo evakuē līdz ar staciju dēļ kārtējiem telefonhuligāniem.
+1
šitādus jokdarus vajag iekarināt būrī Centrālajā Stacijā, lai tie, kas dabūja pusotru stundu kautkādā mazpisānu pieturā nokvernēt, varētu novērtēt joku ar kādu puvušu dārzeni.
+2
+1
Tautai būtu jāizdod tie zvanītāji, lai izsaka apbrīnu - ātri vien pārietu kāre zvanīt.
Taisni vakar vajadzēja aizbraukt ciemos pēc darba ar vilcienu un trāpīju uz šo joku. Lieki piebilst, ka īstajā laikā uz vilcienu netiku, bet biju spiests doties uz Zemitāniem, jo nebija jau skaidrs, cik tad ilgi nāksies gaidīt...
Kolēģis ar vilcienu ikdienā braukā un sakās, ka tādi joki notiekot vismaz 1-2x gadā. Tad nu ej un saproti, cik ilgi gaidīsi un vai tik ātri ar sagaidīsi. Jāiet uz autobusu, bet tur jau pilns ar tādiem gribētājiem. Prieka maz...
0
Hellyeaah, Latvijā būs britu komiķs Dylan Moron..

www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/teatri...
0
^ kas tas vēl par moronu? Bet vispār stand-up komēdija diezin kāpēc Latvijā nav izplatīta kā žanrs, a? Angliski, krieviski tādi mākslinieki kā biezs, latviski…?
+2
Latviski ir Skutelis, .... un Gatis Kandis :D
0
Morons ir šausmīgi rēcīgs puika.. Filmejies seriālā Black Books kur viņš vairāk vai mazāk tēlo pats sevi. Vai vnk tipisku īru :D

Skutelis jau pa nopietno laiž,tur drīzāk Edavārdi vai Eliots pie komiķiem japieskaita... Bet Kandis.. Ajj,labāk i nesākšu..
0
+2
Tam ir arī sava labā puse. Saskaņieši, Žindermans un PCTVL — tās visas ir savā starpā konkurējošas krievu partijas. Tagad sacenšas savā starpā par to, kura vairāk piesaistīs sev uzmanību krievu vidū. Lai tik ņemas — kolīdz visi šie «projekti» (kur šinī gadījumā apakšā ir 0,039% Latvijas iedzīvotāju paraksti), nonāk līdz realizācijai, tak nekas no tiem visiem mēģinājumiem nav piepildījies un nepiepildīsies! Kā sacīts bij Radio SWH pašreklāmā — «Ir cilvēki, kam nesanāk… Un labi vien ir, ka nesanāk!»

nra.lv/agents/21-nevienam-...
+3
aculiecinieks.delfi.lv/news/novados/ka-ces... kāds negrib iemēģināt jauno segumu? :D
+1
Tipiskais variants: "Ko tad es? Es jau tikai te strādāju."
+7
Šitas i gāzējs :D :D :D

www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/433...
0
Nu neraudi! Še, še. Darbu slikti izdarīji, bet labā griba arī nav peļama!
0
sanāk, ka valdība melo un krīze vēl nebūt nav beigusies :)
www.delfi.lv/news/comment/commen...
+2
Tas, ka melo, tak nav nekāds brīnums. Brīnums būtu otrādāk.
0
Intara linka sakarā. :D

www.youtube.com/watch?v=NQevyIy8hzs...
0
+1
Tas nevarētu būt šaušalīgi izkāmējis/spalvu nometis tinis?
+2
Vells viņ zin, bet teorijai, "ka nošautais dzīvnieks ir hibrīds, kas izbēdzis no kādas padomju laiku laboratorijas, kurā veikti testi ar dzīvniekiem, ar mērķi izstrādāt bioloģiskos ieročus." es ar diezko neticu. :)
+4
Ziņa ir pārpublicēta no portāla BNN.lv. Tas varētu dot pamatu pieņēmumam, ka bildē redzams ir portāla faktiskais īpašnieks :)
0
^Tiņi ir ziemeļu taigas dzīvnieki. Viņi jau Igaunijā ļoti reti ieklīst, par zemēm tālāk uz dienvidiem nerunājot. Kaut kāds Černobiļas zonā paviesojies suns varētu but
-1
^Tiņi ir ziemeļu taigas dzīvnieki. Viņi jau Igaunijā ļoti reti ieklīst, par zemēm tālāk uz dienvidiem nerunājot. Kaut kāds Černobiļas zonā paviesojies suns varētu but
-1
^Tiņi ir ziemeļu taigas dzīvnieki. Viņi jau Igaunijā ļoti reti ieklīst, par zemēm tālāk uz dienvidiem nerunājot. Kaut kāds Černobiļas zonā paviesojies suns varētu but
0
"Cik zinu, ja kāds tev kontā ko kļudas pēc ieskaita, tad tas - atdot vai neatdot - ir uz tavas sircapziņas - neviens tur līst nedrīkst. Kļūdījies - tātad kļūdijies un pats vainīgs. Ja tā bija bankas darbiniece - tad atmaksās no savas algas ... "

Re re:
www.apollo.lv/zinas/notiesa-virie...
0
Nu jā, tiesiskais pamats saņemt naudu ta nav.

Bet vienalga labs dīls. Četrarpus gadi, no kuriem faktiski nosēdēs kādus trīs. Iznākot ārā, joprojām būs noslēpti vairāki ļemi… kurus tad varēs lietot, vairs neslapstoties, jo sods jau būs izciests!

Kā arī beidzot varēs atļauties uzvārda maiņu.
0
Gan jau ar nav tik vienkārši. Tā nauda jau nav naļikā, cik sapratu, bet kautkādos kreisajos ārzonas kontos. Kamēr sēdēs, tikmēr notreisos un dabūs tos cipariņus atpakaļ :)

Cita lieta, ja jams kādu daļu jau paspējis noņemt, bet nu cik tad tur reāli var noņemt skaidrā, kamēr kāds nemana?
0
Lielākie sūdi šim būs, kad draudzene iznāks pēc 7 mēnešiem… a pašam vēl gadi jāatsēž! :D
0
Hahaha, tas būtu vispā pats labums. Draudzene ar izkasīto naļiku tālēs zilajās, platas kājas kādā baltā pludmalē, kamēr pašam tik vien kā plekk dikk stukk in ya tumšā cietuma stūrī, blakus parašai :D :D
+2
Saožu jaunu žanru — a capella drone. www.tvnet.lv/izklaide/jocigi/433...
0
Kkāds brūņā kumeļa jātnieks...
0
^^ dzīvajā jau tur nekāds drone neiznāktu - cik tad nu ilgi cilvēks var vienu noti novilkt. Kādu pusminūti, nu pieņemsim, ka kāds brīnumbērns var arī minūti novilkt - kas tad tas pa drone.
+1
Kas ta tas pa drone, ja nepiemet čupu visādu skaņas uzlabotāju? Nu vo dūc tik tādā čupā iekšā un elpu pat paspēsi davilkt ka ne klausītājs nepadzirdēs.
0
^ bet tas vais nav īsti a capella.
0
nu tad lai ir nevis a capella, bet a chuppa.
+1
dronne a chuppa di skanio uzlabotini?
+1
si si.
dra dra.
chuppa chupps.
+2
Var parēkt :D

Amnesty International sues military for use of later Deicide in torture

(..)

According to Amnesty International research, Deicide ended as a musical force after Once Upon the Cross and their remaining output is “so dishearteningly disorganized, aimless and without artistic merit as to create suicidal impulses in the listener.”

In fact, Cratchit added, “This music is so bad that most of our test subjects would only consent to listen to it when the only other option was Nickelback. Several test groups chose Justin Bieber’s ‘Baby’ on repeat over the later Deicide.”

Amnesty International acknowledges that early Deicide, from the self-titled album to the epic and devasting Legion, is ranked among the treasures of humanity. “Even Once Upon the Cross is an amazing album, although nothing like Legion.”

The US Fifth District Court held the injunction hearings and sampled the music in question. “The justices could tell right away,” said bailiff E.L. Saunders. “Old Deicide was distinctive and artistic, but the new stuff is a morass of confusion, like tormented souls locked in Wal-mart for eternity.”

(..)

www.deathmetal.org/news/amnesty-intern...
0
Gurķ...tomātojamies uz nebēdu :P
www.tvnet.lv/izklaide/galleries/...
+2
"Meklēšana ilgusi dienu [...] tā arī nav skaidrs, kāpēc neviens autobusa pasažieris neiedomājās, ka «tūriste-aziāte» nemaz nav pazudusi."

Nu nez, es ar nepazītu, ka trūkst tāds vai šāds aziāts :D Viss viens.

www.apollo.lv/zinas/turiste-islan...
+3
Īstenībā tas ir tāds fenomens, ka latvieša humora izjūta kaut kā atraisās, kad tiek komentēts tieši zem ziņām par dažādiem zinātniskiem atklājumiem: www.apollo.lv/komentari/zinas/528...
+1
Autobusa šoferis dauns, kurš nemāk skaitīt ...
+3
Jaunā akcija - bembisti pret ministriem:
www.apollo.lv/zinas/autoavarija-s...

Pietaupiet man Dēmocow.
+1
Pakaļdzīšanās pa Rīgas Centru (tāda riņķošana gar tramvaja sliedēm):

www.youtube.com/watch?v=QoRmvqVpYZc...
0
Baigi labi tas video iet iekšā ar smago elektroniku uz ausīm. Šovakar Andrejsalā Nakts Maiņa šturmistiem, starp citu.
+1
Hehe, "paldies autovadītājiem, kas centās palīdzēt aizturēt" - danunah. Es jau nu toč tādam priekšā negrieztu - kaut kā neticu, ka kāds man pēc tam ko atlīdzinātu, ja šams man sānā ieliktu, drīzāk vēl pašam strāpi uzliktu par avārijas izraisīšanu.
0
Vo-vot.
0
+1
Cerēsim, ka tas balagāns sakritīs ar Sutas Balsi vai ko tamlīdzīgu, lai būtu iemesls aiztīties no Rīgas. Vai arī būs jāieplāno kāds komandējums.
+1
Ha ha , pidarus atsūtīja mums. Paldies jevrosojuz, paldies.
+1
Tāpat te visādu pidaru un citu dauņu gana. Gan jau nemaz nejutīs.
+4
Būs atkal Dimiteram par ko cepties, varbūt kādu jaunu dziesmeli sarakstīs.
+8
Šīgada praida laikā sanāca būt uz Ģertrūdes ielas vienā sanāksmē, kur aiz logiem tieši bija pulcēšanās vieta šitiem visiem te — viņi tur formējās gājienam uz Vērmanes dārzu. Mēs nospriedām, ka ne jau tie cilvēki mums krīt uz nerviem un arī ne jau tas gājiens — lai tak ir, kas tur pa visam. Kas viņu «kustībā» ir patiešām riebīgs, tā ir mūzikas izvēle! Katru reizi, kad šie salasās, tad ņemas atskaņot un dziedāt vecu, salkanu popsu — «I Will Survive», Frankie Goes to Hollywood un citus pidarmākslinieku gabalus. Nu cik var? Sen jau viņi riebj! Butu labāk uzlikuši Judas Priest vai Death in June. A tā visu laiku viens un tas pats.
+2
^tad lūk kāpēc tev viņi nepatīk!
0
skaidra lieta, ja tas būtu tikai lesbiešu pasāciens, neviens neko ne protestētu ne ausu neceltu, nāktu izkārtām mēlēm acis tīksmināt.
+4
Kā tad. Uz zviedru lezbiešiem? :D
+5
^^ Diemžēl dzīvē lesbietes pamatīgi atšķiras no pieaugušo filmās redzamajām. :)
+1
Gan jau ir arī filmas, kur redzamās necik neatšķiras no īstajām.
+3
Urālos atrasti izmesti 248 nedzīvi cilvēku embriji 4 mucās. Prokuratūra ierosinājusi lietu — par… augsnes piesārņošanu. rt.com/news/fetus-dump-inv...
0
Txaxaxā :D Standarta blatnojs, atsaldenis!

www.apollo.lv/zinas/valsts-prezid...
0
^

skarbi, bet patiesi vārdi no prezidenta mutes...no otras puses, šamam jau bija jārēķinās ar to, ka esošais postenis uzliek sava veida publicitāti...
0
Bidlo ticis par prezidentu.
0
he he šis labs - nra.lv/video/1578-indietis...
0
Polija, Bulgārija uz laiku atsakās, vienīgi Rimšēvics viens pats ar visām četrām joprojām par.
www.apollo.lv/zinas/bulgarija-atl...
+1
Jāņem gan vērā, ka ne Polija, ne Bulgārija nav piesaistījuši savu valūtu tieši eiro, kā Latvija (arī Lietuva un Dānija), kas mūsu gadījumā principā nozīmē, ka ja eiro iet švaki, tad nebūšana eirozonā mūs tāpat neglābj.
+2
Nu tā piesaiste jau ar' ir viens kangaru darbs. Ar vienu soli jau zonā, tā teikt. Tas 100% tiks izmantots kā "arguments" "par", jo, redz, mums jau tāpat piesaiste, bla bla, stājamies tik iekš'!
0
^ es arī par to argumentu vienmēr esmu brīnījies. Tas ir tāpat kā skaidrot: «Esam atkarīgi no alkohola, davai ka pāriesim tagad uz heroīnu: tas nebūs lētāk, bet izmaksās apmēram tikpat!»
+1
… bet par ko gan te brīnīties, ja jau ar mums ir vēl šitā: nra.lv/latvija/79036-petij...
0
^^ nederīga analoģija. Tas drīzāk ir no sērijas "kāda jēga neprecēties/precēties, ja paņemts kopīgs kredīts".
+3
Sūdi jau tādi, ka, cik saprotu, nav mums nemaz lielu iespēju no tā euro atteikties. Iestājies savienībā - pārej uz euro (tas tip ir noteikts pievienošanās līgumā). Vienīgais variants ir neatbilstība Māstrihtas kritērijiem, un vienīgais no pieciem, kas nav tieši saistīts ar makroekonomiskajiem rādītājiem (inflācija, budžeta deficīts, valsts ārējais parāds utt.) ir minimālā divu gadu dalība ERM II, t.i. nacionālās valūtas kursam jābūt fiksētam pret eiro noteiktās (šaurās) robežās. Latvija šobrīd izpilda visus piecus kritērijus, tādas valstis kā Bulgārija, Polija, Čehija izpilda vai ir ļoti tuvu izpildei četros - izņemot augstākminēto. Attiecībā uz Lielbritāniju un Dāniju ir vienošanās par izņēmumiem (Dānija, piemēram, atteicās ratificēt Māstrihtas līgumu, ja šiem neatļaus zināmus izņēmumus, t.sk. nac. valūtas saglabāšanu). Zviedrija arī izpilda 4 kritērijus, bet uz piekto (to pašu) vienkārši liek mīksto. Un viņi ir pietiekami kruti, lai viņiem neviens par to īpaši nepiepistos, bet attiecībā uz jaunām/mazām dalībvalstīm, saprotams, izņēmumus netaisās pieļaut.

en.wikipedia.org/wiki/Convergence_cr...

Vienvārdsakot, reālākais variants, kā izvairīties no euro, mums šobrīd laikam ir pārāk neiespringt uz Māstrihtas kritēriju izpildi - nu turēties kādā no tiem drusku zem normas, un cerēt, ka pa to laiku kaut kas mainīsies.
0
mums jau parasti inflācija bija augstāka nekā vajadzīgs, bet šobrīd tos kritērijus reti kura EU dalībvalsts izpilda - en.wikipedia.org/wiki/Stability_and_...
+2
Kur Breivīks atsēdēs savus gadus: postomania.ru/post233095601/...

Spārda frāze: По мнению юристов, Брейвик, скорее всего, просидит в тюрьме всю жизнь. При этом поместить его на длительный период в одиночную камеру не позволяют норвежские законы. Руководство тюрьмы «Ила» готовится нанять для Брейвика «профессионал... сокамерников» из числа персонала тюрьмы, поскольку опасается за жизнь реальных заключенных.
+1
Normals hatons, velk uz 3 zvaigzhnju hoteli :)
+3
nu un kas vainas? kaut 6 zvvaigžņu hotelī, bet sods ir brīvības atņemšana, nevis sūdīgi dzīves apstākļi.
+1
Es jau tik priecajos - ka cilvekiem NO cietumos ir iespejams pameditet, pardomat par saviem noziegumiem un laboties par apzinigiem sabiedribas pilsonjiem :)
+3
Vargu, re, pāraudzināja! :D Bet īstenībā tādu psihopātu — teroristu — lunātiķi kā Breivīks ne sūda nepāraudzināsi ne ar kādām metodēm. Viņa soda mērķis tiešām ir izolēt no sabiedrības, lai nenošauj nākamos 77 cilvēkus…
+1
Viss jau Breivīkam ar funktieri bija ok, tikai nepareizos spridzināja un šāva.
+1
Turklāt, lai arī cik labi apstākļi, visu mūžu nosēdēt ieslodzījumā arī nav nekāda medusmaize.
+3
Iedročī svešā trubā:

nra.lv/vakara-zinas/79160-...
+7
^ skatos Tavai acij nekas svarīgs nepaslīd garām.
+2
www.apollo.lv/zinas/jauns-skandal...

Melnais humors eestu gaumē
0
ebreji atriebsies, uzliekot uz līdzīgas reklāmas Gulagu?
+1
+2
Kur tas krata - vai tad pareģojums nestāsta, ka pasaules gals būs šī gada nogalē? Pie tam īsts un pamatīgs pasaules gals nevis štrunta asteroīda trieciens, kas tik vien kā iznīcinās cik tur tās pilsētas.
+1
hā, kārtējais līdz kaula smadzenēm trāpīgais sarkastiskais komentārs pie šī fragmenta:

«Zinātnieki norāda ka asteroīds varot iznīcināt simtiem pilsētu. Pat ja Apofiss iekristu okeānā, tas radītu milzīgus divdesmit metrus augstus cunami viļņus, kas varētu noskalot no zemes virsmas, piemēram, Floridas piekrasti.»

komentārs:

kukuu -> Nuks 2012. gada 7. septembris 13:40
Vai tad eksistē vēl kadas vietas, izņemot Floridas piekrasti?

Un vai tad var būt briesmīgāka katastrofa par 20m cunami?
-2
-1
Sieviete nolec no tilta, jo vīrs nedod naudu alkohola iegādei.

8.septembrī Mazozolu pagasta Līčupē alkohols prātu bija apmiglojis kādai 1986.gadā dzimušai sievietei, kura pēc tam, kad vīrs nedevis naudu grādīgās dziras iegādei, nolēmusi izdarīt pašnāvību, nolecot no tilta, vēsta portāls “Ogrenet.lv".

Pašnāvības mēģinājums sievietei nav izdevies, viņa ar mugurkaula lūzumu, krietnā reibuma stāvoklī nogādāta Ogres slimnīcā.

www.ltv.lv/zinas/latvija/krimi...
0
Phe. Varēja jau gan prasties un samazināt blīvumu.
+4
šie deklasētie idioti ir vieni no lielākajiem valsts līdzekļu patērētājiem, kad nonāk slimnīcā..
0
Labs bizness. Joprojām 8000 plusā:
www.apollo.lv/zinas/biedrinu-soda...
0
Boks, ne tikai slimnīcā. viņi vispār pamatā ir tikai un vienīgi citu maksāto nodokļu patērētāji- pabalsti, medicīna, tiesībsargājošas instances un visbeidzot cietumi ..
+2
^
man jau sen bija ierosinājums ierīkot slimnīcā krāsniņu.
atved kārtējo smirdošu pusprāgoni no ielas- un iekšā.
mēs ļoti daudz ieekonomētu naudiņas :)
+2
Bezmaksas medicīna nepieciešama, neapšaubāmi. Visvairāk ārsta palīdzība parasti nepieciešama tiem, kas maksāt nevar — pensionāri, jaunās māmiņas utt.

Turpretim tām slimībām, kuras izraisa: dzeršana, tabaka, narkotikas, aptaukošanās un stulbums (piemēram, avārija dragreisā) — tur ārstēšana pa maksu! Vienīgais izņēmums — ārstēšana no atkarības pašas par sevi jānodrošina.
0
mums medicīna ir bez maksas tikai tad, ja pacients nomirst

Biedriņam gan jau tā uzlikta kā soda nauda - t.i. nenomaksātais tāpat jānomaksā
+4
Kā kāda pazīstama medicīnas darbiniece teica - ja vēlies par velti visas analīzes, tad saģērbies par bomzi, izrauj kādu šļuku un krīti nost kādā publiskā vietā.
Ja gribēsi tās pašas analīzes "normālā kārtībā", samaksāsi drūmos latus. Pie tam tev to VAJAG, bet bomzim, kam tās veiktas par velti, diez vai ir interese par ko tādu...
Drūmi, bet fakts.
+1
bezmaksas medicīna ir miroņiem, trūcigajiem, černobiliešiem, bērniem, represētajiem, armijniekiem, invalīdiem (hvz kura tur grupa) , zekiem un kam tur vēl.... Pārējie akūtie maksā pacienta iemaksu, kas patiesībā (relatīvi, protams) ir kapeikas no kopējās reālās summas, ko sedz valsts. Pārējie, kas stājas plānveida, maksā pilnu maksu, kas ir simtos. Tādi ir maz. Vēl maksiniekiem ir tāda opcija, kā dienas stacionārs, kur maksā kapeikas, pārējo sedz valsts dotās kvotas. Bet kvotu visiem nepietiek, ja beidzas maksā pa pilnu programmu no savas kabatas. Tāpēc daudzi apdrošinās.
Kopumā sistēma sūkā.
Amerikānijā ir apdrošināšanas medicīna, kas zeļ un plaukst, problēmu nav. Bet pie mums cilvēki vēl nav gatavi veselības obligātajai apdrošināšanai.
Savukārt par mašīnu gan visi smuki piķo octu un nepukst.
p.s. vispār paradokss- servisā dabū mašīnai detaļu par 10 ls, priecājies, cik lēti. Ja jāpērk sev zāles par šo summu- pzdc cik dārgi! :)))
+2
Nu ja tā apdrošināšana būs 15Ls uz 1/2 gadu (kā ir ar OCTA), tad jau tas sanāktu lētāk kā tagadējā sistēma :D Paaugstināta bonus malus klase par neslimošanu :D

Samazinam nodokļus un tad runājam par kautkādām obligātajām apdrošināšanām. Bļaģ, nositīšu tos dauņus!!!
0
15 ls par 1/2 gadu? kkā baigi lēti, laikam maksimālājās atlaidēs jau esi iekalpojies.
Samazināt nodokļus- tas cits bazars, ne mums to lemt. Par ko balsojam, to saņemam (nav jau arī izvēle baigā)
te links par apdrošināšanu. www.apollo.lv/zinas/obligata-vese...
katram pašam lemt, vajag vai nevajag.
Kamēr tu Ugga jauns, tikmēr jau ph, bet nāks laiks, kad būs jāvazājas pa slimnīcām. Bet noteikti būsi neapmierināts arī tad un vēl vairāk. Zinam šo kategoriju :)
+1
Tos nodokļus, ko es i sapiķājis savā īsajā nodokļmaksāšanas karjerā, vajadzētu pietikt kā minimums 3 sirds un 16 aknu transplantācijām :D

I WANT MY MONEY BEKK!
0
Normāls čalis - 28 gadu vecumā tiesāts 15 reizes.

www.delfi.lv/news/national/crimi...
+3
Sīva cīņa par šīgada Darvina balvu:

Uz ielas Londonā atrasts miris, visticamāk, bezbiļetnieks, kas nokritis no lidmašīnas šasijas, kas ieradusies Hītrovas lidostā, paziņoja vietējā policija.

Vīrieša, ko policija uzskata par 20 līdz 30 gadus vecu afrikāni, līķis tika atrasts uz ielas Londonas rietumos Mortleikas rajonā tieši zem gaisa satiksmes ceļa, pa kuru dodas lidmašīnas, kas ielido 15 kilometru attālumā esošajā Hītrovas lidostā.

Vīrietis "nebija nedz apkalpes loceklis, nedz pasažieris", norādīja Londonas policija, kuras pārstāvis piebilda, ka "viena no izmeklēšanas līnijām" ir teorija, ka tas bijis bezbiļetnieks, kas nokritis no lidmašīnas šasijas.

Policija norādīja, ka "nāves cēlonis izmeklēšanā tiek uzskatīts par nezināmu", kā arī lūdza iedzīvotāju palīdzību, lai noskaidrotu vīrieša, kam nāves brīdī mugurā bija zilas džinsu bikses, pelēks džemperis ar kapuci un baltas sporta kurpes, personību.

Pirms divām nedēļām uz britu nacionālās lidsabiedrības "British Airways" lidmašīnas "Boeing 747" šasijas tika atrasts miris vīrietis. Tiek uzskatīts, ka viņš ar reisa no Dienvidāfrikas Republikas pilsētas Keiptaunas uz Hītrovas lidostu lidmašīnu bez biļetes mēģināja iekļūt Lielbritānijā.

www.delfi.lv/news/world/other/lo...
0
+2
^ Blakus links tajā portālā arī labs. Parasti pašnāvnieks uzraksta pirmsnāves vēstuli, bet Kas Jauns ziņo, ka pēc sievas slepkavības pašnāvību izdarījušais krievs pamanījies uzrakstīt PĒCNĀVES vēstuli. Kam negadās.

www.kasjauns.lv/lv/zinas/93766/viri...

www.youtube.com/watch?v=GvOnvFzMZU8...
0
Pēcnāves vēstule. Labs. :D
+1
88 un vēlreiz 88!

www.apollo.lv/zinas/saeima-vienoj...

H(a)H(a)!
+1
^ un 999 :D
+1
Tā būs okulto nacistu ačgārnā sazvērestība.
^ ko t no šiem var vairs daudz gribēt, pusgadsimtu uz Mēness bāzējušies…
Viss! Turpmāk atliet iesim mocim bākā! www.tvnet.lv/auto/par_un_ap/4340...
+2
^ www.lapsha.ru/articles/tech/2003/... Krievijā jau sen vizinās :)
Notiesāts amerikānis uzskata sevi par pārāk resnu nāvessoda izpildei.

www.delfi.lv/news/world/other/no...
Var taču izņēmuma kārtā gāzes kameru izmantot. Elpošanai jau tauki netraucē.
Bet vispār jau traki ir ar to lieko svaru. Atceros kādu laiku atpakaļ lasīju par kādu pilsoni, kas bija tā noēdies, ka pēc nāves to kapā laida ar ceļamkrānu.
Vai tik ne šajā sadaļā bija links par ārkārtīgi laba barojuma auzenieku madāmu, kas netikusi vairs no mājas ārā un tāpēc bija spiesti izlauzt mājas sienu. Apkārt bija sabūvētas dažādas dekorācijas, lai tauta nemanītu un pilsonei nebūtu nepatīkamas izjūtas...
+2
^^^^ lapsha.ru izklausās kā ekvivalents patiesi.lv
+2
Nav gluži svaigas ziņas, bet - nekas nav beidzies:

www.huffingtonpost.com/ian-fletcher/leak-c...

"Taken to its logical conclusion, this all ultimately amounts to the idea that the profitability of investments must be the supreme priority of state policy -- overriding health, safety, human rights, labor law, fiscal policy, macroeconomic stability, industrial policy, national security, cultural autonomy, the environment, and everything else."

Izklausās pazīstami... Kur mēs to esam pieredzējuši?
Arch Enemy will never die.

www.tvnet.lv/izklaide/jocigi/436...
+1
Pa dirsu!

www.kasjauns.lv/lv/zinas/94771/krie...

P.S.
Bilde pie raksta varen iedvesmojoša.
Rīgas Laiks šodien 13:09 ar dtweet
Jaunais vilnis ir vajadzīgs tādēļ, lai mēs varētu pārliecināties, ka tas mums nav vajadzīgs! t.co/pUnOeiTW
raksts būtu baigi patiess, ja pēdējā rindkopa to nepadarītu par kārtējo hipsterisma propagandu- kāda vēl rīgas jaunatne, kas iecienījusi pozitivus, kalnciema ielu utt.
bet ministres ideja ir spoža- uztaisīt kaut kādu jaunā viļņa un kolka cool krustojumu, kas likumsakarīgi nepatiks nevienam, ne krieviem, ne pašiem latviešiem, un atmirs dabiskā nāvē.
+1
Šodien raidījumā "Reliģijas brīvība un citi mīti".
www.smh.com.au/world/push-to-call-...
^^ a ko tad tu gaidījis, tas tak ir Rīgas Laiks.
+6
man šķiet, ka pat es skaidrak runājju dzērumā:

www.tvnet.lv/zinas/latvija/43730...
Jā, izcēlās džeks. Es brīnos, ka viņš vispār piekrita intervijai. Laikam jau štīmis galīgi bija pārņemis prātu.
Kā izrādās ideja par warp drive tomēr varbūt nemaz nav zemē metama un pārvietošanās ar ātrumu, kas vairākas reizes pārsniedz gaismas ātrumu, būtu iespējama arī ārpus zinātniskās fantastikas darbiem: www.space.com/17628-warp-drive-po...
+2
«But recently White calculated what would happen if the shape of the ring encircling the spacecraft was adjusted into more of a rounded donut, as opposed to a flat ring.»

Metaforas izvēle ir tik vien amerikāniska, cik vien var būt!
+2
Acīmredzami saits zina savu mērķauditoriju un izvairās lietot tik sarežģītus terminus kā torus.
Tā ir laba ziņa. Sen jau bija laiks tādiem atklājumiem.

Warp 5, Mr Zulu!
+2
Šeit arī video ar pierijušos Kabančiku:

www.apollo.lv/zinas/foto-vai-depu...
+1
Šī dāma, šķiet, izceltos pat uz Latvijas fona, kur valsts un pašvaldību naudas piesavināšanās nav retums, maigi izsakoties; ņemot vērā, ka pilsētiņā, kuras domē viņa strādāja, un no kuras kases viņa iešņauca nāsīs vidēji 5 miljonus gadā, kopā 53 miljonus, dzīvo tikai ap 16 000 iedzīvotājiem (apmēram pa vidu starp Kuldīgu un Tukumu, salīdzinājumam). www.chicagomag.com/Chicago-Magazine/De...
+1
Mana gaišmatainā Rita - viena pati zemē krita :)
Mūsdienās dikti jāuzmanās, lai veci nenoprecētu: www.kasjauns.lv/lv/zinas/95506/popu...
+5
www.cesis.lv/?k=99909&da=03&m=10... - citas policijas nodaļas varētu ņemt piemēru, kā rakstīt hronikas :)
kādam Pirmais Aprīlis vēl nav beidzies ... :D
2011.gada asprātīgākie uzņēmumu nosaukumi - uzvarētājs ''Četri pupi''

Neslikti ir «Sperjānis», «Kāp nost», «Kustini Savu», «Pilsonis ar ietekmi»

www.apollo.lv/zinas/apkopoti-pern...
Mans favorīts no tās listes ir "Garīgais zobens" :D :D
+1
Gaļīgais zobens?
+1
Treknā vāle
www.apollo.lv/zinas/sesgadnieks-p...

Jaunā Rembo bērnība.
+1
kārtējais izsmeļošais raksts ...
+1
Ko lai saka - pasteidzās ar to aizturēšanu. Svētīgu darbu būtu padarījis...
+1
tjā, bet čalis bija sataisījies tās baznīcas spridzināt ar Molotova kokteiļiem - neizklausās necik nopietni.

www.koamtv.com/story/19749528/man-...
abclocal.go.com/wls/story?section=n...
+1
A rēķinu kurš apmaksās ? - www.kasjauns.lv/lv/zinas/96462/pard...
Krogs. Slikts alus :)
Sliktu jau tik daudz nevarētu iekšā dabūt.
Tur tak nav teikts, cik jams dabūjis iekšās :D Varbūt pie pirmā malka viss pa gaisu?
+1
Tā teikt, pārplēst pūsli ar Hobgoblinu — nelaime, pārplēst pūsli ar Čurplēsi — apkaunojums visiem radiem uz trim nākamajām paaudzēm!
+1
Vienlīdzības vārdā m.thelocal.se/43656/20121006/... Vajag takš līdz tādam dadomāties...
+2
Debīlie sociķi - visi būsim vienlīdzīgi - grauzīsim sausu maizi ... Būta labāk citu līmeni cēluši, nevis likuši savu pazemināt. Ja kādā skolā eksāmenu atzīmes būs tipri virs vidējā līmeņa, liks mācīt sūdīgāk ?!
^ tad nospriedīs, ka učuki liek skolēniem nepelnīti labas atzīmes un atlaidīs no darba.
^^ zviedri jau sen ir nr. 1 ar tamlīdzīgām idiotiskām izdarībām "vienlīdzības vārdā". Deģenerāti...
Bijušais Ukrainas padomju partizāns: «Karā laikā ne uz tiem vajadzēja šaut!»

rus.tvnet.lv/novosti/za_rubjezho...
Uz žurnāla norādi, ka rodas iespaids, ka Parādnieku ģimenes uzņēmums cenšas tikt vaļā no parādiem, Parādnieks atbildējis: «Kas tas par absurdu? Kā es, Parādnieks, varu tikt vaļā no parādiem? Man, Parādniekam, pašam ir parādā! Un uzņēmumam bija neskaitāmi parādnieki! Es, Parādnieks, neesmu vis parādnieks, bet gan kreditors!»

www.tvnet.lv/zinas/latvija/43923...
^ tur vēl iederas, kā izriet no tā raksta - es, Parādnieks pat sev pats esmu parādā!
+1
Parāds parādniekam parāds - Papaparāds.
Papaparāds ir papa parāds. Te drīzāk varētu būt runa par paraparādu.

para para parādujemsa na svajom vekū...
Lielākais jaunums no šitā ir tas, ka R'lyeh acīmredzot atrodas Baltijas jūras dibenā!

www.delfi.lv/news/national/polit...
www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/439...

Piektā kontinenta ikdiena. Armija "nejauši" aizmirst kāds izskatās prezidenta kortežs.
+1
Var jau būt arī variants, ka prezidenta kortežs neizskatījās tā kā parsti, jo devās tumšas lietas bīdīt.
Nē nu kruta un tā. tas izlēciens no 39 km augstuma. bet nu šitais teksts liek domāt, ka ar fiziku pamatskolā nav diez cik spoži veicies.

"Vidē, kur faktiski valda vakuums, skaņas ātrums ir ap 300 metriem sekundē jeb 1083 kilometriem stundā."

Vai arī ir problēma ar lietoto jēdzienu saprašanu, kas principā ir ticamāk.

www.tvnet.lv/tehnologijas/zinatn...
ko var darīt, ja filmās rādā, ka vakuumā kosmosa kuģi sprāgst ar tādu būkšķi, ka ausis krīt ciet ...

arī pie 80km vēl nav īsti vakuums
Nu, ja pavisam piepisīgi ņemamies, tad Saules vējš (jonizētu daļiņu u.c. draņķību plūsma) un kosmiskais starojums ir viscauri starpplanētu telpā, tā kā arī tur īsts vakuums nesanāks simtprocentīgi…

Bet nu džekam ir iekšas, jā — slavas un Red Bull dēļ apstaroties tādā mērenā Fukušimā.
Vai ta ? Lēciens nepilnas 10min aizņēma. Kosmanauti jau ilgāku laiku pavada vakuumā.
Nu ja, ka simtprocentīga vakuuma nav arī starpplanētu telpā, bet ja *faktiski* valda vakuums, tad nekādas skaņas vispār nevar būt.
bļin, jābeidz arī reizi dienā uz kāda mūsu superžurnālistu izsmeļošo rakst noklikšķināt - pie kura, protams, ir kaudze dziļi inteliģentu un pārdomātu komentāru:

www.apollo.lv/zinas/atrasta-pagaj...
Šitais humors varbūt ne visiem ies pie dūšas — es tomēr noņirdzos par Krugmana debatēšanu ar Aslundu, Dombrovski, Monti un citiem «frīdmaniakiem». Vārdu sakot: lūk, kas notiek, kad viens grāmatvežu grupējums sastrīdas ar otru tādu pašu grāmatvežu baru.

krugman.blogs.nytimes.com/2010/07/07/self-def...
www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/441...

Žēl cilvēku, protams, bet šaušana pa augstsprieguma liecina par akūtu smadzeņu trūkumu organismā.
tie argumenti līdzīgi Mayhem / Devilstone zākāšanai pēc festa, kad kāds leišu melnsvārcis pamanīja bildes no konča ...
+2
Njā, nedomāju, ka Polijā tā sērga vēl tik dzīvelīga.
"saturīgi" komentāri arī, kā jau sagaidāms :D
Tu ķēms tāds lauzi [reliģiskās] jūtas!!
+3
Zilonis iemācījies šādus tādus vārdus korejiešu valodā. Pēc pāris mēnešiem gan jau ka dziedās Gangnam style.

www.apollo.lv/zinas/pasauli-parst...
Jautājums paliek, vai jams saprot to vārdu nozīmi, vai tikai atdarina skaņas, kā papagailis u.c. putni.
rus.tvnet.lv/novosti/za_rubjezho...

Nacionālās ceļu būvēšanas īpatnības.
^ Spoku tilts stāv uz Abavas pie Sātu ciema (starp Tukumu un Kuldīgu pa vidu). Lauka vidū — tilts pār upi, kuram abos galos nav ne uzbērumi, nekā. Augšā tikt laikam nemaz nevar. Ulmaņlaikos tur bija plānots būvēt dzelzceļa līniju no Tukuma II uz Kuldīgu, bet sākās karš, un tiltam to dzelzceļu klāt tā arī nekad nepiebūvēja… Tas derētu par vāku kādam postbleķa albumam :)
tas pats kas tagad ar dz\c Rīga-Limbaži - vecās kartēs vēl ir sazīmēts, pat pārbrauktuves saglabājušās, bet sliežu vairs nav ...
Tādu dzelzceļu, kur pēc brīvības atnākšanas sliedes ir pazudušas, jau ir diezgan daudz: Gulbene-Balvi-Vecumi, Gulbene-Jaunpiebalga-Rīga... Liepāja-Ventspils u.c.
Rīga - Ērgļi arīdzan.
05.11 Dragged Into Sunlight - Widowmaker
05.11 Psilocybe Larvae - The Labyrinth Of Penumbra
02.11 Gloria Morti - Lateral Constraint
02.11 Pain - We Come In Peace [DVD]
02.11 Black Abyss - Possessed
02.11 Dawn Of Winter - The Skull Of The Sorcerer [EP]

········ Fjoergyn - Monument Ende
········ Hands Of Despair - TBA
········ The Wandering Midget - From The Meadows Of Opium Dreams
········ More Than A Thousand - Lost At Home
········ Civilization One - Calling The Gods
06.11 Beheaded - Never To Dawn
06.11 Hunter - Królestwo
06.11 General Surgery - Like An Ever Flying Limb [EP]
06.11 Aerosmith - Music From Another Dimension
06.11 All That Remains - A War You Cannot Win
07.11 Bloodbound - In The Name Of Metal
09.11 U.D.O. - Live In Sofia [DVD]
09.11 After Oblivion - Stamina
09.11 Nightwish - Imaginaerum (The Score)
10.11 Whispering Tales - Ad Abolendam [EP]
11.11 Revengia - Lake Of Fire
12.11 Kolp - The Outside
12.11 Tank - War Machine Live [DVD]
12.11 Zuul Fx - Unleashed
13.11 Deftones - Koi No Yokan
13.11 Soundgarden - King Animal
13.11 Flourishing - Intersubjectivity [EP]
15.11 The Howling Void - Sunshine And Shadows [EP]
15.11 Ancient Bards / Serenity In Murder - Prelude To Awakening [Split] [EP]
16.11 Destinity - Resolve In Crimson
16.11 Monolithe - Monolithe III
16.11 Hell Militia - Jacob's Ladder
16.11 Angantyr - Forvist
16.11 Elysion - Killing My Dreams [EP]
16.11 ASP - GeistErfahrer [EP]
16.11 Subsignal - Out There Must Be Something - Live In Mannheim 2012 [DVD]
16.11 Nidingr - Greatest Of Deceivers
16.11 Denouncement Pyre - Darkness Manifest [EP]
19.11 Led Zeppelin - Celebration Day [DVD]
20.11 Blynd - Punishment Unfolds
20.11 Bad Brains - Into The Future
20.11 Aeon - Aeons Black
20.11 Devolved - Reprisal
21.11 Uncreation's Dawn - Holy Empire Of Rats
23.11 Dr. Living Dead! - Radioactive Intervention
23.11 Assassin - Chaos And Live Shots [DVD]
23.11 Antimatter - Fear Of A Unique Identity
23.11 Adorned Brood - Kuningaz
23.11 Destruction - Spiritual Genocide
23.11 Funeral - Oratorium
23.11 The Fall Of Every Season - Amends
23.11 Finsterforst - Rastlos
23.11 Samsas Traum - Asen'ka - Ein Märchen Für Kinder Und Solche, Die Es Werden Wollen
25.11 Secret Sphere - Portrait Of A Dying Heart
26.11 Incantation - Vanquish In Vengeance
26.11 Eversin - Tears On The Face Of God
26.11 Amenra - Mass V
27.11 Mägo De Oz - Hechizos, Pócimas Y Brujería
27.11 Hanzel Und Gretyl - Born To Be Heiled
28.11 Endezzma - Erotik Nekrosis
29.11 Ashes You Leave - The Cure For Happiness
30.11 Gamma Ray - Skeletons & Majesties Live
30.11 Saturnus - Saturn In Ascension
30.11 Fragments Of Unbecoming - The Art Of Coming Apart
30.11 HammerFall - Gates Of Dalhalla [DVD]
31.11 Ancient Bards / Serenity In Murder / Shining / Monumentum - Shining / Monumentum [Split] [EP]
+1
bļin, pirmdiena - grūta diena ...
Kārtējais sviest. Toreiz, kad ments ateicās vervelēt pa telefonu krieviski - disciplinārsods. Tagad atkal nav pareizi.

www.apollo.lv/zinas/soda-par-info...
+6
Re, kas patiesībā vainīgs! izklaide.delfi.lv/divaina-pasaule/mis...

Tāpat viņu vainas dēļ radās arī ģenētiski modificētā pārtika, nabadzība un metalcore :D
+2
+ Džastins un Krēsla
+2
bļeģ, kur tādi kropļi rodas:

Trešdien Maskavā kāds nelaimīgi iemīlējies vīrietis sarīkojis apšaudi savā darbavietā, nogalinot piecus kolēģus un vēl divus ievainojot. Aizdomās turamais ienāca farmaceitiskās kompānijas birojā, kur strādā, un izšāva vairāku šāvienus no medību ieročiem "Saiga" un "Benelli", kas viņam pieder. Viens no slaktņa iemesliem bija tas, ka Dmitriju pametusi mīļotā, turklāt viņš sociālajā tīklā publicējis manifestu pret cilvēkiem.

nra.lv/video/1713-krievu-b...

video: lifenews.ru/video/3/10780...
+2
«Gaismas Pils jaunbūve sevī slēpj masonu simbolus» nra.lv/vakara-zinas/83174-...


labākais komentārs:

Valters
Es nupat atklāju, ka manā mežā skudras būvē jaunu pūzni saskaņā ar vienu no masonu simboliem. Tas ir pārsteidzoši līdzīgs piramīdai!
zvērīgi StargAte fani, tie celtnieki ... images4.wikia.nocookie.net/__cb20111027000817/...
+3
Zāģis ticis ziņās:

www.apollo.lv/zinas/latvietis-sta...
pareizi jau ir. Kautkad agrāk biju licis videosižetu, kur pāris krievu urlas savu dzīvesstāstu stāstīja - dzīvo uz pabalstiem (laikam 300 mārciņas), valsts vēl dzīvokli apmaksā. Ja sāk strādāt, tad dzīvokli vairs neapmaksā ... tāpēc nemaz nemeklē darbu.
+1
nu tieši tā. kamēr eiropieši nesapratīs, ka pašiem jāslauka savas ielas, arābu un šķībacaino bari nemitēsies
oiii, shamais ir no 2006. gada un krieviski, bet ir ta verts :)

rus.delfi.lv/archive/rok-esesovc...
+4
Grūtups pareizi iespārda visiem -> nodevējiem. Respect par uzmundrinošu cinismu un godīgumu!!!
www.apollo.lv/zinas/grutups-par-a...
un kurš tad tavuprāt tur būtu nosaukts par "nodevēju"?
+2
Kāda ģimenīte labi paņirgājusies par reliģiju: Jēzus atveida vietā parādās trīs surikātu tēli.

izklaide.delfi.lv/zveru-dzive/mazie-b...
+1
Tie būs tie trīs ķēniņi.
^ Un kāpēc gan ne? Turklāt, ņemot vērā, ka attēls parādījies uz kaut kā, kas aizdomīgi līdzinās lopu novietnes sienai… :)))
+2
Frīdis un modes blogeris Deniss: izklaide.delfi.lv/kino-televizija/tel... - īsti nevarēju saprast, kur šito rakstu likt - pie anekdotēm vai šeit .. :D

"Frīdis Denisu vakariņu laikā provocēja, pajautājot, vai pie galda drīkst atraugāties, bet pēc šī jautājuma Deniss aizkulisēs rokeri nodevēja par brutālu vīrieti un nokaunināja viņu, ka šādas sarunas pie galda nav pieņemamas."

^ ipaķ, šito gribētos pačekot pa teļuku, droši vien labs skats, Frīdis blakus kaut kādam špindrikam. :D
+1
^ varētu būt šis: www.tv3play.lv/play/290687/...
+6
Rociet cūkas, mani mīļie, rociet cūkas draugu bars:
www.dal.by/news/79/27-11-12-9/...
^^ Tencinu !
+7
"Modes blogeris" - šie vārdi uzreiz par cilvēku pasaka visu, ko man nepieciešams zināt, lai man viņš nepatiktu :D
+2
Principā jau jebkurš, kurš kā savu pamatnodarbošanos min "blogeris", izklausās pēc plānā galdiņa urbēja, neatkarīgi no tā, par ko viņš tur blogo.
+6
Klausos fonā tagad to. Reāls tirliņš. Par visu viņš ir aizvainots, visi viesi ir rupji, netaktiski, turklāt ļoti ļauni un alkoholiķi.

Vajadzēja viņu uzaicināt uz kādu metaļoru pasākumu. Nākamajā rītā portālus rotā virsraksti: "Modes blogeris mirst no aizvainojuma"
-1
Frīdis vnk bombīja. Pareizi jau vispār teica - pie cilvēka nāk ciemos un gaida tomēr to komunikāciju nevis tikai viesmīli, un vēl tā joku nesaprašana, čali pamatīgi nogremdēja. Aj, ko gan no hipsterveidīgā var vairāk gaidīt. :D
+12
No ziņu virsrakstiem skaidri redzams, ka pilnmēness ir klāt!

16:56 Tukumā piedzērušās skolnieces vārtās pa zemi
16:53 Komandas biedri pēc vadības rīkojuma jaunam hokejistam salauž žokli
16:03 Uzņēmēji: Darbaspēka dēļ esam gatavi cits citu vai nožņaugt
15:48 Rīgā aiztur ķīmiķi, kura apreibinājusies no saviem darinājumiem
15:48 Futbolistam pakaļ dzenas fani un nozog bučus
-1
Es tam sīkpirdim par godu tāaaadu atraugu uztaisītu, ka uz vietas ar sirdi aizietu, nepaspētu pat iepīkstēties :D
+5
Rīt Frīdis vakariņas gatavo. Hā, to gan es negribu palaist garām. Krievēns noteikti jutīsies īpaši komfortabli.
+1
Dafuq?
www.apollo.lv/zinas/tiesa-liek-ma...

Nu ja tā izrādītos taisnība, tad taisnība būtu arī visiem tiem, kas apgalvo, ka homoseksualitāte ir tāds pats netikums kā azartspēles vai smēķēšana.
...un arī tiem, kas apgalvo, ka ļaunās korporācijas grib visus pataisīt par pediņiem.
+1
^^Bet tas ir vāks!!!
Iedomājies, iedzer uz pohām kādu Alka-Seltzer šaibu, un blakņu dēļ kļūsti par pediņu... 8(
+3
Vnk džeks nevar sadzīvot ar to, ka ir pidors. Bled un vēl piķi saņem :E
+1
+2
Nāsies čalim ar Animal Planet iztikt ... softkōriņš, tā teikt ;)
Toties cik rūme fantāzijām...
Izskatās gan, ka šitie «blogeri» un «muldimākslinieki» vienkārši noskatījušies no Kombulienes, kā jātaisa publicitāte no nekā — no savas gaudenās eksistences vien.

izklaide.delfi.lv/kino-televizija/tel...
pie galda ar cepuri sēž vecas tantes
^ Tu čo, paskaties guglē, tas taču tagad ir hipsterstilīgi !
vecas tantes mēdz būt stilīgas, piem. Apvienotās Karalistes karaliene vai miss Mārpla.
^ vai piemēram, Sofija Lorēna. Bet taisni vecas tantes pie galda ar cepuri nesēž. Es dažkārt sēžu, bet ne ēdot. BIja jau arī tāda paruna: "Kas pie galda ar cepuri sēž, tam mati izkrīt".
+4
Ahā, skinheda sapnis. :D
+1
Pie galda ar cepuri (es domāju tādu pie tērpa pieskaņotu, smalkāku platmali, nevis keponu vai kkādu adītu bubļeni) drīks sēdēt tikai sieviete, ja nemaldos līdz pēcpusdienai, vakariņu laikā nē.
+1
līdz pēcpusei, gribēji teikt, ne ?
Ehh, vecais perverts :D
+1
pareizāk gan būtu: "Kas pie galda ar cepuri sēž, tam mati jau izkrituši"
Vai arī, ja apvieno pēcpusi un matus: "Kas pie galda ar cepuri sēž, tam mati ir pie dirsas"
tev tā arī ir :D
Vispār tev taisnība. :D Bet nav jau tādas glamcīgas cepures... pižiks jādabū. :D
+4
Senlatviešu teiciens no Vanemas: «Kas pie galda ar cepuri sēž, tas ir krievvalodīgs blogeris.»
Domā, Kursā bija krievvalodīgie?
+3
Nezinu, vai bija krievvalodīgie, bet blogeri 100% bija! ;)
ir divas dažādas lietas- pieklajības normas, etiķete vai arī stilīgi. mūsdienās diezgan daudz kas stilīgs nav savienojams ar etiķeti un klasiskām morāles vērtībām. un vispār, dažādiem sabiedrības slāņiem stilīgas ir dažādas lietas. kepons var būt ļoti stilīgs un pieskaņots treniņtērpa svītru tonim un laķeņu šņorēm :)
Man liekas, bišķi par augstu tu tēmē, nevajag jaukt etiķeti un morāles vērtības. Tipa melot, krāpties, zagt, slepkavot ir kādā brīdī skaitījies stilīgi?
+1
Nu vispārīgi jau nē, bet pastāv dažādas kultūras un sabiedrības slāņi. Mafioziņkiem krāpšana ir ikdienas maizīte, janoami indiāņiem savulaik slepkavošana bija tikai nedaudz ekstrvagantāka nodarbe kā gājiens uz plantāciju pēc banāniem, savulaik pirmos Klusā okeāna salu atklājējus pārsteidza tas, ka iezemieši, kurus vini uzņēma uz saviem kuģiem, visu, kas nebija piesiets, mīlēja ņemt līdzi.
+1
Visos laikos ienaidnieku klapēšana bijusi goda lieta! Noklapēšana — vēl jo vairāk!
-1
kāds krāpties, piemēram, Izraēlā nav tāda jēdziena krapšana. mums ir krimināllikumā pants par krāpšanu, tur tāda nav. par slepkavošanu arī nav tālu jāmeklē piemēri, kā teikt- uzvarētājus netiesā, kas vieniem slepkavībošana, no cita skatu punkta atbrīvošana utml. bet vispār es to nebiju domājusi tik augstos plauktos. morāle ir ļoti saistīta arī arī ar to, ko mēs saprotam ar pieklājību.
+5
Otrādi, tas, ko saprotam ar pieklājību, ir saistīts ar morāli.

Bet kas attiecas uz krāpšanu, zagšanu un slepkavošanu - atšķiras izpratne par šiem jēdzieniem, nevis izpratne par to vai tas ir labi vai slikti. Mafiozņikiem vai žīdiem krāpšana ir ikdienas maizīte - taču bez jautājumiem zivīm par barību kļūst mafiozņiks, kurš apjājis kādu no savējiem. Iezemietis, kurš ņem līdzi, visu kas nav piesiets un ko uzskata par noderīgu, nav pazīstams ar privātīpašuma konceptu, nevis uzskata zagšanu par normālu lietu. Slepkavošana mēdz ikdienišķa nodarbe tikai atsevišķiem prātu pamatīgi izkūkojušiem indivīdiem; nedz kanibāli, nedz genocīda veicēji nogalināšanu nekad nav traktējuši kā slepkavošanu, bet gan kā medības vai šķiru/etnisko tīrīšanu vai vēl kaut kā.
+1
^^ Ka Izraēlas Krimināllikumā nav pants par krāpšanu, tas gan izklausās loģiski! ;)
Andele paliek andele :D
Drīz tikt pie principā jebkādiem ieročiem nebūs problēma... ja vien mājās būs pietiekami advancēts 3D printeris (kas, saprotams, varētu gan būt problēma) - tiek strādāts pie open source, lejuplādējama un 3D izprintējama ieroča.
www.extremetech.com/extreme/142265-the-...
Viens i pats printers, bet materiāls jau ar nebūs no lētākiem.
a kad mazās taizemietes sāks printēt ?
kautgan jāpagaida, līdz tehnoloģija nostabilizējas, citādi - sesto reizi izšausi un šai svarīgākās daļas nobirs ...
+2
www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas...

Bigij, atkal Pentagonu ņēmi priekšā?
+5
Nē, tas Bigijs izsauca specnazu, lai savāc trokšņojošos kaimiņus.
Hehehehe :D
+1
kucesbļa, visiem uz elektroniskiem norēķiniem jāpāriet, saproties ...

nra.lv/ekonomika/latvija/8...
A ko? Baisais jaunums?
+2
Mhm, izdomājuši vot ko: vispirms pāries uz elektroniskiem norēķiniem, pēc tam nomainīs latu pret eiro. Teiks: «It kā jums nebūtu vienalga, kas tie par cipariņiem skaitās ekrānā.» Un vienīgā vieta, kur ņems pretī latus, būs Melnās Piektdienas kase.
He, šis vīriņš pat sāk izraisīt zināmu cieņu — izrādās, šis popmūziķis nav viena hita viendienītis, bet pat ar zināmu politisko stāju: nra.lv/izklaide/85069-repe...
+2
^^ latus no mainīs pret eiro, bet cipariņi kontā nemainīsies. Nē, mainīsies gan - tiks atvikta maksa par "konvertāciju" :D
^^ Ta pis viņus visos caurumos! Skaidruci nahrenizēs un ieviesīs papildus komisiju par maksājumu ar karti zem 5ls atkal... Iedomājos, cik "atri" lietas virzīsies, kad katrs katrā sūda mikriņā un dzelzceļa kasē maksās ar karti. Un kurš pīzdābols apmaksās visām mazajām bodēm termināļus un pieslēgumus, interesanti? Jebal šitos ar pipeti taisītos puskoka lēcējus
Ja to marazmu izbīdīs, tad vairums pēc algas saņemšanas ies pie Bankomātes un uzreiz visu piķi izņems ārā. Šaubos, vai bankas ir tajā ieinteresētas.
+4
Viens čalis reiz stāstīja par kādu tantuku - tantukam pensiju pārskaita uz kontu, kuram ir arī karte uztaisīta; un katru pensijas dienu tantuks sodas pie bankomāta, noņem visu pensiju un iet bankā noguldīt (atpakaļ) savā kontā. Redz, nepatīk, ka tā nauda uz kartes stāv, bankā drošāk.
+2
Pēkšņi šaurajā celiņā iebrauc arī otra karojošā puse un pirmais, ko dara Oļegs, – izvelk fotoaparātu un sāk taisīt Degpunktā žurnālistu portfollio. Kad fotosesija aiz muguras, varam aprunāties arī par konflikta būtību.
[…]
Pēc minūtes mūsu sapulcei pieslēdzas vēl viens kaimiņš, kurš smaržo pēc alkohola. Siņajevu ģimene vīrieti vaino ekshibicionismā. Viņš ar kailu dzimumlocekli skraidījis pa dobēm un urinējot centies aizbiedēt kurmjus.
www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas...
+3
Šitais variants ar foto un video kā ieroci vispā ir 21.gs. fenomens. Izvelk viens video un filmē otru, otrs pārgrieztām acīm, sārtu seju, sašutumā un dusmās arī izvelk video un pagriež pret uzbrucēju. Tā nu abi cīnās. Psc, 21. gs. zobeni :D
+1
ka tik Degpunktu nav uzaicinājuši tie kurmji, diezko? ;) Rakstījuši e-pastu uz Degpunktu: «Mūs grib iznīdēt! Mīž uz galvas — pie kam burtiskā nozīmē! Vot, paprasiet kaimiņiem, tie jums visu pastāstīs!»
Nu ko, Londonā briti oficiāli jau mazākumā:
www.apollo.lv/zinas/tautas-skaiti...
-1
Kaut kas tak jāieraksta ir.

www.globalpost.com/dispatches/globalpo...
Vislabākais ir šī raksta vērtējums lasītāju acīs:

Must read — 6
Suprising — 1
Tragic — 7
Inspiring —11!
Tie jau pagājšgada jaunumi ...
www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas...

Dzīve nav roze. Kas zin, kad un kā viņam skanēs zvans? Nezinu kāpēc šī īsā ziņa mani noveda uz eksistenciālām pārdomām.
Mina olen purujoobnud.
Gadu nobeidzot — Ulbrokā policija veic miglas ekspertīzi; sieva dzērājvīru iekausta ar pannu

www.kasjauns.lv/lv/zinas/103339/ulb...
kapēc apollo ir tas bloks uzlikts?
+3
Varbūt gribēji viņam šķelt labo āķi?
Tēma slēgta
Aktuāli
Forums
Online [2]
BigUgga
krabathor
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas