Netīrā vokāla rakstīšana
-4
Pats esmu saskāries ar līdzīgu problēmu un esmu dzirdējis no citiem, ka, ja instrumentus tepat LV var ierakstīt augstā līmenī ar vokālu ir tā švakāk.

Tātad kur tavuprāt iekš LV vissakarīgāk var ierakstīt netīro vokālu?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+10
kā kur...kur parasti- "Netīro vokālu ierakstu studijā".
0
Uztaisi DIY vokālā kabīni.
+1
Kas pēc tavas sapratnes ir augsts līmenis ? Labu ierakstu var izveidot arī DIY, protams, ar pieņēmumu, ka rokas neaug no dirsas un ir galva uz pleciem.
+10
Iebāz galvu podā un sāc burbuļot. Kvalitāte garantēta.
+5
Netīro vokālu vislabāk var ierakstīt, ja stāvēsi būvgružu izgāztuvē gudrona dīķa malā un būsi nosmērējies ar sūdiem no galvas līdz kājām, plus vēl novārtījies putekļos, kas gadu krāti pagultē, un apsedzies ar bomzim atņemtu vamzi. Netīrāk nemaz nevar!
+2
Vēl papildus to pašu izdarīt, bet iekšķīgi.
+10
es domāju, ka vēl labus netīros vokālus var ierakstīt Dzintaros, kad Jaunā viļņa zvagznes dzied bez fonogrammas.
+3
+2
Sorry, kaut kas misējās, mēģināšu vēlreiz:
www.youtube.com/watch?v=z9Ke-Bi88XY...
+2
Kirkorovs varo fonogrammu... No viņa to varētu sagaidīt.
+14
Bet, ja nu šīs tēmas eponīmo jautājumu uzdeva nevis trollis, bet gan mazgadīgais melodiskais metālkōrists, tad jāsaka (un bez mazākās ironijas): nevis jāvaino studija vai jādomā, ka Zariņš vainīgs, jo sūdu uzražojis, bet varbūt balss nepiemērota.

Reizēm ir tā: atnāk tāds nekāds vīrelis uz radio studiju, un viņam izrādās ļoti spēcīga, zema balss, tieši runājot mikrofonā. Tā kā Ivaram Mazuram. Un citreiz atnāk divmetrīgs bijušais basketbolists, tagad darbonis Pīlēna holdingā, un — nekā! Mikrofons viņa muldēšanu, kura tīri labi skan ikdienas sarunās, uztver par knapiem dvesieniem. Turklāt pats savu balsi nekad nevar novērtēt, kamēr nedzird no malas. Tu domā, ka baigi māki aurot, a nu ka ne vella.

Tā kā sameklē Lomiku, lai tas ieraksta. Ja nesanāk, meklē Mēmo. Ja arī pie tā nesanāks, tad (visticamāk) balss vienkārši jātrenē. Neticu izteikumam «ja instrumentus tepat LV var ierakstīt augstā līmenī, tad ar vokālu ir tā švakāk». Peķka nesūdzas, Bigijs nesūdzas, neviens cits nesūdzas! A reku Šekspīrs ieraksta vokālu Somijā pie tiešām pieredzējuša inženiera, bet skan vienalga pēc sabraukta ezīša.

Tā kā — KO SPĒSI, TO BĻAUSI!
0
kirkorovs tā smuki dziedāja un ķotka tam smuki piesitās klāt.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas