LETA, BNS, portālu u.c. masu zombēšanas kopīpeisti 2014
+1
Nu tad uzsākam arī šajā jaunu gadu.

Veiksmi čalim un cerams, ka sanāks tikt līdz finišam.
www.apollo.lv/zinas/latvietis-kur...

Pats šitam pasākumam kopš sākum sekoju līdzi. :)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
Gan jau VID arī tur tiks klāt un piepisīsies par kādiem līdzekļiem džeks atļāvies dzīvi uz Marsa :)
+4
...un brauks uz Marsu šo sašņorēt un ielikt cietumā? :D
+1
^ o rly ?! :D

Bet nu tā kopumā projekts interesants. Tur pat viens nobela prēmijinieks apakšā tākā cerams, ka realizēsies. Būs interesanti paskatīties kā notikumi attīstās.
+1
Ok,var padzīvot,uz marsa,dienu,mēnesi,varbūt pat gadu,bet pēc tam kirdikt,saies sviestā.
+7
Ņemot vērā, ka Marsa gads ilgst 687 marsiešu diennaktis, tad tas ir divreiz garāks periods nekā pie mums uz Zemes >:)

Nebūtu slikti: skolā sāk iet trīsarpus gadu vecumā, no deviņiem var pirkt jau šmigu un balsot (droši vien par sarakstu «Visu Marsam!»), no 20 ir tiesības tikt ievēlētam par Marsa prezidentu, bet 38 gados visi iet pensijā… un dodas kruīzā uz Zemi! Un bļaut: «Ārprāts, kā tie zemieši var izturēt to zaļumu nepārtraukti visriņķī!»
+1
^ Reja Bredberija cienigs sizhets :)
0
Pensijā jau biš ātrāk sanāk aiziet, kādu 33 gadu vecumā; pie 40-45 jau noliek ķelli.
+1
Zinu to džeku personīgi. Interesants tips.

Par projektu kaut ko tur spriest grūti, plašsaziņas žvankstīkļos info dažāda, kaut kādi ķīnieši šo visu jau maijā paguva par krāpšanu nodēvēt. Dzīvosim - redzēsim. Būtu jau interesanti, protams. Un iedomājaties, kā vārītos tie ar ekskluzīvajām tiesībām šo realitātes šovu pārraidīt? :)
0
nopietni ? ja jau skatīties, kā pāris indivīdi plivinās konservbundžas iekšienē ir tik aizraujoši, tad kāpēc jau gadiem ilgi nav tādu šovu par orbitālās stacijas iemītniekiem (nav ne jausmas, vai šobrīd tādi vēl ir) ?
+2
Nu, tie indivīdi ik pa pāris mēnešiem tomēr parotē, atgriežas uz Zemes un var atiet, turklāt tas ir šepat blakus (nu, nosacīti) un noris gadiem ilgi. Vārdu sakot, Earth's orbit is so last century. Savukārt, ja četriem purniem būs gadiem jāsadzīvo ar apziņu, ka īsti jau nevar - "viss, ok, džeki, es tagad pišu mājās, man jūs piebesījāt", tad liels potenciāls kašķiem, kas ir šitādu šovu maize.

It kā tas pats, bet tomēr tās nianses daudz ko nozīmē. Nu, tāpat, kā LV publikai ir pajāt, ja taifūnā kaut kur dienvidaustrumāzijā aiziet bojā 3 tūkstoši brūnu cilvēku, bet kad, teiksim, Krievijā nokrīt lidmašīna un aiziet bojā 45, komēntāri pie ziņas krietni vairāk, skatījums lielāks. It kā pajāt, it kā abi notikumi mūs skar tikai pastarpināti. Ar kreisām Tatarastānas aviolīnijām letiņš lido apmēram tikpat bieži, kā aizbrauc ceļojumā uz stilīgajām Taizemēm utt.

Un, kad apniktu pēc pusgada-gada skatīties, kā šie dzīvo un lūr mikroskopā uz akmeņiem, un reitingi krītas, vienmēr jau var kādu no tiem moduļiem ar, teiksim, daļu pārtikas rezerves, uzpist gaisā :D Un tad - vai astronauti spēs izdzīvot pusgadu līdz nākamajai pārapgādei? Skatieties nākamajā epizodē!
0
vienmēr pastāv risks, ka pēc nedēļas nokārsies raidītājs un nebūs rezervesdaļu ....
+4
Pusceļā attopas, ka bačas aizmirsa uz Zemes.
+1
BladeOfDarkness:
Nav gluži šovs, bet par dzīvi tur augšā.
www.youtube.com/playlist?list=PLCE-...
0
Astronauts Drink Urine and Other Waste Water | Video - būs jāpalūr brīvā brīdī :D
+1
Homo sapiens nav zālēdājs, bet daži, kam Vingrotājs galvā, domā savādāk.

www.delfi.lv/tehnika/religija_un...
+4
Tie afrikāņu kristieši vispār tāda jautra publika. Kur te vēl nesen bija raksts, ka viens melnais mācītājs noslīcis, mēģinot pa ūdeni staigāt, cits savukārt gribējis demonstrēt savau ticības spēku, lienot krātiņā pie lauvām, kas šo negaidīto maltīti nebija smādējušas.
0
Paspēlējies, pietiek. Nu uz gadu kājiniekos.

www.apollo.lv/zinas/par-spelu-aut...
+1
lūk, virsraksts — «Foto: cilvēki visā pasaulē gozējas bez ūziņām». Tas ir piemērs, kā uzrakstīt citādi virsrakstu, kuram bija patiesībā jābūt: «Foto: IDIŅI VIRINA ZIEMĀ RIŅĶĪ AR PLIKU DIRSU!!!» www.delfi.lv/izklaide/dzivesstil...
0
Visā pasaulē jau nav ziema.
0
Afrikāņu kristieši nepazūd no ziņu portāliem www.apollo.lv/zinas/kristietis-iz...
+3
Dzirdēti ir stāsti par to, kā senāk Libērijā (vienīgā Āfrikas valsts, kas kopš dibināšanas 200 gadus atpakaļ ir bijusi demokrātiska republika, vismaz virspusēji) kopienu un politiskie līderi, lai pastiprinātu savu neuzvaramības apziņu tautas priekšā un iebaidītu vēlētājus, ne reizi vien paklusām nožmieguši pa nakti kādu līdzpilsoni. Dažos gadījumos, lai nodemonstrētu visatļautību, upuriem tika izrautas sirdis un aprītas turpat uz vietas. Tam nebija nekāda īpaša «rituālā» nozīme (atklātībā visi ir priekšzīmīgi protestanti vai sunnīti), mērķis bija iebaidīt tautu un caur to piespiest pareizi nobalsot.

Pēdējoreiz par šādu praksi viena štata gubernators tika apcietināts un sodīts vēl astoņdesmitajos, un sekojošās jukas deviņdesmitajos tikai pastiprināja baumas par siržu izraušanas un aprīšanas praksi. Par iepriekšējo un aiziepriekšējo prezidentu ir stingras aizdomas, ka viņi veikuši tādas darbības, kamēr izbijušais karakungs — pašpasludināts ģenerālis ar palamu Dirsa Plika (General Butt Naked) atklāti ar to plātījās pa medijiem.

Ar tipisko āfrikāņu melno humoru (jo pie viņiem citāds nemaz nav) Libērijā pat ir īpašs apzīmējums šiem te siržu rāvējiem: «sirdscilvēki» («heartmen»).
0
Ne jau tikai Āfrikas kristiešiem ir problēmas ar saprātu. Mūsu kaimiņvalstī ļautiņi stāv garās rindās, lai nobučotu dažus priekšmetus. Neesmu liels "opija tautai" eksperts, bet šitas pasākums manuprāt bišku velk uz elku pielūgšanu, kas īstenam kristietim nava ģeldīga lieta.

www.delfi.lv/tehnika/religija_un...
0
Kriestietība jau ir īstena elkdievība atšķirībā no Islama - kautkā pagāniem bija jāiemāna daudzmaz saprotamā veidā. Āfrikas nēģeriem ar labi aizgāja
+4
Tā visādu sūdu bučāšana laikam ir tieši pareizticīgo mode - nāk atmiņā, ka Džeralda Darela autobiogrāfiskajos stāstos par Grieķijā pavadīto bērnības laiku tur arī ļautiņi bija rindā stāvējuši, lai kaut kādu statuju bučotu.

Bet Dethecratora minētais Ģenerālis Plikdirsis savu iesauku nav izpelnījies velti - jamais jau arī esot pliks karot gājis, tipa tas viņu pasrgājot no lodēm. Vispār, vai nu čalim dzīva fantāzija, vai arī jautras izklaides bijušas:

"Blahyi [Ģenerāļa Plikdirša īstais uzvārds] claimed to a South African Star reporter that he "met Satan regularly and talked to him" and that from age of 11 to 25 he took part in monthly human sacrifices.[11] In his account of a typical battle Blahyi claimed, "So, before leading my troops into battle, we would get drunk and drugged up, sacrifice a local teenager, drink the blood, then strip down to our shoes and go into battle wearing colorful wigs and carrying imaginary purses we'd looted from civilians. We'd slaughter anyone we saw, chop their heads off and use them as soccer balls. We were nude, fearless, drunk yet strategic. We killed hundreds of people--so many I lost count."[12] Blahyi also purported that during that period he had "magical powers that made him invisible" and a "special power" to capture a town singlehandedly, then call in his troops afterwards to "clean up"."

0
Vatikānam laikam toč gals būs drīz klāt: klusībā atbrīvojas no pedofīliem!

www.delfi.lv/news/world/other/ie...
0
Trekns rakstiņš, grūti sagremojams: www.pietiek.com/raksti/kura_virzien...
+5
man gan vairāk šķiet, ka vaina ir tajā, ka visi šitādus rakstiņus raksta un tas arī ir viss. pat nevaru iedomāties kā kādu tik absolūti nomācošs un negatīvs raksts spētu iekurināt kaut kādā veidā darboties. un, nezinu vai es vienīgais aizdomājos līdz tam, bet šobrīd tie, kas kontrolē valsti, ir tie, kas pssr laikā ir izgājuši visādas armijas un bijuši iemācīti būt pieklājīgi un tādā garā. tas pats arī attiecas un visiem facebook utt ierakstiem ''kad mēs bijām jauni, nebija ipodu utt ,mēs esam krutāki, jo mēs spēlējāmies bez datoriem''. nez kurš tad ir tas, kurš saviem bērniem tos ipodus dod tagad? un arī tie, kas aizbrauc, nav gluži mūsdienu jaunatne, bet jau nedaudz vecāka gada gājuma cilvēki. mūsdiienu jauntatnei pat netiek dota iespēja kaut ko darīt savas zemes labā. (protams, visam šitam ir izņēmumi utt, bet tas pats raksts arī ir tik aptuvens, ka pat to jēga nav lasīt)
+2
nemaz nerunājot par to, ka kopš neatkarības atgūšanas laika ir palikusi stipra vēlme nepārtraukti no kaut kā tikt vaļā, nevis veidot pašiem savu. tas ir aptuveni kā cilvēks grib tikt vaļā no kādas atkarības vai no jebkā un to dara izdarot pašnāvību, nevis risinot kaut kādā civilizētā veidā.
0
^^^Vai nu rakstiņa autoram kopš dzimšanas ar galviņu diez ko labi nav bijis, vai arī dienests franču ārzemju leģionā smadzeņu darbību ir ietekmējis negatīvi, bet sacerējumu rakstīšana viņam galīgi nepadodas. Valoda ir visnotaļ katastrofāla un saturs arī ir stipri traģisks. Kaut vai apgalvojums, ka padomju laikos nestrādāt bija kauns. Ka tik ne arī. Atceros kā mēs ar klasesbiedru šancējām kolhozā kaut kādā celtniecības brigādē: 2 stunas duraka spēles, tad daži piesisti dēļi, tad atkal duraks un dienas beigās godīgi nopelnīti 6 rubļi.
0
Tāds nepabeigts tas rakstiņš. Ievads varbūt?
+4
kātad, tetovēšanās ir Latvijas posta cēlonis - saulainās PSRS laikā tik zeki un jūrnieki tetovējās - tagad katrs losis nūdeļu menu uz muguras bliež :D
0
Šai apkaimē atrodas arī unikāla koka baznīciņa...
www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/494...
+1
aha, mājienu sapratu :D
0
tie norvēģi lai paši tiek ar savām nelaimēm galā, bet nav jau tā, ka mums te nebūtu pa kādai ārkārtīgi vai vismaz mēreni nozīmīgai koka baznīcelei.
0
''Svētā Jēzus luterāņu baznīca ir lielākā koka celtne Latvijā un viena no lielākajām koka baznīcām Eiropā. Pašreizējais dievnams ir jau ceturtais šajā vietā, jo trīs iepriekšējie krituši par upuri kara liesmām, nopostīti līdz pamatiem.''

www.citariga.lv/lat/maskavas-forsta...
+1
Bolderājas evanģēliski luteriskā baznīca uzcelta 1875.gadā, namdara darbus veica Pēteris Bergs.
Baznīca ir koka celtne ar ekektisma stilam raksturīgām gotikas formām.
1973.gadā banīca tika aizdedzināta - izdega altārdaļa un daļa no interjera. Atjaunošanas darbi ieilga, un ugunsgrēkā cietušo sakristeju uzcēla no jauna.

www.vietas.lv/objekts/bolderajas_...

www.lsm.lv/lv/raksts/latvija/z...

lv.wikipedia.org/wiki/B%C4%93rzgales...
+1
Jautrā cīņa par Aņku. Pagaidām rezultāts 2:2.

www.delfi.lv/news/national/polit...
0
^ balagāns, neko citu nevar teikt...
+4
"Jā, tas ir fakts, ka viens no mūsu kompānijas bija sazvanījis Intaru, un viņš kopā ar Aivaru atveda nelegālo dzeramo. Tas ir slikti, un par to jāsoda, bet tam nav nekāda sakara ar kautiņu. Aivaru šeit visi zina kā kontrabandistu, viņš lielās, ka esot uzpircis policiju un neviens viņam neko nevar padarīt," atklāj Reinis, viens no ballītes viesiem.

Kopumā kautiņa otrais cēliens, kura laikā sievietes no uzbrucējiem pat slēpušās skapjos, esot ildzis aptuveni pusstundu.

www.delfi.lv/news/national/crimi...
+2
Pha, kārtējais killer virsraksts: www.apollo.lv/zinas/bijusajam-jur...

Nākammēnes pārsūdzēs, visu atcelts un tad to rakstu varēs dzēst.

Tā teikt, čali, daram tā:
step 1: 4 gadi - tauta nomierinās un \m/
step 2: pēc mēneša atceļam
step 3: profit

+3
Tiešraides no Kijevas:

www.youtube.com/watch?v=jrZcAsPKK74...

www.ustream.tv/channel/euromajdan/...

dažbrīd tur actions ne pa jokam iet.
0
^^ cik vispār kukuļdošanai ir noilguma termiņš? paskat, jau gandrīz četri gadi pagājuši, kamēr tiek līdz spriedumam pirmajā instancē. Kamēr vēl divas reizes pārsūdzēs un iztiesās, būs jau visi 10 gadi riņķī.
+1
Mazs zīmulis noliek uz ausīm lielu skolu.

www.delfi.lv/news/national/polit...
+4
gan jau ka reklāmkampaņu uzbliezuši Mazie smirdīgie kociņi
+1
psihoterapeits Viesturs Rudzītis lido atkal, un kā vienmēr — uz psihes dzīļu aizvēsturi:

nra.lv/latvija/politika/11...
+1
Kā tikt vaļā no lāstekām, kad rokās tik vien spēka kā nospiest ieroča mēlīti.

nra.lv/vakara-zinas/110191...
0
^^ bet ku laba intervija!
+2
www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/495...

hehe, seitans par sevi atgadina :)
+1
Jawohl. Starp citu baloži nav nekādas miera dūjas, bet stipri agresīvi putni. To jau Lorencu Konrāds savulaik pierādīja. Nepalika viņam tie lopiņi. Arī intelekts salīdzinājumā ar vārnām viņiem ir kromaņonieša līmenī.
+1
Ak, šie francūži, pat aplaupot nevar noturēties..

www.apollo.lv/zinas/laupitaju-ieg...
0
Gan jau laupītāji vnk dzīvo Francijā :)
0
Olimpiādes priekšvakarā kārtējās izmaiņas cīkstiņā ap Aņku. Jaro Šāvējs veicis rezultatīvu sitienu un izvirzījis savējos vadībā ar 3:2. Ar ko atbildēs pretinieki? Papildus intrigu šim jautājumam piedod apstāklis, ka to kapteinis Dombrovsku Voldis (pogoņala Lāčuks) vairs nav komandā un var palīdzēt tikai kā pelēkais kardināls no ģērbtuvēm.

www.tvnet.lv/zinas/latvija/49677...
0
^ Bigij, uzsitu tev epastu, iemet aci, ja ir ko piedāvāt :)
+3
Reku par ministru - metālistu www.diena.lv/dienas-zurnali/sest...
+4
Vakar tieši nabiniekā pieredzēju — nāk klāt Cilinskim skuķis, prasa: «Tas ministrs/metālists esat jūs, vai ne?» un grib iepazīties! ;)
+4
piezīsties ?
+3
Grūta dzīve ministriem un putātiem - nekad nevar zināt vai nesapaiepazīsies kompromātā >:)
+5
Aha, nedēļu pēc iepazīšanās meitene, kas, izrādās, ir SC jauniešu organizācijas biedre un turklāt vēl nepilngadīga, ar saraudātām acīm un aizklātu seju Bez Tabu stāsta par kādu "lielu, ļaunu ministru..."
+2
^un ministrs taisnojas, ka meitenei, izrādās, pimpis karājas starp kājām (kā tur tām no Taizemes), vot šis arī izbesījies.
+2
truemetāls, odnako....
0
No Taizemes — atpakaļ pie Ukrainas. Fotoreportāža no Ukrainas rāda, kas tad ir tas, pret ko notiek revolūcija:
www.lensculture.com/articles/donald-web...
0
Tipa revolūcija notiek pret kaut kādu importa daiļdirsēju klātbūtni nopratināšanā? nu nez, nez.
0
teatris ....
+1
Kas to būtu gaidījis… nra.lv/pasaule/111255-igau...
+1
Mafija neko, izņemot mazus krāniņus, negrasās pārbaudīt :>
www.apollo.lv/zinas/izteikumi-ka-...
+2
Pārdaugavā 81 gadu veca sirmgalve pati apmānījusi un palīdzējusi policijai aizturēt telefonkrāpnieku. Sirmgalvei vakar piezvanīja kāda persona un mēģināja iestāstīt, ka viņas meita esot izraisījusi negadījumu un, lai meita izvairītos no nepatikšanām, esot nepieciešams samaksāt naudu.

Sirmgalve radīja iespaidu, ka stāstam ir noticējusi. Pēc sarunas sirmgalve sazvanījās ar meitu, pārliecinājās, ka viss ir kārtībā, un piezvanīja policijai. Pēc policijas norādījumiem sirmgalve nākamajā sarunā ar iespējamo krāpnieku piekrita samaksāt prasīto summu.

Nedaudz vēlāk, kad pie sirmgalves ieradās jaunietis, kurš vēlējās saņemt naudu, likumsargi jau bija notikuma vietā un aizturēja Lietuvas pilsoni.
0
tā tie leiši mēģina mūs appist kopš 1939.gada ....
0
ūja, domā, ka pirms 1000+ gadiem nemēģināja? :D
+2
Pirms 1000+ gadiem leišu nebija. Viņu priekšteči jau, protams, mēģināja. Tiesa tie "mēs" arī tolaik bija visai nekonkrēts jēdziens.
+1
Šobrīd radio Boom FM iet augstos toņos diskusija starp Illarionu Girsu, Daini Īvānu, un kādu cilvēku, kura pilno vārdu neesmu sadzirdējis (sākumu nokavēju), bet runā ar ukraiņu akcentu un vārdā Vasils.
+5
Kaut kur dzirdēta sižeta sākums: zinātnieki no mūžigā sasaluma zonas atdzīvina 30 000 gadu vecu vīrusu. Nekaitīgu, protams. www.abc.net.au/news/2014-03-04/300...
+1
oi.... prata nak n-tas filmas :)
+1
Kamēr nenonākam līz Andromedas celmam ir ok.
+9
pilnīgi nav vairs jādomā teksti, ieskaties tik kādā portālā, nokopē ziņas un sadali pa rindām!

Hailing out of permafrost
(But not from under Southern Cross)
From Arctic Circle underground
Once long forgotten, a plague is found!

The shovel grazes into soil
The frozen land shows its recoil:
Ten thousand years it has waited,
Now world will see its unleash'd hatred!

piedz:
A virus reborn!
The bloodthirst — what for?
To kill all that's alive!
And you all will die!

Under electron microscope
Whithers scientists' last hope:
The frozen virus DNA
Injects live cells to replicate!

Modern, weaker lifeforms —
Ready not when virus storms,
All will perish now, when strikes
The plague of ancient times!

A virus reborn!
The bloodthirst — what for?
To kill all that's alive!
And you all will die!

The virus being awakened
Gets stronger, not weakened —
It murdered mammoths long ago
Now there are human billions to go!

The permafrost and tundra grins:
«The man is doomed not to live!
They turn'd off Nature, invented God?
Then they'll drown in flood of blood!»

+1
^ haha ... labs! :)
+3
Tas teksts mierīgi būtu iederējies iekš Nocturnus Thresholds vai Ethereal Tomb albūma :D
+4
Ja nu kādam interesē, cik tālu nonākusi Satversmes preambulas ideja. Šodien Saeimas Juridiskā komisija devusi zaļo gaismu.

"1918.gada 18.novembrī proklamētā Latvijas Republika ir izveidota, apvienojot latviešu vēsturiskās zemes, balstoties uz latviešu nācijas negrozāmo valstsgribu un tās neatņemamajām pašnoteikšanās tiesībām, lai garantētu latviešu nācijas, tās valodas un kultūras pastāvēšanu un attīstību cauri gadsimtiem, nodrošinātu ikviena cilvēka un visas tautas brīvību un veicinātu labklājību."

"Mūsu identitāti Eiropas kultūrtelpā it sevišķi veidojušas latviešu tautas tradīcijas un dzīvesziņa, latviešu valoda, universālās humānās un kristīgās vērtības. Latviešu valoda ir demokrātiskās līdzdalības un saliedētas sabiedrības pamats. Mūsu sabiedrības galvenās pamatvērtības ir brīvība, godīgums, taisnīgums, solidaritāte, vienlīdzība, ģimene un darbs. Ikkatrs pēc savām spējām rūpējas par sevi, saviem tuviniekiem un sabiedrības kopējo labumu, izturas atbildīgi pret līdzcilvēkiem, valsti, vidi, dabu un nākamajām paaudzēm."

"Apzinoties sevi kā līdzvērtīgu starptautiskās kopienas sastāvdaļu, Latvija aizstāv savas intereses un dod pienesumu pasaules un vienotas Eiropas humānai, ilgtspējīgai un demokrātiskai attīstībai," paredz Satversmes preambulas projekts.
+1
Uz Tukumu pēc smukuma. Bez smadzenēm.
www.apollo.lv/zinas/tragiski-beid...
0
Kļūmīgas vakariņas.

rus.tvnet.lv/wo_men/zhivotnije/2...
+1
www.delfi.lv/news/national/crimi...
Reku man paziņas pa pāli no rīta izdomāja laivu nočiept :D
+1
^ turpinājums sekos: www.apollo.lv/zinas/piektdien-jur...
0
Nu šitiem ir jāslīkst nost. Apgrūtinājums sev un pasaulei.
-1
^Jā tevi tik ļoti traucē, ka pat dirsā grauž?
Vispār man patīk mēdiju lielā diršana pa lietām. Degpunktā stāstīja, ka čaļi iespējams esot nodarbojušies ar maluzvejniecību. :D Portālos raksta, ka laiva esot zagta. Ja laiva atrodas nepieķēdēta jūras krastā, teiritorijā kura nevienam nepieder, tā nav gluži zādzība. Jūrmalā un Ciemos daudzi mēdz aizņemties sev nepiederošas laivas tas nav nekāds retums, tikai čaļiem nepaveicās, ka laikapstākļi jūrā (t.i vējš un viļņi) todien nebija tie paši labākie.
+3
Politiskais komentārs par Turcijas korumpētā islāmistu līdera Erdogana cīņu ar sociālajiem tīkliem — twitteri un jūtūbi:

Al Jourgensen
Holy fuck...now Turkey has banned You-Tube too... how the fuck are the Turks going to see cats playing piano now?
If this isn't cause for all out revolt I don't know what is!!!
+3
Starp citu, vai kāds atceras šo te savulaik (2012. gada vasarā) nelielu šūmēšanos sacēlušo Bērziņpapa izteikumu?

"Intervijā ziņu aģentūrai LETA Andris Bērziņš uz jautājumu, vai gatavojas kandidēt arī otrajam sava amata termiņam, teica: «Ir, protams, daudz kas tāds iesākts, kur jāmēģina panākt konkrētus rezultātus. Tomēr tuvākie pāris gadi nesīs tādas izmaiņas, kuras pat prātā nenāk.»

«Es jums varu droši apgalvot, ka pasaule būs izmainījusies, būs pavisam cita uzbūve un citas vajadzības. Esmu par to pārliecināts,» situāciju pēc trīs gadiem raksturoja valsts pirmā persona. Tiesa, konkrētāk to, kādas varētu būt šīs izmaiņas, Bērziņš acīmredzot neuzskatīja par vajadzīgu precizēt."

www.tvnet.lv/zinas/viedokli/4301...

Šķiet, ka pamazām tā bilde paliek skaidrāka, par kādām izmaiņām šis būs domājis...

+2
Bērziņa sauklis ir "pats neko prātīgu nedarīšu un citiem arī neļaušu"
+1
Te vairāk jautājums - ja ir tā, kā izskatās, un viņš par Krievijas nodomiem ir jau sen zinājis, ko viņš ir darījis attiecībā uz Latvijas drošību?
0
Dzirdot reiz «Bermudu Divstūra» brīnumaino uzstāšanos dzīvajā, nospriedām — šāds komercpops mums atsauc atmiņā tādus pieredzes slāņus, kurus mēs jau uzskatījām par nogrimušiem aizmirstībā. Konkrēti, pāķu disene deviņdesmitajos. Tagad šo kolorītu izvilcis publiskai apskatei leišu/Sietlas fotogrāfs:

www.vice.com/en_se/read/lithuani...
0
^^ nez nez, es vairāk sliecos domāt ka tā bij kārtējā uzrakstītā teksta neiemācīšanās, kā rezultātā kārtējo reizi no viņa izbira kautkāds vārdu savārstījums, no sērijas "Saliec Teikumu Pats".
Var jau protams uz šī pamata būvēt sazvērestības teorijas, bet nez vai Bērziņkungs un viņa izteicieni būtu piemērotākā kandidatūra.
0
12 itālieši 6 mēnešus varēs izbaudīt klusumu.

www.apollo.lv/zinas/virietis-sane...
+1
Bērnu pasākumā āzis saķeras ar poniju

Rīga, 16.apr., LETA. Vakar Berģos kādā bērnudārzā bērnu pasākuma laikā āzis saķēries ar poniju. Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD), āzis ar ragiem aizķēries aiz ponija siksnas, abi dzīvnieki kļuvuši nemierīgi, līdz ponijs sācis āzi vilkt pa zemi.

Pieaugušie nav varējuši pašu spēkiem āzi atsvabināt, tāpēc saukuši palīgā glābējus, kuri ieradušies notikuma vietā un problēmu atrisinājuši.

Publicēta: 16.04.2014 07:08
+4
Putins aizliedz krievu valodu :D

www.apollo.lv/zinas/putins-paraks...
+4
Tātad visos krievu saitos var slēgt komentāru sadaļas, bet anekdošu lapas ir jāpārceļ uz ārvalstu serveriem. Un pamēģini tagad kaut vai Brat 1/2 parādīt TV, par citām filmām nerunājot :D
+2
Nu tas ir CENZĒTS, ka CENZĒTS šitā CENZĒTS var CENZĒTS izdarīt CENZĒTS.
+1
Moskaļu grupējumi Latvijā arvien vairāk sāk konkurēt savā starpā:

Ušakovs: "Krievu maršu" rīko klauni

Rīga, 8.maijs, LETA. Lai arī biedrības "Rodina" plānoto "Krievu maršu" rīko "kaut kādi klauni", tajā pastāv provokāciju riski, līdz ar to ir pamatots Drošības policijas (DP) ieteikums nesaskaņot šo pasākumu, šodien intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" sacīja Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC).

Kā sacīja Ušakovs, pasākuma rīkotāji uzskatāmi par "kaut kādiem klauniem", kas sevi dēvē par "Piebaltijas kazakiem", valkā militāras formas un paši sevi iecēluši par pulkvežiem. "Viņiem helovīnā jāpiedalās," sacīja politiķis. Neskatoties uz to, Rīgas mērs atzīst, ka atļaujot gājienu, pastāvētu provokāciju riski.

Ušakovs piekrīt DP viedoklim, ka šogad saistībā ar 9.maija pasākumiem ir pastiprināti riski, piemēram, ir saņemta draudu vēstule.
+3
vienk. ausainis pulē spalvas un grib būt labs arī latvju vēlētāja acī.
+4
^ tieši tā. Pats kā klauns gozēsies rīt pie kauna staba, phe.
-1
Cik klašu izglītība ir raksta autoram?
Zem sliedēm...
www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas...
0
laikam jau izlabojuši - tā steidzās sensacionālu virsrakstu sadzejot ...

Oriģināls:

14 May 2014 09:26 |Kategorija: Novadu ziņas , Latvijas ziņas , Policijas ziņas
Rēzeknē uz vilciena sliedēm iet bojā 72 gadus veca sieviete

RĪGA, Maijs 14, BNS - Rēzeknē zem kravas vilciena pakļuvusi 72 gadus veca sieviete, aģentūru BNS informēja policijā.

Pēc sākotnējās informācijas, sirmgalve šķērsoja dzelzceļa sliedes tam neparedzētā vietā un pakļuva zem braucoša kravas vilciena. No gūtajām traumām sieviete mira notikuma vietā.

Šobrīd uzsākts kriminālprocess, notiek izmeklēšana un apstākļu noskaidrošana.
+3
ģeniālais virsraksts toties palicis linkā: … 509969 -zem_vilciena_sliedem _iet_boja… :)
+4
Vēl viena politkorektuma uzvara. Brīnums gan, ka tas nosaukums tik ilgi noturējās.

www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/511...
-1
Pārāk labi notēloja..

apollo.tvnet.lv/zinas/iemidzina-zoo...
+7
Sātanisti gatavojas velomaratonam uz elli? :D

www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas...
+1
Uz Lazdonu oktobra pirmajā sestdienā!
+1
0
Iespējams, visu laiku izcilākais žurnāla nosaukums.

www.deathandtaxesmag.com/224592/tommy-ramone...
0
"airBaltic" kā pirmā aviokompānija pasaulē pieņem "Bitcoin"

Rīga, 22.jūl., NOZARE.LV. Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" kļuvusi par pasaulē pirmo lidsabiedrību, kas pieņem digitālo valūtu "Bitcoin", pasažieriem norēķinoties par aviobiļetēm. Kā biznesa portālam "Nozare.lv" norādīja lidsabiedrības izpilddirektors Martins Gauss, iespēja norēķināties ar "Bitcoin" ir daļa no lidsabiedrības inovatīvās pieejas, lai uzlabotu servisu klientiem.

"airBaltic" pieņem "Bitcoin" norēķiniem par biļetēm savā mājas lapā www.airbaltic.com. Tajā biļešu cenas ir norādītas eiro valūtā. Norēķinoties par lidojumu, "airBaltic" klientu "Bitcoin" tiek konvertēti uz eiro pēc tā brīža valūtas kursa. Lai norēķināšanos ar "Bitcoin" padarītu iespējamu, "airBaltic" uzsākusi sadarbību ar "Bitpay" - maksājumu apstrādātāju, kas konvertē "Bitcoin" valūtu uz eiro. Klientiem ir iespēja norēķināties ar "Bitcoin", pērkot lētākās klases jeb "airBaltic Basic class" biļetes.

"Bitcoin" ir norēķinu sistēma, kas radusies 2009.gadā. Maksājumi tiek reģistrēti publiskā reģistrā, kurā "Bitcoin" ir norēķinu vienība. "Bitcoin" norēķiniem akceptējuši arī tādi uzņēmumi kā "WordPress.com", "Overstock.com", "Expedia", "Dell" un citi.

Publicēta: 22.07.2014 14:35
Ingūna Vitenburga, Nozare.lv
0
Incanti incanti...
+2
Kā tikt pie sliekām un Darvina balvas nominācijas.

www.delfi.lv/news/national/polit...
-1
Bitcoin airBalticā ieviesa mana meitene :)
Bet par slieku ķeršanu ar elektrību ir aņuks:
Čapajevs satiek Petjku, tas pēc copes ar spaini, pilnu ar zivīm. - No copes? - Jap. - A kur sliekas dabūji? - A es transformatora elektrodus iebāzu zemē, iedevu stravu, un sliekas pašas izlija laukā. Nu tad jau man ar vajag, nodomā Čapajevs. Paņem transformatoru, ieliek zemē elektrodus, dod stravu, nekā nav. Mošk jāpalielina jauda? Palielina, iedod stravu, atkal nekā. Nu tad viņš dod stravu uz pilnu jaudu. Sliekas tā arī neizlīda ārā, atšķirībā no šahtieriem, kuri kopistiski sadeva Čapajevam pa muti.
0
Mēs kādreiz ar čomu arī tā dažkārt sliekas copei piemājas dārzā lasījām. Samērā parasta prakse, tikai laikam nevajag augstspriegumu, un pašam stāvēt dubļu peļķē.
0
- Kautkā ilgi sliekas nelien ārā. Aiziešu pačurāt aiz krūma.
0
Laikam sliekas šoreiz bij pārāk daudz...
+1
Makšķernieku aprindās šāda metode tiek lietota. Ir lietotāji, ir noliedzēji (nu kaut vai tā iemesla pēc, ka sliekas pēcāki grūti uzglabāt, jo sprāgstot nost). Bet... svarīgi, kā tā metode tiek izmantota. Ja vada galu iegrūdīs rozetē, bet otru peļķē pie kājām, var arī nesanākt...
Tai pašā laikā viens otrs jau gadu desmitiem tā dzīvo i nekādas vainas...
0
Lielāko mūža daļu esmu nodzīvojis uz laukiem, bet pirmo reizi dzirdu, ka šitā kāds ķer sliekas! :D
0
Metode ir parocīga, īpaši kā manis minētajā gadījumā, kur sētā bija glīts zāliens, kru izrakņāt tā kā negribas, pie tam ar elektrību ir ātrāk un vieglāk - sliekas tiešām pašas griezdamās lien laukā. Kā ar to ilgmūžību, neatceros, bet nu dažas stundas jau vēl dzīvas bija.
0
Pašas garšīgākās sliekas tāpat pa sūdiem un trūdiem dzīvojas. Kāds zāliens... Tādas kāds ēd arī?
0
Neesmu mēģinājis - nemāku teikt, vai treknākās ir arī garšīgākās. Bet nu kādai rijīgākai zivei, kā asarim, gan jau ka ir vienalga.
+1
Mans vectēvs ar transformatoru manu acu priekšā lasija sliekas no omes puķu podiem, jo zeme priekš tiem tika ņemta no dārza ar visu, kas bija iekšā. Vispār, kāpēc greenpeace vel neķer brēku par šo nehumano apiešanos ar sliekam? Jo, piemēram, jau sen aizliedza izmantot cūkas trifeļu meklēšanai.
0
taka ducis slieku maksās tikpat cik 5 kegi alus, ta grīpīsisti būs klāt kā likts.
btw, cūkas aizliedza izmantot trifeļu meklēšanai? Tas i kā? Tip kā muitas sunim aizliegt narkatību meklēt?
0
Vai putnu suņam nošautās pīles no dīķa vilkt laukā.
+2
Mans vectēvs ar transformatoru manu acu priekšāāāāāā
lasīja sliekas no omes puķu podiem,
jo zeme priekš tiem tika ņemta [todien]
no dārza ar visu, kas bija iekšāāāāāāāāāā.

Stounerdooms? Electric Wizard?
0
Zaļie vides pseidodraugi jau sevišķi dzirdējuši nebūs par šādu metodiku. Onkulīts iznāk, saķer sliekas un iet copēt, nevis skrien pie capļapa un visu grūž youtubē.
Ja arī aizliegs, kuru tas raustīs? Kurmjus jau arī pie laika aizliedza galināt, bet vai tad kāds dārzu īpašnieks tagad sēdēs un gaidīs?
0
^^^ Trifeļu meklēšanu ar cūkām aizliedza ne jau kā nehumānu, bet tieši otrādi kā samērā neekonomisku, jo cūkas, meklējot sēnes, sabojā micēliju un mēdz tās apēst pirms cilvēks ticis klāt. Turklāt tā nav aizliegta visās valstīs.
0
Ir aizliegts cūku ekspluatēt, lai viņa dzīvotu ilgi un laimīgi kā apmācīta trifeļu meklētāja, toties ir legāli viņu nomaitāt gaļai ikmīļubrīd!

Bet droši vien reāli trifelēm sāka kristies noiets bagāto naftas šeihu vidū, kad viņi padzirdēja, ka procesā cūkas iesaistītas…
+1
Nu nez, vai tas bija galvenais iemesls. Itālijā cūkas aizliedza izmantot trifeļu meklēšānā 1985. gadā, kad, manuprāt, šeihi naftas dolāros nemaz tik ļoti vēl nepeldējās. Turklāt Francijā cūkas drīkst izmantot joprojām, kaut gan tieši pie viņiem lokālo dvieļagalvu starp Eiropas valstīm ir visvairāk.
0
0
Nu nedaudz sajauca slēdžus, liela muiža :)
+1
Izrādās latviski pareizi šī nodarbe jāsauc par "pašiņu". Nebiju dzirdējis šādu latviskojumu.

www.delfi.lv/auto/zinas/pasini-v...
0
gribēja atbalstu ģimenēm, sanāca atbalsts kredītiestādēm.

financenet.tvnet.lv/zinas/520913-valsts...
+1
Turklāt pat tad ja ir valsts galvoti kredīti (kur nu vēl drošāka lieta???) bankas nekaunējas prasīt vēl papildus galvotājus. Es balsošu par to, kurš solīs banķieriem pakaļā skabargainu koku iebāzt.
+3
Krievija gatavojas dzīvei pēc sankcijām:

www.youtube.com/watch?v=-e00TPb9HmI...
0
A orģijas arī būs?

nra.lv/latvija/122762-note...
0
Apsveru nākamreiz braukt balsot ne vairs uz 666. iecirkni Lazdonā, bet šoreiz — uz Raganu!
+1
Luterāņu baznīca izsaka nožēlu par Krimuldas novada domes piešķirto atļauju noteiktās dienās burties, kā arī iesaka to nedarīt. Kā sarunā ar aģentūru LETA sacīja Liepājas diecēzes bīskaps Pāvils Brūvers, baznīca neatbalsta buršanos, jo Dieva vārds to kategoriski neatļauj. "Bībelē tas nosaukts par ļaunumu," skaidroja Brūvers.

Spriežot par to, kāpēc bijusi nepieciešamība ļaut burties, Brūvers norādīja, ka buršanās prakse Eiropā pastāvējusi jau sen un mūsdienās vairākās valstīs, piemēram, Vācijā un Anglijā, pastāvot pat raganu un burvju biedrības, kā arī kongresi. Visticamāk, ka cilvēki izvēlas nodarboties ar burvestībām, lai īsā laikā panāktu vēlamo, sprieda bīskaps. "Tas ir kā sportā, kad cilvēki izvēlas iedzert kādas tabletītes, nevis nopietni sportot."

LETA jau ziņoja, ka Krimuldas novada dome nolēmusi turpmāk atļaut sabiedriskās vietās noteiktās dienās novadā burties, kas citos novados netiek atļauts. Šāds lēmums pieņemts, jo Krimuldas novada teritorijā atrodas apdzīvota vieta Ragana, un šogad 16.augustā pirmo reizi novadā tiek rīkots raganu tēmai veltīts pasākums "Reģu vakars Raganā".

Publicēta: 08.08.2014 12:16
Anastasija Tetarenko, LETA
+2
Luterāņi kristīgi baro trolli :D
+3
Kleitās ģērbušies bārdaini, neprecējušies pedofīli kritizē raganas. Mhm.
+2
Satversmes 99ais pants "Baznīca ir atdalīta no valsts". Īsi un lakoniski, vajadzētu saprast pat idiotiem. Baznīcai gan ir problēmas ar saprašanu, kā izskatās.
0
Īstenībā jau sanāk, ka šāds Krimuldas pagasta lēmums attiecībā uz buršanās atļaušanu Raganā nozīmē, ka baznīcas nodalīšana no valsts institūcijām reāli darbojas :)
0
Tāādi sporcmeņi, ibem.
+2
Vēsture jāciena. Francūži neplāno iet spāņu pēdās un līst dupsī Vīzentālam.

apollo.tvnet.lv/zinas/kads-ciemats-...
0
Ko Krievijā darīs ar cilvēkiem, kuri diemžēl nonākuši smagā narkotiku atkarībā: www.focus.lv/pasaule/krievija-un...
0
^ Tas tak Krimā, ne Krievijā.
0
Vaita Krima nav tagad Krievija impērijas sastāvdaļa de facto ?

Bet tas ''raksts'' ir kārtējā Latvijas ''žurnālistikas'' pērle
+1
Tā jau nav mūsu žurnālistikas pērle, bet gan tulkojums no kaut kādas citas pērles.

Krima pēc papīriem var skaitīties Ukrainā, bet reāli saimnieko okupanti, tā tas ir. Pēc Ukrainas likumiem tur būtu krimināllieta par masveida kaušanos, ne «cīņas bez noteikumiem» :D
0
Kad smadzenes aizstāj mobilā aplikācija.

www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/522...
0
Hmm, vairāk izklausās, ka ar iphone mēģināts piepildīt to podu uz kakla :D
+2
Mēs jau sen to zinājām. Nu to atzinuši arī zinātnes spīdekļi. Bagātināsim jūru nekautrējoties.

www.tvnet.lv/tehnologijas/atklaj...
0
Šie laikam to zinātnes specbalvu grib iegūt :D
0
Šķendējos pirms nedēļas pie sevis par airBaltic, ka tas neņem pretī naudu no Paypal konta un tad atcerējos, ka Ashath sacīja — tev kaut kas tur ieviesa airBaltic maksājumos norēķinus ar Bitcoin. Nevar pateikt, lai ievieš arī Paypal? Gan jau pa visu Eiropu salasītos pietiekami daudz pasažieri, lai pie ieviešanas izlietotās pāris darbadienas atmaksātos.
0
Paupal nevar, jo tur ir supervienkāršs maksājumu reversāls un pārdevējiem ir faktiski neiespējmi apstrīdēt "klientu" "sūdzības" (kas ir naudas atgriezšana 99% gadījumos). Paupal tādā ziņā sūkā.
0
^^Viņa tur vairs nestrādā.
0
^^ No pārdevēja viedokļa — cik nu pa retam gadās ar kaut ko tirgoties, vienmēr saglabāju pasta kvītis par nosūtīšanu. Vienreiz bija viens strīdnieks uzradies (droši vien ka šim pasts marinēja paku īstenībā), noskanēju kvīti un pievienoju savam «paskaidrojumam», un sūdzība tika atsaukta. Bet nu žēl, ka cilvēks vairs airBaltic nestrādā, jo airBaltic operēt būtu baigi vienkārši: esi atsaucis savu pirkumu — nelidosi :) Un te nebūtu iesaistīts pasts, kur tiešām var kāda kavēšanās vai sūtījums aizgājis uz nepareizu adresi, sevišķi lielās valstīs, kur katrā štatā pilsētiņa Vašingtona un katrā Vašingtonā pa Linkolna laukumam.
+1
nolēmu pārbaudīt - Štatos toč katrā otrajā štatā Vašingtona - 29 kopā, + viena Kanādā un 2 Anglijā :D
+1
^^ kvīts ir viena lieta, bet ir lohi, kas, piemēram, saņem jaunu smuku spīdīgu mātesplati, pēc 40 dienām atver keisu un atpakaļ atsūta plati pilnībā izjātu, nestrādājošu, iepakotu avīzē.

Tas pats ar avio - ai nepatika man trips, davai moņibekk pēc 45 dienām!!
+3
Hmm, nebiju domājis, ka tik vienkārši, bet interesanti :)
www.delfi.lv/skats/vesture/ne-gl...
+4
iepēra koments no - www.la.lv/paldies-inga-par/...

“Paskatoties vakar politisko raidījumu es izlēmu, ka turpmāk uz jautājumiem atbildēšu tāpat kā politiķi :

J: Tu brīvdienās atbrauksi ciemos ?

A: Tas ir ļoti labs jautājums, un tam noteikti ir jāpievērš nopietna uzmanība. Pirmkārt, mums kā nācijai ir jāsaprot , kas ir brīvdienas, un kāpēc mums viņas ir. Otrkārt ir jāizvērtē visi iespējamie riski, lai šis lēmums neietekmētu mūs negatīvi. Ir jānovelk sarkanās līnijas, lai nerastos pārpratumi, un noteikti šis lēmums ir jāpieņem ar lielu atbildību, lai pēc 4 gadiem man nebūtu kauns par neizpildītiem solījumiem.

J. Nu tad atbrauksi vai nē ?

A: Šis noteikti nav „jā/nē” jautājums, ir jāņem vērā, ka esmu vienīgais kurš ir turējis solījumus pēdējos gados un grasos tā arī darīt nākamos gadus. Es neatbalstu lēmumus kuri ir pieņemti emocionāli un bez sīkākas situācijas izpētes.”
+1
Knitting is so gay… pardon, so metal!

www.tvnet.lv/sievietem/aktuali/5...
+1
Estragon, kad būs tava rokdarbu izstāde ?
+7
Lūk, kāpēc senatnē āži kļuva par Sātana simbolu:

«[…] tikai divu sugu dzīvnieki uzbudinās, vērojot divu mātīšu dzimumaktu — tie ir āži un vīrieši.

Āžiem ļoti patīk vērot kazu lesbiskās izpausmes. Lielākajā daļā gadījumu āži tik ļoti uzbudinās, ka vēlas iesaistīties kā trešie partneri, ja kazas pārāk neiebilst un nedzen viņus prom.

Tomēr kazām lesbiešu sekss nav gluži ierasts — drīzāk tā ir galējība brīžos, kad āzis nepievērš viņām uzmanību. Tādās reizēs kazas sāk čurāt viena otrai virsū un cer, ka āzis izdzers daļu urīna.»

www.delfi.lv/izklaide/dabas-brin...
0
Ja kāds vēl šaubījās — Staļins un Berija ir praktiski atpakaļ:

rus.azattyq.org/content/krym-situac...
+1

Neļāva pabeigt. Es gan īsti nesapratu, kāpēc te nav ievērota dzimumu līdztiesība un vīrietim ir jāsēž bišku ilgāk.

www.delfi.lv/news/world/other/as...
0
Ka neļāva pabeigt? Raksta turpinājums: "Ceļā uz iecirkni policists pamanīja, ka aizturētie sākuši uz aizmugurējā sēdekļa automašīnā nodarboties ar mīlas priekiem. Policists nekavējoties apturēja auto un lika Husnikam uzvilkt bikses un sēdēt priekšējā automašīnas sēdeklī un novilkt bikses un nodarboties ar mīlas priekiem".

>:D
+1
Ko teikt. Dzīvē tā notiek ;-)

apollo.tvnet.lv/zinas/asinis-stindz...
+4
Dažam labam arī 22 gados saprāts tā arī ciemos neatnāk.
Tur gan bija viens labs komentārs: "Labi, ka dabuja tikai SMS, nevis, teiksim - selfiju!"
+1
Svarīgi fakti par pirdieniem. Autors gan nav diži erudīts etnogrāfijā un indiešus jauc ar indiāņiem, bet šeit varam varam uzzināt arī šo to interesantu.

spoki.tvnet.lv/vesture/Uzmanibu-fa...
0
Nu par tām jaunajām X un Z paaudzēm. Tie pokemoni nav zemē metami. Viņi ir "zinošāki" par mums (OLD SCHOOL guys). Ar smart fonu tiek spēj atpazīt indīgās sēnes un zināt kāds putns mežā dzied :D
p.s. bet pa to kapa lietu, viņi arī mēdz jokot, tik ne vienmēr viss ir smieklīgi :D
0
Man kā very old school guy is cits viedoklis par pokemoniem - smārtfonistiem. Protams, visus nevar bāzt viena maisā un zemē viņus varbūt tiešām mest nevajag. Iesūdzēs vēl kādā bērnu tiesību aizsardzības birojā un vajadzēs 200 stundas parkā lapas kasīt. Labākajā gadījumā.
+1
Ha-ha, es, mežā lasu un lasīšu gailenes, dzērvenes, mellenes. Ja vajadzēs nopēršu kādu pokemonu. Bez video. Jo man tāda nav. Kur te bij' joks? :P
0
tik tas smārtfōnists ir dziļā dirsā, kad nav zonas vai bača nolaiž ...

bet man ir pirmā dzirdēšana, ka privātpersonu numurus citam atdod
0
^ ir, ir, Latvijā arī tādas lietas notiek (vismaz kādreiz notika). Tagad laikam to numuru vairāk, varbūt vairs vajadzības ar nav.
+1
Unikāls aculiecinieka raksts, pārpublicēts no ārzemju latviešu medijiem, par to, kādos apstākļos Ēģiptē spiests sēdēt mūsu Pēteris Greste un viņa kolēģi no Al Jazeera:

www.aprinkis.lv/component/k2/item/2...
+1
Nu bet tak dabīgi, ka pēc noteikta perioda, kad numurs netiek lietots, tas tiek piešķirts citam o_O
0
Būs jāsēž pārāk mīkstas sirds dēļ.

rus.delfi.lv/news/daily/criminal...
0
Nē, jāsēž būs izdarīto noziegumu dēļ (protams, ja vien tie ir veikti un pierādāmi). Mīksta sirds te ņe pričom.
+2
Žēlsirdīgā māsiņa - nra.lv/pasaule/127126-medm...
0
www.tvnet.lv/zinas/tava_balss/53...

Virsraksts spārda. Es jūtu pienākumu atgādināt arī to, ka debesis dienas gaišajā laikā, ja vien nav klātas mākoņiem, izskatās zilas.
0
Ja runājam par spārdošiem virsrakstiem, tad šitas ir episks.

www.delfi.lv/news/world/other/kr...

+1
Tas nav traģiski. "RU lācis" ir pateicis, ka bradās kur grib un darīs ko grib. Es to uztveru ir lielu ironiju, bet sastapties ar lāci mežā, nudien, nav prieks, pat vilku baram :D
+1
Pārnestā nozīmē varbūt, bet, ja to apskatām no bioloģijas viedokļa, viss ir atkarīgs no konkrētās lāču pasugas vai populācijas. Grizli lāči vai Kamčatkas pasuga patiešām var būt bīstami un letāli cilvēkam, bet tie, kas sastopami Eiropā nav radījuši nekādas briesmas ne cilvēkiem, ne vilku bariem gadsimtiem ilgi. Lielākā daļa Rietumeiropiešu lāčus ir redzējuši tikai grāmatās vai labākajā gadījumā zoodārzā, tāpēc, ja kāds nejauši parādās to mītņu tuvumā, tūlīt izskan prasības nošaut, izolēt, utt., bet zvērs jau nav vainīgs, ka cilvēks tik ļoti izmainījis viņa dabisko vidi, ka vietu, kur netraucēti varētu uzturēties palicis ļoti maz.
Tā ka šajās situācijās vietā ir sakāmvārds "bailēm lielas acis".
+1
No Latvijas Avīzes, par jaunizvirzītos Drošības policijas priekšnieku:

Runājot par interesēm, pazinēji DP priekšnieka kandidātu raksturo arī kā melomānu ar ļoti plašu muzikālo gaumi, sākot no alternatīvā roka līdz pat tā sauktajai nopietnajai mūzikai. Interesants fakts no Mežvieta jaunības – deviņdesmito gadu pirmajā pusē dzimtajā Jelgavā viņš bija pazīstams kā kaislīgs smagās mūzikas cienītājs un producents. Tieši pateicoties viņa gādībai pie sava pirmā (un vienīgā) albuma tika Jelgavas undergound mūzikas kulta grupa "With Cut". Tādēļ vairāki tālaika Jelgavas "metālisti" Mežvietu atminas ar labiem vārdiem.
+1
With Cut, ja pareizi atceros, bija kaut kāds grandžs. Dažos Odekolonos viņu dziesmas bija. Pirmā dzirdēšana, ka tā skaitījās kulta grupa. Tolaik tajā pusē bija arī ievērojamākas vienības: Frontlines, Huskvarn jau arī pa daļai.
+1
Nu, dodiet savu verdiktu — Malēj, Jelgab? Kā tur īsti bija? :)

Principā jau būtu labi, ja MP sāktu apmeklēt ne tikai Cilinskis, bet arī DP priekšnieks!
+2
Einārs Cilinskis nāk uz Kapakmens koncertiem.
+6
^ ar to lielīties varbūt ir vērts vietnēs, kur lielākā daļa nezina, ka viņš iet uz gandrīz visiem metāla koncertiem.
0
LOL :D
0
Cilinskis iet pat uz sūdīgu hc. Tomēr labāk nekā sēdēt vienā komisijā ar Saskaņiešiem.
-1
Hee, beidzot pret tiem dauņiem būs arī likuma stingrais steks:
apollo.tvnet.lv/zinas/pienem-butisk...

Tik īsti nevar saprast, kad tad tā izsludināšana būs?
0
Likums jau ta būs, bet par to stingro steku palielas šaubas.
+3
^^^šausmas, ko saskaņieši izdarījuši ar cilvēku, ja viņam jāiet pat uz sūdīgiem hc koncertiem.
0
^^ nez, manā deviņstāvenes pusē toč būs kārtība
+1
^Tavs auto taisa smaku. Man ir tiesības uz tīru un labvēlīgu gaisu tākā turpmāk ar auto nebruksi. negribu indēties auto smakā.

P.S. Cik cilvēki ir nomiruši piepīpētā telpā VS cik cilvēki ir nomiruši ar tvene gāzi pildītā telpā.
+2
Es nepiržu ar mašīnu uz balkona pa taisno tavā logā!
+1
Tāpat i jāizsloto ānī tie dalbajobi, kas purina savu sūda tepiķi pāris stāvus augstāk. Nahh man tādu pārsteigumu rīta kapijā
0
Un cik valstī gadā nomirst no smēķēšanas izraisītām slimībām un cik no tvana gāzes. Nav jau runa par nāvīgumu, bet traucējošo faktoru.
+2
^ dolbajobi ibjem. Bet problēma, ka tādiem var skaidrot var neskaidrot, rezultāts viens. To smadzene vnk nespēj aptver, ka dara nepareizi, aizsargmehānisms kautkāds.
0
^^^^ un ko darīt pirmā stāva iedzīvotājiem ?
Kā reizi par kaitīgumu arī tā runa ir.

Par paklāju piekrītu, bet par smēķēšanu lai dauni iet pupās. Atraduši baiso ļaunumu.
+1
bļa dzeršana ir jāaizliedz - nah man 3 naktī jāklausās pārdzēries vāvulis? Tā jau ar sirdi var aiziet.
0
un motocikletu purkšķināt pēc 23 - zajebaļi tie pseidorokeri. man ir tiesības uz mier un klusum iekš nakti.
0
un tos idiotus tīņus jāizķer, kuri pa nakti vazājas apkārt klausoties uz sava debīlā šmārtfona muzīk pillā skaļumā.
0
Tontooons, tam visam jau ir likumi, ņem tik steku un vālē. Doh.
ShIzzz, kam par kaitīgumu, kam par traucēkli. Par kautīgumu jau arī bīda likumus, tai skaitā, ierobežojot transportu. Paska, pavisam drīz centru izpurgās tā, ka tur neviens vairs nebrauks :)
+2
Par to centra izpurgāšanu - taisni tāds jau arī ir plāns, un tas arī netiek slēpts.

Bet vispār, šitā nostādot vienas sabiedrības daļas tiesības augstāk par citas sabiedrības daļas tiesībām, var apdirsties ar demokrātiju, jo pēc definīcijas tā sanāk diskriminācija. Kā nākošo tad varētu pasludināt arī aizliegumu bezdēt, un tā tālāk.
+1
Cept zivis vai sīpolus tā, ka smaka izplatās ārpus dzīvokļa, arī būtu laiks aizliegt.
0
Mūsu mājā agrāk dzīvoja penši, kas tās zivtiņas pirms cepšanas vēl pamanījās konkrēti iesmacēt.
-1
Latvija vienreiz varētu saņemties un parādīt pautus aizliedzot smēķēšanu vispār - iekļaut cigaretes tajā pašā neatļauto vielu sarakstā kopā ar kokaīniem un heroīniem.
0
Piekrītu, bet tomēr papriekš labāk aizliegt smirdināties ar zivīm un sīpoliem! Es labāk stundu stāvu MP pīpētavā nekā 10 min uz Kapteiņu vai Jūras ielas brīdī, kad vējš velk taisni no Zivju termināla…
+1
tā MP pīpētāva drīz būs vēsture - ienāks kāds tirliņš un pateiks visiem - dzēsiet nost, jūs man traucējat.
+1
:D :D :D Reāli labs! Gribētu redzēt, kā tas notiek! :D Pēdējā slepkavība pie MP notika 2011. gadā, ja pareizi atceros… ;)
+1
Atseviški ierādītas pīpvietas taču tas likums neaiztiek.
Par visām citām smakām - kāpēc ne? Savācās un izbīdat savu likumprojektu. Es savējo izbīdīju (tiesa gan trešo lasījumu gaidīju ap pavasari).
Nu nav tādas citas sabiedrības daļas tiesības traucēt otras daļas tiesības.
Bezdēt nav liegts, bet to dara klusām, slepus, jo pretējā gadījumā var draudēt dabīga izolācija no pārējās sabiedrības daļas - varēsi turpināt socializēt internetā. Problēma likumu līmenī varētu sākties, ja bezdēšana kļūst tikpat populāra kā smēķēšana, kad nāktos ar likumu bezdeļniecību ierobežot.
Un par smakām vispārīgi jau arī ir likums.
0
Kāpēc, lai uz pīpvietām tas neattiektos? Ja nepīpētājam tas traucē, tad likums ir viņa pusē.
+1
Jaunā redakcija nav pa rokai, bet patlaban ir tā (un domājams, arī paliks):
(1) Aizliegts smēķēt:
...
2) ..., izņemot telpas, kas speciāli ierādītas smēķēšanai.
...
9) telpa, kas speciāli ierādīta smēķēšanai — smēķēšanai paredzēta atsevišķa telpa, kas ēkas tehniskās inventarizācijas plānā atzīmēta kā konstruktīvi nodalīta telpa un ir aprīkota ar nosūces ventilāciju, lai tabakas dūmi neieplūstu citās telpās. Šajā telpā ir attiecīgs informatīvs uzraksts vai simbols. Tajā netiek sniegti iestādes, komersanta, jebkuras citas juridiskās personas vai pašnodarbinātās personas pamatpakalpojumi;
+2
Vispār jau bezdēšana ir daudz populārāka par pīpēšanu - to dara pilnīgi visi, un vairums arī ārpus speciāli ierādītām telpām :)

Dethecrator - zivju ceha smaciņa vēl tā, īstais hārdkōrs bija gaļas kombināts gandrīz pašā pilsētas centrā.
+1
Ōjā, pie mums Tukumā līdz deviņdesmito beigām bija tas pats. Puvušas iekšas, kauli un ādas — A/S Tukuma GPS ražotne atradās taisni bakus tai vietai, kur man katru dienu bij uz skolu braukt ar riteni. Pie kam reizi nedēļā visu to labumu ar nesegtu, neizolētu, parastu traktora piekabi veda izgāzt kaut kur uz Engures pusi, un tā man bieži nācās 6 km ar riteni vilkt pa ceļu, kur pirms tam tieši lēnītēm bija braucis tas vezums. Ja vējaina diena, tad nekas, bet bezvējā tas bija kaut kas fantasmagorisks.

Dažus gadus vēlāk pats pastrādāju desu cehā (gan citā, ne tajā), bet tolaik jau bija mūsdienīgākas tehnoloģijas, un varēja pieciest. Tad bija lielāka nelaime bomži, kas tumsā līda pār žogu gaļu zagt, bet parasti tas beidzās ar to, ka viņi izmētāja pa iekšpagalmu visus liellopu kaulus un citu figņu, kas atradās atlieku konteinerā.
0
^^ pareizinot ar intensitāti, baidos, ka bezdelēšana zaudē :(
0
smakjaudas ziņā tā varētu būt. Bet masveidībā krietni sit pušu - jāatceras, ka to dara ne tikai cilvēki, bet arī visādi lopiņi.
0
muahahahaha

www.tvnet.lv/auto/par_un_ap/5332...

Seat Alahambra > BMW M5 un audi RS6 :D
0
Jāņem vērā, ka tur no svara ir defekta novēršanas izmaksas. Skaidrs, ka 1 gab. M5 dzinējs vai RS6 balstiekārta nomainīt izmaksā tikpat, cik vesels Seat Alhambra.

Mani vairāk uzjautrina Fiat Multipla problemātika ar bremžu sistēmu. Sak, ja jau reiz tu esi bijis tik tērēts, lai tik kroplu automobīli iegādātos, tad pasaulei būs labāk bez tevis.
0
Nahuj bremzes? o_O
0
Ir tomēr Krievijā palikuši vēl īsti žurnālisti, ne tikai Kremļa zombiju infekcijas izplatītāji. Lūk, ko viņi dara: atreferē karu, iepazīstot to arī no ukraiņu puses!

news.liga.net/news/politics/38793...
+1
+2
Rekā, varbūt tagad neviens par Kaimiņa ''Vai tu esi gejs?'' nesmiesies.
+2
a ko ta nepazinoja pirms vēlēšanām?
0
^ tāds pats jautājums
+2
Izskatās pēc prasta, bet visai veiksmīga PR, tas "es i pidars" paziņojums, lai paceltu jaunās Saeimas/MK tēlu un pozīcijas. Skat, un mēdiji (arī pāris "prastie" interneta klaiņotāji) kā apdirsušies - "uzdrīkstēšanās!", "drosme!", "būt tam, kas esi!" - un tik klapē rociņas par šo notikumu. Tā ka, viss izdevies.

Kāpēc ne pirms vēlēšanām, domāju savā ziņā jau riskanti, ej nu sazin, kā tauta to uzņems. Homofobija un konservatīvisms zinies.
+2
Interesanta veiksme sevi nosaukt par pidaru. Hmmm...
+2
Viens no draugiem ierakstījis dienasgrāmatā:
"Shoriit satiku savu bosu H.W.
Teicu- Morgen, meine brigadenführer! Tu esi pilniigi kä Lettlandes ärlietu ministrs!
Vinjsh, padomäjot, ka uzslava tä ir, jautäja- ko, tik pat gudrs?
Es- nee, täds pats piderasts!"
+1
Ilgi tas brigādenfīrers viņam par bosu nebūs.
0
citēšu citātu, kas laikam būtu adekvātākais šajā sakarā:

''Bet citādi gribas nocitēt Cibas Honeybee: "[P]ar toleranci vispār var sākt runāt tikai [..] punktā, kurā pie orientācijas pavēstīšanas normāla reakcija ir pieklājīgs un/vai patiess "wow, cik interesanti", apmēram tāpat kā tad, kad cilvēks tev saka "mans vectētiņš bija igaunis", nevis agresīvs kliedziens "A MAN POHUJ KAS TAVS VECTĒTIŅŠ, ES IESTĀJOS PAR TO, KA MĒS PAR VECTĒTIŅIEM NERUNĀJAM""
0
citēšu citātu, kas laikam būtu adekvātākais šajā sakarā:

''Bet citādi gribas nocitēt Cibas Honeybee: "[P]ar toleranci vispār var sākt runāt tikai [..] punktā, kurā pie orientācijas pavēstīšanas normāla reakcija ir pieklājīgs un/vai patiess "wow, cik interesanti", apmēram tāpat kā tad, kad cilvēks tev saka "mans vectētiņš bija igaunis", nevis agresīvs kliedziens "A MAN POHUJ KAS TAVS VECTĒTIŅŠ, ES IESTĀJOS PAR TO, KA MĒS PAR VECTĒTIŅIEM NERUNĀJAM""
+2
Tantuki atlaiž:

"Taču abas sievietes sākušas uzvesties neadekvāti - viena no viņām sākusi dziedāt, otra - mest pa grīdu kūleņus." :D :D

apollo.tvnet.lv/zinas/cilvekus-satr...
0
Kukluksklans savās rindās nolēmis uzņemt melnādainos. Vēl viena pazīme, ka viss iet uz galu.

Zemāk par tiem, kas devās uz galu, lai sekotu Heila-Bopa komētai un dažu citu tikpat neskarīgu iemeslu dēļ.

www.delfi.lv/skats/vesture/septi...
0
^ un mūsu ''žurnālisti'' protams iemanās ari šādos kopīpeistos paspīdēt ar savu debīlismu - ASV nāvessods nav atcelts - tas ir katra štata jurisdikcijā un vairumā tas joprojām tiek izpildīts
0
Tā tas ir. Nāves sods pastāv arī Kalifornijā, turklāt tas tiek izpildīts gāzes kamerās nevis ar injekcijām kā daudzos citos štatos, kur viņiem pēdējā laikā rodas problēmas ar vajadzigo škidrumu sagādi.
Šajā gadījumā kaut kādu iemeslu dēļ nāves sodu atcēla Augstākā tiesa.
0
O tempora o mores!

Un policisti dzelzs zirgos jauno Lāčplēsi savaldīt steidz...

apollo.tvnet.lv/zinas/policija-stei...
+1

Es peldēju un beidzot izpeldēju krastā, bet tā nebija Visbijas sala. Un tad es sāku saukt pēc palīdzības.

www.diena.lv/latvija/zinas/pamat...
+1
Tāda Visbijas sala jau tāpat pastāv tikai Dižkača fantāzijās; Visbija ir pilsēta (gan bez oficiāla statusa) Gotlandes salā. Pie tam rietumu krastā, tātad "Peldētājs" ir normālu līkumu ap salu apmetis.
0
Līdz šim šķita, ka šādi šķēros tikai Mehikas un ASV robežu.
apollo.tvnet.lv/zinas/foto-iespaidi...
0
Tiem imigrantu kontrabandistiem vajadzēja būt fantastiski stulbiem, lai vestu savus vjetnamiešus tieši cauri pilsētai, kurā ir armijas bāze un vēl Zemessardzes speciālo funkciju bataljona dislokācijas vieta… Visās citās pierobežas pilsētās nekas tāds neatrodas.
0
Kas ta te mums ticis kadrā? Paparazzi nesnauž >:)
apollo.tvnet.lv/foto/zinas/672786/6...
apollo.tvnet.lv/zinas/foto-lapu-gaj...
0
Ar novēlošanos tiek publicēta jautājumu spēle "Es pazīstu Latviju".
www.tvnet.lv/izklaide/konkursi/3...
p.s. man ir 16/18
0
17/18 (Pilsētu neatpazinu. Šķiet, vienreiz tik esmu tur bijis).
0
Jā, tā pilsēta un viens no pirmajiem prezidentiem, domājams, lika man vilties.
Dzīve nav tikai skaitļi un bildes, bet gan cilvēki un to likteņi. Soļojam tālāk :-)
0
arī pilsētu neatpazinu
0
tur gan būts reizes 10
0
Bwe, wtf ir Tāls? Limbažus uzminēju, bet tiltus bi slinkums skaitīt un "uz acumēru" sanāca 4 :D
0
Mihails Tāls — vienīgais pasaules čempions šahā, kas mums kādreiz bijis :D
0
Nu tagad zināsim, nākamreiz vinnēsim! :)
0
es neatpazinu Livus un Limbazhus :D
0
šitās nianses nezināju:

''Widely regarded as a creative genius and the best attacking player of all time, he played in a daring, combinatorial style. His play was known above all for improvisation and unpredictability. Every game, he once said, was as inimitable and invaluable as a poem. He was often called "Misha", a diminutive for Mikhail, and "The magician from Riga". Both The Mammoth Book of the World's Greatest Chess Games[5] and Modern Chess Brilliancies include more games by Tal than any other player. Tal was also a highly regarded chess writer. He also holds the records for both the first and second longest unbeaten streaks in competitive chess history.''
0
Video: Ķemeru nacionālajā parkā nofilmēti savvaļas vilki

24. novembris 2014 19:08
Ķemeru nacionālā parka fonds, filmējot savvaļas taurgovis un zirgus, nofilmējis arī unikālus un ļoti skaistus kadrus, kuros redzami Latvijā visai reti sastopamie vilki. Izrādās, šie plēsīgie un lielie dzīvnieki ir bailīgi un Latvijā savvaļā tie praktiski nav filmēti, pastāstīja video autors Andis Liepa, Dabas aizsardzības pārvaldes vides inspektors un Ķemeru nacionālā parka fonda valdes priekšsēdētājs.

Vilki filmēti visu gadu, un šajā laikā savākti tiešām unikāli kadri. Filmēts, izvietojot nacionālā parka teritorijā četras web kameras, kas reaģē uz dzīvnieku kustībām un kuru atrašanās vieta ik pa laikam tikusi mainīta. Diemžēl filmēšanu apgrūtinot nevis dzīvnieki, bet gan cilvēki, jo jau otro reizi nozagtas visas kameras, Turismagids.lv pastāstīja Liepa. Pašlaik tiekot meklētas iespējas iegādāties jaunas.

No iegūtajiem kadriem izveidots 4,28 minūtes garš videoklips, kurā redzama gan vilku uzvedība naktī, gan tas, kā tiek aizvilkts medījums un daudzas citas interesantas darbības, kas ļauj izprast un iepazīt šos plēsējus.

Tā kā Ķemeru nacionālajā parkā ir diezgan lieli mežu masīvi un purvi, bet medības ir aizliegtas, parkā sastopams salīdzinoši daudz vilku, skaidro Andis Liepa. Plēsīgie dzīvnieki gan pavasarī medījot arī savvaļas taurgovju un zirgu mazuļus, bet tas esot dabisks process un šo dzīvnieku populācijas attīstību daudz neietekmē, jo pieaugušām govīm un zirgiem vilki neuzbrūkot. Parasti tie pārtiekot no mežacūkām, stirnām un briežu mazuļiem, kā arī mazākiem dzīvnieciņiem, bet ziemā nesmādējot arī kritušos zvērus, tādējādi piestrādājot par "meža sanitāriem", paskaidroja Liepa.

"Daudz lielāka problēma pie mums ir mednieki, kas medī šīs cūkas, briežus un stirnas, tādējādi vilkiem paliek mazāk ko ēst, un tie uzbrūk taurgovīm un zirgiem, turklāt šādas medības nacionālajā parkā neiet kopā ar tūrismu, ko cenšamies šeit attīstīt," uzsver Andis Liepa.

turismagids.delfi.lv/latvija/video-kemer...

Video linkā: turismagids.delfi.lv/latvija/video-kemer...
0
Aiziet sēnēs, bet pārnāk ar webkamerām grozā!
+1
Par ko rakstītu ziņu portāli 16. gadsimtā?

– Kalnciema ielas Ziemassvētku tirdziņā izsolīs pāris simtus nēģeru.
– Problema ar līķu kaudzi atrisināta, varas iestādes tos sametušas upē.
– Brivdienu ceļvedī: Mocarts, raganu dedzināšana, nēģeru pēršana.
– Top 10: Labākie nāvessodi šogad.
– Iedzīvotājus aicina būt modriem: pilsētai tuvojas čigāni!
– Modes pārstāvji šokā: Sieviete uzvilkusi bikses!!

www.cehs.lv/2014/11/par-ko-raks...
+3
Ceļošana laikā tātad tomēr ir izdomāta, ja jau Mocarts uzpeld 16. gs.
0
Kartupelim Latvijā ar bišku par agru
0
Teorētiski jau varēja būt.
0
Praktiski gan nē.

No rakstiem.

"Krievijā kartupeļi parādījās 17. gadsimtā Pētera I valdīšans laikā. Viņš pats esot atsūtījis no Holandes maisu ar neredzētajiem dārzeņiem.
Latvijā kartupeļi pirmo reizi ievesti 1673. gadā no Hamburgas, un, sākot ar 1850. gadu, tos audzē dārzos. "
0
Praktiski jau 16. gs nevarēja būt arī ziņu portāli :D
+1
Loģiski.
Tomēr, ja ziņa "Šosestdien Doma baznīcā Andris Biedriņš stāstīs par kartupeļa ēšanu Amerikā" principā 16.gs varētu būt ticama, ja pieņem, ka Andris Biedriņš ir latvju jūrnieks, kas nez kā ticis uz spāņu kuģa, tad tas, ka "pārdod kartupeli, kam bijis viens saimnieks" būtu feiks par 99%. Vai arī kāds žīds mēģina uzdot par kartupeli nez ko citu.
Šāds fakts jau tajā laikā vispār neuzrunātu lasītāju, jo neviens nesaprastu, par ko ir runa. Tur vispirms agresīvu mārketinga kampaņu vajadzētu izvērst, lai ieskaidrotu, ka kartupelis ir baigi labā manta, kas aug aiz trejdeviņām zemēm, nodrošina mūžīgo jaunību, augstu potenci, daudz bērnu utt.
0
Iespējams, ka šī reklāma arī tipa ir daļa no tās kampaņas.
+1
Manas atrastās XVI gadsimta ziņas:

Puaro.lv: Naudas izspiešanā iesaistās tautas dziedniece
www.puaro.lv/lv/tiesiskums-un-kr...

NRA.lv: Noteiktās dienās Raganā būs atļauts burties
nra.lv/latvija/122762-note...

Apollo.lv: Baznīca pārsteigta par lēmumu Krimuldas novadā atļaut burties
apollo.tvnet.lv/zinas/baznica-parst...

Karametals.lv: Skyforger jaunais albums saturēs dziesmas senprūšu valodā
www.karametals.lv/zinas/skyforger-alb...
0
— Magnētisko vētru aprakstīsim tādos vārdos, ka tumsa griezīsies acu priekšā idiotiem no izlasīšanas vien, un paskatīsimies, cik idioti uz to uzķersies! — sacīja NASA zinātnieki un sacerēja tīšuprāt pārprotamu tekstiņu.

nra.lv/pasaule/129627-spec...
0
šito jau pirms gada nesolīja ?
0
Tautai jāzin savi narkovaroņi:
www.tvnet.lv/izklaide/notikumi/5...
P.S. urlas facebook profils jau sameklēts.
0
Visiem tiešam ir pohuj?
Starp mums nav neviens trollis?
www.youtube.com/watch?v=pUPDla44jfQ...
0
OK, tad es pats meklēšu to urlu, pārējie samīzušies. Es jau viņam aizsūtīju divas vēstules ar aicinājumu atvainoties edart.tv
0
iemet linku uz profilu, lūdzu
+4
Pag, ko tur īsti gribi? Savākt baru un tad aizrakstīt viņam uz profilu, lai nāk laukā kur viņu tad spārdīs?
0
Palīdzi DP atrast šo roku darbu profilu(s): apollo.tvnet.lv/zinas/sestdienas-na...
+1
0
kāpēc truemetal.lv nav profila feisbukā? itāļu versija, piemēram, ir
+1
kāpēc itāļu versijai ir profils feisbukā? truemetal.lv, piemēram, nav.
+1
Vai kāds no šejieniešiem gribētu, lai personīgā diršana par metālu uzreiz automātiski parādītos facebook taimlainā? Vai drauģeļa sadaļā, kur runājamais summējas? :)
+1
Kāpēc truemetal.lv nav sava twitter konta? itāļu versijā, piemēram, ir.
Kāpēc trumetal.lv ziņu sadaļa 7. novembrī nosvinēja savu divu gadu jubīli kopš pēdējā ieraksta? itāļu versijā, piemēram, ziņas parādās katru dienu.
Kapēc truemetal.lv recenziju sadaļa, līdzīgi kā interviju, nākmgad svinēs savu 5gadi kopš pēdējā ieraksta? itāļu versijā, piemēram, tā nav.
Kapēc trumetal.lv nav sava ipona un androīda app? Tvnet piemēram, ir.
Kapēc trumetal.lv nav pielāgots brouzēšanai mobilajās ierīcēs? delfi.lv piemēram, ir.
Kāpēc truemetal.lv sidebar atrodas labajā pusē? metalstorm.net piemēram, ir kreisajā.
+3
un visbeidzot - kapēc truemetal.lv nav itāļu valodā? Itāļu versija, piemēram, ir.
+2
Tagad (labo) zāli no Štatiem uz Meksiku stibī :D

www.businessinsider.com/dea-cartels-are-now...
+2
What's next - soļāru uz ruslandi šmugulēs?
0
A nebūtu nekāds brīnums. Daļu degvielas Ruslande tāpat importē, jo pēc viņu saimniekošanas izpratnes lētāk ir eksportēt naftu un importēt benzīnu, nekā ieguldīt naftas pārstrādes rūpnīcu modernizācijā un jaunbūvē.
0
kas tad itāļu trūmetāls tam urlātam feisbukā rakstīs? nē nu labi, jāparunā ar itāļiem...
+1
TPB īpaši nekrata, bet par EZTV baigā cemma - labākā vieta seriālu vilkšanai - www.geek.com/news/the-pirate-bay...

Ceru, ka nākamais par upuri nekritīs rarbg.com
0
mjā, ar nostaļģiju vēl jāatceras Isohunt…
0
Stulbs šovs. Likumsakarīgs rezultāts. Dīvaini, ka autors skaitās pētnieks nevis vietējā talantu šova "Dejo ar čūsku" režisors.

brivbridis.lv/post?post_id=2347&v...
+2
Reku vēl vēl lielāks uzmetiens - izrādās, ka Britnija Spira dzīvaja nedzied !!!!

www.youtube.com/watch?v=FweC46QHCm8...
0
Kura no tām popzvaigznēm vispābā dzied dzīvajā? Pirms 14 gadiem garāmejot pa radio swh nejauši dzirdēju, kā Švāns ēterā demonstrēja koncertu ierakstu fragmentus no dziedātāju mikrofoniem. Toreiz tā bija Samanta Foksa un vēl daži ''spīdekļi"(precīzāk neatceros). Skaņu inženieri bija palaiduši atklātībā šo faktu kopā ar ierakstiem. Bija pat kaukādi skandāli. Atcerējos, ka kaut kur pavīdēja arī Kirkorova mikrofona ieraksti. Klausītāji koncertos tiek apjāti jau krietnu laiku... :))
0
Tai video ar ir pāris reālie dzīvās skaņas fragmentu pirms apstrādes :)
0
Atmazka droši vien ir tāda pati kā pagājšnedēļas South Park sērijā - tipa faniem jādod tikai vistaslabākais; ja nevar modziedāt tik smuki kā ierakstā, tad labāk šmaukties.
0
Čangaļi ir visur: Klāvs Vāverītis pamet Berlīnes mēra amatu. www.kasjauns.lv/lv/zinas/173399/ber...
0
^^^ Apstiprinot Intara pārmetumu, ka jāpiemin katra vārda galā Ukraina, piebildīšu: Ukrainā vēl tagad uz Korn un Alcest plakātiem raksta klāt paskaidrojumu, ka DZĪVĀ SKAŅA.
0
BOD - tevis pievienoto video noskatījos visu. Skaņas fragmenti ir īsi, bet pietiekoši gari, lai ievērotu atšķirību. Toreiz Švāns ēterā arī palaida tādus ierakstus. Izklausās jau pabriesmīgi, ja vēl ņem vērā, kādu piķi par koncerta biļetēm izgāž apmeklētāji... "Oops!... I fart it again" ;) Neskatoties uz zināmo faktu par "faņeru" lietošanu koncertos, kalausītāji ļaujas sevis appišanai tik un tā...
0
es jau naivi biju iedomājies, ka podfaņeru tik NVS valstu mākslinieki maun, bet reka šie ar ... bet ja padomā, ka par galveno nostādīts šovs, tad atliek tik laika rokas vicināt un nav laika īsti padziedāt :D
+2
Kamēr notiek nopietnas sarunas piedāvāju noskatīties, ka dzīve nav robežu, tik nezinu vai tā ķivere tur ir vajadzīga ;-)
www.youtube.com/watch?v=xlXk49Mh7go...
0
^^ Vairāk jau tas, ka dvašas trūkst, ja tur vingro kā aerobikā.
0
Ir labi, ka gribi tiekties pēc oriģionalitātes. Bet padomā labi. Varbūt reizēm var arī klasiskāk?

www.delfi.lv/news/world/other/pe...
0
Zīmīgs simbols dotajā vietā.

rus.tvnet.lv/novosti/za_rubjezho...
+1
virs Kremļa vajadzēja ;)
+2
RĪGA, Dec 15, BNS - Latvija patlaban piedzīvo pilnīgu sabiedrības transformāciju, un valsts politiskajai dzīvei ir jābūt balstītai ideoloģiskās vērtībās, laikrakstam "The New York Times" atzinis Rīgas domes (RD) priekšsēdētājs Nils Ušakovs.

Laikraksts norāda, ka liela daļa "Saskaņas" vēlētāju ir krievvalodīgie, tomēr pēdējo gadu laikā partijai ir palielinājies arī latviešu atbalsts. Ušakovs savu atkārtotu ievēlēšanu RD priekšsēdētāja amatā laikrakstam skaidro tieši ar augošo latviešu atbalstu "Saskaņai". Aptuveni 20% no vēlētājiem, kas pašvaldību vēlēšanās balsojuši par "Saskaņas", bijuši latvieši, laikrakstam paudis Ušakovs.

Ušakovs neslēpj arī savu vēlmi pēc amata nacionālā līmenī, kas gan būs apgrūtinoši, ja viņa partija turpinās izmantot krievvalodīgo vēlētāju bāzi. Ušakovs ir paudis atbalstu Ukrainas teritoriālajai integritātei - solis, kas, kā viņš pats uzskata, laupījis daļas vēlētāju atbalstu. Vienlaikus viņš ir arī kritizējis rietumvalstu noteiktās sankcijas pret Krieviju. Laikraksts norāda - Ušakova nākotne ir cieši saistīta ar to, vai viņš spēs apmierināt krievvalodīgos vēlētājus un vienlaikus piesaistīt latviešus.

Laikraksta uzrunātie analītiķi norāda, ka Latvijā eksistē divas informatīvās kopienas. Tomēr Ušakovs pauž uzskatu, ka realitāte ir sarežģītāka. Abas kopienas ietekmē Krievijas kultūra - galvenokārt popkultūra. "Šobrīd mēs ejam cauri pilnīgai sabiedrības transformācijai - valstī - kas ir multilingvistiska un multietniska un kur eksistē diskusijas par ļoti svarīgiem vēsturiskiem jautājumiem. Tas ir sarežģīti," sacījis Ušakovs. Tāpat viņš laikrakstam atzinis, ka ilgtermiņā Rīgas un Latvijas politikai ir jābūt balstītai ideoloģiskās vērtībās, nevis tautībā.

Skeptiskāks ir "Gods kalpot Rīgai" pārstāvis, RD priekšsēdētāja vietnieks, Anris Ameriks. "Viņi apgalvo, ka ir sociāldemokrāti. Tomēr lielākoties tā joprojām ir vēl viena krievvalodīgo etniskā partija," sarunā ar laikrakstu, sacījis Ameriks.

Laikraksts arī atskatās uz Ušakova biogrāfiju un RD priekšsēdētāja darbu medijos. Ušakovam, rakstot par politiskām norisēm, aizvien spēcīgāka kļuvusi vēlme arī pašam tajā iesaistīties. Tādējādi, kad "Saskaņas centra" līderi piedāvājušu Ušakovam iestāties partijā, viņš tam piekritis. "Ja jūs uzskatat, ka atsevišķas lietas tiek darītas nepareizi, ko jūs darāt? Jūs varat palikt žurnālistikā un mēģināt tās risināt ar izglītošanas palīdzību, vai arī jūs dodaties politikā," sacīja RD priekšsēdētājs.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka aizvadītajā nedēļā Ušakovs un Krievijas galvaspilsētas Maskavas mērs Sergejs Sobjaņins parakstījis abu pilsētu sadarbības programmu 2015.-2017.gadam. Tāpat, atrodoties vizītē Maskavā, RD priekšsēdētājs piedalījies arī festivāla "Ceļojums Ziemassvētkos" atklāšanā. Festivāla ietvaros, Maskavā, Revolūcijas laukumā, no 12.decembra līdz 11.janvārim darbosies "Rīgas egles namiņš", kas tapis sadarbībā ar Rīgas Tūrisma attīstības biroju.

ĀM vēstnieks - preses sekretārs Kārlis Eihenbaums aģentūrai BNS tikmēr norādīja, ka RD uztur darba kontaktus ar Maskavu. Pirms šādiem domes priekšsēdētāja braucieniem, viņam parasti tiek sniegts starpvalstu attiecību aktualitāšu pārskats. "RD priekšsēdētājs ministriju informēja par savu gaidāmo darba braucienu. Latvijas ārpolitiku realizē Latvijas valdība, RD aktivitātes ir vērtējamas kā dabra kontakti," uzsvēra Eihenbaums.
+1
0
^ Pastulbais Kaimiņš ''piārējas'' :)
0
^^^ "...RD aktivitātes ir vērtējamas kā dabra kontakti," uzsvēra Eihenbaums. (Dabra kontakti) :D
0
"...meitenes draiskojās ar pieklīdušiem suņiem, kuriem nebija bail viņām tuvoties."
Pieklīdušus vīriešus nemana vispār, pieklīdis suns arī tikai viens. ;)

www.delfi.lv/izklaide/slavenibas...
0
Turpinājums :D

Sparhtāāāa will lāāāāāāāv yū!!
apollo.tvnet.lv/zinas/video-cilveki...
0
… un noslēgumā: Pieci paši idiotiskākie Krievijas mediju izdomājumi 2014. gadā!

uatoday.tv/geopolitics/top-5-r...
0
Tēma slēgta
Aktuāli
Forums
Online [2]
DestructerOfNewb
PeterisP
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas