Sepultura
0
Protams tā nav mana iecienītākā grupa, bet būtu vērts par to padiskutēt :)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Varbūt kādreiz kāda diskusija notiks arī iekš #metal iekš chat.delfi.lv?
0
Arii man vini nav number 1, bet diezgan tuvi tam.Vispaar cepuri nost.
0
Taapat arii man na vieni no labakajiem.man tikai patiik viesn vinju albuums ARIAS.es domaaju ka tas ir viesn no spilgtaakajiem cd vinjiem kas ir.A vai es taa liiksmotu par vinjiem ne.
0
to rumpy: a mozz tas i taapeec ka tas i sepuluras viens un vieniigais albums kas tev ira? ;)
0
Ir Arise! Ne taa, ko???
Nu ziniet, viss, kas iznaak peec ARISE-tam vispar nav nekaadas veertiibas!!! Nerunaasim nemaz par Roots, kas patiesiibaa ir pamaatigs nu-metal! Skan ssausmiigi, bet taa nu tas ir!
0
neee esteagors savaa laikaa vecajam biaj es net tik esmu to dzirdeejsi,bet nez paareijas man liekaas baigaa tufta vinjiem vinji taa vielidzigi speeleet saaksuhi.
0
Nu nav jau tas Roots nemaz tik slikts. Neieshu diskuteet cik nu vinsh ir True vai ne True, bet nav ne vainas. Gandriiz katram vinju True albumam ir tik fufeljaina skanja, ka nu par galvas tiesu tie nevar buut labaaki par Roots. Nu droshvien taapeec arii Chaos man patiik vislabaak, jo tur skanja ir tiiri ok.
0
Vertiiba ir pat zilonja purkshkjiem... tikai cik lielam cilveeku daudzumam? ...ja jau vertiibas nau visaam kas seeko peec ARISE, tad nah... iipashi piemineets Roots...
0
Nu vienkaarssi muzons mainiijaas un muuzikas cieniitaaji arii. Roots bija jau saknes Soulfly- un par ssitiem aakstiem labaak nemaz neizteikssos.
0
Nu, Helhammer, ko tāds rūgtums, pret Soulfly? Roots ir vienas no labākajiem Sepultura albumiem un tas noteikti nav Nu metal. Max Cavalera vienkārši atrada savu īsto nišu smagajā mūzikā. Un Soulfly ir diezgan pamatīga grupa ar pamatīgu skaņu un aktīviem ritmiem. Jā, pie viņiem var kārtīgi izlēkāties, bet vai tad tas ir slikti? tas vien liecina par mūzikas kvalitāti, vai tad ne!
Kā jau es tev esmu vairākkārt teicis - gaumes jautājums. Un nolikt kādu šādā veidā ir nekorekti un arī absolūti nevajadzīgi. Ja cilvēkam patīk smagā mūzika pie kuras viņš var izdejoties, kāpēc gan ne!
0
Cav Beldegir:) Man jau vienalga, vai tie Soulfly patiik kaadam vai nee! Es tikai izsaku savu viedokli, un es nespeeju panest sito primitiivismu un trulumu. Nu es domaaju, ka tas ir Nu metal, varbuut taads pa nikns, bet nekur taalu no Nu metal, tas nav. Es vispaar domaaju, ka Nu metal vietas nav zem Heavy Metal "lietussarga".

Jaa, tur jau taa lieta, ka gaumes jautaajums. Roots labaakais ir tiem, kam vairaak patiik moderni ritmi un muzons.
Es domaaju, ka Arise ir vislabaakais.

Neviens taccu neliedz iet un leekaat pie ssiem, bet es labaak dodu priekssroku griezt hairi pie Airise!

0
HellHammer - Jā, bet tu tajā pašā laikā lieto "truls" un "primitīvs". Nevajadzīgi un nekorekti. Tas, ka mūzika ir vienkārša nebūt nenozīmē, ka tā ir tāda un tāda. Ja Tev netīk vienkāršība, OK, tikai nelieto šādus izteicienus!!!
0
Nu tur tev vareetun piekrist. Bet es Tev dossu labu piemeeru. Mees abi zinaam, ka Obituary speelee, nu sameeraa lloti vienkaarssi. Ja neskaita kaadu solinnu, tad paareejais viss ir lloti elementaars, bet vinni neizklaussas primitiivi un truli, ne taa??? Bet Sepulturas "roots" un soulfly ir leekaataaju muzons, kur nu nav iipassi piepuuleetas smadzenes, ne taa???

Pat SIX FEET UNDER vietaam ir vienkaarssaaks par ssiem abiem, bet nu vinni nebuut nav truli.
Nav taa?

Un reizeem tas primitiivisms ir tas labaakais. Tikai ne iekss leekaataajiem, tur vispaar nav nekaa.
Tas ir man viedoklis un gaumes jautaajums.

Atceries, kaa mees diskiteejaam par Judas Priest;)??

0
Atceros, un tur arī mūsu domas atšķīrās, bet tas nu tā. Par lēkātājiem. Negribētos teikt, ka tas ir lēkātāju muzons, man lēkātāji vairāk associējas ar La Rocca style mūzikas piekritējiem, kur pa tiešām valda trulums. Bet ne Soulfly, vai Sepulturas "Roots". Par smadzeņu piepūli - ir gan tur ko piedomāt un īpaši par message, ko Max Cavalera ir iesācis šajā "Roots" un plašāk turpina Soulfly. Tur runa iet par latīņamerikas cilšu aizsardzību un tas ir sāpīgs jautājums viņām. Tā kā to nedrīkst laist garām. Un muzikālais ietērps ir viņa izvēlēts un dikti labi piestāv. Turklāt vēl ļoti ritmisks!!!
0
Laikam man buus jaizskir jusu striids.Manaa izpratnee "Arise" ir "true thrash metal", bet "Roots" varbuut "alternative Metal", jebkuraa gadiijumaa ne "nu metal".Man personiigi abi patiik vienliidz labi, taapat arii Soulfly.Nav taa leekaataaju muzika, var jau leekaat arii pie "Tatu", gaumes lieta.Ja jau vini ir primitiivi un truli tad ko lai saka par "Beatles" kuru muzika no sodienas viedokla skatoties ir vairaakas reizes primitiivaaka?
0
Arise ir death/thrash, ja kas!!!! Nu pagaidiet, par LA Roccu vispaar nerunaasim- TUR NAV MUUZIKAS!
Messege, ko vinns veesta ir 1ieta, bet otra ir pats MUZONS(paarlasi iepreiksseejos komentus:)
Bet tapeec jau dalaas metaalisti un leekaataaji, jo nu metal nav cieniigs buut pieskaitaams pie HEAVY METAL saimes.
Ja patiik Roots un Soulfly, tad taccu neemiet klausieties, leekaajat, vai kratat hairi, bet taa ir gaumes leita. Man personiigui besii tas viss trulums( piedod Beldegir:), vienkaarssi taads muzons nev ilgi panesams, kur nav kur iedzillinaaties un piesiet sirdi. Tas vis ir garlaiciigi un monotoni.

0
nu metal, taa ir uzruna: nu, metaal, ko iesaaksim he he, vai tas ir kaads zirgu metaals, kad nu nu metaal, kaa zirgiem he he
Bet par Sepulturu, albums "Nation" nav ne vainas, sen gan neesmu to licis savai ausij, bet nu cik atminos, man patikaas. Man gan ir daudz ko Sepultura tikai neesmu paguvis visu noklausiities...
0
Manis peec Solfly ir kaut vai NU metal (taapat kaa Roots), bet message tur ir. Varbuut tur vairaak ir paraadiijushaas lirikas par indiaanju cieshanaam no kristieshu puses, bet nu paareejais ir palicis taapat kaa liidz shim - sociaalas probleemas. Muzikaali, nu es klausiijos, patiik gan Roots, gan arii Solfly pirmais albums (par paareejiem nezinu), lai gan man ar neshkiet ka tas ir NU. Lai vai kaa neieshu par to diskuteet, parasti klausos savaadaaku muuziku no kuras vairaak sajeedzu.

Cits staasts ir par Hellhammer komentiem. Es nesaprotu, vai tu Hellhammer visus te uzskati par atpalikushiem? Man shkiet pilniigi pietiek ar vienu reizi, nemaz nerunaajot par to, ka par tavu viedokli viss ir skaidrs veel pirms tu to esi pateicis. Bet nee... tev nezkaapeec jaameegina pieraadiit sava taisniiba. Tas atgaadina Pagaana komentus, par kuriem viss ir skaidrs veel pirms izlasiishanas, katram no jums gan savs "message" un nelielaam citaadaam atshkiriibaam.
0
Jaa, veel kaut bija neglaimojoshs izteikums par COF... nez kas ir rakstiits uz shii kreklinja?

blackmetal.ru.lv/gallery.php?lang=ru...
0
Melnie DATI (Black DATA):

Nu varbuut tev jau arii nebuus shis koments jaalasa, jo skaidrs jau tev buus, jau tagad kad rakstu, bet nu Tu neesi visi un iespeejams daudziem nemaz veel nav skaidrs pat peec izlasiishanas! Un naak jauni ar katru dienu, nu varbuut ne katru, lietotaaji un vinniem varbuut nepatiik visu sho garo komentaaru sadallu lasiit, taapeec vinni lasa no beigaam un lai visi zinaatu manu vai kaada cita, shaj gadiijumaa laikam Hellhammer, viedokli naakas atkaartoties...
0
Kaads neglaimojoss???? Cradle of Filth man ir viena no miillaakajaam bandaam???? Kur ellee rataa esmu par ssiem kaut ko sliktu pateicis????
0
Nu patiesībā Roots un Chaos AD manuprāt viennozīmīgi ir labākie Sepulturas albūmi un NUmetāls, jau nu tas nav nekādā gadījumā(kautkaads trash vai kaut kas taads), paklausieties kaut vai taadas dziesmas kaa Endangered Species, Breed Apart vai Attitude. Nu zjeel ka Max pameta grupu, jo nu Soulfly tiešām ir kaut kads sviesc, it seviskji pedejais albums, bet nu Sepultura gan bija superīga un oriģināla grupa...
0
Beldegiram
Man, godīgi sakot, neliekas, ka tas, ka pie kaut kādas mūzikas var labi palēkāt, vispār kaut ko izsaka par tās kvalitāti. Tas parāda cik tā mūzika ir "pumpējoša", bet "pumpējoši" jau ir pat tie ķirbīši Limp Bizkit.
0
Bet Sepultura man vienmēr būs mīļā piemiņā. Arī "Roots". Man "Roots" patīk daudz labāk nekā viņu pirmais albūms piemēram, bet labākie manā uztverē ir "Arise" un "Chaos A.D." Pēc tam "Beneath..." un "Roots".
0
Roots nav varbuut tiirs nu metaals, bet death or thrash tas nu vispaar nekaadaa gadiijumaa nav!

oho, Limp Bizkit, jaa:)???
SANCTIMONY ggitaarists jau paradija ar savu kreklinnu, ko domaa par LP un es uzskatu, ka taada ir visu mataino attieksme pret ssiem nozzeelojamajiem un leetajiem klauniem. Taa ir taa pati Britnija, tikai smagaakaa variantaa!
0
Brazīliešu trash metal leģendas SEPULTURA ir sākuši darbu pie sava nākamā albuma, ko paredzēts laist klajā 2005.gada sākumā.

"Puiši šobrīd ir ļoti aizņemti," teikts ziņojumā grupas mājas lapā (www.sepultura.com.br), "Katru nedēļas nogali viņi uzstājas ar koncertiem dažādās Brazīlijas pilsētās, bet visa nedēļa paiet mēģinājumos. Viņi ir sākuši darbu pie jaunām dziesmām. Un viņi arī gatavo daudz pārsteigumu SEPULFEST, kas šogad notiks 25.septembrī Sanpaulu.
Tomēr SEPULTURA nedomā palikt tikai Brazīlijā. Novembrī puiši dosies pamatīgā koncerttūrnejā pa Eiropu kopā ar MOTORHEAD.
[šo koncertu norises vietas un datumus meklējiet grupas mājas lapā].
0
Mļe, thrash ne trash.
0
Jaunais Roorback ir labs, varbūt gribētos nedaudz daudzveidīgāku, bet kopumā labākais pēc ilga laika. Nu - "Nation" arī daudzas dziesmas nebija sliktas, bet jaunais patīk labāk!
0
Nju ko lai saka?normaala muuzika...
0
Man Sepultura ir viena no mīļākajām grupām vispār, bet jāsaka, ka tikai līdz Roots, jo albūmi pēc Arise mani nespēj tā īsti saistīt. Mīļākie albūmi: Arise, Beneath the Remains un Schizofrenia. Manuprāt,Sepultura ir (laikam pareizāk teikt: bija) viena no labākajām Thrash metal grupām pasaulē (tas par to Death/Thrash ir tā tīri nosacīti)
+7
Uzgāju internetos šādu daiļu bildīti, sākumā gribēju likt pie smieklīgajām, bet pārdomāju, zin kā, vēsture un tā.

Attēlā redzami Sepultura, Sarcofago, un Mutilator dalībnieki 1985. gada februārī. Lielākai daļai ir ap 15 gadiem. Centrā Max Cavalera, augšā pa kreisi, tur plakātu - viņa brālis Igors.

i.imgur.com/naxOvRj.jpg...
-1
www.youtube.com/watch?v=0HTk_xxGrOg...

komentārs - dažkārt ir interesanti atskatīties uz 'vecajiem, labajiem laikiem', bet tomēr jāņem vērā arī gala iznākums. par to dredaino aborta atlieku mums šeit vairs, manuprāt, nevajadzētu runāt, un būtu tikai jauki, ja milzu lempis dzēstu šo tēmu. peace.
+1
Jādzēš tēma tikai tāpēc,ka viens ar to saistīts tips ir stulbs? Tad jau viss forums jāklapē ciet un basta.
-1
viens ar to saistīts tips? nu tu dod!
-1
ps stulbs ir cilvēks, kas, piemēram, nemāk lasīt vai rakstīt. rasisms, līšana dirsā krieviem, apzināts ļaunums - tā ir nedaudz cita kategorija. un, jā, man ar to kropli bija pilnīgi pietiekami, lai šiftdelītotu visu Sepultura diskogrāfiju no sava datora.
-1
tāpēc, Intar, ļļļoti ļļļļoti aicinu - lūdzu, kļūsti kaut NEDAUDZ radikālāks
0
Pirmkārt, tam Makša tekstam un krieviem dirsā līšanai nav nekāda sakara ar Sepulturu. Tikpat labi var paziņot, ka brāļa sievas radinieki ir tavi radinieki.

Otrkārt, dirsā līšana Puķinam ir tieša stulbuma izpausme. Kategorijas "labs" un "ļauns" es izvairos lietot, tās lai paliek pasakām un filmām.

Soulfly diskogrāfijas man ne datorā, nedz kur citur nav bijis, tāpat arī citu post-sepulturas Makša projektu, tāpēc esmu radikāls jau saknē, yo. Man toties ir pāris Arghoslent CD, un šobrīd fleškā, no kuras klausos mūziku mašīnā, ir arī "Gigi in Musica: 25 Jahre" izlase ;)
-2
ja tu būtu radikāls jau saknē, tu izdzēstu arī Sepulturu, yo. to sūda Soulfly es arī neklausos.
+1
Nu es varētu sadedzināt to vienu pirātisko Sepulturas cd, kas man ir. Vienīgi tur Makša vietā jau ir nēģeris, kāds vēl varētu padomāt, ka es to daru tāpēc, ka esmu rasists.
0
"Gigi in Musica: 25 Jahre" - cepums no manis :)
0
Sepulturu jau var klausīties, no turienes jaunizceptais vatņiku fans tak aizgāja pirms gandrīz 20 gadiem. Kisseram, Grīnam, Pintu Jr. un Kasagrandem ar šiem izteikumiem nav saistība. Jāboikotē ir Cavalera Conspiracy, Soulfly, Killer Be Killed un kur viņš tur vēl piedalās.
+3
Es Beneath the Remains, Arise un Chaos AD netaisos dzēst - pofig, jo viss tagadējais Sepkultūras sastāvs var sākt zīdaiņus silītēs drāzt - kāds tam sakars ar TO mūziku ?!
+4
Būšu rradikāls!
echo "DROP DATABASE `truemetal`" | mysql -uroot -p
rm -rf /www/truemetal
rm -rf /svn/truemetal

\m/
+1
^^ visam, ko mākselenēks (jobans mudaks) dara, ir sakars ar mūziku.
0
^^^Diviem no tagadēja Sepkultūras sastāva ar minētajiem albumiem ir sakars.
0
labais, ugga, nahrenizē vienreiz šito forumu! es tikai atbalstu! (protams, ar noteikumu, ka pēc kādām 4 dienām tomēr atjauno)
0
PS - par Sepulturas diskogrāfijas izdzēšanu tas gan nebija nopietni, man uz kompja vēl stāv viss līdz "Roots". patiesībā es esmu vienkārši rasists.
+2
Tātad BigUgga joprojām lieto svn, nevis git?
0
oldschool doom metal >m>
0
^^ jā. nah man tas gits. Būtu gita, tad vēl tā...
Es to svn arī labi ja reizi gadā tagad kustinu :>
0
Nu cik ta tur tā darba: alias gita=git
0
Nu tas jau tāds tranis viens būs.
0
no Sepulčas CD man ir Arise, citu ierakstu kkā nav iegādāts (PC muzonu neturu un gigabaitus nekačāju). Manuprāt labākais viņu veikums. Pēc Roots neesmu šiem sekojis..gan Makša aiziešanas dēļ, gan stila virziena maiņas dēļ. Uzskatu, ka Roots savam laikam ir unikāls un kruts albums. 1996.g., kad tas parādījās, tas bija kkas nedzirdēts. Ilgi gan šis alternatīvais metāls (jebšu Nu vai citi apzīmejumi) uzmanību nespēja noturēt un bija jāsecina, ka vecās vērtības tomēr nepārspēt ar jaunievedumiem metālā.
Lai vai kā, Roots ēra palikusi atmiņā un joprojām sejā izraisa smaidu un liek pēdu kustināt ritmā līdz.
p.s. šīsdienas resnā tuntuļa Makša politnostāja ir nekas cits, kā politANALfabētisms. Uz to atturīgi skatos.
+1
viss labais, ko es varu pateikt par Sepultura bija 90-to sakums, MTV paris klipi un koncerts Riga - parejais viss ir piiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...

www.youtube.com/watch?v=wLYTKzvP5w8...

www.youtube.com/watch?v=il2bdL_1XpE...

0
ups - piemirsu vel shito klasiku:

www.youtube.com/watch?v=5-oz9leEoI0...

0
Oij, tas Under Siege kādreiz uz VHS tika drillēts uz nebēdu
+1
^^^yup, bet analfabētiem nevajadzētu izteikties publiski, turklāt nonākot pretrunās viena teikuma ietvaros. pateikt 'fuck the politics' un pēc tam izteikt agresīvu politisko lielvaru atbalstošu tekstu izklausās vai nu pēc 16gadīga bērna, vai arī pēc cilvēka, kam Puķins skalojis smadzenes ilgtermiņā.
+1
^^^^ Viss labais, ko es par Sepultura varu pateikt, ir viss līdz 90-to gadu sākumam (1991. ieskaitot) ;)

0
Kas jums ar to Chaos AD? Man tas liekas labākais viņu albums.
0
"jump the fuck up" jau tieši ar to arī sākās.
0
Gan jau Intar savos 16 gados trīcot labsajūtā, klausījies un fanoji,
kā par Refuse the resist , tā par Roots bloody roots.
0
Refuse/Resist būšu precīzs
0
fui-fui-fui!
vienigais pie kadreiz pa pjani esmu lekajis ir Agnostic Front :D:D:D
da beidz, pec ARISE ta grupa nomira un sapuva ....
0
izskatas ka es un Intars esam vienigie, kuri atzist tikai TRVE Sepulturu, lidz 1991. gada albim, ieskaitot.
+1
ah, es pat vel tagad atceros ka "Chiekurkalna tirgu" nopirku TO kaseti, ar Arise albumu ... kas bija otra puse... netceros jau vairs ...
0
blja... paravu uz nostalgjiju ...
atcerejos, ka pirma kasete, ko nopirku "chiekurene" bija Morbid Engel un Pestilence, abi ar 1989. albjiem, katrs sava puse ...
0
Kas ir labāk: 20+ gadu laikā vairākkārt jūtami izmainīt skanējumu (Metallica, Earth, Sanctimony, Skyforger, Kreator, Ulver, Sepultura…) vai arī 30 gadus spēlēt uz riņķi vienu un to pašu rifeli? (AC/DC, Slayer, Biohazard, UDO…)?
0
retorisks jautājums
^
0
A ko tur Kreator dara ? Ja neskaita ''Endorama'', tad nekāda jūtama leciena nav šiem bijis, kautgan daži albumi, kā ''Renewal'' un ''Cause for Conflict'' (vai arī tas bija ''Outcast'') ir nedaudz izlekuši no kopējā vidusmēra Kreatoriskumas.

Un Skyforger gadījums ir līdzīgs Amorphis vai Anathema - nav jau šiem (vismaz pirmajā diskogrāfijas pusē) bijuši stilistiski ļoti līdzīgi albumi
0
Tas Outcast ij brangi labs
0
Nē. Es arī esmu trve!!!
Mīlu vienīgi Arise /Beneth, cienu Skicofrēniju (dulls, bet nenoslīpēts. Ir labas lietas arī tur). Koncis bija zvērā, pilnīgi. Chaos AD garlaikoja kā vienveidība, un Roots ... tā jau bija cita grupa.
0
Tagad, kad jaunatnei metālu mēdz aizvietot pilnīgi neklausāma huiņa (koristi, krabisti, utt), jūs joprojām noliekat ņūmetālu? OK, ģitāru soliņu tur nav. Bet ir daudzas ņūmetāla grupas, kurām tolaik vismaz bija sava fiška un sulīgs, smags skanējums. Kaut kas daudz, daudz vairāk par mūsdienu stilotājiem.
0
labākais Sepultura klips un viens no maniem mīļākajiem Sepultura gabaliem - www.youtube.com/watch?v=NiwqRSCWw2g...

protams, nedrīkst aizmirst arī par trešī klipiem ar piepistu Jēzuliņu - www.youtube.com/watch?v=6BOHpjIZyx0...

bet no albumiem priekš manis mīļākais ir Schizphrenia - ir ko uzspēlēt gan uz elektrenes (Inquisition Symhony), gan uz akustenes (The Abyss). tēma arī tuva.
+1
Nav jau tā, ka tas Chaos AD būtu nebaudāms, bet tā īsti pie dūšas ķer tikai daži atsevišķi momenti (vakar speciāli šīs diskusijas dēļ pa ilgiem laikiem atkal noklausījos).
Pirmais albums no Sepulturas, ko dzirdēju, laikam bija Roots (tiesa, Biotech is Godzilla jau pirms tam bija no rādio kasetē ierakstīts), un sākumā jau tīri labi patika. Trīcēt jau nu gan netrīcēju. Atskārsme jau nāca drusku vēlāk, ar lielāka daudzuma īstās mantas iepazīšanu.

"guilty pleasure" man bija (un pa retam arī tagad ir) Clawfinger :)

Kas attiecas uz ņūmetālu, nekad īpaši nav paticis; metālkorā ir gadījies dzirdēt vairāk pievilcīgu momentu nekā ņumetālā. Man tā vien šķiet, ka ņūmetālu (vēl) atzīst tikai tie, kas ar to sāka klausīties smago mūziku, un attiecīgi strādā zināma nostaļģija.
0
abet par Sepulturu runājot, man patiesībā it brangi iet pie dūšas arī pirmie divi ieraksti, kurus te nez kāpēc neviens nepiemin.
0
Nez, ir saglabājušies kādi video ieraksti no 1992 gada Sepulturas koncerta Rīgā ?
0
esmu mēģinājis dabūt, šķiet, ka nekā (publiski pieejama) nav. par to droši vien vairāk gan jārunā ar tiem, kas tā koncerta laikā bija apzinīgā vecumā. protams, ja kaut kas ir saglabājies, drīkstat nodot to man, nodigitalizēšu.
0
cik es atceros no ta koncerta - tur nekas netika filmets oficiali
ja nu vienigi kads no tribines filmeja - bet ljoti shaubos, jo tajos laikos bija tikai VHS lielas kameras, un neko tadu nevienam nebutu ljavushi ienest, ja tas nebutu TV zhurnalists
0
Morbid Visions un tas otrs ripulis ir tādi ... jēli

Bet Sepkultūras spēcīgākais klips ir Territory - www.youtube.com/watch?v=Q_WHGV5bejk...
+1
Neliels fragments no 1992. gada koncerta Viļņā:

www.youtube.com/watch?v=bEXjlUPKgP8...

0
^^ nu ja, tā jau arī ir daļa no labuma. Jāteic gan, ka ne tuvu tik jēli, kā daži labi citi viņu tautieši - kolēģi - laikabiedri.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
BigUgga
Sonnenmensch
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas