20.09.2013 Gājputni - post rock koncerts
+7
piektdien, 20.septembrī, mazais postroka koncerts Melnajā Piektdienā

CASSIE (FI), BURWEED (FI), CA'MEL (LV), MEADOWS (LV)

Cassie ir post-roka iedvesmota indie grupa no Somijas ar meiteni priekšgalā. Pagaidām izdevuši vienu EP „Something You Always Wanted To Hear” 2011. gada vasarā un pilnībā izpārdotu debijas albumu „Sing About Me” 2012. gada septembrī. Sapņains meitenes vokāls atmosfēriska, bet spēcīga post-roka pavadījumā sasildīs garajās naktīs.

cassie.bandcamp.com | cassieband.net

Burweed ir Somu post-metal grupa. Viņu svaigākais izdevums ir EP „Eyes Down South” 2012. gada martā, bet pirms tam vēl 2009. gadā iznāca debijas EP „Burweed”. Nikni un sparīgi spēlē Burweed, ar savu skanējumu atgādinot arī par labākajām Somijas metālmūzikas tradīcijām, uzturot tumšu un draudīgu atmosfēru, atelpai neaizmirstot par līganu melodiju iestarpinājumiem.

burweed.bandcamp.com | burweed.wordpress.com

Ca’Mel ir post-roka trio ar trīs gadus ilgu pagātni no 2010. gada un 2012. gadā publicētu digitālo EP. Grupas skaņdarbi lielā mērā rodas grupas biedriem savstarpēji saspēlējoties un improvizējot, līdz ar to rezultāts ir post-roks ar sadzirdamu devu džezīgas noskaņas jam. Mūzikas mīļu aprindās grupa ir labi pazīstama un augsti novērtēta – nominēta atjaunotajai Alternative.lv Gada Balvai, kā arī nupat uzvarējuši Bushmills Live indie grupu konkursā.

ca-mel.bandcamp.com | youtu.be/EURKWbaOnl0...

Meadows ir pavisam svaiga Latvijas post-roka / instrumentālā roka apvienība, kas radusies šī gada sākumā un jau pamanījušies publicēt digitālo EP. Kā pati grupa saka: „Vokālu mēs atstājam fonam. Uzskatam, ka instrumenti runā labāk par vārdiem un katrs klausītājs, arī mēs paši, varam katrai dziesmai izveidot savu, oriģinālu stāstu”. Pēc publiski pieejamā materiālā – daudzsološa un intriģējoša grupa, ar nepacietību gaidām, ko grupa spēj dzīvajā.

meadowstheband.bandcamp.com | youtu.be/eQHQxthStq0...

Sākums: 20:00, durvis vaļā: 19:00
Ieeja: 2 LVL

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
0
Sametis beidzot atmodies no savas nekrozes un ielicis recenziju:

karametals.lv/zinas/plava-pie-lie...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas