Burzauniekam gaidāms jauns elboms.
+2
Vargs vasarā gatavojas uzražot jaunu albūmu "Sôl austan, Mâni vestan"

www.burzum.org/eng/library/east_of...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+8
izskatās, ka Vargs tos elbomus ražo ražošanas pēc. Labāk būtu aparis plašos Norvēģijas laukus.
0
Vai vai, kaut kā neinteresanti jau paliek, ka katru gadu laiž ārā. Belus bija tāds foršs, nākamais jau tāds normals normāls, pēdējais ļoti garlaicīgs. Ko no šitā gaidīt īsti nez, bet būtu labāk čalis saņēmies, pārvarējis savu skatuves fobiju un aizbraucis kādā eiro tūrē.
0
""Sôl austan, Mâni vestan" will feature ≈58 minutes of instrumental electronic music, that can best be described as relaxing, slow-paced, contemplative and very much original. You have not heard anything like this before, although we can compare it to other electronic music, such as Tangerine Dream – and I guess to old electronic Burzum music as well."
+3
Uz (ne)redzeshanos.
0
Tad jau būs tas pats sindroms piemeties, kas Nargarotham. Tas tak arī izlaida instrumentālu elektronisku dubultkluci aizpagājušogad. Nez, kāpēc dažiem blekmetālistiem ar laiku tāda sērga uznāk? Vienīgais līdz šim baudāmais piemērs — Fenriza solo blakusprojekts Neptune Towers ar tiem diviem albumiem. Un arī to Fenrizs darīja blakus savai pamatdarbībai, kā rezultātā īsta mūzika necieta :)
0
Kautkad lasīju interviju vai aprakstu par to losi - tākā āņa pulēšanas poligonā šim elektroģitāru nedeva, tad pārmetās uz taustiņiem, pie reizes to pamatojot ar to, ka ģitārmūzika ir nigermūzika un īstenie ārieši močītu taistiņus kā tādi Bahi. Laikam atkal tīkama smeldze dibenrajonā iezagusies ...
0
viņa popularitātes pamati tad jau nu ir galīgi neāriski
+4
Kad nesanāk īleni, tad kaļ čikus.
+2
Nu norm, Burzikam tak būs jau trešais elektronikas albums. Iepriekšējos reizēm pirms miega paklausos. Un par blekmetālistu jau sen viņš sevi vairs neuzskata.
+2
Salīdzināšana ar Tangerine Dream gan ir uzreiz augstu tēmēts, bet nu redzēs, redzēs...
0
Principā piekrītu Neonam - labprāt pēc darba un pirms iemigšanas jamo fonā uzlieku, kā miega dziesmiņas/ vakara pasaciņas.
+3
+2
^domāju- Vargam jānovāc normāli džeki ar pieredzi (tādus viņam nebūtu problēma atrast) tur no Norvēģijas fjordiem un jāsāk močīt kārtīgs bleks vecajās tradīcijās ar frišāku piešprici. Tas būs daudz vērtīgāk. Varētu arī pakoncertēt. Pieprasījums būtu ka maz nemetās.
Savādāk- tas embients... danunah.
+1
Nu pag, jams tak ir izdevis veselus trīs albumus ar "kārtīgu bleku vecajās tradīcijās ar frišāku piešprici" pēc brīvlaišanas. Cik nu viņi bija jēdzīgi, ir cits jautājums.

Un nedomāju, ka šim interesē vākt džekus un koncertēt, kamēr kaut kā var galus savilkt.
0
^ nu tie `viena vīra` ierakstītie albumi (cik nu pārskrēju jūtūbā)- noklausies un aizmirsti. Tik pašiem slimi fanātiskākajiem tas varētu interesēt.
Tomēr viņš mierīgi varētu savākt supergrupu. Kgan t.s. supergrupu sniegumi nevienmēr attaisnojas, kā sākotnējie plāni nu tagad gāzt pasauli apkārt. Labs piemērs- Vallenfyre.
+1
Mazo meža dīvainīšu supergrupa ? :D
0
Vargs jau kādu laiciņu atpakaļ ir paziņojis, ka atvadās no metāla un tāda stila albūmus vairāk neražos. Reku viņa atvadu dziesma
www.youtube.com/watch?feature=playe...
0
Dažs komentārs pat ir lasīšanas vērts:

Chris Menta 1 day ago
I am wondering if Nietzsche was receiving letters sometimes, like "Greetings. Your work is not tr00 nihilism"... :D
-1
a vot nesaprotu, ko Vargs nevarēja to embientu taisīt zem cita prodžekta, savādāk vecajiem blekeriem šis ieraksts liek vilties...
+5
^ Zem cita vārda tādu uiņu neviens nepirktu.
0
^Vai viņu vispār kāds pirktu, kuri zin kas tajā ripulī atrodas? Varbūt tikai lielākie burzum fani priekš pilnas diskogrāfijas :/
0
O, es sanāku slimi fanātisks Burzum fāns, izrādās. :) Ko jūs muld, "Belus" tak bija superīgs albums! Dēļ "Glemselens elv" vien ir vērts laiku pa laikam paklausīties.
+2
Pļettt, fuij, pē! Šito jauno lai viņš klausās pats!
0
Noklausījos. Nu tāds neitrāls foršs fona ambientiņš, mūzika, kas neuzbāžas.
0
www.youtube.com/watch?v=EWbB53ZnsRg...

šamo noskatoties ir interese ieklausīties arī kādā gabalā, bet man vislabāk tomēr arī viņa atvadu dziesma patīkas :D
0
Un tagad pēc paklausīšanās palasīsim vēlreiz šo pašslavināšanu, kādu jams bija pirms izlaišanas sarakstījis savam jaunajam ōpusam: /forum/123704-burzauniekam-gaidāms-jauns-elboms#comment235133

Teiktais jau nu gan baigi piepildījies, ne? :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas