Relicseed @ MP 13.06.13.
+2
Visam melnajam, tumšajam un nāvīgajam pa vidu 13. jūnijā "Melnajā Piektdienā" notiks mazliet gaišāks Relicseed koncerts (www.facebook.com/events/190237681126...)
Ja nav bail no gaismas un pozitīvas enerģijas - re, kur biļetes vēl pa lēto: www.ticketshop.lv/site/events/view/32...

Spēlēs ar Legacy ID, Faithful In Misfortune un Pūķa gars.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-2
Tas jau rīt !
-4
+ spriežot pēc tehniskajām novitātēm & skatuves pārbūvi, arī dažādiem papildus elementiem, koncertam vajadzētu būt krietni augstākā līmenī, par ierastajiem vietējo grupu koncertiem. Kas labi, jo liecina par to, ka grupa strādā uz augšu & priekšu. Protams, šauram vietējo klausītāju lokam.
www.easyget.lv/muzika/read/54772/...
-3
''Jums tuvojas liels koncerts klubā „Melnā Piektdiena”, kur uzstāsieties kopā ar stīgu ansambli. Kā notiek gatavošanās? (Saruna notika divas nedēļas pirms koncerta – R.G.)

Andrejs: Stīgu ansambli vēl redzējuši neesam, bet mūziķi gatavojas.

Kārlis: Mēs darām visu no savas puses, lai tad, kad mēs viņus satiksim, viss ritētu gludi. Es domāju, ka viņi dara tāpat, viņiem gan tas ir ievērojami vienkāršāk, jo viņi ir profesionāļi. Es pieņemu, ka nevar salīdzināt smagās mūzikas grupas sajūtu ar klasiskās mūzikas sajūtu.

Jānis: Varu atklāt, ka būs arī īpašs vizuālais noformējums, diezgan interesants, netipisks.

Kārlis: Revolucionizēsim „Melno Piektdienu”.''
-3
MP biļetes varēs nopirkt ?
-4
Koncerta biļetes iepriekšpārdošanā par 3 un 5 latiem. Koncerta dienā biļetes būs pieejamas tikai kluba Melnā piektdiena kasē par 7 latiem.
www.ticketshop.lv/site/events/view/32...

tas pats ar Evoken, Evadne, Ophis, Frailty, Eschatos koncertu 27.6.13 MP -
iepriekšpārdošanā biļetes jau pa 9lv, koncerta dienā - 15lv.
www.ticketshop.lv/site/events/view/30...
+4
kas tas par minusu virusu te?
+4
A kam gan patīk jubilejas koncertu tēmas?
-1
^^^ baigi laicīgi uzzināju ...
+3
Loģiski pieņēmu, ka FiM pirmie spēlēs un biju pārsteigts, ka pirmie tomēr bijuši Legacy ID. Kad atvilku ap 21, tad Puņķa Gals blieza savu meiteņu slapināmo gōtisko hārdroku. Klausīties jau var, bet nekas atmiņā paliekošs.

Faithful In Misfortune cītīgi aicināja visus lēkāt pie skatuves, bet neviens neparakstījās - ko tur daudz lēkāt, pie tik banāla krabkōra, turklāt skaņu uzblieza tik skaļi, ka nācās iet ārā.

Relicseed kārtīgi nograizīja savu stundu. Vienā gabalā arī stīgu kvartets pačīgāja - tos pat varēja sadzirdēt, kautgan skaņa bija atstāta sāpīgajā iepriekšējās grupas līmenī, kas liedza pilnībā izbaudīt sniegumu. MP revolucionizēšana izpaudās pāris metrus garā ''mēlē'' un sarkanos sānu / aizmugures aizskaros. Starp savām dziesmām iekļāva arī trīs koverus - Would?, Domination un Nemesis
0
Ar Would? tā kā viss skaidrs, bet gabali ar nosaukumu Domination ir tā pavairāk (tīri pēc žanra pieņemu, ka Pantēras variants?), un ar Nemesis vispār ir dirsā - kādi 200 varianti...
0
Arč enemī?
+4
ārč gan, un izklausījās varen labi līdz vietai kur sākās tīrais vokāls. Aber ar to mēli manuprāt gan džeki bij drusku pārcentušies.. garumā nē, bet augstumā.... būtu Edgars par dažiem centimetriem garāks nonestu projektoru nah.
+1
man ierakstot YT ''Nemesis'', kā pirmais lec ārā Arse Enemy

nuja, tai mēlei bija pāris pakāpieni - parasti tak taisa vienā augstumā ar skatuvi. Moš cerēja, ka kāds no sildītājiem aiz nepieraduma novilks uz gurķa ? ;)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas