Iron Maiden
0
Taa, kaa Manowar forumaa vienu briidi tika runaats vairaak par Maiden, nekaa par pashu Manowar, tad noleemu, ka Maiden arii ir pelniijis sheit savu stuuriiti!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Pateikssu godiigi savas domas par sso bandu! Man visslabaak patiik vinnu albuums VIRTUAL, ko juus "iistenie" Maiden fani tik lloti ieniistat! Blaze man patika daudz labaak par Dickinsons!
+2
kas tā par grupu?
0
IRON MAIDEN!!!!!!!!!! Tu ko, nezini vai?
0
Pateikshu arii es savu argumenteeto viedokli.

Bleizikam ir probleemas ar ierulleeshanu :)
0
Man patiik arii X factor un virtual. Domaaju, ka Bleiziks arii tiiri taa neko.
HellHammer, man no Blaze era labaak tomeer patiik X factor. tas gan nenoziimee, ka virtual nepatiik. Patiik, it iipashi the Clansman
+1
zinu zinu, hujņa pilnīgākā.
tikai nevajag sākt, nu to, ko jūs tulīt sāksiet.
0
klasika, laba klasika;)
0
To arx; kiss may A**!!!!
0
KISS MY ASS!!!!!!!!!!taa bija domaats:)
-2
nenoturējies.he
Es nepanesu gandrīz visus vecos heavy metaļorus, izņemot trash metal, tur nu neko nevar darīt.
-2
klau hellhammer.. tu gadienaa nau kaads pumpains tiinis kursh atspeeries ciinaas par savu taisniibu un ne pa kam nepienjem citu viedokljus??? Vismaz laika gaitaa taads priekshstats ir radies...
0
es ar gribeetu pievienoties Krivixam par Hellhammer. tu domaa, ja tu speelee kaadaa tur bendaa (ja es kaut ko sajaucu - sorry), tu vari atljauties vairaak un kaadu necieniit? laikam gan ne-e..
0
To Kriwix: he he hee, tas kaa raxti, jau liecina vien, cik pats esi vecs un nobriedis:)))))))) Es neciinos par savu taisniibu, bet saku visu ko un kaa domaaju. Ja nepiekriiti- tavas probleemas!
0
To Vein- no saakuma es uzvedos diezgan mieriigi, bet kad man te pretii gadaas taadi sanervozeejussies tiiniissi, tad jaaatbild ar to passu .
0
Esmu tiinis (17), un Iron Maiden manupraat ir the best! Daudzi vienkaarshi nezin to grupu, bet kad es iedevu to paklausiities dazhiem draugiem, dazhi no tiem pat nomainiija sawu stilu no REPA uz heavy metal. Saaka klausiities Van Halen, Ozzy, Black Sabbath un taadus. Luuk kaa!
0
Runa it kā ir par IRON MAIDEN, bet atkal sākas uzbraucieni... Tu, HellHammer, esi malacis, ka neļauj apdirst vecas, cienījamas grupas, bet no tā patiesībā nav nekādas jēgas. Tās grupas tā vai tā ir labas un tiem, kam viņas nepatīk, viņas nepatiks arī turpmāk.
Bet IRON MAIDEN manu iemīļoto grupu vidū atrodas jau sen, un man vairāk vai mazāk patīk jebkas, ko viņi kaut kad ir ierakstījuši. Esmu priecīgs par visu, ko viņi sasnieguši.
0
kaislības sit augstu vilni šinī forumā. Kā kādā brazīļu seriālā.
IRON MAIDEN mūzika mani vienkārši nesaista
0
To Ric:

Forssi, taa turpinaat! Prieks par Tevi!
0
To kk:(

Nu jaa...bet IRON MAIDEN ir ietekmeejussi milzum daudz ssobriid death/black bandu. Dauzi brutaalie muuzikki sso bandu sauc savu favoriitu pulkaa.
Taa bija otraa metaala banda,ko dzirdeeju, tapeec arii man pret vienniem ir taads respect.
Tur Tev tasiniiba, kam vinni nav patikussi, tad diez vai arii jebkad patx.

0
sheit teik aizskarts jautaajums par dazaadam metata stiliem , kuri nu kuram patiik. Personiigi man patiik vis metala stili, varbuut trash vairaak uz juus bet tomeer neaprotu kapeec daudziem nepatiik maidens manowars, citiem vaardiem "vecaas" blices shie cilveeki uzskata ja neklausiisies tikai black un death, tad neebuus labi stanisti vai kas tamliidziigs. Ja vini domaa ka shi muzika ir paaraak vecmodiiga, tad varu pateikt ka ta nav. Tas jau nav kaut kaads pink floyd, tas ir metaals tikai savadaaak tiek speeleets. Personiigi man nepatika maidens,sakumaa, kas arii bija diezgan sen. Tad choms man iedeva vinu dziivo ieraxtu, es taa negribiigi uzliku uz plejera un braucot maajasklausiijos. Sakuma iepatikas vien dziesma, pec tam jau es saaku samidiit, pec tam jau situ liidzi ar kaaju, bet kad biju jau atbrauci dziedaaju liidzi un man bija pilnigi PO, ko citi saka par manu pretiigo un vienkaarshi debilo balsi, ja nem vera ka es pat vardus nezinaaju. Ar sho nelielo staastinu es gribeeju pateikt, ka nevajag sashaurinaat savu muzikas uztveri, tikai tappec ka ne tas vecs, vai arii" ko teiks citi es tachu neklausiishos kaut kaadu vieglu gotisku suu.u, un tamliidziigi. Nemiet par labu visu ko satans ir devis :)
0
Pasham jau naak smiekli no komentu daudzuma, bet nu ja ir ko teikt, ko tad nu daudz.

Nu ir cilveeki kam nepatiik heavy un power, un ar true tur maz sakara. Nenoliedzu ka droshvien ka ir arii taadi tipi, bet nu man personiski labaak patiik pink floyd un led zepelin, jopcik da kaut vai aerosmith. Pagaidaam man nav bijusi pat viena dziesma kas aizkjertos.

Veel momentns, kas mani fascinee, ir tas ka tie kam patiik havy navar saprast, kaa tas var nepatikt. Tas pat, kas ar tiem lielajiem true.
0
Muuzika, muuzika, muuzika - to mees klausaamiese un cienaam, mums vajadzeetu klausiities Bethovenu, jo deell taadiem vispaar taads termins - muuzika pastaav (protams, bij arii citi viiri), tiesa ir atskiriiga muuzika, bet klasika nemirst un klasiskaa muuzika ir pamats un saknes, starp citu lloti daudzos heavy, trash, death un citos muuzikas zzanros (vismaz kuri man liekas normaali un saucami par muuziku) ir juutama klasiskaa ievirze, varbuut ne tik lloti, bet ir tak daudziem, vai nu nobeigums, vai viduu vai kaut kur, piemeeram kaada vijole, vai klavieriite - taa ir klasika un pamatu pamati, bet vajag buut daudz pusiigagam un klausiities muuziku, protams, visur nevar buut gudrs un zinosh, vajag intereseeties padzillininaati par kaadiem stiliem, bet vai taapeec nedriikst kaadu reizi paklausiities ko citu, nu protams, iznnemot drannkus, sinteetiku, kas jau vairs nav muuzika, bet nauda!
0
Iron Maiden...Viena no superiigaakajaam grupaam kaadu zinu...
0
0
Nu Iron Maiden, ir mana miiljaakaa grupa un man po ja kaadam nepatiik... Man Galvenais ka man patiik un esklausos.
0
:) Iron Maiden speele, tip :)
flash

emichrysalis.co.uk/ironmaiden/game/...
0
Nu ko, sabalsojam par vecajiem zēniem? :)
www.fbi.lv/lv/voter/?item=20...
Itkā balsot varot ik 30 min.
0
tas būtu zb ku labi
0
O jā- šoreiz bez resniem onkuļiem, kas draud saspiest.
0
Johaidī. Vajag!
0
Nobalsots!!!
0
Maiden pagaidām visiem pārējiem smagi ieliek.
0
kaut gan no tā saraksta es vairāk gribētu redzēt Radiohead, bet Iron Maiden arī būtu super.
0
Khh.
Balsot par Iron Maiden sarakstā, kur ir tādas blices kā
"Cure"
"Morrissey"
un "Radiohead"

'takš ir totālzs lolsorzs imho.

Tātad par Cure nobalsots 8)
0
Visvairāk gaidu atgriežamies
ATBILDĒT % Daudzums
R.E.M.
1 26
HIM
25 667
Depeche Mode
3 93
Rammstein
58 1568
Metallica
12 332

Vo šitas ir štokos.
0
vienīgais ko no tā saraksta, bez IM vēl labprāt apskatītos RHCP, bet diezin vai būtu gatavs maksāt to summu, kāda būtu par biļetēm.
0
Es reizēm nevaru vien nobrīnīties, ko tas Runcis dara trūmetāla forumā...
0
To, ka tavs saprašanas apvārsnis nav ultraplašs, var manīt :)
0
bet ja tu vēlies tapt apskaidrots, tad laikam tāpēc, ka klausos metālu.

bet vispār laikam jāmet nost.
0
LAbprāt redzētu tos The Cure; bet par pārējiem gan jāsaka, ka nevienam no tiem nedrīkstētu ļaut apdzīt IM.
Tātad balsoju par Maiden.
NB: reizi pusstundā!
0
Balsot var ik pēc 15 min.
0
Tad pa mici tiem, kas tagad balso, bet beigās neies :P
0
Tas tev nav nekāds Gorgorpoof, lai šitā izrunātos.
0
VO VO, pa mici. PIEKRĪTU. Lai gan domāju ka tādu nebūs daudz. Kas attiecas uz mani... neslinkoju, kad bija jābrauc uz šamējo koncertiem tuvākās vai tālākās zemēs. Savukārt ja notiks brīnums un Maiden BŪS Rīgā...nevaru iedomāties TĀDU iemeslu lai es neapmeklētu VIŅUS šeit.
+3
Netiešas ziņas ne pirmo reizi... tagad atnākušas no kāda mūzikas cilvēka (kurš ļoti lūdza savu vārdu neminēt...), Iron Maiden vai nu 2009. gada beigu galā vai nākamgad varētu doties uz Baltijas pusi. Tā teikt, IM menedžments it kā meģinot apzināt koncertvietas un iespējamos lokālos koncertorganizatorus, kas varētu šo rokkomandu uzņemt Baltijas jūras austrumu krastā. Www.club.lv jau rakstīja - arīdzan to pašu veicot arī austrāliešu svarīgākās mūziķu komandas AC/DC menedžmenta "otrā līmeņa" darbinieki, par vienu no variantiem izskatot arī Pierīgas Spilves pļavas kā iespējamo brīvdabas koncertvietu. Bet pavisam reālas ziņas no "Dzelzs Jaunavas" puses seko tālāk...
www.club.lv/lv/jaunumi/iron-mai...

0
0
a ja pohuj ?
0
nu dubults neplīst:D
0
...
0
nebūtu peļami.
Tallinā nogrieza smuki
+3
¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸...
¨°º¤ø„¸ Iron Maiden ¸„ø¤º°¨
¸„ø¤º°¨ ~~~~ ROCKS!!~~~~``°º¤ø„¸
¸„ø¤º°¨¸„ø¤º...

+4
Neona koments kā emo bērna cienīga bildīte :p
0
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
skru
BladeOfDarkness
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas