Es negribu lai tas notiek pie mums! :(
+4
www.youtube.com/watch?v=5gtrhCEbKWU...

Jo tas ir tas, kas tieši draud Ziemeļeiropai un Baltijas valstīm tuvāko 5 gadu laikā...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
Nost ar Islamu!
-3
Ziemeļeiropu jau tas ir vairāk vai mazāk skāris, bet domāju, ka Baltijai tuvāko piecu gadu laikā gan vēl nedraud. Protams, tas nemazina problēmu tālākā nākotnē.
+11
Nost ar visām trijām monoteiskajām reliģijām, kas pēdējo 1500 gadu laikā ir izraisījušas lielāko daļu globālajām bezjēdzībām.
-2
Man n-tie čomi aizbraukuši uz Londonu šancēt. Es teju vai katru dienu par viņiem uztraucos, jo tur islams ir izplatījies kā buboņu mēris. Āāā, un video ir redzams, kā tie lupatgalvas brūnie kropļi pederasti, pist tevi ausī, protestē pret to, ka vienu čali arestēja un iesvieda ķurķī. Arestēja tāpēc, ka viņš izveidoja teroristu treniņu nometni netālu no Londonas. Jā, tur jau ir TIK briesmīgi...
Islama valstīs (izņemot Emirātus) pat metālu neatļauj spēlēt un tas jau ir necilvēcīgi...
+1
Par britišiem, gan ne reliģiskā "plāksnē", bet mums arī gana labi pazīstamā, arī šis ir pzdēc: www.dailymail.co.uk/news/article-124268...
+2
Būtu nepieciešams arī džauru jautājuma galīgais atrisinājums, ja lietojam Ādija un Heinriha terminoloģiju. :D
+1
Nu takš auzeniekiem tā ar vajag! Integrāciju un toleranci gribēja - dabūja ar!
-2
werwolf, piedāvā Horvātijas variantu?
+3
^ Es neko nepiedāvāju, es tikai saku, ka dažs labs ūsains vīriņš diemžēl nepaspēja šo jautājumu līdz galam atrisināt.
-2
^^ ja hujevaju ...
-2
^ tas par Intarlinku ...
-2
You rasist bastard! Thank You come again!
taa es nosauktu šo notikumu! Iedomājieties šitā čīčas sāktu darīt?
Vienu dien,piemēram, Intars aiziet uz veikalu pec piena, atnāk atpakaļ un skatās istabā 2as čīču ģimenes! :D Nosauc viņu par rasistu un izmet no paša mājām!

Ps. Latvijā tak ir mošejas, ko jūs stresojat, sen jau viss lēnām notiek! Re ku uzprasiet mincītim, viņš blakus vienai dzivo!
0
www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU...

Neesmu kristietis, bet... taisnība ir...
+3
Starp citu, mana muttere nesen bija Fričlandē.. un tur arī esot tāds konkrēts pizģec ar čurkām - Muča teica, ka visiem Vāciešiem kretinē šitie brūnaļas, jo viņi nestradā, parazitē utt... bet Vācieši baidās viņus aiztikt, jo čurkas tur ir tik daudz, ka sataisīs miljonus terroraktu un Vāciju no iekšpuses iznīcinās!

Esot Vacijā tā, kad ieej veikalā skaties apkārt vai kāds čurka nav tuvumā, jo čurku vecenes savos lakatos tērpušās ieiet veikalā un bāž zem lakatiem paiku utt.. visu ko var no zog! un mēģina Tev ar kaut ko iebāst somā, lai tu ejot arā nopīksti-novērst uzmanību, lai var aizlavīties vēsi!!! Vot tāda ir skarbā dzīves realitāte tagad Dižajā Fīrerlandē - A.K.A. German beauty

mans personīgais koments - Sad, but True!
Pie mums īsti vēl neviens straumēm nebrauc, jo pašiem ir 180 štukas bezdarbnieku, bet kad sāks močīt... man šķiet, ka asinis sāks līt!
Pastieties, kas krievijaa notiek! vesals Skinhedu leģions 70 štukas... klapē visus, kam cita adas krasa... te arii tas vienu dienu sāksies!
0
Tas Intara iekopeetais links... Nu jaa, nezvai naakotnee buutu pareizi cereet, ka taas gjimenes beerni buus saprotoshi pret araabiem un A-eiropieshiem.
0
Tas pats skats būtu šeit, ja esošo 10-15 tūkstošu vietā būtu kādi 300 tūkstoši čigānu.
-1
Man ar gandrīz zem logiem viena mošejiņa Brīvības ielā. Tur vēl tagad atvēta ēstuzi, 5dienās šie tur siro, bet tur pārsvarā večus redz.
+6
^ nomet kaut ko interesantu viņiem.... 3... 2... 1...
+4
Ā, man tak viens čoms pirms pāris gadiem pievērsās islamam, pirms tam bija zemgaļu seperātists. Tagad no viņa var dzirdēt jokus tikai par teroraktiem un amerikāņu spridzināšanu.
-2
Es meklēju kādu, kas labi met granātu. Man tā LaRocca noriebusies ar savām krāsainājām gaismiņām :D
Pa vidu vēl sanāk Zatlera logi un tuvāk mošejiņa >:)
+3
^^ Reidu uz etniskās ķemmēšanas bāzes. Nu tā tīri normāli 20 skūtus vai garmatainus kuiļus...
+5
^
Domā Latvijā ir 20 mataini kačoki? :D
pazīstu daudz matainos, kuri spēj nodzert Nīlzirgus un Dinozaurus, bet ne nosaucit no zemes virsas ar savu lielo dūri cilvēku!
0
Nu ir daži kuiļi un ja ne kuiļi tad psihopāti un tas arī der...
+2
Psihopāti der krietni labāk kā kuiļi. Ir daži tādi, kuri ir milzīgi, uzkačāti, bet raustās no jebkuras kašķu situācijas, kamēr daži ne tik iespaidīgi paskatā skries un dauzīs nedomājot, kamēr gaļa no dūres lobās nost.
+5
Protams - psihs kuilis ir ideālais abu variantu apvienojums :D
+4
Liega, kas ir zemgaļu separātists? Tip čalis cīnījās par Zemgales neatkarību no Latvijas? :D
+1
es esmu kreilis
0
starp citu, es dzīvoju netālu no Rīgas Mošejas, he he he, jāiet ciemos būs!
0
dovai, Liega, ejam uz Mošeju!
+1
un jā, La Roccai tiešām, kad sanāk vakaros iet garām, parasti diezgan nelāgs skats apkārt... nepatīkama publika >:(
+8
uzdevums metālistiem - vairoties vairoties vairoties...
latvieši tagad izbrauc visur - viņiem arī vajag vairoties vairoties vairoties, mācīties lv valodu

doma - ja jau esam bijuši zem krieviskas valdības, paņemam viņu nostāju, ka visur esam saimnieki un savairojamies, tāpat kā viņi un lūdzu, Latvieši ir problēma visur :D :D :D
+1
PS: norāva beigas....šādi Latvija var izmantot globālās iekarošanas plānu...
+8
"dovai, Liega, ejam uz Mošeju!"

Laba fraaze ar ko uzsaakt paziishanos. :D
+4
Minets mošejā? :D
+2
Ko Tev tik tie mineti...? Es te par romantiku runaaju.
Peec gadiem, beernus aukleejot, buus ko atcereeties, kaa 1-reiz kaut kur kopaa aizgaajushi.

(un taa shii teema ieiet tajaas pashaas sliedees, kur veel dazha laba pedeejaa laikaa. vainiigs)
+1
nu var vēl kāds nākt, vienkārši mēs izrādījāmies lokāļi.

turbānu gan katram savu jāņem!
-2
Runājot par minetiem, kāds, vai kādam paziņa, vai paziņas paziņa ir pisis ūsainu arābieti?
0
nea
+2
Man tad jāskrien iepirkt kankarus!!! Ar ādas svārciņiem laikam nelaidīs iekšā :p
-1
nu meklējot muslim woman, atradu šādu :
www.themuslimwoman.org/images/miss_indones...

bet nu pa lielam šādi laikam :
www.hyscience.com/Muslim%20women%20sh...
lol

ps : man patīk spaidīt peli un es tiešām nejauši ieliku mīnusus wrwolfam un liegai ;(
+1
Chiibas ar uzliektiem purngaliem Centraaltirguu var leeti dabuut, ja kas. Un raibas lupatas ar spiiguljiem arii.
Jevropa, ponjimajesh... budjim zhitj druzhno
+5
mineti, minareti... tas pats jau vien ir.

A mošejā nav interesanti - baznīcā ta vismzaz ir bildītes, skulptūras, nstuff, a mošejā tik ķeburi kaut kādi.
+13
mums viens čoms, kam agrāk jumts aizbrauca uz kristietību, pievērsās uz islāmu,jau gadus 4us, tagad viņam ir nindzjas ietērpā siewa caur internetu iepazīta & iegādāta un šogad būs jau viena atvase. smieklīgi, skatoties bildes, kā tāda betmensieviete melnā palagā stāv un pozē latvijas sniega čūpas pakājē.

0
^muahahahaha. Omgwtflolislam :D
0
^ lolz! Bet vasarā viņām laikam ahūna karsti zem tām segām
+3
^p***a putās :D
+1
plikas zem tā palaga staigā;)
0
^ aber nesapratu? :D
+3
Nu gan ažiotāžu sacēluši pa tukšo!
Schnizzel
Uz kāda pamata uz Latviju no dajebkurienes tuvākajā laikā sāktu ieceļot kaut kādi čurkas un melnpakaļainie? Paši tak redzam kā mums te iet- pilnīgā dirsā, tur kur ir hujova tur neviens nebrauc. neko jau neražojam, ko tad tie čurkas te darīs?? Uz attīstītajām valstīm tur protams, ka brauc, tur lielas naudas grozās, dzīves līmenis daudz augstāks, var dabūt kārtīgu pīrāga gabalu. Bet ne jau pie mums!
Drīzāk jau tuvākajā laikā karš vai kaut kādi citi lieli sūdi sāksies... krīze kā nekā globālā. Nu un par to iebraucēju problēmu R eiropā, visa attīstība notiek pa spirāli, Hitlerpaps visus līkdegunainos nenosvilināja, bet lielāko daļu gan, gan jau tuvākajā laikā arī šajā sakarā kāds pavērsiens notiks, vaita nu tā būs, ka lēnām un pamatīgi čurkas un arābi pārņems balto cilvēku pasauli?
0
Pārņems, pārņems...
0
Par arābiem nezin, bet indusi un šķībie stabili.
0
Indusi ir domāts indieši?
+5
Vēsturiskā kontekstā raugoties uz pašreizējo situāciju starp rietumu "kristīgo" kultūru un islama kultūru, prognozes šķiet visais pesimistiskas. Salīdziniet, piemēram, grieķu situāciju ar Aleksandru, romiešu un barbaru situāciju ar mūsdienām.
Rietumu kultūra ir novecojusi un sevi izsmēlusi - sabiedrībai nav kopīgu ideālu un mērķu un situācija politikā un ekonomikā šo problēmu tikai padziļina. Par augstāko vērtību tiek pasludinātas liberālās demokrātijas idejas un brīvā tirgus ekonomika, kas, protams, ir labvēlīgas indivīda personības attīstībai, bet graujošas sabiedrības morālei kopumā.
Turpretī islama pasaulē taisnīgas valsts un sabiedrības ar Allahu priekšgalā izveide ir viens augstākajiem mērķiem. Tas iekļauj arī pagānu (kristiešus, līdz ar to arī visus eiropiešus, amerikāņus utt. viņi uzskata par pagāniem) nogalināšanu. Viņiem rietumu kultūra saistās ar izlaidību, visatļautību, narkomāniju, alkoholismu utt., tāpēc viņiem arī nav nekāda respekta pret to. Turklāt viņu zemēs demogrāfiskie rādītāji ir superaugsti, bet Eiropas apdzīvotības līmenis nekrītas, tikai "pateicoties" musulmaņu imigrantiem. Bet... viņi aizvien vēl tiek uzņemti ar atplestām rokām, jo mēs taču esam toleranti un iecietīgi, vai ne? Tikai nelaime tāda, ka tolerance nav risinājums.
Patiesībā risinājuma vispār nav. Diemžēl, situācija ir jāpieņem tāda kāda tā ir. Kā mēs redzam, saduras divas kultūras - vieni ir egoisti un hedonisti, bet otri altruisti un askēti. Kā jūs domājat cik ilgs laiks paies kamēr pirmie būs pilnībā asimilējušies otrajos?
+7
Es sievietes tajos betmenterpos saukaju par staigajosam pastkastitem, jo reiz bija viens comins kurs skreja ar vestuli vienai pakal un meginaja iebast to taij :atvere: :D
+4
jā, pastkastītēs arī mēdz likt spridzekļus:)
+4
^^ par indusiem es skaitu ne tikai indiešus, tur tak arī desmitiem mazāku tautu, kas dzīvo Centrālāzijā - Pakistānā, Bangladešā, Šrilankā. Hvz, kāds ir politkorektais apzīmējums.

"ir labvēlīgas indivīda personības attīstībai, bet graujošas sabiedrības morālei kopumā."

Kas tas par absurdu?!
Sabiedrības morāle ir tikai tik spēcīga, cik spēcīga ir katra tās locekļa morāle. Šitais jau izklausās pēc kādas reliģijas sludinātāju smadzeņu skalošanas - būt attīstītai personībai ir grēks, omg.

Man domāt, ka rietumnieku galvenā problēma ir pārmērīgā ieslīgšana materiālismā un mantas kultā.
0
Nekas man nesagādātu lielāku prieku kā ar gigantisku lupu izdedzināt visu arābu pussalu, ziemeļāfriku un tuvos austrumus tā lai tur nekas nepaliek pāri un pēc tam regulāri kaisīt ar sāli, lai neaug ne kripatiņa dzīvības! Vai arī vismaz kārtīgi nobombardēt ar atombumbām...
+3
Jo šī ir bez šaubām vispretīgākā cilvēku suga, kas jau krietnu laiciņu atpakaļ ir pārspējusi žīdus. Labi, žīdi zog un muld, bet šitie jau ir kaut kas pavisam briesmīgs - tik radikāli uzspiež savas vajadzības, ka nekas cits drīz neatliks, kā tiešām aizliegt iebraukt Eiropas valstīs. Un Vāciešu vienreiz jau viena tauta nokaitināja... hehehe....
-1
Daudz domāt jums visiem patīk skatos... rekur mana reliģija:

www.youtube.com/watch?v=pBaqJj4aPDY...

Jautājumi ir? Jautājumu nav.
+2
Nē, nu, kaut kad jau tas notiks - paši jau arī pie tā aktīvi "strādājam", pārvācoties uz citām zemēm, labākas dzīves meklējumos, atstājot "brīvu vietu" citiem cilvēkiem ar zemākiem standartiem - nigrām, musulmaņiem, fig viņu zin', kam vēl, kas arī, kā smejies, meklē "labāku dzīvi citur".

Dabīgi, "kristīgajiem" un citiem "Eiropejiskajiem" imigrantiem nav tieksme demolēt pilsētas un dedzināt svešu īpašumu tikai tāpēc, ka "sliktā valsts" neļauj tur uzturēties tiem, kas nespēj pielāgoties tās valsts "noteikumiem" ... Nu, kaut kā tā.
+5
a tagad Vācija un vācieši ir totālākie mikstie... viņi pat nopirsties kāda turka vai melnā klātbūtnē baidās...

ai, projehali

tāpat mēs neko nemainīsim, kā būs tā būs.
+9
hitlers jau vēl kaut kad piedzims, tikai nekur nav garantijas, ka viņš būs baltais.
+4
Otrreiz jau vairs nenokaitinās. Pārāk jau nu izrūnīta šiem tā nacionālā pašapziņa.
+7
Es lieku uz ķīniešiem, tiem ir visreālākaš izredzes.
+11
To Ami
vairoties vairoties... labi skan
Tikai sūdīgi paliek, kad redzu, kā labi zināmas paziņas, kuras aizmauc uz to pašu Angliju, saiet kopā ar tumšajiem. Vienā gadījumā brazīlis, bet otrā indietis.
Vienā no abu meiču ziemassvētku bildēm es varēju saskaitīt 4 rases (tiesa ieskaitot tītaru)
Pēc 15 gadiem latviešu bāliņš tautastērpā dejo capoeiru. Forši

Atbildes iespējas fīča konkrētam komentāram īstenībā te labi noderētu.
0
^^Čing čang čong?
+3
Danijas,Zviedrijas,Vacijas... wiss jau saakas ar maziem kebabiestaadiijumiem un turpinaas ar turku,araabu etc rajoniem.

un ja man no beerna kaajas dolbiitu, ka 5x dienaa jaaklanaas uz mekas pusi,nez vai es saviem beerneljiem maaciishu iet uz bazniicu 7dienaas un kljuut ar eiropiskaaku domaashanu.

ipatneeja sajuuta,kad brauc kkaadaa Cpnhaagenas autobusaa un esi to triis balto skaitaa uz paareejo rasu pilnaa busa fona.
vai Mskavaa,ja iegadaas melnaakaa tirguu ieskriet,ko kaukaaza republikas chomi kontrolee. nemaz nerunaajot par Liverpuuli vai kko citu.

Soonem piekriitu, nav ko shnjaukaaties,jau tagad neko nevar iesaakt ar simts&ko vieteejaam galvaam, ko tur veel domaat par sveshiem.
0
Nē, Intar, es neko nesludinu, es vienkāršu cenšos saskatīt likumsakarības. Es pats esmu pilnīgs individuālists, egoists, bezdievis un dzīves baudītājs, kas sabiedrībai kopumā nedod praktiski nekādu labumu.
Apkārt visās jomās valda relatīvisms, tas attiecas arī uz morālām vērtībām. Lai kādai sabiedrībai būtu dajebkāda, bet stingra morālā nostāja ir vajadzīgs kopsaucējs, bet mums, eiropiešiem, tāda nav un nebūs. Un arī nevajag. Indivīds var būt cik spēcīgs vien vēlas, bet saliekot vairākus tādus kopā, viņi drīzāk sāks kauties, nekā radīs kopsaucēju. Un tādās situācijās parasti atnāk kāds spēks no malas un noliek visus pa vietiņām. Šajā gadījumā tas ir islams.
+1
"Man domāt, ka rietumnieku galvenā problēma ir pārmērīgā ieslīgšana materiālismā un mantas kultā."

Un sho pashu "principu" vadiito plitikju uzspiestais uuber-liberaalisms.
0
"Islama valstīs (izņemot Emirātus) pat metālu neatļauj spēlēt un tas jau ir necilvēcīgi..."

Spēlē gan, tiesa, diezgan underground līmenī. Atceries Global Metal?

Par tēmu - islams vispār ir miermīlīga reliģija, taču pārāk lielā reliģisko fanātu procenta dēļ ir ieguvusi nelāgu slavu. Par to, ka agri vai vēlu musulmaņi staigās arī par Latvijas zemi piekrītu - manuprāt, straujā Austrumu izplešanās pasaules mērogā par to liecina. Šorīt skatījos vienu vid. par to, kā HAMAS ietekmē bērnus un jau agrā vecumā spiež pievienoties Allāha mocekļiem. Noskatoties secināju, ka nav jau nekāds brīnums, ka vidusmēra cilvēks, kur neiedziļinās visos politiskajos un reliģiskajos procesos, ienīst musulmaņus.

www.youtube.com/watch?v=YIBNRVgq59Y...

0
nu sorry, muslumaņi vai nē, bet par tiem palestīniešiem jau arī ņirgājas visos iespējamos veidos.
piekrītu domai, par to, ka mūsdienu pasauli (un ne tikai eiropiešus) bojā materialisms jebšu vnk nauda. arī tam ūber fanātismam apakšā ir nauda, visu virza nauda kā progresu tā arī pašiznīcināšanos, atrofēšanos un sabrukumu. un fanātiķu būs vairāk to pusē, kam tā naudiņa būs. un arī stiprāka vienmēr un visos laikos ir izrādījusies tā pasaules daļa, kas kurā periodā ir tā treknākā un vismaz potenciāli plaukstošākā.
0
a jūs kāds personīgi kādu musulmani pazīstat arī?
0
Vienu musulmaņu meiteni pazīstu. Vienā pasākumā, kas mums ar attiecīgo kompāniju tiek atkārtots, regulāri parādās. Maz runā, tie jocīgie tērpi līdz zemei un tā. Bet nu, pofig, mani tas nerausta.
0
Ja nu kāds nav redzējis:
www.islammuslim.lv/
+1
"... sievietes par suņiem uzskatoši un pat suņus nemīloši!"

Izskataas ka kaads krievs steigaa tulkojis no anglju valodas.
+6
"Skats ar franču policistiem, kas neļauj muslimu vidusskolniecēm ar hidžābiem ieiet skolā, ir neaizmirstams"

(negaidiiti, it kaa neiederiigi, bet skalji un neapvaldaami smiekli)
+4
Par to reliģijas miermīlīgumu visādi mulas un muslimi jau daudzina - iespējams tas ir tiesa, galu galā arī kristietība ir ķipa miermīlīga reliģija, bet tā bija lielisks iegansts genocīdam, spīdzināšanām un citādi domājošo slaktēšanā kādus 700 gadus ... Moš arī islams kļūst mīļš un pūkains pēc pārsimt gadiem ...

Intara pieminētie indusi (Indo-Irāņi) jau āriešu bračkas vien ir - zig hail, tā teikt. Labāk ar tādiem salaist, nekā mulimnigu

Rudra - Hymns from the Blazing Chariot (2009) - Vēdiskais Metāls no Singapūras m/ Zajebis kliponu uzmaukuši.

www.youtube.com/watch?v=MVvDOTxEb_Q...
0
nu kas tā par modi klipus uz vienu šniti taisīt - Behemoth, Kreator, vēl kaut kādi(bij šeit postēti, bet aizmirsu kā sauc) un tagad šie.
+1
War Metal ...

Bet tu laikam sen neesi popsas klipus skatījies - gandrīz visos puspliki meitieši lēkā un gorās. Bet smuki taču ...

P.S. Tas ko aizmirsi ir Ex Deo - Romulus
+5
Palasiiju to muslimu (sic) lapu - atkal tur gari raksti par vinju savstarpeejaam probleemaam. Meegjina noskaidrot, kursh par kuru miitus izplata, kursh vairaak sievietes necienot - musulmanji vai judeo-kristieshi. Vispaar tak paskat, kas pasaulee noteiek - vinji jau arii visniknaak karo viens ar otru, un zhiidi shajaa karaa izmanto Ameriku.
A mums kas no taa vispaar? Taas abas ir taalo tuksneshu kamielju draazeeju religjijas. Kaapeec man jaadomaa, kursh no senajiem naidniek-fanaatiem sliktaak/labaak izturas pret sievieteem?
Mums vispaar nekad ne ar vienu no taam ticiibaam nebija jaasaskaras. Ejiet no kurienes naakushi.
+2
Vispār labi, ka tiem aitdrāžiem ir tāda pati mīlestība kā īriem Ziemeļīrijā vai serbiem ar horvātiem D-slāvijā - šo sektas ar ir nadzīgas uz savstarpēju rīkļu griešana. Tēvocis Sadams suņiniekiem mēslojumu uz galvas cītīgi kaisīja (jeb viņš pats bijs sunītis ?) ...
0
Gribat iečekot manu jaungada runu, kas man bij jāteic? :D
0
par staigajosajam paskastitem vel, manuprat sim dailavam vienigo kompimentu varetu minet kaa - Skaistas acis, jo nekas cits jau nav redzams.

Anglija atrodamies, man sie arabveidigie ipasi ari nepatik..
kautgan darba viens muslims baigi forsais calis
+1
Kopš kura laika ir iegājusies tā tizlā mode musulmaņus saukt par muslimiem?
0
^ tas laikam no tās musulmaņu web lapas iegājies
+7
Noskatījos vēlreiz to tēmas iesākuma video. Ienāca pratā dažas lietas:

1. Viņi tur, cik varēju saprast, protestē pret kaut kāda savējā ieslodzīšanu un apsūdzēšanu terorismā. ("innocent under islam" - protams, protams...)
Bet nez, ja kādu no šejieniešiem savāktu drošības policija, piem. par "pretvalstisku uzskatu paušanu" forumā vai tamlīdzīgu sviestu? Cik daudzi metālisti, un vispār latvieši, pilsoņi, cilvēki utt. tajā pašā dienā protestētu pie DP biroja vai Iekšlietu ministrijas?

2. Ja es redzētu kādu no viņiem dedzinām Latvijas karogu tādā demonstrācijā šeit Latvijā, es lauztos cauri policistiem vai vienalga kam un to radījumu vienkārši fiziski iznīcinātu.

3. Ja aizver acis un tikai klausās - sanāk kaut kāds martial industrial. :D
0
A iedomājieties - brīvajā laikā LV dzīvojošie čurbani lasa true metal forumu :D
Nez, ko viņi domātu šo visu lasot!
+2
^ Bigijs briesmās!
0
to jauno klipu modi laikam sauc par "patiik filma "300"" :D lai gan, romulus jaa, pat tika mineets ka shis tas aizguuts no "300"
bet behemoth?
+1
Romulus bija tīrs Spartiešu ripofs. Pričom Behemoth un kreator necērtu.

Idejiski, par Latvijas karoga dedzināšanu poličiem to dedzinātāju būtu pašiem jāarestē. Diez vai britānijā ir citādi likumi, laikam samīzuši pārāk par politkorektumu un pārspīlē vārda brīvības jēdzienu.
0
tiesham,prichom te behemoth XD
klipi VISI ir izteikti anti-kristieshu behemotam,vienigais The apostasy viniem ir zem hindu religijas mutjiits augshaa...
0
Rudra ir labs, bet jaunais albums tā īsti neaizgāja, nu tā, uz ok. Iepreiekšējie patika labāk.
+3
Turbāngalvas ir lohi
+1
...vairošanās lietās viņi ir izglītoti
+1
īpaši ķīnieši:)
0
parādi man kādu dzīvu būtni, kam ir vajadzīga instrukcija, kā vairoties.
+1
Eu, ta rādīs tos pupus vai kā ?
+3
Schnizzel naz kāpēc ir apņēmies izklaidēt publiku bobijaxxx sakrālo komentāru pauzēs. Nav jau gluži kā māsters, bet potenciāls spīd un zibina.
+2
Es i dzirdējis stāstu par vienu pāri, kuri nevarēja saprast, kāpēc bērnu nevar ieņemt. Esot auzgājuši pie daktera un tur pēc ilgākas skaidrošanās atklājies, ka nepareizajā caurumā esot bērns taisīts... tā ka instrukcija dažreiz tomēr ir vajadzīga.
+1
DODIET PUPUS !!!
+1
+3
Tie, kam ir vajadzīga instrukcija, kā vairoties, nav pelnījuši vairoties. Pavisam vienkāršs un visai universāls likums - dabiskā atlase.
+1
Kāpēc tad uzreiz "nav pelnījuši"? Dabā viss ir vienkāršāk - viņi vienkārši nevairosies. Pelnījuši / ne-pelnījuši tie jau ir kaut kādi cilvēku skaitāmpanti.
0
^ pareizi jau ir, mācītāju peršas pārāk ievazātas valodā.
0
zžeč čerkvji ?
+3
sūkā līko.
+1
Man vajadzēs šito marku piereģistrēt :D
0
Bla, tas i mans teiciens. Dabūsi no KAKAS pa koko ... ibioleožurkumaķ ...
0
^ tas bi Intaram
+2
Žeč čerkvi ir manis izgudots teiciens 2004ajā gadā, braucot mājās no Wackenas!!!! Tā ka nedirs!!!!
+6
sūkā līko.
+3
A ''sūkā līko'' ir mans nepatentēts teiciens. Scukibla. Votšitāte. Sosji lisovo, kozļina !
+2
Aizrijies ar pimpi.
+3
Ā, starp citu, gandrīz piemirsu: sūkā līko.
+2
Un kāds vēl tavs teiciens? Pizģec, ahujel. Moš tu vēl visu morālpeinu un diskontu viens pats pilnu pierakstīji?

+3
A kas ? Domā man slabo ? A domā, huļi diskonts 1.5 gadus daunī? A tāpēc ka es uz trūmetālu pārvācos dzīvot ... ibio-rio ....
0
hmmm, rīt varbūt būs īstā luste uzrakstīt kādu dokumentāli pamatotu biogrāfiski satīrsika tipa mēslu. Tā vien uzprasās te daži elementi.
0
Labāk uzraksti man eseju par Vitgenšteinu :p
+7
Pupus parādīji? Nē? Esejas nebūs!
+3
Nu vismaz ir cerība uz to, ka seja būs. Lai gan mēdz gadīties, ka pirmdienas rītā spogulī ieraugāmais par seju ir nosaucams tikai tā pamatīgi ņemot talkā iztēli. Man ir aizdomas, ka šī pirmdieana nebūs izņēmums.
+1
jautri jums te šonakt gājis :D
+2
Un tāpēc tagad darbā sēžu pusaizmidzis ... būs laikam ātrāk jānotinās.
0
Nemaz tik viegli kamieļu dīdītājiem Eiropā neiet.
www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/300...
0
Ak, nabaga mērkaķīši...
0
nu no vienas puses tā ir diskriminācija. kāda kuram daļa ko cilvēks velk mugurā? da kaut vai plika staigāju:@ bet varu arī saprast tos frančus, kas ķeras jau faktiski pie pēdējiem salmiņiem. viņus jau riktīgi tie čurkas ir izbesījuši.
+3
Dirsā tos kamieļu pisējus! Lai savos kankaros vazājas Tuvajos austrumos, nevis Eiropā!
0
man laikam šodien humāns garastāvoklis, bet- nedari otram to, ko pats negribi, lai tev dara. atnāks kāds bargais onkulis un pateiks nestaigāt melnās drēbēs citādi šņikcts... jauki nebūs:( domāju, ka var atrast arī citus līdzekļus nevis piekasīšanos lupatām
0
^ Jautājuma galīgo atrisinājumu? :D
+2
^ ķipa endlosung?
0
^^ aber muslimfrage?
0
^^ ķip tavo.
+1
Francija ir valsts, kurā ir dzimis nacionālisms kā ideoloģija tālajos giljotīnas laikos, bet tagad, kad tas visvairāk ir nepieciešams, viņi ļauj lai viņiem spļauj bezmaz vai sejā. Bet ja kaut kas no patriotisma un nacionālisma ir palicis Eiropiešos, tad gan jau tos smilšu nēģerus sāks diskriminēt tā kārtīgāk un arī izraidīs no valsts.

Kā sauc arābu, kuram roka kamieļa dirsā?
Mehāniķis!
0
www.youtube.com/watch?v=xYAm9Gv-Zcc...

Ar mūsu gandrīz kaimiņiem tas ir jau noticis...
0
www.youtube.com/watch?v=sTUCMfjXChw...

un pie viņu kaimiņiem jau tas notiek. Šito taisīja viens muslimu pusaudzis...
0
Jap, šitie sūdugalvas jau ir problēma, vo tas ir tāpat kā ievest kolonniju ar tarakāniem mājās un šos nelikvidēt, kamēr visur ir un tu izvācies, jo tur viss jau nenormāli pūžņo.

Vot www.nordfolk.net šie(skandināvi) vislaik diršas par viņiem ar, vot mums jau pietiek ar nelojāliem un debiliem krieviem, bet tie pat nav tik drausmīgi kā Musulmaņi.
0
Rasmusens: musulmaņu burkām un nikabiem Dānijā nav vietas

www.apollo.lv/portal/news/1843/ar...
0
100 000 čurku mātītes Dānijā? Pa kuru laiku? ātri gan viņi izplatās!
Vot tā arī būs kā tajā vienā pareģojumā, ka čurkas tagad tik lien iekšā Eiropā un pēc tam viens lielais allaha fans pateiks mums pietiek! nav vietas uz savas zemes gribam kamieļlandei pievienot Eiropu! un tad tik sāksies! Tak padomājiet, kas var būt labāks par valsts ieņemšanu no iekšpuses! Tev nevajag armiju ar pusmiljonu cilveku, lai iekarotu zemi, tagad pietiks ar pāris čurkām kamikadzēm, kuri bruņojušies ar kodolgalviņam!!!!
+2
vairojās daloties, kā infuzorija tupelītes:D
+2
"Has anyone else noticed that with all these "natural disasters" tsunamis, earthquakes landslides, mudslides etc. It's always muslims and niggers that get it. Perhaps Allah just doesn't like them as much as they think he does."
+2
"Tev nevajag armiju ar pusmiljonu cilveku, lai iekarotu zemi, tagad pietiks ar pāris čurkām kamikadzēm, kuri bruņojušies ar kodolgalviņam!!!!"

nepareizi! Pietiks ar pāris čurkām, kuri bruņojušies ar pilnām olām sievām kurās tās izšaut radot rezultātu. Un eiropa tik maksā bērnu/bezdarmnieku/maznod... etc. pabalstus.
0
Atgriežoties pie musulmaņu padarīšanām: www.tvnet.lv/zinas/latvija/30222...
+1
''lauku vecis
Pirms 23 minūtēm

Īpašnieks, protams, savā bodē kungs un ķēniņš, ko grib, to tirgo vai netirgo. Mūsu pusē bija drusku savādāks gadījums- aptiekas darbiniece ticības dēļ prezervatīvus netirgoja, viņu gan aptiekas īpašnieki palūdza meklēt citu darbavietu, kad tas nāca gaismā.''
0
Tirdzniecības centrs pieder SIA Garantija un tās valdes priekšsēdētājs Musans Mačigovs pēc reliģiskās pārliecības ir musulmanis.

"Maxima Latvija" respektē īpašnieka vēlmes. "Pret īpašnieka izvirzīto nosacījumu izturamies ar respektu un arī ar cieņu. Turklāt mūsu veikala darbs šajā centrā arī bez alkohola pārdošanas sokas ļoti labi – tas atrodas ērtā vietā un ir venstpilnieku ļoti iecienīts," portālam db.lv norādīja "Maxima Latvija" preses sekretārs Ivars Andiņš.
0
nu re kā - Latvijā musulmaņi tiek respektēti >:)
+6
^ pimpji prasa respektu, bet ne kripatiņas paši negrib dot.
+3
Paši mēs vainīgi, ar savu nolādēto toleranci. Es gribētu redzēt, kas notiktu pretējā situācijā, ja balto diaspora sāktu dumpoties kādā musļiku valstī.
+2
^ tad svētais islams parādītu savu skarbo pusi, lol
0
smieklīgs britu onka, pēdējais klips baigi labs, hehe
0
turklāt es lieliski zināju, ka komentāros būs rakstīti apgalvojumi par to, ka tas džeks esot ebrejs, haha

"
borat said throw the jew down the well. but that actor is a jew. he says this in humorous way to discourage it. mullah claims other ppl are "jew paid" disinformers and he is a muslim. when the fact is that HE IS A JEW PAID DISINFORMER out to discredit and debase Islam. u slimy jew, your tricks may work on the glassy eyed population, but not on muslims. jews see its a little harder to trick us, so they make Islam synonymous with evil"
0
Nea, žīdus un jūdaismu viņš ar noliek
0
0
What the hell....
www.apollo.lv/portal/news/article...

Imants Kalniņš uz vecumdienām galīgi stulbs ir palicis?
+2
Tagad es zinu, kurš pidars uz sienām par korānu raksta....
0
WTF...tiešām interesanti...
+2
Un to saka TB/LNNK pārstāvis? Kaut kas neredzēts ...
0
nu bet lai tie latviešu musulmaņi kādā savā sētā bliež mošeju. galvenais, lai pa savu naudu un lai parastam pilsonim netraucē!
+2
IR PĒDĒJAIS LAIKS!!1
+2
(mošeju uzcelt)
0
bet šorīt tā vērīgāk ieskatījos, es gan pats jau kuro nedēļu esmu pusslims, bet I.Kalniņš tajā bildē izskatās pēc zombija. ja tā ir jaunākā biuža ar viņu, tad būs islāms vainīgs.
0
www.guardian.co.uk/world/2010/feb/04/g...

Tas tiem, kam meitas aug. Lai zin ko darīt, ja meita neceļos aiziet...
+2
Tu gribi teikt, ka tagad visiem tēviem Latvijā kopā ar vectēviem jāslānī un jāaprok savas meitas un mazmeitas? o_O
+2
Bāhahahaha :D ROFL

"Groom goes to kiss bride - and discovers she is bearded

February 11, 2010 - 6:58AM
An Arab ambassador called off his wedding after discovering his wife-to-be, who had worn a face-covering veil whenever they met, was bearded and cross-eyed, the Gulf News reports.

The envoy had only met the woman a few times, during which she had hidden her face behind a niqab, or face-covering veil, the paper said on Wednesday.

After the marriage contract was signed, the ambassador attempted to kiss his bride-to-be, upon which he discovered she had facial hair and was cross-eyed, it said.

The ambassador told an Islamic Sharia court in the United Arab Emirates that he was tricked into the marriage as the woman's mother had shown his own mother pictures of her sister instead of her, the report said.

He sued for the contract to be annulled and also demanded the woman pay him 500,000 dirhams ($156,330) for clothes, jewellery and other gifts he had bought for her.

The court annulled the contract but rejected the ambassador's demand for compensation.

The report did not identify the ambassador nor give any further details."
0
^ ja kāds brīnās par datumu un laiku - tas ir iz Austrālijas avotiem.
+2
www.tvnet.lv/sievietem/dzive/303...

letiņi paguvuši iztulkot!
+4
A ko šis tur spurojas: vāvere ir - tač patīkama pārmaiņa pēc aitu dirsām ....
0
Baltijas valstu pierobežā pulcējas tūkstošiem nelegālo imigrantu.
www.delfi.lv/news/world/baltics/...
+3
A nafig viņus vēl aizturēt? Iepatiksies vēl tepat. Ja nav izdevies neielaist, tad lai tik brauc līdz savam galamērķim un tur tad lai somi paši domā, kā tikt galā.
0
^ gluži manas domas. Vai vēl labāk - atpakaļ pie vaņkām izraidīt, lai tur čurku kopienas veidojas.
0
Te Fauns šodien pieminēja Southpark, tad nu es ar šajā kontekstā pieminēšu sēriju Goobacks.

Dei tukk ō džōpzzZ!!!
+1
Un tā ar viņiem visiem, draņķiem, vajag:
www.diena.lv/lat/politics/hot/va...
+1
^ Tieši tā. Utu mums te pietiek!
+6
Mellais urļaks smuki ierāvās pa gurķi:

www.youtube.com/watch?v=lQJFv9SMSMQ...
0
^ tik labs. :)
0
pa smuko no vecteeva noraavaas :D
+1
jeej, vecajam nervi neiztureeja :D Es pec dabas mieriiga kaa tapete, bet ja shitaa kaaptu virsuu kkads melns memlaks, tad arii ganjau iekrautu ^
0
hahaha :D
+2
Man, that niga got effed' up, y'know wha' I'm sayin'?
0
Onkam somu nospēra.
0
Pārējie nigas tur neapmierināti brēca- whatta fuck!? kad to melno sita. nu jā nearēja saprast ar tām somām, vecais arī nejutās priecīgs kad iedeva tam melnajam pa muti.
0
Jā, žēl, ka onka maisiņu aizmirsa.
+4
+2
Oh, yeah ! Krutajam nigam pārsit snuķīti un jāsauc ampalampunce :D
+2
Ieraugot to atskaldīto primātu uzreiz diena palika saulaināka.
0
Stulbie nigeri vienmēr visur sūdus taisa...
+1
Tas viņiem ir talants. Un tas drausmīgais runasveids...
-1
Palaiž muti, noraujas un tad sauc par rasistu :D

Nokačājiet kādu Johnny Rebel albumu. Viņam ir ko teikt par nēģeriem.
+2
Bet fakts arī paliek, ka ne jau visi nēģeri ir nekam nederīgi. Es, naprimer, esmu diezgan liels Luisa Ārmstronga fans, viņš bija čalis uz goda.
-2
Bet tas nemaina faktu, ka viņš bija nēģeris...
+4
Tieši šitā sabiedriskajā transportā mēdz uzvesties krievi. Un viņus neviens nekad pat getto šeit nav turējis. Dižā neonacistu tauta.
0
Schnizzel ++
:D:D:D:D:D
+1
Infestus, nea, mūsu mongoļi treniņbiksēs ir vēl šausmīgāki. Rij semočkas un spļauj turpat, pēc katra otrā vārda palīgvārds, uz sava (nozagtā) mobīlā klausās tucenieku tā, ka skan pa visu transportu, skaļi bļaustās un vecos ļaudis nelaiž sēdēt. Man bieži nākas iekāpt tādos. Ļoti gribu izmēģināt savu kasteti, bet bailes no policīšiem. Lai gan... vai tiešām kāds ilgotos pēc Saņas un Viķas no blakus pagalma?
+4
Ļenka ar Mašu noteikti ilgosies
+2
Diemžēl jāatzīst ka liela daļa latviešu deģenerējas kopā ar krieviem.Man bieži sanāk sestdienas rītos braukt no darba uz mājām.Vairākas reizes man bija kauns par to kā cūkojas mani tautieši.Dzer alkoholu,špļaudās ar tām pašām semečkām,nenormatīvā lexika.Meitenes arī uzvedas kā padauzas.Skumji...
0
kādu no šejienes par vadoni un ejam latviskot pasauli!
+5
Latviskot nevajag. Pietiktu, ja eiropā dzīvojošie arī uzvestos tā, kā vidusmēra eiropietim pieklājas.

Kas dīvaini - laiciņu nodzīvojis Lielbritānijā, nostrādājis prastu darbaļaužu kolektīvā, kur 50% tumšādaino, nevaru par šiem teikt nevienu sliktu vārdu. Atšķirībā no turpu sabraukušajiem letiņu bauriem. Un kur nu vēl slāvu pusmežoņiem.
Nēģerēni bij allaž uzvedībā un runas manierē nosvērti (atšķirībā no letiņiem, kuri uz ielas rāda uz svešiem cilvēkiem ar pirkstu, vai slāviem, kuru nenormatīvo leksiku dzird pa kilometru, kur vien šie kopā vairāk par divi), laipni, izpalīdzīgi.
Rasei vai tautībai tiešām nav nozīmes. Jebkurš džungļu nēģeris izturēsies kā īstens džentlmenis, ja valsts radīs atbilstošai audzināšanai piemērotus apstākļus un liks sapr
+1
Gļuks!
Liks saprast, ka vieta sabiedrībā jānopelna, nevis palaidīs visu pašplūsmā, kad tāds štatu geto vai LAtvijas okupantu variants vien sanāk.
Tā vien šķiet reizēm, ka demokrātija un kapitālisms tiešām sāk sevi izsmelt...
0
^nez, tāpat kā es piemēram, iespējams, pats pašlaik esmu izsaucis to, ka esmu daļēji slims, jo man nav enerģijas / enerģija sūknējas ārā, tāpat arī visi šitie rasismi, nacismi u.c. lolismi ir elementāri psiholoģiski izskaidrojami - ar vēlmi iegūt enerģiju no tā, ka kādam citam jāklājas sūdīgāk / kāds cits ir sliktāks.

un kas ir pats ironiskākais - vainu par viskautko uz citiem novelt tendence ir tieši baltajiem ūbermenšiem, pasaules barības ķēdes lielākajiem tiranozauriem.
0
demokrātija un kapitālisms ir sevi jau sen izsmēlis, tāpat kā sociālisms, komunisms, nacisms, liberālisms un šī planēta kā tāda, he he
0
"Sociālais kapitālisms" kā piem. Kanādā, Norvēģijā vai Zviedrijā, vai tad neder?
0
nekas neder
lol
+1
nu tad seglo zirgus
0
Iedomāsimies tādu fantasmagoriju,ka kādu rītu pamožamies latviešu Latvijā.Bet vai tad no tā mēs acumirklī kļūsim pieklājīgi,toleranti un gudri? Domāju ka nē.Pimkārt jau laikam katram jāsāk no sevis.
0
pamostamies
0
Mani ne tik daudz biedē rasu un nāciju atšķirības,cik reliģijas ietekme.Tā manuprāt ir ļaunuma sakne.
0
Reliģija- ļaunuma sakne? Kas to btu domājis? ;-)
0
Manuprāt, ļaunuma sakne ir ļaunums.
0
Bez ļaunuma nevarētue iepazīt labumu. Labais vs ļaunais -> progress :-)
0
Vobščem vsjo pizģjoš i gņiloj bazar.Každomu po jogurtu i spatj...
+1
Pa pivasjiku !
+1
jogurtu dzērējiem neskatīties.
www.apollo.lv/portal/fun/articles...
+9
Eksāmens Starptautisko attiecību institūtā par starptautiskjajām tiesībām.
Profesors Šnicele:
- Iztēlojieties situāciju: maza Āfrikas valtiņa, mierīga demonstrācija galvaspilsētas lielākajā laukumā, kas protestē pret ASV karaspēka klātbūtni valstī. Pūloties izklīdināt demonstrāciju, armija nedaudz pārcenšas, un, palaižot raķetes no F-22 Raptor iznīcinātājiem, cieš daži civiliedzīvotāji. Šīs valsts valdība iesniedz protesta notu. Jūsu uzdevums - uzrakstīt atbildi.
Pēc kāda laika, savācot un pārbaudot studentu darbus, profesors paziņo:
- Tā... Kam pieder šis? Jums? Jūs rakstāt, ka jums ļoti žēl, ka tā noticis, izsakāt dziļu līdzjūtību, solāt izmaksāt kompensācijas cietušo ģimenēm... Vārdakot... Neieskaitīts...
Un šis ir kam? Jūsu? Jūs rakstāt, ka jums nav ne jausmas, kam pieder tās lidmašīnas un raķetes, un, kamēr nav juridiski pierādīta ASV saistība ar šo incidentu, nav pat jēgas apspriest šo jautājumu. Vārdsakot... Stingras 4 balles.
Tā... Un šī ir... Jūsu atbilde? Lūk, tas ir tīrs desmitnieks! Viss ir lieliski, tikai pāris nelielas piezīmes: "ne*iš" raksta kopā, bet "melnie mērkatas" - ar mazo burtu.
+3
0
Džekam smagi nav pilns rublis. Kaut gan pēc tā oriģinālā video jau to arī varēja nojaust.
0
Domā šim Vjetnamas konvulsijas laiku pa laikam parādās?
0
HVz, kas viņam parādās, taču ikviens pats varēja redzēt, ka tas nēģeris viņam neiesita 3 reizes, un ka viņš viņu neizrubīja uz 22 ar pus minūtēm :D

Bija arī viens video, kur šo pašu džeku menti šņorē ciet kaut kādas sporta spēles laikā stadiona tribīnēs.
+5
www.youtube.com/watch?v=e0D78JtxmqI...

Viens no problēmu risināšanas variantiem... :D
0
^:D:D
0
Jauki! \m/
+4
Veltījums tēmai. Dziesmas ievads iespārda :D
www.youtube.com/watch?v=GXDPXHftnIs...
0
+2
www.youtube.com/watch?v=pRsrOvjKH_A...

Šitādu onkuli mums vajag! Pirms pāris dienām viņa "Brīvības Partija" uzvarēja Holandes pašvaldību vēlēšanās.! Otrā lielākā partija valstī un pretendē uz dominējošās partijas statusu Valdībā.
+1
+2
Pizdēc, pizdēc:
Islāma ētikas speciālistu padomi sievu sišanā
www.mango.lv/zinas/klacas/klacas...
+2
Galvenais sist ar pareizo priekšmetu, lai vecis nesavainotu sevi :D :D
+1
Nē, nu sievietēm vajag savu vietu ierādīt (ar vārdiem), bet tā jau ir pārspīlēšana.... -_-
+2
Man nav nekas pret iepļaukāšanu ar vafeli, bet dabūt ar zobubirsti? :-/ :D
0
Liegai tīk ar vafeli pa seju?
+3
Zooveikalos ir nopērkamas kaltētas vēršu vafeles - tādas uz 70-80 cm. Varētu būt efektīgāka pļaukāšana, nekā ar rīksti ;)
+2
Varētu nēsāt līdz pašaizsardzībai.
0
A ar ļengano? tā lai tā pļeckaināk... un ar mitru ļengano... hehehe...
0
Kāds ļenganais? Tās vēršu vafeles ir riktīgi cietas, esmu pircis - suņam cienastam.
0
Tirgū var arī nekaltēto variantu nopirkt...
+1
Vietējā paraža - sist sievu ar vērša pimpi?
0
ar savu arī jau var... kā fiksēts netradicionāla rakstura porņukos >:)
turklāt, tas ir romantiskāk...
+1
Suņa cienastam? Tīrākās atrunas...
+1
Ar savējo jau necik kārtīgi nenopērsi - ka ne, pašam sāpēs.
0
Ehh, nu labi, labi, atzīstos - pirku, lai sievu mājās nopērtu. :)
0
Mēs jau nospriedām, ka pārskatījies ''Fucked to death by horse'' un mēģināji nedaudz paniekoties ...
0
Ai, ko tur niekoties ar kautkādu kaltētu vērša metamo.
+1
Klausoties pēdējo Imapled Nzarene albūmu arī uzdūros kompozīcijai par šo tēmu

Blueprint for Your Culture's Apocalypse

Breed as much as you can
Then send them to where sun goes down
Brainwashed from birth
Propaganda taught well

They are mingling slowly
Takng over the word
They have the clever blueprint
For your culture's apocalypse
Follow the sand trail
You know where it leads to
Your worst nightmare are
About to come true

Bite the hand that feeds you
After all you are the victim

They are mingling slowly
Takng over the word
They have the clever blueprint
For your culture's apocalypse
Follow the sand trail
You know where it leads to
Your worst nightmare are
About to come true

This is the end of the western
Civilization as you know it
One by one you will obey their
Laws and ways
You are the puppet at the circus
And their spit at you
You are already on your knees
Pathetic gutless west

Keep on screaming prejudice
As you put infidels to death
+1
Pārāk pliks tas komentārs - links bez teksta!

Muslim pistinš!
www.tvnet.lv/viriesiem/sekss/325...
+2
Eiropeiskā kultūra IR jāsaglabā!
+1
Nekas jauns, tomēr atgādināt nenāk par lieku: www.apollo.lv/portal/news/article...
+1
Iesaku šo noskatīties. Protams, tikai versija, bet liek aizdomāties:
www.youtube.com/watch?v=THrltK9cGo8...
+2
1:56 - tas jau varētu arī nebūt gluži musļiku roku darbs ;)
0
Enīvei, kopainā iederas. ;)
0
no manas galerijas viģiku paņēmi? :)
+7
Jā, un viņš no tavas gaisa telpas arī skābekli ņem. :)
+1
Kas to būtu gaidījis: www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/328...
0
Pareizi, ja es kovbojbandīta paskatā vazātos pa ielu - man blakām fiksi bobiks piestātu ...
0
nu vispār mēs pagājušo nedēļ izbaudījām, ka var pa ielu vazāties kā gribi, meti brauc garam rēkdami:D
0
Pavisam plika jau nebiji :)
0
nūūū, tas jau par traku! tu jau arī nerunā par plikiem kovbojiem:D
0
Nez kā uz ielām uz tevi skatītos, ja Tu saģerbtos kā Omegas darbinieks!
+2
Vēl atceros Peteņu malējam bija šausmīgi perversa izvirtuļa ādas maska, bla tādu palaist pie Makdonalda pastāvēt 10 minūtes... tur jau no Laimas pulksteņa sāktu birt konfektes arā!
+1
ka uz omegas darbinieku:D
+6
FUCKIN LOL. Desperam patiks.

www.youtube.com/watch?v=sDkhzHQO7jY...
+2
FUCKIN TIL DEATH !!!
0
Ar brūnajiem paraz'tiiem tiks galā VISU LIELBRITĀNIJAI! jeb BNP bnp.org.uk/2010/04/where-the-b...
+7
Es taču šajā nedēļas nogalē izdauzīju zobu ar španneri vienam turkam! Prasīja, kur var meitenes sadabūt...
+4
Ahā - RASISTS!!!!
+1
kāds vēl rasists:@ džentelmenis, meiteņu godu aizstāv:)
+7
Man vienkārši nepatīk, kad mani uzrunā cilvēks, kas ir manu kaku krāsā >:(
-1
Un ja tevi ar šo pašu tekstu būtu uzrunājis cilvēks tādā pašā krāsā, kā tu, tavā dzimtajā valodā?
0
Tu gribēji teikt - latvietis?
-1
Nu pieņemsim, ka latvietis. Kā tu rīkotos tādā gadījumā?
+1
Nu latvietis vai tad var būt sekstūrists Latvijā?
0
1) tu teici, ka tev "vienkārši nepatīk, kad mani uzrunā cilvēks, kas ir manu kaku krāsā >:(" - neko neminot par sekstūrismu.
2) kāpēc gan lai latvietis Latvijā nevarētu būt sekstūrists? Aizbrauc uz, teiksim, Preiļiem un uzprasi to pašu.
+2
:D sextūrists uz preiļiem:D sextūrists- extrēmists:D
bet patiesībā es gribētu teikt, ka nav ko piesieties niansēm. doma taču ir skaidra, kuram gan nebesī tie čurkas, kas meklē maukas? sauksim lietas īstajos vārdos. tur summējas viss, kas vien var būt negatīvs- cita rase, sextūrists un vienkārši lohs, kas pats savādāk sievieti nevar sakoļīt- trīs vienā :D
+3
Besīt jau ta besī, bet vai turku sekstūrists ir sliktāks par britu sekstūristu? Ja summē nepatīkošos faktorus, tad tā it kā sanāk. A kurš tādā gadījumā ir sliktāks - turku tūrists parastais vai britu sekstūrists?
+1
nu pa muti, pa to vien ka esi tūrists jau nesadeva. šeit kā reiz bija tie sasummētie faktori. izvērtēt, kas ir sliktāk pats par sevi sextūrists vai turks... ? tas būs subjektīvi. man laikam turki vairāk nepatīk. sextūristi mani neaiztiek, neesmu viņu mērķa auditorija:)
+4
Nu tātad, ja britu sekstūrists ir mazāk slikts par turku sekstūristu, tad droši var runāt par rasismu.

Ai, da nafig vispār ņēmu ķeksi ārā.
0
Man vispār ārzemnieki kā tādi, no rietumeiropas un tuvajiem austrumiem nepatīk. Viens ir tas, ja viņi atnāk arhitektūru palūrēt un tamlīdzīgi, otrs ir tas, ja tādi brūni kropļi no musulmaņu zemēm atvelkās uz šejieni un piesienās mūsu skaistajām, bet dumjajām meitenēm...
0
^
njā, smagi mums te!
Vismaz labi, ka pagiadām pie mums nav kā te -
www.youtube.com/watch?v=iLVGQnOAUds...
0
"piesienās mūsu skaistajām, bet dumjajām meitenēm... " - kāda vispār starpība, kāds tur sekstūrists kur un ko meklē? Cilvēkam vajag un viss. Pie mums ir lēti. Neko darīt. Turklāt, tāpat tu negribēsi ņemt priekšā tās meitas, kuras jau ir 300++ reizes izņemtas, tad lai viņas tiek, kam viņas tiek.
0
Mūsu valsts jau praktiski tiek reklamēta ar sekstūrismu, maziņais2!
-8
Varbūt paši dārgie, jaukie vīrieši esat vainīgi? Mauku, ne prostitūtu sekstūrisms sākas ar to, ka kāda skaistā, dumjā top kāda tautu dēla piekāsta un transformējas par mauku, kas karas kaklā ārzemniekiem, jo pēc pieredzes latvieši ir slinki, izlutināti un garlaicīgi, uzskata sevi par debesu dāvanām jebkurai sievietei, kamēr jau minētie sveštautu jākļi vismaz smuki runāt māk?
+7
sorry, bet šeit gan nepiekritīšu- visi visus piekāš, nav tādas sievietes un arī vīrieša, kas kaut reizi kādos sapņos nebūtu vīlies. tā tomēr ir domāšanas kategorija. katram ir savs pašnovērtējums un no tā arī izriet mauciskums. sevi ir jāciena un tad arī latviešu vīrieši cienīs un nebūs vairs ne slinki, ne garlaicīgi, ne izlutināti, bet paši labākie pasaulē.
-3
Sorry, bet atļaušos piekrist heresy, jo taisnība vien ir un tā nez kāpēc griež iekšās - viegli ir vainot (pēc karstgalvīgās šnicelītes loģikas) kaut vai kaut kādu turku par to, ka mums tur ir sekstūrisms un tā klienti, bet ieurbties (paskatīties) drusku dziļāk par ādu neviens nevēlas. Paši esat vainīgi, ka nevarat meitas dabūt. Tāds /šitāds austrumpilsonis nepatīk. Kas tie par kompleksiem? Tu moš paaudzies līdz paliksi mazliet gudrāks par to turku, tad tevi tik ļoti nemocīs mazvērtība.

Un, nē, es neatbalstu sekstūrismu, es tikai uzsveru, ka viss pasaulē notiek pēc dabiskās atlases un to, ka paši esam nonākuši tur, kur esam. Ir cilvēki, kuri lietas dara pareizi, tad ir cilvēki, kuri lietas dara napereizi, bet tik un tā cenšas un visbeidzot ir latvieši, kuri neko nedara un kaut kur aizgaldē dirš visiem un visam virsū.
+1
kā britu, tā turku sekstūristi ar sūdainu mietu dzenami vienlīdz abi. Tur jau tā lieta, ka viņi vietējās sievietes/meitenes neciena, bet uzskata par viegli iegūstamām slampām....savādāk jau nebrauktu un tik bravūrīgi neuzvestos te. Kokteilis + pastiprināta uzmākšanās ir viņu `panākumu` atslēga. Aiz komplimentu jūras, ko viņi bārsta vietējām, mutes ieplētušām aiz sajūsmas džusēm ir tikai viens mērķis- izdrāzt (kas, jāatzīst- ie pilnīgi normāli :D).
Labs procents vietējo, `neapmierināto` meiteņu sastāda šo loku. Rodās stereotips.
Lielākā daļa meiteņu jau nav tādas idiotes, lai gultos ar kuru katru kretīnu, kas atbraucis kost uz Rīgu no ārzemēm....lai cik viņi saldi un kaisli runātu komplimentus, uzsauktu dārgus kokteiļus un solītu zelta kalnus :)
+6
Nu nez nez... kuri tad baigi uzskata sevi par kaut kādām dāvanām? Man kaut kā izskatās, ka tādas heresy tieši domā, ka nu lūk viņa ir iznākusi ārā no vienas vietas, konstatējusi, ka pašai tāda vieta ir (kur gadījās, kur ne. Ka tevi zili brīnumi!), un tad vīrietim nu tik būs jādanco un jāizdomā nez kādi kumēdiņi, lai tad nu tiktu šamai klāt. :) Bet visiem nez kāpēc ir pilnīgi nospļauties par to, jo nu ka nav cirka mākslinieki, tad nav. Kam tādu princesi, ja ir normāls skuķis, ar ko kopā jūtās brīvi un nepiespiesti. Mazāk visādus sūdus vajag lupīt par visu spējīgajiem veiksminiekiem, bagātnieku dēliņiem un meitiņām, kā arī savas gudrās pseido-feministiskās kroples lasīt. Nē, nu es nez, varbūt tas, ka peža starp kājām iedalīta, nozīmē, ka var sēdēt kājas, rokas, krustā salikusi, gaidot, kad nu nāks superīgais, izredzētais lohs, tevi apkalpot. Nē, nudien, vispār, jā... tas ir tas dabiskais moments, tas ir tā kā dabā ir iekārtots. Tu un lohs. ok ok... nestrīdēšos.

Un par tiem sextūristiem. Nu, nez.. Kaut kādai pieklājībai jau tomēr vajadzētu būt, ja tu neesi mājās, savādāk ar dabūšanu pa muti kā ar daudzprocentuālu iespējamību ir jārēķinās. Bet, kopumā, nu kādam tak tās sūda kuces ir jāpaņem. Arī tām ir sava brīvā griba dota. Kas, mums, te bukleti par to, kā visiem jādzīvo jādrukā? Tad jau būs atkal jāvelk krusti ārā, klausies.
0
"latvieši, kuri neko nedara un kaut kur aizgaldē dirš visiem un visam virsū."

es esmu latvietis un es daudz ko daru >:)
bet tik un tā bučas
0
+1
poststuff4.entensity.net/061810/flash.php?me...
gan jau esiet redzējuši, asv jau bišķi brēka sacelta.
+1
Brēka būtu mazāka, ja viņa būtu baltā. Bet baltajai pietiktu smadzeņu nemahāt pret mentiem.
+3
nu tieši tā, par to jau tas tracis, ka afroamerikāniete :D
tur jar aŗī tas politkorektums. tāpat kā no kž braucot ierēcām, kāpēc Lietuvā kā pie cilvēkiem uz norādes ir rakstīts "žydu kapines" /par gramatiku neatbildu/ , bet iebraucot Latvijas teritorijā "holokausta upuru piemiņas vieta". nu sit mani nost, nedomāju, ka starp šīm abām ir lielāka atšķirība kā vien nosaukums.
+1
+1
^^ žīdu kapi un holokausta upuru piemiņas vieta gan nav viens un tas pats. Žīdu kapiem ar holokaustu vispār nekāda sakara nav.
0
nekaada sakara ? beigti zhiidi ?
0
kill black, kill now! :))
+4
iva, žīdi jau mēdz mirt arī dabīgā nāvā, nav tā, ka visus būtu SS nogalinājuši. :)
+4
Nedirs, revizionist !
+2
Dainīts cionists?
0
^^ Nu ja SS ir nogalinājuši tos 6M, tad jau gandrīz visus arī sanāk.
+3
Bļeģ, man kauns palika, kā es varēju kaut ko tādu pateikt - necienīgais tārps... Protams, ka ēbrheji nemēdz mirt dabīgā nāvē, viņus visus slepkavo pretīgie nacistu cūkas! 6 000 000 000 latvieši vien noslepkavoja - 40 vecmāmiņas un 60 vectētiņus katram ēbrhejam.
+2
www.youtube.com/watch?v=-SbjAanvUqs...

No otras puses var saprast kāpēc musļiki cepās un uzminiet, kura tautība vainīga...
0
Visu dokumentāleni pirms dienām 5 noskatījos, njā, izraēļi vainīgi ar ASV kopā.
0
www.orb.lv/blog/?category=5&it...

Daži te portālos vaimanāja par holokausta briesmām. Atļāvos viņiem atbildēt :)
0
Šekureku ļoti izsmeļošs raksts, kur pieminētas bhiesmīgās ļaundarības:

www.orb.lv/blog/?item=106486...

Lasam un pārdzīvojam līdzi.
+2
Nu vismaz kaut kas interesants tajā rakstā ir.
"Tad Arājs nogalināja Ebrejus pa visu Latviju - Vidzemi, Kurzemi un Zemgali."
Pēc autora domām Latgale nav Latvija :D
0
To rakstu par pilnu ņemt nevajadzētu....
0
lash, tas ir tas raksts uz kuru atbildēju :D
+2
+1
To džeku, kas "HOLOKAUSTS: Šausmu pilnas dienas un naktis" marazmu sadrukājis, es tā nedaudz pazīstu - drusku saspiedies ar savām Par Labu Latviju figņām, ņemās pa to sazombēto jauniešu organizāciju (aiz kuras biedrs Šlesers stāv) un ir visādi citādi, maigi sakot, dīvains tipiņš. Par pilnu viņu jau nu tiešām nevar ņemt, nemaz nerunājot par viņa satriecošo "sleju" Orb'ā. :)
0
Starp citu, šito diskusiju lasot mana pirmā metālista doma ir tāda, ka paliek žēl visus blekerus, kuru mūzika ietver anti-kristietiskus lozungus. Jo galu galā, tie veči ir diezgan atpalikuši laikā,- islams izēd kristietību Eiropā kā arī aktīvi veicina balto cilvēku izmiršanu un pie kam ļoti ātrā tempā. So, ja kāds vēl iet uz skatuves ar krustu-kājām-gaisā un bļauj:hail satan, tad tiešām gribas smieties. Skabargu redz, a baļķi ne. Bet neviens jau neuzdrošināsies pret uzcept anti-islamisku muzāru, jo uzreiz uzradīsies čurka, kas koncertā paraus gaisā gan sevi, gan mūziķus un pie reizes vēl čupu ar cilvēkiem.
+1
www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/339... Iet atkal vaļā.

@ mazais 2: panmatā jau tie blekeri protestē pret reliģiju vispār, ne tikai konkrēti pret kristietību. Kristietība kā nodiršanas mērķis ir pamatā divu iemeslu dēļ:

1) Kristietība ir rietumu kultūrai tuvāka un pazīstamāka, tādēļ to kā negatīvo paraugu izmantot ir vieglāk; protams, arī šoka faktors - rietumos, kas sastāda stabili lielāko daļu potenciālās auditorijas, diez vai kādu īpaši šokēsi, apgalvojot, ka islāms ir slikts un vajag dedzināt korānu un izbarot lauvām musulmaņus - jo vairums taču ir tādās pašās domās.

2) Tas, ko teici pēdējā teikumā. Kristieši tādu sūdu dēļ neliksies ne zinis, ja nu vienīgi Polijā vai Bible Belt-ā kāds kaut ko pasprēgās, bet ej nu sazini no tiem čurkām.
0
www.guardian.co.uk/world/2010/jul/21/a...

Man jau nekrata tā diršanās starp semītiem, bet Šniceles ietaisītais tēmas nosaukums ir dikti atbilstošs.

Bļe nu wtf? Būt' es zinājs, ka itai šosejai to piķ i žic lics, nekad mūžā nebūt i prāta nācs pa tād braukt.
0
Dzīvnieku mīļotāji.

www.youtube.com/watch?v=wC-lwbxSYKs...
+5
Interesanti pasniegts info par islāmu un korānu - izskatās, ka miers būs tikai tad, kad, kad islāmu noslaucīs no zemes virsas.

www.youtube.com/watch?v=tCbPtzALqFY...
+6
Nē, tikai tad, kad noslaucīs no zemes virsas islamu, kristietību un jūdaismu ar visiem to paveidiem.
Pārējās reliģijas tādus sūdus netaisa, ja taisa vispār.
0
^^ ō, jauki, ka vismaz parādās video ar paskaidrojumiem par patieso islāma dabu.
0
^^ pareizi ir! Iron maiden is my religion!
+2
tra-ta-ta-ta-ta-ta-ta ?
+3
Nuke.
+4
Pagājušonedēļ biju Londonā, tur bija tie āpši, kas ir tēmas pirmajā viģikā (bļaujot par islamu). Karoč viņi tur izdeva leafletus par Islamu. Intereses pēc uzsmaidīju čurkam un paņēmu vienu, šis atsmaidīja atpakaļ. Sāku lasīt un skatos- rakstīts, ka islams ir vienīgais glābiņš no elles ugunīm. Rakstīts arī, ka Islama pamatideja ir kalpot vienīgajam īstajam dievam. Un viss uzrakstīts tādā diezgan pārliecinošā manierē. Nu psc! Nē paldies! Jebkur, kur ir rakstīts, ka jākalpo kaut kādam dievam,- viņi drīkst iet ieskrieties ar visu save dievu. Kas tas par losismu 'kalpot dievam'?

Tas ir apbrīnojami, cik daudz pasaulē ir stulbu cilvēku, kas spēj ticēt pasaciņām, ko pāris cilvēki ir izdomājuši tur 2 gadu tūkstošus atpakaļ. Jo galu galā nevienu dievu neviens vēl nav redzējis, taču tas netraucē veikt visādas debīlas demonstrācijas. Korānā ir rakstīts tas, korānā ir rakstīts šitas - ej tu kakāt, sūdulelle. Netaisos lasīt murgus, ko ir sarakstījuši cilvēki, kas ir tajā pašā krāsā kurā ir manas fekaljas.
+1
Mācītāji sludina, ka drāzt savus radiniekus nevar.
Nez, kā tad savā laikā, pēc bībelnieku teorijas, no 2 ļautiņiem izveidojās visa cilvēce?
+4
^ Nav vērts meklēt loģiku tur, kur tiek prasīta akla ticība.
+4
Antikristietiskiem tekstiem te vislaik tiek likti mīnusi...
+1
^ gan jau kāds baznica.lv aģents iefiltrējies...
+1
Avs vilka ādā.
0
Atkal bik par jaukajām musļiku izdarībām:

www.mango.lv/zinas/nejedzibas/re...
0
+2
Viņiem ar veselo saprātu ir uz JŪS:

www.mango.lv/zinas/sekss/pikanti...
+1
man bija iespēja vismaz no attāluma parādīt ko par viņiem domāju.

www.draugiem.lv/gallery/?pid=927621...
+1
drauģeļos statistika būs kā pa dzimšanas dienu:)
0
tas gan :))
+4
"We must secure the existence of our people and a future for white children!"
0
ja godīgi, no statistikas diez kas nav... pie vainas būs muslimi!
+1
Zaļš stikls var izlabot jebkuru statistiku.
+4
Dieva sods britiem par to, ka nebalso par BNP

www.youtube.com/watch?v=PnJcsQYZEGU...
0
Redz kā, biznesa vārdā arī mūsu pašu AirBaltic piekāpjas musulmaņiem:
www.youtube.com/watch?v=hVfVTuvp138...
+3
Islams ir kā vēzis... tā metastāzes pārņem arvien plašāku cilvēces daļu.
+1
tā nu tas ir - neizārstējāmies no kristietības, ka jau jauna slimība piemeklējusi
+2
^ kristietība ir sūds salīdzinot ar to, ko var nodarīt islams Eiropā
+2
Dārgie biedri, atbalstīsim cilvēkus, kuriem pietiek PAUTU, lai stātos pretim Islamam!

www.youtube.com/watch?v=CenRu4jfL3E...

www.youtube.com/watch?v=-qwGh-ePUls...
+2
www.financenet.lv/nozares/343142-airb...

Pēdējā rindkopa pizģec! Neliels uzlabojums:

Informācija "Rīgas zooloģiskā dārza" interneta mājaslapā liecina, ka ebrejiem un musulmaņiem cūkgaļa ir stingrs tabu. Tas nav droši zināms, bet iespējams, ka cūkgaļas ēšanas aizliegšanas sākotnējais cēlonis bijis tas, ka ebreju un musulmaņu svētie raksti aizliedz kanibālismu!

hahahahahahahahahaha! allaaaahu akbaaaar!
Šalom!
+1
Cik man zināms, galvenais aizliegšanas iemesls bija tas, ka cūkgaļa karstumā ātrāk bojājas un aizliedza, lai tie ībļi nesarijas bojātu gaļu.
0
+2
T.i., jābrauc uz Suomiju peļņā, nevis pie arābiem, DOH! :D :D
+3
rokkoncerti arī tur biežāk notiek :D
0
+2
0
dedz ,drankjiba, dedz ... cepums tiem veciem
+4
Vēl jautrāk būtu, ja šie paši sevi nejauši būtu nolējuši un piešķīluši :))
-3
^vot, vot! Kārtējo reizi pierādās reliģiozo idiotu losisms! Kāda jēga tiem pidariem svilināt tos papīrus?
-1
Kādi vieni, tādi otri, gan kriestieši, gan musļiki pār vienu kārti metami.
+1
Islampistiem gan uz šito vajadzētu nospļauties, jo tas korāns taču nav arābu valodā, kas, pēc viņu uzskatiem, vairs nav svēts.
0
Par (vai pareizāk sakot - pret) musļikiem.

stopislamisation.blogspot.com/
0
Čalis ietin zāli korānā un bībelē :D

tv.delfi.lv/video/wn4NxU1I/...
+3
joprojām šūmējos par šo marasmu- lēmumu celt mošeju blakus Ņujorkas sagrautajiem dvīņiem 11.09.2001.... Prātam neaptverams sviests.... Tas pats, kas mēs tagad blakus Mildai Esplanādē uzceltu mauzoleju rubikam vai citam gnīdai...
www.tvnet.lv/online_tv/6552...
-1
Nē, tas pats, kas Esplanādē uzstādīt strūklaku ar čurājošo puisīti ...
0
Ja tur mošeju ucels, tad tas ir spļāviens sejā amīšiem ne pa jokam :D
0
0
^ nubļē
0
"jihad this" :D :D :D
0
no boka video jāsecina, ka 2/3 amerikāņu tauki vēl nav nobloķējušu smadzeņu impulsus
0
Mans pasniedzējs par teroristiem Latvijā. Nu piizģec tāds sviests. Tiem parazītiem tak nav ko te meklēt, te ir krīzes karstākais punkts. Tas ir kārtējais ES iegansts ierobežot civiltiesības un militarizēt valsti...

www.apollo.lv/portal/news/article...
0
Pēdējā laikā "latvija nav vientuļa sala" tiek skandēts uz vella paraušanu. "latvija nav vientuļa sala" - enerģijas tirgus, elektrības tarifi celsies. "latvija nav vientuļa sala" - naftas tirgus, maksa par degvielu celsies. "latvija nav vientuļa sala" - teroristu tirgus, davai izvietojam bāzes.
0
Attā Afganistāna!!!! - www.youtube.com/watch?v=CU7izJqwFhE...
+1
Merkele: multikulturāla sabiedrība ir cietusi neveiksmi -

www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/350...
+2
Fašizms polnijs! Kā kaut ko tādu vispār drīkst teikt!!111

(vispār jau šo faktu nepamanīt var tikai idiots)
+1
Vācijā atzimst nacisms!!!!!!!!!
+2
un ne tikai vācijā, lēnu garu sabiedrībai sak pielekt, ka nu ir ziepes!
0
Tas labi. Europa Erwache!
0
Sāk gudri palikt, bet tik vienkārši jau no salašņām vaļā netiks.
+2
Merkeli kāds turks izpisa , ka ar tādu atklāsmi nāk oficiāli gaismā ?
Bet nu interesanti , ko gan tagad darīs ar to melno masu Vācijā. Lielbritānijai arī derētu sākt "rafinēšanu". Tur tak musļiku vairāk nekā baltģīmju.
+3
Merkeles teiktais atsauxa atmiņā vienu xountryball komiksu: www.xrs.to.debil.eu/~krzaq/countryballs...
0
^ Kur "x", tur domāts "c" (rakstīt ar sabintētu roku ir nepārāk ērti)
0
uz nometnēm parazītus!
Savējo Salaspili ar varam iedarbināt, iznomāt fričiem. :)
0
Šādi paziņojumi parasti sagatavo augsni kam interesantam. Gan būs vēl līdzīgi paziņojumi, bet kas tam reāli apakšā, redzēsim pēc kāda pusgada, gada.
0
^ "neizdevās mums tos turkus integrēt, tāpēc nolēmām uztaisīt viņiem savu valsti, piemēram, Grieķijas teritorijā"?
0
Domājams, ka kas interesantāks.
0
Sākam gatavot vidi Vācijas turkiem www.ir.lv/2010/10/19/latvijas...

+2
www.youtube.com/watch?v=7VS3p4I1mEY...

Vai ir kādi ieteikumi ko ar musulmaņiem darīt?
0
Dīvaini, man likās, ka Francijā pie tiem čortiem visi ir pieraduši...

www.apollo.lv/portal/news/article...
0
Arī šito lasīju, bet pēc pasakas izklausās. Vai nu arī kaut ko labu palietojuši čakru atvēršanai. Foršs arī spritisma seanss, kur sīkos ņem līdzi.
0
0
www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/357...

Dvieļi atkal spridzina Stokholmu
0
o, es tieši gribēju šito postēt

" «Mūsu darbības runās pašas par sevi, kamēr jūs neizbeigsiet savu karu pret islāmu, pravieša [Muhameda] pazemošanu un jūsu muļķīgo atbalstu cūkai [Lāšam] Vilkam,» TT citēja kāda vīrieša teikto vienā no šiem ierakstiem.

Šajā e-vēstulē arī pausts aicinājums modžahediem sacelties Zviedrijā un pārējā Eiropā un draudēts ar nāvi Zviedrijas iedzīvotājiem. «Tagad jūsu bērni, meitas un māsas mirs tāpat, kā mirst mūsu brāļi, māsas un bērni,» teikts TT citētajā e-vēstulē."

psc, dvieļgalvas tuvojas Latvijai. es biju domājis, ka te vismaz Allaham ir pārāk auksti, bet laikam jau nē.
0
auksti ne auksti, bet pie mums ir pārāk nabadzīgi, lai varētu dzīvot no mūsu pabalstiem. un mēs esam pārāk aizņemti ar krieviem, lai sāktu interesēties par islamu plašākā mērogā nekā lokālos forumos un tik cik izlasīt ziņas, kas notiek pasaulē. un kā saka, neaiztiec- nesmirdēs.
0
nu salīdzinot ar šitiem spridzinātājiem konflikti ar krieviem jau tādi nieki vien ir. krievi vismaz nespridzina lielveikalus.
+4
^ viņi ar sīkumiem nenodarbojas - uzreiz sabumbo visu pilsētu naher.
+4
Varētu jau likt pie smieklīgajām bildītēm, ja vien būtu smieklīgi:

scienceblogs.com/pharyngula/upload/2...
0
muhuhahaha :D
0
veči.. jeb dāmas un kungi:

www.youtube.com/watch?v=VhV0MI6KKQc...
-4
"Our world, as we know him..." ļoti labi raksturo šo video, lol. varētu jau iemācīties angļu valodu, ja gribi šādus video taisīt.
"muslims supported by anarchists" aha, skaidrs, paldies par jauno informāciju.
protams, musulmaņi reāli apdraud pasauli un Eiropu, bet tik tizli klipi jau nu neko nevērš par labu. labi, ka vēl beigās bija kaut kādus faktus izracis...
0
^^Nav brīnums, ka Eiropai pilna dirsa tagad ir ar melnajiem, ja daudziem ir tāda attieksme kā tev. Tik ielaid viņu valstī, ārā vairs nedabūsi. Ķip būsim 'multikulturāli' un 'vienādi izturēsimies pret visiem'

Paskaties drusku uz esošo realitāti:

www.youtube.com/watch?v=wL4ua_ZWD08...

Rekur jau būvē mega islam tempļus:

www.youtube.com/watch?v=9pn9Mul98JY...

www.youtube.com/watch?v=CpN10lcNSaU...
0
"Nav brīnums, ka Eiropai pilna dirsa tagad ir ar melnajiem, ja daudziem ir tāda attieksme kā tev. Tik ielaid viņu valstī, ārā vairs nedabūsi. Ķip būsim 'multikulturāli' un 'vienādi izturēsimies pret visiem' "

tu takš esi viens lunahots. kurā es tev vietā rakstīju, ka jāizturas vienādi pret visiem? es apsmēju klipa veidotāja lielisko angļu valodu un ne-populistiskās atziņas, to pašu "muslims supported by anarchists". nez tas džeks maz kaut ko zina par anarhismu un tā dažādajiem atzariem? man pašam personīgi pa lielam arī riebjas arābi un tas, ka man netālu no mājām atrodas Rīgas mošeja lol.
+1
opā! toč pārskatījos... man jau likās, ka tas nav reāli, ka latvietis atbalsta islamu. lūk arī izskaidrojums :)
+1
turklāt, protams, ka mani baida šādas balto cilvēku nākotnes prognozes, bet no otras puses - ko tu vari gribēt? tolaik kolonizēja melnos, nu i tagad tad, pēc jūsu video vadoties, kolonizēs baltos. baltais cilvēks jau ļoti ilgu laiku ir bijis lielākais tiranozaurs pasaules barības ķēdē. pasakiet drīzāk kāds baltajiem un latviešiem pie valsts vadības, ka ir laiks sekmēt demogrāfiju, kas ir traģiskā stāvoklī. un tas nenotiek ar paziņojumu - dzemdējiet bērnus, nāk melnie un krāsainie, mums jārūpējas par nāciju! tas notiek ar sistemātisku darbu, ar dažādiem māmiņu un daudzbērnu ģimeņu pabalstiem, normāliem dārziņiem, kuros nespiež virsū kristietību, darba vietām, pietiekamām algām, utt.
0
"man jau likās, ka tas nav reāli, ka latvietis atbalsta islamu"

tas noteikti neesmu es, jo tā tiešām ir viena no lietām, pret kurām man ir diezgan liels un pat, iespējams, iracionāls naids, bet pa lielam jau tas laikam ir reāli - palūri draugos - ir latvieši, kuri ir 'atraduši apgaismību un pievērsušies Allāham', turklāt, nu labi, es nezinu kādas ir viņa personīgās attiecības ar islāmu, bet tak Imants Kalniņš kaut kad nesen bija pašu Korānu iztulkojis.

"Islama ticību I.Kalniņš uztver kā identitāti, kas jāiepazīst un jārespektē tāpat kā personības vai nācijas identitāti. «Cilvēku reliģiskās jūtas ir visvairāk aizsargājamas, brutāli dragāt cilvēku apziņu ir noziegums. Gan Vecā un Jaunā derība, gan Korāns pārstāv monoteisko reliģiju, runa ir par būtībā vienu modeli, kaut pastāv atšķirības. Ja viena reliģija apkaro otru, tā jau ir politika, un Dieva vārds tiek izmantots kā ļaunuma ierocis. Lai spētu saprasties, ir nepieciešama piepūle un atvērta sirds,» uzskata komponists."

"Tulkotājam jāatceras, ka tas ir bijis runāts teksts, tas ir fragmentārs, nepabeigtiem teikumiem, un Rietumu tulkotāji reizēm pieļauj kļūdu, cenšoties iekavās ierakstīt to, ko pravietis varētu būt teicis. Skaistums ir tajā, kā mainās laiki, frāzes paliek nenobeigtas, jāatceras, ka Muhameds arī žestikulē, vēršas pie saviem sekotājiem un arī pretiniekiem, bet skaistums ir tajā, ka Dievs uzrunā tieši,» uzskata U.Bērziņš."
+3
Austrijas parlamenta deputāts vērš asu kritiku Turcijas vēstniekam...

www.youtube.com/watch?v=yFkkIpj4kHc...
0
Respekts austrietim.
0
Līkie sev kompensāciju cenšās noplēst - es būtu visu korespondenci pa tiešo uz Vācijas vēstniecību forwardējis ar CC urāliem Kronvalda bulvārī: www2.la.lv/lat/latvijas_avize/...

Līkie pieprasa arī MANOWAR koncertu izraēlā: goo.gl/RJ1hw
+1
Pieprasīs vēl arī Manowarīem kaut ko kompensēt? Nu ja, DeMaio jau itālis pēc izcelsmes, tātad fašists...
+5
Tas ir sācies! :)

i.imgur.com/yRw7T.png

0
Tā tie ķīnieši nelietīgi izmanto Šaoļiņas klostera zināšanas.... Viņu apkarošanai no Japānas tiks ievesti ņiņdzjas.
0
Taču ninju kostīmu saražošanai būs nepieciešami arī vjetnamieši.
+1
Tos apkarosim ar napalma bumbām, Agent Orange un zaļajām beretēm.... :D
0
Sācies jau sen ir, es esmu dzirdējis reālo ikdienu cilvēkam, kas nelegālos aiztur, bet šiem regulāri izsniedz patvērumu LV bez nekādām papildus prasībām un cita veida sūtīšanu atpakaļ uz mājām, jo lūk tā skaitās iecietība uc.
0
www.apollo.lv/portal/news/article...
ar vien tuvaak un tuvaak tuvojas shis meeris ...
+1
Ko nozīmē - tuvojas? Varētu domāt, ka pirmo reizi Maskavā kas tamlīdzīgs notiek. Bet nu tēmas nosaukumam, protams, atbilst.
0
Pareizā audzināšana.

www.tvnet.lv/izklaide/tv_radio/3...
0
Cik saprotu, sašutums gan nav par to, ka tur nēģeris balto pišam attēlots...
0
Dies pas to vispār pieminēt.

Bet man besī tāda smadzeņu skalošana - itkā starp-citu :E
0
Tā jau tās idejas top iepotētas.
0
Vispār tā bija pirmā doma, kas man ienāca prātā, to bildīti ieraugot.
+1
Francijas prezidents: multikulturālisms ir cietis neveiksmi

www.apollo.lv/portal/news/article...
+1
^ lol, kopš kura laika werwolfs citē žīdus? :D
+1
-3
nu Sarkozī 100 punkti ir žīds, to video es netaisos skatīties, paldies.
-4
grupu ufo atstāšu tavai estētikai
0
Sarkozī ir pusžīdelis. Un šajā gadījumā - isķinu glagoļit.
+1
To patiesību nepamanīt var tikai akls un kurls cilvēks. Protams, kaut ko nozīmē fakts, ka to saka valstu augstākās amatpersonas, taču tā ir realitāte, kuru noliegt vai izlikties nemanāt tāpat sevišķi ilgāk vairs nebija izredžu. Vajadzēja tik, lai kāds pirmais iesāk. Neesmu baigi iedziļinājies, bet izskatās, ka tas teju vai sarunāts bijis, ka visi vienlaicīgi sāk par to runāt.
0
Cerams, ka arī sāks kaut ko darīt lietas labā.
+1
velns, tikko gribēju to werewolf ielikto linku ielikt :D

Bet tiešām patiess priekš, ka šādi lietas pavēršas. Tagad gan gribas redzēt reālo akciju!
0
prieks*
+2
Kāda gan tā varētu būt ? ''Ak, jaukais nebaltais Francijas Republikas pilsoni, kura tēvzemi mēs okupējām un iekļāvām jaukajā Francijas Impērijā - piss dirst ka lūdzu nahuj tagad, jo Parīze kādu laiciņu nav tava galvaspilsēta !''

Es teiktu, ka tā tiem kolonistiem-okupantiem vajag - drāza nigas un arābus - tagad tie viņus pašus ņem priekšā.

Ceru sagaidīt dienu, kad krievu Krievijā būs 60% ...
+1
Daļēji es Bleidam piekrītu, taču mēs visi atrodamies Eiropā un tomēr jau baigi negribētos, lai musļiku, niggeru un citu samazgu vilnis arī līdz mums nonāktu. Krievi varētu savējos savākt pie sevis, lai stiprina "mātušku", domāju gan, ka to tuvākā laikā diez vai darīs, viņiem piektā kollona tomēr šeit ir vajadzīga.
+2
^ Tieši tā. Interesanti gan, ko tie siseņi darīs, kad būs noskrubinājuši ne-Austrumeiropu? Un kādas tad būs mūsu izredzes tikt no viņiem vaļā?
0
es ļoti gribētu cerēt uz 2012, bet tas jau laikam naivi.
0
Varbūt tad tomēr labāk uz 2018? :D
0
nujā, 2018. gan jau būs

www.youtube.com/watch?v=uCEeAn6_QJo...
(dziesmas teksts ļoti pat tēmu)
0
Attiecībā uz kolonistiem - tā jau ir, ka "ko sēsi, to pļausi". Tas, ka Anglijā ir daudz indiešu un Karību salu iedzimto, vai Ftrancijā alžīriešu un senegāliešu, ir tikai loģiski, bet ko tā varza no tuvajiem austrumiem tur lien? Tikai jau ka laimes meklējumos.
0
Afrika für Affen, Europa für Weiße,
Steckt die Affen in ein Boot und schickt sie auf die Reise.
0
Libānu un Sīrija arī bija FR kolōnijas.

upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/fe/F...

It is illegal for the French state to collect data on ethnicity and race, a law with its origins in the 1789 revolution and reaffirmed in the constitution of 1958.[190] While official data on the size of the country's ethnic minorities is not available, it has been estimated that between five and six million people in France are of North African descent[191] while an estimated 2.5 million people are of Black African ancestry.[192][193] It is currently estimated that 40% of the French population is descended at least partially from the different waves of immigration the country has received.[194] Between 1921 and 1935 about 1.1 million net immigrants came to France.[195] An estimated 1.6 million European pieds noirs returned to France as the country's North African possessions gained independence.[196][197]

According to the French National Institute for Statistics and Economic Studies, it has an estimated 4.9 million foreign-born immigrants, of which 2 million have acquired French citizenship.[198] France is the leading asylum destination in Western Europe with an estimated 50,000 applications in 2005 (a 15% decrease from 2004).[199] The European Union allows free movement between the member states. While UK and Ireland did not impose restrictions, France put in place controls to curb Eastern European migration.
0
Atkārtošos vēlreiz - sūdi jau ir iekš tā, ka melnā sērga apdraud ne tikai bijušās koloniālās impērijas, bet visu Eiropu kā tādu un jo vairāk un dziļak viņi šeit iespiedīsies, jo grūtāk būs no viņiem tikt vaļā.
0
Bleid, par krieviem runājot, varbūt ir arī reālas iespējas sagaidīt Tavu vēlmi:

diena.lv/lat/politics/arzeme...
+4
0
^^Tā problēma apdraud ne tikai krievus, bet arī mūs un vairumu no baltajiem Eiropas iedzīvotājiem.
0
^ Arī fakts.
0
Nevis *ARĪ* fakc, bet faktu fakc!! :E
0
Kāda horeogrāfija, kāda mūzikka.... Tādi lirikki, ka tirpas iet. Abzolūt tiptop! Sitam ķepiņas un turam īkšķus!!!!!

www.tvnet.lv/muzika/latvija/3658...
(duras nabitajas)
+2
D R A U S M A S
0
Ne ko pielikt, ne ko atņemt.
0
Es domāju, ka bandžo ir amīšu mūzikas instruments, bet izrādās, ka klēpja sildītājs ... (vomit)
0
Tas ir sācies! Bilde: www.apollo.lv/portal/news/article...
0
Man aizvēja pusē jau -16, bet otrā -18 ...
0
Un kā rāda Weather Watchers, tie -16 mitruma dēļ uz -23 velk.
0
Nu, ir pavēss ārā, bet nav nekas traks. Bet ne jau par ziemu V2011.2 bij runa :)
0
Ā, ķip, ka jau staigā apkārt parašās ?
0
www.apollo.lv/portal/life/article...

es jebal acī nahuj...
+1
Ojā! šis būs jauki!

www.apollo.lv/portal/news/article...
0
Ar sūdainu mietu tiem mērkaķiem!
-2
Muahaha,lai brauc, uzzinās ka ir kkas baisāks par badu un full scale mass riots - Latviešu šlāgeri un Lauris Reiniks piemēram.
0
domāju, ka - 25 grādi arī viņiem patiks.
eu, un gar tirgu un stacijas tuneļiem vēl krievu popsa skan? tā taču ir vēl miljons reižu šausmīgāka par šlāgeriem, brāli ēriku.
+3
Nu re cik jauki. Izspiež savējo tautu nah ārā un tūlīt pludinās iekšā čurku baru, jo tagad topā taču ir globalizācija, bet mazliet viņi nedarēķināja, jo zagt ta pie mums vairs nav ko , dzīvot nav uz ko , strādāt nav kur un darīt ņehuj kā tā. Varbūt tie būs kā viesstrādnieki biblenes būvei - cel un gaiss būs par velti.
0
atļaušos citēt:Kam Latvija ir vajadzīga? Tās ir lielvaru spēles, bet mēs esam perifērijā.
nebrauks nekadi ēģiptieši pie mums, un raksts vispar kautkāds sviests :D
0
Tāpēc tieši to masu viņi droši var ievest šeit nevis kaut kādā Francijā.
0
mSPW, pieļauju, ka ja uz šeijieni tie čurkas atpeldēs ar to banānu laivu, tad BUMS! un momentāli būs 10 000 jaunas darba vietas, bet tikai priekš viņiem, jo neesam tak rasisti, padalīsimies
0
^Šlesera jaunā kampaņa :D:D
+1
Būs darbs - varēs nest to smilkti un akmini jaunajām mošejām :)
+1
Es tiešām negribu, lai šeit ir šādi:

verover.livejournal.com/215510.html...
-1
es gan gribu, baigi smuki, turklāt tur ļoti piestāvētu uz ielām arābu bari :}
0
Atombumbas sēne arī baigi smuki izskatās... :)
0
^^^ var aiztest uz molu sala laikā - tas pats. Tik ja vēl kāds auto atstātu :)
0
Starp citu, cik kaut kur lasīju, valdība par tiem iespējamajiem bēgļiem un vnk imigrantiem domā baigi nopietni. Piem., par kultūras ministrijas prioritāti šobrīd ir izvirzīta iespējamo turku u.tml. čurku imigrācijas plāna izstrādāšana. Nu vai tas nav absurds - domāt iespējamiem ārvalstu imigrantiem, nevis par cilvēkiem, kas šeit dzīvo šobrīd un ir šīs valsts pilsoņi?
0
tb integrācijas plāna...bet tāpat jau skaidrs
0
Tas sen jau vairs nav absurds ;)
+1
+4
Radās nepārvarama vēlme iepist ar kāju pa tiem dibeniem. Laikam tāpēc menti apsargā.
+4
Ja tu šito būtu sacījis kādai ziņu filmēšanas grupai, tad visnotaļ droši, ka "ar kāju pa tiem" tiktu izgriezts.
+1
>:D
-2
krc es Intaram gribēju likt plusu, bet ielikās mīnuss :(
0
Tik fiksi "papildspēkus" laikam viņi nesagaidīs:

www.apollo.lv/portal/news/article...
+1
Salīdzinot 31 valsts imigrantu integrācijas politikas, tiek atzīts, ka Latvijā ir visnelabvēlīgākā vide imigrantiem un viņu bērniem.

nslatvija.lv/index.php?site=news...
+3
^ Ārprāts, kāds kauns un negods.
+1
"bla bla autori atzīst, ka imigrantiem ir ļoti ierobežotas politiskās līdzdalības iespējas, skolas nav gatavas uzņemt ieceļotāju bērnus, un daudzās jomās Latvija tikai pilda minimālās ES prasības."

Haha, tobiš, neļauj pārtikt tikai no 8Ls/galviņa pabalsta :D Piš viņiem tā polītika vai skola, ja.
+1
www.tvnet.lv/izklaide/popkultura...

A ja kas, manai meitenei ir viņa smaržas...
0
Un kurš tad ir tas antisemītiskais izteikums, kas tik ļoti nepatīk modes namam?
0
pārdzēruša cilvēka ārprāta murgi parasti lielai daļai tautas nepatīk, modes namiem, kas pretendē uz elitārismu, varētu vēl vairāk nepatikt, ja tev tik tiešām nav tas skaidrs. ar antisemītismu tur vispār nekāda sakara, jo, ja vispār lasīji to rakstu, redzēji, ka runa bija par citiem neāriskiem elementiem (lol) - frančiem un itāļiem.
0
ja tevi interesē, kāpēc tas tiek pieminēts rakstā, tad padomā divreiz ;)
turklāt tiek izmantots vārds 'vai' (antisemītiskus vai rasistiskus)
0
^
"Diora nams ar lielāko stingrību paziņo, ka tas ne mazākajā mērā necieš nekādus antisemtītiskus vai rasistiskus paziņojumus un attieksmi".

0
nu bet tā taču ir standarta frāze, kamon.
0
turklāt tur tiek rakstīts, ka viņš to visu ir teicis francūžiem, bet nav teikts, par ko viņš viņus uzskatīja, jo tas teksts jau tomēr ļoti atgādina to, ko jūdiem mēdz veltīt.
0
Nu ja pieņemam, kas tas atgādina, ko jūdiem mēdz teikt un ja vēl pieņemam, ka viņš neizteica visu, ko gribēja teikt, kas varēja būt, pieņemsim, vēl šausmīgāks u.t.t. Tā mēs varam aizdomāties līdz visam kam. Kamdēļ tādu sīkumu dēļ vispār būtu jātrobelē?
0
to gan neprasi man :D
0
to pašu jau var teikt arii par grondh tēmu
0
Man arī uzreiz radās jautājums, kas tur tāds antisemītisks ... ja, protams, mūsu kopīpeistotāji nav kārteijo reizo ko piedzejojuši klāt vai tik daļēji atspoguļojuši.

Un ja latinoza apdirš latinozas, tad to arī par rasistisku nevar saukt.
+6
Es domāju, ka tēvocis Ādis, ieraugot tādu Galjāno ar balinātām matu cirtām un samālētu ģīmi, ne mirkli nedomājot liktu uzsildīt kādu krāsniņu. Riebjas man visi šitie iedomīgie un lecīgie modes peģiki.
+2
Allah Akbar! profesionālis savā jomā jau no bērna kājas! mango.delfi.lv/zinas/nejedzibas/re...
+1
Te nu mans rasisms apstājās. Pirmā musulmaniete, kura pozējusi kaila playboy. Vācijā dzīvojošā Sila Sahina. Kā ziņo krievu TVNET šamo tagad musulmaņi draud nogalināt.

lmliberty.us/wp-content/uploads/...
0
Cirst var.
+5
Galvu? Tur jau i daži gribētāji.
+1
Kājstarpē cirst.
0
Pa šauru? >:)
+2
I'd jihad that ass like a motherfucker!
0
es vienmēr apskatos kailbilžu oriģināllapas, šajā gadījumā lmliberty.us/
0
bet vispār jau tās arābiskās sievietes mēdz gan būt diezgan izskatīgas. viņas tak jau no bērnības tiek močītas ar savām parandžas valkāšanām, staigāšanām melnās lupatās, utt. nebūtu tādā vidē augušas, varētu būt normālas, šmexy Eiropas iedzīvotājas (kāda šī arī droši vien ir, tas ir, nav šaubu par to, ka viņa ir izskatīga, bet viņa varētu būt arī vienkārši foršs cilvēks)
+7
Sieviete - un cilvēks? O_o
0
Korāns tagad ir arī latviešu valodā: www.youtube.com/watch?v=GvtmFvfKwFg...
-1
Sāku jau nogurt no tiem Bērziņiem, Kalniņiem...
+2
Nav brīnums, ka Imants Kalniņš pievērsās korānam. Piecas reizes precējies , pēc kristietības principiem dirsā viņam būtu :D
+2
Uzbrukumos Oslo nogalināti 11 cilvēki: www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/385... Arī norvēģija apdedzinājās ar dvieļgalvām ...

Vispār, kam ir jānotiek, lai beidzot Eiropa saprastu, ka šitie dzīvnieki ir jāšauj nost, pirms tie šķērso [Eiropas] valsts robežas?
0
+1
LETA: Aizturētais vīrietis, kas sarīkoja apšaudi Darba partijas jauniešu nodaļas vasaras nometnē, identificēts kā kāds 32 gadus vecs norvēģis. Kā ziņo televīzijas kanāls TV2, aizturētajam esot sakari ar labējiem ekstrēmistiem un viņam bijusi izsniegta atļauja divu šaujamieroču glabāšanai.

>>>>> vot te jau rodas jautājumi. Kāds viņš islāmists, ja bijis saistīts ar labējiem radikāļiem?

ka tik atkal mums te kāds necenšas kaut kādu tuftu iesmērēt……
0
Kā ta - visas ļaunadrības dara tikai labējie.
0
Labējie ne labējie, bet pagaidām nekas neliecina, ka tur būtu kāds sakars ar dvieļagalvām. Tēmas virsrakstam, protams, gan atbilst.
0
Es tik necērtu, kā sākumā varēja teikt ka 4, ja kopumā 80 nošāvis ... bet vispār, pilnīgs pisec
-1
Blade, sākumā taču vēl nezin, vai ievainotais ir arī bojāgājušais...
-1
Blade, sākumā taču vēl nezin, vai ievainotais ir arī bojāgājušais...
0
bet ne jau 76 no ievainojumiem mira ...
0
76 aizšāvis tā, ka nevar saprast - ievainots vai pavisam beigts? :D
0
^^ no kā tad cita? Ne jau no vecuma.
0
Police detained the tall, blond suspect, named by local media as Anders Behring Breivik, and charged him for the island killing spree and the Oslo bomb blast.

[..]"He describes himself as a Christian, leaning toward right-wing Christianity, on his Facebook page."

[..]Breivik's Facebook page appeared to have been blocked by late Friday. Earlier, it had listed interests including bodybuilding, conservative politics and freemasonry.

Norwegian media said he had set up a Twitter account a few days ago and posted a single message on July 17 saying: "One person with a belief is equal to the force of 100,000 who have only interests."

[..]The Norwegian daily Verdens Gang quoted a friend as saying he became a right-wing extremist in his late 20s. It said he expressed strong nationalistic views in online debates and had been a strong opponent of multi-cultural ism.

www.reuters.com/article/2011/07/23/...
0
Āmen!
0
Sprādziens tīri tā neko bijis: www.tvnet.lv/galleries/show/9234...
+1
Zinās, kā no Purngrāmatas izmest ...
0
Jā, šķiet, ka versija par dvieļagalvām atceļas. Viss runā par kādu vietējā mēroga labējo ekstrēmistu.
-1
Kristiešu fundamentālists.
+1
Kristīgais bodibīlderis - tā ir nāvīga kombināca. Bišku dīvaini tomēr, kā viņam izdevās nogalināt tik daudz cilvēku. Tur taču diezgan ilgu laiku vajag. Vai tad uz tās salas nebija neviena apsarga vai policista, kas viņu varētu nolaist no kātiem?
0
Kombinācija, bļin
+1
par motīviem nav nekas dzirdēs?

"Kristiešu fundamentālists.", bet Werwolf izskatās, ka arī nacionālists...
0
32 gadus vecajam Norvēģijas pilsonim Andersam Beringam Breivīkam, kurš piektdien Oslo sarīkoja sprādzienu un vēlāk nošāva vismaz 84 cilvēkus Utojas salā, draud 21 gads cietumā, liecina norvēģu mediju ziņas. Tas ir maksimālais soda mērs, kādu paredz Norvēģijas likumi.

Arestētais vīrietis šobrīd tiek nopratināts. Policija cenšas noskaidrot, vai A.B.Breivīks darbojies viens jeb viņam bijuši līdzdalībnieki. Policijai arī nav skaidrs motīvs, kas licis A.B.Breivīkam tā rīkoties.

— vārdu sakot, sēdēs tikpat, cik Vargs Vikerness.
0
Nu, tas ka sanāca tik daudz nogalināt nav nemaz tik dīvaini. Sīkumi nav zināmi, bet pat bez automāta ar divām pistolēm šaujot pūlī daudziem var trāpīt. Iedomājieties, ka mums kādās sporta spēlēs atklāšanas parādē psihs sāk kārtas laist - neesmu pārliecināts vai tādu pasākumu apsargiem ir ieroči. Turklāt šāvējam policista forma ...
+1
Vargs, ja nemaldos, 16 nosēdēja. Bet vispār jau Norges cietumi ir gatavās sanatorijas, ar ērtiem numuriņiem, TV, sporta zālēm, datorspēlēm un citiem labumiem.
0
it kā runā, ka nemaz tāda sanatorija vairs nav, jo tur tagad pasākumu nosaka sasēdinātie imigranti
+1
Nu tad blondais vikings lai laicīgi gādā vazelīna krājumus.
0
Kļuvis zināms, ka maijā aizdomās turamais iegādājies sešas tonnas mākslīgā mēslojuma, kas, iespējams, izmantojams kā sastāvdaļa sprāgstvielu izgatavošanai.
0
Esot aizdomas, ka šāvēji esot bijuši divi: www.delfi.lv/news/world/other/ar... Ņemot vērā upuru skaitu, tas varētu būt ticami.
0
Ko ta neviens te nepiemin šāvēja interesi par brīvmūrniekiem?

Bet tas ir diezgan ticami, ka tādā vasaras nometnē varēja nebūt bruņotu sargu - un tādā gadījumā džeks varēja mierīgi bez steigas pārlādēt un dot virsū.

P.S. gaidu, kad prese paziņos, ka šis kādu nepareizo mūziku klausījies - par datorspēlēm jau paspēja pieminēt. Ā, nu vienīgi Burzums lāgā neietu kopā ar kriestiešu fundamentālista un masona versiju...
0
Nu vot, jau atkal mainās ziņas…

________

Oslo, 23.jūl., LETA--AFP/AP. Piektdien notikušajā sprādzienā Oslo centrā un uzbrukumā Norvēģijas valdošās Darba partijas jauniešu nometnei gājuši bojā vismaz 92 cilvēki, liecina policijas sestdien publiskotā svaigākā informācija.

Tikmēr Norvēģijas mediji ziņo, ka policija sākusi pārbaudīt, vai aizturētajam uzbrucējam nav bijis līdzdalībnieks, kas arī piedalījies Ūtoejas slaktiņā.

Taču aģentūra NTB, atsaucoties uz aculieciniekiem, vēsta, ka šāvēji Ūtoejas salā esot bijuši divi.
Otrs uzbrucējs, atšķirībā no Breivika, neesot bijis tērpts policijas uniformā.

LETA AFP
23.07.2011
Copyright © LETA
+4
Bled, es tulīt aiziešu nodedzināt kaimiņam māju un pašu ar cirvi nokaušu - zb jau šašlīķa aroms dzīvoklī un krievu popsa/šansons pa visu pus rajonu.
+3
www.spoki.lv/aktuali/Ka-ta-var/4...
redz spokos kā viens sarkanis cūka izmanto šo traģēdiju .
+3
Parasti, ja kāds klausās skaļu mūziku, ir jādārdina pretī. Vairāki mani kaimiņi jau ir dabūjuši trūkties (arī profilaktiskos nolūkos).
0
Tas pimpis ir divas deviņdesmitnieces izvilcis pagalmā, nevarēšu viņu pārdārdināt, turklāt vēl tā, lai viņš aizvērtu to savu sūdu. :(
+1
Ķieģelis arī nelīdz?
0
Ap pusdesmitiem beidzot pievērās.
+3
Phh. Sist un slāpēt, lai nekliedz.

Aizej pasaki, lai liekas rāms. Ja nelīdz, tad nesaki, bet ...
0
Detalizēts apraksts - www.thestar.com/news/world/article/...

Bezmaz jābrīnās, ka upuru skaits tik mazs - ar triecienšauteni nelielā salā ar 600 cilvēkiem 90min netraucēti šaut , turklāt vēl daži sadomā lūgt tev (policistam) palīdzību ...
0
500m gara un 300m plata sala 26km no Oslo - maps.google.com/maps?q=Ut%C3%B8ya&h...

Holivudā jau raksta scenāriju šausmenei ...
+1
Iesalnieks gan lāča pakalpojumu VL! izdarīja.
+5
kāpēc lāča? Vai tad tieši radikāli noskaņoti latviešu nacionālisti nav viņu auditorija, kurai šādi atzinumi ir kā šūpuļdziesma? Viens saka - nošaut, partijas līderis oficiāli atkrustās no šādiem izteikumiem, BET nevienam nekādus rājienus neizsaka. Šādu stila PR piekopj krievijā, kur kremlim pietuvināti cilvēki paziņo - melnos nošaut, bet oficālie kanāli izliekas, ka nav dzirdējuši un pīpls to uztver kā "nācijas līdera" viedokli. Tas pats šeit. Tuvojas vēlēšanas, VListi pļūtīs tādu herņu, ka onka Gēbels varēs būt lepns. Jo par ekonomiku VListiem teikt nav ko.
Es nesaku, ka VListi ir siktāki vai labāki par citiem pro-meļiem no saeimas. Vnk tas ir viņu produkts - nacionālie jautājumi, tāpat kā ušakovičiem viņu - okupācijas nebija.
0
Pag, tad Saeimu atlaida ?
+1
Jā! Jaunās vēlēšanas būs septembra beigās.
+1
Šeit kāda ir par multikulturālismu un toleranci?

rus.tvnet.lv/novosti/za_rubjezho...
+7
0
Allahs izdomāja pajokoties. :D
+5
Socioloģisko pētījumu aģentūra «Latvijas Kakti» noskaidrojusi, ka XI Saeimas vēlēšanās uzvarēs politiķi, bet zaudēs — vēlētāji.
0
^ Bet tā tas ir visās vēlēšanās, visās valstīs. Mainīgi ir apmēri.
-1
Es varbūt tā nepareizi iejautāšos - kas tik plusīgs ir tajā arābu karaotāja sūdsanākšanā? Šauj tak pa žīdiem...
+1
Morāle: pirms kļūt par teroristu, labāk uzkrāt pieredzi, karojot amerikāņu pusē.
0
^^ Man šajā gadījumā nav simpātiju ne pret vienu no karojošajām pusēm.
0
Nedaudz saraustīts rakstiņš. Komentāri dziļi kā ierasts ...

www.kasjauns.lv/lv/zinas/59813/brit...
+1
„Iebraucēji ir uzauguši aukstā, pelēkā pasaulē un mācījušies smagākos apstākļos, kur, ja tu nemācīsies, tu izkritīsi eksāmenos, ja tu nestrādāsi, tu būsi izsalcis un ja pārkāpsi likumu, tu smagi atbildēsi par to."

^ treknā kapitālista priekšstatsa par elli.
0
^ Interesanti, kāds saskata kaut ko neloģisku augšminētajā tekstā?
0
Bļin, tie pedekes musulmaņi reāli dzīvo viduslaikos. Un šādas lietas notiek rietumu kultūrai visnotaļ piederošajā Austrālijā.

www.apollo.lv/portal/sieviete/art...
0
Lai smok savā liberālismā pasaules civilizācijas šūpulis
Laikam vienīgais veids, kā tautām mosties ir tikai sajūtot dveiļagalvas pipeli dirsā lienot.
Cerams, ka vairosies clean&clear squadi.

Starpcitu, ja čurkānam atsaka darbu, viņš sāk bļaut, ka tas ir rasisms, nevis sajēdz to, ka vietu nav (reāls piemērs no dzīves). Parazīti fakinie.
0
^ Austrālija jau nav gluži rietumu civilizācijas šūpulis. Un šajā gadījumā tieši liberālisms ir glābējs, jo, lūk, meita pret ģimeni var vērsties tiesā, kas jaukajā, no liberālisma tīrajā Somalilendā, varbūt nebūtu iespējams.
-1
Civilizācijas šūpulis tak ir Āfrika, ja kas :)
0
^ Ganz richtig, kaut gan tā civilizācija tobrīd bija tāda stipri nosacīta un diez ko daudz nav mainījusies tajās vietās pa šiem pāris miljoniem gadu:)
0
^^ Cilvēces (kaut gan ir arī citas versijas), ne civilizācijas. :)
0
Civilizācijas šūpulis (kā tiek uzskatīts) bija Tuvajos Austrumos - mūsdienās arī nav diez cik pievilcīgāka vieta par Āfriku.
0
^^ Excuse moi, Senā Ēģipte arī atradās Āfrikā. Un par miljoniem gadu labāk tomēr nerunāt... labi, tas laikalaikam nozīmēja vienkārši "daudz".
0
^ It kā par civilizācijas šūpuli vairāk pieņemts uzskatīt Seno Divupi (apmēram mūsdienu Irāka).
-5
Pofig par tiem šūpuļiem - White Pride World Wide! \\m/ :)
0
Don't Forget to Spread Wide >:)
(c)assrape
0
^^ Nu jā, tuvie austrumi, es tikai vēlējos iebilst apgalvojumam, ka Āfrikā bijusi tikai 'stipri nosacīta' civilizācija.
0
«Stipri nosacīta civilizācija» vērojama nevis Āfrikā, bet gan Maskačkā!
0
^ tādi civilizācijas atavisma perēkļi jau praktiski visur ir sastopami.
+1
^ Tieši tā. Piemēram, Ņujorkā un Losandželosā ne tādas vien maskačkas var atrast, nerunājot par attīstītākās Āfrikas valsts - Dienvidāfrikas lielāko pilsētu Johannesburgu, kur ir tādi rajoni, kuros baltā cilvēka ierašanās izraisa apmēram tādu pašu efektu kā savārguša bifeļa parādīšanās hiēnu bara tuvumā.
+2
Šitā nedemokrātija vienreiz tak ir jāizbeidz. Ģermokrātijas ķeceri!!

youtu.be/aJURNC0e6Ek...
0
RĪGA, Okt 13, BNS - Parakstu vākšanu par valsts valodas statusu krievu valodai sāks 1.novembrī un tā ilgs 30 dienas, aģentūra BNS ceturtdien uzzināja Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) sēdē.

Sagatavošanās izmaksas parakstu vākšanai, proti, parakstu vākšanas lapu un spiedogu sagatavošanas izmaksas būs zem 3000 latiem, tādēļ iepirkums nebūs jāsludina.

Savukārt kopējās parakstu vākšanas rīkošanas izmaksas paredzamas ap 500 tūkstošiem latu.

Vēlētāju CVK iesniegtais likumprojekts paredz grozīt Satversmes 4., 18., 21., 101. un 104.pantu, iekļaujot tajā nosacījumu par krievu valodu kā otro valsts valodu.

Parakstītāju pārbaudes rezultāti liecina, ka pirmajā parakstu vākšanas kārtā tos atbalstījuši 12 533 balsstiesīgie Latvijas pilsoņi.

Satversmes grozījumu projekts tiks iesniegts izskatīšanai parlamentā, ja parakstu vākšanā to atbalstīs ne mazāk kā viena desmitā daļa no pēdējās Saeimas vēlēšanās balsstiesīgo pilsoņu skaita, kas ir 154 379 vēlētāji. Ja Saeima tos noraidīs vai grozīs, likumprojektu nodos tautas nobalsošanai.

Lai Satversmes grozījumi stātos spēkā, referendumā par tiem ir jānobalso vismaz pusei no visiem Latvijas balsstiesīgajiem iedzīvotājiem – 771 350 pilsoņu.

Jau vēstīts, ka biedrības "Dzimtā valoda" līderi ir Vladimirs Lindermans, Jevgēņijs Osipovs un Aleksandrs Gapoņenko. Biedrība tuvākajā laikā iecerējusi sarīkot manifestāciju, protestējot par lēmumu atstāt apvienību "Saskaņas centrs" (SC) ārpus valdošās koalīcijas pēc 11.Saeimas vēlēšanām.

Līderi norāda, ka SC taktika nav attaisnojusies, tāpēc esot jāmaina cīņas taktika. Kā pirmie biedrības pasākumi minēti parakstu vākšana Satversmes grozījumiem, kā arī gatavošanās masu pasākuma sarīkošanai.

Vienlaikus SC līderis Nils Ušakovs paudis viedokli, ka nepieļaus demonstrācijas starp latviešiem un krieviem un neatbalstīs organizācijas, kas mēģinātu šādas demonstrācijas rīkot.
0
Par LV valodu varēja parakstu vākt divas nedēļas laikam.
Kādēļ par slāvu valodu ir mēnesis?

Kādā ellē ratā "Dzimtā valoda" vsipār varēja saņemt biedrības statusu.
Tie ir tipiski nacbola spēki, kuri ir naidīgi noskaņoti pret Latvijas Valsts, kā neatkarīgas valsts statusu.

Kā pie velna Lindermanu vispār varēja attaisnot, par viņa darbībām nemaz nerunājot.
0
Brīnumzeme.
0
Man liekas, tāpat bija mēnesis arī par latviešu valodu skolās.

Tomēr, reāli skatoties, es neredzu viņiem izredzes šo mērķi sasniegt - referendumā pusi balsu savākt viņiem nespīd, un neticu arī, ka Saeima šādu likumprojektu varētu apstiprināt.

Cita lieta, ka ar šādām aktivitātēm viņi ceļ savu prestižu krievvalodīgo iedzīvotāju vidū, un var gadīties, ka nākamajā reizē tie varētu balsot par šitādiem, nevis salīdzinoši mērenākajiem SC.
+5
Lai tik iet parakstīties. Pēc tam pēc pasēm un sarakstiem būs vieglāk izfiltrēt Latvijas nodevējus un ienaidniekus.
0
Jā, tikai vispirms liekat galdā savu SuperPower!
0
Vispār tie referendumi tak baigā naudas izgāšana - ar 1 nedēļu pirlnīgi pietiktu un nevajadzētu 500 stabus nolikt.
0
Deathperado

Tu domā, ka jā kādam tiesībsargājošajās iestādēs būtu interese "izfiltrēt", tad vispār tā sūdu varza būtu dabūjusi kaut to pašu biedrības statusu un žīds būtu uz brīvām kājām?
0
Patreizējām iestādēm nav interese, bet pasaule nestāv uz vietas. Visādas pārmaiņas var notikt...
0
^ nu ja. Un pārmaiņas var nākt arī ne uz Tev vēlamo pusi, kas ir visticamākais.
0
Es cenšos nebūt negatīvs pārmaiņas pēc.
0
Superjauki, tikai tas neko nemaina šajā jautājumā.
+1
Nezin kāpēc notiek tā: valstī saimniecība turpina nīkuļot, zagšana turpinās pa vecam, ekonomika neatveseļojas, tauta turpina emigrēt. Ik pa brīdim «eksperti» mēģina ierunāties par vēl atlikušo lielo valsts uzņēmumu privatizāciju. Kad nu šie jautājumi ir samilzuši (jo ārkārtas vēlēšanas atnāk un paiet, bet lielās problēmas saglabājas), tad pēkšņi nez no kurienes izlien kaut kādi vaņkas ar prasību ieviest otru valsts valodu. Latvieši, protams, aizsvilstas, un rezultātā atkal iet vaļā villošanās par valodas un etniskajiem jautājumiem.

Tikmēr zviedru bankas turpina izsūkt pēdējo kapeiku no tautas, dzen bankrotā uzņēmumus, met cilvēkus laukā no dzīvokļiem (un vēl padara viņus par parādniekiem uz ilgiem gadiem), bet starptautiskie aizdevēji uzspiež valstij savu politiku. Un cieš visi, neraugoties uz to, kāda tautība tev rakstīta pasē…
+1
ņu ļūk, tik tālu esam nonākuši... nesaprotu tikai vienu - kāda velna pēc tādas Latvijas valstij kaitnieciskas organizācijas reģistrē, ļauj tām darboties u.t.t. šitādus Lindermaņus un viņiem līdzīgos būtu jāizraida no LV bez tiesībām atgriezties gan viņiem, gan viņu pēcnācējiem.
+3
Vajag izmaiņas likumdošanā, kuras aizliegtu nepilsoņiem veikt jebkādas juridiskās darbības saistībā ar sabiedrību, apvienību, biedrību utml reģistrēšanu un dalību tajās. Līdzīgi, kā ar balstiesībām. Lai suņi vazājas pa sētmalēm.
+2
^ Ģiskriminacija! Ciļvekķiesibu parkapūms!
+1
Un es pat varu iedomāties, kas tā bļautu pirmajā rindā. PCTVLa Taņečka būtu pirmā - viņai jau patīk viss, kur var iebļauties "provokācija". Protams, neiztrūkstoši tiktu parauta līdzi visa žīdu varza - Pļiņeri, šļupstošie Buzajevi u.c. tādi paši.
0
Par Lindermanu piebilde: jamais ir sēdējis aiz restēm gan Latvijā, gan vēl ilgāku laiku Krievijā, kur šo arī iesēdināja par kaut kādu pusteroristisko darbību, ko šis bija veicis Ļimonova uzdevumā (Latvijā Lindermanu arestēja par nelegālu granātu glabāšanu mājās vai ko tamlīdzīgu).

Biedrībās diemžēl visiem ir tiesības atrasties, tādas dibināt un reģistrēt, tur nu neko nepadarīsi…
+2
Kas ir Saskaņas centrs?

www.ir.lv/blogi/politika/kas-...
0
pasaule ir slima :(
es saprotu, ka tu bērns nav vērtība, jo valsts jau tā ir parapdžīvota, bet tas ir kkas prātam neaptverams
www.apollo.lv/portal/news/article...
0
tas kas ar to meitenīti notika- tieši tā, pārapdzīvotības rezultās.
vispār šoks.., ko tur komentēt.
+2
Breivīks psihiatriskās pārbaudēs atzīts par nepieskaitāmu, vēsta Norvēģijas mediji. Divi psihiatri savā slēdzienā secinājuši, ka 32 gadus vecais labējais ekstrēmists uzbrukumu veikšanas brīdī nav bijis pieskaitāms un līdz ar to nevar nest atbildību par jūlijā pastrādāto slaktiņu, teikts psihiatru slēdzienā.

Ārstu slēdziens nozīmē, ka tiesa Breivīkam nevar piemērot cietumsodu un viņu sagaida piespiedu ārstēšanu psihiatriskā ārstniecības iestādē.

Psihiatri savu slēdzienu otrdienas rītā nogādāja Oslo apgabala tiesā, bet prokuratūra plkst.13 pēc vietējā laika (plkst.14 pēc Latvijas laika) rīkos preses konferenci, izklāstot 240 lapu lielā psihiatrisku ziņojuma galvenos punktus. Kā vēsta Norvēģijas mediji, psihiatri secinājuši, ka Breivīks uzbrukuma brīdī cietis no akūtas psihozes, kas izmainījusi viņa spriestspējas.
0
no papildinātās ziņas:

Uzbrucējs dzīvo "pats savā maldīgā Visumā, kurā visas viņa domas un rīcību vada viņa maldi", teikts slēdzienā.
0
Vispār lielākā daļa politiķu un lielo biznesmeņu tādā gadījumā ir šizofrēniķi.
0
padzīvosies kādu gadu starp traucētajiem, un tad viņu izlaidīs ārā un teiks - ej, dēls, paskaties apkārt, kāds tas pareizais Visums izskatās.
0
humānā likumdošana.... uzturēs un ārstēs par valsts naudu vēl vienu necilvēku ar smadzeņu defektu. (te pat nav runa par viņa uzskatiem attiecībā uz antiglobalizāciju, toleranci, žīdiem/turkiem u.t.t.)
0
^Tāpēc jau Norvēģija ir tik nabadzīga.
0
Uzturētu viņu tāpat par valsts naudu. Acīmredzot nolēma, ka šim Norvēģijas cietums varētu arī nelīdzēt.
0
Šokējoša slepkavība notikusi Francijā, kur vecāki, par kādu pārkāpumu sodot savu trīs gadus veco dēliņu Bastjenu, ielika viņu veļasmašīnā un to ieslēdza, raksta "The Sun".

www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/401...
+1
Psc, dauņi.
No otras puses, besī šāda tipa ziņas.
0
''... Breivīks uzbrukuma brīdī cietis no akūtas psihozes, kas izmainījusi viņa spriestspējas.''

tas pasākums tika labi un laicīgi plānots, tātad tā psihoze bijusi jau stipri ieilgusi ...
+1
RĪGA, Dec 01, BNS – Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) patlaban apkopojusi informāciju par vairāk nekā 180 tūkstošiem parakstu, kas mēneša laikā atdoti parakstu vākšanā par krievu valodu kā otru valsts valodu, ceturtdien Latvijas Radio pastāstīja CVK priekšsēdētājs Arnis Cimdars.

Viņš norādīja, ka pašlaik vēl turpinās informācijas apkopošana no visām pašvaldībām. "Bet dati, kas, pēc pašvaldību ziņām, ir ievadīti centralizētajā sistēmā, pašlaik rāda, ka ir saņemts jau pāri par 180 tūkstošiem ierakstu visās parakstu vākšanas vietās Latvijā," sacīja Cimdars.

Šis skaitlis gan vēl var mainīties gan uz augšu, gan uz leju, jo tas būs atkarīgs no tā, vai cilvēki, kas pirmajā parakstu vākšanas kārtā nodeva savu parakstu pie notāra, būs aizgājuši parakstīties arī otro reizi vai ne. Iespējams, ka kāds varbūt parakstījies vairākkārt vai arī parakstījušies cilvēki, kam uz to nav tiesību.

Tuvākajās četrās nedēļās CVK visus parakstus saskaitīs un pārbaudīs. Ja derīgo parakstu skaits pārsniegs 10% no pagājušajās vēlēšanās nobalsojušajiem jeb 154 379, CVK tos iesniegs Valsts prezidentam iesniegšanai Saeimā. Parlaments par šo likumprojektu varētu balsot pavasara sesijā.

Ja parlaments likumprojektu grozīs vai noraidīs, par grozījumiem Satversmē notiks referendums. Lai Satversmes grozījumi stātos spēkā, referendumā par tiem ir jānobalso vismaz pusei no visiem Latvijas balsstiesīgajiem iedzīvotājiem – 771 350 pilsoņiem.

Parakstu vākšanai nodotais likumprojekts paredz grozīt Satversmes 4., 18., 21., 101. un 104.pantu, iekļaujot tajā nosacījumu par krievu valodu kā otru valsts valodu. Satversmes grozījumus izstrādājusi biedrība "Dzimtā valoda".
0
Jauki gan!
0
Koalīcja jau žūžo, ka reku jāsāk ieklausīties un tamldz.bla bla.

Psc, bezkauņas: 180/771=23%. 180/2200=8%

Dēļ šādiem cipariem dauņi grib, lai visi mācītos krievu valodu, ja tie gribēs strādāt valsts sektōrā?!
0
Kas ta tie pa cipariem? Jāskatās būtu 180/1543=12% (procents no balsstiesīgajiem). A kopējais iedzīvotāju skaits nav zināms, un iespējams, ka ir zem 2M.
+4
Referendums izgāzīsies. Bet laikam, ka parakstu vācējiem to arī vajag, lai varētu ar putām uz lūpām aurot, ka te viņus apspiež utml. Pie dirsas, ka viss demokrātiski....

Vajag ar steigu padarīt negrozāmus Satversmes galvenos punktus, lai šitie balagani nearētu atkārtoties.
+1
Galvenais to parakstītāju sarakstus saglabāt.
+3
1) Ir "labprātīgi sastādījušies" Latvijai un latviešiem nelojālo kolonistu saraksti.
2) Ir pierādījusies t.s. "integrācijas politikas" bezjēdzība - baro vilku kā gribi, tāpat uz mežu skatās.
3) Ir pierādījies, ka latviešu nacionālistiem tomēr ir taisnība.
0
tipiskās krievu partijas pēdējās vēlēšanās ieguva šādus rezultātus:

Politisko partiju apvienība „Saskaņas Centrs” 259'930

„PCTVL – Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā” 7109 balsis

Tātad 267'039 balsis vēlēšanās kopā bija krieviskajām partijām. Tas ir cipars, ar kuru viņi plus mīnus var rēķināties. Nu, un varbūt vēl no latviešiem — Aināra Podziņa balss.
0
Intars, sap* ciparos, man jau likās, ka 23% tā ka pa daudz, bet par iedz. skaitu - kā nav zināms? Nupat tak skaitīja. Ciparu 2200 ņēmu no wikipēdijas: lv.wikipedia.org/wiki/Latvija#cite_n...
0
Skaitīja, bet rezultāti jau nav vēl apkopoti. Saskaitīti bija 1.9 miljoni. www.tautasskaitisana.lv/lv/jaunumi/59/...
+1
Dauņi. Nahuj viņiem tie portatīvie kompji, ja tagad nevar dabūt rezultātus pēc enter nospiešanas??
0
Pipec ar tiem musļikiem.
zinas.nra.lv/pasaule/61798-sauda...
+2
Vispār es arī esmu burvis - mēdzu kontaktēt ar džiniem, kā arī viskijiem, šņabjiem, brendijiem un citiem ļaunajiem gariem. :D
0
Pizģec… tā viena konkrētā tautība!!!

Jeruzaleme, 2.janv., LETA--AFP. Protesta akciju svētdien Izraēlā sarīkojuši aktīvisti, kas cīnās pret dzimumu segregāciju. Pārsvarā gados jaunie aktīvisti - kā vīrieši, tā sievietes - sakāpuši autobusos, kas dodas uz Jeruzalemes ultraortodoksālo ebreju rajoniem, un ieņēmuši sēdvietas autobusu priekšgalā, kaut arī atbilstoši nerakstītam likumam sievietēm ir jāsēž autobusu aizmugurē.

Akcija sarīkota laikā, kad zināmu ultraordotoksālo ebreju kopienas sektoru īstenotā sieviešu diskriminācija Izraēlā izsaukusi emociju vētru, arī Izraēlas līderi bijuši spiesti uz diskrimināciju reaģēt.
Akciju organizēja liberālās ebreju organizācijas, kas jau gadiem ilgi rīko kampaņas pret dzimumu segregāciju sabiedriskajā transportā, kuru izmanto ultraordotoksālie ebreji.

Vēl pagājušajā nedēļā Izraēlas armijas vecākais rabīns, brigādes ģenerālis Rafi Perecs nosodīja ultraortodoksālos ebrejus, kas diskriminē sievietes, un solīja, ka šāda attieksme bruņotajos spēkos netiks paciesta.

Rabīns nosūtījis virsniekiem paziņojumu, nosodot "amorālu" izturēšanos, kā tas bijis tajā gadījumā, kad kāda sieviete, kas atteikusies sēdēt sabiedriskā autobusa aizmugurē, vārdiski apvainota, vai arī centienus sadalīt pilsētu trotuārus vīriešu un sieviešu daļās.

Apsūdzības par seksuālu uzmākšanos ceturtdien izvirzītas Šlomo Fuhsam, ortodoksālam ebrejam, kurš vārdiski aizskāris kareivi Doronu Mataloni, kas atteicās pakļauties prasībām un pārsēsties pie citām sievietēm autobusa aizmugurē.

Kā teikts apsūdzībā, Fuhss Mataloni nosaucis par mauku.

LETA AFP
02.01.2012
Copyright © LETA
+3
Nav šķirbas attieksmē pret pasauli starp ortodoksu jūdaistu un ortodoksu islamistu. Ortodoks kristietis ir nedaudz labāks, vismaz attieksmē pret sievietēm.
0
Piekājs.
-2
Desekrator:
tev pietiktu vīra dūšas šaut ebrejus?
0
^ Īstenībā iepriekš esmu domājis — ja būtu palestīnieša vietā, tad droši vien tā arī nāktos darīt, kad Izraēla sarīkotu kārtējo uzbrukumu Gazas sektora civiliedzīvotājiem un ar «gudrajām bumbām» noblieztu k-kādus vecus nabagus, bet no helikopteriem apšaudītu bērnudārzus. Mūsu kultūrā gan diez vai tādā izdevība kādreiz radīs… brrr, atvainojos, tāda vajadzība kādreiz radīsies.

Atbildot reālistiski — neceru uz tādas situācijas iestāšanos!
0
RĪGA, Jan 05, BNS – Rīgas mērs un "Saskaņas centra" (SC) līderis Nils Ušakovs piedalīsies 18.februārī gaidāmajā referendumā par valsts valodas statusa piemērošanu krievu valodai un balsos par.

To viņš ceturtdien sacīja portāla "diena.lv" pārraidē "Dienas rīts".

"Pateikšu savu pozīciju – es iešu un balsošu par šajā referendumā. Var pārmest, ka man dalās domas, (..) bet man pašreiz ir tikai viens instruments, ar ko var parādīt nevis latviešiem, bet labējiem politiķiem, ka ir problēmas un šīs problēmas ir jārisina. Un vienīgais instruments ir referendums – cita nav nekāda," sacīja Ušakovs.

Viņš apgalvoja, ka tāpat ir skaidrs – latviešu valodas pozīcijas šajā referendumā netiks apdraudētas, bet esot svarīgi parādīt, "cik daudz ir cilvēku, kas nav apmierināti ar pašreizējo etniski nacionālo politiku". SC līderis uzsvēra, ka neiestājas par divām valsts valodām Latvijā.

Vienlaikus Ušakovs pauda viedokli, ka vajadzētu būt reālistiem un atzīt – "krievu valoda šeit nav svešvaloda kā angļu vai portugāļu valoda" – un to juridiski noformulēt, piešķirot krievu valodai minoritāšu valodas statusu un attiecīgi paplašinot tās lietojumu pašvaldībās.

Viņš atgādināja, ka SC valde jau pirms jaunā gada pieņēmusi vienotu pozīciju – aicināt cilvēkus piedalīties referendumā un balsot pēc pārliecības.

"Mēs apzināmies, ka mūsu rindās ir cilvēki, kas ir gatavi balsot par un kas ir gatavi balsot pret. Praktiski nav cilvēku, kas uzskatītu, ka ir jābūt divām valsts valodām. Bet dalās viedokļi par to, ar kādiem instrumentiem mēs varam panākt, lai attieksme pret krieviski runājošo minoritāti Latvijā būtu citāda" klāstīja Ušakovs.

Jau vēstīts, ka 18.februārī notiks referendums par Satversmes grozījumiem, kas paredz krievu valodai noteikt otras valsts valodas statusu.

Lai Satversmes grozījumi par valsts valodas statusa piešķiršanu krievu valodai stātos spēkā, referendumā par tiem ir jānobalso vismaz pusei no visiem Latvijas balsstiesīgajiem iedzīvotājiem ‒ 771 350 pilsoņiem.
+1
-1
^ Fake, provokācija utt. - tas tak skaidrāks par skaidru :)
0
Nez' no kurienes šitādi kropļi izlien?

www.draugiem.lv/user/1024166/blog/?...
0
Screenšotu būt uzmeistarojis, a?
0
Tur jālasa un bildes jāskatās, nebūs liela jēga no skrīnšota, tāpē arī liku linku pa taisno uz drauģeļiem.
+2
sibīrijas gāzes kamerās tādus izdzimteņus!
+4
Nožēlajomi, taču, taisnību sakot, Ainis jau nu arī ar izcilu intelektu tur spīdēt spīd.
0
Ainis brīžam ir pārāk prasts, tas ir fakts.
+2
Eiropa mosties!!!
0
Palasīju to Umara ļerkstēšanu.
www.youtube.com/watch?v=Aw...
+3
Sorry, nolažoju ar linku. www.youtube.com/watch?v=AwW31u6wYvE...
+2
Šitādus Umārus atdot misteram Breivīkam.
0
"Man latviešu valoda patīk"
whiterabbit.lv/2012/01/24/linderma...
+5
Kultūras nesēji, mundieros

fishki.net/comment.php?id=1059...
+4
urltūras, gribēji teikt ?
+4
ja žīdi ar dvieļgalvām ir vienprātīgi sašutuši, tad jābūt kautkam labam !

www.kasjauns.lv/lv/zinas/85899/vaci...
+2
Genocīds pret priekšādiņām tiek pārtrukts ?
+2
Priekšādiņu holokausts.
0
Nolādētie žīdi visu ir izplānojuši, sūda "izredzētā tauta" :D

www.apollo.lv/portal/news/article...
0
ebreji, ja neesi pamanījis, šobrīd jau vienkārši ir sevārds, kas tiek izmantots, lai nosauktu kādu, kam pienākas vai tiek 'pienācinātas' kompensācijas. tik pat labi tie varētu būt amerikāņi, kas tos īpašumus atgūst. un pat ja ebreji, tad arī ļoti īpaša daļa no viņiem, kas diez vai ir bijusi saistīta ar šiem īpašumiem iepriekš.
+5
Man patīk šis apgalvojums: Kapēc būtu jāatdod īpašumi ebrejiem, kuri piederēja žīdiem ?
0
"Nez' no kurienes šitādi kropļi izlien?

www.draugiem.lv/user/10241...

nu, tas ir latvietis, kurš pievērsies islāmam :*

0
Pieņemu, ka katrs no savas mātes vagīnas.
Tīri pieņēmums.
+7
Runājot par žīdiem, ir tāds joks.
Kāpēc žīdam nāsis tik lielas?
Jo gaiss ir par brīvu!

Vakar ieraudzīju, ka žīdu restorāna (tā kurš laikam uz Briāna ielas skaitās) logā, tajā vietā kur parasti izceļ pusdienu piedāvājumus vai nu ko citu, ar ko ēstuve var lepoties, pielīmēts uzraksts "Kondicionēts gaiss".
+3
Par brīvu?
+1
Diez vai, par brīvu var dabūt tikai parasto, nekondicionēto, uz ielas.
+3
ja nu vienīgi piebezdēto ar atlaidi iedos
+2
Hmm, kā būtu kompensāciju par izelpoto gaisu?
+2
rus.tvnet.lv/novosti/za_rubjezho...
Tā R-Eiropa jau sāk jukt prātā no tolerances.
0
^ Aiztolerēsies līdz savam sabrukumam.
0
Normaļņo - vēl pēc laika korāns būs obligātā pamatizglītības sastāvdaļa un tiks aizliegts ģērbties melnā, ka neizsmej augsti godātos afroeiropiešus.
+3
^^ Chemodan — vokzal — Mossul & Basra!

Varēja jau šiem pateikt, ka eglītes likšana nav nekāda kristīgā ideoloģija, bet gan latviešu pagānu tradīcija, kas caur vāciešiem pielipusi visai Eiropai ;)
0
jaunumi no manas šībrīža mājvietas - cphpost.dk/news/national/conce...
-1
Ko jūs tur cepās. Visdrīzāk tas viss nozīmē to, ka dāņu valdībā kāds stumj kaut ko ultranepopulāru un pamet sabiedrībai tēmu par ko sašust. Tagad lūdzu visi skumstiet par eglīti, un neskumstiet par to, ka mēs jums atņemsim kaut ko reālu. Fakin PR.
0
^šitā tipa konspirācijas teorijas nekad neesmu sapratis. tipa, nebūtu iespējams skumt par divām lietām vienlaicīgi? lai kaut ko neafišētu obligāti vajadzīgs cits stāsts?
0
bet vispār es jau nevienā brīdī neteicu, ka tas stāsts ir kaut kas ievērības cienīgs. vienkārši interesanti, jo tas tiešām te ļoti cirkulē medijos.
0
be ready- Islande taisas pieteikt karu Danijai :)
+2
Grenlandi sagribējās?
0
būšu kaut ko palaidis garām. Sonnenmensch, iedosi arī kādu linku, lūdzu!? :) vai arī par šo www.youtube.com/watch?feature=playe...
0
nu isteniba par sho te jau ari doma bija, kautkur es tam netishi biju uzduries :)
+1
BigUgga, 18. decembrī, plkst. 13:54

Nu ko, Londonā briti oficiāli jau mazākumā:
www.apollo.lv/zinas/tautas-skaiti...

Tu saki ?
denverpost.slideshowpro.com/albums/001/496/albu...
+3
0
Nu ir jau tāds urlīgs izgājiens, bet "aizturētajiem ir izvirzītas apsūdzības "plānotā uzbrukumā"" - WTFF?
0
Dvieļgalvas plosās pa Stokholmu: online.wsj.com/article/SB100014241...
+4
Tā nu viņš ir
i.imgur.com/uLdlPu7.png...
0
Es te šon pa rādž dzirdēju, ka musulmaņiem lūk - nabadziņiem - grūta dzīve. Nekur viņus nemīl, viņiem esot regulāri jāsastopas ar vardabību un valdību minimālu ieinteresētību.

Kādas muļķības jūs te stāstat? :)
+4
tā jau ir... jāmaksā par gadsimtu kolonizāciju (kgan zviedri jau nav turējuši kolonijas). Pirms pāris nedēļām biju Londonā- nu pzdc vnk. Vieni nēģeri un tikai. Kuri baltie- tie paši gasterbaiteri no Polijas vai tūristi. Bet tā jau visās lielajās Eiropas pilsētās...
No tā, ka dzīvojam sūdīgi, ir tomēr arī labumi- vēl labu virkni gadus uz priekšu dzīvosim ar krieviem kopā bez Z-Āfrikas un tuvo austrumu laimes meklētājiem.
0
starpcitu šodien ziņās lasīju, ka pēc 10 gadiem pasaules lielākā ekonomika būs Ķīna. Varbūt visa šmuce gāzīs uz turieni? Kgan lētā darbaspēka viņiem pašiem atliku likām. Toties pabalstiem ar soc.garantijām būs piķis priekš nēģeriem un kebabu cepējiem.
+2
Tas, ka Ķīna būs lielākā vēl neko nenozīmē. Cik tur būs sociālie labumi nav zināms, bet man aizdomas, ka nekā tur nebūs. Rīsa saujiņa dienā - sēdi rāms. Turklāt, apšaubu, ka tur varētu attīstīties tāds liberanālisms pret iebraucējiem kā Evropā.
0
Sauksim lietas īstajos vārdos - liberastija
+3
Ne pa tēmu,bet šis (mans) ir 666.komentārs šajā diskusijā ! :D :D:D
+2
Nevis komentārs, bet trolliārs :)
0
^^^ imho liberanālisms nemaz neskan sliktāk kā liberastija, pie kam to pašu vien apzīmē un nav vēl tik nodrāzts izteiciens.
+2
liberilinguss un liberimmings
0
+2
Latvija izskatās uz šitā fona kā pilnīgā brīvības zeme...

finance.yahoo.com/news/britain-police...
0
Barbariem - naži, Eiropiešiem - vārdi. Sods vienāds.
0
www.apollo.lv/zinas/kiniesi-aktiv...

Nu ko, sākam mācīties ķīniešu valodu?
0
«Ģimenes pārceļas ar visiem bērniem, kuriem nav skolu, kur mācīties, jo mums nav daudznacionālu skolu. Jau iepriekš esmu runājis par to, ka būtu nepieciešams ieviest izglītību trīs valodās - krievu, latviešu un angļu,» sacīja Taivāns.

Tātad šī ziņa patiesībā vajadzīga tikai tam vienam Taivānam, lai mazinātu latviešu valodas mācīšanu skolās. Ieviestu vairs ne pat bilingvālo, bet pat trīsvalodu izglītību!

No otras puses — ķīniets padzīvos savus piecus gadus un tomēr latviski iemācīsies. Bija jau te sižeti, ka tā notiek. Ja nebūs iemācījies — tad uzturēšanās atļauju nost!

0
ķīnieši tomēr vairojas kā tarakāni.... Ķīnā jau ar likumu sāk ierobežot dzimstību - tagad šamie brauks uz Latviju un palīdzēs te uzlabot demogrāfisko situāciju ;)
0
Man gan šķiet, ka nu jau uz kopējā DA Āzijas fona ķīniešu vairošanās tāds čiks vien ir.
0
čiks uz DA Āzijas fona bet uz Latvijas fona ?
-1
Vislabākā islama analīze, kāda jabked redzēta. Spread the word.

www.youtube.com/watch?v=t_Qpy0mXg8Y...
0
"Tātad šī ziņa patiesībā vajadzīga tikai tam vienam Taivānam" - baigi labi trāpīji, tikai iemesls ir cits
Viņam ļoti tuvi cilvēki strādā privātskolā, kuri koncentrējas uz imigrantu bērniem un skolu vada turks
Līdz ar to viņš savā ziņā varētu spodrināt potenciālo skolas tēlu sabiedrības acis kā "nenovēršamo seku" loģisku iestādi
+2
^^ nez kāpēc baigi pēc peisakiem smird.
+4
Dvieļgalvas gribēja šodien Vašingtonā sarīkot ''Million American March Against Fear'' gājienu. Ieradās pāris simti, bet uz protesta akciju ''2 Million Bikers to DC'' sabrauca ap miljons motociklistu ...

www.barenakedislam.com/2013/09/11/d-c-poli...
+2
Vakar beidzot redzēju to ķīniešu baru sekas par kurām te visu laiku runā. Pirms manis Dominas stāvvietā iebrauca jauns passāts un svaigs CLK mersis ar Latvijas numuriem JL un JG. No abiem autiņiem izvēlās divas ķīniešu ģimenes - vīrs un sieva ar 2 bērneļiem. Tā kā sakot latviski "process pošol"
+2
Vidusskolnieku problēmas mūsu Apsolītajā Zemē.

www.e-klase.lv/lv/raksts/zinas/pas...
0
Sāksim ar to, ka tas ir pilnīgi idiotisks noteikums. Sašūsimies par to, ka atkal musļiki kačā pravas - pēc tam.
0
tikpat idiotisks, cik tas, ka visiem jāstaigā skolas formā ....
+8
Skolas formai jābūt šādai — un obligātai: armijas kamuflāžas bikses, kedas vai zābīši, Iron Maiden krekls, Skyforger jaka. Visiem ieviest obligāti, sākot no 6. klases!
+5
Aizmirsi pieminēt, ka ir jābūt vismaz mērenā štīmī visu laiku. Sākot no 6. klases. Pīpēt nav obligāti, bet apsveicami.
+2
Par tēmu uzturēšanās aptaujas. Gan jau, ka visi pamanījuši tās kretīniskās reklāmas - te būs lieliska atbilde:

www.youtube.com/watch?v=iYtKeN5_X9Q...
0
^^^^^^^Mani kautkā nebiedē ķīnieši - pat ja iebrauktu 200 000 - viņi te būtu tikai 10%, turklāt tā ir nācija, kas mācās svešvalodas.
0
Ja būtu kārtīgas čainataunas (kas pie 10% īpatsvara noteikti būtu), ne sūda arī liela daļa no viņiem nemācītos. Priekš kam? Visi - vai tie krievi, latvieši, vai ķīnieši - valodas mācās, tikai vajadzības spiesti. Vismaz absolūtais vairākums.
+5
Nu un vai maskačka tagad nav čainataun? (nomainot valsti protams)

1. Labums, ko es redzu ķīniešos ir tāds, ka pie mums nevar ienākt kautkāda Dzjin Tao divīzija un nogalinot mūsu robežsargus, aizvest to ģimenes locekļus pāri robežai.

2. Ja tagad krieviski runā 40% no vietējiem, tad tādējādi varētu atšķaidīt šo daļu un integrējot šos cilvēkus stiprināt latviešu valodas pozīcijas.

3. Neesmu UA piekritējs - un visādu Šīnu/Šleseru, bet atbraucot no Eiropas krīt acīs tas, ka te ir maz cilvēku. Ilgi tas tā nebūs, tāpēc labāk lai te iebrauc Ķīna nekā Arābijas pussala.

4. Virtuve.
+1
Es ieliku treknu plusu par iepriekshejo komentu, ja ir iespeja izveleties, tad tiesham labak Azijas parstavjus neka "videjo austrumu" ...
+4
starp citu, Salzburga ir labs vjetnamieshu restorans, ar vel labaku nosaukumu - HUY
kad pirmo reizi redzeju, smineju pusi dienas :)
+1
^^ man rīsi ne pārāk.
+6
Mūsu ēras 9. gadsimtā tolaiku trūmetālā sēdēja toreizējo proto-lībiešu priekšteči un rakstīja iekšā tēmā «es negribu, lai tas notiek pie mums» sekojošu tekstu: «Lieņ tie baltu ārieši iekšā! Kas viņus te sauca! Mēs negribam, lai viņi te nāk iekšā ar savu letiņu valodu! Nu un tad, ka viņus pašus ģermāņi padzinuši no Oderas krastiem! Lai paliek pie vendiem Polijā.»

Toreiz populārākās tēmas diskusiju kopās bija: Veļu Nakts (tikai bez karnevāla, pa īstam), Dzeršana, Sejas rota — BĀRDA, un Igauņu Alus. Savukārt latviešu ali bija kopā ar leišu miestiņiem iekš tēmas Importa alus. Plaši tika apspriesta braukšana uz Angliju: cik mārciņas kuram izdevies pārvest mājās, kuras bagātākās pilsētas visvieglāk pieejamas izlaupīšanai, caur kādiem darbā iekārtošanās birojiem var ietikt labākajās karadraudzēs utt.
0
nebiju lasījis šo tēmu no sākuma, tagad palasīju un ieķērcu pie šī te komentāra :))))

/forum/122117-es-negribu-lai-tas-notiek-pie-mums%21#comment158894
0
Pateicoties vjetnamiešu imigrantiem, Bruķikā var trijos naktī nopirkt aukstu alu bodē ...

ko padarīsi - enerģijas nezūdāmības likums - ja pārsimtštukas aizmauc prom, tad kautkas uzrodas vietā
0
Atēnas, 2.nov., LETA—BBC. Abi vīrieši, kuri piektdien tika nošauti pie "Zelta rītausmas" biroja Atēnās, kā arī trešā ievainotā persona ir partijas biedri, ziņo policija.

Nošautie ir 22 un 27 gadus veci vīrieši, kas uzbrukuma brīdī apsargāja partijas biroju. Trešais vīrietis ir smagi ievainots un atrodas slimnīcā.

Kā vēsta britu raidorganizācijas BBC Atēnu korespondents, Grieķiju pārņēmis satraukums, ka uzbrukums partijas birojam var valstī izraisīt savstarpējās atriebības vilni starp labējiem un kreisajiem ekstrēmistiem. "Pret slepkavām, lai kas tie būtu, mūsu demokrātija vērsīsies nesaudzīgi. Lai ikviens to apzinās," paziņojis valdības pārstāvis.
0
Neraža Britu salās:

www.delfi.lv/tehnika/zinatne/bri...
0
ja pareizi saprotu, tas nemaz nav alkohols (kā vēstī virsraksts), bet viela, kas rada līdzīgus simptomus ?
0
Apzīmējums "neiropsihofarmakologs" man nez kāpēc asociējas ar pagrīdes narkotiku laboratorijas darboni, nevis ar karaliskās koledžas profesoru.
+2
Breaking Bad ...
0
Vārds «neiropsihofarmakologs» tika izdomāts tāpēc, lai ar tādu uzskatāmi pierādītu apkārtējiem, ka viņš pats nelieto tās vielas, jo tad nebūtu spējīgs izrunāt tādu specialitātes nosaukumu.
+1
Drīzāk gan tas nosaukums ir radies kaut kā lietošanas iespaidā
0
es domāju, ka kaut kādu valodu jau tie ķīnieši mācītos... tikai diez vai tā būtu latviešu - tas taču nav īpaši pragmatiski. Rīgā atbraukušie ķīnieši mācītos mūsu "brālīgās tautas" valodu.
+2
Rīgā, Daugavpilī un vēl šur tur tā droši vien būs krievu valoda. Cēsīs, Kuldīgā u.c. provinces pilsētās gan to krievu valodu varēs iebāzt tā dziļāk.
-1
nu es domāju, ka pārsvarā jau čainīzeri uz lielajām pilsētām tēmēs.
+3
Kolēģis pārteicās, ka ceļojumu var ieplānot no Latvijas uz Daugavpili
+1
^^ pagaidām gan dzirdēts, ka vairāk tēmē uz mazākām.
0
1) Ķīniešu valdības politika ir izsūtīt savus cilvēkus, lai taisa kopienas visādās valstīs. Rietumāfrikā redzēju, kā valsts šamiem apmaiņā pret investīcijām rūpniecībā izsniedz 5000 uzturēšanās atļaujas ar tiesībām naturalizēties pēc kādiem gadiņiem. Tas arī notiek. Ķīnieši ir pozitīvi, normāli, sakarīgi, daudz strādājoši cilvēki, pret kuriem vietējiem nav nekādas pretenzijas. Ķīnietis nav islāmists — ķīnieti pārējā sabiedrība pamana reti, un ja viņš pievērš sev uzmanību, tad tikai pozitīvā veidā. Bet īstie atslēgas ķīnieši (kopienas organizatori, izlūkdienesta rezidents, politiskais pārstāvis utt.) ir tikai daži no tiem pieciem tūkstošiem. Ej nu pamani viņus.

2) Talsu uzņēmējs, pie kura paša ķīnieši braukuši skatīties nekustekļus, zināja stāstīt, ka ķīnieši meklē iespējami lētāko palikšanas veidu ar iespējami skaistāko skatu, un vēlams, lai būtu jau kādi vietējie savējie priekšā. Tāpēc arī Cēsis un Ozolnieki: tuvu Rīgai, smukas vietas, ekonomiski attīstītas. Kad pirmās ķīniešu ģimenes saņemsies un ieperināsies Talsos, tur būs tas pats.

3) Māsterplāns ir: nopirkt par minimālajiem 50 000 (tāpēc ne Rīgā), pēc pieciem gadiem nokārtot pilsonību (dažam 2 gadi jau pagājuši!), un tad aicināt nākamo ķīniešu partiju, kuri pirks īpašumu ne no latviešiem vairs, bet jau no saviem pirmajiem ieceļojušajiem ķīniešiem! Tā viņi panāks, ka Latvijai no viņiem nebūs vairs pilnīgi nekāds labums.
0
Itkā no tevis vai manis Latvijai būtu kautkāds labums ...
0
^ Darba dienās ir, brīvdienās — nav! :)
+1
No daža laba brīvdienās pat lielāks, pieņemu ;) A kas tad ķīnieši gadījumā būs citādāks - nodokļus u.c. jau tāpat maksās un varbūt ka apzinīgāk par dažu labu vietējo, kas uzlicis komunālajiem līko.
0
Nav jau teikts, ka maksās.
Un par naudu jau gan nebūtu visa godība jānotirgo!
0
kā tur bija par to sevis izmainīšanu sīknaudā...
0
Ziņa gan nedaudz pasena, bet tajos pašos Ozolniekos viens ķīnietis jau bliež augšā daudzdzīvokļu namus: zz.diena.lv/biznesa-zinas/citas...
+1
+3
patīk. gaidu turpinājumu kur jāizslēdz melnais. Nu KKK.. rād ko var!
+1
nigurlas
+2
KKK jau sen nav aktuals, tie jau bija tikai "redneki", kas pa laukiem sheptejas, no neko darit...
tur kautko nopietnaku vajag, bet baidos, ka nekas nebus, niggas ta turpinas, tie ir shtati, pashi ar savam cilvektiesibam visu ir sapisushi, iedod merkakjim granatu - un redz kas sanak...
0
Pēdējā laikā visai bieži skatos YouTube National Geographic "Gangland" sērijas. Linkus nekakāšu, bet var iedrukāt meklētājā un "Crip Or Die", "The Bloods", "Gangland's Most Notorious", "Hidden Valley Kings", "Black Mafia Family", vēl ko no tās pašas operas, tēma pētīšanai tikpat ka bezgalīga - oficiāli ASV reģistrēts 21 tūkstotis tūkstošgalvainu ielu bandu.
Pretstatā 8000 KKK locekļiem...
Vienā sērijā pasaulsavenais Ice T stāsta: "Es neuzdrošinos [savos tekstos] provocēt Losandželosas ļaudis - tur katrs 15-gadīgais ir gatavs nogalināt mani vienkārši savas reputācijas dēļ".
Ko nu tur baltajam uz ielas rādīties.
+1
^domāju, ka tuvākā laikā nebūs sižetu, kur izslēdz melnos. Šo sižetu pasniedza, kā- jā, tā darīt nav labi, nēģeru huligāni ahujeļi. So what? Ja būtu pretēji- tas būtu mega rasisma skandāls, kur iesaistītos policaji ar FIB. Nu neudzrošinātos baltie iet ielās močīt nēģeru urlas, mīž.
Krievijā, laikam, ir vienīgā vieta, kur vietē'jie pizģī parazīt sveštautiešus tādā lielākā mērogā.
+2
ar Krieviju jau cita opera - tie ''sveštautieši'' jau tautieši/līdzpilsoņi šiem sanāk no okupētajām teritorijām, kuras vaļā laist negrib
+1
Nekas tur nav savādāk - mellie (tb kaukāzs) močī krievus - huligānisms. Otrādi - rasisms.
+1
Agrāk vai vēlāk tam bija jānotiek - kāds nokautētājnigga sacaurumots

cnsnews.com/mrctv-blog/matt-ves...

P.S. Vēl jāatcerās, ka peisakainos tā nedrīkst piļīt - uzreiz ir ''hate crime''
+3
Pozitīvi, ka lecīgais kverplis cietumā, nevis čalis, kurš (ar pilnām tiesībām, manuprāt) pacienāja to deģenerātu ar svina tableti
+2
+3
Avots jau arī labais, normālus t-kreklus piedāvā, ar KKK, Rūdolfu Hesu. Jāņem :D
+2
man tas ar smaidīgo Hitleru ļoti patīk
+1
+1
no alus foruma:

''Laikam otrdien rādīja dokumentālo filmu par Irānu- valsti kurā pat viesnīcās tūristiem nepārdod alko!!! Tai pat laikā tur ir 6 miljonu alko lietotāju, kas pa kluso saražo savām vajadzībām. Interesanti bija redzēt par alu, viņi veikalā pērk valsts saražoto bezalkoholisko alu, salej bačokā, pieber cukuru un raugu, un WOILA pēc nedēļas 8% aliņš gatavs''
+1
Kaut kur lasīju, ka kontrabanda un melnais tirgus šiem šancē normāli - dabūt var visu, tikai jāzina, pie kā interse'ties, un salīdzinoši dārgi tas iznāk. Teherānā cilvji pa dienu svētulīgiem ģīmjiem visiem poņāķijiem atbilstošos paltrakos defilē, vakarā savācas privātās pagrīdes ballītēs - šmiga, dāmas miņukos un austpapēdenēs, viss kā pie cilvēkiem.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas