15.11.13 Nabaklab: Morberga Zāles bēres
+3
piektdien, 15.novembrī, Nabaklab:
Morberga Zāles bēres,

Sakarā ar pārmaiņām kluba telpu izvietojumā un zāļu pārbūvi, aicinām visus uz pēdējo koncertu Morberga zālē

Soundarcade
soundarcade.bandcamp.com

Tesa
tesaband.lv

Claustrum
claustrum.org

20.00 / bezmaksas
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
ar to ir domāta tā telpa, kur agrāk DJ rībināja un pēdējie konči notika ?
0
Ar to ir domāta lielā zāle, kur turpmāk būs Subway.
+4
Jā, tas tiešām Vecrīgā pietrūka - vēl viena ātrā ēstuve.
0
^ ātro ēstuvju nekad nebūs gana. tāpat arī radio Naba vietā no jaunā gada skanēs kaut kāds hipsterradio (par kura ideju gan relīzēs nav pārāk daudz stāstīts), arī hipsterradio nekad nava gana.
0
bet nu tas jau normāli, demokrātija = vairākuma diktatūra, un kam vairāk naudas, tam lielāka demokrātja.
0
Bet Subway patiesībā nav ne vainas (protams, ir stipras aizdomas, ka cenas gan būs stipri virs vidējā Eiropas līmeņa).
0
ļoti iespējams, ka bēres dubultās - Morberga zāles un arī radio Naba:

Neskatoties uz to, ka pēdējos divus gadus kopīgi LR, Nacionālā Elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) un Radio NABA jau uzsāka reālu darbību apraides palielināšanai un jauniešu auditorijas programmas pilnveidošanai, taču šo procesu NEPLP mums neskaidru apsvērumu dēļ tālāk nevirzīja. Novembra sākumā Latvijas Universitāte saņēma Latvijas Radio paziņojumu par vienpusēju līguma laušanu, kura rezultātā no 2014. gada 1. februāra tiek pārtraukta programmas darbība FM 93,1 frekvencē.

vairāk te:
www.easyget.lv/latvija-un-pasaule/...

(tas, kas tur nav uzrakstīts, ir tas, ka Toms Grē ir saņēmis valsts atbalstītu palielu kāpostu un radio Naba vietā būs kaut kas cits, bet gan jau Deathcreators šo aizkulišu storiju izpētīs & izklāstīs detalizetāk )

Subway laikam iesildīs Jarboe!
www.nabaklab.lv/zinas/t/23627/...
-1
Tāpat pa to nabu neko jēdzīgu nepārraidīja.
+2
Varbūt tas radio noder kā atspēriena punkts iesācējiem, kas grib tajā jomā attīstīties, bet sevišķi klausāmu es tur tiešām neko neesmu dzirdējis, ja nu vienīgi paretam atceros par metāla raidījumiem.
+3
Manuprāt, klausāms vai neklausāms nav noteicošais faktors NABĀ - gan jau, ka katram raidījumam bija savi klausītāji. Kas mani uztrauc - līdz šim NABĀ varēja darboties teju jebkurš, brīvprātīgi, veidot raidījumus par sev un citiem interesantām tēmām, voice of the people, tā teikt. Grēviņš un Dagilis, aizrunājot dzirdīgas ausis, tiks pie iespējas popularizēt savas idejas, iedzīvoties uz citu rēķina. Labojiet, ja kļūdos.
+4
Nu tur jau tā lieta. Šitie Grēviņi — Dagiļi nolaida Radio 101 līdz situācijai, kad stacijai bija 500 000 neatdots kredīts Krājbankai (nav runa, ka neatdeva pamatsummu — pat procentus nemaksāja), plus vēl summiņa parādā darbinieku uzņēmumam, plus vēl DJiem nespēja 14 mēnešus par darbu samaksāt, un tagad šitiem «radio ģēnijiem» dos izsaimniekot valstij un LU piederošo NABAs kanālu.
+1
Tai pat laikā, cilvēki iekš LR saka, ka Dagilim reāli nav ko likt vietā programmas aizpildīšanas ziņā. Frekvenci grib, bet noorganizēt īsti nevar. Arvārdsakot, šobrīd mēs vairāk nezinām, nekā zinām.
0
nure - ar nupatkā saņemtajiem 500 000 štukiem nomaksās veco parādu un sāks shēmot tālāk ...
+3
Man pirmā dzirdēšana, ka Radio Naba varētu bērēties. Jautājums ir tikai par FM frekvenci, cik daudz no tās varēs dabūt (it kā vakaros un brīvdienās), nevis pašu radio. Internetā noteikti turpinās raidīt. Vismaz cik līdz manīm ir nonākusi informācija. Nebiju gan trešdien uz sapulci, varbūt kas ir mainījies.
+5
jā, tas ir pats labākais, ka radio, kurā ir lieliski autorraidījumi (neko neraidīja? Absolūtais Minors, Beverīna, Cits Smagais, Skaņu Mežs...) un absolūti pilna programma, kurā darbojās laika gaitā nokomplektējies diezgan liels vadītāju sastāvs, taisās aizstāt ar šo sviestu, kuram nav zināms pat nekāds projekts, vienkārši divi hipstermaukas pielīdēji dabūjuši valsts naudu un tagad varēs muldēt savu sūdu un atskaņot Maroon 5. kādas radio stacijas tad patika tiem, kam nepatika Naba? swh rock? :DDD
+2
swh rock arī sūkā!
0
uhu - vakar Mp3 pleijerim softs nogļukoja un nācās pāris stundas rādžu klausīt - sākumā bija pilnīgs WTF - ACDC, Queen. Def Leppard u.c., kurus gadus 30 jau drillē bez apstājas. reti kas nedzirdēts patrāpījās.

Man bija pārliecība, ka Radio NABA pieder LU. Ja jau bija kāda Latvijas Radio sastāvdaļa un šie vairs neatbalsta, tad atliek pārtapt par komercradio, paņemt citu frekvenci un laist tālāk, ja jau ir tik pieprasīti.
0
kāda ir uzstāšanās secība pasākumā?
0
bleid - frekvence pieder LR, Radionaba bija kā ārējais producents,kas veidoja saturu,jo LR pašiem nebija ko likt iekšā.
0
20.30
Soundarcade
Tesa (uz pēdējo gabalu varbūt pievienojas Antireallity)
Claustrum
+6
purnuvācelē blandās:

Jacques of S'T'A

"TAUTAI SAVI "VAROŅI" JĀZIN!!!

Vakar notika 2 stundu tikšanās starp Radio Naba kolektīvu un Latvijas radio vadītāju Jāni Siksni.
Sarunas vēl turpināsies.
Pagaidām nav jēgas pārstāstīt ,bet īsumā-viss ir par 100 procentiem kā jau es domāju un iepriekš rakstīju.
Tautai jāzin savi "varoņi"-uz manu jautājumu,kuras konkrēti ir tās amatpersonas kuras pieņēma lēmumu par apraides izbeigšanu Radio Naba no 1.aprīļa,Jānis Siksnis apgalvoja ka esot par to lēmis vienpersoniski. Diezgan "drošsirdīgs" lēmums vai ne?-kad saņemts 700 000 eiro finansējums,atteikt apraidi kolektīvam kurš veiksmīgi darbojas vairāk nekā 10 gadus,praktiski bez finansējuma,kuram ir vairāk nekā 30 dažādi autorraidījumi,par visdažādāko žanru mūziku un citām tēmām.
Tā vietā Jānim Siksnim esot iecere veidot jaunu kanālu kuram būtu jābūt pēc viņa vārdiem "meinstrīmīgākam". Un ir jau cik saprotams, algotā amatā uzaicināts šī jaunā projekta vadītājs (bija arī vakar ieradies uz tikšanos)-kaut kāds LR bijušais darbinieks-nu tātad-cik varam spriest- "savējais". Protams bez jebkādiem konkursiem-vienkārši viņu Jānis Siksnis esot "uzrunājis".
Smird pēc parastās Latvijas shēmas...
Protams ka mēs to tā neatstāsim.
Pagaidām es tikai varu pateikt pavisam godīgi-vienīgās emocijas ko šie cilvēki ar savu rīcību manī izraisa ir NAIDS."
+1
Roll out the heavy guns!
+2
protams, vēl viena "meinstrīmīgāka" radiostacija ir tieši tas, ko mums vajag.
-2
Es jau sen esu izaudzis ārā no "radiostaciju formāta", un tamdēļ mūzikas projektus virzu internetā. Nekādi programmu direktori nedanco man pa galvu ar kaut kādām tur šķībām prasībām:)
+3
Nabā arī neviens nedanco pa galvu ar prasībām.
+2
^ Nedanco, līdz diemžēl vienā brīdī aizklapē visu kanālu ciet… :(

Viņi varētu padarīt meinstrīmīgāku Klasikas kanālu. Nu zin, ne tikai vecos, simtiem gadus atspēlētos krabjus laist, bet kaut vai vismaz pusi no programmas maukt mūsdienu komponistus — nu kā minimums tādus, kas vēl dzīvi!
-2
a tai hipsterklubā bija ahujenna pārbāzts - kad spēlēja Tesa, ārā kādi 30 purni dūmoju - itkā būtu kāds pārtraukums. Gājām dzert atpakaļā.
0
Nu nē. Tak Nabas cilvēki neko neklapēs un Internetā viss palikšot, vismaz vel pagājušonedēļ tā mums solīja. LR cilvēki ņem nost FM frekvenci, nevis Nabas cilvēki. Naba ir zem LU, nevis LR.
+1
Soundarcade nedzirdēju, jo pūlis bija tik melnsimtniecisks (kā nekā ieeja pa brīvu), ka nācās palikt labu gabalu no kādas vietas, kur varētu kaut ko arī redzēt. Tas ir, dzirdēt jau mēs dzirdējām arī aiz stūri, bet tikai blakustelpā — cik nu tur var. Šie šoreiz spēlēja pamatā lēnākus gabalus, cik nu vareja noprast.

Tesa virināja daudz un biezi: skaņa šiem, kā jau vienmēr, pārkruķīta. Bija rifi no pēdējā vinila (nevaru apgalvot, ka veselas dziesmas, jo pēdējā ierakstā jamiem tie gabalu dalījumi pa dziesmām tādi visai nosacīti iraid), bija arī šādi tādi nedzirdēti skaņu klucīši un baļķīši. Spēlēja pilnīgā tumsā, bez prožektoriem (tie jau laikam noskrūvēti un aiznesti laicīgi) — skatuvi apgaismoja tikai videoprojekcijas, kurās bija redzams, kā retrofutūristiski dakteri veic autopsiju mazajam zaļajam, tikai pelēkam zaļajam (iedomājieties Hypocrisy «Roswell 47» dziesmas sižetu, tikai vācu melnbaltā ekspresionisma stilā nofilmētu). Kā jau parasti, Tesa efektu panāk ar mūzikas skaļumu, ne izteiksmīgumu — bet kombinācija strādā arvien un atkal!

Claustrum uzkrāmēšanās laikā skanēja kaut kas ļoti «baudāms», kas lika virināt durvis pat tiem, kuri pie Šturma trakumiem pieraduši. Pusstundu klausoties to safūzēto statisko izlādi un Claustrum vēl nesagaidot, pieriebās.
0
vismaz iepriecināji,ka neko neesmu palaidis garām
+2
Atkal grūpijošos par Soundarcade, bet nu makten pie sirds gāja. Nospēlēja vairākus vecos gabalus, var matīt, ka akurāt uz īkšķa nesēž, un šo to jaunu pa mazlietiņam piekabina arī vecajām dziesmām. Viens biedrs pirmo reizi šos dzirdēja, vēlāk teicās, ka pie Hunt Royal esot mazliet aizpeldējis ceļojumā. Ābola jaungskungam gan mazliet pa rītiem dušā jāpadzied, citādi dažubrīd tā rīkle nevelk to, ko cenšas izspiest. Visādi citādi gan ļoti jauki.

Tesa mazliet apbēdināja ar jau augstāk minēto pārkruķīto skaņu. Spēlēja tikai tos gabalus, kur ir lielāka kačka un traktors, nevienā brīdī neieskanoties nevienai virtuozākai partijai. Pēdējais spēlētais gabals sākās daudzsološi - šķita, ka būs beidzot viena no interesantajām dziesmām, bet huju, ņēma un vidū pārslēdzās uz kaut ko citu. Ierakstos man šie patīk, bet, ko dzīvē tur var saredzēt, es tiešām nezinu.
+2
Man gan šie tik dzīvajā pavelk, tāpat kā Solaris.
0
Kā reiz Tesa bija lieliska un skaņas "pārkruķījums" sevi šoreiz lieliski attaisnoja - skaņa bija lieliska (cik nu tā vispār var būt šajā telpā, kas nu jau apbērēta) un visas dziesmas gāja vienotā plūdumā. Šķiet, tur kāds ar kompīti arī kaut ko klāt lika - tās augšas vienu brīdi bija gandrīz neizturamas, bet tomēr lieliskas. Basa vrumvrumvrums ļoti labi gāja kopā ar tiešām smuki skanošajām ģitāras augšām, bija kačka un, tā kā man tieši to arī prasījās, biju apmierināts. Pavadošais video man arī šoreiz patika (kad tiek liktas kaut kādas klasikas filmas, tad gan tas liekas jocīgi).

Claustrum arī tīri labi nospēlēja. Zāle apbērēta godam.
0
(vārdu lieliski apzināti izmantoju vairāk nekā vajag, haha)
0
"vismaz iepriecināji,ka neko neesmu palaidis garām"

esi palaidis garām koncertu. bet nu skaties - ja būtu gājis uz koncertu, būtu palaidis garām vakaru mājās vai arī kaut ko citu, ko tu darīji (es nezinu ko).

"Man bija pārliecība, ka Radio NABA pieder LU. Ja jau bija kāda Latvijas Radio sastāvdaļa un šie vairs neatbalsta, tad atliek pārtapt par komercradio, paņemt citu frekvenci un laist tālāk, ja jau ir tik pieprasīti."

Nu, neviens nekad nav teicis, ka Radio Naba būtu "pieprasīta", lielajos reitingos procents Nabai bija 0,kaut kas, neatceros precīzi. Doma vairāk par to, ka šis ir vienīgais demokrātiskais radio Latvijā, kurā dažādu scēnu pārstāvj vada raidījumus par to, kas viņiem patīk, nesaņemot atlīdzību. Un tas arī ir tas, kas Nabai deva to demokrātisko un brīvo auru. Tas, ka tur nebija kaut kādi lunahoti, kas mēģina ar to nopelnīt, bet vienkārši cilvēki, kas tik ļoti fano par savu mūziku, ka taisa izlases, vāc informāciju un pēc darba dodas uz studiju, lai iepazīstinātu citus, kas, visticamāk nav baigi lielais cilvēku skaits (nu cik Latvijā ir cilvēki, kas klausās blekmetālu vai noizu?). Bet Naba jau ir tāds kā mākslas muzejs, tur jau tā vērtība. Ja pat tu sāc rakstīt klasiskos biznesa džeku argumentus par to, ka jāatstāj tikai tas, kas var pavilkt masas, nu tad es nezinu ko teikt. Turklāt arī sakarīgākie metāla raidījumi ir gājuši / iet tieši pa Nabu, manuprāt.
+1
^^un viņi mūždien runā caur degunu vienā intonācijā pilnīgu boring sūdu. Es nevaru izturēt šitos dižpilsētas pseido-intelektuāļus, kas staigā rūtainās šallēs un izliekās, ka viņu pelēkās padauzas nemasturbē. Mhm..
0
Neesmu nekāds kultūras spečuks, bet pieņemu, ka balets, opera, kori, jeblovīzijas un kādi papēžu sitēji saņem atbalstu no Kultūras Ministrijas, jo ir labās, pareizās un atbalstāmās kultūras pārstāvji. LR un LTV nav īpaši atšķirīgs viedoklis
0
Liva Zolnerovica
Mantas un Gaujarta viedoklis par tēmu Naba un Pieci. Simti tūkstošu.

Pavisam nesen plaši izskanēja gadījums ar raidījumu “100 grami kultūras”, kuru televīzijas vadība bez ceremonijām aizsūtīja raidīt pusnaktī, kad skatītāji jau saldi šņāc. Sākās diskusija un šis tas uz labu mainījās gan plānos, gan raidījumā. Nu kas līdzīgs notiek ar radio Naba, un mēs vēlētos diskusiju arī šeit.

Latvijas Universitātes radio Naba faktiski tiek atņemta frekvence. Vietā nāk Radio Pieci, pie kura šūpuļa, spriežot pēc reklāmas, stāv Toms Grēviņš, Positivus un Palladium vadība, kā arī Tele2. Un tāds žūksnis no Latvijas valsts, kāds Nabai ne sapņos nebija rādījies.

Cik zinam, sākotnēji atbildīgās personas pārrunās piedāvāja Nabai un Pieci ētera laiku frekvencē dalīt uz pusēm, tagad Naba faktiski ir nostādīta savu beigu fakta priekšā.

Neizskatot iespēju kaut ko mainīt vai uzlabot, tiek likvidēts radio, kurš faktiski uz entuziasma pamata ir pastāvējis vairāk nekā desmit gadus. Kāpēc jaunām un potenciāli progresīvām vērtībām ir jāpiedzimst, laužot solījumus un pieņemot aizmuguriskus lēmumus izmest vecās?

No mūsu, mūziķu, puses – jo vairāk radiostaciju, kas atskaņo Latvijas mūziku, jo labāk. Ceram, ka radio Pieci komanda attaisnos visas cerības un ieguldījumus, bet tikmēr daži vārdi par to, ko Naba jau paveikusi

Grupas, kurās spēlējam – Gaujarts, Hospitāļu iela, Manta – savu pirmo iespēju skanēt publiski saņēma tieši Nabā un tikai pēc tam “lielajās” stacijās. Zinām, ka Naba devusi pirmo iespēju arī the Movies (vēlāk Tribes of the City), Sus Dungo, Soundarcade, Bērnības Milicija un daudzām citām šodien jau labi zināmām grupām, kuru saknes ir alternatīvajā kultūrā. Mūziķiem šāda iespēja nozīmē daudz.

Naba ir vienīgais dažādu alternatīvās mūzikas žanru, no folka līdz industriālajam, apkopotājs un popularizētājs, kuru klausoties, var gūt priekšstatu par notiekošo šajās Latvijas scēnās.

Nabas komanda latviešu mūziķiem ir devusi arī festivālu Laba Daba, kurš, atšķirībā no Positivus, uzsvaru patiešām liek uz vietējo mākslinieku sniegumu un pulcē arvien vairāk skatītāju.

Naba ir darījusi lietas, kas acīmredzami ir bijušas ar mērķi nest sabiedrisku labumu. Nabas komanda ir paveikusi daudz, turklāt uz entuziasma pamata. Un tieši patiesu, nesavtīgu entuziasmu, kas nestu augļus, jau tā var sastapt pārāk reti.

Ko mēs vēlētos:

Aicinām saglabāt Nabai frekvenci.
Programmas attīstīšanu un pinveidošanu, ja tāda ir nepieciešama, veikt ar radio Naba komandas iesaisti, atklāti un pārredzami publiskā telpā.

Ja tu esi izlasījis tik tālu, komentē un dalies.
0
tie "mūziķi" var sūkāt arī man, komentējot un daloties. It sevišķi Tripps of Sissy
0
prieks tevi lasīt, Faunuci :* bet ko tu tāds negatīvs? ;(
0
a ko viņi pisās ap tām frekvencēm? ble, vai ta pa 500k nevar jaunu sadomāt? vai arī veco jūzot skaitās vintāž?
0
es ar to necērtu
0
Nu viss FM spektrs Rīgā jau ir aizsists.
0
var vēl dafiga kur sabāzt - www.vases.lv/lv/darbibas_virzien...
0
Un tā, lai nepārklātos ar kaimiņiem?
+1
Nu tad izdomā kādu likumu un atņem frekvenci kādām no tām simts krievelēnu stacijām.
0
^^ tas, ka dažām pilsētām ir viena frekvence ir pofig, mazākā starpa starp stacijām Rīgā bija 0.4 (cim līdz 100MHz papētīju, tā ka jau starp 87.6 un 88.6 var Rīgā pārīti rādžiņu iepirst
0
Claustrum uzkrāmēšanās laikā skanēja kaut kas ļoti «baudāms», kas lika virināt durvis pat tiem, kuri pie Šturma trakumiem pieraduši. Pusstundu klausoties to safūzēto statisko izlādi un Claustrum vēl nesagaidot, pieriebās.

Antireality praktizē transpersonālu trokšņu ainavu vērošanu un to raidīšanu caur improvizētām skaņu abstrakcijām, kas izslēdzot mūžīgo atgriešanos eksistenciālajā cilpā, sekmē piekļūšanu visa esošā pamatam un bezapzinātā bezformas saturam - pirmsradīšanas absolūtajai vienotībai, 'nekas' manifestācijai mūsos. skaņa ir spēcīga, uztveri ietekmējoša vibrācija, un jo masīvāks ir skanējums, jo intensīvāka ir tās ietekme uz uztveri, ja tas ir nepieciešams, pārkāpjot noteiktu slieksni, skaņa sāk kļūt ne tikai audiāli, bet arī taktili uztverama. tomēr tas nav mēģinājums sniegt kādu konkrētu vēstijumu, jo vissvarīgākais nav izsakāms vārdos, tas ir tikai aptverams ar sirdi, ne_prātu. tas ir stāsts bez statiska teksta un formas, ar saturu, kas katrā nonāk un tiek saprasts individuāli. ja apstākļi ļauj, dialōgs norisinās starp klausītāju un providenci, vai vismaz tā ir atklāta saruna klausītājam pašam ar sevi. antireality ir tikai atvērts kanāls visaugstākā darbībai caur skaņu, kas ir katalizatōrs katrā būtnē esošās gaismas un vienotības ar visaugstāko apzināšanai, egō diktatūras gāšanai un motivācijai ieraudzīt savu ceļu. skaņdarbu autōra loma tajā ir ļoti tuvu nullei, tas var būt jebkurš cits, kas jūt aicinājumu un ir atvērts racionāli neizskaidrojamajam. providence darbojas neaptveramos veidos un visspēcīgajam nav šķēršļu vadīt tos, kas no tīras sirds, kaut arī visneapzinātakajā līmenī, tiecas atbrīvoties un saplūst ar gaismu, kas nekad nenodziest.
www.last.fm/music/Antireality...

Antireality = G, kas ļoti sen atpakaļ bija zināms, kā "Kannibāls" un Maniacal Brutallity Prod.
0
^^ nu tik smalki nezinu, bet, ļoti iespējams, ka tas ir jau paredzēts/tiek izmantots kaut kam citam? Cik saprotu, tad Rīgā neko nevar vairs iepirst.
0
Vajag varēt, skat. ierosinājumu augstāk.
0
Nu re kur jau 2011 viss jau esot aizsists: nra.lv/latvija/44353-riga-...

Varbūt visu spektru nepārdod, varbūt šķietami brīvās frekv rezervētas kam citam, varbūt pārklājas ar blakus esošiem reģioniem. Kam luste, var papētīt.

Protams, ar lielu gribēšanu, varēšanu, dūšu un poņu jau daudz ko var panākt.
+10
Vēl ir jāņem vērā tāds fakts: katrs raidītājs tiek darbināts ar tādu jaudu, kādu konkrētās stacijas īpašnieki uzskata par pareizu (cik tālu grib aizraidīt) vai var atļauties. Ja raidītājam tiek pielikti klāt pārdesmit kilovati pie jaudas (tas ir: jau esošais raidītājs sāk darboties ar lielāku spēku — nav runa par jaunu uzlikšanu), tad rodas tā sajūta, ka tuvu esošas frekvences (piemēram, 105,7 un 105,9) sāk viena otru «ēst nost» un līst viena otrai virsū.

Protams, zināmi frekvenču diapazoni vienmēr ir rezervētas lidostas kontroltornim, armijai un Gaisa spēkiem, utt. Aizpagājšgad policija sašņorēja vienu idiotu, kuram jau iepriekš vairākkārt bija konfiscēta pirātiskā radio aparatūra — viņš raidīja ar nosaukumu «top radio» vai kaut kā tamlīdzīgi. Bet pēdējā reizē viņš bija uzslējis mastu Mārupē un noskaņojies uz dispečeru vilni. Tad nu bijis apmēram šāds dialogs ēterā: «RIX tower, Lufthansa LH 208 approaching from Frankfurt from SW, course 345°, altitude 15 000 ft, airspeed down to 280 knots, arriving on time, requesting permission to touch down.» — Atbilde dispečeru vilnī: «… itāk! Otļičnij nam sevodņa večer! Vi zģes slušaiķe Top raģio, seičas nam buģet peķ ABBA!»
0
lol
-2
ai bļe, pisās viņi tur... ja pareizā kabatā labi samaksā, tad arī 665,1 frekvenci uzcirstu ka nemetas.
0
FM radiostacijas ir līdz 108 MHz, gaisa satiksmes kontroles frekvences ir no 108 līdz 137 MHz. Raidīt tajās frekvencēs ir diezgan bezjēdzīgi, ja grib lai kāds parastais cilvēks var uztvert.
+3
665,1 būs grūti, jo ir tāds "Starptautiskās telekomunikāciju savienības Reģionālais nolīgums par zemes ciparu apraides dienesta plānošanu 1.reģionā (1.reģiona daļas, kas atrodas uz rietumiem no 170° E meridiāna un uz ziemeļiem no 40° S paralēles, izņemot Mongolijas teritoriju) un Irānas Islāma Republikā 174-230 MHz un 470-862 MHz frekvenču joslā".
+2
Ticiet vai nē, bet jau rītdien (otrdien, 17. decembrī) Nabiniekā atkal klāt ir Jarboe!

Tā kā Nabaklabs, kā jau vienmēr, savus koncertus nereklamē, tad es šodien vēl dabūju biļetes pa 7 latiem!
0
Jarboe laikam pat vērts redzēt atkal.
Emersons ar savu 12 stīgu stroķi un spēlēšanas manieri varētu būt interesants spēlētājiem.
+1
Jā, viņreiz gāju vairāk tā kā uz Nachtmystium, bet izrādās, ka īstā iešanas vērtā bija Jarboe. Nachtmystium likās bāli un parasti uz Jarboe fona.

Banneris saka, ka sildīšot Ēnu Kaleidoskops. (Kas nav dzirdējuši — tas ir tāds sūkalains neofolks.)

www.nabaklab.lv/zinas/t/23627/...
+2
Toreiz gan gandrīz visa publika gāja tikai uz Jarboe un pēc viņas uzstāšanās aizgāja prom. Ja uz Jarboe bija gandrīz pilna zāle, tad uz Nachtmystium vairāk par 10 cilvēkiem nebija.
+2
Jā, bet Nachtmystium bija episks, protams, arī afters un tā.
0
Sajūta tā pati, kas viņreiz: Jarboe nav mūzika priekš klausītājiem, Jarboe nav koncerts priekš klausītājiem. Jarboe ir pieredze priekš klausītājiem!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas