Nakts Maiņa III
+7

Peldošā Darbnīca Nr. 659

On Friday, 30-AUG-2013 Industrial Muzik Festival "Nightshift III" on Floating Workstation #659 in Andrejsala, Riga.

Nightshifters:

GEISTFORM [es]
ÄLYMYSTÖ [fi]
LE MODERNISTE [be]
KAIBUN [be]
LATVIJAS GĀZE
OYAARSS
HEZZEL
MORGGROM
KONTAKT
GOLDEN SHOWER
NAV SAULES

19:00 - 06:00

Tickets: 4 Ls presale or before 21:00 / presale @ "Tattoo & Piercing" in Kalēju str. 6, Old Town
At the venue - 5 Ls & 6 Ls after 23:00

Support: Hands Productions, Days Hotel, Randoms.lv, PB.lv, Absolūtais Minors, Artium and Misiņa Druka.

Find location map here: www.sturm.lv
Location video:
www.youtube.com/watch?v=iTKKqbrXDmY...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
… uuuun Ojāram jauns video:

www.youtube.com/watch?v=nhmyIZ5AXRA...
+1
Šonakt k-kāda šturmistu tiešraide būšot, sākot no pusnakts:

www.sturmmandat.com/component/content/a...

On the night of 29-30 June 2013, at 24:00 hrs Central European Time (GMT+2) let us meet HERE and watch live streaming of the final part of the Necro-performance pentalogy - 5 Errors Of The Unholy Necromancer!

Unholy Necromancer is a audio / visual act, making live performances on concepts of inner collapse, meta-physics, black humor, and tragedy, where the irony and means of expression barely balance on the edge of absurd.

The duo first disappeared in late 2007 after their first performance at the Evil Year's Eve celebration on the night of 01.01.2008 in Riga, presenting a mind-bending act with disturbing noise ambient and experimental electronics. Continuing the vanishing cycle, the two gave a performance in an old 19th century cellar under an industrial festival premises (Kūcvāls in Auce, Latvia), simultaneously projecting the bizarre happening on screen upstairs, where the audience could but suspect the close presence of the impersonators, judging by the rising odors from the cellar, that corresponded to the action on screen. Another error was acknowledged in ex-Factory Elektra in Riga, where the ongoing mute act supported by harsh sonance commenced both on stage and in the freaky factory attic with both characters interacting via video stream, gradually moving the action to the remote attic for the audience to follow on screen.

Each of their 5 appearances, as designated "errors", and are counted in alternating succession. Errors are never repeated. This is the final error.

Set your alarms to the zero hour!

Links būs šite: www.sturmmandat.com/1st-error-of-unholy...
-12
Da pohuj tak, nevienam nepiš Tavs nemūzikas metinātāju festivals.
+3
Pat nevari iedomāties, cik daudziem te īstenībā "piš" šī mūzika...

Metālisti un industriāļi - best friends forever!
+3
vai ta ne ar folkloristiem ?
+2
Ar folkloristiem vispār ir asinssaites!
+1
Man industrial laikam tomēr vairāk, nekā folks.
+1
ir jau arī Industrial Folk ...
-5
Jopcik arārā!!!
0
Pie dirsas žanrs - ka tik labi cilvēki un alus!
0
Industriālistu pasākumos parasti ar to alu ir kā ir... nav tas populārākais reibināšnās līdzeklis.
0
Tas jau tur esot pieejams tikai dēļ metālistiem, kas tais pasākumos ieklimst mēdz.
+1
Depo jau daudzi alu smeļ. Elektrā gan bijām gandrīz vai vienīgie aluspumpji ;)
0
Depo ir samērā sūdīgi ar to alu :(
0
Mana standarta izvēle - lejamais Svytura Kviesis un pudeļotais Porteris. Var arī uz kādu citu krogyu starplaikā aizslāt ...
+1
Jā, tāpēc mana izvēle is Asiņainā Mērija vai džins ar toniku. :P
+1
Latvijas Gāze nebūs: Atceļas Gas of Latvia uzstāšanās "Nakts Maiņa III" 30. Augustā, jo izrādijās ka šajā maksas pasākumā jāspēlē bez atlīdzības. (no FB)
+1
Tā kā LG nebūs, tad gāzi piegādās sarkanajos balonos.
0
Tu ceri, ka Gāzes vietā spēlēs ProPain? ;)
+2
Rosewater. Tā pēkšņi.
+1
Lattelekoms ar būtu atteicies.
+1
LG vietā varētu uzstāties Mr. Methane... youtu.be/SFLw8aH-M2w...
+2
rekur vēl jums video spams:

www.youtube.com/watch?v=CDRhGlxhZcA...

šogad darbosies arī baržas otrs gals. vēl šādi tādi pārsteigumi.
0
Oyaarss ar savu greizi smaidošo nākamību recenzēts: www.cvltnation.com/we-are-dust-oyaarss...
+2
preses info: Šogad jau trešo reizi Andesjsalā norisināsies industriālās mūzikas festivāls, kurā ņems dalību 12 elektroniķu apvienības, tai skaitā somu Alymysto, kur dziedās, nu jau pasaulē slavenais režisors, filmas “Iron Sky” producents Timo Vuorensola, kā arī uzstāsies beļģu uzlēcošā zvaigzne Le Moderniste, kas šogad iekļauts lielākajos rietumeiropas festivālos un beļģu hipnotiskais ritma trokšņu deju projekts KAIBUN. Vienīgo koncertu Baltijā sniegs arī spāņu pagrīdes elektonikas meistars GEISTFORM, kura mūziku izdod vācu respektablais elektronikas leibls Hands Productions. Būs arī nu jau Vācija un visā pasaulē nograndušais Bauskas projekts OYAARSS, un ne mazāk baudāmi citi pašmāju mūziķi. Pasākuma atmosfēru pastiprinas Samsung LCD ekrānu spilgtums, bet sakarsušās galvas dzesēs kuģa atmosfēriskās mūzikas gals kurā varēs baudīt mierīgāku noskaņmūziku. Pasākuma norise no 19:00 līdz 6:00 rītā. Ar ieejas aproci pasākumu var pamest un atgriezties, kad vien nakts laikā ir vēlme.

+4
bus arii nakts maiņas uniformas.
Damen garrocis 210 g kokvilna + 5% elastāns : 8 Ls
Damen T 210g kokvilna: 6 Ls
Kapuces: 15 Ls
T 205g kokvilna: 5 Ls
farm9.staticflickr.com/8139/8978998045_930...
farm3.staticflickr.com/2878/8978998113_cbe...
farm3.staticflickr.com/2833/8978998163_847...
farm6.staticflickr.com/5341/8978998259_616...
0
līkšņābeļiem laikam tuc-tuc nav cieņā - hūdiju pa Ls15 nopirku 2006.gada WOA no Black Mark Productions ... tagad labi ja garroci var nopirkt par to piķi
+4
cena gan jau būtu lētāka, ja kreklu drukātāji ražotu simtiem, nevis dažus desmitus šo drēbju, katrā ziņā pasākums neko neiegūst no šiem apģērbiem.
0
pēc cenas tā arī šķiet
+1
+1
Filmēts pagājšgada Nakts Maiņā. Lēnā mūzika, vietējie džeki, bet albums iznācis Singapūrā.

www.youtube.com/watch?v=E9DN_pYMrOg...
0
+1
Rītā (t.i., piektdien, pasākuma norises dienā) būs intervija par Nakts Maiņu II iekš Radio 101 ar personāžu, vārdā Kaps, no 15:00.

Rīga 101,0
Smiltene 103,0
Cēsis 104,7
Valmiera 103,4
Limbaži 103,0
Liepāja 93,5

Vai arī www.open101.lv — video un audio straume, protams.
+1
Aicinot to Kapu uz studiju, iznesu šo cauri:

Kaps: Kādu dziesmu varētu uzlikt intervijas sākumā? Man paņemt kādu disku līdzi?
Es: «Nevajag»!
Kaps: Ko — nevajag?
Es: Nu kā, uzliksim to dziesmu, kura saucas «Nevajag»!
+1
pirms 21:00 gan prasīja jau Ls5, bet pofig. Pirmo reiz tajā darbnīcā biju un ir visai iespaidīga un laba - ideāla šitādiem pasākumiem. Dīvainā kārtā viena grupa jau bija nospēlējusi un drīz, nemanot sāka otrā ducināt. Nospēlēja (OK, atskaņoja no kompja) kādus 3-4 gabalus un tinās prom. Nākamā līdzīgi. Baigais konveijers. Tie vismaz pateica vienā brīdī, ka saucas Le Moderniste. Arī Somijas viesi ÄLYMYSTÖ ar Iron Sky režisoru priekšgalā ilgi neņēmās. Uz tā visa fona Nav Saules uzstāšanās likās briesmīgi ilga un pusē sāka apnikt - laikam stundu klaudzināja. Skaņa viesiem bija ļoti laba, ar basu iepērienu, bet bez nevajadzīga pārspīlējuma. Ejot uz toču / tusējot ar pīpmaņiem vēl kāda blice tika palaista garām, tad vēlviena ievērtēta un pirms 1:00 tinu prom - tā jau vairāk par pusi - kādas 6 grupas bija skatītas.

Pie mīnusiem var minēt, ka samērā ātra točā nozuda ūdens un tik viena palika vaļā, kā arī tikai viens bārmenis pie galvenās skatuves - varēju kādu tīri uz alus liešanu uzlikt, lai nav tik nejēdzīga rinda. Toties alus priecēja - Brāļa Nefiltrētais (Ls1.50) un Biteris, Senču un Tumšais pa latu.
0
Ieradāmies ap 22.00 un Bleids ziņoja, ka 3 vai 4 apvienības jau nokapājušas. Ievērtējām klāju, aliņu, jāgerīti un tad jau kādu pazīstamo arī satika. Biku šo to paskatījāmies, bet tusiņš chill out zonā tajā brīdī bija saistošāks. Tā tas laiks arī pagāja burvīgā underground noskaņā...
-2
Ieradamies ap kadiem 3:00 - aizgajam prom pirms kadam 8 stundam.
+2
Wū, nu Nakts Maiņa ir tāda, kur pašam jābūt klāt, stāstīt liela jēga nav :)

Peldošā darbnīca sākumā bija patukša, tātad bij, ko elpot. Tā kā darba dēļ nokavējām pašupašu sākumu, nepiefiksējām vairs, kurmējie jau nospēlējuši un kas pašlaik rībina. Matus izpurināt varēja normāli, pat nesekojot līdzi, kuri tie ir — Geistform vai Kontakt. Lupatos un kombinezonos tērpušies vokāli (vai kā lai pareizāk pasaka — vokāles?) plus Grietiņa pie sintiņa — tie laikam bija Golden Shower. Vienīgie, kas atgādināja normālu grupu, bija ÄLYMYSTÖ (ģitāra, bass, divi programmētāji un Iron Sky, visi tērpušies uzvalkos vai smokingos). Pavilka visi!

Toties par vakara jumtrāvi izvērtās NAV SAULES — kaut kāds iepriekš neredzēts lisijs krievu kačoks (bet projekta nosaukums latviski), izmeties wifebeater krekliņā, fonā uzstutējis propellera projekcijas izstrādājumu, mauca tādu EBM kačku, ka publika viņu atsauca atpakaļ reizes četras! Nudien, pie šitā pat Intars būtu mošojis! Plus vēl vienā vietā rūmes sānā sāka rezonēt kkāda bleķa plāksne, kura ritmiski rībēja līdzi — ļoti iederīgs (un neplānots) efekts.

Drīz pēc tam tika virināts baržas otrā galā, chilla zōnā, jo sanākusī tauta bija tā pieelpojusi un piesviedrējusi galveno klāju, ka tur nelabi metās… :( Tamdēļ Hezzelis un Thinners tika baudīti vienīgi ar pakausi un pa gabalu. Dejošana arī varēja būt lielāka, bet tas tāpēc, ka tauta gribēja — bet nevarēja ilgi palēkāt minētajā žaronī.

Vakara karaliene neapšaubāmi bija SS vilkate Liega — savā sarkanmelnajā fetiša uniformā.

Despers uz beigām sakrita jau drusku uz nerviem ar savu nebeidzamo pravietošanu par Sīriju, jo tas bija vienīgais, par ko viņš visu laiku gribēja runāt :D

Jau drīzi pēc pusnakts lejā, tilpnē, atejās sākās fekālfests: beidzās ūdens skalojamajās kastēs, un fekalizators krāvās podos ar kaudzi. Visai dīvaina tāda lieta uz peldošās darbnīcas, kam principā ūdens visriņķī…
0
^ nu tak vairumā gadījumu sūds peld pa virsu...

Par daudz jau nu man goda atdod - "pie šitā pat Intars būtu mošojis!" - kas ta nu es par rādītāju. Tā pilnvērtīgi mošots, tā ka ir kārtīgs aizelsiens un spēku teju vai izsīkums, gan ir ticis tikai pie trim bandām, bet gana cienījamām, vismaz manā blociņā - Tankard, Artillery, Suffocation.

Idejiski jau apsvēru domu, ka vaidzētu pa ilgiem laikiem uz kādu smagā tucāra pasākumu aizvilkties, bet bija norunāts nākamā dienā nelielā pārgājienā doties, tālab aprobežojos ar mērenību MP pasākumā. Toties sestdien solīdi aizsoļojām uz JOA lokāciju, pa ceļam apmaldoties / auzās ieraujot ne vairāk kā četras reizes, maršrutu tādējādi nepagarinot vairāk kā pusotru reizi, un beigu galā pa tumsu caur mežu hujārījot necik vairāk kā stundu :D
0
JOA vel joprojam eksiste?!?!
0
JOA kā pasākums nē, bet vieta vēl turas. knapi gan.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas