CRADLE OF FILTH / GOD SEED / ROTTING CHRIST
+17

CRADLE OF FILTH / GOD SEED / ROTTING CHRIST

Sestdien, 17. novembrī Rīgā, klubā "Melnā Piektdiena" uzstāsies Lielbritānijas Extreme Gothic Metal grandi


CRADLE OF FILTH,
theorderofthedragon.com

ROTTING CHRIST (Dark Metal, Grieķija),
www.rotting-christ.com

DARK END (Symphonic Black Metal, Itālija),
www.darkend.it

PRETERNATURAL (Dark Metal, Latvija).
www.myspace.com/preternaturalofficial

Jau divdesmit gadu un desmit studijas albumu garumā (neskaitot kompilācijas, singlus utt.) Cradle of Filth piedāvā unikālu smagās mūzikas savienojumu: blekmetāla, gotiskā metāla un simfometāla sakausējumu. Mūzikas lirisko pusi ietekmē gan gotiskā literatūra, gan klasiskā dzeja, gan Britu salu folklora un mitoloģija, gan šausmu literatūra un filmas. Protams, šāda kombinācija ar Cradle of Filth vizuālo tēlu (blekmetālam raksturīgā līķakrāsa uz sejām, speciāli šūti melni tērpi) radīja asociācijas ar "tumšo spēku" sludināšanu, taču britu grupa - pretstatā saviem Skandināvijas vienaudžiem - nekad nav aizrāvusies ar baznīcu dedzināšanām vai citām ideoloģijas izpausmēm darbībā. Cradle of Filth mākslinieciskais koncepts ir bijis un palicis mākslinieciskais koncepts, par ko varēsim pārliecināties uz "Melnās Piektdienas" skatuves.

Šajās dienās veikalos būs pieejams Cradle of Filth jaunākais albums - "The Manticore and Other Horrors", taču koncertā grupa spēlēs arī dziesmas no iepriekšējā albuma "Darkly, Darkly, Venus Aversa" un klausītāju iepriekšējo gadu favorītiem - tādiem kā "Thornography" un, protams, "Nymphetamine". Daudzi Cradle of Filth albumi ir konceptalbumi, kuros katrā risināta kāda konkrēta tēma, vai arī lirika satur vienotu naratīvu.

Pirmo reizi Cradle of Filth spēlēja Latvijā pirms vairāk nekā pieciem gadiem Blomes metālfestā, taču pašreizējā grupa ir pavisam kas cits nekā toreizējā. Šobrīd Cradle of Filth kodolu veido soloģitārists Pols Allenders, vokālists Denijs "Filth" Deivijs un čehu bundzinieks Martins "Marthus" Škaroupka. Viņiem pievienojušies vairāki jauni tūrējošie dalībnieki.

Biļetes jau nopērkamas "Biļešu paradīze" tirdzniecības vietās.

Pirmās biļetes maksās Ls 15, vēlāk tās kļūs dārgākas.

Sākums: 20:00, klubs atvērts no 19:00

CRADLE OF FILTH / GOD SEED / ROTTING CHRIST

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
TBA arī būs?
+1
Par TBA vēl domājam, taču God Seed kancelējas:

CRADLE of FILTH, ROTTING CHRIST, DARKEND + Support.

Biļetes no Ls 15 jau nopērkamas: www.bilesuparadize.lv/events/perf/5874...

Sākums 20.00, klubs vaļā no 19.
+9
RC tik aktīvi koncertē pa visu Eiropu lai vismaz kautkā mērā aizlāpītu robu Grieķijas budžetā?
+4
^ Rotting Christ varētu stādīt par piemēru visiem vecākiem, kuri negrib, lai bērni spēlētu metālu. Lūk, skatieties, mīļie vecāki, kā vajag dzīvot! Grieķijā milzīga krīze, >25% bez darba, bet jamie var normāli dzīvot, tūrēdami pa ārzemēm!
-5
...tagad jādomā iet vai nē...jo nu God Seed es neatteiktos redzēt dzīvajā!
+14
"Tu God Seed gribi redzēt?"

"nu... jaa... neatteikšos"

"Tad nāc līdzi, tepat aiz stūra."
-10
pašol nahuj...
0
""Tu God Seed gribi redzēt?"

"nu... jaa... neatteikšos"

"Tad nāc līdzi, tepat aiz stūra.""

ahahahahaha, kāpēc te vēl nav ieviests kaut kāds triecienpluss reizi dienā? :D
+1
Tjā, bet pārāk cītīga tūrēšana, kā izskatās, notrulina mūziķus - kad tas kļūst par darbu, dzirksteles sāk dzist. Bandas, kas nespēlē simtiem koncertu gadā, tajos dažos, kur nospēlē, jumtu noceļ biežāk.
+4
Aber Intar, tas koks ar diviem galiem, var jau pāris reizes gadā uzstāties un var pāris 10mitu reižu to darīt, tikai starpība ir, lai uzturētu kvalitāti, ir jāspēlē tāpat bieži un vai nu to dari mēģi 5catā, vai tomēr pa končiem, kur stirpi ātrāk notiek kvalitatīvā izaugsme, diemžēl ar dažiem izņēmumiem, tai sakarā ir minams Edguy Dragonforce, dzīvajā sūkā dirsu, nez tikai kāpēc..... Lai gan šogad Edgajs labi nomošīja, bet bez savas kvalitātes...>!
0
Nu ir jau tā, kā tu saki. Par to kvalitātīvo izaugsmi - grupas, kas man prātā, šajā ziņā jau tāpat ir sasniegušas +- perfekciju, bet vairs nevar neko intersantu no sevis izspiest.
+1
Atceros, ka kadus gadus 7 atpaklaj VADER bija gandriz 300 (295?) koncerti gada laika....
Vot tas laikam nav parspets cipars vel joprojam.
0
"Deathblow, šodien, plkst. 14:13

pašol nahuj... "

tāds Gālisks teksts :D , bet es jau neko - pats nupat WARDRUNA klausījos ...
0
P.S. Dragonforce pirms gadiem 3 Wakenā nodragāja necerēti lieliski - bez īpašām cerībām aizvilku, ar domu iet dzert pie teltīm, ja sūkās un tā arī visu nolūrēju - blieza ļoti meistarīga ar varenu atdevi
-1
MJā Drogonforce kā kuro reizi ar to izpildījumu, jo brīžam liekas, ka biški labāk piebremzēt ar visiem pribambasiem un pievērsties kvalitātei uz skatuves, bet nu tas ir šovs, tikai ar laiku apnīk, tad jau labāk tiešām var sēdēt un lūrēt to pašu Dream Theater, kudiš pāris plauktiņus augstāk var ielikt izpildījuma ziņā..!
Bet atgriežoties pie tēmas, stipri šaubos, vei CF baigi izpildīsies iekš to MP, jo ja jau Blomē tie pilnībā nolažojās, tad tagad vēl mazāka cerība uz ko kvalitatīvāku, drīzāk jau ož pēc jaunā albja iepazīšanās tūres arī mūspusē, kaut kā tā...!
0
COF nolažojās Blomē?! Jaunais cilvēk, Jums ir kaut neliela sajēga par mūziku?! :D COF nospēlēja izcili un savu muzikālo neizpratni te nevajag stādīt priekšā :)
p.s. nekādā ziņa neesmu COF fans.
0
Hmm, tur jau tā lieta, ka ir sajēga un visai pašpietiekama, lai pateiktu, ka ar atdevi COF bija dirsā, okei, tehnika jā, spēlēja automātā savu setlistu, bet nu skaņas kvalitāte un pašas grupas attieksme uz skatuves bija pilnīgā dirsā, un krietni vairāk atdeves es izjutu no Agnostic Front puses nekā no CoF, puses. Bet katram jau tā latiņa ir sava, okei, es neko nesaku vai pārmetu, bet ja cilvēks vienreiz ir redzējis dzīvajā ārzemju grupu un pēc tās spriež par kvalitāti, kā etalonu, tad jā, nav ko pārmest, bet nu tai pašā Anglijā, nu ir viņiem cita atdeve, kudiš aktīvāk un ar lielāku cieņu pret klausītāju uzstājas :)
+1
es ar nesaprotu, ko par Blomi sūdzās - man ļoto patika, bet CoF ir viena no entajām grupām, kurai patīk daži albumi, tā ka ar sūrajiem faniem neiešu strīdēties ...

P.S. a kā lai nosaka, vai esi grupas fans ?
-1
Tā ka nerve, noslauki mātes pienu no lūpām un ej čučēt:)
+2
nez vai CoF bija kāds sakars ar skaņas kvalitāti, bet Agnostic Front ir konkrēts sūds dzīvajā
+2
Pavisam mierīgi, es gribu teikt, to, ka liela daļa no rietumu produkcijas, kas uzstājas LAtvijā vai tirgo savu preci, to dara par kārts tiesu zemāk nekā citur, piemēram, ja viena un tā pati grupa ir dzirdēta vairākas reizes un dažādās valstīs, nu tad var izdarīt secinājumus, bet šie secinājumi vienmēr būs subjektīvi. Mosh tiešām, to var norakstīt uz skaņu tehnikas vainu vai ko tādu, bet nu...... cik Ingvijs ir pedantisks pret mūzikas radīšanu, tik es esmu slims pret mūzikas baudīšanu..................
+6
OverKill un Blaze Rīgā noslānīja tā, ka ezīš visas adatas padirsa nahuj ...
-4
Labi labi...!!!! Miers ar jums matainie murmuļi......... ! ! ! Viss strīds ir tikpat bezjēdzīgs, kā diskutēt kā skaņas kvalitāti ietekmē audio vads ar zelta dzīslojumu un kā vads super duper vakumuu..>>!
-1
Nu ir grupas, kam prioritāte ir finanses un lielāki skatītāju reitingi, ir grupas, kas spēlē pa lielam, to kas pašām šķiet svarīgi, ja tas patīk klausītājam - kāpēc nē, ja nepatīk - pohuj....!
+1
Skaņas kabelim tiešām vienīgais, kas kaut ko ietekmē, ir — diametrs!

Blomē CoF, tā kā redzēju Deniju pirmo reizi, jo CoF daudz klausījies nebiju (pompozais bleķis neko daudz ausī nelien), īstenībā nebija toreiz slikti! Paskatīsim tagad. Cik saprotu, ka toreiz ne-pārāk-laipnā tautas attieksme pret šiem drīzāk bija saistīta ar kaut kādiem Denija nievājošiem izteicieniem, kurus šis esot izspļāvis tipa vēl pirms Latvijas redzēšanas. Pēc tam esot viedokli strauji mainījis, turklāt arī grupas biedri esot bijuši pretējās domās :)
0
tur tak vēl 220 vienbrīd noklājās

skaidrs, ka, ja grupa spēlē 50 konču tūres 30 konci, ir liela varbūtība, ka šajā br\īdī šiem ir iestājies smagais pēcpālis, pārpālis, panīkums, pohujs, sadirsušies beidziot / atkal ar tūres biedriem utt., bet tas ir profesionalitātes un attieksmes jautājums, vai to izrādīt skatītājiem.

Tāpēc arī minēju Blaze un OverKill, kuriem niecīgās tautas masas neliedz atlaist pēc pilnas programmas. Pēc principa, pajāt, vai pakas krata piecas pirmās rindas, bet pārējās 50 nekrata, vai arī pakas krata piecas pirmās rindas, bet pārējās piecas nekrata ... spēlē jau tiem, kas atnākuši
0
Pilnībā piekrītu Bleida pēdējam komentāram un no šāda viedokļa esmu vienisprātis par attieksmi! :)
0
Nu re kā jūs jau daudz ko smuki izrunājuši :)
0
"Pavisam mierīgi, es gribu teikt, to, ka liela daļa no rietumu produkcijas, kas uzstājas LAtvijā vai tirgo savu preci, to dara par kārts tiesu zemāk nekā citur, piemēram, ja viena un tā pati grupa ir dzirdēta vairākas reizes un dažādās valstīs, nu tad var izdarīt secinājumus, bet šie secinājumi vienmēr būs subjektīvi. Mosh tiešām, to var norakstīt uz skaņu tehnikas vainu vai ko tādu, bet nu...... cik Ingvijs ir pedantisks pret mūzikas radīšanu, tik es esmu slims pret mūzikas baudīšanu..................

piekrītu, šis ir bieži novērots
0
ir jau grupas, kurām vairāk piestāv / labāk sanāk uzstāties kādā konrētā formātā, t.i. vieni DEPO noravēs jumtu, bet Blomes estrādē nosūkās. Leaves Eyes man Rīgā patika daudz labāk nekā Wakenā. Bet Vader ir spārdījis visur, kur skatīts.
0
Ja kas, taisni Vader bija viena grupām, kas ienāca prātā to augstāk rakstīto iedomājot. Klikatu tibidapadu kā Šveices pulkstenis - katrs dalībnieks precīzi zin, kas kurā brīdī jādara, un kā jādara, lai kopiespaids būtu tehniski nevainojams. (tiesa gan, vērienīigās sastāva izmaiņas šo mehānismu drusku pajauca, toties rezultējās arī negaidīti klausāmā albumā). Bet toreiz - tas gads, kad šie HRL zvetēja - 2007? - tas iespaids bija taisni tāds. nav absolūti nekā pie kā piepisties, bet tomēr daža ne tik pareiza grupa, kopzupā ņemot, galvu iekustināja vairāk.

Kas attiecas uz Bleida minēto Bleizu - tā bija laba profesionālisma paraugstunda. kaut arī pirms Blaze Bayley uzstāšanās bija skaidri redzams, ka tautas ir mazāk, nekā dažkārt uz karaoke (pēc- arī tāpat), tomēr, kamēr šie spēlēja, neviens no 40 zālē esošajiem nebija garlaikots.
+3
+Preternatural
+1
Varbūt kādam ir lieks biļetens, ko nopārdot lētāk par 21 LVL? Esmu aizmirsis nopirkt biļeti un skatos, ka bijušas pa 15 un 17. Ja ir ko tirgot, 26363933
+1
CoF savu 1.5h nokapāja godam, visaugstākajā līmenī. Pārsvarā dziesmas mani neuzrunāja, bet buja kādi 4 peroši gabali, kas iekapāja.

RC nospārdīja par maz - knapi 50min. Ugārs un kačka sita augstu vilni, bet jāpiekrīt Kudaram - sūdīgākais RC koncis kāds skatīts, jo pārējie vienkārši nogalināja.
+1
Malakas nenospēlēja Keravnos Kivernitos!!!!
+5
Tad jau laikam prātīgi vien darīju - tā arī lēsu, ka RC, kas principā vienīgie interesēja šajā koncī, spēlēs kā iesildītāji kādas 45-50 minūtes, par ko vien negribējās ģimenes budžetam savu pussimtu atraut.
+1
Tas CoF bij labs kad vecos klučus spēlēja, kas setlistā bij ne mazums.
Par tiem itāļiem pirms tam nebiju ne redzējs ne dzirdējs kas tie tādi. Bet izklausijās itin lāga, nāksies kādu albi paklausīties, a vosj, der.
+1
Vēl var piebilst, ka viss čotka laicīgi sākās - 20:30 Pretīgie jau bija nospēlējuši un 21:30 jau sāka Pūdētais gāzt.
+1
^Šī ziņa man ir kā plāksteris. Es tehniski tāpat ātrāk par 22.00 nevarēju ierasties, tāpēc būtu bijusi vilšanās uhh
0
daudz tautas bija uz konci?
0
Galīgi pārbāzts nebija bet bija krietni daudz.
+4
CoF sūkā pimpi, kā tagad tā arī mūžīgi mūžos. Āmen.
+18
nedirsbļa - pats ar to pimpi kopā fočējies ...
+9
^ Nu ja — papriekš pabildējās, pēc tam Werwolfs dabūja izjust kaut ko vēl patīkamāku!

+4
iedzert bezmaksas alu ?
+6
^varbūt prostatas masāžu?
+4
tas bija ironisks foto
+4
ja ņe vinovataja - on sam prišol
+3
prostatas masāžu no Ghaala? ar nav izslēgts. Kautkā vienā brīdi abi pazuda no redzesloka.
+3
^ varbūt viņu piespiedus kārtā piespieda virināt Brasā ? Gan jau CoF bija informēti par Brasu !
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas