Melnaa piektdiena tuvojaas
0
Nu ar kaadaam ceriibaam ta gaigam 13 maiju?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
uh, labi, ka pateici, varēšu nobriedināt bleka tusu...
0
nu bet tur jau netikai bleks buus...
0
HVZ, kas tur būs un kas ne... Viens gan- es ar savu giču un melnbalti krāsoto mūli. A moš nebūs, neļaušu nest šmigu un neviens neatnāks. Nav garīgais.
0
heh! jasezh majas un citigi kkas jamacas :)
0
es jau gan vareetu pateikt kur var atrast plakaatu netaa.... ;) :))))
0
Nu ta saki..
0
man abik intresee kas un ka zinu es ka vispar tads pasakums buus bet vairaak gan nav nacis manaas ausiis. varbut vareetu padalities ar infu par sho pasacienu
0
Ir redzēts plakāts — bandu bija daudz, cena bija maza. Striža teica, ka tas vēl nav galīgais variants, ka, iespējams, būs vēl vairāk bandu. Tāpēc, mīļie, sāciet pamazām gatavoties šim pasākumam!
0
es dzirdeeju ka bus pie 20 bandu ja baumas pa plakatiem klejo
0
kas????? kur????? kad?????:)
0
Ai, vairāk gan nevajag, nedomāju, ka kāds īpaši gribēs spēlēt 3-4-tros rītā pie viena vēl "dzīva" palikušā klausītāja! Pietiks ar kādām 8-9 grupām!
0
nu ja ja fests pa garu tad parasti uz peedeejaam grupaam esmu pilaa un nekaa neatceros
0
pamekleejiet draugiem.lv pie pasaakumiem tur ir dikti smukaa afisha ar kraukli!!! citur gan veel laikam nava, vismaz nav paveicies atrast...
0
:) redzu afishaa paziistamu nosaukumu :)
0
Balrogh taisniiba man ar pagaajusho gadu pietika - nav nekaada sevishkjaa prieka speeleet kad puse zaales i jau maajaa un otra puse neko vairs nefiltree un vismazaak bija interesanti speeleet peec Skyiem ko nenoliedzami arii lielaakaa dalja gaidiija, bet nu kas bijis bijis....
0
Piektdien, 13. maijā Salamandrā. Piedalās:
Preternatural, Huskvarn, Urskumug, Flaying, Disease, Infected, Fimoz, Eternal Snowfall, Frailty, Mutilate Myself, Trendkill Method un Insane. Ieeja 3,50Ls.

0
Grrr! Atkal Fimoz.
0
delj dazham bandam ir jeega iet
0
Man vislielākais pārsteigums neapšaubāmi ir Insane iekļaušana. Vairāk nekā gadu pilnīgi nekas par viņiem netika dzirdēts, biju jau norakstījis pie izjukušajiem... :)
0
>Kudars Nu taalu no patiesiibas tu nebiji
0
Nu bet kaapeec tiesi Salamandraa, saprotu, ka visvairaak vietas, bet man peec tam jaakulas naktii cauri visai Riigai un uz maajaam vienalga transports vairs neiet!!
0
ko lai dara nabaga liepaajnieks kas dikti grib uz turieni tikt?!
0
to ATTILA
bljin, a tev pilnu servisu padavai, 5m no maajaam... i to buutu par taalu >:(
0
Da nu, maijā jau būs silts, varēs nakti zem kāda krūmiņa pārlaist Juglas ezera krastā, gultu no saplēstām pudelēm varēs klāt, un pagalvī izsmēķus likt. }:) Man Salamandrā tīri labi patīk.
0
hehe, šitas atsauc atmiņā kā pirms 2 gadiem maijā pēc konča Salamandrā (vai tik nebij pats pirmais metal koncis tur?) sagaidījām saullēktu Juglas ezera krastā ar polšu :D
0
Nu Juglas ezera krasts nav labākā vieta gulēšanai. Es tur reiz nakti pagulēju Zaļā Pūķa ugunīgās elpas ieaijāts. No rīta bez somas pamodos. Turklāt tas bija Berģu pusē, kur it kā pat īpaši daudz māju tuvumā nebija.
0
jāmāk dzert ! protams, gadās atjēgties tikai tad, kad apjēdz, ka ne galvu pakustināt, ne kāju celt... nu karoče sus totalis (totāla cūka latīņu. val)...

Lai arī kādā pālī esmu bijis Salamandrā- vienmēr paša spēkiem atkūlies līdz Āgenskalnam (kādreiz bija līdz Teikai, ta bija tuvāk ) ... pa nakti nav bijis vēlēšanās tur palikt... grūti jau ir- bet zobi jāsakož, galva karājas kaklā, acis ik pa laikam paver, lai redzētu kur esi un tik ej... ej.. ej uz priekšu...
līdz tramvajam... tad pārsēdies...
0
hmm dazhas grupas ir skatities vertas! un ja jau kudars tur buus...(japarunajas) vispar sen neesmu bijis uz kadu konci!
0
To Kriwix

Nu ja pilnu servisu piedaavaatu kaut vai Daugavpilii, es brauktu!!!
Bet nu vispaar laikam vajadzees kaut kur dabuut auto, ar to nebuus nekaadu probleemu tikt uz maajaam!! Ja veel es dziivotu Riigaa tad vareetu ar nakts tramvajiem, bet uz Baloziem var tikt tikai ar auto vai ar kaajaam!!!
0
ATTILA tu nu gan i diiiivains >:O
0
to ATTILA Dzirdi tu neesi vismaz no tiem kam uz un no koncertiem ir jaaperaas 250km uz katru pusi
Izlepushi esat..
0
Es ņemšu līdzi telti. Vai vismaz guļammaisu! Ehehe.. Varbūt kādam ir divvietīgais? Es tāda salīga.. Muhahaha, ņerrr, ņerrr.
0
nu ja tev jau tik kaadu radiatoru nocopeet te... >:|
0
nu ja tev jau tik kaadu radiatoru nocopeet te... >:|
0
ir gadijies netikai pec koncha bet arii pec tusa pagashgad aprilja vidu gulshnaat kapos jo 4 nakti un ar maz asinju spirta gruti doties kaut kur varet taalu njemot vera ka majjas atrodas (no tusa vietas skatoties) preteja daugavas pusee. teikshu nekas traks tik galvenais atrast kaut cik necik droshu vietu
0
nevaru sagaidiit Eternal Snowfall, cerams ka tagad buus 10 gitaristi un bus vel lielaks sviests
0
to Lūsis
Salamandra lielakais uķis kads redzēts, kas tev tur vara patikt? lopus tik tados caurumos laiž, he he
0
Miers ar Tevi, augary. Varbuut kori arii sagribeesi? Kaut gan ideja par dziedoshu kamersastaavu man pat loti patiik. Skaidrs, ka mums vairaak gitaristi kaa vajadzeetu, tachu koncertaa iesaku paskatiities, ir izmainas.
0
Ne nu O.K es jau neko nesaku, ja ir patiesaam labs koncerts tad var kaut vai ar kaajaam uz Liepaaju solot!!! Es vienkaarsi gribeeju teikt, ja Salamandra buutu kaut kur centraa, tad cilveeku buutu krietni vairaak, kaut gan nesaubos, ka arii tagad buus pietiekami daudz!!!
0
nu ja par salamndru tiesham var teikt liels siena shkjunis
0
salamndra ir apmeramta pat ka kriev zeme kada sadzhaa liels siena shkjunis bez durvim ar uzrakstu dom kultur(ar krievu valodu varu arii kljudities ta ka ludzu to netirzaat)
0
kas tas pa mataino lopu, ka nevar kaajas aizvilkt taalaak pa centru? lai tie arii puust un NENAAK! IBIO!
0
Patiešām smieklīgi žēloties par to, ka uz Juglu jābrauc. Ja kāds no Zilupes pārdzīvotu, ka netiks, to vēl varētu saprast.
0
slinkie riidzinieki... :D
0
vis galu galaa ari tam pasham juglas matainajam ir atkarigs no asinju limenja spirtaa. jo ja asinis spirta ir maz tad bus pagruti pat lidz savam majaam aiZiet. nu protams ir arii tadi kuri ir slinki(bet aiz ta slinku ir neveleshanas vienam iet pa riigu jo nevar zinat aiz kura stura panjems pakaljaa). nu i kas vaidzees aizieshu ar kajaam uz majaam nu nav talu no rita ar pirmiem saules stariem hbushu majaas
0
Bļe, nu toč izlepuši visi te. Tālu, šķūnis, ņēņēņēē... he, kur ta gribēji, lai koncis notiktos? It kā kādreiz būtu varen smalkos iestādījumos kāds koncis bijis. Dīvaini, vienīgo konci angārā visi ceļ vai debesīs, bet kad sarīko paprāvā klubā ar ērtībām un normālu skatuvi, tad šiem šķūnis. Kur ta ir labāk? Pakaviņā vāi?
0
to zeme

jaaaaa, man jau pietika izmainas klipu skatoties, laikam tas kur tu lasiji vardus no lapas
0
Nu, sivins (augary), pamegini pats nodziedat svaigu dziesmu. Redz, man bez grupas veel ir gan universitaate, gan darbs, taadeel nejuutos vainiiga par to, ka nezinaaju vaardus. Visa mana dziive nesastaav no meeginaajumiem, jo dziedu veel seno muuziku un veel paaris vietaas, taa, ka tas bija lieki. Es jau saprotu, ka katram patiik izliet zulti, tikai ir veerts padomaat par to, ka jaunajas grupas arii vareetu tik raziigi nerasties, ja muuziiigi ir jaasagaida zveeriiga kritika. Skaidrs, ka ir daudz kluudu, to jau neviens neapstriid, tachu visu vajag dariit ar sapraatu un meera izjuutu. Ceru, ka saprati, ko domaaju (tas bija bez launuma un ironijas teikst).
0
Hei Zeme, tu ir riktiigs malacs, tev taa lieta padodaas. Taa tik tureet! /Aapshu mednieks/
0
tu skiibi dziedi
0
augury tu neesi galvu saspiedis? naakamreiz, kad satiksu, paraadiisi, kaa jaadzied taisni, ok? ;)

un vispaa ko dirsies ar visiem peec kaartas?
0
ja es pashlaik spiezhu savu galviņu, oj oj jau naak
0
jaaaaaaaa
0
...abidna ka akal neiznāk un sašļūk, ne?
0
Es būs klāt ar visu asiņaino cirvi!!!
0
Balrogh rakstīja:
"Ai, vairāk gan nevajag, nedomāju, ka kāds īpaši gribēs spēlēt 3-4-tros rītā pie viena vēl "dzīva" palikušā klausītāja! Pietiks ar kādām 8-9 grupām!"

Neapšaubāmi, ka pasākumā, kur grupu skaits tuvojas/pārsniedz 10, labāk ir spēlēt pirmajiem nekā pēdējiem. Bet nemaz jau tik traki nebija. Atceries toreiz pie IMP NAZ mēs sākām pus-4-os, un pie skatuves bija kādi 60-70. Būtu vēl tikai monitori darbojušies. :D
0
Augary, varam atrisinaat sho probleemu vienkarsi, nav ko piesaarnot forumu ar diologiem, kad mani redzeesi kaadaa pasaakumaa, droshi naac klaat un kraamee zulti pa pilnu programmu (man neri stipri, iztureeshu), tas buus daudz cieniigaak, nekaa ar sleeptu identitaati rakstiit apvainojumus un padomus. No manas puses shis ir pedeejais komentaars Tev.
0
kk:(
N jap, atceros gan bija OK, nav jau tik traki gan, bet publika jau tomēr ar nogurst, ne!? Un tad beigās nospēlē dziesmu un tādi pavāji aplausi vien nāk no skatuves, bet nu neko, būs jau forši jebkurā gadījumā!!!!

Nu tiešām, šitie izlepušie cilvēki, ko ta gribat, lai koncertu vietas "pieved" pie nadurvīm, lai ar čībām var izlīst no migas un apskatīt kādu bendu. Ķēmi gatavie, Salamandra tālu:(((( JEDRITVAI, gribētu gan redzēt, ko teiktu, ja būtu šī valsts Vācijas lielumā un kocis notiktu kādus 240 km no mājām!!!! A te 30.min ar tramvaju līdz juglai nevar aizvilkties!!! MURGS!!!
0
to Deadfall :))))))))
0
visi aizbildinas ar slinkumu jo visos ir iezagusies korupcija. muziku ladee no neta uz konchiem neiet jo jateree nauda. galiigi degradejusies sabiedriiba
0
es te pamanīju
augury, 15. aprīlī, plkst. 01:11
Salamandra lielakais uķis kads redzēts, kas tev tur vara patikt? lopus tik tados caurumos laiž, he he

Mjā.... a tu RVR zāli esi redzējis? Vai Robinsonu? RAVā es pats neesmu bijs, bet noprotu, ka arī nebija Otto Švarca kafe...
A ko tu teiktu, ka pasākuma laikā policija sarīko reidu un tevi ar steku noslāna (tā arī esot darīts agrāk)?
Varbūt 7UP atceries?
Ble, cilvēki ir reāli izlepuši!
Skinkums iet? Varūt atgriežamies pie "1 koncis pusgadā"?
0
pareiz i viens koncis pusgadaa un ta visi spiedisies uz to konci vismaz nezhelosies nu varbut zhelosies tie aks netiks
0
heh! atkal apliekama teema!
0
Būs jau labi, vienīgais būs pagrūti izturēt. Apmēram kā divi konči vienā. Bez šmigas līdz beigām netikt. Vienīgi žēl ka beidzamās grupas jau īsti labi nevarēs uztvert (noguruma un pūķa ietekmē).
0
Desper ko pamsti, he, ta pat jau visi ies, bet noliegt aci redzamo butu nepareizi, ne, nau jau tas labakas vietas mataijnajiem (neskaitot kabatu)? Nu a par to noslanīšanu nessapratu, slanit jau var visur.
0
es nesudzos (nu un man tapat po par to ka izskatas) bet nu ir ka i'
0
augury! Ja jau tu tur iesi, tad jau tu pats sevi pie lopiem pieskaiti... :P
0
un kursh tad teica ka nepieskaitu ?
0
Nu bet tad jau Salamandra tev ir vienīgā un īstā vieta, labāk nevar vēlēties!
0
nepiekritu. lābak vienmer var veleties
0
Tu esi lops, tev nav brīv ko vēlēties. >:]
0
nu gan kaskjis es piem prieciigs ka vispar buus taads fests tiksu vai nee taalu vai netaalu kautkas tak notiek nedziivojam par laimi aafrikaa
0
nu lab' lab', eju atpakaļ uz buri
0
Iedod man atslēgu no būra. ;)
0
beidzoet kasities jums butu jabut priecigiem ka notiek videji kadi 12 konchi gadi prieksh metalistiem un ja juus esat par slinku lai aizvilktu savas tukla kajeles un tizlo rumpi kas uz ta uzkabinaats uz Riigas galu(labi a ne uz kontineta otru malu nav jajiet ta es saprastu) ta juus nesat cieniigi saukties par metalistiem. es saprotu tos cilvekus kuri maciibu vai darba delj nevar tikt vai tos kas negrib iet un to vismaz sklaji nekladzina bet tos kuri atklati un skalji to kladzina un lai butu vel kaads iemesls neieshanai to iestadijumu nosauc par uukji(nu lai ir uukjis bet vismaz ir kur tam visam notikt) vai piesienaas kur citur nu tadus cilveekus es galiigi nesaprotu un tadi peec manaam domaam nav cienigi saukties par metalistiem
0
isteniba biki vairak pa 12 ir he he
0
Zeme, pamaniiji gan :) Uhh, Mafija ir visur.
0
nu labi i vairaak bet tam nav nozimes manaa rakstaa
0
to Deadfall:)
Heh, kaa lai nepamanu. Nevar ne apgriezties, lai kaadam geograafam neuzkaaptu virsuu:D
0
ja tie geograafi ir visur bet tiem nu nekadi laikam
0
st.fear-cirvi njemsi???
0
dzirdēju- ģeogrāfi ir lielākie degvīna iznīcinātāji no visām Latvijā esošajām fakultātēm...
principā ticu tam.., nācies dzirdēt par bēdīgi slavenajām Buļļu kojām un t.s. ģeorallijiem, kas ir tipa mācību programmā iekļauts pasākums, bet patiesībā ir teicami organizēta, kopistiska piedzeršanās līdz pelēm... man to stāstīja paši ģeogrāfi.
0
p.s. nekas personisks pret šeit esošajiem ģeogrāfiem vai ģeologiem.... ja tādi te ganās.
0
Hm, ne vairaak dzer kaa citur. He, tieshi shajaa nedeeljas nogalee buus georallijs, uh, nevaru sagaidiit, laivot 4 dienas, ideaali:)
0
nu nez nez veesturnieki man domaat ar niknaakaam aknaam
0
Esmu jau vecs geograafu vilks... nesanaaca no manis geologs, bet gan programmeetaajs, taapeec shobriid iisti neiznaak tusoties ar geograafiem, tik paretam. Toties sanaak vairaak tusot ar veesturniekiem un jaasaka, ka iipashas starpiibas nav - dzer apmeeram taapat kaa geograafi. Geograafi un veestrnieki shajaa zinjaa ir radnieciigas fakultaates... Bet vispaar jau nav tik traki ar to dzershanu:)
0
viss skadirs geograafus veesturniekus un fizmatus vieno kopaa degviina iznicinashana
0
es laikam a tad ies pa geograafu macities :)
0
nu ja jau pa to šņabja iznīcināšanu tā ir ,tad laikam esmu atradis savu nākamo skolu!!!
0
Es ies uz veesturniekiem laikam,vairaak interesee un mataino arii vairaak...btw,teema nebija pa mello 5dienu???a varbuut man taa tik liekas...
0
nu ja man laikam pa geografu nespiid knaps 5 vien i. ta jaijet bus pa vesturnieku tur atzimes labaakas
0
Shii MP bija mana piedzimshana un rashanaas, mana pirmaa elpa, mana metaala dzimshanas diena, sho dienu es muuzham atcereeshos!!!
0
puuce es tak teicu ka tu esi veel galiigi svaigs pokemonstrs!
0
un tas ir pagalam stulbi desot cauri visiem forumiem un kauko iekakaat no teemas ES TE BIJU!
0
galīgi svaigs: tjipa tikko no fabrikas?
0
nu iekliida ne taja kompaanijaa, dzirdeeja ne to ko parasti un tagad izdomaaja - vo tagad es buushu true!
0
Ak, juus esat tik miilji, ne juus mani zinaat, ne ko, bet esat tik paarliecinaati, ka es ir pokemons, nu ja poke skaitaas vienkaarshi jauns cilveeks, kas neseezh metaalaa jau vairaakus gadus, tad varbuut ari esmu, bet lai jau, sakat ko gribat man tas neko nemaina!!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BladeOfDarkness
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas