metal CD
0
Kur vel Riga var nopirkt metala CD, bez randoma?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+7
Es esmu redzējis tikai plastmasas cd...

Bet ja nopietni, tad pieklājīga izvēle laikam nekur citur nav. Un vispār, cd jāpērk internetā, nuinah tās veikala cenas.
0
Vecrīgā, ja nemaldos veikalā UPE, pie veikala centrs, bet tā jāskatās caur netu, kaut kas bij Bomberam laikam vēl pārdošanā, lai gan veikaliņš kur ir - nezinu, Pie torņa šo to var dabūt, tepat forumā palasi tēmas pārdošanas sadaļā ....
0
piedošanu, neizlasīju visu topiku :) Kā tagad noderētu posta dzēšanas opcija muhahaaa.!!!
0
;D Ja. Vnk randoma visi jaunakie materiali ar milzigu novelosanos :/ (jauns) uzlime stav uz gadu veciem diskiem! Bet centra tuenli viena bode dazi labumi pa 2Ls :D Iron maiden Final Frontier iekeru pa 2ls itka vis kartiba - buklets ar naca lidzi :D Testament tur bija Exodus ari :D
0
www.aghastrec.lv

vai:

www.rockmarket.ru/

Bez problēmām sūta arī uz Latviju. Bet, ja jaunumus gribas dikti ātri, tad atliek tikai "iepirkties" iekš metalarea.org :)
0
Uz Ģertrūdes (pie Barona) ir ar muzona veikaliņš (agrāk tur Upe bija). Pats pērku Vakenā un Bruķikā. Pa EUR 3 - 5
-1
Skaidrs. Starpcitu, sogad riko braucienu uz BA ?
0
meklētājā ieraksti brutal assault 2011 un tur būs tēma par šito
0
thehut.com ir diezgan labs metāla un ne tikai mūzikas disku klāsts.
0
Rakstot pie tēmas par attiecīgo grupu, viņa nezin kāpēc neizlec pie pēdējām papildinātajām. Tāpēc mēģināšu pārkopēt jautājumu šeit:

Augsti godājamie tautieši! Vai kādam ir zināms, kā sakontaktēties ar kādiem Machinerie Perfect spēkiem? Brangi gribas iegādāt senāk iznākušo CD, jo viņš nekur nav atrodams — ne Randomā, ne diemžēl pat netā. Kā sadabūt kādu rokā? Varbūt kāds var atsaukties vai vismaz zināt, kurā mežā jamās grupas dalībnieki varētu būt saūjināmi?
0
Jautā Fauna kungam
0
Armands jau ar nav tā kā nenotverams; ja mani acis neviļ, tad arī šīgada Aizputes mājalusdarītāju pasākumā uz attēliem bija manāms.
+1
Armands bij tas, kas ar mocīti braukalē (citus matainos nemanīju)?
0
0
Yep, alus — tas ir brangi, it sevišķi pašu brūvētais bairīts. Bet jautājums drīzāk bija — vai kāds nezina, no kā un kur varētu dabūt Machinerie Perfect CD :)
0
^^ nuja, ir īstais.
0
Konsultējies ar kādu no pieminētajiem tipāžiem.
0
Var uz meilu aizbliezt linku uz šo profileim drauģeļos, ja tur esi.
0
Paldies! Vobšem, ja kādam ir kādas ziņas, kā sakontaktēties ar Machinerie Perfect, varbūt var man atsūtīt uz dethecrator@gmail.com! Mēģināju sūtīt šiem uz kaut kādu vecu e-pastu, bet tas jau vairs nedarbojas.
0
Aizbliezu
0
Paldies! Alus no manis :)
0
Uz svētkiem pavazāju pa mūzikas bodēm (tām, kas fiziskos formātus tirgo), un daru zināmu: lielajā Elkorā (kas blakus MP gandrīz iraid uz Brīvības ielas) var daudzus labus metāla un industrijas CD pa lēto dabūt. Piemēri cenām:

Static-X — Shadow Zone/X-Posed (CD+DVD) pa 4 lati
Overkill bundle — Killbox 13/Wrecking Veering (Live) pa 3 latiem abi albumi kopā
Napalm Death — Order of the Leech pa 3 lati
Team Sleep — S/T (nav metāls, bet man patīk) pa 3 lati
Samael — Era One/Lessons in Magic #1 (2CD) pa 7 vai 8 lati — salīdzinoši dārgāk, bet vienalga lēti, ņemot vērā, ka šis albums tika meklēts pa visām Rīgas bodēm priekš dāvināšanas uz svētkiem, bet nekur citur Rīgā viņu nevarēja dabūt pat ne par 12+ latiem.

Arīdzan slava un gods Sergejam, ka viņam noliktavā atradās pēdējā kopija Ulver — Shadows of the Sun, pie kam par līdzīgi pievilcīgu cenu.
0
Gandrīz, ka vajadzētu paskatīties, piemēram, Overkirila Wrecking Everything man ir pazudis, bet Killbox saskrāpēts.
0
pagājšnedēļ tieši uzliku ''Kilbox'' - tīri labs tomēr, sevišķi pirmie gabali. Wrecking ir iekš DVD - viens no labākajiem končiem. Uzmetu aci MA - šī 2CD versija ir par 2 dziesmām īsāka nekā 1CD izdevums
0
Tur bi vēl daudz kas pa līdzīgām cenām (arī hard'n'heavy, death, pat Darkthrone — F.O.A.D. limited edition ar karogu un plakātu klāt pa 7 lati), šeit minēju tos, ko pats nopirku. Sevendust CD pat pa latu.
0
a cik ilgi vēl tā akcija?
0
Cik sapratu, tur nav tā domāta kā akcija — tur neejošie albumi tiek mazpamazām nocenoti, un, ja neviens viņus tā arī nenopērk, tad lēnā garā viņi nolaižas līdz tiem trim latiem :) Kad CD vēl bija tajā Elkorā apakšstāvā, tad es tur vienreiz pamanījos nokampt Pigface — "vs. the World" pa latu, kas ir izlase uz 4CD. Paiet gan laiciņš, kamēr iziet cauri visām tām grēdām, jo lētie CD tur nav izlikti atsevišķi, kā tas ir Randomā, bet pārsvarā slēpjas aiz dārgajiem, kas plauktos izlikti priekšplānā.
0
Biju piekāpis. Baigi līkņāt gar to plauktu bij slinkums, bet neko interesējošu lētāk par 7 Ls nemanīju. Pis viņ zirgs.
0
^ Jā, man pagāja vairāk nekā pusstunda, kamēr sistemātiski izgāju cauri visiem plauktiem pēc kārtas. Toties guvums neapstrīdams: 6 diski, katrs par vidējo cenu Ls 2,16(6).
+1
^ Tagad vēl izrēķini standartnovirzi cenai un uztaisi diagrammu ;D
0
tur vēl kas ir prātīgs palicis?
0
baigi saintreņģējāt, šodien kā reizi braukšu garām - jāiebrauc iečekot. ja būs kas interesting, tad noreportēšu :D
0
To vietu ir vērts garāmejot šad tad paķemmēt. Man tuvu pie darba, tāpēc pa ceļam uz mājām reizi mēnesī mēdzu ieiet. Tam veikalam ir kaut kāda cita stratēģija par to, ko tieši iepirkt un tā tur nereti ir gadījies atrast tādas lietas, kuras citur nekad nebūs, jo nav pašlaik aktuālas, un cenas mēdz gadīties arī pavisam ne mantkārīgas.
Es tur vairākus vecos Paradise Lost, Anathema un MDB ievācu par 3-4 Ls.
0
ai nezinu, viss, kas bija pačotīgs pačotīgi arī maksāja
0
Nu katram jau savs pačotīgs liekas :) Vai arī otrs variants, kad viss jau paspēts izķert....!
0
Šodien līdzīgi izķemmēju to Elkōru, kas t/c Alfa iraid. Interesanti, ka metāla CD sortiments Alfas Elkōrā gandrīz nemaz nesakrīt ar to, kas ir diskusijā augstākminetajā Elkōrā pie VEF/MP/RVR. Tā nu Alfas Elkōrā jāsecina, ka megazemas cenas diskiem gan nav, bet pa piecīti var dabūt tādus kā Yngwie Malmsteen, SOAD, Death Angel, Venom, Deftones utt. Pa latu tikai viens Sevendust vecais albums. Es pa seši lati paņēmu Meshuggah — Obzen (ne-limitētais, ne-speciālais, ne-īpašais izdevums).
+2
Es biju aizgājis uz to RVR Elkoru pirms nedēļas, kad tur bija tā "nakts izpārdošana". Vajadzēja galīgi citas lietas, ko tur neatradu, tad nu aiz škrobja mierinājumam ķemmēju disku plauktus. Pa 15 latiem kopā dabūju "Best of Bruce Dickinson", Motorhead izlasi, Ingvija "Rising Force" un Rush "2112".

Bet kopumā patīkami pārsteidza sortiments. Necerēju, ka tur būs piem. Anvil un Black Widow.
0
Heh... Paldies labajiem cilvēkiem par info. Kādu dienu jāpārvar slinkums un, iespējams, jāaizšauj. 3Ls var noziedot kādam vecam gabalam :)
0
Neviens te nav iepostējis, tāpēc ielikšu ziņu no Jansona.

No šodienas līdz 30.janvārim, mūzikas veikalā "Randoms" metal cd/lp izpārdošana.
Jā, pa vidu visādiem Morbid Angel, Brutal Truth, Burzum, Emperor, var patrāpīties arī visādi mazāk zināmi diski - Metallica, Megadeth, Evoken un tā tālāk.

Cenas - neaizmirstat, kur dzīvojat, nav grīdā zemās, bet zemākas, kā parasti ir gan. No 13lv uz 6.99lv / 7.99lv galvenokārt.
Ir vēl groziņš ar 4.99lv

T-krekliem / aksesuāriem - izpārdošana nākamnedēļ, 23.01-30.01
- 30% krekliem (Viking sērija / Skyforger / Metallica / blah blah), kapučjakām, siltinātiem stringiem, zeķēm, štrumbantēm ar spaikiem, aprocēm, gan jau ka kaut kam vēl.

Preču skaits ierobežots.
Izmanto iespēju!

ja ir kāds melomāns palicis, padod tālāk.
0
Hmm , 30% skidons krekliem - izklausās labi. Sen nav būts Randomā vispār. Kas tā par tādu Viking sēriju ?
0
^ Man ir viens tāds krekls. Tipa bez grupu uzrakstiem, bet zīmējumi uzdrukāti ar vikingu tematiku. Izskatās apmēram tā, it kā būtu tipa Amon Amarth krekls, tikai bez konkrētas grupas uzraksta :)

Es šodien nokampu Megaherz iepriekšējo plati «Heuchler» uz picture disk vinila par Ls 5,99 — baigi patīk tas albums www.discogs.com/Megaherz-Heuchler/r...

Kā arī Paradise Lost — «Religion Divides Us, Death Unites Us" (12"+7"+CD) pa 9,99.
+1
siltinātie stringi tieši tas, ko man vajadzēja!
+3
Šodien garāmejot iekāpu Ģertrūdes ielas mūzikas veikaliņā, kas saucas «LP» (bet plates tur kā reiz tikai dažas) un ir apmēram pie Barona centra. Sajūta bija kā ieejot mūzikas veikalā deviņdesmito beigās: alternatīvajā stendā Alice In Chains un Nirvana biezā slānī, Monster Magnet tagad-jau-vecie albumi (tikai jaunais nā ni), smagajā plauktā Yngwie, Ozzy, Pantēra, Darkthrone, Rush par 8 latiem un De Mysteriis Dom Sathanas pa 13 latiem. Industrijas plauktā — Nitzer Ebb, Front 242 un Einstuerzende Neubauten. Lielākā daļa kaut cik klausāmo CD par Ls 7 vai 8, tad par 12 — 13 latiem. DVD izvēle banāla, cenas — neuzrunājošas. Vārdu sakot, neko nepaņēmu un neiesaku citiem arī tērēt laiku. Stājas ar viņu dzimumsakaros raibais āzis.
+1
Vakar pie brīva laiciņa (un Spices dāvanu kartes kabatā) pavandījos pa Spices Elkora mūzikas plauktiem. Atšķirībā no Brīvības ielas Elkora, mūzika it kā daudz — bet smagais gals pārstāvēts vāji. Un cenas nedraudzīgas: pa mazāk kā 7 līdz 10 lati atrast bija grūti k-ko. Ministry remiksu CD, piemēram, pa 13 latiem. Plates vispār nav. Paņēmu vienu vecu Pienvedēju albumu pa latu, un tinos prom.
+3
Šodien sanāca būt Dominas Prizmā, tur arī šo to sakarīgu var atrast. Pats iepirku Manowar 2CD (Kings of Metal + The Triumph of Steel) pa 6,99. Tā visu neizvandīju, bet manīju arī Slayer, Motorhead, Metallica un vel šo to. Bet pat nesakarīgāks bardaks kā Elkorā, Slayer var būt vienā čupiņā aiz Stinga vai Lady Gaga piem.
0
Kādam nav Dzelzs Vilka 2001. gada CD «Lai arī tu būtu ar m.?» Atpirkšu, ja ir vēlme pārdot. Apsolīju dabūt vienam kolekcionāram, bet konstatēju, ka manās kastēs tāds nav.
0
Vai pret Elkoru pasludinātais boikots joprojām ir spēkā? Šovakar no 17:00 līdz 24:00 tur (Brīvības ielā aiz MP) būs nakts lielpārdošana, atlaides būšot spēkā arī uz mūzikas ierakstiem (ja ne visiem, ta kādu daļu), tā vismaz teica pārdevēja.
+1
Kad ir runa par naudu - nekādi boikoti nav spēkā >:)
0
Nav spēkā.
Mēs latvieši, mums īsa atmiņa.
+3
kas ir Elkors ?
0
Tātad jāsecina: radīt zaudējumus Elkoram caur masveidīgu atlaižu izmantošanu — arī gana laba atriebība :)
0
Secinājums no Elkora: tagad tur par 3 latiem ir dabonami Nevermore, Soulfly un tamlīdzīgi albumi. Protams, vairākums ir pilnīgs mēsls, ilgi jārokas, kamēr trāpa uz normāliem ierakstiem. Sev paķēru šo te Cūkuģīmja DVD (arī Ls 3):

www.youtube.com/watch?v=JJq2HLb-UZs...
0
Eu bet Spicē ir taču atsevišks mūzikas ierakstu veikals, aizmirsu nosaukumu, bet atrodas otrajā stāvā blakus maķītim. Tagad uz sitiena ko atceros redzējam Kreator, Grave, Iron Maiden, bet bija vel visādas grupas.
0
Un kur tad pazuduši principi par neiepirkšanos Elkor'ā?
+1
Ā, skaidrs, dažiem atmiņa īsa. Es gan joprojām boikotēju.
0
Kopš šie 18. novembrī uzlika 2 dienas -18% atlaidi visam, es uzskatu, ka šie ir labojušies un sapratuši, kas šeitan ir pamatnācija :) Daudz gan tajā veikalā nav pērkamu lietu šā vai tā.

Spicē ir tāds būcenis, tiešām, bet tur par 3 līdz 5 lati nevar dabūt pilnīgi neko — kaut kad pirms mēnešiem trim skatījos. Plus — vinilu izvēle sūdīga un mežonīgi dārgi.
0
Pēc zināma pārtraukuma iegāju Elkōrā (Brīvībielas) un konstatēju, ka tur kārtējai CD porcijai cenas nomestas. Par trim lašiem paņēmu Echobrain S/T (tā ir tā grupa, kur Ņūsteds spēlēja starp Metallicu un Voivod) un Dragonforce CD+DVD, bet Life of Agony izlase pa divīt'.

Piecu latu un zemāk kategorijā šādi ripuļi tika manīti: Ministry, Anatēma, Anthrax. Ne visi šādu grupu albumi pēc kārtas, bet vismaz pa kādam.

Plates gan dārgas un štruntainas.
0
Randomā nocenoto grēda aizņem kādu kvadrātmetru vismaz. Cenas — lielākoties Ls 1,99, un tikai dažiem — 3 un 4 lati. No visa blāķa apmēram puse ir metāls, pie kam nevis kāds viduvējs krievu hc, bet gan labas lietas: Sonata Arctica, Malmstīns, Wrathful Plague, Anthrax, Europe utt. Labas grupas praktiski no visiem žanriem, ekstrēmos ieskaitot. Pats paņēmu Zatokrev — «Bury the Ashes» pa minēto latu deviņz devņ. Tikai tur nevar vilkt garumā, jo Randomā, kā zināms, pircēju plūsma ir ievērojama — tā nav kāda suvenīru mazbodīte Alfā, kur cita starpā arī diski stāv.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas