Guns N`Roses
0
Gribeeju ierakstiit ko Jaunu par Guns N`Roses.Nu pat kaa noklausiijos G N`R
Jaunaako hitu The Blues.
Nezinu bet Aksels mani veel aizvien fascinee.
Zheel vieniigi ka vecais sastaavs nav kopaa.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Jaa par veco sastaavu zzeel, jaunais sastaavs ir aakstu bars. Vinnu vecie darbi man baigi patiik bet nu nez bez Slasha tas jau vairs nav tas.
0
A ja gribi veco sastāvu, tad paklausies grupu Velvet Revolver - puse no viņiem tagad spēlē tur (arī Slešs ;).
0
Njaa Nesen internetaa uzgaaju sevishki retus
Guns N`Roses gabalus.
November Rain (akustisko versiju)
Shadow of your love
we will rock you un
white christmas
0
Par we will rock you zinu tas ir Queen bet kad fredijs aizgaaja GN`R izpildija leerums vinnu dziesmas.
0
To kudars Velvet Revolver man ar patiik bet tas nav Guns N`Roses . Tur ir Slash bet tur vav Aksels. Lai gan vispaar visi vecie G N`R daliibnieki saka ka Aksels jau sen ir palicis baigaa maita.
0
Jaa Bet zheel ka 80gadu smagai rok grupai
ir tik lielas probleemas.
Nesaprotu ko vinni nespeej sadaliit.
Viss vecais sastaavs bija vienkaarshi fantastisks.Nekad neaizmirsiishu kaa Slash speeleeja november rain un Rockit Queen.
Patiesiibu sakot Slash man asocieejas ar Guns N`Roses dveeseli.Bez Slasha Guns N`Roses skan savaadaak es netikshu sliktaak bet tie vairs nav tie Gn`R kas bija.Aksels intresantaa kaartaa veel aiz vien mani saista ar jaunajaam dziesmaam piemeeram the blues un madagascar.
Jaunais sastaavs nav iipashi forsh.
Zheel ka Aksels gribeeja Slashu aizvietot ar
BuckitHead man diez ko nepatiik vinna maniere kaa vinsh speelee.
0
Vecie guns N' roses bija zveeri bet tagadbuus jaanoklausaas jaunais gabals.Iisaak sakot man lieks, ka puishiem sagribeejies eest un taadeelj arii reanikarneejaas... zheel...
0
Jaa To ko Guns N`Roses Dariija to reti kurais uzdriiksteejaas.Aksels koncertu laikaa provoceeja kautinnus un apdirsa visu ko bija iespeejams apdirst.Aksels ir liels diivainis.
Nesaprotu kaa var ateikties no tik laba sastaava Ka slasha un visiem paareejiem grupas daliibniekiem.Laikam gadiem ejot Aksels kluva paaraak egoistisks.
Internetaa ja nemaldos MTV zinnaas es izlasiiju
Ka Aksels esot ar egoismu slims cilveeks
bet muuziku cept vinsh pieprot.
0
Subjektiivi: Man riebjas Axl Rose vokaals un veel jo vairaak - vinja uzvediiba.

Objektiivi: G'n'R speeleeja nevis metaalu vai haardroku, bet rokenrollu/bluuzus ar pasmagaam gjitaaraam.
0
Jaa par uzvediibu var striideeties bet since I dont have you vinnsh izpildiija labi.
0
Axl Rose kā persona ir mudaks, bet kā dziedātājs perfekti ierakstas GNR skaņā. Vispār GNR un it īpaši Appetite for Destruction ir pamatīgu ieguldījumu savā nozarē atstājis. Katrā gadījumā Appetite for Destruction smagi ieliek visiem glam - pop metal grupām, kas darbojās ap to laiku. Ja atskaita Axl dīvainības, tad GNR ir daudz vairāk orientēts uz ģitārmūziku kā uz pozerismu salīdzinājumā ar Bon Jovi, Poison utt utt kas nu vēl tur bija. Nu tas, kas ir izdots pēc Use Your Illusion vairs nav tik vērtīgs, viņu jauno cd vai siglu vai kas tur viņiem ir iznācis ari neesu dzirdējis
0
Nu Madagascar klaosoties pirmaas paaris reizes likaas ka dranķis, bet peec ceturtaas man iepatikaas...
Axels veel joprojaam ir viens no maniem miiljaakajiem vokalaizeriem (vareetu pat teikt vismiiljaakais), kaut arii peec manis to neviens nevar pateikt...
0
man visvairak patika ta didiishanas ( neritmiska kaju kustinashana) itka tu buutu dabujis impact no 9 stava
0
Jaa un taas minora notis kas izpauzhas vinnu dziesmaas itsevishkki Breakdown un Estranged.
Nu nezinu Slesh jau pats par sevi ir rokmuuzikas legenda.Var jau teikt ka bez Guns N`Roses 80tajos
bija Bad English ,Stage dolls, Motley Crue un White lion.Vienreiz sanaaca noskatiities Guns N`roses ierakstu pariizee 91 vai 92 gadaa.
Man radaas baisa apjausma ka Guns N`Roses bija lloti komercalizeejushies.Bet dziesmas bija cool.
Nezinu varbuut taapeec izjuka grupa.
0
yeaaaaaah, Opus Pro stilaa ietureetais superiigais vokaals muuzjam dziivs, arii labskaniigie, no pakaljas izrautie gjitaaras solinji nekad nemirs. Es pat vareetu teikt, ka man tiiri labi patiik.

tas nebija subjektiivais viedoklis.
0
^ to nerakstiiju es, kaads cits bija ielogojies ar manu niku
0
^neticiet tam idiotam, vinsh juus tin ap pirkstu
0
tev vajadzētu sterilizēt slimais spalvu vīkšķi
0
Mjaa
0
RunciRenār piedod tas biju es... kas? Tu arī nesaproti?
augury mūžam dzīvs... hail to never ending straightness... support fekal living... nation against other nation... long live the he... they shall suffer the eternal Mcdonald meal in Riga... the dark forces upon thee shall eat nocturnish and vegetablish...
0
Nu, jebkuraa gadiijumaa, pecmanam domam, neviens nekad neparspes sho grupu vinjas originalitaates zinjaa.. Tagad jau ar tas jaunas dziesmas neko nevelk... visss vecais ir tas labakais..
0
GNR - taa ir labaako septindesmito gadu grupu tradiiciju turpinaashana zveeriigi draviigaa viizee; nav bijis nevienas labbakas grupas peec viniem; tikai pirms :)
Vispaar taa dizho grupu izjukshana no vienas puses ir taada tiiri pozitiiva padariishana - mums paliek mantojumaa iistenas veertiibas, kas radushaas, pirms muuziki saakushi kopeet pashi sevi; un veinas labas grupas vietaa rodas vairaakas labas :)
Bet Eksls teic, ka, sak, neesot atmetis ceriibu samierinaaties ar Sleshu; shis esot laaga vecis, un ne paaraak agresiivs, taa ka peec paaris ne visai smagiem kautiniem tas vareetu arii izdoties... Tai pashaa laikaa vinsh aizliedz bijushiem GNR daliibniekiem apmekleet vina jaunaas grupas koncertus, bet tas pats Sleshs, kursh atsakaas zinaat jebko par atkalapvienoshanos, uz tiem arii ierodas; lai tiktu no turienes aiz matiem apsardzes izvilkts... Njaa, kur nu mums, vienkaarshiem mirstiigiem, shos saprast...
0
nemas jau ka pienakas skandaloziem leoparadkrasas bikses gerbtiem rockzvaigzneem. nepatik man tas rockzvaigznes, biki parslavinatas tas gnr te.
0
Guns N`Roses ir intresanta grupa paklausiijos Nickel beck nezinu taas nevilkonis vien ir ja
G N`R saliidzina ar taadaam populaaraam grupaam kaa The Darknes tad ir jaasaka tikai viens tas viss ir shtrunts.
Viens labs hiits un vairaak nekas.
0
mjaa netaa atradu dziesmu one in a millon nezinu kad tas ieraxtiits vecs vai jauns, bet axl vokaals+slash'a stiepjoshaas gjitaara skanjas ir kolosaalas..un vispaar man liekas, ka CANS un DARKNESS vismaz man atgaadina GUNSnROSES...diemzheel neko jauno neesmu dzirdeejis, bet grupa VELVET REVOLVERS man taa ne visai...paaraak jau smagi un nemelodiski :(( bet kas ir MADASCAR??
0
+1
Nākamā gada 16. jūlijā Tallinas Dziesmu svētku estrādē norisināsies viens no svarīgākajiem mūzikas notikumiem šajā desmitgadē - rokmūzikas ikonas "Guns N' Roses" pirmo reizi savas pastāvēšanas laikā uzstāsies Baltijā. Trīs stundu garajā brīvdabas koncertā uz skatuves kāps "Guns N' Roses" oriģinālā sastāva dalībnieki - Aksels Rouzs, Slešs un Dafs Makagans, mūziķiem pievienosies taustiņinstrumentālists Dizijs Rīds, ģitārists Ričards Fortuss, bundzinieks Frenks Ferers un taustiņinstrumentāliste Melisa Rīza.

Jau otrdien, 14. novembrī, plkst. 8.00 no rīta www.bilesuserviss.lv un "Biļešu servisa" kasēs tiks uzsākta biļešu iepriekšpārdošana FBI koncertu kluba biedriem, dodot iespēju biļetes iegādāties pirmajiem.

Kods biļešu iegādei: GNR2018

Stāvvietas cena - 69 €, biļetes cena "Golden Circle" fanu zonā - 99 €. www.bilesuserviss.lv būs nopērkami arī īpaši VIP komplekti.
0
Tie, kas plāno braukt - ņemiet vērā, ka Gdaņskas koncertā stadiona teritorijā stiprākais dzēriens, ko varēja nopirkt bija kola :D
0
^ tas visdrīzāk ir kāds likums Polijā. Uz Iron Maiden 2005. gadā arī stadionā alko nebija nopērkams, un Metālmānijās Spodeka arēnā arī iekšā netirgoja.
+1
Jā, poļu konservatīvie ir pieņēmuši tādu likumu (un tas ir identisks regulējums tam, pret ko mēs kampaņojām Lietuvā, un kas vismaz leišos pagaidām nav pieņemts).
+2
skaidrs. Es biju iedomājies, ka tā ir kāda Axl kaprīze. Bet vispār diezgan skarbi, ka pat alu nevar nopirk - tie, kas atbrauca uz pasākumu jau krietni ierāvuši, tiem koncerta vidū jau poha sākās :D
+4
Uz Iron Maiden un G'n'R koncertiem Tallinā tiek organizēti autobusi.
Braucienu biļetes vistuvākajā laikā varēs iegādāties ticketshop.lv. Brauciena cena 23 € ieskaitot "Pakalpojuma maksu".
Vairāk informācijas šeit: www.facebook.com/pg/metalshow.lv/eve...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
pincītis
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas