Burzaunieks sēž atkal
0
Breakin' news - Vargs Vikerness šorīt aizturēts Francijā aizdomās par slaktiņa plānošanu. Pagaidām nekāda izsmeļošāka info nav pieejama.

Avoti norvēģiski (tiek apdeitoti):
www.aftenposten.no/nyheter/uriks/--Var...
www.vg.no/nyheter/utenriks/ar...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Tas pats arī angliski: www.euronews.com/2013/07/16/neo-nazi...
+5
Ko viņi nevar atstāt cilvēku mierā.
+2
Interesanti, interesanti... drošvien Rūdijs vainīgs.
+2
Ir zirgi, kuri nepagurst.
+5
Gan jau kāds, kam nepatīk Varga raksti, palūdza šo paņemt ciet - pat jebkādām formālām apsūdzībām, tikai uz "aizdomu pamata". Francija neatpaliek no ASV, kā izskatās, atliek tikai Guantanamo savējo uzbūvēt, kur bez apsūdzībām var turēt. Te tev nu bija - habeas corpus.
Ak jā, pareizi, frančiem tak pie varas tas sarkanais kroplis Olands, tā ka nav ko brīnīties.
-3
Vot jā, beidzot atkal kaut kāds akšens. ;D
+3
Idiotisms...
+2
Par uzskatiem ciet- nedrīkst paņemt, tāds ir visu civilizēto valstu likums.
+4
Kur tu i redzējs civilizētu valsti? Jebšu definē "cilivilizēta valsts".
-1
Ir mums civilizētas valsti... nedzīvojam gluži purvā...
-1
Latvija viena no tām...
+4
Mjā, drusku nožēloju savu pirmo pārsteidzīgo komentāru. Šoreiz laikam Vargu tiešām ne par ko moka.
-3
Jums liekas, kas cilvēks, kurš nodur čomu, svilina ēkas... un tagad tusē ar kaut kādu franču KKK... neuzprasās pats uz sevišķu uzmanību? Viņam vajadzēja ar puķaudzēšanu nodarboties un draudzēties ar sarkano krustu, tad varbūt neradītu aizdomas. Kā arī, norvēģu sociopātiskiem nacistiem patīk pašaudīties pa cilvēkiem. Nez. He was asking for it.
+7
Kādā veidā tad "he was asking for it"? Loģiski, ka viņam tiek pievērsta pastiprināta uzmanība, bet tad jau viņš būtu jāņem ciet arī tikko viņš puskilometra rādiusā no baznīcas aizpīpē.

Nav jau mums pieejama pilna informācija, lai saprastu, par lietu šis paņemts, vai tikai tāpēc, ka izskatās aizdomīgs. Man tomēr kaut kā neliekas, ka jams būtu Breivīka tips, pie kam Vargs par Breivīku un viņa izgājienu nepavisam nav augstās domās.
+5
Zyan, esi stulbs vai tikai par tādu izliecies?
+3
Man būs kāds skaņdarbs arī Burzumam jāvelta!?
+1
Raiti,velti gan! Par ļaunu nenāks!
+3
Varbūt kādu Burzum kaveru Mūžameža izpildījumā?
+1
varbūt kādus tematiskos tē krekliņus?
+3
«Feeble Screams from Forests Unknown» kavers: «Nīkulīgi Brēcieni no Nezināmā Mūžameža»!
+3
varbūt atbilstošāk būtu nīkulīgi čīkstieni :)
-5
Nē, nu varbūt drusku padomāsim, un aizmirsīsim, ka viņš ir baigais mjūzišns. Reāli, neviens negaidīja ka kaut kāds blonds pielaizīts norvēģu puisis ar plastiskajām operācijām un labu dzīvi pēkšņi ne no kurienes uzrīkos GTA realtime. Un tagad vēl viens blonds norvēģu puisis ar visiem zināmu attieksmi pret lietām sāk rosīties šauteņu virzienā. Nu un ko darīt drošības dienestiem? Gaidīt, kad būs tas līķu bars? Nu varbūt jūs tā varētu nedaudz iejusties situācijā... Kā arī, ne sūda jūs nezinat par to, kas notiek Francijā. Ņemot vēra ka tur ir extreme labējie, kas izmanto katru iespēju, lai taisītu traci, tad nav izslēgts, ka norvēģu jaukumiņš ir savervēts un iespējams ļečīts, lai kaut ko izdara. Vai arī pats provocē. Nu jaunā albūma PR kampaņas ietvaros. Paskat, kā par viņu raksta. :)
Grow up ppl. Pie vārda "terorakts" sacepas visi iespējamie drošības dienesti. Viņiem tur slikta pieredze. Amīši vispār viņu būtu no sākuma nošāvuši un tad skaidrojušies. Tākā viņam vēl ir paveicies. Tādā pasaulē dzīvojam.
+4
Haha, kā tad, savervēts un ļečīts. Baigi vajag kādam tādu vervēt, kam puse Eiropas drošibnieku uz pirkstiem lūr. Un tik dumjš jau ar viņš diez vai ir, lai kā lohs darītu melno darbu citu vietā, simt gadu viņam tas vajadzīgs.

Jaunā albuma PR kampaņa gan būtu īsti viņa stilā - than again, iepriekšējās reklāmas kampaņas tomēr bija reālas akcijas, nevis lēti triki...

Vispār ej nu sazini, kā tur ir patiesībā. A moš viņš vispār ir anderkaver eidžents.
+3
visdrīzāk provokācija... ja padomā loģiski, tad nafig Vargam, kurš 16 gadus savas dzīves atdevis cietumā (ok, norvēģu, kas priekš mums labs sanatorijs), kam ģimene ar trim bērniem un gadi ar jau 40, būtu jānodarbojas ar kkādu hujņu, kuras dēļ atkal ietupinātu, vai norautu galvu.
Tiesa, tā arī nav skaidrs, priekškam viņa sieva pirka tās šautenes. Baložus šaut? :D
Nav arī skaidrs, kāpēc aizdevās prom uz Franciju (pofig, ka sieva francūziete), sēdētu savā pārtikušajā Norvēģijā un meditētu tālāk, ik palaikam izdodams saviem apmātajiem pielūdzējiem pa kādam psihoalbumam:))
+4
Francijā viņš jau sen dzīvo, arī albumus tur izdod, jo Norvēģijā valsts no viņa grib pāris miljonus par nodedzinātajām baznīcām piedzīt.
+3
Par šito pat LR1 ziņās klārē :D
0
Paklārēs rīt no rīta arī pa 101.
+2
Ja vien cilvēki no Eiropai "svešām" kultūrām un reliģijām netaisītu lielo tautu staigāšanu un, vēl jo vairāk, nemēģinātu vietējiem kačāt savas tiesības, tad šādas ziņas mēs šobrīd nelasītu un arī tāds Breivīks nemaz nebūtu izlīdis āra...
+2
Bet tautu staigāšanas vienmēr ir notikušas un notiks, deal with it. Ja vietējie ļauj, lai ienācēji sūknē savas tiesības, tad paši vainīgi.

Pie kam nevajadzētu aizmirst, ka vairums no tiem, ko šobrīd pieņemts uzskatīt par Eiropas pamatiedzīvotājiem, arī savulaik ir Eiropā ienākuši no citurienes.
0
Paši jau kā reiz šobrīd esam vieni no tiem lielākajiem staigātājiem :(
0
^nuja..cik tur ir mūsējo ārpus robežām, 200 tk ? Principā vesels reģions, kā Latgale vai Vidzeme pa pasauli izklīduši.
+1
pat panorāmā purpinā un ziņās...man patīk,ka popularizē black metālu..visu cieņu Vargam!
+1
"Tiesa, tā arī nav skaidrs, priekškam viņa sieva pirka tās šautenes. Baložus šaut? :D"

Nav ne jausmas, kurā FR reģionā Vargs perinās, taču, iespējams, mūsdienās dažviet neāriskas izcelsmes un kriminālas uzvedības iebraucēju, visādu radikālu kreiso un/vai pederastu atsaldeņu koncentrācija ir pārāk liela, lai cilvēks justos pietiekoši aizsargāts slavena vārda dēļ vien.
-1
Nu gan jau,gan jau gribēja ko sarīkot Vargs,bet tas nu tā...
+3
^nedomāju, ka Vargs ar ģimeni apmeties kkādā nebūt arābu/ nēģeru geto, kur justos nedroši un tāpēc iegādātos 4 plintes pašaizsardzībai.
Un vispār- runājot par šo āriešu padarīšanu. Tā cīņa ir bezjēdzīga. Kaut mazākais mājiens tiek apspiests jau saknē (kā ķipa šajā gadījumā). Un skaitliski- dzimstibas attiecība 1 : 8., tb baltai sievietei bērni pret muslimu sievietes bērniem. Tēma līdz mielēm jau izzīsta dažādos topikos.
+1
paskopa tā informācija par lietas apstākliem, bet cik ir dzirdēts Francija joprojām ir viena no valstīm, kur aizturētos slēdz ar roku dzelžiem pie radiatoriem un līdz ar ko nebūtu brīnums arī par par aizturēšanu "uz aizdomu pamata", bez īpašiem faktiem apakšā.
+4
Vargs šovakar atbrīvots bez nekādiem pierādījumiem par terora plāniem, utt. Taisni brīnums, ka neizdevās lietu piešūt.
www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Her-e...
0
{Google translate} burzums lasīt truemetāls un klusām smīnēšana pie sintezators
+3
{Google translate} burzums lasīt truemetāls un klusām smīnēšana pie sintezators
+2
beidzot ar palasīju šitās hameleonu rotaļas:
''Cachet, a member of a shooting club, purchased the rifles legally with her shooting permit. “The investigation will notably establish the conditions in which these (rifles) were acquired and their real objective,” Valls said.

Kāpēc sievu nearestēja? Un kāpēc kāds jāarestē, ja ieroči iegādāti legāli ? Vai arī katram , kurš nopērk stroķi un ir nokačājis kādu Byrzvm CD, tagad jāraustās ?!
0
Arestēja, bet izlaida dienu ātrāk. Un stroķi bija uzreiz četri.
0
redz, sieva arī bija arestēta: www.thegauntlet.com/article/28329/Varg-...
0
ā ...

nu un , ka 4 ? Ja jau atļauj tik daudz pirkt ... Turklāt, ar vienu ieejot metro maz neliksies
0
Ar tām šautenēm ātri nepašausi.
0
Rekur arī Varga sieva. Varga sievas atbilstošs izskats.

www.metalsucks.net/2013/07/18/varg-vik...
0
Izskatās pēc mazmeitas!
+1
^^
īstena āriete !
+1
Īstens teenlovers :D
+2
runā, ka tie stroķi gan bijuši stipri nenopietni, .22LR kalibrs. No wiki:

"Low cost, minimal recoil, and relatively low noise make .22 LR an ideal cartridge for recreational shooting, initial firearms training, small-game hunting and pest control. Used by Boy Scouts for the rifle shooting merit badge, .22 LR is popular among novice shooters and experts alike." en.wikipedia.org/wiki/.22_Long_Rifle...

Terorakts pret žurkām un zaķiem?
+2
pff, es jau nospriedu, ka triecienšautenes iepirka ...
+4
Tāpēc arī visa šitā aizturēšana ir pilnīgs sviests. Tak antifa vajag izrādīties, ka cīnās pret "labējiem radikāļiem". Tak briesmonis Vargs aicināja balsot par labējo partiju - "Front National" - pilnīgs vāks un jāsauc uzreiz - fašisms nepaies!
+7
Nu bet loģiski: 3 bērni, gaida ceturto, 4 stroķi = bērnu militārie treniņi un ideoloģiskā sagatavošana :D
thuleanperspective.com/2013/07/20/terroris...

P.S. Maza atkāpe Bokam - stāstiņš iz dzīves.
Es arī, itkā, nedzīvoju geto, bet - reiz ar orandžā portāla domubiedru starpniecību pūlējos savākt tautu tuvcīņas skolas grupai savā pilsētā. Acīmredzot, kādam iedūrās acīs tekstā minētie "Tēvijas Sargi" un "Latviešu nacionālistu klubs" - tā pēc nedēļas saņēmu telefonzvanu krieviski: "Ei, fašist, nāc laukā parunāt, mēs stāvam pie tavām durvīm!"

Ņemot vērā Varga reputāciju, brīnos drīzāk par to, kā pie viņa joprojām neviens nav nācis "parunāt" (bet tas, droši vien, laika jautājums), nekā par stroķu iegādi.
Mājās un drošībā mēs esam tikmēr, kamēr kāds cits tepat blakus nesāk uzskatīt savādāk...
+1
^un kā saruna beidzās?
+4
Tuvcīņas grupa acīmredzot noturēja savu pirmo nodarbību! ;)
+1
...bet jūsu trešā problēma ir tā, ka nākat ar nažiem uz apšaudēm.
0
Burzaunieks aprakstījis savus piedzīvojumus ar Francijas policiju. Izrādās, jams ar Ņivu braukā :D

thuleanperspective.com/2013/07/19/terroris... (pirmā daļa no piecām, pāre'jās ar atrast kreisā pusē pie "recent posts")
0
Francijā (un ne tikai tur) ņivas ir diezgan izplatītas.
0
Vargs un Ņiva (auto, nevis diemžēl kombains) bija redzama arī «ForeBears» filmas treilerī.
+3
Vargs var tikai apmierinātībā berzēt roķeles, jo ir iekļuvis avīžu pirmajās lappusēs, un mazo, ārisko valstu iedzīvotāji ir protestējuši, lai viņu atbrīvotu. Tātad uzmanības deva dabūta, gaidām nākamo notikumu. (man nav nekas daudz pret viņu (izņemot absolūtu nekonsekventumu viņa dažādos izteikumos), bet to noteikti var apskatīt arī no šādas, vienkāršotas perspektīvas)
+1
Ne tieši par tēmu, bet interesanti. Burzaunieka viensēta kaut kur Francijas ārēs
www.metalsucks.net/wp-content/uploads/...

Savu kamuflāžas Ņivu arī atvilcis līdzi. Vispār izskatās, ka Vargs ir sovjetu dampju fans, bez ņivas vēl bobiks pie šķūņa stāv. Un kaut kāds franču trīsritenis, bet tas noteikti sievas :D Toties arī kamulfāža!
0
Sievas trīsritenis - Fiat Panda vecais, man izskatās.
0
Nez ko jams betonē...
0
Tak pats rakstīja, ka survaivalists esot, gan jau ir pazemes bunkurs nukleāras žīdu zombiju apokalipses gadījumam. Bet vispār jau lauku īpašumā nevajadzētu būt grūti atrast ko pabetonēt.
+1
Intar, tas trīsritenis ir betonmaisītājs.

:P
+1
Norvēģu blekmetālists Vīkerness Francijā notiesāts par rasu naida kurināšanu

Parīze, 8.jūl., LETA--AFP. Norvēģu blekmetālists Kristians "Vargs" Vīkerness Francijā notiesāts par rasu naida kurināšanā viņa blogā.

41 gadu vecais Vīkerness tiesā noliedza savu vainu, norādot, ka viņa blogā rakstus var publicēt ikviens. Viņš apgalvoja, ka nav attiecīgo tekstu autors, piezīmējot, ka pārpratums radies viņa aizturēšanas laikā pagājušā gadā, kad viņam piedāvāts dāņu tulks, nevis norvēģu valodas tulks. Tiesā demonstrēti desmit fragmenti ar 2013.gadā no marta līdz jūnijam Vīkernesa blogā publicētiem ierakstiem, kas vērsti pret musulmaņiem un ebrejiem.

Francijas tiesa Vīkernesam piesprieda sešu mēnešu nosacītu cietumsodu un 8000 eiro soda naudu. Kā jau LETA ziņoja, Francijas varasiestādes aizdomās par masu slaktiņa plānošanu pagājušā gada jūlijā aizturēja nomaļā franču ciematā dzīvojošo blekmetāla projekta "Burzum" līderi Vīkernesu, kurš savulaik Norvēģijā izcietis cietumsodu par cita norvēģu blekmetālista slepkavību un baznīcu dedzināšanu.

Francijas likumsargi Vīkernesu uzraudzījuši kopš viņa ierašanās valstī 2012.gadā, taču pēc internetā ievietotiem naidīgiem paziņojumiem un pēc Vīkernesa sievas veiktas vairāku ieroču iegādes policija nolēma mūziķi aizturēt.

Policija pāra lauku īpašumā Salonlatūrā, Francijas vidienē, aizturēja arī viņa sievu, 25 gadus veco Marī Kašē, kas tobrīd gaidīja pāra ceturto bērnu. Sieviete atbrīvota pēc nopratināšanas, bet Vīkerness pierādījumu trūkuma dēļ atbrīvots 48 stundas pēc aizturēšanas.

Vīkernesa advokāts norāda, ka izmeklētāju konfiscētos ieročus pilnīgi legāli un neko neslēpjot iegādājusies Vīkernesa sieva, kurai ir ieroču turēšanas atļauja.

Kaut arī deviņdesmitajos gados pats Vīkerness sevi sludinājis kā sātanisma, nacisma un rasisma piekritēju, vēlāk viņš apgalvoja, ka to teicis tikai nolūkā provocēt cilvēkus. 2009.gadā Vīkerness no cietuma pirms termiņa tika atbrīvots. Sākotnēji viņš ar ģimeni dzīvoja nomaļā Norvēģijas ciematā, bet vēlāk pārcēlās uz dzīvi Francijā.

Kopš iznākšanas no cietuma Vīkerness rakstījis blogu, paužot neapmierinātību par Eiropas kultūras pagrimumu, saistot to ar imigrantu pieaugumu un ebreju sazvērestībām. Pats sevi Vīkerness raksturo kā norvēģu tradicionālā pagānisma piekritēju, noraidot nacista vai sātanista birku.

Kaut arī notiesāšanas laikā Vīkernesam bija tikai 20 gadi, viņš ar "Burzum" vārdu bija izdevis jau četrus albumus. Atrodoties cietumā, Vīkerness turpināja izdot sava blekmetāla soloprojekta "Burzum" ierakstus. Kopumā no ieslodzījuma "Burzum" izdeva četrus albumus, bet pēc Vīkernesa atgriešanās brīvībā vēl piecus albumus.

Publicēta: 08.07.2014 17:40
LETA, AFP
0
Es esmu jokaina, ja no visa šī raksta man baiss liekas vien fakts, ka 25 gadus veca sieviete ir stāvoklī ar ceturto bērnu?
+2
Baisi būtu ja viņa būtu stāvoklī ar ceturto bērnu 16 gadu vecumā.

Burzaunieks tak oficiāli pārsaucās par Luiju Kašē, to laikam šitie žurnalasti ir palaiduši garām.
+5
Viens bērns no Kristiana Vikernesa, otrs no Varga Grišnaka, trešais no Luija Kašē, ceturtais no Burzuma Burzumoviča Burzumova.
+3
Nuu, pirmais bebis, piemēram, 17, tad 20, ammmm 22 un 25 gadi, nemaz neizskatās tik traki. Pilnīgi normāli intervāli. Ir, kas var arī saraut strīpu ik pēc 1.5 gadiem :D

Es atkal nesaprotu ko citu, nafig viņš gribēja dzīvot Francijā, tur tak vairāk visādu musulmaņu un nigu nekā Norgē?
0
Gan jau ka Norgē viņš bija pārāk slavens.
0
Tagad gan redzams, ka Vargam viss radošais spēks bērnos aizgājis, sūdus sācis ierakstīt. Drusciņ būtu pacieties, sublimējis libido, atkal sāktu ģitāru dročīt.
+1
nu labi, Norvēģija sākusi besīt, ir jau vēl citas Eiropas valstis, Šveice, Somija, Latvija, piemēram :D
+1
A varbūt viņš vienk. beidzot īsteno savu senloloto sapni un kļūs par slavenu vīnkopi...?
+1
^^ nu a sieva tak francūziete, gan jau īpašums ar piederēja.
0
Vargam ir jāatriebjas un Luvrā janosvilina Mona Liza.
+4
+9
Burzaunieks klausās "Saule. Pērkons. Daugava" un sūta sveicienus latviešiem: thuleanperspective.com/2015/07/18/pagan-mi...
0
Diezgan pavāji atdzejots gan :D
+3
Google māk, tā atdzejo...
+1
Luijs Kašē? Ar dzeltenu vesti mugurā?

www.bbc.com/news/world-europe-4...
+2
''Black Fuckin' Metal!!!'', teica Konrāds Lants. Tas tā, ziņas kontekstā.
Salīdzinot ar ziņā minēto tipāžu, Burzaunieks ir visai viegli ticis cauri savā laikā. 21 pret 70. Protams, viss ir relatīvs :D
Grupas nosaukums gan nerada asociācijas ne ar Norvēģiju ne ar ASV, toties prātā uzreiz nāk kāda cita totalitāra ''sverhģeržava''...

www.tvnet.lv/6899448/virietis-as...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas