Unholy Satan - “Bez jēzus” mc (60 min portatīvais altārī
0
Dārgie, draugi!

Man ir tas gods paziņot.

Jaunuzlecošā nejaušās mūzikas izdevniecība “Resurrect Tapes” Lieldienās savus klausītājus iepriecina ar īpašu de luxe izdevumu!

Šodien plkst. 15:00 tiek publiskots Latvijas pagrīdes fantomās parādības “Unholy Satan” pirmais ierakstu sējums “Bez jēzus”.

“Unholy Satan” sākotnēji radīts kā akustisks blackmetal parodijas ansamblis, kas pēcāk pārtapis brīvās formas duetā, apspēlējot garīgu nestabilitāti sātanisma emancipācijas perspektīvā, pielietojot infantilu troksni jeb neprasmīgi spēlētus rotaļu mūzikas instrumentus, primitīvu elektroniku, freak folk un spoken word elementus kā arī melanholiskas, pseidoreliģiskas akustiskās ģitāras un dziedājumu pasāžas, radot gan okultus ierakstus, gan arī veidojot psiholoģiskas spriedzes pilnas, publiski aizklātas performances.

“Bez jēzus” iekļauj trīs dažādos periodos tapušus ierakstus. Kaseti ievada terapeitisks triptihs “Vētra nāk / Citādā pasaule / Zem Sātana Saules”, kas veikts dzīvajā izpildījumā pērnā gada Lieldienās radio “Naba” ēterā. Kasetes pirmo pusi noslēdz pilnībā improvizēts, smeldzīgs lo-fi skaņdarbs “Divatā ar Lucīti”, kas ierakstīts “Tabakas fabrikas” teritorijai pieguļošā mājas dārzā 2011. gada oktobrī ar īpaši zemas kvalitātes digitālo diktofonu. Ieraksts dabiski apraujas, diktofonam negaidīti pārtraucot savu funkcionēšanu. Kasetes B pusi savukārt rotā murgains audio delīrijs bez nosaukuma, kas iemūžināts kādā 2011. gada vasaras rītausmā bijušajā “Skaņu Meža” telpā Miera ielā.

Izdevums “Bez jēzus” ir kā portatīvs altārītis – tā ir melna 60 minūšu kasete, kas iesaiņota izlietotā “Kagor” vīna pakā ar svaigām rožlapiņām, Jaunās Derības lappušu pelniem, svecīti, vīraku un kartiņu ar roku rakstītu informāciju par ierakstu. Izdevums limitēts 18 kopijās. Cena 6Ls.

Lūk, viens no piesātinātajiem “Unholy Satan” uzvedumiem. Priekšnesums radio “Naba” džimšanas dienā 2011. gada 1. decembrī.

www.youtube.com/watch?v=323Ge01xlBU...

“Resurrect Tapes” ir semi-fiktīva, idiosinkrātiska un obskūra kasešu-kā-mākslas priekšmetu izdevniecība, kas balstīta uz materiallu un skaņu otrreizēju izmantošanu. Ikviens ir aicināts izdevniecības vajadzībām ziedot jebkāda formāta audio ierakstus vai nu personīgi, vai nododot tos mūzikas veikalos “Randoms” un “Lira”.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+6
satanisti hrenovie
0
pizdātiji sataņīsti ...
0
Tas «koncepts», ka aicina nodot vecas kasetes, tad hipsterjampampiņi pieķēza viņas ar savu izdalījumu, un pēc tam pārdod pa 6 lati, man atgādināja kaut ko pag gad redzētu līdzīgu… Beidzot atcerējos. Un nemaz tik tālu nebija jāmeklē… ;)

www.steinklang.at/shop/index.php?main...
+1
RRR Records (USA) to savu "recycled" seriju izveidoja jau 80-to beigas un ne tikai uz kasetem. RRR ir ari tada pati plashu serija, protams plate ir no nulles bet gatefoldi tiek izmantoti no visadiem veciem brinumiem :)
Un RRR isteniba nav vienigie, neatceros tagad leiblu vardus, kas to bija vel no vinjiem noshpikojushi.

0
tu jau pats, desekrātora kungs, arī pārdod plates ar uzcenojumu biš, ne?
0
turklāt cerībā, ka to kāds pirks, nevis kā šeit - zinot, ka nepirks
0
Mincīt, vācu ierakstus pēc +/- šādas metodes: nopērku 3 plates, divas pārdodu ar saprātīgu procentu, trešā paliek pašam kolekcijā. Vai arī nopērku kaut kādas mani neinteresējošas plates pa lēto, ja ir iespēja, un pārdodu pēc tam tālāk. Nav nekāds pastāvīgais hobijs, pa mēnesi pāris — trīs paciņas aizsūtu. Citreiz dabonu vairākas kopijas no māksliniekiem pa taisno (Khanate, Sunn O))), šāds tāds bleķis u.c.), tad paprasu autogrāfus uzlikt. Lai tak citiem arī tiek.
+1
nujā, tātad, nopērc plates un pārdod tālāk ar uzcenojumu, kā jau es rakstīju.
-1
Mincīt, nesaproti tu kolekcionāru būšanu. Viens žīda kaķis tu esi — tas vienīgais, ko tu spēj saprast, ir: «kupi — prodaj».
0
Tas jau nemaina faktu, ka ttīri tehniski tas, ko tu dari ir "kupi-prodaj".
0
ā, nesaprotu? pie jēzus rezurektētā locekļa, man gan likās, ka tīri labi saprotu. līdz šim gan nezināju, ka, spriežot pēc tevis rakstītā, lai būtu patiesi 'dvēselisks' un 'palīdzošs' kolekcionārs ir jāpērk pa lēto un jāpārdod tālāk dārgāk (vai arī tu radi kādu pievienoto vērtību? paraksties kā starpnieks?). es līdz šim kolekcionēšanu biju uzskatījis par plašu un kasešu iegādi personīgais atskaņošanai un kolekcijai - nezināju, ka, lai nebūtu žīdisks, man ir jānodarbojas ar spekulāciju, jo man visu laiku likās, ka tas kā reiz ir tas, ko jūs te saucat par žīdismu... vai arī nē? vai arī jā? paga, es aiziešu paprasīt jēzum, viņš tak beidzot starp mums un par žīdismu zina labāk.
0
Pievienoto vērtību neradu, vismaz kolekcionēšanas un pašam nevajadzīgā stūķa (stuff) pārdošanas ziņā. Jēga ir tāda, ka es no tā netaisu nekādu biznesu, tikai vairoju savu kolekciju un dodu citiem iespēju darīt to pašu. Fatduudam un vēl citiem gadījies šo to arī par brīvu iešķiept, jo pats ne vienu reizi vien esmu saņēmis no citiem kaut ko (viņuprāt) nevērtīgu tāpat vien. Nelieku pārdošanā arī tos ierakstus, kurus esmu dabūjis par brīvu priekš recenzēšanas.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
BigUgga
Sonnenmensch
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas