Hokejs 2013
+1
Par cik ko Rīgas Dinamo šo sezonu nospēlēja diezgan pasūdīgi, ir laba iespēja tagad atgūt vecos hokeja priekus un vērot kā mūsējā izlase sasitīs pretiniekus atlases turnīrā uz Soču olimpiskajām spēlēm. Šovakar pirmā spēle pret džentelpeņiem no Lielbritānijas. Gaidu divciparu skaitli mūsu labā :]
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
"diezgan pasūdīgi" - neko teikt, nelabojams optimists :) Tādēļ arī ar lielu piesardzību raugos uz šo turnīru, jo kazahi izskatās esam labā formā, un neaizmirsīsim, ka francūži iepriekšējā PČ nostartēja labāk par mūsējiem. Nē nu sastāvs jau mums uz papīra jaudīgs izskatās, jācer, ka treneris māceš to arī izmantot.
0
Kad es skatijos 3 Dinamo sezonu es domāju sūdīgi, bet šis gads jau ir pilnīgs peizduj. :/
+1
es jau negribu būt baisais pesimists un tā, bet ar šitāda tipa komandām mūsējiem jāuzvedās tā prātīgi, ka vot neieslēdzās klasiskais "āaa, ko ta šitos sausiņus, samazgās viens divi", kā rezultātā apkaunojoši papiš vai čerez žopu kautkādu izlīdzinājumu panāk. Un tā gad no gada, a no kļūdām nemācās.
Jācer vienīgi ka Kira devis uzdevumu no Sočiem pārvest olipisko zeltu, mūsu funkcionāri jau māk dzīvot citā dimensijā. A spelētājiem stresiņu uzdzen :)
Tapēc arī uzskatu ka zināmā mēra Dinamo sezonu sapisa paši lielie funkcionāri.
0
Nu briti ir taču stabili jāpaņem nežēlojot, bet par pārējām divām jāskatās. Komanda mums ir labāka un domāju ar Ozo sastāvā ar attieksmi visiem vajadzētu būt kārtībā tik atbildīgā turnīrā.
Kazahstāna ar rezultātu 3:2 pārspēja frančus, redzēju tikai 3 periodu tāpēc nevaru īsti spriest kā komandas uz savstarpējā fona izskatījās, bet iespējams tad pret Kazahstānu varētu būt galvenā spēle mūsējiem.
+1
Gan jau būs tā - mūsējie paņems kazahstānu, bet papisīs frančiem, angļus samazgās visi, un tad trīs komandas varēs golus rēķināt...
0
07.02.2013 19:30 LV - UK
08.02.2013 19:30 LV - KZ
10.02.2013 17:00 LV - FR

Uz papīra tik kuģus un krustiņus-nullītes var spēlēt ...
0
Internetā spēles var skatīties ltv.lv mājaslapā salīdzinoši labā kvalitātē, ja nu kāds nezin un nav pie teļuka.
0
^ bildes kvalitāte ta tā nekas, bet bremzē besīgi. Nupat vispār uz vairākām minūtēm nokārās.
0
^ Tas ir nevis ka nokārās,bet pārtraukums starp periodiem :)
0
tagad periodi ir trīs minūšu gari?

Un vispār - reklāmas pauzēs reklamē Tērvetes alu... varbūt tas uz veiksmi, bet drīzāk jau pasaule iet uz galu.
0
6:2. Ir ok, ņemot vērā, ka pretinieks tomēr nebija no stiprākajiem. Vismaz jācer, ka vārtu garšu būs čaļi noprovējuši.
0
Gribējās lielāku rezultāta starpību. Kaut kā šķita, ka čaļi vienkārši pārāk iespringa un centās dabūt pēc iespējas lielāku pārsvaru, kas beidzāš ar to, ka nerealizēja daudz labas iespējas. Kopsummā spēle bija laba, tikai rīt pret Kazahstānu gan šitos ''izgājiens 2 pret 1, tukša mala'' momentos jāiemet.
0
Mūsējie jau nevienu pārbaudes spēli nenospēlēja pirms turnīra, tādēļ arī varbūt šī daļēji par tādu kalpoja.
0
varēja nevienlīdzīgos sastāvus patrennēt

4 vārtu starpība - ko tad vairāk var vēlēties ...
+1
piecus, sešus un tā tālāk? Ja piepildās manis minētais scenārijs, tad tam var būt izšķiroša nozīme.
0
Es skatos Draugiem.tv, tur nekas nekārās. Bildes kvalitāte gan tur pati slēgājas no samērā labas un diezgan draņķīgu brīžiem. Bet nu labāk, nekā kad raustās vai uzkaras vispār.
+2
vislabāk man patika atbalstītāju reklāmas - viena, kurā pakalpojuma sniedzējs savu potencionālo klientu asociē ar daļēju pastulbu gimeni, kura var atļauties izbraukt piknikā ar visiem pričendāļiem, bet ir par dumju lai atļautos pagādāt segu.
Otra - kurā produktā ražotājs domā ka sieviete var būt tik stulba ka mīlīgi bubina ap santehnikas izstrādājumiem.
0
^^ tagad ar lūru draugiem.tv, un ar to kvalitātes mainīšanos ir tāpat, bet izskatās, ka refresh palīdz.
0
Man darbā ir gana ašs kompis (4 kōres \m/) + visi kolēģi prom un to štruntīgo 5 Mbps netu neviens cits neizmanto, kvalitāte neraustās, visu laiku izskatās labi. Sievai mājās uz sava Intel Atom netbūka čakarējoties gan.
0
onhockey.ru/index.php?place=cas...

skatos šeit,bēdu nezinu.
0
Bet multikōres pofig, skatos tas Adobe Flash process rij 20-30 % no vienas kōres (3,6 GHz AMD).
0
Tfuble, kā smuk aplauzos darbā. Uzvaroši paziņoju, ka letiņi šos smuki izvālējuši, a pretī reakcija - we have an ice hockey team?
0
izskatījās jau nu dikti samocīta uzvara bet nu labi viss kas labi beidzās.
0
Fū, viss labs, kas labi beidzas. Trešais peris jau bija labākajās LV validolistu tradīcijās, un tas iespertais gols vēl beigās....
+1
Samocīta... nu es tā akurāt neteiktu, viegli negāja, bet skatīties bija interesanti tomēr; vieglu uzvaru jau te neviens negaidīja. Tas jau pirms šī turnīta bija visiem skaidrs, ka Kazahstānas izlase ir labā formā un ļoti nopietni grib uz Sočiem trāpīt. Pat bukmeikeri, lai gan ar niecīgu starpību, tomēr augstāk vērtēja Kazahstānas izredzes.
0
Bļin, tiešajā nevienu LV vārtu guvumu neredzēju ...
0
iespējams - bukmeikeriem nebija ne mazāko nojautu par Ozoliņa atgriešanos izlasē.
0
Jā par tiem vārtiem, ar kāju iespertajiem, gandrīz no krēsla nokritu. Nesapratu ko tie komentētāji bļauj, bet tad sapratu, ka grib pateikt skatītājiem to, ka tiesnesis rokas uz sāniem plāta :D
0
^^^ eu, Bleid, es tak ar ne - pirmos divus nokavēju, a trešo laikā biju uz ķēķi pēc alus aizvilcies...
0
apmēram līdzīgi ;)
+2
parasti ka man šitā gadās vairākārt viena mača ietvaros, sāk pārņemt māņticība un sāku biežāk piestaigāt pēc alus, a vosj, vēlvienu ripu ieliks :D
0
Nu ko, ceru ka šodien tie litri alus netiks velti izdzerti.
0
Priecē arī citi slidoņi - Silovs sāk izsisties arī ātrslidošanas elitē: sportacentrs.com/ziemas_sports/slido...
0
Franči mums tradicionāli viegli devuši, cerams, arī šoreiz, kautgan rangā vistuvāk mums (LV = 11, FR = 14). Bet kur var rangus iebāzt, nodemonstrēja Slovēņi (18), kuri pieveica Dāņus (12) un Baltkrievus (13) un tīrā prieka pēc tagad masē Ukrainu (jau 5:0)

www.iihf.com/home-of-hockey/cham...
0
Diez vai būs viegli, ja atceras, kā franči spēlēja pēdējā čempī (vinnēja Šveici, Baltkrieviju, Kazahstānu, daudz netrūka arī līdz Slovāku paņemšanai). Ceram, protams, uz to labāko.
+1
Pizģec. Jāiet pēc alus laikam.
0
Tie jau nu nebūs mūsējie, ja pašās turnīra beigās nemēģinās padrebināt nervus saviem skatītājiem! :D
0
nu pesec, divreiz gāju pēc alus - divi vārti. Huju, viss krājums savilkts pagaldē, nekur vairs nafig neiešu!
0
It kā jau nav tik traģisks pašlaik tas rezultāts, bet kāda ir spēles kvalitāte?! Spranči tak ir reāli labāki. Ka tik Intars savā postā 7. februārī, plkst. 18:48 nebūs viedu pareģojumu izteicis?
0
Nu jau bišku cerīgāks skats, gan rezultāta, gan spēles ziņā.
0
Trešais peris solās būt validolnieks, jo šis rezultāts neapmierina nevienu - frančiem vajag uzvaru ar 2 vārtu starpību, mums, kā minimums, neizšķirtu pamatlaikā, tādēļ abas komandas ies uz vārtiem.

Dārziņa izgājiens bija lielisks, vēl pārīti tādu smukumu derētu.
+1
Ļoti statiski un aizmiguši mūsējie likās. Arī vairākumā vecā liga - maz metienu, tik saspēlējas, bet 3:5 sastāvā tieši otrādāk - tur var izkombinēt brīvu metienu, bet met tik uz dullo ...

Mums gan neižšķirts arī der, bet Frančiem +2 uzvaru vajag, tā ka šie arī trešajā periodā bizos apkārt, ja vēl spēs. Vismaz uz pretuzbrukumiem varēs mēģināt noķert. Ar galvu vairāk jāspēlē (tehniski t.i.).
+1
Jā, nu ceram uz veiksmīgu trešo periodu! Starp citu, par pārsteigumu parūpējās arī Austrija, kas brauks uz olimpiādi Vācijas vietā.
0
nu cerams ka kāds spēs sapurināt komandu, ja ne Nolans, ta vismaz kāds Ozo.
0
Jēj izdevās panākt neizšķirtu, tagad tikai nenomuģīties un iemest trešo lai ir uzvara.
+1
Labs darbiņš, kas padarīts! :)
0
lūk ko nozīmē pievilkt alu tuvāk pie tv kastes :D
0
bļe nu ņēma un papisa....
0
eh, būtu jau bijis labi tomēr to vinni bonusam dabūt un mūsu himnu dzirdēt, bet lai jau tiek frančiem tas plāksteris uz brūcēm. Jāpiekrīt, ka šamējo vārtsargs lieliski spēlēja.
0
Vēh tomēŗ zaudējām. Nevajadzēja gan to papildlaiku tādu vaļīgu, takš jākaujas par uzvaru jebkurā gadījumā. Bet nu prieks, ka tikām beigās uz olimpiādi. :]
0
Tas pagarinājums jau tāda formalitāte bij, nevienam neko vairs nevajadzēja. Līdzīgā situācijā Vācija Austriju pagarinājumā vinnēja, kad austriešiem neizšķirts pamatlaikā jau pietika.
0
drusku jau mūsējiem pietrūka, bet nu... kā intars sak, tīra formalitāte. pilnai laimei pēcspēles metienu pietrūka
0
tie pat nebūtu trenniņa līmeni - kaut ātrāk beigto un varētu braukt mājās ...
0
Tontoons, 7. februārī, plkst. 17:38
es jau negribu būt baisais pesimists un tā, bet ar šitāda tipa komandām mūsējiem jāuzvedās tā prātīgi, ka vot neieslēdzās klasiskais "āaa, ko ta šitos sausiņus, samazgās viens divi", kā rezultātā apkaunojoši papiš vai čerez žopu kautkādu izlīdzinājumu panāk. Un tā gad no gada, a no kļūdām nemācās.

Lūk, lūk!
0
aha, tas gan bij domāts ar britiem, bet nu šeit pirmais periods bij līdzīgs.
0
ak jā, 3. priods bij pamatīgs validolnieks, teju visi alus krājumi izsīka
0
Bet nu tā jau bija - čerez žopu kaut kādu izlīdzinājumu panāca.

Abet lai britiem pakāstu, tad jāspēlē tā kā šodien pagarinājumā - kaut ko pohujā uz dullo hujārī. Tomēr tā līmeņa atšķirība ir; tāpat kā mūsējiem ar pirmā piecinieka komandām; var labi nokapāt vienu periodu, divus, bet visu spēli tādā līmenī nevar noturēt.
0
… ar katru postu arvien vairāk vārdu «spēlēšana» nomaina «hujārīšana», «prognozējamais rezultāts» — «apkaunojama papišana», «neizšķirts» — «čerez žōpu», «papildlaiks» — «kaut ko pohujā uz dullo hujārī»!
+1
Ozo jau gandrīz kā Mayhem slavenajā Headbanger's Journey Vakenas intervijā. :)

www.youtube.com/watch?v=IgLRKGBWObQ...
+1
Who said that? Fuck them!
+1
Heh, šitas nosaukums kaut kur dzirdēts. Kādā Fresh Blood'ā šie nepiedalījās?

sportacentrs.com/solis_pa_kreisi/010...
+1
Etņiska najda kurīnašana, bļeaķ:
sportacentrs.com/hokejs/legionari/26...
0
es redzeju ari video - tur dazhsh labs no tiem hokejistiem ar saviem spekiem nebija spejigs pamest lidostu...
0
hmmm... diez ko varētu nozīmēt hokejā sods viens gads nosacīti...? tobiš pa ledu slidināties drīksti, a nūju rokās ņemt nea?
0
droši vien spēlēt drīkst, bet kā tikko kaut kādus sūdus satais, tad uzreiz diskābels.
+1
Khm, nedēļa līdz PČ, bet es nedegu nenormālā nepacietībā, neskaitu ne dienas, ne stundas līdz pirmajai spēlei. Es gaidu vienkārši.

Nejaukais RD, visu, visu sabojājis!
0
japs, ta ir... kad nebija RD shos gadus, pavasaris un PC bija kautkas neaptverams, iemesls, lai njemtu darba brivu :)
0
Es kaut kā esmu pamanījies nesapīt kopā izlasi un "Dinamo". Izlase tomēr kaut kas augstāks, svarīgāks un svēts.
0
Tu neesi viens.
Pilns Sportacentrs ar ļautiņiem, kas gānās par to "krievu projektu", kurš "izbojājis visu pavasara prieku", un viss ir tik slikti, tik pretīgi.
Liela daļa gan tur ir basketa fani un kā tādi nav par pilnu ņemami.

Izlase vienmēr ir kas augstāks. Es tikai saku, ka nav vairs tās nenormālās (un neveselīgās) histērijas, kad hoķis sastāvēja no 6-7 spēlēm maijā. Tagad par laimi to var redzēt krietni biežāk un, padomā tik, šad tad pat klātbienē, nevis tikai pa TV.
+2
Un var pīt vai nepīt - lielākā daļa izlases spēlētāju ir no RD. Jau piecus gadus. Tas diez vai mainīsies.

Samērā smieklīgi ir lasīt, kā ļautiņi ņirdz par spēlētājiem, kad tie ir Dinamo sastāvā, un cieti fano par tiem, kad tie spēlē izlasē.
0
Olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā "Dinamo" pārstāvēja 11 hokejisti, kas bija mazāk par pusi.
+1
un tikai četri no tā sastāva nekad, ne reizi nav iepriekš spēlējuši Rīgas Dinamo. Kulda, Bārtulis, Jekimovs, Ķēniņš.
0
Pirms gadiem 4 skatījos visas nozīmīgākās baša unhoķa spēles, bet lopš neskatos - kautkā pajāt arī maija trakumu ... nu papisīs - papisīs. Uzverēs - tātad bija labāki tobrīd. Tā ir tikai spēle.
+1
Viss ir tikai tikai.
0
Nu un, ka agrāk spēlējuši? Tu jau teici "lielākā daļa izlases spēlētāju ir no RD. Jau piecus gadus. Tas diez vai mainīsies."
Re, ka mainās gan.
0
nervi vairs netur skatīties to hokeju. Vēl nav beidzies 2 periods, bet tāda sajūta, ka nekāds iepriecinošais rezultāts nesagaida...karoč - jādzer šnabis:)
+2
P I D A R A S I
-3
^ Par ko pidarasi, Austrija taču patlaban vinnē! :P
0
Rādās, ka virsaitis var sākt kravāt koferus.
0
da nu, te pilnigi bez jokiem par Austriju...
Shlagbaums paradija, ka jastav vartos. A mums - ka izgajiens ta ielaisti varti...
Ja agrak musejie bija impotenti uzbrukuma, tad tagad aizsardziba + varti ir vienkarshi melnais caurums ...
0
Man kaut kā pie pēdējā laika švakā izlases snieguma gribās vainot to, ka nav pašiem savas kārtīgas hokeja līgas. Jāskatās kaut vai kā iet tai pašai Austrijai, Vācijai, Šveicei. Viņiem vietējā hokeja attīstībā tiek ieguldīts milzīgs piķis un paskat kā iet uz priekšu. Gandrīz visi spēlētaji šīm komandām ir no vietējās līgas un šveiciešu šī gada panākumi vispār apbrīnojami. A latvieši kaut ko mētajas apkārt pa pasauli takā čigāni un beigās neko. Ja vispār atrod kur sākt sīkajiem trenēties tad to atļauties var tikai biezie, kuri retums no normāla mošinga kko saprot un tad brīnās kapēc sākam visiem zaudēt. Būtībā pie tā, ka mēs uzkāpām tik augstu deviņdesmitajos ir jāsaka paldies krieviem, kuri padomju laikos te baigo bāzi izveidoja, bet ilgi jau šitā paši neturēsim līmeni. Huiņa nu....
0
Šveicē standarta alga ir Ls4000, tā ka nav jēgas salīdzināt. Tur reklāmas tirgus 10x nopietnāks un arī iedzīvotāju un leduslaukumu skaits (tai pašai Šveicei ir 11 219 spēlētāju un 158 laukumi pret mūsu 2 348 un 16).
+2
Var gan salīdzināt, tu jau to tikko izdarīji. Ja ir ieguldīts piķis ir attīstība. Ja piķis nav, nekā. Kačoks nevar uzkačāt musīšus ja nav pienācīgi pabarojies, tā teikt.
0
Par šo tēmu atceramies, kad viss ir slikti.lv?
0
Nolana vietā var būt dajebkāds treneris. Šaubos vai tas ko īpaši mainītu un komanda sāktu labāk spēlēt...
0
^ tas var būt arī tiesa, bet tas nemaina faktu, ka pie šāda scenārija Kira viņam galvu neglaudīs - tāpat kā neglaudītu arī jebkuram citam.
0
tas, ka kolektīvā ir roblēma, bija jau skaidrs pēc olimpiskā turnīra, kurā knapi izmocījāmies ar teorētiski daudz švakākiem pretiniekiem.

Salīdzināt nav jēgas, jo Latvijā nekad nebūs pat Dānijas līmeņa čempionāts. Baltkrievijas čempionātam ir normāls līmenis (vismaz ar LV salīdzinot), bet viņi uz OS nebrauc ...
0
Prātīgākais ko Kira varētu darīt - būtu galvenā trenera amatā uz nenoteiktu laiku ielikt A. Ābolu. Lētāk sanāktu....
0
Par Baltkrievijas vai Dānijas līgām neko daudz nezinu, bet atceros, kad pirms pāris gadiem bija takš +- laba situācija Latvijai. LM, HK Ogre, un Riga2000 bija lielais trijnieks, komandas varēja savā starpā labi konkurēt un spēles tiešreides vērot LTV. Skolas biedri apkārt pa skolu staigāja komandu šallītēs un plūcās par to kura komanda krutāka. Domāju tur bija normāls potenciāls ko vel nopietnaku uzveidot. Bet tagad tas KHL, zajobs jau tur.
+3
Par trenneriem runājot. Nevaru sagaidīt to dienu kad Ozo (cerams) sāks trenera karjeru un pateiks kā ir pa īstam jākapā :]
+3
treneri ta treneri, vari paņemt dajebkādu ūber bet ja nav ar ko īsti strādāt tad mēnesi patrenējotie stāpat galus nesavilksi. Mums jau nav stokā praktiski nekādu jēdzīgu spēlētāju pa lokālajām līgām (ja tā to var saukt), visi +/- jēdzīgie pa KHL ņemas un ta uz izlasi viņiem arī tā i kā i, ne ta lāga saspēlējušies ne ta ko, šodien vismaz smuki pirmais un trešais periods brīžiem izskatijās, tiesa gan, vārtos iemest vēl jātrenējas un jātrenējas... un tur jau ne t atreners palīdzēs ij ne kira. kira vispār varētu nenāk uz spēlēm, man liekas viņš ar savu pampaku ģīmī tik iedveš šausmas spēlētājos :D
+1
Jā, jā, tie pāris Samsung līgas gadi (kur vēl lokauts bija, ar Žoltoka pēdējām spēlēm) daudziem kā saldas atmiņas.
Tikai redz, to nejauko, pretīgo RD izjaucot, praktiski neviens no tā sastāvā nepaliks LAČ. Varbūt tāds Ankipāns, Laviņš paliktu, visi pārējie rautos prom. Kaut uz Zviedrijas Allsvenska vai tml. otrajām līgām, uz BAČu, gan jau DEL vai Šveices čempī noderētu.

Un paliktu atkal pie SMS kredīta amatieriem. LM, kā zināms, arī ir izbeidzies. Un nav teikts, ka neizbeidzas arī jaunatnes un LAČ līmenī.

Un man atkal LV hokejs atgrieztos pie rīta statistikas no hokejistu pūliņiem svešām tālām līgām un septiņām spēlēm (ja augstākajā divīzijā) gadā.

0
Un man atkal LV hokejs atgrieztos pie rīta statistikas no hokejistu pūliņiem svešām tālām līgām un septiņām spēlēm (ja augstākajā divīzijā) gadā.
^^^^

pilniba pievienojos!
0
^^ tiši tā

Austrijai varbūt ir savi plusi, ka 90% spēlētāji no savas līgas un gan jau ir saspēlēti piecinieki, bet tādā ziņā mums ar nav par ko sūdzēties, jo 1/3 no RD - vairumam citu izlašu, spēlētāji ir no padsmit klubiem savākti
0
NHL spēlētāju īpatsvars katrā valstī arī uz kaut ko norāda.
0
^ Agrāk norādījā, pēdējos gados daudzi spēlētāji dod priekšroku KHL, lai gan mierīgi varētu spēlēt NHL - piem., Nikulins, Radulovs, Mozjakins. Krievijas hokejistu skaits NHL ir stipri sarucis un tas nenorāda uz līmeņa kritumu, bet uz alternatīvas iespēju KHL veidā.
0
nea, krievu gadijujma - uz algas reikjina!
KHL top komandas maksa vairak neka NHL maksaja minetajiem speletajiem...

bet Radulovs ir cits stasts, vinjam tur savas problemas ar NHL, jeb NHL problemas ar vinju :)
0
Par Krieviju jā, bet biju domājis, ka tai pašai Dānijai ir vairāk NHL spēlētāju nekā mums. Austriešiem ar 3 stabīli NHL veči. Bet nu beigu beigās tas ir stāsts par to, ko jau augšā minēja - finansējums, hokejistu skaits utt.
+1
NHL ir savā ziņā līmeņa rādītājs, bet ASV ar saviem NHL spēlētājiem ir arī par palikšanu kašājusi, tā ka ...
+1
cik tur tie veči NHL, protams, ir labs rādītājs.

Bet mums tāda līmeņa uzbrucējs kā Vaneks nav NHL bijis nekad (nu, Žoltoks, bet es neņemos viņus salīdzināt). Turklāt var jau būt nez cik veču, bet šie uz PČ nemaz tā neraujas. Te pleiofi, te nogurums, te traumas, te sievai dzemdības, te pārāk liels pārtraukums pēc sezonas līdz PČ.
Tāda pati dziesma bija mūsu NHLiešiem. Bet to visi nez kāpēc piemirsuši.

Viens pats Irbe lika malā praktiski visu, ar NHL vadību naidojās, lai tikai spēlētu LV sastāvā. Savukārt to, ka daži citi mūsu NHLieši LV izlasē atteicās spēlēt gadus 10, jau sākam piemirst.
0
^

cik tad to citu NHLiešu bija, kuri atteicās spēlēt LV izlasē? Vienīgais, kas tiešām man nāk prātā ir Skudra...
0
Abi nelaiķi vairākas reizes atteicās - daži minēto iemeslu dēļ. Ozo regulāri atteicās.
Vairāk jau neviena tāda īsta NHLista nebija - pārējie lielākoties uzspīdēja pa sezonai vai pat mazāk. Nu, Znaroks neņēma Ivanānu.
0
atteikties ģimenes apstākļu vai veselības dēļ ir viena lieta, bet atteikties spēlēt principa pēc, kā to darīja Skudra - ir pavasim cita lieta..
+1
tas viss ir sūds salīdzinot ar jaunāko ziņu, ka Ozoliņš atgriežas R Dinamo rindās!
0
Ozo atpaklaj, zato Karsums pardots... beztolkshovs pilnigs ....
0
Ozoliņš būs spēlējošais treneris, ja? :D
0
Kā spēlētājs šobrīd viņš vel itkā ir lietojams, ko pierāda viņa 20+ punkti Atlantā. Kurš cits leģionārs no Latvijas tādu rezultātu savāca? Īsti nenāk atmiņa. Bet tas neataisnos viņu tajā brīdī kad vecums uz ļoti nevajadzīgām kļūdam paraus. Eh īsta alkāna stūrgalvības raksturs viņam, negribēs piekāpties nekur un nekad. Bet tas tik pozitīvi :]
0
Nu kamēr vēl var, tikmēr lai kapā. Ņišvišam formas kritums imho redzamāk izpaužas.
0
Skudram bij savs stāts un attiecības ar L.Beresņevu. Tad bija Irbe un tas tik liels zaudējums nebija. Bet pa lielam ci katceros, ja playoff atļāva - mūsu NHL veči steigšus bija izlasē Skrastiņš tai skaitā :(
+1
Ozo ir kārtīgs sūrais `zveijnieka dēls`, visu cieņu (Lieckalniņu fukā, kamēr ir naudiņa)..., bet nu pauts tomēr, ka čempī neņēma dalību. Te nepieciešams ne tik cik meistarība, cik līders, kas sapurina ģērbtuvē pārējos. Ozo pārējiem, kā vecākais brālis, uz kuru vienmēr var paļauties. Nekādi indiāņi nepalīdzēs, ne tas letiņu mentalitets ibio, kur amerikas aborigēnam kāda saprašana.
Dārziņš kapteinis? Danunah.... Viņš ir kruts spēlmanis, bez jautājumiem, bet pašam vēl vajadzīgs kapteinis, kas pacels morālo. IMHO.
+1
Skaties ka gribi - no visam pusem tikai minusi un nekur nekadu plusu...
es to par situaciju hokeja :)
0
Vēl jau 4 spēles priekšā. Un labāk izgāzt čempi, bet sasparoties uz OS.
+1
^ Nelabojamie optimisti, bļe.
0
Kāds tam sakars ar optimismu ? Optimisms (drīzāk sapņošana) būtu cerēt, ka tiksim nākamā kārtā. bet tā esam tur kur esam un pēc ranga pienākas - cīnamies par 2-3 vietu no beigām (un ceram, ka sliktākā gadījumā Baltkrievi nebūs vieni no divien lūseriem, jo šie, kā nākamie orgi ārā nekritīs).
0
vo.vo... manuprat bus galigs anussss
shovakar vel pagrudis slovakiem ar kadu 1:5 ...
+2
Principā pietiktu uzvilkt frančus un vāčus, tad jau būtu kā parasti. Cita lieta, ka ar līdz šim rādīto spēli to diez vai var izdarīt.
0
Ok, aizmirstam arī par franču uzvarēšuanu - tie šodien uzvilka krievus ar 2:1...
0
He-he, franči uzvilka krievus, taču vēl vairāk sarežģija LV situāciju
0
Mja, nokavēju :DDD
0
Toties šodien pret SK vārtos plānots Gudļevskis, būs vai sagrāve, vai arī pārsteigums
0
Oppaņihuja, pirmais periods pat ļoti cerīgs iznāca. tagad tikai pa daudz nesaslavēt.
0
^cik jau aliņi guzā ielietino stresa ?
0
1
+1
2L?
0
nene, tas bija parasts puslitrīgais. Tagad gan pēc sirdsdrapēm sāks prasīties. Jāteic, ka mūsējiem arī veiksme stāvēja klāt - Radivojevičs neizmantoja 100% iespēju, vēl tur štanga viana bij, savukārt Dārziņa mestais ar rikošetu no slovāka iegāja. Bet nu vismaz spēle ir skatāma, tā vajadzēja no sākta gala kapāties.
+1
Nu ko, Gudļevskis ir jauns Mūris!!! \m/
+1
Ļoti patika Girgensona spēle - īsts kapātājs! Bet kopumā bija patīkami skatīties, kā komanda cīnās.
+4
Nu skaisti. Šādi spēlējot, jau var uz kaut ko cerēt. Veicās jau ar, bet, kā saka, veiksme palīdz stiprākajiem :) Gudļevskim lieliska debija PČ.
0
Vakar šo maču skatījos būdams Slovākijā :D Slovāki bija tik ļoti satriekti, ka pat nevienu naidīgu piezīmi man nepateica.
0
Slovāki nupat arī Austrijai pakāsa pēcspēles metienos. Abas komandas dikti nogurušas izskatīās...

Tiesa, mums tas par labu vis nenāk, ka Austrijai punkti.
0
nu vot, par labu spēli diskābels - www.apollo.lv/zinas/girgensonam-d...
0
bļin - līdz ko sāk mūsējie beidzot normāli spēlēt, tā kāds pauts atrod iemeslu, lai diskavlificētu...
0
t.b. - diskvalificētu.
0
Krieviem otrais kāsiens. Kovaļčuks beigās somu nokdaunā aizsūtīja un acīmredzot saņems diskābeli, pamatotu, atšķirībā no Girgensona gadījuma. Mūsu grupā galīgi samudžināta situācija, atšķirībā no otras grupas, kur praktiski viss skaidrs jau tagad.
0
par to diskabeli vel jautajums :)
to mes rit no zinjam uzzinasim ... kas ir Girgensons un kas ir Kovalchuks ...
0
Nu tas gan.
0
Kas atļauts Jupiteram, nav atļauts vērsim...
0
www.apollo.lv/zinas/kovalcuks-net...

Tā viš tiešām ir.
0
nu vo - ri reku kreivu pirmavots:

Форвард сборной России Илья Ковальчук избежал дисквалификации за удар нападающего сборной Финляндии Янне Песонена, сообщает "Советский спорт".

Дисциплинарный комитет чемпионата мира принял решение не наказывать российского хоккеиста, который в матче с Финляндией (2:3) получил дисциплинарный штраф до конца игр.

Таким образом, Ковальчук сможет принять участие в следующем матче сборной России против Словакии.
+1
pizdec vnk... jebkursh cits butu dabujis 3 diskvalifikacijas - par kjekseshanos, par piebraukshanu pie soma solinja un meigjinajumu iebakstit, par sitienu pie somu vartiem...

a Girgensona izdaritais vispar bernudarza limeni bija, ja salidzina ar Kovalchuka gajieniem ...

0
Turklāt Girgensonam ir draudējusi DQ līdz pat čempja beigām...

Zināt, es jau neesmu rupeklis, bet tas ir pizģec.
+1
vienk. Krievija ir maksātspējīgāka par Latviju
0
Par Girgensonu - no citām kamerām, ko TV nerāda, esot tas pārkāpums daudz smagāks izskatījies, un diskvalifikācija esot pamatota, tā Nolans. sportacentrs.com/hokejs/pc_2013/1105...
0
Cita lieta, ka nesaprotu, kāpēc neizskatīja arī Mezina pārkāpumu. Tur man šķiet varēja arī 5+20 dot. Tātad arī kaut kādu spēles diskvalifikāciju. www.youtube.com/watch?v=2IF3Wkiabro...
0
^^^ Mezeja, ne Mezina, protams.
0
tagad gaidam rit Cipulim diskabeli ....
0
Te tev nu bija. Pie tam vēl droši vien Cipulis par savu triku beigās ar diskābeli atraus.
0
Nu tagad jāuzvar tā Francija, bez variantiem!
0
Neskatoties uz zaudējumu pret Vāciju, jāsaka, ka man mūsējā izlases spēle tīri labi patika. Gudļevskis vairākkārtīgi glāba izlases vārtus. Daudz ko izsaka arī veiksmes faktors, kas šajā spēlē nebija mūsējo pusē. Iespējas bija mūsējiem spēlējot vairākumā, bet tās netika realizētas.
0
Es redzēju tikai trešo periodu, bet 80% gadījumu mūsējie pieklājīgi viņu zonā nevarēja iekšā tikt. Un vai tas kādam bija jaunums, ka vācieši spēlē izteiktu aizsardzības hokeju? Pieņemu, ka ne, tātad atliek secināt, ka vienkārši trūkst pietiekami labu spēlētāju, kas spētu realizēt shēmas, ar kurām salauzt pretinieka aizsardzību.
0
Pirmo periodu neredzēju, bet neizskatījās, ka friči izteiktu čehu hoķi mauktu - uzbruka pat vairāk par mums, ja neskaita 3.per. beigas, kad bloķēja daudzus mūsējo metienus. Abi vāciešu vārti bija pēc lieliskiem metieniem. Meistarīgi. Mūsējo spēle, pa lielam patika, bet pa īstam nevar patikt spēle, ja nav gūto vārtu ...

Par ko Cipulim iedeva 5+20 arī neparādīja
0
Kā tad neparādīja - elkonis galvā
0
^^ uzbruka vairāk tāpēc, ka vairumā gadījumā mūsējie, uzbrukumā ejot, pie zilās līnijas atdūrās pret aizsardzību un padirsa ripu...
0
^ nu bet tas tagad ir LV hokeja "trademarks" - netikt pari zilajai linijai, iemest ripu zona, labakaja gadijuma pabakstities par to laukuma sturi, pazaudet to, un mesties atpakalj aizsardziba ...
0
Trešais periods spēles ziņā bija laikam visšvakākais. Pirmajā periodā bija līdzīga spēle, viņiem bija pārsvars metienos, bet tāpēc, ka viņi, uzskatot, ka mūsu vājā vieta ir vārtsargi, meta pie katras izdevības. Bet tie metieni lielākoties nebija bīstami.
0
Sūdi jau sākas ar to, ka neiemeta gandrīz pilnas divas minūtes spēlējot 5 pret 3...
0
Ak jā, un Cipulim diskābelis laikam nebūšot, jo uz disciplinārās komisijas sēdi neesot uzaicināts.
0
Es vakar atkārtojumā nemanījui, par ko noraidījums. Tajā epizodē ko parādīja, varēja redzēt, kā divi hokejisti saskrienas laukuma vidū ....
0
Nu re Cipulis iemeta pirmo ripuli pret varžu rijējiem^^
0
Protams tagad jau ir 2:0 LV vadībā...
+1
2:1 un atkal validoļņiks.
0
3:1...dupsī tiem beretes nēsātājiem
+1
Nu nav hokejs spranču spēle. Lai spēlē labāk futbolu vai basketbolu.
0
vai - lai iet apspēlēt Krieviju, ha, to vien viņi māk, haha, neko citu!
+3
a ko jūs trešā perioda vidū šādus tekstus nebīdījāt ?
0
Bļin, tie stulbie krievi kaut kā luni laiž. Divas ripas minūtes laika austrijaki iemeta. Nicht gut.
0
Pizģec, krievi jau kāš!!! Viņam jau vispār viss PO. Tik un tā ar somiem play-off.
0
Vispār baigais ķīselis mūsu Helsinku grupā, teorētiski pat slovāki var izkrist no augstākās divīzijas.
0
Nūū, tas ir ļoti teorētiski, Bye the way Kovaļčuks un Radulovs ir vienīgie krievi, kas te kaut ko spēlē un pagaidām ar to pietiek.
0
Emake! 4:4! Cik beigās būs? 7:6 kā tenisa?
0
5:4, nē ar 7:6 būs par īsu.
0
Pzdc, patreiz metieni vārtos 24-9 austriešiem par labu, krievam nāvējoša realizācija :)
0
Njaa, tīri teorētiski jau letiņi var tikt 1/4 daļā, kaut arī nav to pelnījuši. Tik tādi nieki kā: Frančiem jāuzvar friči, slovākiem jāpadirš jeņķiem, pārāk daudz "ja". :(
0
njā ... gan jau beigās būs 6:10 rusu labā

Eh, būtu fričus uzveikuši, būtu labas izredzes tikt nākamjā kārtā - Slovākiem tad būtu jāuzvar ASV pamatlaikā, lai mūs apsteigtu. Tagad atliek Somus pieveikt un par vardulēniem fanot ;)
0
^^ mums pietiek, ja šiem ir papildlaiks
0
Ups, Slovēnija pagaidām liek Kanādai 2:0
0
^^ Nu jā, pareizi, nepamanīju punktu skaitu. Nē nu principā, ja franči iedeva pizģuļej krieviem, tad kas tad tur fričus atspārdīt... :D
0
^^ 6 metieni - 2 vārti ... vārtsargam 66.6% :D
0
un pēc 3min 2-jā periodā 2:2
0
Gut, gut, krieviem skaiti pobeda. :)
+2
0
Sasodīts, 3:0 SVK vs USA. otrā trešdaļa...
0
da labi, tu tiešām nopietni cerēji, ka mūsējie uzvarēs somus un tiks QF? :D
0
Cerības principa zuda pakāšot fričiem, bet nu pofig, intriga neliela ir. O, jau 3-1 . :D
+1
paši vainīgi, ņefig bij papist dažām labām komandām kuras varēja vinnēt.
0
Nu jā , Austriju jau nu vajadzēja paņemt. Koncerts beidzies - slovāki uzvarēja pamatlaikā.
0
un varžēdāji paņēma punktu no fričiem ...
0
mums jau vairāk derētu, ka šie no fričiem divus punktus būtu paņēmuši - tagad, pat somus vinnējot, vāciešiem priekšā nevaram tikt.
0
Tāda haļavnā uzvara perkelēm sanāca.
+2
haļavnā ne haļavnā - mūsu vieta turnīra tabulā no tā nemainījās. Emocijas, protams, būtu labākas, tomēr kopumā jau grupu turnīra otrā puse mūsējo izpildījumā jau bija krietni labāka. Beigās sanāca punktu pat vairāk nekā pērn, bet vieta par vienu zemāka (11., ja neko neputroju). Tātad viss kā parasti.
Kas zina, ja būtu laicīgāk ļāvuši Gudļevskim spēlēt, varbūt būtu labāka bilde - varbūt vismaz austriešiem nebūtu kāsuši. Tā jau čalis labi atzīmējās, cerams, ka dos pārliecību tālākai karjerai. Dārziņš ar nesūdīgi noplosījās.
0
a Šveice rullē ... re ko var panākt ar naudu un mērķtiecīgu, ilggadīgu darbu
0
Nez es esmu vienīgais kurš šobrīd skatās spēli tikai tāpēc, ka Šveice spēlē? Ja šamo vietā būtu kādi Kanādieši, Krievi, Čehi, Somi tad domāju šāda spēle manī lielu interesi neizraisītu. Gribās lai teorētiski vājākā komanda uzvar.
0
Pēc šīgada līdzšinējiem rezultātiem teorētiski vājākā komanda no finālistēm ir Zviedrija... Pagaidām arī uzvar.
0
Komanda zviedriem šobrīd ir stiprāka, jo nāca klāt labi spēlētaji, kuri spēli pamatīgi izmaina. Tikai čemponāta sākums bija tāds nekāds, tagad neapšaubāmi favorīti pirms mača bija zviedri. Tā es to uztveru.
0
Nebūu bračku Sedinu, zviedri dabūtu iekšā kā krievi no jeņķiem. :)
0
Vispār sezona jau ir sākusies...
-1
Gaumes lieta, man 2.oktobrī sāksies :)
+5
Hmm, necerēti solīds sezonas sākums šoreiz Rīgas Dinamo - četras uzvaras četrās spēlēs. Kaut nu tā izdotos arī turpināt.
0
Kā tur Intar bija ar tavām prognozēm par šo sezonu? :)
+1
Eh, un par vakardienas spēli nav nekā sakāma?

Atmosfēra Arēnā bija... *krata galvu* ... ilgi nepiedzīvota.
0
nav ne jausmas - vakar basi bišku palūrēju - Leiši piežmiedza Itāliju un ir pusfinālā
+1
Pieņemu, ka pēc Ščehuharas gola tribīnes eksplodēja.
0
vui, kā nesmuki uzrakstījās, tā nebija domāts :D
0
Nujā, kamēr iet visumā labi, tikmēr jau nav nekā apspriežama :D
+2
protams, kamēr paši māk spēlēt, tikmēr nav ko viedus padomus dot. A bet ka paliks sūdīgāk, un jādomā ka drīz paliks jo savainoto pulciņš aug, tad varēs pamācīt puikas kā hoķis jāspēlē.
-4
ir tikai 2 hokeja komandas kuras es milu AIK un Luleå (vel ciena pret Leksands) velak brivdienas varbut uzraklstisi elitserien apskatu par sezonas iesakumu, bet vaiorak jau bus uz play of laikiem (es ceru ka mes ar dauniem no djurgårn tiksimies play off(out
-1
mana prognoze spelei ar Slovan:
Slovan vinnes ar 2 vartu parsvaru.

Citas idejas?
-1
nja, bulīši
0
Nubet tu re, ka nekā, jēma un izspieda vinni pamatlaikā. Patīkami ieskatīties tabulā, un redzēt, ka RD ir vismazāk ielaisto vārtu visā līgā - 30 ielaisti 16 spēlēs. Tiesa, AK Bars ir 31 ielaists 18 spēlēs, tā ka vēl ir kur augt.
0
pie 0:2 un 1:3 es jau padomaju, nu viss, ka jau domaju... akas iznaca, bija iemesls iedzert vairak kolas :)
0
^ Tev tas nesanāk tuvumā — aizlaist līdz Bratislavai, līdz arēnai?
0
Nav ta Bratislava TIK tuvu, tikai 400+ km :)
+1
vot kad KHL speles kads Salzburgas "Red Bull", piemeram, vot tad man bus kur aizlaist klatiene pabljaustities :)
0
Un par kuru tu bļaustītos, ja drīkst zināt? :)
0
Man tie Bullji ir galigi pie kajas :)
-2
ceru ka Jokerit pienems pareizu lemumu, NE KHL, un speles SM Liiga jeb ka to sauc tagad Liiga,
Ceru ka IIHF jaunas klubu turnirs bus interesants, ceru ka noturesies sezonas
+1
KHL un Somijas klubs Helsinku "Jokerit" noslēguši nodomu vienošanos par somu kluba iekļaušanos KHL čempionātā sākot no nākamās sezonas. Saskaņā ar vienošanos "Jokerit" oficiāli apstiprina vēlmi iestāties KHL un sākt spēlēt no 2014./2015. gada sezonas, utt.
...
"Jokerit" jūnija beigās informēja par atteikšanos no dalības nacionālajā čempionātā un pievienošanos KHL 2014.gada rudenī. "Jokerit" arēnu "Hartwaall Areena" iegādājās divi Krievijas investori - Rotenbergu ģimene un Genādijs Timčenko.
+1
Cik garlaicīgi trīs punkti (ja neskaita pirmās 10 min) :D

Ja šitā turpināsies, nākamgad spēlēsim ar HK Rīga sastāvu un rezervistiem - viss pamatsastāvs būs nafig izpirkts.
+1
vo. vo - man par shito ari doma, ja shadi lidz sezonas beigam izvilksim...
visi legjionari speles krievu komandas par 2x lielaku samaksu, pedejie musejie bus kada Admirali vai Medveshaka un kas paliks... HK Riga + Prizma :)
+1
skaidra lieta, ņemot vērā iepriekšējo pieredzi, Dinamo funkcionāri nepalaidīs garām iespēju notirgot rezultatīvākos spēlētājus lai nākamā sezonā atlaistu Ābolu par to ka kūļājamies tabulas dibengalā.
Nu bet patreiz džeki jau ir sapelnijuši pērienu par nespēju noturēt rezultātu. Nu bļa, kas par sēdēšanu aizsardzībā pie rezultāta 2:0 ?? Jākapā nah tālāk, būs pārsvars 5 vārti tad arī sēdēsi aizsardzībā nah ble. Jāsāk zin mācīt puikas kā spēlēt ibjom. Varētu padomāt man alus ir tik daudz lai nervus paspētu nomierināt kad džeki slābani paliek.
0
^ To jau viņi no Ernestu Gulbi samācījušies. Jānospriego nervi sev un skatītājiem līdz pēdējai minūtei, pat ja īsti intrigai nevajadzētu būt, pretinieks švakāks! ;)
+2
Starp citu, cik tad RD spēlētāji ir notirgoti? Precīzus skaitļus?
Man atmiņā ir Dārziņš un, ja nemaldos, Karsums - bet arī par šo neesmu pārliecināts. Visi pārējie ir vienkārši aizgājuši līdz ar (īsā) līguma beigām, un RD ne sū nedabūja. Tāpat kā LM nesaņēma ne kapeikas par Jučeru, Skvorcovu, Kuzmenkovu utt.

Dārza 2 miljonus, Rēdliha 1.1 m RD pacelt nevar, un pat Ozo diez vai saņem miljonu (kaut kur bija runa par 800 stabiem, bet ne par šo sezonu).

Un btw, ir vērts sēdēt aizsardzībā, ja aizsardzība ir viena no labākajām līgā - skat. ielaistu vārtu skaitu.
+1
Ielaisto vārtu skaits gan lielā mērā atkarājas no Tellkvista, kuram atnākusi vaļā īsta otrā jaunība! :) Lai viņam tāda saglabātos vēl ilgi!
+1
WrongTale -
par Ozo tie 800k figureja ari shis sezonas ietvaros, bet es nevaru to apgalvot par 100%.
Un par valdes notirgotajiem, vienigais ir Lauris, parejie pec liguma beigshanas pashi uz citiem klubiem aizgaja, jo tie lielaku samaksu piedavaja.
Bet ir ari shaja bedu ieleja neliels plus, Hossa un Shehura (vai ka tur vinju pareizi izruna) izskatas ir tie, kas draudzejas ar galvu un saprot, ka cita kluba vinjiem nav ko darit, it sevishkji Marcela gadijuma, labak spelet Riga par parastu samaksu un justies ka majas, nevis kautkur Krievija 3-4 mainja...

Tontoons -
nee, tur jau ta sals, ka RD tieshi speciali spele sho aizsardzibas hokeju, pec principa "viens par visiem - visi par vienu" un tas shosezon nes realus augljus, ja pavero speli, tad vairak ka 50% metienu lidz Tellijam vnk nenonak, jo tiek blokjeti.
Mesties akli uzbrukuma - nozime ielaist atri pretuzbrukuma vartus, tas jau ari ir pieradijies, uzskatu ka Abols shim RD sastavam ir reali izvelejies optimalako strategjiju. Nav mums to meistaru tik daudz ka krievu staru komandas, kas pa vienam var izlemt speles rezultatu, tapec kolektiva spele ir vieniga iespejama.
0
^ Nu, zināma taisnība tai visā ir, ar domu, fiksi fiksi sametam un tad aizsargājamies. tik ja pavēro spēli, bieži vien rodas iespaids ka nevienmērīgs sadalijums ir uzbrūkošā tipa un aizsardzības spēlei. Es kā ahūns zinātājs ieteiktu Artim tomēr 2 periodus, pirmo un trešo močīt uzbrūkošo un otro veltīt aizsardzībai, ja vien pēc pirmā perioda nav vismaz 4 vārtu starpība mums pa labu :)
bet ja nopietni, Artis malacis, tik paļubomu džekus vajag sapērt lai neatslābinās.
+1
@Sonne
Jā, man arī ir klusa cerība, ka Tellijs (pirmām kārtām), Šehura (tā ir pareizi, viņš pats tā izrunā) un varbūt arī Kails Vilsons (tādas ziņas ir no komandas iekšienes, ka te viss apmierinot un uz RU nemaz neraujas) saprastu, ka "nekur nav tik labi kā otrajās mājās". Par Robinsonu nekas nav dzirdēts, un Hossa ir staigātājs.

Par bloķētajiem metieniem ir tiesa, un es domāju, ka Tellijs vienk ir labs - pārāk daudz atmiņā palicis viņa ļoti neveiksmīgais iepriekšējās sezonas sākums, bet tas nav standards, ar kuru mērīt.

Un vēl.
Es nebūt neesmu no tiem, kas vēl mūsējiem sliktu leģionāra gaitās, bet... klusībā es ceru, ka daži, nopelnījuši šais gados ģimenei pienācīgu iztiku, gribētu atgriezties mājās, lai arī spēlēt par mazākām summām. Tas neattiecas uz Karsumu, jo Značoks, kurš pēc šā ir kārojis jau 3 gadus, iekrampēsies un vaļā nelaidīs :D
0
Nu ja Karsumam MVD (maskavas dinamo) ir reali vinja komanda, jo ja paskata parejos, tad reali lielaka dalja tur ir Karsuma ripa speletaji un vinjam tada komanda ir vajadziga, taka tiesham lai veicas!
Bet Lauri un Mikjeli tiesham deretu atpaklaj RDm, viena mainja, ar Shehuru centra, varetu tiesham but laba tamboretaju mainja :)
0
tagad mani reali interese, ko Nolans saveidos parbaudes speles pret Krieviju :)
0
Gan jau ka apm. tā:
1. maiņa: Dārziņš, Redlihs, Cipulis
2. maiņa: Karsums, Indrašis, Pavlovs
3. maiņa: Meija, Džeriņš, Bukarts
4. maiņa: Upīts,

lai gan Karsumu var mainīt vietām ar Cipuli
0
ar aizsargiem gan jau ka skaidrs: Ozo, Pujacs, Kulda, Sotnieks
+3
"Šehura (tā ir pareizi, viņš pats tā izrunā)"

Szczechura. Sz = š, cz = č, ch = h. ergo sanāk Ščehura. Gan jau ka visu mūžu angliski runājis, tāpēc arī pats neprot izteikt šč - anglofoni jau arī boršču neprot izrunāt, kā nākas.
0
Baigi labi - pats mācu, kā ir pareizi, bet vienu burtu izlaižu.
Protams, ir Ščehura. Te arī lielā intervija, ja krieviski lasāt:

allhockey.ru/article/164544/...

Piedevām vakar ieraudzīju lielo interviju ar Ābolu, arī RU
www.championat.com/hockey/article-1791...

(links pareizs, lai gan nosaukums cits :))

Par izlasi... ir ziņas, ka klubi nemaz nav starā laist spēlētājus... ne Miķeli, ne Karsumu. Dārzs tak it kā savainots. Arī RD tā īpaši negrib, un vispār - kāda jēga Ozo pārbaudīt... ?
Tāpēc es īpaši neskatos uz neskaitāmajiem virknējumu minējumiem. Saliks kopā tos, kuri būs availabli.
0
Paldies par Abola interviju, shamo vel nebiju lasijis!
0
par potenciālo sastāvu runājot, vēl jau var raudzīt dabūt tādus fruktus kā Daugaviņu, Ķēniņu, Jekimovu - Eiropā tak arī hokeju spēlē.
0
1. maiņā Cipuli ? Tas ir kāds stulbs joks ? Vēl rezultatīvāku spēlētāju nevarēji iedomāties 1. maiņā ? :D
0
Cipulim ripulis !
0
Tomēr saka, ka būšot gandrīz vislabākajā sastāvā, protams, bez Sprukta un Dārza.
0
Pieņemu, ka Girgensons arī nebūs...
0
nebus, nebus - NHL is pie kajas Eirotures utt.
0
kas pa mulkibam, NHL un NHL famrklubiem pie kajas PC , kur nu bezjedzigas , garlaicigas eirotures

0
OK, spēcīgākajā reālajā sastāvā. Visiem zināms, ka Amerikas hokejam pajāt uz visu, pat Olimpiādi.
Tāpēc pat reāli nerēķinos, ka mūsējie var atbraukt no US. Gudļevskim it kā apsolīta brīvlaišana uz Olimpiskajām spēlēm, bet... nekad jau nevar zināt.
0
Njaaa... Telijs shodien bij pesec ku laps. Derētu naturalizēt šamo :D
0
to naturalizēšanu tomēr necērtu - vaita krieviem uznāk baigais lepnums, kad nigga šo baša izlasē ir labākais punktu guvējs un itāļi priecājas, ka A grupā turas pateicoties 10 naturalizētiem kanādiešiem (pirms kāda laiciņa tieši tā arī bija) ?
+1
Cilvēki teic, ka krieviem pa visu valsti neesot tai postenī neviens tik labs kā Holdens. Tieši konkrētajā vietā.

Es, nebūdams diži nacionālistisks, tomēr neesmu naturalizācijas fans. Basketa čempis to labi pierādīja. Vairākās izlasēs pa nigam. Leiši un letiņi pagaidām turas.

Tellijs ir monstrs tik un tā. Vēlu veiksmi viņam izlasē (it kā esot izsaukts, un speci saka, ka reāli tikai viens supervārtsargs NHL ir no zviedriem, pārējie tādi Telija līmeņa, un KHL viņš tāds vienīgais no SWE)
0
Piektdien pārbaudes spēlēs mūsējie pieveica krievus (pārliecinoši!), sestdien krievi ar mokām bullīšos uzvarēja mūsējos.

U–20 izlase Žoltoka piemiņas turnīrā padirsa visas trīs spēles ar baltkrieviem, dāņiem un austriešiem (0:1, 2:4, 1:2), tomēr skats bija cerīgs. Apmēram tāpat kā basketbola izlase pirms pāris gadiem, kad treneris no turienes padzina visu «tusētāju paaudzi» līdz pēdējam un savāca pazaļus gurķus, kas sirdīgi kapā laukumā, nevis pa «Coyote fly» burziņiem. Eiropas čempionātā zaudēja visas 5 spēles, toties tikai pēc smagas cīņas un ar viena — divu punktu pārsvaru. Lūk, tagad jaunie hokejisti to ņēmuši vērā!

Pie kam Žoltoka turnīrā šoreiz piedalījās nevis U–20 bāzes izlase (tā šobrīd plus mīnus pilnā sastāvā ir MHL čempionātā izbraukusi Krievijas tūrē kā Dinamo fārmklubs), bet spēlēja nākamie pēc kārtas — vispār nezināmi spēlētāji no galīgām jauniešu amatieru komandām (1995. — 1996. gadā dzimušie). Toties saspēlējās profesionāli, uzbruka pārdomāti, aizsargājās prasmīgi, cīņas karstumā neaizrāvās un neiekrita, spēka paņēmienus taisīja, liekus pārkāpumus toties galīgi nē, pretiniekus ātrumā apskrēja un individuāli arī apspēlēja bieži vien. Tikai ar vārtu momentu realizāciju beigu galā piekliboja, tā kā spēles tika pagrūstas, toties bez mazākās pārliecības, ka mūsējie nemaz nebūtu spējīgi apspēlēt dāņus vai baltkrievus. Šiem būs iekšā!

Tambijevs kā treneris apmācījis jaunos ļoti atzīstami. Prieks bija redzēt arī, ka, piemēram, Opuļska dēls ir izveidojies par tikpat varenu hokejistu kā tēvs — ātrs, tehnisks, ļoti stabils savā sniegumā un izteikts ne-individuālists, kurš nekad nespodrinās savu personīgo statistiku uz komandas rēķina!

Sonnenmensch — apsveicu ar Austrijas uzvaru :)
0
ta jau sanāk, ka U-20 turnīrā spēlēja U-18 izlase
+1
Paldies par apsveikumu! Bet ja godigi, tas man dzilji pie kajas :)

Vispar ja mes parokam pagatne un meklejam paraleles, tad tas ko Tambijevs dara tagad un ari nedaudz Nolans (oki, mums ta izvele nav liela, kas ir, tas ir) - ir tas pats, kas pirms nepilniem 10 gadiem tika izdarits ar Shveices izlasem. Un Shveice no pastarishiem tagad sitas pa TOP4 visu laiku. Butu jau skaisti, ja ari mums butu tada nakotnes perspektiva ...
0
Jādomā ka pēc gada diviem par izlases treneri varētu uzaicināt Ābolu, pie nosacijuma ka šamam KHL labi veiksies.
+2
Shivakara speles billishi - validola paraugstunda :)
0
lab vien bij ka alu ar rezervi paņēmu
+3
Kāds vēl atceras Mišu Aņisinu, kurš savulaik Vitjazā dūšīgi golus meta un zvaigžņu spēlē dūšīgi dziedāja, tad tika pie Znaroka, kur viņa uzliesmojusī zvaigžņu slimība noveda pie skandāla, kuru presē komentēja vesela varza ar viņa radiniekiem? Tad lūk, tagad (pareizāk sakot, vēl nupat) šis spēlēja Donbasā.
Lecīgais gailēns pa pālim sakāvies ar komandas biedru Sergeju Varlamovu, uzrīkojis vēl bujānu slimnīcā, uz kuru abi aizvesti, un nu jau ir no komandas izmests :D
reku rakstelis un video:
sportacentrs.com/solis_pa_kreisi/161...
+2
^ Piepildās Kreipāna pravietojumi, ka jauniešiem spēle Vitjazā nāk par ļaunu. Kā Kreipāns toreiz sprieda — 20 gadu vecumā jāieliek pamati turpmākai karjerai, jāaudzē meistarība, jāmācās no vecajiem biedriem un komandas līderiem, jāapgūst no treneriem viss iespējamais. Bet, ja šajā personības nobriešanas periodā to vien domā, kā par kaušanos, tad tas pēc atstās iespaidu uz tālāko karjeru un dzīvi. Kreipānam — kā vienmēr — izrādījusies taisnība…

Vārdu sakot, Aņisins tika noraidīts no slimnīcas par bīstamu spēli ar augstu paceltu nūju pret slimnīcas sanitāru, kā arī traumatologa bloķēšanu — tas ir, spēka paņēmiena izpildīšanu pret traumatologu pie nosacījuma, ka viņam tobrīd nebija ripa!
+1
gan jau kautkādas ripas bija kabatā ...
0
hokejs! Mans mīļākais dalbajobu koncentrācijas veids! Tu esi gejs! Tu esi gejs! Un tu esi gejs!

^bez maz vai kā dzejolis.. psc!
0
Nūū... Aņisins nekāds dižais kauslis Vitjazā nebija. Vismaz ne uz laukuma.
Bet tas, ka redzam talantīga džeka strauju krišanu, ir fakts.

Starp citu, tai slavenajā mačā RD-Sibiri 1. sezonas pirmajā izbraukumā, kad sakāvās divas maiņas (Hosa, Elisons, Petrovickis, Vestkots), Aņisins bija viens no tiem, kuru noraidīja līdz spēles beigām. Acīmredzot arī līda sisties.
www.khl.ru/game/160/21688/prot...
0
Kaut kur komentos lasīju, ka viņš esot no tiem, kam patīkot izvilloties (trenera vai kolēģa no junioeu laikiem teiktais), neskatoties uz "metrs ar cepuri" augumu.
0
lecīgs kvekšķis sanāk
0
nu, krievs un alkohols... diezgan likumsakarīgs iznākums. Jādomā ka džeks kautkad kautko pārliks prātā un nepadirsīs talantu.
+1
6. uzvara pēc kārtas, 12 pēdējās spēles ir kaut punkts, un jau 52 punkti - vairāk nekā iepriekšējā sezonā kopā...
Atmosfēra lieliska, spēle nervoza, bet all's well that ends well.
+3
www.sovsport.ru/news/text-item/6629...

Divkosīgie pidari. Nepagāja ne nedēļa, kad arī KHL vadībai svastikas sāka rādīties.
0
Nu krievi ir nejēgas. Ko nu padarīsi izskalotām un aprobežotām smadzenēm? :(
+1
domas mainās atkarībā no izdzertā šņabja daudzuma
+1
Beļavskis style - Linus Klasen (SWE) shootout goal vs Czech Republic

www.youtube.com/watch?v=mo1q2TBOmHs...
+4
sportacentrs.com/solis_pa_kreisi/241...

Kriminālākais gols, ko esmu redzējis.
0
vai ku labs!
0
šitāds tiešām nebija redzēts
+1
e, negribas akurāt tagad jaunu temu sākt, tāpat jau pēc dažām nedēļām būs par ko cepties. Bet nu manu uzmanību kaut kāpiesaistīja šīs teikums (c) sportacentrs.com.

Septīto zaudējumu pēc kārtas Habarovskas "Amur" spēlētājiem šovakar kārtējā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē sarūpēja Rīgas "Dinamo" hokejisti, kas mačā svinēja uzvaru ar 4:1. Vārtus rīdzinieku labā guva Mets Robinsons, Džeimijs Džonsons, Kails Vilsons un Pols Šehura.

Rīdzinieki tādi ka tik turies.
0
nu musejie piespeles atdod :)
+2
^^ nu un ko tu mulsti?
Ja gadās paskatīties spēles ar krievu komentētājiem, tad Karsums skaitās "maskavietis", visi iekš SKA ir "armeici" (lai gan pieļauju ka 99% no viņiem par armiju zin tikai no filmām), tie kas Spēlē Slovan - Братиславцы, Lev - pražaņi u.t.t.
tā ka beidz mulst :D
+4
Kad leģionāri nespīd, tad nahren par tādiem naudu izmet. (skat. iepriekšējos 3-4 gadus)
Kad leģionāri spīd, tad nahren man tādu komandu, kur letiņi neko nedara.
0
Tā jau ir, bet vajag kaut kādu balansu. Bet nu tie spēlētāji mums ir tik, cik ir.
+3
Šitā turpinās, būs drīz jāsāk vēl skandēt www.youtube.com/watch?v=qTTYhWZJaTA...
0
atkal pakāsa ?
0
2:6 pret Vitjaz
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas