Ejot Profesionālā Riebekļa un Neonza pēdās…
+5
Sekojot Venoma (un tagad jau arī Neonza) panākumiem ēterā, arī esmu ticis pie sava radio raidījuma. Ja nekas nemainīsies, tas skanēs trešdienās 22:00 — 23:00 (sākumā tika izmēģināti dažādi varianti) Radio Open 101 ēterā. Sakars ar metālu gan tur nebūs — raidījums ir aktuālo notikumu žurnālistika un sauksies «Notikumu kopsavilkums». Pirmajā pusstundā tiks apspriesti dažādi LV notikumi, otrajā — ārzemes, pašās beigās — ieteikšu izlasīt vienu grāmatu visiem šonedēļ.

Tā kā 101. radio frekvence daudz tālāk par 60 km no Rīgas nevelk, tad pārējie var klausīties internetā: www.radio101.lv vai www.radioopen.lv

Gaidīšu, protams, ierosinājumus un viedokļus, kādām tēmām raidījumā ir nepieciešams pievērst uzmanību!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+10
par pupiem!
+4
...un par alkohola tirdzniecības aizliegumu laika periodā 22.00-8.00, kā arī aizliegumu lakt uz ielas :D
-3
..un par aizliegumu nokārtot savas dabiskās vajadzības sabiedriskās vietās.
+2
^ Kur ta tāds aizliegums ir? Ieej sabiedriskajā tualetē (kā nekā arī sabiedriska vieta skaitās…), un dirs vesels! ;)
0
^
a piemēram tramvajā?
0
Konspirācijas būs?
0
man jau likās ka kaut kāds aizdomīgs personāžs ēterā pavīdēja.
bet par pupiem obligāti vajag parunāt.
+2
neuzprasāties - Dethecrators var arī savus parādīt ;)
+2
Jums tikai dirsu parādīšu. Tā būs pavisam droši — nav jau praids!
+1
Par biheviorismu arī, lūdzu!
+3
Desper — konspirācijas būs. Pie tam īstas! ;)

Atgādinu, ka tas, kas angliski saucas «konspirācija», juridiski pareizi latviski tulkojas kā «darbība organizētā noziedzīgā grupā pēc iepriekšējas vienošanās». Īstenībā pavisam tipisks krimināltiesību termins.
0
O darbā būs koklausīties.
+2
… un jau izmaiņas. Tā kā nav beigušās darbinieku maiņas Radio 101 sastāvā (šodien atkal cepuri pacēluši kaut kādi), tad mana raidījuma oficiālais starts atliekas uz kādām pāris nedēļām, jo šovakar neesot neviens, kurš varētu pogas sakruķīt un autorizēt iziešanu ēterā (jo ētera satura atbildīgais arī ir cepures pacēlēju vidū). Tā kā šodien — falšstarts; īstais — kaut kad vēlāk!

(Protams, ka esmu nikns. Nenotiks ne pupu apdziedāšana, ne dirsas rādīšana onlainā.)
+1
Te jau tiešām tas viss sāk izskatīties pēc radio lol.
+5
^ Kāds viņiem būs nosūtījis šo saiti.
0
da bļa nahuj ta vispār tāds i vaidzīgs ja par pupiem pat nopietni nevarēs paļurināt >:(
+2
Tomēr izskatās, ka nesanāks tev pupus tirināt un dirsu rādīt. www.delfi.lv/bizness/uznemumi/me...
0
Es ar gribēju linku te iekopēt, bet no apollo.
Laikam, ka varturi sabijās no Dethecratora raidījuma un piežmiedza, pirms sāk raidīt.
+2
Phe, sabijās. Vienkārši žīdisms neļauj algas maksāt.
0
Cik nu man bija iepriekš sarunas ar patlaban aizejošajiem darbiniekiem, tad jaunais īpašnieks apzinās to, ka ir krievs, un tāpēc bija uzlicis par pienākumu radio ieturēt neitrālu un apolitisku nostāju, lai nebūtu pamats pārmest, ka dzen kaut kādu politiku — viņš apzinās, ka viņa visas darbības vērtēs īpaši skrupulozi. Kas principā ir labi, jo tas parāda, ka šis krievs apzinās, kādas prasības sabiedrība izvirzīs pret viņu un viņa radio :)
0
nu un, pietuvinātais avot, kas tad ir par problēmām atkal? tomēr tak samaksas jautājums, vai ne?
+1
^^ txa, kā ta. Kāpē ta jams to rādžu pirka? Trallināt džiņģeļtaņģeļus? Pārdot tālāk licensi? To jau vairs tik vienkārši nevarēs cik vienkārši tika pie tās. Jabkurā gadījumā viņam vajadzētu būt smagi pofigā, ko par viņu kāds domā.

Jebšu tas viss teksts ir viens vienīgs sarkasms?
0
Tāks! Nekas atcelts nav — raidījums būs! Pāris dienu laikā būs zināms jaunais skanēšanas laiks un diena. Ir pat cerības tikt pie izdevīgāka raidlaika.
+2
Radio neklausos, tv neskatos, internetu gan lūru, bet prieks, ka, kas notiek (jo dzīvē ir jākustās) :-)
0
Izskatās, ka jaunais raidlaiks varētu tikt iemēģināts šovakar, no 18:00 līdz 19:00! Saturs un formāts — tas pats, kas minēts šīs tēmas sākumā!
+1
Nu tad tā, pašlaik ir cerība jauno programmu pilntiesīgi palaist šovakar no 18:00 līdz 19:00. Vai nu jāgriež aparāts uz FM 101, vai jāskatās video iekš www.radioopen.lv, vai arī jāievada šis links tieši savā iTunes (vai jebkurā citā kompja pleijerī): a.radioopen.lv/mp3-hq
0
Šodien turpinām izmēģināt, kad un kas skan labāk. Klausāmies šodien no 12:00 līdz 13:00! Links vecais, frekvence tā pati.
0
Jā, un paldies tiem, kas man deva kādu ziņu pēc piektdienas raidījuma! Visi aicināti atsūtīt tēmas/ierosinājumus/jaunas ziņas, par kurām runāt šonedēļ.
0
nekas jau nav mainījies, lasi postus augstāk :D
+2
Fhū. Rezumējot visus iznākumus: tagad Radio 101 ir piekabinājis savam nosaukumam vārdu «Open» (lai atšķirtos no iepriekšējā formāta) un no hipsteru izklaides mūzikas pamazām transformējas par nopietnu raidstaciju, kuras galvenais fokuss — valsts un tauta. Pirmajā vietā — tautsaimniecība un ekonomika, otrajā — sabiedrība un politika. (Izmaiņas būs vēl, lai arvien vairāk tuvotos ieplānotajam līmenim.)

Praktiski tas izpaužas tā, ka iet arvien vairāk ziņas, intervijas un diskusijas, mazāk — plika mūzika. Savukārt par mūziku jāsaka, ka no Grēviņa un Dagiļa laikiem palikušo hipsteru gaudulību mēs dzēšam no pleijlistes ārā, vietā paturot Pearl Jam, HMP?, AC/DC, Metallica, Smashing Pumpkins utt. Piemēram, pēc izvērsta apskata par jaunākajiem brīnumiem Liepājas Metalurgā tiek laista «Hell's Bells».

Kas attiecas uz intervējamajiem, tad tiek aicināti tie, kam ir normāls sakāmais. Praksē tas izpaužas tā, ka no politiķiem līdz šim bijuši aicināti Cilinskis, Broka, Lūsis (Nacionālās Apvienības ģenseks) utt. Bet, piemēram, rīt no 15:00 būs Kirovs Lipmans!

Kam gribas ko jautāt intervējamajiem, tiem jāsūta savi jautājumi uz: imants@open101.lv un pēc tam jāskatās iznākums www.open101.lv — vai arī jāver caur pleijeri vaļā links: a.open101.lv/mp3-hq !
0
A kurā vietā nauda??
+6
Un pupi, kurā??
+2
Neonza MPH sanāk tikai ierakstos klausīties. Tavs rādža ir kautkur vēlāk noklausāms?
+1
Pa visu nedēlu sakrājošos interviju ieraksti un Nedēļas Kopsavilkuma atkārtojumi rotē sestdienās un svētdienās visu dienu. Interneta arhīvs pagaidām ir čupā, jo iepriekšējie darbinieki dezertēdami ir šo to, sacīsim, kā ir — sadirsuši. Bet ar laiku sakārtos arī to! Jebkurā gadījumā: www.open101.lv skan!
+5
Rītdien no 15:00 Pirmajā Biznesa Radio (tā mēs tagad saucamies) būs pusstundu gara intervija ar vīru, vārdā Urbix. Šis solījās paķert līdzi arī motorzāģi.
0
Tad jau jāskatās pa internetu.
+2
Kā viņš plosīs to studiju.
(Jums tur visiem arī viesiem jāstāv kājās? Kauna nav...)
0
Pie mums runājot visi stāv kājās, atskaitot Aināru Ašaku un Līvu, jo tā labāk balss skan. Tu tak pats arī uz skatuves nesēdi uz beņķīša. :D
+1
Neesu manījis, ka kāds tur dziedātu vai growlotu :D
+5
jau stādos priekšā nākamo Frailty konci - uz skatuves ērti klubkrēsli, sofas, šūpuļkrēsls ... uz piepūšamā matrača laiski growlo Bigijs ...
0
Jā, un klausītājos Intars mošpitā ārdās! >:)
+3
ar ķeblīti rokās
+2
^^ laiski atlaidies klubkrēslā >:)
+1
lēnais moshpits pie frailty ir noticis fakc :D
+1
neko nezinu par mošošanu klubkrēslā, bet hipstertomkārlis man patika daudz labāk nekā esošais "biznesa" formāts
+2
^ … Tu tad arī droši vien biji viens no viņu pieciem klausītājiem! :P
0
Es arī klausījos un nekaunos no tā :P
0
Karoč, vīrs ar motorzāģi no 15:00. Šodien.
0
Nu pavei kā - Urbix publiski paziņo, ka Huskvarn metīšot plinti krūmos. Vai arī zāģi upē, kā labāk piedienētos šim gadījumam. Nospēlēšot vēl kaut kad pāris atvadu koncertus un metīs mieru. Vaicāts par iespējām uz kārtējo rejūnijōnu nākotnē, Urbix izklausījās skeptisks - tipa pašam vairs īpaši tēma necepījot.
0
Mjā, tas man arī bija pārsteigums.
0
Kaut ko tādu biju dzirdējis, bet nu palaidu šo rādiōmu garām...
0
Es domāju, ka Urbixam sakarā ar nepārtrauktajām grupas dalībnieku maiņām uznāca pamatīgs besis...
0
A kas zin, varbūt viņa besis ir par iemeslu dalībnieku maiņām. Lai vai kā, nekāda dižā jaunrade jau tur kopš 2004. gada vai kad tas rejūnijōns bij, laukā nenāca, reāli visi gabali praktidski vienādi.
0
Aizkadrā jams man izstāstīja, apmēram ap ko tā lieta grozās, tikai neesmu autorizēts diemžēl viņa vārdus atkārtot šeitan — gan jau pats kādreiz publiski izstāstīs vai ierakstīs, kas pa lietu.

Ne Intara, ne kurrrat teiktais nav pilnīgi precīzs trāpījums, bet gluži garām arī ne!
-1
Lielo Gaļas āku nakti laikam šajā rādžiņā no 22:00 līdz 6:00- tas pavisam mazticami uzrīkot.
0
^^ sūrākais top sīkrets ? piemēram, sadarbības plāni ar Snoudenu ?
0
^^ no hipsterdraņķu laika mums arī ir saglabājusies daža laba mūzika, bet tā pie mums skan gan «Priekšniek, mēs nākam tevi sabradāt», gan «Enter Sandman» un AC/DC. Nekas daudz smagāks gan neskan, bet paši mēs cenšamies likt tādu mūziku, no kuras nav kauns klausītāju priekšā :)

^ Nekāds NATO noslēpums Huskvarnas sakarā nav, bet man domāt, ka tas ir grupas pašas dalībnieku izvēles moments, kurā brīdī visiem izstāstīt, kas tieši par cēloni ir pamatā lēmumam atvadīties no klausītājiem. Es to lēmumu saprotu un pamatojumu arī, kaut gan ceru, ka vīri pārdomās!
0
^ nebija jau nemaz tik traki ar to hipsterradio. Vismaz viens DJ - Reiters drusku cirta arī smaguci, Iron Maiden u.tml. šad tad uzlika, šo to mūzikas ziņās pieminēja; kad Akerfeldam no Opeth bija jubileja, solījās arī vēlāk ko uzlikt (nedzirdēju, vai sōlījums tika arī izpildīts).
0
Nu man jau patīk tagadējais formāts - šad un tad ieslēdzu. Konkurē ar LR1.
Vienīgi tās ziņas ikpā 15min wtf?!
0
Ziņas iet tiešām ik pa 15 min, un galvenais — viņas atkārtojas vēl mazāk nekā tiem radio, kur ziņas tikai vienreiz stundā.

Urbix intervijas atkārtojumam svētdien no 16:00 vajadzētu būt.
0
Šodien no 15:00 intervija ar Eināru Cilinski, tikai intervēs Argots.
+1
Kad būs Nils ar Kabanovu ciemos ?
+3
Tu domā, kāds no kolēģiem grib viņus aicināt? :D Turklāt Kabanovs vairs neiet uz intervijām, kopš Mamikins tiešajā ēterā izvilka šnabja pudeli, divas glāzītes, uzlika uz galda trīslitreni ar gurķiem un piedāvāja tiešraidē ievirināt.
+3
Baidās, ka nespēs atteitkies? :D
+2
gan jau ka kolēģi baidās ka nespēs turēt līdz :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas