SIBYLLA
+5
Jaunums no Sacramental - neliels ieskats debijas albumā ''Sibylla''

Tracklisting:
1. Credo Quia Verum 0:00 – 0:28
2. Die For This Messiah 0:28 – 0:43
3. Bifacial 0:43 – 1:02
4. Rock'n'Roll At Midnight 1:02 – 1:19
5. The Storm 1:19 – 1:44
6. Abyss Of Fallen 1:44 – 2:04
7. Burn The Witch 2:04 – 2:24
8. In Fury Of Our Sins 2:24 – 2:48
9. We Are The Wolves 2:48 – 3:14
10. Sibylla 3:14 – 3:58
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+4
+1
prieks, ka beidzot tik tālu ir. kad būs nākošais alboms?
-3
nu, vot, par šito es runāju. šo jau var arī pie kaut kāda diezgan augsta līmeņa skaitīt. tehniski un muzikāli viss izstrādāts. paldies Sacramental par ko tiešām baudāmu! ar nepacietību gaidu pilno albumu arī.
+3
^ Diezgan augsta līmeņa ? Tehnisk un muzikāli viss izstrādāts ? Tu ko ņirgājies ? :D Labi, te jau ieiet lauciņā "gaumes lieta", bet nu tomēr...
-2
kas tad tev tur tik ļoti nepatīk? nu, pamato arī reiz, ja jau sāc.
+5
^ No sākuma tu Huskvarn RIP topikā kategoriski paziņo, ka viss Latvijas metālā pēc Neglected Fields, Flaying, Brute Chant un Sanctimony detuhas ēras ir sūds, turklāt, nerunājot par oriģinalitāti, neviens pat nejēdz spēlēt.

"...kuras tad ir tās ultrakrutās metāla bandas, kuras spēlē? es jau te negribu dirsties, bet, pat pieverot acis uz to, ka tehniski neviens neprot spelēt, nav jau arī nekāda interesantuma grupām. izskatās, ka agrāk cilvēkiem bija vnk pacietība iet ar to savu īpatnējo stilu caur ērkšķiem un nodiršanām."

Tagad pēkšņi šis ir zajebis, riktīgi oriģināli, un "īpatnējais stils" tikai tāpēc, ka tevi paķēra? Es, piemēram, tur neko nenormāli ģeniālu un savdabīgu nesaskatu. Nu, katrā ziņā ne tādā mērogā, lai šis ripulis būtu ilgi gaidītā mesija pēc pēdējās +/-desmitgades panīkuma Latvijas metālscēnas (pēc tevis teiktā Huskvarn topikā). Džeki normāli, kvalitatīvi močī, bet nekas "mega giga world class" tur nav.

Kā jau te minēja - gaumes jautājums. Nevis kaut kas nu būs nenormāli augsta līmeņa, jo tev iepatikās.
-3
nu te ir vnk stabils stils, kur nav iespējams neeko baigi jaunu izdarīt, bet ļoti kvalitatīvi. es nesaprotu kā jūs neviens atšķirību nedzirdat.
+1
^^^ Man nav pacietības tik garus komentārus rakstīt, bet Quorthon precīzi izteicās. :)

Es tik dzirdu to, ka man nepatīk rifi, jo tie izklausās nenormāli plaģiātiski, kā jau parasti jaunās thrash veidīgās blices, nepatīk giču toņi, bet jā, kvalitāte tur ir, fret buzz nedzirdu, tur es tev piekrītu. :D
0
labi, galvenais, ka reāli ir uzskates piemēri kas pat liecina par to, ka nav kas īsti močī vairs. bet var jau turpināt visiem stāstīt, ka galvenais mūzikā ir uztaisīt labu reklāāmu un apgut guitar pro. pārējais ir pohuj, jo tā jau tikai viss veidojas un nekā savvādāk. tā tas vienmēr ir bijis.
+2
Visu cieņu, murgoni, bet "stabils stils, kur nav iespējams neeko baigi jaunu izdarīt" - tā teikt, vēl jo vairāk no muzikāla cilvēka puses, manuprāt, ir nepamatoti. Tas, ka 99% nespēj, nenozīmē, ka vispār nevar.

Vienkārši ļaudīm ir grūti iedomāties, ko jaunu gan varētu izdarīt, kamēr kāds to nav nolicis priekšā un un pateicis: "re! te ir. šito gan negaidīji, vai ne?" :)
+2
ai, labi, man šķiet, ka manī ir iesakņojies kāds negācisms un laiks aizvērties. katrā ziņā sacramental baigi labās dziesmas, kā jau sākumā teicu.
0
Red is the new black, night is the new day, Murgons is the new Mincīts!

Bet man jau patīk, ka pietika vakar iepostēt Sacramental video ar piebildi, ka albums joprojām nav!!!, un tad uzreiz izrādās, ka kaut kur tas albums pastāv gan un pat ir gatavs izdošanai :))))

Nosaukums labs. Sākotnējie varianti, kas bija dzirdēti, izklausījās tādi standartveidīgāki (tipa «66-fuckin-6» u.tml.), šitais ir daudz vairāk izdevies!
+3
^ 66 fucking 6 tu neaiztiec, ir sasodīti labs gabals :)
0
Vispār man jau arī viņš patīk, ja tā padomā :D Koncertā normāli kakls izlocījās pie viņa!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas