YGODEH- news about new album and video
0
YGODEH presents teasers of new 2013 album and new video "from on High"
www.youtube.com/watch?v=Ad5a4c07xZY...
www.youtube.com/watch?v=1UMrZFjRiOk...
The band is from Dugavpils, but now based in London.
Gig video: www.youtube.com/watch?v=RNAuYjBaCKc...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+5
Eu, akas jums pa vokalistu tadu - latvietis no Trinidadas un Tobago? :)
0
kārtējais Aijo Benessa klons:)
0
Var būt arī kāds Daugavpils latgaļu vokālists no Gambijas :))) Paskat tik, niku arī paņēmis no Āfrikas čušlaka — Pitons!

Praktisks jautājums — kur lai nopērk iepriekšējo CD? Vienubrīd meklēju, neatradu, pēc tam aizmirsu, ka jāsameklē.
+2
Dzīvā ieraksta gabals ir visai klausāms!
0
Žāvs.
+2
njā... bija reiz neslikta banda no D-pils. Saucās Disease.
Un tagad....jauns ampluā (?)+ nēģeris vokālists. Kas tālāk? Operācija? :D
Dzīve acīmredzot piespiedusi džekus pārcelties uz Londonu darba meklējumos. No metāla paēdis nebūsi Latvijā, kur nu vēl D-pilī. Un darbu atrast te džekiem, kas ar valsts valodu stipri uz `jūs`, ir kā ir.
Lai vai kā- visu cieņu viņiem ar Pitonu priekšgalā (nafig matus nogrieza, bija tāda pieklājīga pačka?), lai tik muzicē tur tālajā multikulturālajā Londonā un taisa ierakstus. Interesenti būs, bet šaubos, ka dzimtajā Latvijā.
Un ņemot vērā mūsu nedaudz noslieci uz ksenofobismu, jautrais āfrikāņu ķērcējs ar putām uz gaļīgajām lūpām varētu ierobežot tālāku interesi par šo projektu dažam labam.... nezinu :) Tagadējā sepulča ta ļoti daudziem patīk.
+2
"Un darbu atrast te džekiem, kas ar valsts valodu stipri uz `jūs`, ir kā ir." - tas vēl būtu normāli. Sūdīgi ir tad, kad ir otrādi. Ka darbu dzimtenē nevar atrast, nezinot vienu otru svešvalodu.

Es, protams, par valodu zināšanām, tas ir tikai pluss. Taču ja krievu valoda tiek prasīta amatos, kur tā gluži nav nepieciešamība...

Disease atceros gan, viņiem bija klips, kuru lejuplādēju, ja nemaldos, šepat no trūmetāla kādreizējās video sadaļas tālajā 2005. :)
+8
Yo, Draugi!
Don't worry everything should be ok. I am still in metal atmosphere. My body is in London, but my soul is still in D-pils! Hair...The business is not just in Hair. It was fantastic time but sometimes we need to make changes. And sorry about English, for some people Russian is a problem..:)
0
Rezumējot.

«Hmm, tehniski gabali, normāli rifi, džeki arī saspēlējušies… Pagājušogad bija albums, un tūlīt būs jau nākamais… Spēlē Londonā, ne tikai dzimtajā Daugavpilī kādā pagrabā! KOA?! Vokālists ir melnādainais? Tavs vokālists ir pidarass! Tava detuha ir pidarass! Tava grupa ir pidarass!»
+2
YGODEH NEW video is out right now!
www.youtube.com/watch?v=LBSdmX_7kac...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas