Pupi
+4
Tā, vīri, cik noprotams, sievietes tomēr ir maitas un šeit ieraudzīt daiļo trūmetāla lietotāju krūtis mums nav lemts, tāpēc piedāvāju virtuālos cicīšus, kuriem nejauši uzdūros. Enjoy! :))
www.bigboobsalert.com/
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Diemžēl, liela daļa bilžu atkal velk uz proni, kas nu galīgi nebija šī spamposta patiesais mērķis,. Bet nu neņemiet ļaunā - promilles paliek promilles. :)
0
Šeit ir tomēr pieklājīgāk mazliet, ikk:
www.myboobsite.com/blog/
+4
Nu gan pataloģiskus balōnus atradi :D
+1
^ Kā i tā i, nekas glīšāks nebija, a speciāli meklētēt baiss slinkums :D Ja nu kāds zin, lai linku iemet. Varbūt citas tēmas netiks ar runām par pupiem pietaisītas (optimists) :D
0
Pagaidām neko patolōģisku neredzu - Liegai skauž :P :D hihi

un + werewolf par tēmu, ko pats nepaspēju uztaisīt :D
+3
IRRR ... ratemyboobs.org/ haha :D:D
+3
Shizzz, piekrītu, ka pirmā lēdija ir viskārtinošākā, bet tālāk tur ir pāris "šausmas" (es nolūrēju visu listi līdz lejai), kuras gribēdama nevaru apskaust, lai no kura rakursa skatītos...
+2
www.draugiem.lv/friend/?4030669...
un, jā, man skaustu, ja šis nebūtu kārtējais pierādījums tam, ka sievietēm pupu lielums un IQ summa ir konstants lielums:)
0
Liega: Kurā no adresēm ? :)

u: ir tāds vecs teiciens par večiem "spēks ir - prātu nevajag", tad domāju, ka analogs par daiļā dz. pārstāvēm būtu "Lieli pupi ir smadzenes nevajag" :D
0
otrā adresīte, Šizulīt
+3
nu nezinu, kur es liktu tādu baigi stipro džeku, ja viņš būtu konkrēts dauns...
+8
kas par daudz, tas par skādi. izmēra ziņā pupiem - pilnīgi noteikti.
+6
A izmērs, B izmērs, C izmērs un Silicon Walley izmērs.
0
^:D
+10
Tiem superbuperlielajiem vienīgais pielietojums varētu būt veca bagāta vīra nožņaugšana. :D
+4
Vai nosmacēšana.
+1
Mmmūū.
+6
Dziesma par pupiem .. ar pupiem!

www.youtube.com/watch?v=MEV_o4dfUKc...
+1
NU te vēl kas jēdzīgs ir
www.bigbreastarchive.com/
www.finebreast.com/

Kas ta Deathperado D izmēru nekad nav matijis? :D
+4
pupu mizas.
0
+9
tās silikona krūtis vajadzētu aizliegt ar likumu!
+3
vot jūs te spriežiet, bet sievietes, lai izpatiktu pupus mīlošajiem tēviņiem, sakropļo sevi ar tiem milzu tesmeņu implantiem:(
+4
Tas operācijas griezums tak bojā visu skatu ...
+3
^ būtu no sākuma paprasījušas vai tas ir tas ko tēviņi grib...
+4
Fakts - labāk mazi un dabīgi, nekā lieli un mākslīgi.
+2
ir gadījumi, kad silikona ievadīšana var novērst dabiski vai ķirurģisku iejaukšanos rezultātā radušos defektus.
+7
Aplam lieli pupi tak nav ne glīti, ne praktiski, es nesaprotu tos maniakus, kas par tādiem fano. Es teiktu, ka vēlamajam pupu izmēram nevajadzētu pārsniegt čamdītāja saujas izmēru - tā, lai var vienu visu saņemt saujā, un sauja pilna :)

Mazākiem turklāt ir arī lielākas izredzes tik drīz nenokārties līdz nabai.
0
bet gaumes tak ir dažādas, nebūtu pieprasījums - nebūtu piedāvājums >:)

Mazākiem turklāt ir arī lielākas izredzes tik drīz nenokārties līdz nabai.
^ bet ja nu ir vēlme piesegt nabu ? :D:D
+6
bet tāpat mazie pupi [jūras akmentiņi] nekad neizsauks tik lielu ažiotāžu un vīriešu uzmanību kā vidējie vai lielie!

Grozi kā gribi, vairumam vīriešu patīk iegrābties tā lai gar pirkstu malām pupa āda salien, a ja pups ir konusa formā> tad tikai acis var izdurt...(no klātesošajām konusu īpašniecēm sorry, nekā personīga)

Varētu vēl kāda no true metal kundzēm uztaisīt tēmu pipeles!
un tad runāt, kurai kāda sēne patīk, vai garšo biezpiena gredzens, mazāk ādainie un atkarājušies! :D
+7
es piesakos taisīt par pautiem un to izmēriem ^-^
+1
Nu nez - sievietēm, kurām ir viss kārtībā ar pašapziņu - nav kompleksu, nekad neuzņemsies tāda veida operācijas. Un šajā gadījumā tas attiecas ne tikai uz mākslīgām krūtīm...Ja sieviete ir gatava zem skalpeļa gulties tikai tamdēļ, ka vecim tā patiktos, tad sievietes pašnovērtējums ir gauži zems...
+3
a varbūt ir tā, ka sieveitei ir galdnieka sapnis? un viņa vēlas justies sievisķīgāka? lai ir tās krūšu imitācijas sintētiskas, bet vismaz labāk lai ir!

Vēl jau piemēram veči ja grib būt baigie sekseri viņi iet uz solārīju un cenšās izskatīties pec čip&dēļiem! a ja meitenes grib būt seksīgas? no boobs no sexynes you know!

Sieveitēm pašnovērtējums ir zems tikai tad ja maksts lūpās špricē butoksu! :D
+3
visu kopumā jau tomēr izšķir kopējais sievietes tēls..neba nu pupi šeit spēlē galveno lomu...galvenais, ka cilvēks labs:)
+2
visas tās ir galējības. nav jau gluži normāli mūsdienās būt tikai labam cilvēkam un nepievērst nekādu vērību ārējam izskatam. bet tieši tā, izšķiršanās par ķirurģisku iejaukšanaos ir saistīta ar nopietniem kompleksiem. tas nav vnk nopirkt veļu, lai justos sexīgāka.
0
Bet pietiekami liels krūšu izmērs toties palielina iespējamību, ka kādam vīrietim vispār radīsies vēlēšanās to sievietes "skaisto dvēseli" iepazīt :D

Principā atbalstu gulšanos zem skalpeļa, ja daba dāmu ir apdalījusi vai arī gravitācija un laika zobs atstājuši ne to labāko iespaidu. Tiesa, par milzīgām krūtīm es sajūsmā neesmu, uzreiz iedomājos, cik daudz klapatu ar tādām ikdienā dzīvojoties. Bet nu tas laikam ir neizbēgami, ka vīriešiem un sievietēm šajā jautājumā viedokļi krasi atšķiras, jo vieni spriež no vērotāju, bet otri no nēsātāju viedokļa. :)
0
Es neņemšos nosodīt krūšu operācijas nevienā gadījumā - nav jau mana darīšana principā. Ir arī gadījumi, kad operācija pat būtu īpaši atbalstāma, piemēram, kā Rumānijas tenisistes Simonas Halepas gadījumā: sportsbybrooks.com/1st-photo-of-simona...
+1
nu kāmōn, tīksmināties par bildītēm netā ir kaut kas viens, bet cik no jums tiešām vēlētos, lai jūsu sievietei ir milzīgi silikona implanti?
+4
Kāds minēja, ka lielākas krūtis palielina iespēju iepazīties ar pretējo dzimumu, pilnībā piekrītu, jo cilvēku jau no sākuma ieraugi ar acīm, ja Tev liekas simpātisks un vēl mazliet, tad jau katrs pa savam sāk sarunu (cita runa vai zemapziņā sajūt, ka ar to personu var radīt pēcnācējus).
Atsauci uz šo var minēt šādu:
apgalvojums: es viņā iemīlējos no pirmā acu skatiena.
reāli mūsu diskusijā - iemīlējies tajā lieliskajā cilvēkā, kas brīvdienās apkopj pensionārus un šuj lellēm norautaš galvas ? Nu, ne tak, iemīlējies izskatā (kura no kuram tā īpašā ķermeņa daļa piesaista), ja paveicās, tad pēc tam iemīlās arī personā.

Un vai ir vērts strīdēties vai noniecināt vīriešus par to, ka mums patīk krūtis, kam lielākas, kam vēl lielākas, tās jau ir detaļas.

Tas tāpat kā ar to nenolaisto poda vāku, es viņu vairākumā gadījumu nolaižu pēc sava procesa pabeigšanas, bet runājot ar kolēģēm, secināju, ka šī sieviešu prasība ir subjektība nevis objektīva. Ja es paceļu poda vāku un brilli (ja nav jau pacelta) pamīžu, nolaižu ūdeni un aizeju, nevēlos justies kā tāds deģenerāts-kroplis, jo tā to nostāda sievietes, kurām ieejot tualetē un ieraugot trubu, pa kuru aizskrien kaksis, sametas šķērmi.

Bez maz vai sanāk, ka labāk ir, ja nolaiž apmīstu poda vāku, nevis saslauka savas piles un poda vāku nenolaiž, lai norādītu, ka viss ir tīrs, jo par nenolaistu poda vāku var uzdirst katram, bet par apmīstu poda vāku kuram katram norādīt nevar, nu kaut kāda apsurds.

Man patīk krūtis, dodiet skatīt !!
+5
Ir daudzas sievietes, kuras daba nav apveltījusi ar skaistām, tvirtām vairāk/mazāk pilnīgām krūtīm, kā arī nepievilcīgākas formas (nokarenas, ļenganas, spicas, nesimetriskas, maziem vai pārlieku izteiktiem nipeļiem u.t.t. kas nu kuram šķiet nesmukāk, vienalga). Un ir pilnīgi normāli, ka šāda sieviete vēlas sev skaistākas krūtis un ir gatava gulties zem skalpeļa (neatkarīgi, no tā, ko grib vai negrib viņas vecis)..
Piem. no A izmēra nošļukušām krūtīm panāk B vai C paceltas, tvirtas krūtis. Sieviete dikti apmierināta. Uzlabojas pašapziņa, dzīves kvalitāte u.t.t.
A par tiem mizlīgajiem implantiem- to jau saprātīga sieviete nedara. Un saprātīgs džeks sev nemaz tādu nevēlēsies. Kgan visādi jau frīki pasaulē...
-1
njaa.. nekad nesmu sapratis kaa ir tadi dzeki kuriem patik + size sieveites.. very very very fat!... vai buleemikkes kaut kadas... draazt kaulus?
+10
cik patīkami atgriezties LV un Trumetālā!
Pupu tēma, mmmmmmmmm !!!!!
+2
Sūds par lielumu, ja nemāk tāslikt lietā, tad absolūti vienalga lielas vai mazas, neaizmirsīsim, ka to uzdevums ir pavisam cits, ne tikai dižoties, vai izcelt ārieni :D
+4
Ninja69 - kāds pats, tāda izmēra sievieti prasās. Es, piemēram, pretējā dzimuma pārstāvi izvēlos tikai un vienīgi savā svara kategorijā. Iespējamība netīšām ielauzt otram ribu ir tikpat šausminoša kā iespējamība tikt nospiestam.

+5
Kā roof vienreiz teica-kāda vaina pimpi gar kauliem noberzēt? :D
+4
^ heresy, un kur tad palika- pretpoli pievelkas?:D
+1
Runājot par krūtīm, tad tās ar lielajām, dabīgām vai nē, man šķiet nu ne īpaši piesaistoši, izņemot, ja staigā ar milzīgu starppuplūramcaurumu tad protams, ka pievērsīs uzmanību, bet personīgi es tiešām tievēršu izskatu tam vai viņa ir gara, jo īsās nu zem 175 man liekas nepievilcīgas. Njā un seja jau ar.
Kā arī ja esi resnītis, tad nu viss process arī paliek nebaudāms!
+4
www.youtube.com/watch?v=ifA1AQe_NF0...

Jābrauc uz Japānu stalkerēt?
0
kautkas man galīgi nesaprotams... ^^^
+1
heresy U jau paspēja iekomentēt par pretpoliem! Bet tā jau ir, ka kārnie vīrieši tecina siekalas uz šitādām mamasitām -

feministing.com/imageStorage/size20...

ufffff.... brrr

citiem atkal patīk šitādas -

www.answerfitness.com/wp-content/uploads/...

Hell nooo!!! aaaa! drāz veci ar vagīnu ...

un mmm mmm mmm -

2.bp.blogspot.com/_-QXv9dy9tKM/SwIVYg...

mammu veidīgās - MILF - mom i`d like to fuck!!!!

3.bp.blogspot.com/_84kx6-_9U5g/SYLqRE...

+6
Aha, man vienmēr amizanti liekas nemaz ne tik reti redzamie pāri "milzīga tante + mazs, kaulains, drebelīgs vīriņš blakus, kurš nes visus iepirkumu maisus".

100% ka viņas savus džekus sit, tām big mama vienmēr ir diezgan valdonīga sejas izteiksme (un smaga roka :D).
+1
man kaimiņos tāds pāris bija - abi mīlēja dzert. vēlāk gan pašķīrās.
+2
atceros kā tā sieva komā kārtoja dabiskās vajadzības... uz tratuāra
+3
^
natural porn grind
+6
ninja, vel labāka- ifun.ru/view/117061...
+2
iron maiden! :D
bļ*, viņai pupi uz tam krūšu musīšiem kaut kā nedabiski izskatās!!!
+4
Bože... Izskatās pēc kastrēta veča, kuram piešūti maisiņi ar silikonu
+4
bet faktiski, šis ir pierādījums, kā mēs mākam sacūkot pat pupu tēmu:D bušs ievietojot sev tīkamos apaļumus noteikti vēlējās parunāt par kaut ko skaistu, apetītlīgu, bet še tev..
0
bļa, ku' pretīgi. ek, vienmēr jau kāds sajutīsies ar (vai bez) nepareiziem atribūtiem piedzimis un tad nu kompensē, kā vien prot :D
0
Bušs neievietoja tīkamos, Bušs ievietoja tos, kuri pirmie gadījās pa grābienam. :))
+1
neizvairies, mērķis tev bija cēls:D
0
Mērķis protams bija cēls, kā gan savādāk?! :)
+6
And now for something completely different: www.littletitsite.com/

Es teiktu, ka lielākā daļa tur ir baigi ok ;)
+3
4chan /b/ kanālā arī var katrā laikā sastapt milzu galerijas ar smukām meitenītēm, pozējot pie spoguļiem un uzņemot pašportretus emo stilā ... Tas tā - informācija purinātājiem. :D

Aber par pupu izmēru gan piekritīšu, ka tie, kas ir gandrīz paša galvas lielumā, izskatās forši tikai tik ilgi, kamēr tie ir ietērpti apģērba gabalos - kailā formā viņi nevis uzbudina, bet vairo ziņkāri par to saturu un citām nesvarīgām lietām.

Patīk drīzāk mazās krūtis - kaut kā tā viš' ir gadījies, ka tādas sabudina un satracina priekazizli vairāk kā lielās vai pat [ar izņēmumiem] vidēja izmēra burbuļdevaisi .. :)
0
Jā, nav peļami. ;)
+2
"priekazizlis" :D :D
0
www.littletitsite.com

^^^ pakaramie, nē, man galīgi garām!
0
Pupi jau kā pupi, tie meitieši gan pārāk kārni, vismaz priekš manis.
0
dažs labs kārnais meitietis riktīgi cērtams!
0
Dēlis! :D
+5
Vēl kaut jāpiemet lielajiem pupu mīļotājiem
www.spoki.lv/soks/Pupini/96732...
0
roof, you sick goomba fuck :S
+1
nu jā pa metālistu modei, jo petīgāk jo labāk :D

... bet pirms ķerties klāt jāizlasa instrukcija :D
en.wikipedia.org/wiki/Breast...
+2
www.littletitsite.com

^^^

Es laikam tikko atradu savu aicinājumu!
+7
Lielākā daļa no www.littletitsite.com redzamajiem A/B izmēra eksmeplāriem estētiski ir daudz tīkamāki nekā tie 20kg smagie mūru grāvēji un smācējamie.
0
da nu jūs visus... es vienk šodien uzgriezu Machine Head un sajutos superīgs! Pupus šodien nevajag.
+2
Deathperado - nu tas jau ir tas, kā dēļ es šo linku vispār ieliku (atradu minūti pirms tam, ierakastot gūglē "nice little boobies"). Man kaut kā tie tesmeņi ar ne pārāk.
+2
-1
+2
^ es ar neciešu kaķus
+5
Sonne šito domāja :D - content20-foto.inbox.lv/albums123035304/bla...

Šitas ar labs - content20-foto.inbox.lv/albums123035297/bla...

Bet šito labāk neskatīties - content20-foto.inbox.lv/albums123035312/bla...

Paskatījies ? Pats vainīgs :D
+1
+1
Oi, tas otrais jau īsteni trve āriešu garā! m/
+5
+3
Boks pagaidām ir ielicis pašu labako!!!
+2
media.nowpublic.net/images/b4/c/b4c9f89...
te eksotikas mīļotājiem :)
+4
^ tādi ļupu ļepu katrs uz savu pusi un citā leņķī man neincē.
+3
galīgi izlepis :D
+1
Pretty must tits be!!!
0
bļa
0
-3
www.youtube.com/watch?v=0ylRplLnU84...

Šeit onkulis dzied par galvenajām dzīves vērtībām...
0
^^ es jau nekur neesmu teicis, ka ļubļu huģeņkih. es tikai par patoloģiskiem tesmeņiem izteicos :)
0
da zadolbala tas forvards uz kaķīšiem pēc kautkāda noteikta laika, ka zūd tas linka, kas tika iepostēts
0
Nu, redzēt jau var tāpat, tikai mazliet neērtāk.
0
Jāiztīra cash / jāpārkopē links / jānospiež ENTER ...
0
Var vienkārši pārkopēt linku.
0
var atrast laiku palasīt kādu grāmatu vai atrast lētākās reņģes tirgus zivju paviljonā
0
^^ ja pirms tam esi nospiedis uz kaķu linku, tad jātīra cash. tas gan var atšķirties atkarībā no konfigurācijas.
0
man nekas nav jātīra.
0
man ar ne.
+2
Pupi! Dziedam līdzi www.radioswh.lv/asx/Duelis/Dudais_P... un ko tur vēl ne ( akordi.gitaristiem.lv/song/578-Dudais_-_P... )

Vecs, bet pilnīgi vai dievīgs pupu gabals :) Man patīk!
0
+1
Man liekas, ka aplamības tur par tiem izmēriem. tur tak, piemēram A un B piemēri neatšķiras pēc izmēra, tāpat kā F un G.

Vienalga, vislabākais izmērs ir pilna sauja.
+2
Pilnas saujas pupu! \m/
0
^^ t.i. vienkārši, ka var dabūt pilnu sauju vai ka tikai tā, ka pilna sauja ?
0
Es saprotu tā, ka viss pups perfekti ievietojas saujā.
0
Pilnīgā apkārt- / virs- tvērienā vai grābienā no apakšas ???
0
To gan Intaram jāprasa.
0
Man der abējādi. :))
+1
Galvenais, lai viņi ir ... Hm, vispār, dīvaini, ka pupi ir vīriešu dzimtes vārds.
+6
...un pipele savukārt - sieviešu. Jocīga tā latvju mēle.
+1
Pimpim un krūtīm gan pareizās dzimtes. Kaut gan krūtis idejiski nav tas pats kas pupi, bet rumpja augšdaļa.
+4
Interesanta doma, kā piespiest parādīt pupus :D

ru.fishki.net/picsw/032010/31/pos...
+1
Tāpat jau nenostrādāja... jāapgādājas ar daudziem cāļiem, lai būtu cerības uz izdošanos :D
0
uz mani neiedarbotos ^
0
tur ir kaut kāda ķīniešu klasifikācija :D
0
irnoy, sniedziņa jau gandrīz nav;)
0
Mežā vēl ir pietiekami (tiesa gan, mazāk, nekā pirms mēneša varēja domāt).

Da vispār man šitas karstums ir apriebies! Atnāk mājās nosvīdis kā zirgs, zinies.
0
jāmet ziemas kažoks nost! es, piemēram, kopš vakardienas t-kreklā un šortos vālēju ārā, superīgs laiciņš. šodien vispār kā siltā pienā peldēties :D
0
nu bet vel jau pat īsti aprīlis nav sācies:) man jau liekas, ka es izsprukšu sveikā;)
0
Man arī lēnām sāk likties, ka izspruksi. rrr :D
0
Tātad viena no jums abām nerādīs pupus, bet otra rādīs?
+2
Man jau šķiet, ka mēs abas būsim tā viena, kura nerādīs :D Bet ko sazinies..varbūt uznāk lēkme un pupi paši parādās ^^
+3
Labāk rādiet abas.
+1
viedi vārdi, viedi vārdi...
0
gan mēs ar irony kaut ko izdomāsim:) es viņu bēdā neatstāšu, neesiet neko dzirdējuši par sieviešu solidaritāti?:)
0
Tātad abas rādīsiet?
0
(.)(.)
0
Pieprasām!!!
+5
(* )( *)
+1
:D jā, aizbrauksim uz nūdistu pludmali un saulītei rādīsim:D bet tu paliksi te pieprasīdams:p
0
Kā lai ar rakstzīmēm parāda plikus pupus, kurus piesedz 2 dūres, kas rāda figas? :D
0
Nekā! Rādiet pupus!
0
werwolf, Tev par parādu piedzinēju jāiet strādāt, manu talantu ;P
0
Labāk būšu pupu raudzītājs.
+4
neviens jau nav teicis, ka arī biedrs Werwolf nevar aibraukt uz nūdistu pludmali izrādīt sevi un pie reizes paraudzīt daudzus pupus :)
Lūk, irony prasīja pēc piknika iespējām - Vecāķu nūdistu pludmale, gan varēs pasauļoties, gan papeldēt, gan iedzert aliņu, gan Intaram un Werwolfam būs ko paskatīties :D
0
kā sacīt jāsaka, pupi parādīti un šiem (Intaram ar Werwolfu) labs prāts :)
0
Mēs ar Intaru te neesam vienīgie, ka pupus grib redzēt!
+2
Noteikti neesat vienīgie. Man ar jāredz tā daile !
+3
Vecāķu pludmale ir no sērijas - you show me yours, i show you my... :D
+5
Labi..3..2,5..2..1,5...1!- Rādu pupus!
april april :)
+1
Nav smieklīgi, tā ir klaja ņirgāšanās!
+4
nu nez - Irony reāli garīgo uzlaboja :)
+1
:D varētu sarunāt strelku kaut kur klusā dabas stūrītī, apsolīt, ka rādīsim, bet neierasties. lūk tas būtu ļauns, april, april:D
+3
Sievietēm vispār nedrīkst uzticēties. :))
0
jā, jā, un jums večiem var?:@
+8
Starp Vecaakkiem un Kalngali tur tikai kraaanus redzeesiet, pupus var meegginaat iet veerot starp Kalngali un Garciemu, tachu tur teritorijas apsargaa miesaas brangi iedegushi teevainni:)
Es vasaraa braukaaju ar velo pa juuras kaapu takaam gandriiz katru dienu, dodoties uz darbu un atpakall, protams, tur neviens nesaullojaas, bet esmu uzraavies uz atpuutniekiem, kuri iebrien taa nedaudz dzillaak mezhaa pakniebties, to taa nevar izstaastiit, tas ir jaaredz kaa pashaa procesaa viens garaaam ar velo panesaas, shiem taads manaams piekkershanas shoks :)
Esmu paaris reizes arii braucis liidz Gaujas ietekai juuraa, taas jaunaas un ieveeriibaas cieniigaas nuudistes aizgriezhaas vai uzreiz uzmet lakatu virsuu, taa kaa aciim vien paveersies 60- gadiigu daamu chichi:)

+3
^ GMILF'i :D
+2
Tip lielākie dabīgie. Pizdēc.

www.youtube.com/watch?v=gSdbZrbiSCE...
0
Mjā, laikam šo sauc par Big Mama :)
+3
Šo laikam sauc par teh horror.
+1
Šitā big mamma toč 10 večus vienlaicīgi var apmierināt ...
+1
Starp tādiem cičiem jau var vairāk nekā 10 krānus sabāzt. :D
+9
Ja jau patīk ar savu krānu gar citiem krāniem berzēties, tad jau pupi tāpat pohuj.
+2
Fui, bļe! :D
+3
starp citu man vakar parādīja no slavenā Efukt saita video-vot tas bija fuj!
kaut kāds mētelīša virinātājs ticis pie videokameras!
uzfilmēts, kur dzīvē viņs visu laiku mizo :D
autobusā, trolejbusā - skatoties uz vecenēm un stāvot tām tuvu blakus, kāpņu telpā, parkā utt

tas video var sabojāt visu mizošanas prieku lol :D
+7
Bet tu tāpatās viņu noskatījies no A-Z, ja ? ;)
+2
^ nu bij' tak jāredz kā beidzās mizošana*

* mizošana -> :D:D:D
0
kurš tur ko pamizot gribēja ? :D
video.krabjiem.lv/dejojosas-krutis/49...
+8
Šito ikonu vajag ieintegrēt truemetalā:

www.spoki.lv/images/emoticons/pu...
0
Viennoziemīgi, ka tādu ikonu vajag kā vienīgo un patieso ikonu šeit, kas sāk strādāt pēc 100. komentāra tēmā, kurā nosaukums nav pupi.
+2
vienīgais 'smaidiņš'
+2
būbijs ;)
+6
Vēl kāda bildīte par tēmu :)

www.spoki.lv/upload/articles/14/...
+1
0
^ nigga wat? o_O
0
Iespārdīja politkorektais termins "африкано - испанка" :D
+1
0
njā Karīnas pupi iznīcina! meičai ar šitādiem pučiem noteikti ir "lielākas" prasības pret vīriešu metamajiem!
0
Re ku, man atkal šitās kundzes pupi garšo -

Puma Sweden

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/t...
+8
^^^ esi zīdis ? :)
0
^ :D:D:D
+1
Daudz, daudz pupu ( tikai paskrollojiet to lapu uz leju)! :))

fishki.net/comment.php?id=7069...
+4
> ratemyboobs.org/

hah, griežas uz manis kodētā dzinēja :D
+1
Nu baigais portāliņš. Ieeja bez pimpja pa visu avataru aizliegta.
0
Nu tad tik pajehaļi liekiet iekšā!
0
Tagad īsinu sev laiku ar pupu vērtēšanu. :))
+2
Ir te arī pupi. Ir pat dažas nesliktas džuses, bet tā, pilnīga urlobļadščina: fishki.net/comment.php?id=6753...
0
Aizmirsi pierakstīt - cilvekiem ar vājiem nerviem neskatīties!
0
Manu nervu pietika tikai dazām pirmām bildēm :D
+3
tipiskais urlu (ne)stiliņš tais bildēs - fonā izklāta siena sega, piemīzta kāpņutelpa vai padomju laiku sekcija.
0
Nuuu šitā bilde pa smuko :D :D :D

ru.fishki.net/picsw/042010/06/pos...
+3
^ Rausti?
+3
Man jau visvairāk šitā iepriecināja \m/ - ru.fishki.net/picsw/042010/06/pos...

un līdz šitai sērijai aizdomāties ... - ru.fishki.net/picsw/042010/06/pos... - brūnā draudziņa tik trūkst :D
0
Ojā - un ar kājām uz poda! \m/ :D
+1
pēdējā bilde uz mata tāda pati kā viena redzēta prostitūta :D
+7
hunter tā pilnīgi prostitūtas sejā zin? hmmmm, kas tu biji jūrnieks, ja? :)
+2
hehehe:
www.pupi.lv/
+1
Atzīstas, kurš to uztaisīja!
0
^^pupu magnēts ibio. :D
+1
^^^ diezgan maz tur sakarīgu pupu! tādi silikonveidīgi un nedabīgi.
0
^es arī šito prikolu nesaprotu. Nafig pupos bāzt plastikāta sūdu, lai tie izskatās formīgāki... Kā saka: "Ja dieviņš nav devis - tad nav devis" , ko tur sevi vēl vairāk sakropļot.
+2
+1
Jā - hehehe, visai zolīdi, un pat nav ļipu-ļepu... >:)
+3
Daudz mākslinicisku un trakoti glīšu pupu :)

www.photodom.com/photographer/Arkhip...
0
viena otra ir brīnumjauka... :jerk:
0
penelopeblackdiamond.com/
nav iisti bet vienalga OMFG !
0
fubļa, viņi tač' ir cieti!!!
0
^^
Piena kannas. Kas par lielu, tas par skādi!
0
Mein Gott!
+1
Tev nebūs savus pupus maziem puišeļiem rādīt!

www.tvnet.lv/viriesiem/dzivessti...
0
Nu dura tā muterīte. Varētu padomāt, ka 12 un 14 gadīgi puišeļi nezin, kādi izskatās pupi. Protams, labāk ir to turēt kā tabu, lai izaug vēl kāds lūriķis un virinātājs.
0
Pašas jaunas bijušas, zina, kādi tie puikas ira.
0
:d
-2
Rēcīgi par tiem puikām, bet no otras puses, šķiet, ka tai krūtainajai bābai uzmanības pietrūkst, citādi nebūtu tādu traci cēlusi un vienk piesegusies.
-3
Ne kauna ne goda. Policijas izsaucējai, protams.
www.tvnet.lv/viriesiem/dzivessti...
0
Ir sievietes, kurām patīk sauļoties toplesā un viss.
Krūtis jau nav dzimumorgāni :) Bet nu večiem jau patīk (ar nosacījumu, ja krūtis ir glītas).
0
^^ dauns?
0
Humora izjūtas trūkums?
0
Ak atvainojos, ka neizlasīju, ka nedaudz augstāk ielikts tieši šis pats links.
0
+1
Un atkal vesela čupa ar pupiem:

fishki.net/comment.php?id=7413...
0
Bušs, tu drīz būsi vienīgais šīs tēmas entuziasts:)
0
poha, pēc 13.? :p vajag?:D
0
Es tak nedzeru vairāk. :) Pati teici - paliks vairāk laika pupiem. :))
+1
boks, vakar, plkst. 20:32

"Krūtis jau nav dzimumorgāni :) Bet nu večiem jau patīk (ar nosacījumu, ja krūtis ir glītas)."

Dzimumorgāni, protams, nav, bet relišeri (tāpat kā dzimumoprgāni) gan ir, vismaz balto cilvēku vidū.
+5
0
^ Gut.
0
Paldies, Intar, ka atklāji patiesību par krūtīm. Savādāk mēs, baltie veči, to nezinājām :))
p.s. bet ja pa nopietnam- to var teikt par jebkuru sievietes ķermeņa daļu...kas nu kuram vairāk interesē.
Piemēram es (kā lielākā daļa tēviņu) primāri pievēršu uzmanību džuses pēcpusei, pēc tam krūtīm. Ja apmierina, tad var sākt tālāk interesēties :)) Tāda nu tā bioloģija ir..
0
Es arī esmu dāmu dibenu cienītājs, tā ir ķermeņa daļa, kurai pirmkārt pievēršu uzmanību, pupi ir otršķirīgi. :)
0
Piekrītu.
+3
/un bušs uzbliez vēl vienu tēmu - dibeni/
0
^ Vajag? :))
+1
jā, es gribu! Cik var uz pupiem blenzt? :D
+4
nē nē, veču pakaļas te nevajag.
+1
vai tad es minēju veču pakaļas?
-1
Labāk dāmu vešiņu ievērtējat! :)

fishki.net/comment.php?id=7375...

0
Fu, galīg garām
+1
0_o kas tas par aparātu? Vairāk izskatās pēc kkāda masturbatora :D
0
^^ Es jau tikai teicu - ievērtējat, nevis, ka kaut kas izcils. :)
+3
A mēs jau ar tad vērtējam :D
0
Bija jau kaut kad iepriekš kaut kur šitie varianti manīti, bet man nav īsti skaidrs, kāda no tādām "apenēm" vispār ir jēga. Tad jau labāk nevilkt neko.

@ Liega: es vienkārši pieņēmu, ka esi heteroseksuāla.
0
Heteroseksuāla, ar iekārienu uz skuķu pēcpusēm. :D
0
apmēram :D šad tad uz ielas paskatos uz kādu dāmu dupsīti, kas brīvgaitā smuki šūpojās, kaut es tā mācētu staigāt.
+3
Un bildēs dāmu dupši vēl nav tik ļoti izvaroti ar silikonu kā pupu bildēs, tāpēc vien ir patīkamāk šad tad uzmest aci, kādas formas pasaulē redzamas :)
0
0
:D nu tad arī atradi kkādu brazīļu pludmali
+1
nesaskatu nekādu sakaru ar hetero vai kādu citu seksualitāti. ja ķermenis ir skaists, labi veidots, tad tikpat labi var patikt kā sievietes tā vīrieša. bez sexuāla zemteksta. apmēram tā pat kā avr patikt smuks kaķis un arī smuks suns.
0
Fu bļāāāāā ,Intar!:D
+3
Nu ja ir 100% hetero, jeb homofobs (šī vārda nu jau aizmirstrajā nozīmē, t.i., kam ir nepatika pret sava dzimuma pārstāvjiem), tam sava dzimuma pārstāvju ķermenis skaists neliksies. Cita lieta, ka 100% hetero cilvēki ir ārkārtīgi reti sastopami.
+1
tās ir viņu problēmas. normāls cilveks, jau var būt objektīvs arī pret sava dzimuma ārējo izskatu. kaut vai tiešām no tā viedokļa kā maza skadība, ka arī tādu augumu gribēt.
+1
Manuprāt sievietēm biseksualitāte (vairāk vai mazāk) sastopama biežāk nekā večiem.
0
^ drīzāk varētu teikt, ka tā parasti ir izteiktāka vai citādi izpaužas, man tā vismaz liekas.

Cik atceros no kādreiz stāstītā par šo tēmu, ja hetero/homo seksualitāti apzīmētu ar skaitli no 1 līdz 10, kur 1 ir pilnīgi homo un 10 ir pilnīgi hetero, tad vairums cilvēku ir ap 6-7.
+8
Nuja, ja mēs būtu 10 hetero, tad alu tik ar sievietēm varētu sadzert un apkampušies pa ielu nestreipuļotu :D
+4
^ tobiš jākļi - ja vajadzēs, drāzīs visu, kas kustēs.
+3
un kas nekustēsies, to papriekš iekustinās.
0
ierosmei dupšu tēmai efukt.com/20749_Attention_Who...
+3
Dupsis? DIRSA!
0
OMFS... :D
+2
Ko tikai neatradīsi iekš Korrozia Metalla mājas lapas:

video.mail.ru/mail/pauk_1966/_myv...
+2
Šitiem muzons labāks:

ALCHEMIST - Yoni Kunda (live @ 1995)

www.youtube.com/watch?v=t_w_4od6rkQ...
+1
un sievietes arī :)
+3
+1
Un atkal jau, lai tēma neiesūno galīgi. :D

www.draugiem.lv/gallery/?pid=102398...
+4
0
^ bea flora
+2
Var parotaļāties - Сиськи на чистом CSS3! :))

boobs.webriders.com.ua/
-3
В пизду такие сиськи-сосиск
-1
Give the rest balls to play :P
-1
Ibiomatt (paskrollojiet to lapu uz leju)!

fishki.net/comment.php?id=7628...
0
Eik ta Tu dir... :D:D
Šitas galīgi neieviesa Lustig.. :D
+3
Davia labāk organizē pupu topu!
+3
Kuras meičas šite grib pupu topā piedalīties?
+1
Laikam tās, kuras būs pillā vai arī organizatori samaksās lielāku čupiņu naudas.
0
Naudas nav, varētu mēģināt piedzirdīt.
+1
es arī neattiektos vnk piedzerties :)
+1
uhu, izjokojiet arī mani ...
+3
Sonne plāno piedzerties un piedalīties konkursā? >:)
+1
Gan jau ne viens vien truemetālists neatteiktos parādīt savus pupus par piedzirdīšanu. Kā dzirdēts, vīriešiem šajā ziņā kompleksu mazāk :)
0
Domāju, ka arī vafeli parādīt liela problēma nebūtu. :D
+5
Pacentīsimies iztikt bez šitā konkura, labi?
0
Mr. Truemetal Dick 2010 :D:D:D:D:D
0
labi, ka bušs vairs nedzer :D
0
Tajā fishki.net adresē, skatoties uz tām tauku bumbām, jābrīnās kā viņām izdodās noturēt līdzsvaru :)
+1
izbaudiet performanci :)

www.youtube.com/watch?v=XFZcO_YhxFY...
0
Speciāli Desperam par prieku! :D:D:D

ifun.ru/view/152013...
0
Hahahaaaa, tajā lapā pat īpaša sadaļa veltīta pupiem:

ifun.ru/category/20...
+7
+2
+1
+5
0
0
^ vai ir saprotams, ka tas ir slimi?
0
Es tikai nesaprotu, kur tur talants...
0
^ nu tas jautājums jeņķiem par grūtu, kur tur talants. :D galvenais, ka kaut kas neredzēts un var aiz brīnumiem muti atplest.
0
Es tikai nesaprotu, kurš tur ir jeņķis?
+1
Dīters Bolens :):):)
+1
+3
ver tik tos linkus vaļā...

un aiz muguras atskan balss: "es visu redzu!"
0
:D:D:D
0
Gribu uz šitādu frizētavu! :)

fishki.net/comment.php?id=7774...
+2
Nolīdz divas maukas, lai tad apcērpj Tevi ;)
0
Man liekas, ka Rīgā ir tāda frizētava.
0
^ Es arī kaut ko esmu dzirdējis. :)
+4
0
FORŠA DZIESMA!! Tiešām labs gabals!
+1
labākais videoklips ever! +1! \m/
-1
egege, labākais klips ir Sabrina ar Boyz Boyz Boyz!! Tā vieta jau sen aizņemta :P
+1
''Had to mute that shit...still watching though

i didn't even hear any music!!

SHHHHHHH I'm watching again.......and again''

Es ar muzonu nedzirdēju :D
+1
varbūt senos laikos... bet tagad ir šis.
0
^ tu par ko runā ?
0
Acīmredzot par to, ka Sabrina ar Boyz Boyz Boyz ir отстой пидарский un tagad augstāk esošais ir labākais videoklips ever. :)
0
Par dibeniem šoreiz. :)

3.bp.blogspot.com/_yUt31TWj1mE/S7DOlx...
0
^^^ eh, man jau patīk!
0
Man jau arī. ;)
+1
Nevarēju īsti izdomāt, kur likt - te vai pie smieklīgajam bildītēm. :D

89.108.110.124/download/photo/new_...
0
^ laukos tādas sauktu par piena fermām!
+1
shemale ar 8 pipeļiem? O_o
+1
Labā lasāmviela - www.jahsonic.com/Fumetti.html...
0
+3
Vismaz būtu par ko nobalsot - www.theonion.com/articles/poll-finds...
0
Es arī par plikiem sieviešiem! \\m/ :))
+2
Lai slavēts Jēzus Kristus mūžīgi mūžos! Āmen!

img.readme.ru/news/200/cf/01/c9ff...
0
No kura porņa tas i ? ;)
0
hvz
+1
Akal pupu bilžu kaudzīte. :)

cmexota.ru/index.php?newsid=37...
+1
^ pupu mizu kaudzīte..
0
0
Un vēl apaļumi. :)

fishki.net/comment.php?id=7921...

+2
www.pmates.com/
apkopotas bildes no dazaadiem maksas saitiem ... nekaa paaraak perversi ... daudzi makslinieciski foto atklaataaki un mazaak atklaati
iesaku www.ftvgirls.com/ (briidinu 18+ stuff )
0
^ Visai garšīgi. :)
+4
+1
Linkus uz kvalitatīviem pupiem Werwolfs sametis. Patīkami paskatīties.
Vēl patikamāk tādus dzīvē tā labi kārtīgi plaukstā paturēt :))
Njā bez dibeniem pupiem ar liela nozīme. Vienam otru jāpapildina, ja ne..nu tad diezkas nav:)

+1
apnicis "save as " katru bildiiti ?
atklaaju briinumjauku programu prieksh firefox kas ar ljauj ar vienu pogu novilkt VISAS bildes no atveertaas lapas ...
www.downthemall.net/
-4
+1
^Man deg acis!!!
0
^^ typical american man!
+1
Neatlaidīgā poliglote.

www.apollo.lv/portal/sieviete/art...
0
Jauks un ideoloģiski pareizs albomiņš (jābūt gan reģistrētam purna grāmatā, lai apskatītu):

www.facebook.com/album.php?aid=42811...
+2
Ech... var vērot mūžīgi... :)

ru.fishki.net/picsw/112010/26/pos...
+2
^Nevar nepiekrist ! :)
0
apaļumu mīļotājiem
wifeysworld.com/tour-ms1
0
^ Oja, šitā ir viena cērtama MILF'a. :)
0
Cik redzētas šamās bildes, tad ar mūžīgo kamšotu uz sejas. :)))
0
Turklāt DABISKI titties!!!
0
-1
0
tipa jā
-1
0
0
+1
Atkal bišk par formām. :)

ru.fishki.net/picsw/122010/29/pos...
+2
vešapka ir zajebis! :D:D:D
0
Īsti nezinu, kas tā i pa meiču, bet bilde spārda. :)

zinas.nra.lv/vakara-zinas/trakas...
0
Naredz.
0
Kā neredz?

0
Tagad radz. Tas jau kaut-kāds tranijs, bla
0
kkāda narkomāne...
0
Hmm, man tagad būtu tā kā jākaunas, ka es aptuveni zinu, kas tā tāda?
0
Da nē, nekaunies.
0
nu es jau ari zinu...
tadas MTV maukas jau zinamas visur, kur vien iespejams :)
0
Bet pupi ta nečevo tādi :D
0
Neīsti gan.
0
nu es jau ari zinu...
tadas MTV maukas jau zinamas visur, kur vien iespejams :)

^ Vot konkrēti šo MTV mauku es nebiju manījis. :)
-1
es goda vārds nezinu, kas tā tāda ir. tad man tagad ir jābūt lepnai?:D
0
es goda vārds nezinu, kas tā tāda ir. tad man tagad ir jābūt lepnai?:D
0
Tu jau esi lepna, spriežot pēc tā, ka divreiz iepostēji. :D
0
^^^ jocīgi, tu tak visādus kasjauns.lv lasi, a šitā tak visu laiku izceļas ar kaut ko ar alko/narkotikām saistītu.
0
^ tas Jurčikam tēmēts.
0
Tak es jau tos sūdus īpaši nelasu, tā, šad un tad virsrakstiem pārskrienu.
+1
es domāju, ka tas ir drīzāk dīvaini - nezināt kas ir Vainhausa, ja ņem vērā, ka ir piekļuve internetam un posto trūmetālā, kas liecina par to, ka gluži alā nedzīvo :D bet nu var tikai apskaust tos cilvēkus, kas tik veiksmīgi spēj norobežoties no tās realitātes daļas, kas viņus neinteresē.
0
Nu tas vārds ir kaut kur dzirdēts, bet kas tas tāds par trani gan nav vēlmes gogoļēt.
+1
Es šo zinu tikai tāpēc, ka divus gadus atpakaļ vēl mēdzu TV kanālus slēdzelēt. Par jaunajiem bīberiem un vainhauzēm neko nezinu.
0
nu es vairs neatceros, kad es pēdējo reizi tv skatījos. manā alā ir nets, bet es tiešām neinteresējos par to, kas mani neinteresē. priekš kam piesārņot prātu ar nevajadzīgu informāciju?
0
To sauc par erudīciju :D

Jebšu arī par jerundīciju.
0
nu tad esmu nejerudīta, mani tiešām neinteresē, kas ir vainhausa:(
+3
^^ vai tik tu nejauc ar erekciju ?
+1
Ciktāl tas uz Vainhausu attiecas, drīzāk varētu būt runa par erektilo disfunkciju.
+1
Baigais zirgaģīmis.
+5
Neapvaino zirgu! :)
0
starpcitu tā narkomāne ir labas balss īpašniece :)
tie kas fano par mūziku kā tādu (nevis stingri vienā lauciņā sēž) drošivien to zin.
Es neklausos Vainhausu, bet to, ka viņa labi dzied džezu, to es zinu :)
0
Agilerai jau ar laba balss. Un vēl dažai labai.
0
Beyonce, piemēram, arī ir lieliska balss.
+5
Lauriam Reinikam arī ir lakstīgalas rīkle. Turklāt vēl dažādās valodās māk dziedāt.
+1
LOL
+3
Neapvaino lakstīgalas, tobiš.
+6
***ģec, līdz Reinikam pupu tēmā aizrakties :D
+4
reinikam esot mazi silikona pupi, tāka viss kārtībā :)
+2
Negribu redzēt Laura pupus.
+1
Nu viņam ir tīri tā neko māsa, ja kas.
+1
Kur pupiskie pierādījumi ?
0
Ā, nu jā - Laura māsas pupus gan varētu apčamdīt, tas fakts.
0
0
Pui ir. Bet nav mans tips.

www.laurisreiniks.lv/site/uploads/img/im...
+1
pat es negribu redzēt laura pupus:D
+1
^^ tavs tips ir english bitter ale? :D
+2
Exactly !

Pagāja brīdis, līdz sapratu, ko ar to ''pui'' biju domājis :D
0
:D:D:D:D:D:D:D
+7
Pamuzicē ar pusplikiem sieviešiem! :)

www.cupsizechoir.com/?k=1
+2
0
Tīri garšīgi. :)
+2
0
Par dibeniem šoreiz :)

fishki.net/comment.php?id=8384...
0
Galīg netīk no tāda rakursa :O~
0
A kas vainas rakursam?
+6
^ neredz brūno aci :D
+1
Reku uzskatāms piemērs:

dargaisdesinieks.wordpress.com/2011/02/13/csdd-mei...

1. nē
2. jā

:)
0
pa pupiem tika aprunāts, par dibeniem arī daļēji, a par pežām?:)
0
Nu šauj vaļā par pežām, kas ta liedz? :)
0
Pupi un dibeni - erotika, pežas - tā jau ir pornogrāfija :)
0
Pēc definīcijas (cik nu atceros), pie pornogrāfijas bija pieskaitāma "uzbudinātu dzimumorgānu attēlošana", tā kā sausa peža laikam vēl pieskaitāma pie erotikas. :))
0
Domāju, ka nevar nemaz tā strikti nodalīt. Daudz kas atkarīgs arī no konteksta.
0
Ja jau pežas ir pieskaitāmas pie pornogrāfijas, tad jau lielākā daļa mākslas darbu būtu uzskatāma par pornogrāfiju:D
0
^^ Nu tas protams, atšķirība starp pornogrāfiju un erotiku vispār jau i diezgan subjektīva.
+1
+1
kurrat, tur jau vāveru brikšņi to pornogrāfiju aizsedz ...
+1
+1
Kurrat, kūsis nav tas pats, kas peža. Nezinu sevišķi daudz klasisko mākslas darbu, kur atēlota peža (vienu gan atceros, tik autoru gan vairs ne).
0
0
^ a kur peža?
0
Taisi jaunu tēmu augšā
0
Domā vajag atsevišķu pežu tēmu?
0
Nē. Bet naf ko svēto pupu tēmu ar dibeniem u.c. locekļiem piesārņot.
+5
Tak dibeni un pežas arī tik pat svēti un godājami, kā pupi. Es pat teiktu, ka vairāk.
-2
superiga teema vnk
0
^a kas ir?
0
Kaut kas neizdevies :)
0
Darkspell,Tub ar saviem pupiem jau atzīmējies?
-7
man nav pupi
+1
kur man buutu jaatzimejas un kapec?
-1
Jāatzīmējas ir sūtot bildes uz werwolf@bigboobs.com
-1
neuzskatu to par vajadzibu:)
+3
Nevis tu neuzskati vai uzskati, tam nav nozīmes, šeit ir demokrātija un ja lielais vairums nobalsos par sūtīšanu, tad jau nekas cits, mīļā miera labad neatliks:)
-3
jaa jaa demokrati lielie
0
protams, ka demokrāti :) šeit gan večiem, gan jaunkundzēm un kundzēm ir vienādas tiesības izteikties un paust savu viedokli, bet tikai vienam ir tiesības banot, ko vēlas :):)
0
:)
-4
kurs tad ir tas banotajs?
+5
Šādu jautājumu ir uzdevuši daudzi, bet tie, kas to ir mēģinājuši noskaidrot (varbūt arī ir noskaidrojuši) šeit vairs nav manīti, lai pastāstītu arī citiem, tā ka nemāku teikt ..!
-2
skaidrs:)
+3
Dies Tēs tas Kungs, kurš ta cits.
+1
Varat neticēt, bet šitas pats no sevis uzradās .... veltījums Werwolfam

creatives.livejasmin.com/puw2/e/en/entensity...
0
Danke, danke, Bleid!
0
Neko nerād
0
^^^
apāc, šausmas Gobu ielā!!!
+1
^^ laikam bremzēja

^ katru reiz jau cita vecene. Dažas pat ir OK.
-1
Dažas normālas +/-
Bet pārējās.... zeh horror....
+1
+4
www.youtube.com/watch?v=SW2e27EB0A0... - man kaut kā pieklibo veselība, tagad zinu, kas jādara :)
+2
+1
:)

''бля, и не увидишь пока не лезнешь... ''

''Действительн... хорошие такие титечки.
Вывод - тетку обманули, впарив абсолютно ненужный девайс.''
0
A nice pair of great tits:
ih3.redbubble.net/work.3089319.2.fig,...

Parādi savas lielās zīlītes, haha
+6
biš netēmā, bet, tā kā nav atsevišķas tēmas šitām mantiņām...

pīdziņu siena (NSFW, protams)
boxandline.files.wordpress.com/2010/03/jamiemccart...
-1
Ehehehe, jopcik, glīši! Es sev mājās šitādu sienu gribētu, jebšu arī griestus guļamistabā. :)
+3
+2
+2
How Can You Tell If She Has Saggy Boobs Before You Rip Her Clothes Off?

www.spike.com/video-clips/1oq3ql/...
+1
ilgi lauzos, kurai tēmai šito pievienot, bet nu tomēr pupi über alles

www.youtube.com/watch?v=m0FAISpRnrw...
+2
Rīgā arī derētu atvērt līdzīgu iestādījumu, tikai apkalpojošo personālu atlasīt glīšāku:

fishki.net/comment.php?id=8812...
+2
Kā ta. Kārtējo rietumu huiņu. Ļipu ļepu, katrs uz savu pusi.
+2
Topless alus krogs ar smukiem zaķiem ar izciliem apaļumiem un neskaitāmām alus šķirnēm par demokrātiskām cenām. \\m/ \\m/ :)
0
Jā jā, un vēl karbonādi + BJ par brīvu negribēji?
+6
Bigij, austrumu huiņu sagribēj? - apkalpotāji spalvaini vīrieši turbānos, bez alkohola un cūkgaļas... kas nu kuram tuvāks.
0
Kamdēļ gan ne - var arī karbonādi un BJ par brīvu. :)
+2
Vnk principiāli tas nearko neatšķiras no praidiem vai mīzt uz trotuāra - publiski demonstrēt to, kas nav publiski jādemonstrē.
0
Nosit interesi .... beigās, džuse tev intīmā gaisotnē parādīs pupus, bet tu šai čīzburgeru pasūtīsi, nosacījuma refleksa vadīts ...
+3
Par to, kas ir publiski demostrējams, un kas ne, domas tāpat dalās. Bušmeņiem ir ok publiski cičus demonstrēt, musulmaņiem nav ok pat ģīmi publiski demonstrēt.
+2
Nav runa par to, kādas kultūras iezīmes ir šur vai tur. Man negribas, lai šeit tādi praidi (un tas, ko viņi reklamē) būtu ikdiena un kultūras sastāvdaļa. Tāpat man vēl gribas, lai pupi ir tas uz ko paskatīties ar prieku, nevis tādas pašas sajūtas rosinoši kā, piemēram, deguns.
+4
Bigij - kamēr nemainīsi dzimumu, vienmēr būs prieks uz pupiem skatīties :) Tāda nu ir tā veču daba.
0
Uz tādām ļepatām, kas tajā linka, nav pilnīgi nekāda prieka skatīties.
+1
nu es domāju globālāk un turpinot werewolf ideju par smukiem smukumiem. Par linku, protams, jāpiekrīt.
+4
a moš Sievenē ieteikt, lai uz vasaras sezonu tur pastaigā kailas oficiantes. Es domāju, krodziņš no tā nezaudētu:)
0
Tik es tad Ls2 par alu tur nemaksātu.
0
Vai tad jums tā kompānija akurāt bez dāmām? Sametat kolekti un iegādājiet kādu glaunāku dzērienu kā atlīdzību par to, ka kāda dāma būs plikā/pusplikā oficiante!
Tikai vajadzētu uzmanīties, lai kāds pavairāk iereibis vīrišķis nesadomā arī tamlīdzīgi piestrādāt - tad pasākums vairs nebūs tik estētisks.
0
vai tad sievenē tagad nav vīriešu kārtas personāls? acīgā bārmene taču bija vecajā sievenē
0
Jā, Dačuks ar lielajām acīm būtu kā radīta...
+4
www.spoki.lv/upload/articles/35/...
stundaam var luureet XD
+1
^ jebšu kamēr roka piekūst? :)
+3
ir tak divas ....
+2
-4
Biški jau paskatīties var, lai gan atklāti pupi rādīti netiek:)
www.youtube.com/watch?v=NARfWqUcXso...
0
+5
Man lūdzu 4 vistas nagetus, 2 barbekjū mērcītes, parādi pupus, lielos frī un colu!
+4
0
Bļin, džeks zūmu necērt un uz HD ar laiks moblajiem pāriet (Rīgas centrā kaila sieviete plunčājas strūklakā):

www.youtube.com/watch?v=3-eni4xIC5k...
-1
Šis videoklips ir privāts. :((((((
0
^ LOL, ko tas nozīmē?
+1
kucesbļa !
+1
Acīmredzot video ievietotājs grib vienatnē raustīt uz savu klipiņu. :D
+1
Un ievietojis, lai kārdinātu - sak, man ir, jums naff...
0
Ā, skaidre, bļe. Bet nu tur jau tāpat nebi ko redzēt.
-1
A kā Tu zin, ka nebij?
+1
Vienbrīd jau bija redzams. Tauta vēl bļaustījās, ka laiks normālu trubu iegādāt, citādi šitai tik viens piksels redzams :D
+1
0
Njā, filmējamais aparāts švaks, bļe. :(
+1
Būtu ierāpies strūklakā vismaz un piezūmojis !
0
Būtu ierāpies strūklakā un kārtīgi izzūmojis to bābieti!
0
Nu par tik sūdīgi uzņemtu montāžu, tam, kas to filmēja - ar likumu būtu jāaziliedz rokās turēt kameru!
Tu jau pat pupus nevarēja saredzēt!
0
Diez kā gan jūs rīkotos šādā situācijā - vairāk censtos filmēt, lai sagādātu prieku citiem vai arī tomēr liktu uzsvaru uz pasākuma vērošanu, lai iepriecinātu sevi(kā zināms, šīs lietas apvienot ir pagrūti)?
0
Apvienotu patīkamo ar lietderīgo
+1
Kā rāda pieredze mazliet prastākās situācijās, diemžēl tas nav iespējams. Pārlieku koncentrējoties uz skatīšanos, filmēšana iznāk nejēdzīga un otrādi.
0
Vēl šādi tādi fakti par pupiem:

www.spoki.lv/vesture/tas-ko-tu-n...
-1
0
Šito sadaļu darbā nevar vēert vaļā....
0
šūda būšana:D
0
kurrrat'am pavilka uz vecākām dāmām? :)
0
Ok, var atvērt, bet nevajag... drošības labad :D
0
vecākas nenozīmē sliktākas:)
0
Pieredzējušākas noteikti. :) Un vēl - daudz kas atkarīgs arī no tā, cik vecākas. :)
+5
Vecums jau vēl automātiski nenozīmē pieredzi. Re, cita jau 20 gados kilometriem tekošā pimpja nosūkājusi, kamēr cita 40 gados i pieskārusies nav.
0
labi, te nedaudz jaunāks modelis:)
pixhost.info/pictures/852651...
+2
viņa savu nabu pēc 60 spogulī vairs neredzēs...
+1
toties dabīgi.
+4
Iespējams, ka neredz jau tagad, kad novelk drēbes.
0
0
Eu, Jurčik - reku tev obligātais pasākums:

RĪGA, Jūn 09, BNS – Rīgā sestdien ikviens aicināts pulcēties pie Kongresu nama, lai piedalītos krūts veselības atbalsta gājienā uz "Arēnu Rīga", kur notiks koncerts un Latvijas nacionālās sieviešu basketbola izlases pārbaudes spēle ar Slovākiju, aģentūru BNS informēja Latvijas Basketbola savienības sabiedrisko attiecību nodaļa.

Gājiena mērķis ir samazināt par vēzi valdošos stereotipus un vairot cilvēku izpratni par savlaicīgas rīcības nozīmīgumu, jo krūts vēzis mūsdienās ir veiksmīgi ārstējama slimība, taču Latvijā mirstības rādītāji joprojām ir augsti, ko lielā mērā nosaka slimības novēlota diagnostika.

Latvijas nacionālās sieviešu basketbola izlases aicinājumam piedalīties gājienā atsaukusies arī aktrise Mirdza Martinsone, ASV vēstniece Džūdita Gārbere, treneri Ainārs Bagatskis, Roberts Štelmahers un citi domubiedri. Lai dalītos pieredzē par sportistu ieguldījumu krūts veselības veicināšanas kampaņās ASV, uz pasākumu ieradīsies arī bijusī Nacionālās sieviešu basketbola līgas (WNBA) spēlētāja un trenere Olimpija Skota (Olympia Scott).

Gājiena dalībniekus konsultēs sporta ārsti un nūjošanas instruktori, bet startā iesildīs fitnesa treneris Ralfs Upmanis. Klātesošajiem būs arī iespēja uzklausīt Latvijas vadošo krūts veselības speciālistu padomus un iepazīt jaunākās tehnoloģijas diagnostikā.

Gājiena dalībniekiem muzicēs Igo, Olga Rajecka, Varis Vētra, "Astro’n’out", "Ne[x]t" un "Pulsa efekts".

Atbalsta gājiena sākums plānots plkst. 13. Savukārt plkst. 17 sāksies Eiropas basketbola čempionāta pārbaudes spēle sievietēm Latvija–Slovākija. Tās ienākumi tiks veltīti "Ziedot.lv" projektam, kas segtu sabiedriskā transporta izmaksas, lai maznodrošinātas kundzes reģionos varētu nokļūt uz krūts vēža bezmaksas profilaktisko pārbaudi.

Vairāk informācijas par krūts vēža diagnostiku, ārstēšanu, atbalsta organizācijam un ziedošanu var atrast tīmeklī – www.veselaskrutis.lv.
+1
P.S. Tiek meklēti brīvprātīgie diagnosti.
0
Nu, par pupu čamdītāju varētu arī aiziet, tikai kaut kā vienam negribās... Nāksi līdz?
0
Būši stipri tālu no tās vietas ;)
0
Šodien aizgāju pastaigā pa pludmali no Kauguriem līdz Lapmežciemam (varētu būt ap 10 km), pa visu šo gabalu redzēju tikai vienus plikus pupus. Bēdīgi. :)
+1
^ Ne gar to pludmali gāji acīmredzot:)
0
Engurē, Ķesterciemā, Mērsragā jūras ūdens tā aizdomūgi dzeltenīgi putojās (saka ka arī Dzintaros). Likās, ka sagāzta tonnām ķīmijas (neriskēju peldēties). Kāds zina kas tur pa vain?
0
Tevi redzot pupi muka uz krūmiem :D
0
^^ zied?
0
^^^ Ziedputekšņi no priedēm.
-2
Nez, kas tur zied vai dzied, bet agrāk nekas tāds netika novērots :O
0
Es pie jūras dzīvoju visu mūžu, katru gadu novēroju šādu parādību. :)
+3
atsauc atmiņā šo te: www.youtube.com/watch?v=w3qFdbUEq5s...
0
:D Pom is almost as good as porn :D
+3
Studenti atvēruši šo diskusiju tēmu: www.demotivacija.lv/newest/all/pupi-762...
+1
0
+3
+2
^^
fubla :D
-2
0
bļa, gandrīz dūšīgi ap sūdu sametās no tās bildes.
0
Wtf is that retard... man-bear-woman
0
"krūts veselības atbalsta gājiens"

nezinu kas aiz tā slēpjas, bet man šī vārdu kombinācija šķiet dziļi smieklīga.
+1
Kompensācijai (feiss gan ķieģeli prasa, bet ...) - www.beerbottle.ru/wp-content/uploads/...
+1
Vecmāmiņu konkurss, vispār tādas cērtamas omes:

fishki.net/comment.php?id=9173...
0
Njā, šiem no paaudzes paaudzē padsmitniecēm preži nepatīk ... ja 45 gados jau vecmāmiņa
+1
werwolf, GMILF?
0
nu apmēram. :)
+1
^^^ 45 gados vecmāmiņa jau gluži normāli - sanāk, ka vidēji 22 gados ieņem sīko. Pie mums tādu netrūkst arī tagad, un senāk tak vispār bija norma. (manējā muterīte arī 45 gados kļuva par vecmāmiņu, bračka gan bij tas, kurš pacentās). Citādi būtu, ja runa par 30-gadīgām vecmāmiņām.
+1
aibļin, sapisos ar aritmētiku - kautkā ar vecvecmāmiņām saputroju :D

Jocīgi, ka 35 gadīgās tur nebija.
0
Bij te pat pie mums nesen, ka bābiets 31 gada vecumā kļuva par omi.
+1
ābols no ābeles ...
+1
pisās veci, pisās jauni, pisās visi kam nav kauna.
+2
nu, ja jau par TO ieminējies - fishki.net/comment.php?id=9175...
0
+2
+1
+4
+3
^ tas saucās " lauku pieniņu nevēlaties"?
+1
reku krūtsgali uz pēdām sāk jau augt.
mango.delfi.lv/zinas/divainibas/pa...
+5
Drīz jau pipeles uz ģīmja ar sāks augt.
0
Pupu enciklopēdija - Boobpedia: www.boobpedia.com/boobs/Main_Page...
0
Fubla, kaut kādi nokārušies tesmeņi vien redzami pirmajā lapā, galīgi neveicina vēlmi tālāk skatīties.
0
Tur iekšā i vesels katalogs ar visādiem pupiem, bišku iemetu acis. :)
0
Skarba patiesība - dabā tā iekārtots, ka lielākas krūtis par C izmēru sliecas uz leju. Točna baisi tesmeņi.
+3
Manai biseksuālajai gaumei drīzāk šādas šķiet jaukas: images44.fotki.com/v1535/photos/4/4409...
+4
nav mazu krūšu - ir lielas plaukstas ;)
0
^^ Nē, augšrādītie tomēr ir par mazu. A tajā būbpēdijā arī ne-tesmeņi ir atronami. :)
+2
0
^^^^ tev i lāb gaum
0
ju! \m/
+1
Neskatoties uz 77 plusiem, es vienalga uzskatu, ka tie pupi ir par mazu! :)
0
Par īsti ģelainu izmēru es atzīstu šādu: galleries2.ftvcash.com/First-Time-Video/Al...
+2
Pupiem ir jābūt tādiem, lai sīko var normāli pabarot un lai vecim kas nedaudz tiek!:)
www.xx-cel.com/galleries/gall03/pi...
+1
^^ links beigts. Pie plusiem laikam Bigijs savu MegaPlusu iepirdis :D

Sīcim piedzimstot pupi jau nedaudz lielāki paliek. Bet tā kurrat'a vecene ir tīrās briesmas.

+2
www.fotosiena.lv/index.php?name=copp... <----skaistas krūtis, manuprāt un bilde ar laba)

www.fotosiena.lv/index.php?name=copp... <----nav pupi bet bilde dikti smuka, domāju ka kungiem patiks)
+1
www.fotosiena.lv/index.php?name=copp... <<--- šei ar smuki tik nosegti(
0
Pupi var būt tikai par lielu, nevis par mazu.
+1
Truemetālā ir tik daudz lietotāju, ka ir sasniedzams rezultāts +75? :D
0
Ir jau gadījies simtam pāri, ja atmiņa neviļ. tas gan laikam bij gļuks. bet principā reālo aktīvo lietotāju skaitu var(-ēja) noskaidrot, ņemot mīnusu skaitu pie zināma personāža postiem un pareiznot ar 1.5, lai ierēķinātu tos, kam slinkums spiest uz mīnusa.
0
/forum/122140-pupi#comment191379

Kaputt un geštorben. Papildinājums "klubā 27". www.tvnet.lv/muzika/jaunumi/3857...
0
Njā, laikam vajag dikti sirsnīgi kost un visādu citādu draņķi iekšā triept, lai 27 gados no tā kedas atmestu. Ja, protams, nav vienreizēja pārdozēšana.
0
Intars, šodien, plkst. 13:22
Pupi var būt tikai par lielu, nevis par mazu.

^ Atļaušos nepiekrist. :)
0
Man šķiet Tu pa daudz atļaujies :D
0
bez pārmērībām
+2
vo, vo - galvenais, lai ir
+1
... un divi.
+1
a kas trijiem vainas ? :D
0
Nu, rokas ta tikai divas?
+2
a mutes vai ta nav ?
0
Trīs?
+5
Nu, nekas neiespējams tas nav:

www.youtube.com/watch?v=EiylTqSAiaM...
0
(.)(.)
0
(.)(.)(.)
\ /
) (
/ ° \
+1
ble... nesanāca :D
+17
( . Y . ) šie ir lielāki
+1
^ Tas ir jaukākais rakstu valodas sasniegums, ko pēdējā laikā esmu redzējis! Metu visiem koleģiem skaipā, un ļoti ciešu,kad man jautā, vai pats tādu izdomāju.
0
( o Y o ) A šitas jau pēc pūces izskatās :D
0
Hipsters, kurš owlo.
+1
... vai meitene ar plašiem aeroliem.
0
Areolām.
-1
Tikko ieskreju sava portala motopower, a tur :O, tas parspej visas menesu meitenes:

www.motopower.lv/gallery_view.php?id...
+2
No trīs dienu kapāšanas testosterons sakāpis galvā? Tās divas džuses bi :useless:?
-1
Tik traki jau nebij. + nebij jau 3 dienas, jaskaita no pagajusas 5dienas :aiwa:
0
Ak Tu nabadziņš - veselas 5 dienas bez raustīšanas?
-3
Vienigais raustitajs ar taukainiem matiem seit esi tu :lashara:
+1
hahahaha - te tu iekriti, man matu nav. Tātad tu gribi teikt, ka piederi pie tā 1% vīriešu kārtas pārstāvju, kas neatzīstās, ka rausta? :D
+3
Neatzīstas jau droši vien vairāk. Nerausta varbūt 1%.
0
Nez' Pajāts rausta? Vai vismaz jaunības dienās ir raustījis?
+1
Tie, kam nav, ko raustīt.
-8
Nepis tak man jusu dzive raustitaji, iemetu lai varat paraustit uz manu pazinu Daciti :hahaha:
+3
Laikam vajadzēs tevi pie gadījuma sodīt par mutes brūķēšanu.
-7
pamegini, kur bus tavs - "gadijums"
0
Nāk prātā, kā Spaidermens teica: "No kurienes tādi rodas?"
+6
Paziņa, kopš "Save As ..." kontaktu dibināšanas laikiem? :D
+4
Vāvere biksītēs iekodusies. :)

www.motopower.lv/files/galleries/41/...
0
+2
Igaunijā pa ielām klīst pupi: mango.delfi.lv/zinas/sekss/pikanti...
+5
0
0
un izskatās, ka ar silikonu. vēēē...
0
Jōōōpcik. Pupi pa pirmo, nu bet tas gīmis… Urlām gadās saprātīgāks ģīmis!
0
Tā troļļuka blondīne darbinama izskatās - tiesa duma kā zābaks.
+1
Njā, Liepnieks jau vakar twitterī norādīja, kurš ir puaro.lv lasītākais raksts...

JurgisLiepnieks
"Grozi kā gribi, retais, kurš ir ienācis Puaro.lv nav uzklikšķinājis uz Valteres krūtīm. Varētu tak izlasīt Nilu Saksu un viss, bet nē ..."

:)
0
Nez kā tavējie, bet manējais pāris gan i ar augstāku IQ.
+2
Re ku trolejbusa varone :D
www.draugiem.lv/user/188691/...
+3
"internetā nonācis video, kurā iemūžināta kādas latviešu meitenes, Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas studentes Jutas, pikantās dejas Rīgas trolejbusā vēlā vakara stundā."

^^^

Izskatās, ka Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā sagatavo topošās striptīza dejotājas. Nu ko - jauna un visnotaļ perspektīva niša, kur mūsu daudzsološajai izglītībai attīstīties:)!
+2
Pupi (un ne tikai) laikmetu griežos. :) bigpicture.ru/?p=36037
+1
^^ Lai dzīvo Latvijas sporta paidogoģija! \0
+2
Moška šinī tēmā iederas ziņa — Slayer izlaiduši savu prezervatīvu sēriju:

store.slayer.net/shop.cfm/pk/categor...

Reklāmas sauklis būšot: Now You're the King!
0
mango.delfi.lv/zinas/sekss/pikanti...

varbūt kādu interesē šādi pupi?
0
Es arī gribētu, lai man kailas izrādītos tūkstošiem vietējo jaunavu (principā var nebūt arī jaunavas)...
+1
Bušs, kas tev tās par pedofīliskām tieksmēm? paskaties, kādas mazās meitenes tagad šļuras, ja gribi jaunavas, nāksies skatīties uz 12,13 gadīgām. deviņdesmitie gadi ir pagājuši :D /ieskaties meitenēm.lv/
0
^ ieskatījos :)

Warning: User 'berjoza_meit' has exceeded the 'max_questions' resource (current value: 100000) query: SELECT CASE WHEN status=1 THEN 0 ELSE 1 END FROM m_access WHERE type = 'host' AND LOWER('89.248.82.6') LIKE LOWER(mask) ORDER BY status DESC LIMIT 0, 1 in /var/www/berjoza/data/www/... on line 151

Warning: User 'berjoza_meit' has exceeded the 'max_questions' resource (current value: 100000) query: SELECT data, created, headers, expire FROM m_cache WHERE cid = 'variables' in /var/www/berjoza/data/www/... on line 151

Warning: User 'berjoza_meit' has exceeded the 'max_questions' resource (current value: 100000) query: SELECT * FROM m_variable in /var/www/berjoza/data/www/... on line 151
+2
Vārdāneminamais nobrucinājis ?
0
^^^ Tapē jau arī teicu, ka var arī nebūt jaunavas. :)
0
LOWER('89.248.82.6') - tas ir TIK vērtīgi...
0
ah tu scheiZe :)
+3
Ir pupi - ir varianti

fishki.net/comment.php?id=9526...
+1
Var vērot bezgalīgi... :)
+1
Dažus labus pārus - jā
+1
Šis laikam ir pretīgākais ko esmu redzējis.

img2.www.spoki.lv/upload/articles/43/...
0
Necik glīti jau nav, bet tad nu laikam tu tiešām maz esi redzējis....
0
Ir redzēti arī krietni pretīgāki.
0
Pretīgs vai pretīgāks - tak tāpat viens - vē, fubla, būdā!
+2
-2
Iesaku neskatīties. Neko jauku un patīkamu tur neredzēsiet: img.wiocha.pl/images/4/7/47a8aac9...
+3
+3
Ģeniāls biznesa plāns par tēmu: 25.media.tumblr.com/tumblr_lr47lirWkn1q...
+1
Fotožops darbībā:

razooma.net/before_and_after/...
0
Vairāk vai mazāk žopizētas izskatās arī tās "before" bildes, lielākoties. A pirmajā tur vispār pavisam cita džuse ir.
0
Iespējams ka fočējot jau filtri salikti - bilžu vakarā vienam ar bija kkāds filtrs un uzreiz iekrita acīs, ka krāsas ļoti košas un kontrastainas. Sliktā apgaismojumā bildētajam materiālam tas nāca par labu, bet dienasgaismā likās nedaudz nedabiski.

Par pirmo ar neizcirtu, nafig fočēt fajadzēja - nožopēts līdz nepazīšanai
0
Man domāt, ka tur nožopēta ir pavisam cita bilde, jo ir visai skaidri redzams, ka tā nav viena un tā pati persona :D
+2
+1
Tjā, vajag man redzēt viņu miljoniem reižu testās, izļodzīgās petenes >:O~
Tai ar mello kvadrātu, laikam, vispār nav rādāms ārpus pataloģiju kabinetiem?
0
Tu gan i dikti tikumīgs, puritānis, es pat sacītu. :) Kā gudri teica manas muteres bračka - "tā vieta no lietošanas neizļurkājas." :)
0
Kā lieto... ja ar fistingu aizraujas, vai ar zirgiem drāžas, tad jau izļurkājas ar.
+1
Es biju domājis normālu "pimpis - peža - pist" kontakta variantu.
+1
^..^^^^ Amerikās jau sen kāds visu šito nepatentēto tekstu būtu norakstījis un izdevis grāmatu: "Es un pežas".
0
"tā vieta no lietošanas neizļurkājas."
Tais un citās bildēs ir redzams - var gan.
+1
^ Tak tās pežas visādas ir. :)
+4
Tad jau var teikt, ka pipele ar no lietošanas nodilst :D
+4
"Un ieraudzīja Biggijs vienas netikles pežu un teica: turpmāk visas pežas, kam mazās kaunuma lūpas ir lielākas par lielajām tiks sauktas par izļurkātām. Pārējās - par neizļurkātām."
+4
"Прямо хуем блядская пизда виебана, " сказал поручик Ржевский и грязно выругался.
0
Polšs Juodam! :D
-2
Nu manis pēc jau jūs varat turpināt priecāties par šādu skaistumu, kur smaku var just caur arī monitoru, man tomēr tīk, lai ir smuki ;)
0
0
^^ Kāda vēl smaka? Normāla, noskūta un gan jau arī mazgāta petene! :) Man nav nekādu pretenziju, ja mazās lūpas ir lielākas par lielajām. :)
0
nah tas pezhas, kur jauni pupu linki pazudushi?!
0
^ Tev pežas nepatīk?
0
Sonnenmensch, daži apaļumi, vienīgi man šķiet, ka Tev tās meičas par kārnām liksies: www.girlsfishki.net/comment.php?id=9706...
0
Nu jau labāk, tā turpināt :)
0
nu ir ok, vismaz back to the roots :)
0
Omg, tas ģīmis tai trešajai un vēl dažai...
0
^ Piekrītu, viena otra tur tikai no aizmugures ņemama, vai arī ar avīzi uz sejas. Bet te jau ir runa par pupiem.
0
mango.delfi.lv/zinas/divainibas/kr...

Pupi izglābj dzīvību!
0
^^^nu tas jau sen bija zinams, ka REALI pupi ir labi spilveni (un brunjuveste) :)
+2
Tādi pupi, kas ir laba bruņuveste, gan ir visai sūdīgi pupi.
+1
nu par "spaniela ausim" te neiet runa!

size matters :):):):)
0
666
hehe
0
cūka ble, tādu postu izcūkoja
+2
Silikons tagad aizstāj kevlaru? Laikam jēdzienam «mesties ar krūtīm uz ambrazūras» mūsdienās pamainījusies nozīme! ;)
+2
AGRESSOR (FR) - Medieval Rites

www.youtube.com/watch?v=A8zHBEycGFk...
0
HD gan derētu ....
+1
A tur bija pupi? Damn, un es tikai skaņu klausījos, kā parasti...
+2
uz beigām arī vāverēni pa kokiem lēkāja ...
+1
^ tikai 1 vāverēns :)
+2
piedošanu, pārteicos. turklāt skūti.
0
Nais, nais, man patika, paldies, Bleid! ;)
+2
atgriezhoties pie temas par brunjuvestem :

ziza.qip.ru/2010/12/09/roskoshn...
0
+3
-1
Retarded.
0
0
O! (īsais O, nevis Ō) www.istyle.lv/wp-content/uploads/...

Ņemts no šejienes: www.istyle.lv/2011/10/25/sporta-u...
0
^^ retarded
+3
+2
+1
japs, jebkurai gaumei, paldies :)
+1
laikam geji minusus werwolfam liek, tikko vienu atplusoju, jau jauns atkal...
-4
tātad neesmu vienīgais pedinsjh sheit

pilulasdeveneno.files.wordpress.com/2009/07/hairy_man_b...
+2
^^^ Chubakas radinieks?
0
Sonnenmensch, Tu tak zini - кругом одни пидарасы! :)
+1
Japs, v nature!
0
Šon panesās domstarpības, un es smagu sakāvi cietu, sakot, ka Rose McGowan ir mazas krūtis. Goda vārds, "Amuletā" viņai vēl nebija pupu!!!!
0
Bildi studijā!
0
Nekādas mizlu melones jau nav, bet viss kā nākas.
+3
"Mizlu melones" - tas skan tik labi! Es bez mazākā sarkasma. Intars pārrakstās pietiekami reti.
"Kā gan manus dzejoļus papildina drukas kļūdas!" (J. Kunnoss)
0
Vispār jau diezgan bieži, īpaši pēdējā laikā.
0
Varbūt no priekšpuses nav labi pamanāms:

www.gb93.com/wp-content/uploads/...

bet no sāniem itnemaz nav mazas:

s1d4.turboimagehost.com/sp/14f6dcb9a1d4313f...
images4.fanpop.com/image/photos/173000...

Tas, protams, atkarīgs no tā, kādas uzskata par lielām krūtīm ...
+2
Nu priekš Sonnenmenscha šie noteikti tādi zirņi vien ir :D
+2
man tagad sark no kauna vai justies krutam? :)
0
tādas par lielām neuzskata :D
+9
vīriešu redzes īpatnības: i-beta.crackedcdn.com/phpimages/article/2...
+3
0
šitam ar neslikti gabali: www.berzinsh.lv/photo.php
+7
Gāzi grīdā:
youtu.be/pFBD8TVK6z4...
+5
Kārumnieka piedzīvojumi :D :D

www.tvnet.lv/zinas/latvija/40163...
0
Vecais blēdis. :D
+2
Krūšu vēža diagnostika ir svēta lieta !
+4
+7
Zinatnisks izskaidrojums, kāpēc skatiens tiek pievērsts pupiem:

chzscience.files.wordpress.com/2011/12/funny-scien...
+3
+5
Jogas paraugstunda, kā smejies: asaratov.livejournal.com/2081611.html...
0
Piedod, nevarēju saskatīt jogu. Kaut kas acīs spiedās.
+2
pie kajas to jogu - PUPIIIII!
0
jooopt... šitādas bildes nevar rādīt cilvēkiem ar vājiem nerviem.
0
Hmm , jāpaguglē , cik un kur ir jōgas nodarbības. :D
+1
gribi sev arī tādus? :D
+2
Es gribu sev tādu jogas skolotāju ept ! :D
0
ja atradīsi,padod ziņu :D
0
Neproporcionāli.
0
^ Īsas kājas?
0
^ Pa sīku un kaulainu priekš tiem cičiem. :)
-1
toties dibenam nav ne vainas :)
0
^^ es būtu teicis, ka ciči pa lielu augumam, bet summa no saskaitāmo secības nemainās.
0
Nu es jau to pašu ar saku.
0
Vēl kāda klasifikācija :D

fishki.net/comment.php?id=1026...
+3
Lūdzu, kungi un dāmas! :)
www.fashionologie.com/2012-Pirelli-Calend...
0
Paldies :)
+1
+2
Trakās vāveres.
+1
Tās Femen čop čop savus pupus izliks apskatē kaut vai centrāltirgus gaļas paviljonā, ja tur tiks pārdotas nogalinātās sieviešu kārtas cūku pārstāves.

Par pupām - iepis guglē "tits" un izlec laukā jaukuminš www.bigtits.com

Mīkstie
+1
+3
pēdejā bilde XD
+3
Es ar domāju - priekš kam piedurknes?

chzheroes.files.wordpress.com/2011/12/superheroes...
+1
www.youtube.com/watch?v=eiuHdUkuRi0...
a šajā sadaļā šitāds klips te bija?
0
šķiet ka jā - klasika, kā nekā ;)
+1
Varu derēt, ka šis gan nav bijis
www.dailymotion.com/video/x3o9qv_sabrin...
+4
He he :D pēc Roof ieteiktā viģika "uzdūros" šādiem pupiem
www.dailymotion.com/video/xf63uu_rockbi...
+2
Rockbitch ir totāls mauku bands :D
+1
Riktīgs vēl pie tam :D
0
oki, Youtube nav to izcilako Rockbitch video, bet ja labi pamekle neta var atrast visu un pec pilnas programmas :)
0
"one finger... two fingers... three fingers..."
0
atgriežoties pie tēmas, bilde, kur katrs kaut ko priekš sevis var atrast :)
www.evilmilk.com/pictures/Lip_Lickin...
0
Intar - aha, un pec tam whole fist :)
0
She wants a fist fuck! :)
0
Werwolf, papildinājums tavam postam. Kautkas baigs, bet par tēmu...
www.apollo.lv/portal/life/article...
+5
+1
^^^ He wants fuck a fist! :)
0
Roku veiklība redzēts pirms dažiem gadiem, bet, anyway, labs! :D
+1
^^ Redzēts, bet nu labs, labprāt dzīvajā noskatītos. :)
+7
+1
Labais :D pie saistītajiem bija kāds vecāks - www.youtube.com/watch?v=dVgzh2r5rI0...
+1
0
0
Iedo tik fotošopu aunam...
+1
Aunam vai āzim, tas maz no svara, galvenais jau tas, ka pups bez nipeļa kā zupa bez sāls.
0
Nu ja, zupu bez sāls diezko nenofočēsi/nesažopēsi :D
+7
+5
^ .. un es uz šito uzķēros..
+5
+5
+5
Škandāls:

www.kasjauns.lv/lv/zinas/71057/inte...

Dāma ne skaista, ne svaiga, bet pupi gan diži, aplūkojami šeit:

www.flickr.com/photos/elinaegle/...

:)
0
Man patīk šis:

"Šīs bildes ir nozagtas, un ar manu vārdu nelikumīgi izveidots profils,” Kasjauns.lv apstiprina Egle. „Ja kāds turpina izplatīt šīs fotogrāfijas, viņš kļūst par nozieguma līdzdalībnieku."
0
Tev patīk, ka esi kļuvis par nozieguma līdzdalībnieku? :D
+2
nu figura jau laba... laba :)
+2
Vai tik šis sūds nebūs nopludināts tāpēc, lai visai tautai parādītu darbībā, cik ļoti mums nepieciešams ieviest ACTA, SOPA, PIPA un visu pārējo — lūk, cik ļoti pašlaik var ciest nabaga ļautiņi, kuru plikbildes viegli tagad izplatāmas!
0
^^ Man a tie apaļumi patīk. :) Sejs gan tāds vēēē :)
0
Kas ta jums piemeties? Viņai tak kādi 60 gadi, blla :O~
0
vo, vo ...
+3
nu ja vinjai ir 60 gadi un TADA figura - zhetoni no manis!
0
varbūt E.Eglei ir laiks padomāt par nodarbošanos maiņu un pievienoties topless meitenēm?
0
1994-1995
Bakalaura programma socioloģijā,
Vēstures un filozofijas fakultāte, Latvijas Universitāte

www.president.lv/pk/content/?cat_id=...

Nešķiet, ka varētu būt 60. :)
+2
42 - 45 maksimums - tatad pati sula :)
0
Nav jau laikam nekāda baigi vecā - ja pieņem, ka iestājoties augstskolā, bijuši 18 gadi, tad sanāk tikai 35-36 gadi. Izplūdusi gan tādam vecumam.
+2
Vietējā intelektuāle no oranžā portāla:

www.draugiem.lv/user/917109/gallery...
0
njā ...
0
Tip jau pupu tēma nav atklāta, bet nevarēju īsti izštukot, kur šito sūdu ielikt.
+1
Ja jau runa iet par Latvijas skaistulēm, un pupiem, tad nevar nepieminēt Lindu Leen, kurai ir visskaistākie pupi visā Latvijā:)!
foto.delfi.lv/picture/2530674/...
+1
draudziņu medībās: www.spoki.lv/aktuali/Pupi-jeb-ka...
+6
Pif-paf, pif-paf, pif-paf, pif-paf
Var vecmeitas ļaunās mūs lādēt un pelt
Cik labi, ka spējam vēl stobrus mēs celt.
+1
tā spoku raksta apakšā ar tāds labs links.. lieliepupi.com/
0
Akal trakās vāveres no Ukrainas:

www.db.lv/foto-video/foto/fem...
+2
Tematiskās dziesmas ar spēcīgām melodijām un vēl spēcīgākiem tekstiem :D

E-Rotic - Fritz Love My Tits
www.youtube.com/watch?v=Civf51TJN40...

E-Rotic - Help Me Dr. Dick
www.youtube.com/watch?v=duY9_aeAj0g...
0
Videoklipi arīdzen spēcīgi. :D
0
Nav par pupiem, bet laikam šeit iederēsies:

fishki.net/comment.php?id=1074...
+1
Hehe, ceļi labi atstrādāti
+1
Tās ir blaknes mutiskiem vingrinājumiem.
0
Mutiskiem vingrinājumiem jau nebūtu obligāti apenes jāpadirš bosa kabinetā, bet ej nu sazin...
+1
Te it kā nedaudz pupu, lai gan ne visai pliki :) www.youtube.com/watch?v=cFopOjor6rc...
+3
+2
+12
Vīrietis iet pa ielu, pēkšņi ierauga sievieti ar perfektām krūtīm, tik perfektas kādas vēl nebija nekad redzējis.
Viņš pieskrien pie viņas un saka:
"Kundze, jums ir perfektas krūtis, es jums samaksāšu 100.Ls, ja ļausiet man viņās iekosties!"
Sieviete ar šausmām paskatās uz vīrieti un vienaldzīgi aiziet prom!
Vīrietis viņu noķer un atkal saka:
"Labi, es jums samaksāšu 1 000.Ls,ja ļausit iekosties jūsu krūtīs."
Sieviete nobīstas un sāk bēgt.
Vīrietis noķer viņu atkal un saka:
"Labi es jums samaksāšu 10 000.Ls, ja ļausiet viņās iekosties un ne santīmu vairāk."
Sieviete aizelsusies noskatās uz vīrieti un iedomājās, ka 10 000.Ls krīzes laikā ir liela nauda un beidzot piekrita vīrieša piedāvājumam.
Viņi abi ieiet klusā alejā, patālāk no pilsētas drūzmas.Sieviete novelk blūzīti un krūšturīti, atklājot perfektās krūtis.
Vīrietis sajūsmā sāk tās čamdīt, glāstīt,spaidīt un visu darīt, kas vien ienāk prātā.
Pēc kāda laiciņa sieviete vīrietim jautā:
"Tad jūs viņām kodīsiet vai nē?"
Vīrietis atbild:
"Ai, nē pārāk dārgi!"
+5
+6
Džeks ir ļoit ļoti tiešs:

www.eatliver.com/img/2012/8536.jpg...
+1
+1
Trakas vaveres :)
+2
Ahahahahaaaa :D:D:D

ej.uz/v3v5
+4
0
^ un kāpēc gan man būtu jāskatās uz to makaku ?
+2
neliels "home made video" atbilstoši topikam :D
www.youtube.com/watch?v=HdF6y5uiHsQ...
0
^^^ šito gorillu ir vēl grūtāk pamanīt nekā to zināmu niggu bildē ar čiksām ;)
+4
+4
Lielo pupu īpašnieču problēmas:

fishki.net/comment.php?id=1117...
+2
+1
seksbumba ukraiņu stilā..
foto.delfi.lv/picture/2781044/...
-2
Zīlnieces pakalpojumi:

— Zīlēšana pēc IP adreses;
— Instalēju Windows pēc fotogrāfijas;
— Uzsūtu vīrusus;
— Aizsardzība pret spamu utt.

ru-marazm.livejournal.com/3202176.html...
-1
Ābļa, ne tajā tēmā. Vajadzēja smieklīgajās bildītēs.
+3
Daiļava uz motocikla atkailinās Rīgas autobraucēju priekšā:

aculiecinieks.delfi.lv/news/riga/dailava-u...
-2
daiļavu nemanu ...
+2
Da normala galja :)
+1
džusei, droši vien, nav ne vainas... Svars gan būtu jānomet, tā ap 10 kg vismaz.
Bet, nu, galvenais, ka moča vadītājam patīk.
A bāba bez kompleksiem un moča vadonim ar, šķiet, nav pretenziju, ka viņa vecene rāda cičus šādā veidā. Gan jau, ka kājstarpi arī rādītu, tik neērti no braucoša moča.
+1
ar ķiveru galvā visi drosmīgi ...
0
Tur taču ir vismaz divas džuses. Pret otro varētu būt mazāk svara pretenziju.
+7
Pirmajai pupi foršāki. :) Nez', es tur neko lieku nesaskatīju, man jau patīk apaļīgās.
+6
Nja, es laikam tad pati esmu pieskaitāma pie resnajām, jo nekādus liekos kg nemanīju...
+3
Var arī teikt kā Frīdis - tur nav nekā lieka, tas viss ir mans!
+3
Līdzbraucējas mazliet pavirina - atklāj vasaras virināšanas sezōnu. ;) Ne jau visi vīrieši ir ''krituši'' uz kaulainajām. ''Labai sievietei jābūt daudz.'' Man arī patīk apaļīgās, ir kur pieķerties, tā teikt.
0
Es tādus ekshibicionisma skatiņus ar pupu izrādīšanos allažiņ esmu novērojis uz Rīgas - Ventspils šosejas, posmā pie Tukuma pagrieziena....
0
Es vienreiz redzēju fotosesjijas no sērijas "Nude in the city" tapšanu pie Dzelzceļa muzeja :)
0
Aizkavējies, lai pavērotu?
+2
runajot par pupeim :) :) :)

farm4.staticflickr.com/3567/3593114399_34a...
0
^ Oooo, man aš sakustējās. :D
0
Sarāvās?
0
Kaut kā tā.
+1
Skatos, ka mūsu jevrovīģeņjas zvaigznei pupi arī tīri tā neko:

img1.kasjauns.lv/galerijas/anmary_ei...
+2

^
diemžēl pupi neattaisnoja uz viņiem liktās cerības:)
0
Jāredz nippeļi. Tā jau noskūtu dirsu var iesmērēt.
0
Te nippeļi bišku praķim cauri spiežas, ģelaini ciči šķiet:

www.kasjauns.lv/objs/news/lv/images...

0
pati gan tai bildē tīrās šausmas ...
0
Kā te kaut kur bija rakstīts: "Īsti vīri sejā neskatās, ka tik pasē rakstīts sieviete un nekaujās". :D
+1
Ir jau daža laba, kam pasē rakstīts sieviete (vismaz tā vajadzētu būt, pēc visa spriežot), un kaujas un turklāt neslikti, un kuras sejā arī visnotaļ var skatīties - kā šī, piemēram: www.cdn.sherdog.com/_images/pictures/20...

Diemžēl tādu meiču laikam nav pārāk daudz.
0
Vai par laimi? :)
0
Es ar to domāju kaušanos.
0
Bail? Nevarēs vairs tik brīvi dot pa acīm? :D :D
0
Tipa šitā kauč kā? :D
1.bp.blogspot.com/-JgfZNS8SOT0/TxujNs...
+1
Kurš ir ar mieru pirkt vecās Pamelas Andersones silikona krūtis?

rus.tvnet.lv/showbiz/zvjezdi/201...
+3
rekā var werwolf par sporta fanu pārvērst - Lingerie Football League:

www.youtube.com/watch?v=LaNl460ykv4...

www.youtube.com/watch?v=6e5TWUHEW2I...
0
Šoreiz raksts par dāmu dibeniem:

www.apollo.lv/portal/sieviete/art...
+1
pupi tomer rulle vairak :)
+1
Nē, es esmu sieviešu dibenu fetišists. :)
+1
^ Kas ta tas pa fetišu — tāds jau visiem ir :D
0
Pag', reku' tepat Sonnenm augšējie apaļumi vairāk patīk. :)
0
tas ka patīk vairāk, tas jau nenozīmē, ka nepatīk
0
Es jau neteicu, ka nepatīk, katram jau savas prioritātes. :) Man ir tā, ka dibens ir pirmais, ko sievietē ievērtēju, pupu izmēram un formai ir visai sekundāra nozīme. :)
+2
tipo shadi apaljumi tev rulle? :)

a3.img.mobypicture.com/53e9335bf57e38954f7...
+1
Arī, tikai vēlams baltās rases. :)
0
kada vaina shokoladitem? :):):)
-1
White Pride World Wide! :D
+1
^ Te nesen viens "praids" bija - nebij gan pasaules mēroga, bet domāju nekļūdīšos, ja apgalvošu, ka bija pārsvarā baltu cilvēku pārstāvēts.
+1
Laikam jau nu gluži nebija tas pats, kas manis minētais. :)
0
Riga pidaru gajiens bija?
0
Jā, 2. jūnijā, ja nemaldos.
+5
opaaaa, ka tad es tadu padarishanu esmu palaidis garam... kauns manam anusam :)
-1
^^^^ tas pats jau akurāt nav, bet tāpat kā maza starpība starp zooparka apmeklētāju, kas pie pērtiķu būra vaiksta ģīmi, un būra iemītnieku, uz kuru tas apmeklētājs cer tādējādi kādu iespaidu atstāt...
+5
beidziet pupu tēmu piedirsināt !
+3
vasara, mūzika, Saule...

p.twimg.com/AvnUCzyCIAAW_IX.jpg...
+7
^ Tu esi nežēlīgs..
+4
Tam jau krāns ataudzis...
+5
Nevaru linku saplēst divās daļās:
beerntitties.com/

+2
O, to es saprotu, nevis kaut kādi ļipu ļepu...
+2
Jā, IMHO labākais links šajā tēmā.

P.S. interesanti tur Latvijas pupi t.i. alus arī ir atrodams :)
+1
Lielo izmēru cienītājiem:

fishki.net/comment.php?id=1173...
0
^
Tur jau dirsa uz grudaka :D
0
Zariņa jaunkundzei tiešām paveicies, ja šādi dotumi ir no dabas tiešām nākuši!
+4
+2
Devilstonā tika dibināts Pupu Klubs - lai iestātos jāatrod skaista sieviete, kas parāda pupus pārējiem locekļiem ...
+4
Cik tuvu locekļiem ir jārāda?
0
Cik noprotu, tie, kas izlīdzējās ar savu pupu rādīšanu, sieviešu..umm, teiksim klātneesamības dēļ, jau ir kluba biedri, pareizi?
0
pareizi - bet gejkluba biedri
+5
+1
Ar' no sportiem :)

youtu.be/4ymhq6afE4M...
0
te ar kaut kas nedaudz, darbā nav skaņas, nezinu kā tikai skan :
www.guardian.co.uk/music/video/2012/ju...
0
Vietējā Inese? Tikai smukāka.
+11
-1
0
Btw,jāskatās video no šī gada Zvērā Skyforger uzstāšanās,pupiem bija jābūt :D
+1
-1
vot nezināju kur īsti šito likt, bet nu lai iet še >:)

d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5354563_700b....
+2
Sikk fukk!!!
+1
Vot šito pasākumu gan es labprāt paskatītos :)

www.kasjauns.lv/lv/zinas/95793/braz...

Te vēl bilžas:

fishki.net/comment.php?id=1240...
0
bljin, puse pec trannijiem izskatas!
0
Nu ja, vecīt, tik traki jau nav. :) Un tie dupši baigi labie izskatās.
0
Tajās "profilbildēs" jau viss ir nožopēts (pun intended). Tajās ne tik glancētajās kopbildēs jau var manīt, ka ne viss tur tik ideāli izskatās.
+2
^ nu tīri par pakaļām runājot. Feisi lielākoties nav diez ko padevušies, bet tas šajā gadījumā otršķirīgi, pakaļu konkurss, kā nekā.
+1
Ehhh, arvienvārdsakot - vajadzētu dzīvē apčolēt un tad objektīvi novērtēt.
0
palieku pie sava - 1/2 shemales :)
0
Še Tev mīnuss no manis! :D
+2
Arī gribētu ielikt mīnusu. Bet, kamēr no Steinklang vēl paciņš nav atnācis… labāk pagaidīšu!
0
ar brazīlietēm nekad neko nevar zināt ... ja nu otrā pusē zilonītis vicinās ...
+1
Ja, BoD, ja - par to jau iet runa!
+1
A pacinhs tev ir celja, sestdien tika izsutits :)
Un ja pareizi atceros, tad kautkadu bonusu ari iemetu.
0
Perfekti! Gan jau pēc 3 nedēļām Latvijas Pasts ziņos, ka var savākt… kaut kādā angārā pie lidostas! (Pagājušoreiz, kad bija blāķis ar viniliem, tā bij.)
+1
Serviss, jopta!
+1
^^ tas jau drošvien tad ticis izsūtīts no aiz tredeviņām jūrām, ne?
+1
Nea, no Austrijas ar Vacijas pastu :)
+3
Otro anšlusu esmu nogulējis ?
+6
Pupains gifiņš šim vakaram ^^

img1.www.spoki.lv/upload2/articles/60...
+2
Kam pupi, kam laba dāvana ...
www.perfect.lv/LV/prod/3/39/465/41...
+1
Khe, 2L tā nav aršana. Mož vienīgais piepildīt ar vella dziru...
0
Man liekas, ka jeņķiem bija arī ietilpīgāki varianti, galons vai vairāk.
+2
^ Ar tādu var vest degvielu no Baltkrievijas.
+2
Strīda laikā sieviete ar savām krūtīm nosmacē draugu:

www.diena.lv/tautas-zinas/divain...
+1
+1
^ lielākā puse kaut kādi transvestīti un sieviete wannabiji.
0
Lielākā puse jau nezin, ka abas puses i vienādas.
0
A tur tie meitēni - kādi jau nu meitēni mēdz būt, satērpušies pēc deviņdesmito pirmās puses modes.

Laikam jau siewiete vannabiji ir gana precīzs apzīmējums, ka tā padomā.
-5
Ja internet visu zin un google tante nemāna, tad...
ja ievada "creative_77" iekšs google sadaļas bildītes, tad, OMG, parādās holivodud in nice pics. Tīrais sex'n'drugs'roll!! Kas vēl var palielīties ar tādu rezumē? :-)
+3
Nez, man rādās kaut kāda ateja.
-3
^kakas un nigeri. Cik tur taisnība nezinu, bet ta redz cilvēku no malas...
0
^sākās! :D
+5
Saprotu, ka cilvēki reizēm mēdz pameklēt, kādas viņu bildes atrodamas tīmeklī.

Saprotu, ka reizēm gribas paplātīties ar to, kādas paša bildes atrodamas tīmeklī.

Skaidrs arī, ka reizēm zem tava vārda var atrast arī atejas, nēģera sūda u.c. bildes.

Bet kā tas var būt, ka tavā bildē internetā redzama ateja, bet vienalga gribas ar to padalīties — vot, nesaprotu vis! >:)

0
Man rādās tikai random bildes, visas no trūmetāla.
0
^ uz creative_77, tas ir.
+2
njā, pupus nemana ...

pie Intara ar kautkādie kreisie bilži. Bez pupiem. Par laimi ....
+1
Pircējiem vairāk interesē "otas" nekā viņas mākslas darbi!!! ^^

www.youtube.com/watch?feature=playe...
0

pag, kurš tur no Latvijas māksliniekiem ar pimpi Ušakovu uzgleznoja??
+1
Tas nebija Latvijas mākslinieks, cik atceros. Un vēl kaut ko no Latvijas slavenībām viņš gleznoja, tik neatceros, ko.
+2
Moš arī pie pupiem tiks :D

cp.enkurs.org/girls
+2
Kāpē truemetal reģistrējies nevar balsot???
+1
Normāla biznespieje, tik žēl, ka pupu tēma nav attīstīta - www.silikon.lv/
+2
Iedomājies tik šito centību - pie katra štrunta iefotošopēt noformējumā pa beibei.
+5
Par pupiem mēs esam aizmirsuši - nejau krūšturus mēs aizstāvējām !

The Micronauts - Reaction
www.youtube.com/watch?v=SqfJPKgkdgg...
0
Jauks bezkrūšturis. Tik kur ekšn?
+2
+2
^Bleida ieliktais klips- patiesībā ļoti glīti, nedzemdējušas meitenes krūts dziedzeri.
+5
+4
^ smukk, bet ļooooti lielas aizdomas, ka viņa sēd uz silta daikta un pārējais ir piežoppēts klāt :>
0
^vēl viena nedzemdējusi 20gadniece.
Domāju- oriģināls, nav fotožops.
+2
vecums laikam piezogas - tā vietā, lai par pupiem priecātos, apcer fotožopus un dzemdēšanu ....
+4
da labi Bleid, liec tik štampeli :D cs4.pikabu.ru/images/big_size_com...
0
Vokāls visai kokains, toties pupi labi un asiņaini:

www.youtube.com/watch?v=f_ovUwXOBz4...
0
Bāc, šitai gan ir ok! www.tvnet.lv/izklaide/pikanti/61...
+2
Nav pa mazu priekš tevis? :D
-2
Kameras tehniķis prot savu darbu:

www.youtube.com/watch?v=R9h_WNYeHwc...
+2
^huiņa parastā.
+2
Manas seksuālās fantāzijas vienā foto :D

scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17457790_6...
+3
Tīri tā neko ciskudrilla!
+2
^tāda drusku aziātisku vaibstu velosipēdiste, bet sulīga, šaubu nav. Es, gan dodu priekšroku eiropietēm. Bildīšu netā tūkstošiem. Te varētu izcelt vienu kautvai tāpēc, ka pati Monika Beluči ;) sweatngears.files.wordpress.com/2011/12/sweatngears...
+1
Diana Bastet Metal Bellydance. Sepultura "Ratamahatta"
www.youtube.com/watch?v=pH5chbvhUpI...

Diana Bastet Metal Belly Dance. Godsmack "Voodoo"
www.youtube.com/watch?v=Cc40joiTf34...

Dažādām muzikālajām gaumēm, tā teikt: www.youtube.com/user/Dianabelly/vid...
0
Vakar koncī Dirkšneidera pavadošā sastāva pusplikajam ģitāristam manboobs kratījās pa skatuvi skraidot. :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
Dethecrator
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas